Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV na enorme blunders Ramalho en Benítez veroordeeld tot Europa League

Laatste update:

PSV is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Na het 2-2 gelijkspel in Schotland wist Rangers dankzij een 0-1 zege in het Philips Stadion het CL-ticket te bemachtigen. In de zestigste minuut gingen doelman Walter Benítez en André Ramalho opzichtig de fout in, waardoor Antonio Colak kon profiteren en de enige treffer van de wedstrijd aantekende. PSV zal de Europese campagne vervolgen in de groepsfase van de Europa League.

Van Nistelrooij had weinig redenen om zijn elftal om te gooien ten opzichte van het duel op Ibrox. De oefenmeester had met Fredrik Oppegård, Richard Ledezma, Mauro Júnior, Yorbe Vertessen, Noni Madueke en Olivier Boscagli weliswaar een zestal geblesseerden, maar kon de laatste weken bouwen op een vaste kern. Het wegvallen van Oppegård, die afgelopen maandag de training moest staken, was wel een flinke domper. In defensief opzicht waren de keuzes niet oneindig voor Van Nistelrooij. Giovanni van Bronckhorst voerde één wijziging door ten opzichte van de heenwedstrijd: Glen Kamara keerde terug van een blessure en nam de plek op het middenveld over van de 37-jarige Steven Davis.

PSV ging in de openingsfase nadrukkelijk op zoek naar de aanval, terwijl Rangers loerde op de counter. Hoewel de Eindhovenaren dreigend waren, slaagde men er niet in een doorbraak te forceren. Na een kwartier spelen nam de druk van de thuisploeg af en kon Rangers tweemaal gevaarlijk worden. In beide gevallen kwam Colak echter net tekort om de veelbelovende aanvallen te bekronen met een treffer. Bovendien had Rangers nog voor het verstrijken van de twintigste speelminuut reeds vier hoekschoppen genoteerd, maar de Eindhovense defensie maakte de dode spelmomenten op koelbloedige wijze onschadelijk.

De ploeg van Van Nistelrooij kwam voor het eerst serieus in gevaar in de 26ste speelminuut. Aan de linkerkant van het veld kwam Malik Tillman, na fraai combinatievoetbal, in de gelegenheid om de bal terug te leggen op de rand van het zestienmetergebied. John Lundstram kon in alle vrijheid uithalen, maar de middenvelder schoot rakelings naast. De eerste mogelijkheid voor PSV ontstond circa acht minuten later, toen Cody Gakpo er niet in slaagde zijn poging de gewenste richting op te sturen: naast. Vanaf zeven minuten voor rust volgde er een slotoffensief van PSV.

Eerst kwam Luuk de Jong een teenlengte tekort om een voorzet van Jordan Teze binnen te glijden, terwijl Ibrahim Sangaré rakelings over kopte na een hoekschop vanaf de rechterkant. Enkele minuten voor rust zag ook Ismael Saibari een van richting veranderd schot net niet tussen de palen belandden. De Jong kwam in de 43e minuut knap voor zijn tegenstander en dacht een voorzet van Jordan Teze in te tikken, maar doelman Jon McLaughlin redde. De spits greep meteen daarna naar zijn kuit, speelde de eerste helft nog wel uit, maar moest zich dus in de rust laten vervangen. Xavi Simons maakte zijn opwachting als invaller.

Tien minuten na rust vuurde Rangers een serieus waarschuwingsschot af na ongelukkig uitverdedigen van Philipp Max. Tom Lawrence haalde vanaf de rand van het strafschopgebied uit met rechts, maar hij trof de onderkant van de lat. Vijf minuten later was PSV achter wederom ongeconcentreerd. Benítez speelde de bal op ongelukkige wijze naar André Ramalho, die de bal niet onder controle kreeg op de rand van het eigen zestienmetergebied. Door de blunders van de centrumverdediger en de sluitpost kon Malik Tillman overnemen. Hij bezorgde Colak vervolgens een niet te missen kans: 0-1. Ruud van Nistelrooij besloot Ramalho direct na de blunder te wisselen voor Phillipp Mwene.

In het vervolg van de wedstrijd leek PSV het vertrouwen te verliezen, ondanks diverse aanvallende wissels. Rangers bleef geconcentreerd verdedigen, al kreeg Gakpo nog wel van dichtbij een uitgelezen kans om de gelijkmaker aan te tekenen. Ook Max en Obispo werden met schoten van binnen het zestienmetergebied gevaarlijk, maar het ontbrak beide namen aan scherpte in de afronding. Hoewel PSV nog een slotoffensief in huis had, hield Rangers stand: 0-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Nou Veerman, goed gepakt.

24 augustus 2022 om 22:53

Wat ben ik vandaag blij dat ik geen échte PSV supporter ben. Maar ook als supporter voor een dag heb ik mij dood geërgerd aan het laffe voetbal. Het zou wel goed zo zijn. Kunnen ze misschien nog wat coëfficiënten scoren in de EL.

24 augustus 2022 om 22:56

Mede mogelijk gemaakt door kvnb met hun rust weekend, waarom zou je in godsnaam in begin van het seizoen rust moeten hebben? Als het ergens midden in het seizoen was had ik het nog kunnen begrijpen, stelletje mietjes. Psv was totaal verlamd, strijdlust en routine afwezig. In Engeland zijn ze niet anders gewend dan om de 3/4 dagen wedstrijden spelen. Heb je een 1 week vrijaf gekregen, zit je alsnog met een geblesseerde Luuk de Jong in eerste helft.

24 augustus 2022 om 22:58

Eens! GVD psv, zn grote kans om eindelijk de felbegeerde tickets te pakken! En weer laten ze het zo liggen...zo zonde!!Een aantal conclusies kunnen we wel trekken:- Xavi 100% basis, de enige met het btje gif/lef dat psv nodig had;- Gakpo moet minimaal nog 2 jaar in eindhoven blijven;- Ronaldo gaat niet naar psv toe!Echt zo balen dit, wel mooi voor gio! het is hem gegund!

24 augustus 2022 om 22:58

Ik had het ze van harte gegund, maar met dit voetbal verdien je het gewoon niet. Je bent zo veel technischer dan je tegenstander en alsnog proberen ze de fysieke strijd aan te gaan.

En Gakpo.. choker. Niets meer.

24 augustus 2022 om 22:59

PSV en Europees voetbal gaan helaas niet samen. Juist vanavond wanneer het hard nodig is speelt PSV collectief niet goed. Thuis moet je echt van dit Rangers winnen. Zeker na de 2-2 uit. Dit was een van de makkelijkste routes naar de CL. Zonde zonde zeg.

24 augustus 2022 om 22:59

Haha ja de knvb is schuldig aan het feit dat psv tactisch een zooi was

24 augustus 2022 om 22:59

Hahaha, serieus, jij geeft de KNVB de schuld?

PSV doet zelf de aanvraag he...grappenmaker

24 augustus 2022 om 22:59

Hoe is dit nu weer de schuld van de Knvb?. Als ze geen rust krijgen is het niet goed, nu krijgen ze rust, is het weer niet goed.
Doe even normaal man. Gewoon 100% eigen schuld van PSV

24 augustus 2022 om 22:59

@caribbean, Ga je nou echt de schuld bij de KNVB leggen?! Voor Monaco was het juist schandalig dat de KNVB niet wilde mee werken..

24 augustus 2022 om 23:01

Om eerlijk te zijn ben ik echt heel blij dat psv heeft verloren en is uitgeschakeld. Enerzijds vanwege het onsportieve gedrag van de supporters voorafgaand aan de wedstrijd. Dit nadat ze tegen Ajax ook al zeer negatief in het nieuws kwamen. Anderzijds ook omdat het bereiken van de CL als katalysator werkt met al die gelden en die jackpot hou ik liever alleen voor Ajax. Voor het NL-voetbal maakt het allemaal ook niet zoveel uit, je krijgt weliswaar 5 bonuspunten voor het behalen van de groepsfase CL maar daar staat dan weer tegenover dat in de EL het makkelijker puntjes scoren is. Kortom, ik ben heel blij 😊

24 augustus 2022 om 23:03

@Schumert: Haha. Jammer voor de eredivisie dat Ronaldo niet komt. Of dan toch naar Ajax? 😉

24 augustus 2022 om 23:05

@Caribbean nu is het weer de schuld van de KNVB, hoe dan?
PSV stemt ermee in. Misschien zelfs hun verzoek en als de KNVB het niet had gedaan en ze hadden ook verloren, je mag dan 3x raden wie dan de schuld kreeg

24 augustus 2022 om 23:05

Zijn er meer mensen met mij eens dat ze ook veel behoudend zijn begonnen, Veerman is zo veel beter als hij voor de verdediging speelt en Xavi had gewoon basis moeten staan op 10. Daarnaast had Mwene moeten beginnen en Teze en Obispo centraal, veel te veel respect voor een team wat je voetballend makkelijk weg moet kunnen spelen. Ik snap niet dat je zo verdedigend gaat staan, je creëert echt niks op die manier

24 augustus 2022 om 23:08

Dit PSV kan gewoon niet beter. En dat is nog veel erger. Waardeloos materiaal. Hele verdediging is niet goed genoeg, en aanval laat ook zwaar te wensen over. Luuk de Jong is de enige die op kan op staan als het moet. Na zijn blessure wist iedere PSV-supporter wel hoe laat het was. Schmidt verdient zoveel meer credits voor wat hij uit dit elftal haalde. Dat zal het enige positieve zijn van dit seizoen: met terugwerkende kracht zal Schmidt op waarde geschat gaan worden. Verder wordt het natuurlijk hoog tijd dat John de Jong het veld gaat ruimen. Die man heeft bloed aan zijn handen. Gotze vervangen door Til, niets serieus doen aan de defensie behalve clown Hoever halen. Wat een giller. De hoofdreden dat PSV al vier jaar lang geen serieuze topclub meer is

24 augustus 2022 om 23:11

Schubert. Wat voor goede acties heb je gezien bij Xavi ??? Nee PSV heeft een grote kans laten liggen. Veerman onder zijn niveau. Maar Benitez mag als geroutineerde keeper nooit een bal op deze manier uitspelen denk ik. Ramalho is niet de enige die schuld heeft.

24 augustus 2022 om 23:16

Dat was toch op verzoek van PSV zelf? De KNVB heeft dat verzoek gehonoreerd, net als bij AZ en Twente......

24 augustus 2022 om 23:16

@messibazoer, ik geef niet direct knvb de schuld maar dit sloeg natuurlijk nergens op. Uiteindelijk is het psv zijn eigen schuld, maar een weldenkend professionals gaat niet vrij zitten geven aan een team in het begin van de seizoen terwijl je juist nog de wedstrijden nodig hebt om op gang te komen. Tegen Monaco uit kwam Psv al conditie te kort.. wedstrijden spelen helpt je juist in je ritme te komen en blijven.

24 augustus 2022 om 23:17

ik wil geen laffe voetbal ruud had de lijn van roger moeten door trekken en wat aanpassingen ok, maar tegen rangers zo laffe tactiek hanteren dan mag je van mij als coach vertrekken.

24 augustus 2022 om 23:18

Met Xavi kwam er eindelijk voetbal en gif op het middenveld. Eindelijk iemand die een mannetje kon uitspelen en eens diep ging. Die jongen komt er echt wel.

Heel slecht van Nistelrooy om zo'n behoudende middenveld op te stellen. Was met Xavi begonnen of desnoods met Til en je kwam hier veel makkelijker door. Veerman hands down slechtste man op het veld. Nistelrooy wisselt uit emotie Ramalho, dat moest ie nooit doen.

24 augustus 2022 om 23:36

Inderdaad Regulator, terecht verloren en Gakpo weer een aanfluiting vanavond.

24 augustus 2022 om 23:40

Hoe kan je Ruud nu de schuld geven als die spelers individueel allemaal zulke fouten maken en niet de inzet/strijdlust tonen die je mag verwachten! Dit elftal had gewoon moeten winnen.

24 augustus 2022 om 23:51

Aqua1 ben wel wat gewend, maar meen je dat nou serieus? Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden tussen die keeper en Ramalho. Waar Ruud van Nistelrooy helemaal niets aan kan doen! Moet Ruud van Nistelrooy ontslagen worden? 😅🤦🏾‍♂️

24 augustus 2022 om 23:58

Ik vraag me oprecht af of je de 2e helft wel gezien hebt?

Xavi zorgde voor gretigheid, iets wat verder niemand van psv had! Hij passeerde een man, speelde met lef/durf, hij combineerde er prima op los (ookal ging het misschien niet allemaal goed, maar hij was de enige psv'er die uitstraalde dat hij wilde winnen!! De rest speelde allemaal met poep in de broek!

25 augustus 2022 om 00:25

Rangers spelen in Schotland he..lol

25 augustus 2022 om 06:13

Wat is die veerman een mafkees en gakpo alleen tegen Emmen goed nog nooit goed gezien in belangrijke wedstrijden is nog geen 5 miljoen waard

25 augustus 2022 om 06:54

Suljemani, ongelukkig? Dit is gewoon kwaliteitgebrek, anders kan ik het niet zien! Die aanname van Ramalho is zo vreselijk slecht…. Tekenend.

25 augustus 2022 om 07:22

Weet je wie er vrij had moeten hebben vorig jaar???
Feyenoord.... slapjanussen zijn ze daar in Eindhoven...
Zolang vrij en dan zon verschrikkelijke pot spelen..
Enig lichtpuntje die ik zie is dat ze in EL meer punten voor ons kunnen scoren. In CL was het toch niets geworden..

25 augustus 2022 om 07:56

Caribbean, bedankt!!! Jij maakt mijn dag!! Weet je, misschien moet je voor allesvwat fout gaat in de wereld en jouw leven standaard de knvb en/of Ajax de schuld geven. Sterkte!

25 augustus 2022 om 08:27

Xavi is 1.50m en zoekt elke keer ruzie. Onervaren blijkt weer na al die jaren naast toppers. Beste man kan zich bijna nooit inhouden wanneer er een overtreding op hem wordt gemaakt.

25 augustus 2022 om 08:39

Ik denk dat het wel kan dat we de KNVB de schuld gaan geven. Ze zouden PSV moeten verbieden 2e te worden want het is elk jaar hetzelfde drama. Voor de punten voor NL is het nog geen ramp. Maar voor de uitstraling van het NL voetbal wel

25 augustus 2022 om 10:58

Een gevoelige tik die Nederland kreeg uitgedeeld in de strijd tegen Portugal.

25 augustus 2022 om 11:02

Ik lees hier steeds over de gevoelige tikken die Nederland uitdeelt aan Portugal in de UEFA ranking, maar ondertussen staan 3 Portuguese clubs in de CL groepsfase, tegenover eentje voor Nederland. Het was mij wel overduidelijk dat Nederland vorige jaar wel erg makkelijk aan veel punten kwam via de 3e Divisie van het Europees voetbal.

24 augustus 2022 om 22:54

Iets met deksel op je neus? Ik hou wel van die uitspraken. Ze komen alleen keihard terug in je gezicht als je ze niet waar maakt.

24 augustus 2022 om 23:02

gakpo is meer waard dan antony

24 augustus 2022 om 23:03

Omdat dat de PSV cultuur niet is…. Veel te behoudend, daar waar je er gewoon bovenop moet klappen… laatste 5 minuten eerste helft zag je dat alleen…

24 augustus 2022 om 23:05

Rayvg: Ik denk nog steeds dat dit verschil verwaarloosbaar is. Beiden zijn in de verste verte geen 60 miljoen waard natuurlijk, maar dat is een ander verhaal. Gakpo speelt dit seizoen nog vreselijk. Echt heel zwak zelfs. Alleen tegen Ajax was hij oké

24 augustus 2022 om 23:06

Alleen gakpo speelt bij psv en die spelen weer geen CL dus daar gaan ze ook niet volle bak voor betalen .

24 augustus 2022 om 23:24

Zo heilig is die CL natuurlijk niet. Het is niet zo dat het spelers véél duurder maakt of er veel meer kan laten zien. Het zal verschil maken als je jezelf kan onderscheiden tegen Bayern of Liverpool, maar verder? Mwoah

24 augustus 2022 om 23:26

Weltrusten, hoe kan je nou zoiets zeggen gakpo heeft werkelijk 180 min verstoppertje gespeeld.

24 augustus 2022 om 23:30

@toevallig88: Sterker nog: Gakpo heeft 360 minuten niets laten zien. Hij speelt echt heel zwak dit seizoen. Op basis van het begin van dit seizoen, is hij nog geen 5 miljoen waard.

24 augustus 2022 om 23:42

Natuurlijk is CL heel belangrijk voor wat je voor spelers kunt vragen. Gakpo valt zwaar door de mand en is nu denk ik geen 20 miljoen meer waard.

25 augustus 2022 om 08:13

Ik dacht dat de markt de waarde bepaalde ipv jij, maar misschien zit ik er naast..

25 augustus 2022 om 11:20

@toeballig88, mn reactie was uiteraard sarcastisch. met uitdrukking op uiteraard.

24 augustus 2022 om 22:54

Die mag ook in het Mertens archief.

24 augustus 2022 om 22:54

Gakpo is nog lang niet klaar voor de premier league. En waarom tegen schotten fysiek proberen te spelen terwijl je juist met techniek moet spelen tegen een fysiek team. Wat een flater. Denk wel dat psv meer punten in de europa league pakt.

24 augustus 2022 om 23:43

PSV in Europa levert sowieso niks op…. EL? Kan me vorig jaar nog herinneren …. Eindigen we uiteindelijk weer in de CL na de winter

24 augustus 2022 om 22:54

Wel terecht, wat een wanvertoning. Iedereen (buiten de Psv'ers uiteraard) die het Nederlands voetbal een warm hart toedraagt zou hier blij mee moeten zijn. PSV heeft niets te zoeken in de CL, ze gaan veel meer punten kunnen pakken in de EL. Snap dat ze in Eindhoven graag 6x die hymne hadden gehoord, maar als de teleurstelling gezakt is zullen ze daar ook wel inzien dat qua sportieve prestaties de EL het perfecte podium is. Mooi voor Ajax dat er ook nog wat extra centjes in kas komen, is natuurlijk nooit weg.

24 augustus 2022 om 23:01

Niemand in Eindhoven boeit die EL. Lekker laten lopen en richten op de competitie. Met dit voetbal vandaag verdien je ook geen Europees voetbal

24 augustus 2022 om 23:07

Dat zeiden veel Feyenoord-supporters vorig seizoen ook voordat de Conference League begon. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen...

24 augustus 2022 om 23:12

Om dan weer te choken tegen Ajax en dat net zolang doen totdat de andere clubs zorgen dat er twee teams de CL in mogen. Go PSV

24 augustus 2022 om 23:12

Dat is gewoon een probleem. PSV wil CL, kwalificeert zich niet, en haalt vervolgens zijn neus op voor de EL. Waardeloos.

24 augustus 2022 om 23:14

Ik bepaal zelf wel waar ik blij mee ben. 2 ploegen id CL is toch voor alles en iedereen beter? Leuk dat enkele Ajacieden hier zich verkneukelen om die extra miljoenen, maar komaan een beetje empathisch vermogen voor PSV ers mag ook wel hoor.

24 augustus 2022 om 23:19

Ik wil veel liever 2 ploegen in de CL. Rangers heeft net zo min iets te zoeken in de CL. Sowieso, wat is niets te zoeken? Als je alleen pote tiële winnaars erin wil haal je misschien 6 ploegen over.

24 augustus 2022 om 23:25

Prima, als jullie liever een PSV zien dat 6x in de CL wordt afgedroogd, be my guest. Ik heb afgelopen seizoen genoten van Feyenoord, maar hadden die Champions League gespeeld was er geen zak aan geweest. Snap dat romantiserende gezeik over twee ploegen in de CL ook nooit zo. Als je potten kan breken, prima. Maar voor spek en bonen meespelen voegt bar weinig toe, kan me geen enkele reden bedenken waarom je dat zou willen aanschouwen. Om over de coëfficiënten nog maar te zwijgen.

24 augustus 2022 om 23:31

Ja het is dat, of de hoop dat ze ondanks dit matige tweeluik wellicht verrassen in de CL op plek 2 of 3 eindigen en als nog Europees overwinteren. Voetbal speel je niet op papier en kleinere clubs tegen alle verwachtingen in zien winnen vind ik persoonlijk het mooiste aan de sport. Maar goed, daarom heb ik ook altijd weinig met absolute topclubs.

24 augustus 2022 om 23:34

Andres13... Wat een naiviteit. In de el kun je werken aan een hoger coefficient. Daarmee krijg je een hogere star5bonus als je de cl haalt en wordt je in pot 3 gezet zodat je nog kans hebt om een wedstrijd 5e 2innen. Ook worden je spelers harder en beter. Het is ook 3en podium dus spelers kun je ook nog eens duurder verkopen.
Echt ongekend dat psv en haar sipporters dit maar niet willen inzien en met oogkleppen op zich blind staren op de schaal. Ajax is door het continu verhogen van haar coefficient geraakt waar het nu is. Echt waardeloos dat de el niet op waarde wordt geschat door psv en haar supporters.

25 augustus 2022 om 00:10

Migi ik heb dit PSV nu 4x zien spelen in de voorronde en het voetbal was dusdanig dramatisch dat er in mijn optiek weinig tot niets te hopen valt, tenzij je het tegen beter weten in wil doen. Ik hoop juist dat Nederlandse ploegen altijd ver komen en de kans daarop is in dit geval toch echt fors groter in de EL voor PSV. Toen Ajax onder Frank de Boer CL speelde, was het vooral hopen dat Real Madrid niet met 5-0 won. Zo wil je toch niet meedoen?! Mochten we op termijn twee gegarandeerde CL-plekken bij elkaar gesprokkeld hebben, kan je daar vanaf mei op inspelen door met je CL-budget in je achterhoofd passende aankopen te doen waardoor je daar ook daadwerkelijk iets te zoeken hebt. Dan is twee ploegen in de CL ineens wél leuk, welke clubs dat dan ook mogen zijn t.z.t.

25 augustus 2022 om 06:22

Lekker Europees laten lopen, wat een zielige gedachte om wederom niets voor Nederland te willen presteren maar alleen te profiteren Andres.

25 augustus 2022 om 06:45

Maar wel op de conpetitie richten, zodat je het seizoen erop het Europees weer kan laten lopen… logica?

25 augustus 2022 om 06:45

@Vernon, Andreas13 spreekt niet voor PSV of alle supporters, lijkt me duidelijk. Het zou maar raar zijn als PSV de EL niet serieus zou nemen aangezien je daar net zo goed ontwikkeling kan doormaken en dat het niveau momenteel is.

25 augustus 2022 om 07:42

@jizzy, alleen de 2 finalisten hebben dus wat te zoeken in de CL want de rest doet voor spek en bonen mee.en uiteindelijk kan er maar eentje winnen. want als we zo gaan redeneren dan kunnen we beter alle ploegen weren die niet uit engeland spanje duitsland of italie komen, want de rest doet toch maar mee voor spek en bonen volgens jou.

25 augustus 2022 om 08:09

PSV wordt echt niet 6x afgedroogd in de CL, dat is echt regelrechte onzin. Teams kunnen groeien tijdens het seizoen en slechter dan gisteren kan bijna niet. Feyenoord begon vorig seizoen ongelofelijk matig aan hun Europese reis, we weten allemaal hoe dat is geëindigd.

24 augustus 2022 om 22:55

Wat slecht zeg. Gakpo, de Jong, echt wel kansen. Gio gefeliciteerd, het is je gegund.

24 augustus 2022 om 23:06

Gakpo mag van mij meteen weg. Die 40 miljoen moet je meteen pakken! Die gast liet niks zien

25 augustus 2022 om 06:19

40? Die is nog geen 5 waard

25 augustus 2022 om 07:35

In ieder geval geen 40 miljoen meer, hij heeft ook bewezen niet goed vette zijn.

24 augustus 2022 om 22:56

Zowel Rangers als PSV heeft niets te zoeken in de CL!

24 augustus 2022 om 22:59

Zag er niet best uit Wouter, maar over 180 minuten waren ze toch echt de betere.

24 augustus 2022 om 23:09

Volgens Veerman had PSV een beetje poep in de broek. 80 minuten geen druk op de verdediging van Rangers en angst om te verliezen. Begint ook al met de opstelling door te starten met Guti in plaats van een lopende man als Til of een creatieve speler als Simons.

24 augustus 2022 om 23:11

Gelukkig waren ze van het weekend vrij!

25 augustus 2022 om 00:05

Heel simpel 4 wedstrijden 0 winst, niet champions league waardig.

Meer dan terechte nederlaag. Team heeft zichzelf gesaboteerd en voor de rest verstoppertje gespeeld, voornamelijk Gakpo was dramatisch. Tegen Monaco heb ik ieder moment het vertrouwen gehad dat het er nog in zat, vandaag na de 0-1 totaal niet meer, zo ongelooflijk waardeloos. Als je in dit soort wedstrijden geen motivatie kan opbrengen dan hoor je niet in eens de Europa League thuis…

24 augustus 2022 om 22:54

Maar serieus hoor, Rangers wint vandaag niet; het is toch echt PSV zelf dat verliest. Je hebt het zelf compleet weggegooid met 2 ongekende blunders en technisch zeer slecht spel.

24 augustus 2022 om 22:57

Eens 100%.
Denk dat PSV ook beter zonder keeper kan spelen komende jaren.
Sinds het vertrek van Gomes is die positie vervloekt.

24 augustus 2022 om 22:58

@consy: Precies dit. Geen speler van PSV die zijn niveau gehaald heeft. Je verliest hier alleen maar van jezelf. Dit had PSV makkelijk moeten winnen, maar elke speler blokkeerde compleet. Bizar. Onnodig. Maar wel de realiteit.

24 augustus 2022 om 23:05

Siomons was goed. Ik baal nog steeds dat Ajaxdie niet heeft opgepikt. De rest was echt heel slecht. En waarom heeft PSV geen echte rechts buiten.

24 augustus 2022 om 23:10

Madueke is chronisch geblesseerd, daarnaast is er inderdaad niets van niveau. Bakayoko krijgt geen kans en Saibari doet leuk mee maar is ook niet echt een speler waarvoor je naar het stadion komt.
Scheelt dat we vandaag ook zonder linksbuiten speelde dus dat zorgt in ieder geval voor balans.

25 augustus 2022 om 00:01

Yamiown inderdaad man, niemand lijkt de erfenis van Gomes op te pakken. Hoop dat de teleurstelling niet te groot is, ik had graag nog een Nederlandse club gezien in de CL.

24 augustus 2022 om 22:54

Heel eerlijk. Dit PSV heeft niks te zoeken in de CL. Voor de coefficienten ook beter. Liever punten pakken in de EL dan 6x verliezen en voor joker staan.

24 augustus 2022 om 22:56

Met alle respect, maar flikker toch op. Als PSV-fan wil ik ze zien tegen de grootste teams ter wereld. Als je dan verliest maakt dat niet uit, dat zal niemand je kwalijk nemen. Dat je echter zo'n pot op de mat legt dat is kwalijk en schandalig en sneu. Het ironische is dat enige Champions League-waardige tegenstander die je gaat krijgen dit seizoen al een keer verslagen is. Toen was er passie en strijd. Nu was er niets.

24 augustus 2022 om 22:56

@rannio. Wat heb je aan de coëfficiëntpunten dan? Want het doel daarvan is 2 ploegen in de CL. Iets wat nu dus had kunnen gebeuren. Dus wil je dat nou wel of niet?

24 augustus 2022 om 23:05

Als PSV veel punten pakt dit seizoen, maken ze meer kans op pot 3 in de CL wanneer ze zich eens kwalificeren. Dit seizoen zou het een kansloos verhaal worden vanuit pot 4.

24 augustus 2022 om 23:06

JustusMorris, je krijgt er ook een gegarandeerde én extra Europese plek voor toch?!

24 augustus 2022 om 23:09

@ Justusmorris

Je hebt ook nog de individuele club coã«fficiã«ntenlijst, die grote invloed heeft op de Europese start premies en de variable premies. Ook is het van grote invloed op de loting positie van de club of je een makkerlijker of moeilijer tegenstander treft. Er staat dus veel meer op het spel dan het tweede ticket, die PSV echt wel goed kan ebruiken. Dat tweede ticket kan ook een mogelijkheid zijn voor PSV om weer de weg naar boven echt in te slaan. Dus alles lekker laten versloffen zoals PSV jaren gedaan heeft is alleen maar schadelijk voor de club, en zodoende zijn al die coã«fficiã«ntenlijsten belangrijk.

24 augustus 2022 om 23:26

@iedereen. Je wil toch gewoon die 20 miljoen pakken. Dat is het belangrijkste. Imago van de club omhoog, spelers willen dan liever naar je club. En in de CL krijg je 4 bonuspunten (=twee overwinningen), plus de winst die je vanavond zou moeten hebben gehad maakt 5 coefficientpunten. Dat is 2 winstpartijen en een gelijkspel die je Extra moet hebben in de EL. Dus zelfs qua punten maakt het niet bizar veel uit hoor.

24 augustus 2022 om 23:31

Je weet dat psv meer punten gaat pakken in de el als cl, helemaal top dus dit

24 augustus 2022 om 23:31

Justus, volgens mij krijg je ook een extra plek in EL of Conf League. Dus dat is wel beter. Probleem is wel dat we in NL geen 6 stabiele clubs hebben. Dus als pakweg FC Utrecht dan weer europa in gaat, dan verlies je weer punten.

25 augustus 2022 om 00:11

Ik support Ajax. En ik ben het helemaal eens met je mening. Daar draait het om. Je kunnen meten met Europese top.
Ik had het PSV gegund.
Meer geld betekent ook dat men kwaliteit kan verbeteren in je selectie.
Jammer van de strijd had graag PSV CL zien voetballen.

24 augustus 2022 om 22:54

Gakpo faalt weer als het er echt echt echt om gaat.

24 augustus 2022 om 23:09

En na 2 winstpartijen tegen degradatiekandidaten die ook nog veel kansen kregen en geluk tegen Monaco was Van Nistelrooy geweldig....nou, ik moet het nog zien. Slachtoffer Ramalho die gewoon genaaid wordt door zijn keeper en hij verliest deze belangrijke wedstrijd. Benieuwd hoe hij hiermee om gaat, ik verwacht uiteindelijk dat de verdediging psv gaat opbreken

24 augustus 2022 om 23:16

Gakpo lekker verkopen wanneer je de kans krijgt. 40 miljoen? Meteen doen! Die jongen gaat je niet verder brengen.

24 augustus 2022 om 23:18

Heb het al paar keer gezegd ben nou niet zo onder de indruk van Nistelrooy moet ik eerlijk zeggen.
Wat brengt hij nou behalve met veel moeite en mazzel winnen met een veel betetr team.

25 augustus 2022 om 06:21

Ja waardeloze voetballer

24 augustus 2022 om 22:55

Ik heb de afgelopen 4 kwaificatie wedstrijden extra goed op Gakpo gelet, ik hoop oprecht niet dat United voor Gakpo gaat. Is echt hard door de mand gevallen tegen Monaco en Rangers.

24 augustus 2022 om 22:56

Als je als trainer je spelersgroep zelfs niet voor zulke wedstrijden op scherp kan zetten ben je gewoon totaal ongeschikt voor het trainersvak.

24 augustus 2022 om 23:04

Die mentaliteit moet natuurlijk ook vanuit de speler komen.
Tegen Monaco en Ajax heeft PSV aangetoond met passie te kunnen spelen, als het goed gaat en als het niet goed gaat.
Wat er vandaag werd getoond is absurd.

24 augustus 2022 om 23:15

Vorig jaar zag het er ook fantastisch uit na Ajax en Galatasaray.

24 augustus 2022 om 22:56

Niets met motivatie te maken. Gebrek aan kwaliteit en gebrek aan ervaring op europees niveau.

Bij Saibari en Simons zag je nog jeugdig lef om die ervaring te compenseren.

Mwuene, Max, Obispo, Teze, van Ginkel...allemaal middelmaat. Gakpo speelde vooral voor zichzelf en laat opnieuw zien dat hij niet toe is aan een stap hogerop. Hopelijk hebben ze bij United mee gekeken

24 augustus 2022 om 23:10

Helemaal mee eens. Veel te voorspelbaar allemaal. “Alle ballen op Luuk”. Nu moeten ze noodgedwongen een ander systeem spelen en creëren ze niks meer. Als je als 2e club van NL van Rangers verliest, dan verdien je het ook niet om in de CL te staan. Wat hebben we in godsnaam daar te zoeken in 23/24 als we dit zien?

24 augustus 2022 om 22:57

Helemaal mee eens. Ze speelden echt heel slecht en dan is het gewoon wachten op de fout, en ja hoor die kwam. Benitez trouwens gewoon twee cruciale fouten gemaakt in deze wedstrijden. Terwijl hij met veel enthousiasme werd binnengehaald, want hij zou wel even het keepersprobleem oplossen. En Cody heeft echt niks te zoeken bij Man Utd. Die kan voor PSV niet eens het verschil maken.

24 augustus 2022 om 23:11

Denk niet eens dat het zozeer met motivatie te maken heeft. Het totaal van gebreken in het elftal laat zien dat dit PSV gewoonweg een EL-ploeg is op zijn best. Het was mooi geweest als we de miljoenen in de CL zouden kunnen toucheren, maar dan nog was het knokken geblazen voor de derde plek in de poule. Op het hoogste niveau heb je weinig te zoeken. Dat juist de routiniers het vreselijk laten afweten vind ik onvergeeflijk: Benitez en Ramalho zijn de gewezen ervaren krachten en slaan opnieuw aan het blunderen. En opnieuw was Cody Gakpo in geen velden of wegen te bekennen; je mag Ten Hag en zijn naieve gedachte dat 'oude bekenden' hem aan succes gaan helpen wel een bos bloemen sturen bij een transfer van de buitenspeler, want dit is de laatste keer dat je meer dan €50M gaat opstrijken voor Gakpo.

Ongetwijfeld gaan we daar weer een Stengs of een Karlsson voor terugkrijgen van John de Jong en Marcel Brands, die PSV geen steek verder helpen om daadwerkelijk een top 32-club te worden. En ook vanavond kun je je bedenkingen hebben bij het transferbeleid.

Waarom is de interesse in Phillippe Max niet verzilverd, terwijl dit toch een uitgelezen kans was om hem in Berlijn of Leeds te lozen voor een betere vervanger?

Waarom niet geinvesteerd in een klasbak van een verdediger, die wel het niveau Ramalho, Obispo en Teze ontstijgt?

Waarom uberhaupt slechts €6,5m geinvesteerd? Had de clubleiding werkelijk het vertrouwen dat de huidige vervangers van Madueke en De Jong je wel aan kwalificatie voor en succes in de Champions League gaan helpen?

Hoezo speelt Van Ginkel nog bij PSV? Die is geen schim meer van de voetballer die hij was en nu je Til hebt, heb je toch een jonger type van dit soort breedtespelers? Waarom niet doorselecteren op dit soort lege hulzen, waar dit ook geldt voor Vinicius?

Verder zou ik De Jong en Brands eens uitdagen het aantal harde poten in de selectie eens te tellen: met John de Jong, Carlos Vinicius, Ibrahim Sangare, Jordan Teze, Cody Gakpo en Philippe Max is de balvastheid en het fijne balgevoel in de selectie weinig indrukwekkend. Hoe ironisch dat juist Xavi Simons, die in de Europese campagne volledig genegeerd werd, vanavond als enige een dijk van een wedstrijd speelde.

24 augustus 2022 om 23:32

Dat Van Ginkel werd ingebracht vond ik ook wel een heel erg slechte keuze. Die heeft in 10 minuten niks goed gedaan. Waardeloze wissel.

24 augustus 2022 om 23:35

Denk dat van Ginkel gewoon zijn contract uitdient. Er zal dit jaar vast geen verlenging volgen. Denk dat weinig clubs interesse in hem zullen hebben. Zijn blessures hebben zijn carrière vergalt.

Voor Vinicius heb je de huur al betaald. Nu heb je veel blessures voorin dus komend weekend kan hij best bruikbaar zijn.

Xavi Simons wordt een topper, dat begint wel duidelijk te worden.

24 augustus 2022 om 23:51

We hebben inderdaad veel te veel houtpotigen. Daar speelde Rangers goed op in. Zolang je maar in de buurt blijft lopen pak je zonder moeite de bal af. Daarbij hebben we verdedigend teveel spelers die panikeren onder de minste druk. Als je die afjaagt leveren ze de bal zelf in.

Gio heeft ons echt goed gepakt op de zwakke plekken. Best eng om te zien hoe weinig er voor nodig is om PSV helemaal lam te leggen als Gakpo het even niet heeft.

25 augustus 2022 om 00:21

6,5 miljoen geinvesteerd maar? Echt heel weinig, kijk eens wat Feyenoord allemaal doet. Straks komt ook die tweede plek in dr eredivisie in gevaar.

25 augustus 2022 om 04:49

Ik denk eerlijk gezegd dat dat is omdat het geld er niet is. Het geld van Malen en Dumfries zal zijn gebruikt om gaten te dichten. Ik kan. Mij anders ook niet voorstellen waarom er niet meer is geïnvesteerd.

25 augustus 2022 om 06:56

Helemaal mee eens. Ruud gaat ook niet vrijuit vandaag. Teze en Obispo speelde. uitstekend naast elkaar, maar toch zet hij Teze weer op RB waar hij totaal niet uite verf komt. Max kan ik hem nog vergeven met de vele blessures. Tijdens de eerste helft riep ik al een paar keer dat Guti niks toevoegt en toch gewoon laten staan na de 1e helft, belacheijk.

Dit was zo slecht dat ik een beetje te doen heb met de supporters van PSV

24 augustus 2022 om 22:55

Als je over 2 wedstrijden niet van Rangers kan winnen, verdien je het ook niet. Zonde wel dat het tot stand komt door twee kinderlijke blunders.

24 augustus 2022 om 23:54

Ik denk dat ons een behoorlijk gênante CL campagne bespaard is gebleven. Hier moet nog heel wat bij om in de EL potten te kunnen breken. Ik zou zeggen: een wake up call. Ben alleen bang dat er gewoon doorgeslapen wordt.

Ruud zijn schuld. Guti is een matige speler die alles op 1 (sloom tempo) doet. Ramalho rent en vliegt maar iedereen weet dat goede verdedigers weinig gekke acties doen. Teze is geen RB, hoe lang duurt het verdomme voordat mensen dit gaan inzien. Zodra Luuk eruit gaat zie je dat we gaan voetballen, omdat ze weten dat lange ballen niet meer gaan werken. Het is zo’n trieste pussy instelling die de spelers hebben, en dan kom je niet in de wedstrijd. Speciale vermelding voor Ramalho Benitez en Gakpo die het zo erg af hebben laten weten.Ruud hoe kan je Guti kiezen boven Simons. Die is letterlijk op elk vlak beter, zelfs verdedigend. Zag je hoe Guti op z’n buik lag na 1 simpele draai van een Rangers aanvaller. Wat een kut avond zeg.Gakpo als je weggaat ben je gek. Je staat een beetje onder druk en begint blind elke bal zelf te schieten. Dat begon al tegen Monaco. Vandaag weer, elke bal liet die eerst soort onder z’n lichaam komen Ipv ervoor, dan schiet hij waardoor alles een roller of raar lobje wordt. Echt bizar af laten weten. En waarom zette RvN hem steeds aan de binnenkant? Was overvol daar in het centrum. Waarom gaan we niet een keer van eigen kracht uit? Wordt zo verdrietig van dat bange klote voetbal. 4 wedstrijden gekeken die voetballend gezien geen klote aan waren. Bedankt!

24 augustus 2022 om 22:56

Zeker fout van Ruud. Domme basis elf en vervolgens zijn wissels. Echt om te janken… en wat is die Til slecht zeg. Dat deze man uberhaupt prof is geworden

24 augustus 2022 om 23:17

En Gakpo basis…. Dat kan ook niet… die jongen heeft niks kunnen brengen

24 augustus 2022 om 22:58

En de afgelopen 2 Europese wedstrijden heb ik oprecht genoten van Guti, dus ik ben het niet met je eens.

24 augustus 2022 om 23:06

Guti is als invaller perfect als hij op zijn tempo kan spelen als tegenstanders wat meer vermoeid zijn. Guti als basisspeler is te traag voor wat PSV wil. Je ziet aan alles dat het middenveld met Guti, Sangaré en Veerman voor geen meter werkt. Die balans klopt totaal niet. Met Xavi en zelfs met Til voor Sangaré en Veerman ziet dat er veel beter uit.

24 augustus 2022 om 23:19

Heb je gezien wat Simons deed toen die erin kwam? Die man kapt, draait, speelt in, loopt door. Het hele team gaat daar beter door spelen. Guti heeft vandaag alles gewoon kort gespeeld en gaat daarna hobbelen (oprecht, harder dan dat rent die niet) achter de bal aan. Dan wordt het veld nog kleiner, dus nog lastiger om te voetballen. Tegen Monaco was die goal leuk. Maar het is een voetballer waarmee je alleen maar stroperig kan voetballen, of de lange bal.

24 augustus 2022 om 23:02

Teze is misschien geen RB, maar legt 2 ballen fantastisch panklaar voor Luuk de Jong. Een fatsoenlijke spits had er wel eentje uit die voorzetten gemaakt hoor.

24 augustus 2022 om 23:21

@walcott16. Klopt! Hij kan lekkere half hoge voorzetten geven, lekker strak. Maar hij heeft totaal niet de dynamiek van een RB, en dat zorgt voor een angstige speelstijl. Alleen maar rondtikken op het tempo wat mijn oma nog aankan. Dus ligt niet aan hem, maar meer aan de invloed op het team.

24 augustus 2022 om 23:33

Ben ik met je eens, al vond ik hem vandaag dus één van de betere aan de kant van PSV. Al zegt dat genoeg over het niveau van PSV vandaag... Frustrerend avondje, maar wie weet volgt een mooi avontuur in de EL.

25 augustus 2022 om 00:08

Sterkte kerel, echt klote man! Ik had jullie ook een plekje in de CL gegund. Xavi had gewoon moeten spelen in plaats van Til, maar ik vond het ook weer te behoudend. Geen een trainer van Psv lijkt voor aanvallend voetbal te willen gaan, wat echt heel jammer is want in principe is de kwaliteit er wel vind ik.

25 augustus 2022 om 00:48

Bedankt vriend! Spreek jou altijd na de belangrijke potten hè, haha! Nee wat jij zegt, precies de vinger op de zere plek. Ik wil gewoon een keer een ploeg 5-0 van de mat tikken. Wat dat betreft was ik vorig jaar echt stikjaloers op Ajax. Geniet er nog maar even van, met die super League en alles geen idee hoe lang Ajax dit nog volhoudt.

25 augustus 2022 om 01:31

Hahaha dat is helemaal waar, iedereen keer na een belangrijke pot vinden we elkaar weer. Die Superleague ben ik faliekant tegen, ondanks het een groot voordeel zou kunnen zijn voor mijn club. Iedere club, van iedere competitie zou het moeten kunnen halen vind ik. Overigens heb ik ook geen flauw idee, het is nu nog genieten maar ik maak me geen illusies. Het grote geld van de grootste competities zullen de dienst uit blijven maken.

Psv heeft ook helemaal niks te zoeken in de CL met dit team. Allemaal middelmaat. En Gakpo zo snel mogelijk proberen te slijten want die gozer kan niks in grote wedstrijden.

24 augustus 2022 om 22:55

Die Gakpo is nog geen 5 miljoen waard. Twee 100% procent kansen knetterhard missen.

24 augustus 2022 om 23:03

Geen een Nederlandse ploeg heeft iets te zoeken in de CL. Het gaat alleen om het start geld dat je kan vangen. De winnaar komt uit een van de 4 top competities.

24 augustus 2022 om 23:08

Zou mooi zijn voor PSV, indien United echt een flink bedrag neerlegt. Kan er van dat geld direct een rechtsback en buitenspeler gekocht worden!

24 augustus 2022 om 23:19

Ben het eens qua Gakpo! Die moet je verkopen. Brengt niks in grote wedstrijden

Eerst vorig jaar die wanprestatie tegen 10 man van Benfica en nu weer dit. Wat is dat met PSV in Europa? En dan Gakpo. Wederom onzichtbaar. Wel leuk voor Gio die het prima doet bij de Rangers. Het is hem gegund, want Rangers wint vandaag niet eens onverdiend met minder goed materiaal dan PSV.

24 augustus 2022 om 22:59

PSV presteert inderdaad al zowat een decennium onder eigen kunnen in Europa. Echt zonde. Voel serieus mee met de supporters vanavond.

24 augustus 2022 om 23:08

Moet eerlijk zeggen dat ik op dit moment niet zo veel voel. Afgelopen jaren heeft het team zo vaak niet thuisgegeven tegen teams die je gewoon kan pakken. Olympiakos, Benfica en nu Rangers. Het is gewoon vermoeiend en er moet echt een mentale omslag gemaakt worden, want als je ziet hoe de spelers slenterden in een wedstrijd waar zoveel op het spel staat dan is er iets gruwelijk mis ergens in de organisatie of in het team.

24 augustus 2022 om 23:21

Ach, je went eraan…. Vooraf grote hoop en achteraf weer lekker op je bek…. Dat is wel redelijk normaal voor de PSV supporter.

24 augustus 2022 om 23:24

Wacht maar tot we weer voor een troostprijs tegen Ajax spelen. Dan is er weer motivatie opeens en dan staat er weer een team dat voor elkaar door het vuur gaat...

24 augustus 2022 om 23:00

Het is zuur maar psv kan zich beter richten op de EL. Paar jaar consistent kwart/halve finale halen en dan doorstoten naar de CL. Voorlopig wordt je in de eredivisie 2e. En ook al wordt je eens in de 5 jaar kampioen, zie dan maar de groepsfase CL te overleven.

24 augustus 2022 om 23:00

Ik vond vorig jaar niet eens zo'n wanprestatie, vond ze toen ook beter voelen en hadden vooral pech. Maar nu tegen Rangers is het echt een wanprestatie. Alsof ze uit met 0-4 hadden gewonnen. Leek geen idee achter te zitten en zo verschrikkelijk traag. Als dan ook nog eens zoveel belangrijke spelers het af laten weten is het niet meer dan terecht dat PSV is uitgeschakeld. Wel heel jammer want had al heel de dag een soort spanning voor ze, dat als Feyenoorder haha.

En zeker leuk voor Gio. Is het je opgevallen dat Gio Rangers echt laat voetballen. Mooi om te zien. Het is hem gegund.

24 augustus 2022 om 23:12

Het is eigenlijk een zege voor het Nederlandse voetbal. PSV heeft over twee wedstrijden niet weten te winnen van Rangers en heeft dan ook niks te zoeken in de CL. Ga dan maar punten ophalen op een niveautje lager.

24 augustus 2022 om 23:25

Volgens mij had Gakpo gewoon 2 100% kansen dus 2x moeten scoren Japie dus ik weet niet of jij naar Dinamo Zagreb of Psv hebt gekeken.. dus wederom onzichtbaar klopt weer eens niet wat je zegt..

24 augustus 2022 om 23:26

@japie_krekel
Van Benfica mag je verliezen. Rangers vind ik kaliber Nice, Kopenhagen, Rostov en Rapid Wien waar ook ooit mijn club van verloor in de voorronde.

25 augustus 2022 om 10:19

@hansje Had Benfica met 11 man gespeeld zeker weten, maar ze hebben bijna een volledige wedstrijd met 10 man gespeeld. Onder Schmidt zat er destijds wel meer een idee achter. Dat kan ik noet ontkennen

PSV heeft gewoon helemaal niks te zoeken in de CL. Hoe ze hier als een stel zenuwachtige schoolkinderen stonden te voetballen was echt schandalig. Totaal geen strijd of scherpte. Dat is toch ook RvN wel aan te rekenen. Totaal nog niet onder de indruk van die man als trainer. Vorige ronde viel hij ook al op door dat wazige wisselbeleid van hem. De enige die er nog wat van wilde maken was Simons. Daarnaast moet het bestuur van United Ten Hag toch tegen zichzelf in bescherming nemen? Wat heeft Gakpo in hemelsnaam in de Premier League, en dan helemaal bij een club als United, te zoeken? Die jongen laat het altijd afweten in Europese wedstrijden, en is zelfs niet in staat dit PSV ook maar enigszins bij de hand te nemen. Niet Nederland maar Schotland gewoon met 2 clubs in de CL. Man man man.

24 augustus 2022 om 22:57

Idd Simons wil voetballen en kan wat met een bal. Bij bijna iedereen valt de bal te ver van de voet. Daarbij heeft PSV geen rechtsbuiten. En wat was Gakpo slecht.

24 augustus 2022 om 23:00

Simons is wel echt een sierlijke speler idd! Viel mij ook als enige positief op & jammer van Gakpo zijn eindproduct (waar het uiteindelijk om draait)

Sterkte aan m'n PSV-vrinden hier. Heel erg zonde, voor PSV en het Nederlands voetbal. Je weet dat het niet had gehoeven, Rangers is kwalitatief niets beter. Maar PSV heeft het vooral vanavond ook gewoon niet genoeg afgedwongen. In de eerste helft werd er deels beter gevoetbald door Rangers en was Luuk net niet scherp genoeg. Daarbij vind ik zulke acties als met die bus tegenhouden door supporters erg onhandig. Respectloos naar de tegenstander en ik ben heeull bijgelovig, dit was niet goed voor je karma deze wedstrijd. 

Typisch PSV om weer te choken in de wedstrijd voor deelname CL. Ramalho geeft die goal cadeau, maar ze hadden echt wel mogen scoren tegen een tegenvallend Rangers. Gakpo had er minimaal eentje mogen maken, maar bewijst waarom die in de Eredivisie hoort te spelen en niet in de PL.

Wat zuur. Had wel weer eens twee nederlandse ploegen in de groepsfase van de CL willen zien. Dit keer helaas geen Luuk die hem erin kopt, pech dat je storm ramp eruit moet

Verder Gakpo onzichtbaar alweer, een grote kans gekregen van Simons maar helaas

En die wissel van Ramalho was wel heel snel na die fout, was het zijn fout of die van Benitez? Tja..

24 augustus 2022 om 22:56

Storm ramp is inderdaad goede omschrijving. Wat is die uit vorm (je mag hier niet zeggen dat hij niets toevoegt). Maar ook dat je verder geen spits hebt en je met je pinchhitter moet starten.

Jezus, wat was dit slecht zeg! Wellicht moet KNVB de clubs niet meer vrij geven voor zo,n belangrijke wedstrijden want dit nu werkt verlammend. Leek net alsof de hele routine weg was bij Psv. En die Gakpo? Die is zo matig, niet eens 30 miljoen waard. Zo,n Depay, Bergwijn en/of Malen waren top maar die Gakpo weet maar niet te leveren in top wedstrijden. Psv de club die afhankelijk is van spelers ala Van Ginkel, Till en Vinicius

24 augustus 2022 om 23:01

Eens, maar dat werkt wel in de eredivisie, Kan nog steeds spannend worden dit jaar.

24 augustus 2022 om 23:06

Gakpo is ook gewoon niet zo goed. Er zit wel wat in, maar die moet nog veel stappen zetten om het uit te kunnen houden in de Premier League. Mensen staren zich te vaak blind op wat doelpunten in de Eredivisie. Deze campagne zakte hij overigens wel zwaar door de ondergrens. Zo slecht is hij normaliter natuurlijk niet.

Mega balen, echt een gemiste kans en vooral heel veel geld…

Ok dan toch maar iets positiefs te noemen, in de Europa League een grote kans op een coëfficiëntenpolonaise.

24 augustus 2022 om 23:02

Ik ga het weer herhalen: wat is het doel van de coëfficiëntpunten? Juist, 2 ploegen in de CL. Wat kon PSV vanavond behalen? De 2e CL plek. Wat is dan positief hieraan? Precies, niks.

25 augustus 2022 om 00:14

Clubcoefficient bepaalt de hoogte van je startbonus en of je een pot hoger wordt ingedeeld. Ontzettend belangrijk dus en op de lange termijn verdien je er meer door dan een keer pot 4 halen en 6 wedstrijden te verliezen. Psv groeit meer door te focussen op haar coefficient dan op de schaal.

Helaas de beste speler van NL niet gezien, hij is beter dan antony maar vandaag niet.

Zonder grap. Ik ben super blij dat psv eruit ligt

24 augustus 2022 om 23:01

Hij is dus sowieso niet beter dan Antony. Gakpo is een two trick pony. Naar zijn rechter en dan voorzetten of schieten. Het is te voorspelbaar allemaal.

24 augustus 2022 om 23:06

Leuk voor je Abdel, fijne avond he

24 augustus 2022 om 23:11

Snap jij dat velen hopen dat Ajax snel uit Europa ligt? Dit heeft weinig met het team te maken, weinig met de club. Het zijn vooral de supporters die dit creëren. Ik lees nu bij op een site wat voornamelijk Ajacied is. Er zijn er een paar (sulejmani, Sanderk, Binny) die gewoon normaal doen. Zoals het zou horen, maar het feit dat ik hen al noemen kan, geeft aan hoe het gros hier doet. Het is zo in- en intriest. Het zo is immens kinderachtig. Misschien ben je nog heel jong (en velen met jou), maar je hebt in ieder geval niet door hoe idioot het is om hier zo te reageren. Wat heeft het in hemelsnaam voor nut dit erbij te vermelden? Mocht Ajax verliezen en mensen doen dat, is dat eveneens triest trouwens. Maar dan zie ik het ineens veel minder. Wat gek.

25 augustus 2022 om 06:55

Het is echt werkelijk ongekend. Naast het feit dat ik al totaal gefrustreerd was na deze zaadpot, krijg je van die arrogante reacties op je dak over geld en weet ik veel wat. Ze komen puur om reactie uit te lokken en dat doel hebben ze bereikt, dus chapeau. MyVision, SanderK en Sulejmanii zijn tenminste fatsoenlijke leden waar normaal mee gepraat kan worden.

25 augustus 2022 om 07:01

Je draait de boel om Mangalista. Blijkbaar zit er nog wat haat bij sommigen omdat Psvers precies zo doen als Ajax wordt uitgeschakeld. Ja dat voelt pijn en dat is precies de bedoeling. Of mogen jullie het alleen doen als Ajax uitgeschakeld wordt. Je zou ook gewoon niet na een nederlaag op voetbalzone kunnen gaan. Had je echt verwacht dat iedereen medeleven zou zijn. Hou toch op man met dat neppe gedoe. Niet iedereen hoeft 2 ploegen in de cl te zien.

25 augustus 2022 om 07:13

@rbsch: Ik ben geen PSVer. Je komt hier om te discussiëren. Niet om 100 berichtjes van 17-jarigen te zien die hun eigen club ophemelen. Twee clubs in de CL boeit mij ook niet trouwens. Mijn cluppie gaat toch nooit de CL in. Of welke Europese competitie dan ook

25 augustus 2022 om 08:05

Ik ben het helemaal eens met jouw reactie. Ik zie veel successupporters rare/nare reacties geven. Van beide kanten overigens als het uitkomt. Ik ben mijn hele leven 42 jaar (vanaf mijn 8e) al voor Ajax en heb dus de ups en downs meegemaakt. Voor de Europese wedstrijden horen we elkaar te steunen.

25 augustus 2022 om 10:37

Ben het met je eens Mangalista, erg veel hele flauwe opmerkingen van mede-Ajacieden. Maar dit gebeurt natuurlijk ook gewoon als Ajax verliest, en ook in dit soort getale. Is exact de reden waarom ik bv niet meer meedoe aan de Live Meepraten topics

25 augustus 2022 om 10:59

@finidi&rolf: Jullie bewijzen, helaas, precies mijn punt. De "normale" supporters, zoals jullie, hoor je helaas niet. Dat zal ook vast wel de overgrote meerderheid zijn. Maar die kleine roepende minderheid zie je. Die hoor je. En dat zet dan de toon. VZ is eigenlijk wel een goede weerspiegeling van onze samenleving. De paar schreeuwers maken de muziek. En die muziek is vreselijk.

John de jong mag zijn conclusies wel eens trekken intussen.

Vermist: Cody gakpo Laatst gezien om 21:00 in het phillips stadion. Gelukkig dat psv niet de champions league in gaat. Mijn god wat zijn die slecht zeg. Het was weer ouderwets slappe hap. Het is toch schandalig dat je rangers niet je wil op kan leggen. Voetballend heb ik werkelijk waar niets indrukwekkends gezien van rangers. Ik hoop dat rangers in de poule van ajax kan belanden, dan laat ajax even aan kleine broertje psv zien hoe het moet.

Tja jammer voor PSV en heel Nederland maar dit is een terecht resultaat. Eerst zwaar gezwijnd tegen Monaco, dan compleet de rode loper uitgelegd met een haalbare loting en de wedstrijd tegen Volendam die wordt uitgesteld. Er staat 40 miljoen voor je club op het spel, het thuispubliek smacht ernaar en staat er vol erachter en dan Zo een ongelofelijk zwakke pot op de mat leggen. Dan hoor je absoluut niet in de Champions League thuis. Als Gakpo hierna gaat aandringen op een vertrek dan mag hij zich echt kapot schamen, hij mag heel héél erg dankbaar zijn dat hij bij PSV mag spelen, dat niveau is hij nog lang niet ontgroeit en moet op zijn blote knietjes dat contract komen verlengen.

24 augustus 2022 om 22:57

Thuispubliek staat vol erachter? Vorig jaar zag je bij Ajax en Feyenoord in de Europese wedstrijden dat het er om ging dat er nog stop kabaal was in het stadion, dit leeg nergens op

24 augustus 2022 om 23:03

Das waar. Vooraf leken ze enthousiast. Maar psv begon de wedstrijd totaal met knikkende knieën, vermoed dat ze op de tribune snel aanvoelden dat het mis was.

Werkelijk schandalig, bangerig voetbal. Dan krijg je dit. Was al slecht tegen Monaco. En dan met 2 cdms spelen, een cb op rechtsback. En Gakpo? Man U beter heb je meegekeken lol! Drama maar ja misschien is de EL toch wel beter voor ze. Enige baller was Simons en dat zegt wel veel.

24 augustus 2022 om 22:58

Eens, Gakpo viel door de mand hoor. Die zat duidelijk met zijn hoofd ergens anders. Ik denk overigens niet dat de wedstrijd representatief is voor zijn kwaliteiten, maar ik vraag me af of ze daar bij United ook zo over denken.

24 augustus 2022 om 23:08

Jep het is meer een counter spelertje. In kleine ruimtes maar matig, tegen teams dat compact speelt weet ie het niet en in grote wedstrijden speelt zovaak verstoppertje.

24 augustus 2022 om 23:12

Vooral dat laatste vind ik kwalijk met de status van Gakpo. Tegen RKC is hij overal op het veld maar tegen grotere ploegen met meer druk laat hij het vrijwel nooit zien.

Terechte nederlaag tegen een net zo matige ploeg. Niemand die opstond en de ploeg bij de hand nam. De zogenaamde grote jongens van PSV hebben helemaal niets laten zien vanavond. Treuriger dan het niveau was het totale gebrek aan geloof in een goed resultaat.

Gefeliciteerd Rangers! Alles vol op de verdediging en loeren op foutjes en de counter. Precies de manier om deze wedstrijd te winnen. Op de momenten dat het moest gebeuren, liet PSV het afweten. Want kansen hebben ze gehad. Ook wel pech dat Luuk geblesseerd raakte, dat is wel een extra domper.

Helaas geen CL, maar wel EL. Dan daar maar eens laten zien dat je thuishoort in de CL met de wedstrijden in de EL.

24 augustus 2022 om 23:00

Je hoort niet thuis in de CL met dit soort tweede rangs spelers, hoe kom je er bij? EL kan ook nog lastig worden, Conference league past het beste wss

24 augustus 2022 om 23:06

Er niet thuishoren is een ander verhaal. Dat kan je je over wel meer teams afvragen ( maccabi Haifa, Viktoria Plzeň), maar zo werkt voetbal nu eenmaal.

Als je graag naar een kwalitatief eersterangs Europees toernooi wil gaan kijken, zou ik als ik jou was hopen op een Super League.

Maar wat mij betreft is dit precies wat voetbal zo mooi maakt. Ook de kwalitatief mindere teams kunnen voor de Champions League zien te plaatsen. Dat hoeft niet met mooi voetbal, als je maar wint.

Wat speelt psv ongelooflijk slecht voetbal dit seizoen. Geen idee waarom RvN een goede trainer zou zijn/worden. omdat ie een paar keer rustig een persco heeft gegeven? Heb zelden zo’n zenuwachtige coach langs de lijn gezien (niet heel gek trouwens). Maar belangrijker: heb nog niet kunnen ontdekken wat zijn visie is qua voetbal.

0 creativiteit, 0 voetbal, 0 sfeer. Gelukkig heeft de KNVB ze een weekend vrij gegeven…

JAA! Wat een heerlijke avond. Vreselijk laf voetbal afgestraft. Met dit afwachtende voetbal creeer je geen heksenketel vibe met het publiek. Eigen schuld.

Psv belabberd, fans belabberd en belarberde wissels. 100% verdiend dit

Jammer heel erg jammer. Dan maar zover mogelijk in de EL komen!!

Ongelooflijk! Maar dik verdiend. Rangers was beter.

Psv heeft wel weer een topkeeper gehaald hoor. Unnerstal was nog steeds de beste geweest!

24 augustus 2022 om 23:35

Daarom maakt hij Twente ook geen kampioen omdat hij de beste is..en daarom was Benitez zeker ook de beste keeper van de Franse competitie..iets wat Unnerstall nooit zou lukken.

Heb laatste uur gezien. Op basis van dat uur verdiende PSV ook niet meer.....
Ranger eigenlijk ook niet trouwens.

24 augustus 2022 om 22:59

Rangers vond ik, ook in de heenwedstrijd, aardig verzorgd voetbal spelen. Itt PSV met geen enkel idee de ballen erin pompen en zien wel. Maar ja de CL is nu beter af zonder deze counterploeg.

Draag PSV best een warm hart toe maar hebben ze in 180min nou laten zien dat ze een betere ploeg zijn dan Rangers? Ik denk van niet. Ik schat Rangers qua niveau ongeveer nr 8-12 Premier League en laten we eerlijk zijn; daar zou PSV ook absoluut niet zomaar van winnen, integendeel. Gewoon een stugge, fysiek sterke ploeg die ook voetballend eigenlijk niet onderdoet voor PSV, zoals we beide wedstrijden de eerste 60minuten zagen.

Nu kunnen we alles gooien op de blunders achterin, en dat is ook bedroevend natuurlijk. Maar als je zelf zó laf, angstig en bovenal slecht speelt, dan verdien je zelf ook he-le-maal NIKS.

24 augustus 2022 om 23:06

Nou joh, in de eerste helft staan ze tijden met elf man achter de bal. Je moet die Schotten onder druk zetten, dan gaat het al snel mis daar achter in. Dat zag je in Glasgow de tweede helft. Dood zonde man, sterkte

Matig PSV, wel vermakelijke wedstrijd. Vraag me af of ze nou zo veel beter dan Feyenoord zijn.. Simons is een leuke speler om naar te kijken, maar moet nog veel leren. GiO gefeliciteerd!

24 augustus 2022 om 23:01

Vermakelijk?? Had moeite om m'n ogen open te houden eigenlijk.

o offence, maar misschien goed dat PSV in de EL speelt, hierdoor kunnen we meer punten scoren voor het Co. Eff. Lijst. Betreft Veerman en Gakpo, waar iedereen zo lovend over is en een hoger niveau kunnen aantikken, beslissend kunnen zijn etc.. kunnen nu ook de prullenbak in. Enige die echt goed en dreigend waren, De Jong en Xavi.

Hebben de scouts van United opgelet? Gakpo is niet klaar voor Manchester United, laat dat even duidelijk zijn.

Dit is ook nog eens karma voor het onsportieve gedrag van de PsV fans

Dit Psv heeft me nog geen moment overtuigd en zijn dan ook naar mijn mening terecht uitgeschakeld.
Ze kwamen tegen Monaco all heel goed weg en nu was het wederom matig.
Gakpo kan beter nog een jaar in de eredivisie blijven want wat is hij door de mand gevallen heel de cl voorronde.

Wat is dit slecht zeg. Ongelofelijk en dat tegen een clubje uit schotland. Dan verdien je t ook echt niet. Nooit met een vinger naar Ajax wijzen. Die Gakpo haalt geen topclub op. Dacht dat dit een belangrijke avond was voor het Nederlands voetbal en PSV. Het publiek 90 minuten niet gehoord wat slecht.

Maar de JC schaal is binnen en dus is het seizoen geslaagd...man man man wat een schande voor het Nederlands voetbal

Dit is gewoon het resultaat van slecht inkopen. De selectie is niet veel beter dan vorig seizoen. Geen fatsoenlijke spits gekocht, geen vervanger voor Max gehaald. En dan krijg je Gakpo nog die alle 4 de wedstrijden geen knikker geraakt heeft, en onze nieuwe keeper die ook geen beste indruk maakt. De grootste fout van van Nistelrooy is het centrum Teze - Obispo uit elkaar halen.

24 augustus 2022 om 23:05

Dat laatste, samen met Mwene eruit en Guti erin zal ik hem echt voorlopig niet vergeven. Guti is niet een voetballer die je wilt zien. Dat zijn spelers waardoor je niet van CL niveau bent. De ploeg gaat nooit voetballen door zo’n gozer. Echt allememaggies wat hij doet kan ik ook.

24 augustus 2022 om 23:18

De combinatie is gewoon niet ideaal. Ploeg is niet op balans samengesteld, een onervaren coach en sterkhouders die niet alleen niet thuisgaven, maar volledig verzaakten. Je merkte ook al snel aan het publiek dat de spanning op hen oversloeg (is ook voor te stellen als je je ploeg zo ziet spelen). Het zegt genoeg dat de vereiste drive en inzet juist kwam van een 19-jarig knaapje (xavi Simons). Met die intensiteit moet je spelen, wil je de CL in. Erg zonde, maar het mag toch nu eindelijk weleens duidelijk zijn dat John de Jong het veld moet ruimen? Die kon al niets toen er wat te spenderen was. Nu is het al helemaal armoetroef. Dan zijn spelers als Simons en De Jong niet eens slechte aankopen, maar het lijkt wel alsof hij uit de losse pols spelers haalt. Daar zit totaal geen tactisch plan achter. Ook de zwakheden heeft hij gewoon ongewijzigd gelaten. Die man is echt killing voor de ambities van PSV.

Gakpo wordt de sterspeler van Manchester United. 60 miljoen is niks voor zo een verfijnde voetballer

24 augustus 2022 om 23:01

Hij speelt dit seizoen nog niet goed inderdaad, maar om dan zulke kinderachtige opmerkingen te maken slaat natuurlijk ook nergens op.

24 augustus 2022 om 23:10

Wees eens realistisch. Gakpo is bij far niet zo goed als een Depay en Bergwijn en zelfs zij wisten het niet te redden in Engeland. Gakpo heeft in Engeland helemaal niks te zoeken, niet constant genoeg en komt gewoon kwaliteit te kort. Elanga, Martial, Rashford, Ronaldo, Sancho etc. Allemaal bij far meer kwaliteiten dan Gakpo.

24 augustus 2022 om 23:15

@caribbean: Overdrijven is ook een vak. Ja, ik denk inderdaad dat Gakpo tekort komt, maar Gakpo zit duidelijk al wel dit seizoen met zijn hoofd ergens anders. Dus je gelijk halen na deze wanprestaties is gewoon zielig. Maar conclusie: Gakpo moet geen van de Nederlandse aanvallers halen, want beiden waar hij interesse in heeft, hebben denk ik het niveau niet.

Dit is een grotere schande dan vorig jaar van Benfica verliezen !!!

Schaam je kapot PSV. Hoe kan je over 2 wedstrijden van dit bierelftal verkiezen. De oude tijden van falen in voorrondes van Nederlandse club is weer eer aangedaan. En dat je verliest is nog tot daaraan toe, maar er zat niet alleen geen voetbal in, maar ook nul vechtlust. Ja, bij Xavi Simons, maar dat was de enige en die weegt 30 kilo.

Maar Psv is heel blij met de Johan Cruyff schaal!
Wie het laatst lacht..
Zonde dat Psv het zo heeft weggegeven. Was totala niet nosig geweest en jammer dat er weer geen twee teams in de CL zitten

Eerlijk is eerlijk, als je in 2 wedstrijden niet van Rangere kan winnen heb je niks te zoeken in de CL.
We kunnen Ramalho de schuld geven maar keeper heeft ook de schuld. Je kan hem niet zo inspelen met een man in zn rug. Gewoon de lange bal spelen. Vindt die keeper iet heel bijzonder. Heeft volgens mij tot nu toe nog geen 1 keer de 0 gehouden als ik het niet verkeerd heb.
Corrigeer me maar als dat niet zo is

De eerste helft was mwoah. Maar dat kon nog. De tweede was om te huilen. Echt heel slecht. Je verliest hier alleen maar van jezelf. Met de aanwezige kwaliteit moet je hier gewoon winnen.

Nou ja, mijn tennisavonden weer dinsdag en woensdag in plaats van woensdag en donderdag. Ik had zo gehoopt PSV in de CL te zien

Volledig terecht, het geluk blijf je niet houden. Wat heeft psv ongelooflijk weinig creativiteit zeg

Hahahha Van Ginkel kan beter terug naar De Valleivogels. Die dacht een San Marco te doen whahahha. Bopispo en Ramalho kan gewoon echt niet en Gakpo heeft weer eens laten zien er niet te zijn.

Het Ruud effect is vandaag naar voren gekomen. Ik zeg: tijd voor Gery Vink! Die weet wel het team op te peppen om terug te knokken!

Nou Ruud, tijd om of anders te gaan spelen of je biezen te pakken met dit laffe spel heb je niks te zoeken bij psv.

Wat was dit slecht. Max, gakbo, obismo, ramalho eigenlijk allemaal. Misschien ook maar beter zo. Psv heeft niets in de champions league te zoeken. Lekker wat puntjes proberen te pakken in de europa league

Gunstig! Ajax de miljoenen en Nederland pakt zo meer punten voor coëfficiënten over een heel jaar.

Tja, heeft PSV in 180min nou laten zien dat ze een betere ploeg zijn dan Rangers? Hadden ze het duidelijk verdiend? Ik denk van niet. Ik schat Rangers qua niveau ongeveer nr 8-12 Premier League en laten we eerlijk zijn; daar zou PSV ook absoluut niet zomaar van winnen, integendeel. Gewoon een stugge, fysiek sterke ploeg die ook voetballend eigenlijk niet onderdoet voor PSV, zoals we beide wedstrijden de eerste 60minuten zagen.

Slechte pot. Maar ze hebben dit seizoen al zoveel meegehad, dat blijft niet goed gaan. En Gakpo maakt ook niet echt het verschil. Vraag me af of deze jongen echt klaar is voor de top.

24 augustus 2022 om 23:23

Gakpo is nooit klaar geweest voor de top. Kijk alleen al naar hoe het Bergwijn verging bij Tottenham. Gakpo is echt niet beter. Mensen staren zich altijd maar weer blind op wat doelpuntjes in de Eredivisie, maar ondertussen faalt bijna elke aanvaller in de top competities.

Wat jammer voor de Psv supporters, maar die wissel van Ruud voor miljoenen kijkers vond ik niet verstandig. Ramalho gaat geen stap meer zetten voor Ruud. Wel leuk voor Gio, die bij een ieder de gun factor heeft.

24 augustus 2022 om 23:24

Ramalho hoeft ook geen stap meer te zetten. Hij is echt lang niet goed genoeg voor CL niveau of top Eredivisie. Teze, Boscagli en Obispo kunnen nog beter worden. Laat het zo vaak afweten, neemt nooit het team op sleeptouw. Alleen zn bos krullen is indrukwekkend.

25 augustus 2022 om 01:40

Justus het centrale duo met Teze en Osbipo stond prima, die had gewoon in tact moeten blijven. Het begin van Ramalho was wel heel sterk, maar na zijn blessure heeft hij had wat lastiger.

25 augustus 2022 om 10:51

Ja eens. Maar Guti voor Simons... Ben nog steeds echt kwaad.

PSV zou wel effe met 3-0 winnen, dit is gewoon het beste, nu kunnen ze daadwerkelijk punten scoren in de UEL en extra miljoenen naar Amsterdam

Beter EL. Met deze mentaliteit/instelling ga je niets klaarspelen in de CL.
Weekend vrij? Niks van gemerkt. Rangers verdiend door.

Ik begrijp er helemaal niets van, uitgerust, ideale tegenstander en in je eigen stadion... en dan dit voorschotelen! Werkelijk kansloos, slap en ongelofelijk veel fouten. Zo verdien je helemaal niets en lig je er terecht uit. Enige lichtpuntje in Eindhoven was Simons, voortaan basis. Dat manneke liet zien wat de rest de hele wedstrijd naliet.

24 augustus 2022 om 23:26

Daarnaast brengt Simons ook het voetballende vermogen. Die jongen is toch wel flink getalenteerd en er lijkt ook een goede kop op te zitten. Als er geen gekke dingen gebeuren, is hij binnen een jaar sterkhouder van PSV. Overigens begon Veerman ook uitstekend aan de wedstrijd, maar die deelde in de loop van de eerste helft steeds meer mee in de malaise van de ploeg. In de tweede helft haalde alleen Simons eigenlijk een voldoende.

24 augustus 2022 om 23:28

Ik dacht ook dat er een goede kop op zat, totdat hij in de laatste minuten het gedrag van een kleuter liet zien.

Lekker zo drama thuis spelen. Slecht gevoetbald en niks lukte echt. Tja en dan zo een goal weggeven. Benitez weigert hem weg te trappen en dan doet Ramalho dat ook niet. Zo kinderlijk eenvoudig en toch het voetballend willen oplossen. Rangers verdient door ondanks dat ik het ook niet zo best vond aan die kant. Jammer voor PSV maar dit is al sinds 18/19 zo.

Leek wel of psv er zelf al geen vertrouwen in had. Weer angsthazen taktiek, nul druk amper een kans gezien. Zo roep je t over jezelf af.

Triest natuurlijk. Mag wel Ajax supporter zijn, maar dit is helemaal niet goed voor het Nederlandse voetbal. Dan komen er nu natuurlijk mensen: ja, maar PSV pakt waarschijnlijk meer punten in de EL en wat maakt het uit als de coeficiëntpunten gelijk zijn getrokken. Voor de concurrentie en de aanzien van de Eredivisie an sich is het wel degelijk een verschil. v. Nistelrooij voor zijn eerste echte test een dikke onvoldoende, van dit Rangers hoef je absoluut niet te verliezen. Knap overigens van van Bronckhorst met dit materiaal de CL in, en hij heeft dat met zijn team knap afgedwongen.

Seizoen PSV is hiermee al redelijk verziekt. Sterkte daar, maar zo doodzonde tegen deze tegenstander. PSV had moeten voetballen en niet afwachten. Dit is net zo zonde als Ajax er uit vloog tegen tegenstanders als Rapid, Nice en Rostov. Tijd dat we twee CL tickets krijgen. Sterkte PSV

Alleen eerste helft tegen Monaco uit heeft mij overtuigd. De rest van de wedstrijden was gewoon matig en dan vooral Gakpo, Max, Benitez waren echt de mindere.

Europa League misschien wel beter voor Psv om meer punten te sprokkelen voor Nederland

Heel fijn dit! Gun het Gio van harte en een mooie club de Rangers!

Gunstig! Ajax de miljoenen en Nederland pakt zo meer punten voor coëfficiënten over een heel jaar.

Toch mooi voor Rangers na 12 jaar weer CL ook leuk voor van Bronckhorst doet het goed daar.

Met dit spel heeft PSV niet eens iets te zoeken in de conference league. Je gaat nu net zo hard af als tegen Benfica. Gakpo de choker faalde ook hopeloos met zijn geforceerde spel. Man u zal hem zo nooit halen. Veerman speelde ook heel slecht. Benitez ben ik ook niet overtuigd van. Alleen Simons speelde goed.

Dramatisch! Had ze graag in de CL gezien maar dit Psv heeft daar echt niks maar dan ook niks te zoeken, er zitten geen echte toppers tussen, zodra er een beetje druk op komt te staan zakken ze zwaar door de ondergrens.. zo zonde dit.. nu maar hopen dat ze CP kunnen sprokken voor NL in de Europa League

Nou dan is Gakpo nu ook definitief weg. Al kan je je afvragen of ManU hem nog wil na deze vertoning.

Jammer dit. Dit was de beste kans voor PSV in jaren. Maar eerlijk. Over die 4 wedstrijden hebben ze het ook gewoon niet verdiend.

Mooi dit zooitje heeft niks te zoeken in de champions league.

Tja, heeft PSV in 180min nou laten zien dat ze een betere ploeg zijn dan Rangers? Hadden ze het duidelijk verdiend? Ik denk van niet. Ik schat Rangers qua niveau ongeveer nr 8-12 Premier League en laten we eerlijk zijn; daar zou PSV ook absoluut niet zomaar van winnen, integendeel. Gewoon een stugge, fysiek sterke ploeg die ook voetballend eigenlijk niet onderdoet voor PSV, zoals we beide wedstrijden de eerste 60minuten zagen.

Als je start met Sangare en Guti verdien je niet om door te gaan.Er zat geen graan voetbal erin.

Pfff wat zuur dit. Het had zo mooi kunnen zijn 2 Nederlandse clubs in de CL maar Psv laat het op het moment dat het erop aan komt afweten. Het zat ook tegen met Luuk die uitviel maar snapte de wissel van RvN ook niet breng dan Vincius die sterk is ipv zo licht gewicht als Simons (wel leuke speler maar je had meer aan een sterke spits.

Gelukkig zijn de coëfficiënt punten voor EL en CL gelijk…want dat is t belangrijkste aan de Europese campagnes.

En qua inkomsten vind ik t niet heel erg.
PSV zal nu iemand moeten verkopen en mijn cluppie vangt het volledige bedrag uit de CL.

PSV helemaal niets te zoeken in de CL en waarschijnlijk zullen ze zoals voorgaande jaren zelfs niets doen in de El.
Al jaren geen punten gepakt voor Nederland en staan inmiddels 44 op europa ranking.
Van te voren voorspelde ik de nederlaag omdat ze in eindhoven geen topsport mentaliteit hebben en simpelweg kwaliteit missen.

Benitez moet het argentijns elftal in? op basis van wat?
Verder kan gakpo beter in eindhoven blijven. Goeie jonge tegen RKC en emmen maar meer niet.

24 augustus 2022 om 23:37

Voornamelijk Ajax heeft de laatste jaren flink wat punten gepakt voor Nederland. Maar grofweg 10 jaar terug was Ajax de club die Europees stond te blunderen terwijl PSV nog enigszins wat punten kon scoren. Het heeft geen zin om nu verwijten te maken.

Geen topsportmentaliteit in Eindhoven? Ajax geeft gigantisch veel miljoenen uit en zou kampioen worden met 2 vingers in de neus, maar PSV heeft gewoon lang meegedaan,

Dat het even niet lekker loopt bij PSV is jammer voor de club uit Eindhoven (ik kan er niet mee zitten), maar een gebrek aan mentaliteit? De grootste onzin die vandaag te lezen is.

Had het PSV gegund. Maar met Guti en Ramalho in de basis speel je niet om te winnen. Weinig beleving in het spel, alleen Simons leek te willen voetballen. Maar als je dan omringt staat met Til en Vinicius kan je niet eens normaal een 1-2 aangaan. Helaas, dan maar hopen op veel succes in de EL.

Ow wat heeft PSV als een stel slapjanussen gevoetbald vandaag zeg! Hebben vooral van zichzelf verloren vandaag, echt zonde. Op de vraag of Veerman een basisplaats verdient bij het Nederlands elftal? Hell no

Zuur, maar het was vandaag gewoon niet goed genoeg. Je had het vorige week eigenlijk al moeten beslissen de tweede helft. Het liep vandaag voor geen meter. En als Luuk dan ook nog wegvalt wordt opportunistisch spel ook een stuk lastiger. Die Goldson haalde alles met gemak weg.

Nou, de KNVB hoeft PSV geen vrij meer te geven. Ze verpesten het toch zelf.

24 augustus 2022 om 23:26

Ach, PSV verpest het in ieder geval op tijd. Wij in de laatste seconde.

Ik dacht laat ik na 1 uur eens de pot op zetten en ik zie gelijk de 0-1 van de Rangers.

Wat ik daarna zag ging nergens over. Wat een ongehoord slecht niveau zeg! PSV verdiende niks op deze manier. Rangers kon er ook helemaal niks van. De lamme tegen de blinde. Hoe kan je tegen zo eeen matige tegenstander toch het zo simpel weggeven?

Hey PSVers en voetbalzone, mag ik nu wel zeggen dat PSV niks in de CL te zoeken heeft?

24 augustus 2022 om 23:34

Beide clubs zullen er geen hoge kunnen gooien, dan was de EL voor beiden beter geweest. Het was alleen mooier geweest voor de inkomsten in de Eredivisie. Ikzelf vind de EL (en conference league) mooier dan de Champions League en ik geef als Heerenveenfan geen reet om die coëfficiënten, dus voor mij is dit beter. Kan ik lekker op donderdag voetbal kijken in plaats van op dins- en woensdag!

25 augustus 2022 om 07:11

Whahahha wat een slappe smoes!!! Als ze het hadden gehaald was je zo blij als een kind. Misschien beland Ajax nog ook qel in de Europa League. Laat ik daar ook op hopen. Lekker op donderdag naar Verweggistan. Joepieeee! 😂

25 augustus 2022 om 07:23

Voor de centjes had ik het zeker gehoopt. Maar ik zeg hier al jaren dat ik de EL (en tegenwoordig de Conference League) leuker vind dan de Champions League. Ik heb niets met PSG, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, RB Leipzig, Juve en ga zo maar door. Ik heb het idee dat in de lagere competities het voetbal nog veel meer leeft. Bij de supporters. In de wedstrijden. Ik geniet daar zo vreselijk veel meer van. Alleen puur om de financiële injectie had ik het PSV gegund. Om het gat met Ajax op dat vlak te verkleinen. Maar mijn grote voorkeur zou hebben dat beiden in de CL geen punt pakken. Het gat met "ons" wordt namelijk immens. We worden nooit van het niveau PSV natuurlijk, maar tegenwoordig weet ik van tevoren al dat we kansloos zijn in die partijen en dat is geen reet meer aan.

Go rangers…. Maar ff serieus psv moet zich de ogen uit de kop schamen want die gasten konden echt niet voetballen. De enige goede waren de buitenspelers en die rechtsback. Wat slecht zeg. Wel goed voor de coëfficiënten van Portugal

Ik had er al een hard hoofd in, er werd al gedacht die pakken wij wel even pure hoogmoed.
Rangers puur Psv op werklust afgetroefd en ik vond het meer een fout vd keeper, roei die bal toch weg

PSV voorlopig niet meer inschrijven voor de CL. Wissel ze maar met een ploeg die zich voor de EL of Conference League kwalificeert, want PSV kan er gewoon niks van wanneer er druk op de ploeg ligt.

Over 4 wedstrijden verdiend niet door helaas. van Nistelrooij kan aan de bak.

RVN krijgt er geen voetbal in en laat de ploeg laf spelen.
Totaal niet onder de indruk van RVN en de ploeg.
En dat zeg je als PSV supporter.

Wat een klote avond. We hebben niks te zoeken in de CL als je zo slecht voor de dag komt. Een week rust gehad en dan zo slecht spelen. Gakpo die choked. Max bakt er niks van, Teze op rechtsback bakt er niks van. Geen plan b als Luuk uitvalt. Wat een ellende.

24 augustus 2022 om 23:00

Tja…. En zo hebben we dat elk seizoen weer… iets in de clubcultuur, dat kan niet anders… hoe kun je het zo weggeven

Zie je waarom je humble moet zijn en rustig aan moet doen?. Ik las echt zoveel PSV wint dit wel makkelijk, zelf Veerman kwam met ''we pakken ze wel even volgende week''. Dit gun ik iedereen die dit zei wel.
Voor PSV jammer en voor NL voetbal. Maar eerlijk, ze verdiende geen shit vandaag. Het was echt schandalig wat ze vandaag lieten zien. Jammer volgend jaar beter. En de punten binnen halen in de EL.

Dat Hollandse chauvinistisch gelul altijd.. mooi voor de stad Glasgow dat er weer eens 2 teams bij zitten in de Champions League. Gefeliciteerd Rangers, de frustratie zat er diep in bij de Psvers

Wat een schandalig optreden was dit. Van Nistelrooy lijkt me ook een zeer beperkte coach, die geen idee heeft hoe hij een team moet neerzetten. Heel de wedstrijd was een onsamenhangend verhaal. Het zoveelste Europese zwakke optreden van PSV

Ik kan wel een heel stuk schrijven maar als je tegen deze zeer beperkte Schotten het nog niet haalt zou ik echt stoppen met proberen.

In 2 woorden; bedroevend slecht.

Wat zet PSV zichzelf maar vooral ook het Nederlands voetbal hier voor lul.

Ik zou die Gakpo direct verkopen.
Eem hele middelmatige speler die totaal niets toevoegt.
Van de opbrengst kunnen ze dan wellicht echte kwaliteit aantrekken.
Ga je zo de EL in kom je niet de groepsfase door.

PSV kan sanneer her erop aamkomt helaas gewoon nog steeds niet voetballen. Als PSV-fan pijnigt het mij dat matig voetbal in de cultuur zit.

Xavi Simons was het enige lichtpuntje. Speelde enorm dreigen, was energiek, creëede veel, en droeg zelfs verdedigend bij. Erg knap voor een 19-jarige

Wat een aanfluiting. Heb geen één psv speler gezien die een behoorlijk niveau haalde. En die verdediging is echt Eredivisie niveau. Elke wedstrijd een of meerdere tegengoals. Keeper gaat ook niet vrijuit natuurlijk. Maar Rangers wist gewoon hoe ze dit psv moesten bestrijden. Zijn terecht door. PSV is net zoals voorgaande jaren een leuk team, niet meer dan dat. Misschien wat puntjes pakken in de EL. Je moet er ook niet aan denken dat je met deze verdediging tegen een Real of PSG staat. Dan krijg je er gewoon 7 om je oren.

Ruud had beter in de spits kunnen staan dan die idioot van een Vinicius.

Schaamteloos, echt waar. Meer dan terecht, hoe kan je nou zo erg verzaken. Geen enkele wil om te winnen. Gakpo blijft lekker bij ons want niemand zal hem oppikken na vandaag. Max en Ramalho hoef je trouwens ook nooit meer op te stellen.

Hele week de tijd gehad, en dan zo spelen.

Laf voetbal. Dikke kansen missen. En dan zo eruit gaan door een blunder achterin. Kansloos dit, totale waanzin dat je eruit gaat door dit Rangers. Helemaal zelf verpest. Komen er paar houthakkers in zoals Vinicius, Til en Van Ginkel die het wel ff gaan doen. Kapot gelachen om deze drie. Kunnen er echt geen ene moer van.

Seizoen nu al mislukt.

Je kunt er allerlei analyses op loslaten, maar eigenlijk heb je maar één woord nodig: kwaliteit. Dat hebben we te weinig. Met een verdediging die zonder druk al elke bal in de voeten van de tegenpartij shirt kom je nooit aan voetballen toe.

Iedereen behalve Gakpo heeft zijn niveau gehaald. Om Rangers te verslaan was dat gewoon niet goed genoeg. Dit is geen CL selectie. Niet in de basis en zeker niet in de breedte. Verdiend niet door dus.

24 augustus 2022 om 23:02

Ben het met je eens dat de uitschakeling verdiend was, maar vind je echt dat iedereen (behalve Gakpo) zijn eigen niveau heeft gehaald? Veerman, Sangare, Max, Til en invaller Van Ginkel, moeten toch tot meer in staat zijn dan de wanprestatie die ze vandaag leverden? Het centrum van de verdediging is inderdaad niet best. Veel spelers van gelijkwaardig niveau, maar allemaal net niet het gewenste niveau.

24 augustus 2022 om 23:25

Ik denk dat Gio ons goed bestudeerd heeft, en dat onze spelers goed bestreden werden. Neemt niet weg dat qua spelersmateriaal Rangers ook niet veel is. Maar ik denk oprecht dat dit het dan is voor ons qua niveau. Spelers kunnen niet uit een ander vaatje tappen, en op Veerman na missen ze allemaal voetbalgogme. Sangaré speelde misschien wat onopvallend indd, maar volgens mij deed hij niet veel anders dan in zijn betere wedstrijden. We werden knap afgejaagd. En als 5 van de 10 bij zowat elk balbezit onder stroom staat, ligt de helft van de veldspelers al lam.

jammer dit was de perfecte kans om 2 directe CL plekken veilig te stellen, ik hoop nu dat Psv Gakpo binnen boort houd. en de EL een beetje links laat liggen als ze zich dan vol op de Eredivisie richten. terwijl Ajax zich op de Eredivisie en de CL richten dan vergoot het de kans op het kampioenschap.

25 augustus 2022 om 00:51

Als ze veel punten halen in de EL komen er juist twee directe plaatsen voor Nederland bij. Rare reactie dus.

Bovendien vind ik dit wel een typisch reactie: je haalt geen CL dus gooi er in de EU maar met de pet naar.

25 augustus 2022 om 00:53

Edit: welke clubs zullen zich na vanavond melden voor Gakpo, denk je?

25 augustus 2022 om 04:35

man u is nog altijd geïnteresseerd

25 augustus 2022 om 04:40

Als psv de CL haalde dan had NL bijna 100% zeker 2 CL plaatsen. nu speelt psv in de EL dat betekent dus je moet het toernooi winnen of je krijgt geen CL ticket, de kans dat psv kampioen wordt is vele malen groter dan dat ze de EL winnen

Hopeloos is het juiste woord. Zonde voor het Nederlands voetbal maar je kan geen geluk blijven hebben en onnodige fouten blijven maken zelfs op dit niveau (was niet al te hoog) zo zie je maar dat het neerbuigende richting Rangers totaal belachelijk was. Speelden gewoon bij tijd en wijlen goed en volwassen voetbal.

Wat een wanprestatie. Positiespel was echt dramatisch. Respect voor de vechtlust van de Rangers en als ik het iemand gun, is het Gio wel. Maar hier was meer mogelijk voor PSV. Veerman, Obispo, Max, Gakpo, Sangare allen dik onvoldoende wat mij betreft. Simons liet wat leuke dingen zien en bracht spirit, maar om nou te zeggen dat het veel kansen opleverde. Van Ginkel heeft als invaller geen bal goed geraakt. En de keeper, tjaã¢â‚¬â¦ soms geweldige reflexen, maar je kunt er niet omheen dat hij voor een groot deel heeft bijgedragen aan de uitschakeling. Zonde en onnodig, veel werk aan de winkel voor RVN.

Weer eens niet thuisgegeven op het moment dat het erop aankomt….
Grote bakkes vooraf, maar dan met poep in de broek staan ballen…. Helaas is dit typisch voor PSV en is dat het grote verschil met te Grotere Ajax.
Je had het voor het grijpen, maar weet het niet over de streep te trekken.
Gakpo moet je verkopen wanneer je die kans krijgt, die jongen trekt je kar niet en laat het weer afweten. 40 miljoen is inpakken en meteen wegwezen.
Ik snap ook niet dat je niet investeert voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijden.
Verder is die @@@@@@ verdediging veel te slecht en wederom de reden dat je verliest!
Wat een @@@@team! Rangers wint amper uit in Europa, maar ja, dan is daar weer PSV

Wat is Gio een ongelooflijke eindbaas, het is hem van harte gegund! Na Mvogo en Drommel heeft Psv nu weer een keeper die het lekker verpest, alleen dit keer samen met zijn collega.

Dit was werkelijk een wedstrijd om de tv eigenlijk direct uit te zetten. Deden ze nou een wedstrijdje wie is de beste, of wie is de slechtste?

Al met al vind ik het doorgaan van de Rangers niet eens zo gek. Psv was op basis van 2 wedstrijden misschien iets de betere, met de nadruk op misschien. Eigenlijk verdienen beide teams het niet om in de CL te staan, maargoed.

Maargoed. Gakpo, de sterspeler van Psv, heeft weer niet geleverd. Goed voor Psv, misschien blijft hij nu. De interesse van United was al lachwekkend, maar als United nu nog steeds achter Gakpo aan zit, is het echt blind.

Hartstikke zuur dat het vooral de eigen fouten zijn die je de das omdoet, maar had het wel voorspeld. Iets aan PSV is niet volwassen genoeg en op het einde moet je het gewoon doen met te veel jonkies en speler met niet genoeg ervaring met deze spanning. Heel zuur voor jullie, maar uiteindelijk is het nog logisch ook. Psv heeft niks gecreëerd de 2de helft thuis, dat kan niet. En trouwens, ik heb vorig jaar zoveel stront gezien richting Zahavi en soms was dat zeker terecht, maar Gakpo heeft bijna geen bijdrage gehad aan de Europese campagnes en miste gigantische kansen. Dus krijgt hij nu ook die laag over zich heen of is het wel oké want mama Mia die jongen is verre weg van klaar voor united.

PSV kan sanneer her erop aamkomt helaas gewoon nog steeds niet voetballen. Als PSV-fan pijnigt het mij dat matig voetbal in de cultuur zit.

Xavi Simons was het enige lichtpuntje. Speelde enorm dreigen, was energiek, creëede veel, en droeg zelfs verdedigend bij. Erg knap voor een 19-jarige

Kunnen we nu ook ophouden met blij doen over de zogenaamde opmars van het Nederlands voetbal? De schotse top is al een maatje te groot.. Die extra CL plek verdien je echt niet. Alleen door de conference league lijkt het wat.

Altijd hetzelfde. Echt, altijd. Manman.
En over een week weer roepen dat je kampioen wordt. Gek van.

Gewoon een slechte wedstrijd gespeeld en terecht verloren. Soms mag je een bal blind weg trappen. Dat je door zo'n blunder er uit ligt is geen slimme actie.

Ik ben bang dat dit nog wel even gaat door dreunen bij een paar spelers die heel graag CL wilde spelen. Alleen zag het eruit alsof bijna niemand door wilde. Had zo mooi kunnen zijn geweest 2 Nederlandse teams weer in de CL. Extra geld voor Ajax maar had liever nog de Eredivisie een stap zien maken.

Goed gespeeld, met 100% inzet en overtuiging. Wat een slappe hap vanavond zeg. Rangers vond het wel best met al dat tijdrekken. Maar geef ze eens ongelijk. Plan B kent Ruud ook nog niet. Ik mis naast Luuk nog een lange spits of type Weghorst of Dost. Dan maar ver komen in de EL.

Ach wat is die Gakpo een drama zeg. De beste man mist wat ballen: tegen de laagvliegers kan hij aardig voetballen, maar wanneer het moet durft hij geen fouten te maken, mist het volledig aan overtuiging. Had hem eraf gehaald in plaats van Saibari.
Pech met Luuk de Jong, maar verder is het Gakpo die mijns inziens voor de uitschakeling heeft gezorgd.

Ik hoopte echt dat PSV zou winnen maar het was wel echt heel erg matig... heel zuur voor het Nederlands voetbal dit

Mark my words, morgen uit de koker bij Ajax in de poule en 2 afdroog partijen en 6 punten naar Amsterdam.

24 augustus 2022 om 23:24

Ik zie het nog gebeuren ook ja, dat wij de Rangers loten (kan dat?). Maar niet te huiverig doen.. Wij lachten vorig seizoen ook om de uitschakeling van PSV door Benfica, om vervolgens ook nat te gaan tegen diezelfde Portugezen. Maar gezien het spel van de Rangers, loot ik ze graag.

24 augustus 2022 om 23:27

Zou ik prachtig vinden. Rangers geweldige club, mooie awayday voor mijn medesupporters. Mooie vriendschap tussen de 2 clubs! Van Bronckhorst die verzorgd wil voetballen met een Schotse club verdient trouwens mijn respect.

24 augustus 2022 om 23:31

Mijn respect ook! Maar dat opbouwen vanuit de verdediging met 4 houthakkers.. dat is toch niet om aan te zien! Het ging vorige week en vandaag een paar keer (bijna goed) fout, en toch doorgaan. Daar moet nog wat meer olie in de machine hoor. Wel typisch dat de goal vandaag valt uit slecht opbouwen bij PSV haha.

24 augustus 2022 om 23:50

Denk dat we ze thuis van de mat zouden spelen. Vanavond is PSV te veel meegegaan in de fysieke strijd. Had met Simons ipv Guti gespeeld. Ga van je krachten uit en ga voetballen. Dat hotseknots win je niet van ze

Wat is Gio een ongelooflijke eindbaas, het is hem van harte gegund! Na Mvogo en Drommel heeft Psv nu weer een keeper die het lekker verpest, alleen dit keer samen met zijn collega.

Dit was werkelijk een wedstrijd om de tv eigenlijk direct uit te zetten. Deden ze nou een wedstrijdje wie is de beste, of wie is de slechtste?

Al met al vind ik het doorgaan van de Rangers niet eens zo gek. Psv was op basis van 2 wedstrijden misschien iets de betere, met de nadruk op misschien. Eigenlijk verdienen beide teams het niet om in de CL te staan, maargoed.

Maargoed. Gakpo, de sterspeler van Psv, heeft weer niet geleverd. Goed voor Psv, misschien blijft hij nu. De interesse van United was al lachwekkend, maar als United nu nog steeds achter Gakpo aan zit, is het echt blind.

Wat zouden die scouts nu denken over Cody Gakpo…
Vier Europese wedstrijden, vier keer onzichtbaar

Wat jammer dit. De wissels vond ik wel wat raar, had Maxx er niet afgehaald en snap niet waarom je van Ginkel zou brengen. Ook Ramalho er direct af is wel een zwaktebod vind ik.

Xavi is wel leuk om naar te kijken maar heeft wel veel balverlies. Weet niet zo goed wat ik van hem vind. Er komt zeker dreiging van af en dat was vandaag in ieder geval wel fijn aan hem.

Jammer dat Luuk er af ging. Als het een kleine scheenbeen blessure was had je het ook nog wel 45 minuten kunnen uithouden denk ik dan. Je bent immers aanvoerder en dan moet je je team er door heen loodsen. Hij is zo’n beetje de enige die iets met een corner of voorzet kan. Geeft misschien ook wel het probleem deels aan dat PSV op dit moment heeft.

Ben vooral heel teleurgesteld.

Ze geven weer lekker niet thuis als het moet. Een hoop bombarie voor het seizoen en als het er omgaat vallen ze door de mand. Gakpo, de man waar alles omdraaide, zakt wederom door het ijs. Is hij echt zo geweldig? In top wedstrijden laat hij het niet of nauwelijks zien. Wat EtH in hem ziet, weet ik echt niet. Benitez goede keeper, maar meevoetballen kan hij niet. Vond Salibari de beste man van het veld, kwam de meeste dreiging van af. Ben benieuwd hoe PSV gaat presteren. Met Karlsson voor Gakpo en mogelijk Stengs erbij gaan ze het afleggen tegen Ajax, zeker als Ziyech komt.

Nou psv’ers wees gerust .. Gakpo heeft zichzelf niet verkocht🤣🤣🤣

Laf en angstig spel, geen voetbal te zien tenzij er een bevlieging van Simons of Veerman komt maar zelfs dan had je over 2 wedstrijden door kunnen gaan. Uiteindelijk is Benitez de hoofdschuldige aan de uitschakeling.

Ik ben bang dat dit nog wel even gaat door dreunen bij een paar spelers die heel graag CL wilde spelen. Alleen zag het eruit alsof bijna niemand door wilde. Had zo mooi kunnen zijn geweest 2 Nederlandse teams weer in de CL. Extra geld voor Ajax maar had liever nog de Eredivisie een stap zien maken.

ik mag toch hopen dat de geruchten over Gakpo naar united onzin zijn. Wederom bewezen totaal niet klaar te zijn voor een stap. Dit zijn de wedstrijden waarin je kwalitatief, maar ook als reserve aanvoerder als leider moet opstaan. Gakpo was een mak lammetje. Jammer.

Treurig voor het Nederlandse voetbal. Van dit Rangers moet je gewoon winnen. Klaar.
Gun het Gio wel van harte! Een van de meest sympathieke trainers in het betaalde voetbal.

Blunder vorige week en deze week weer pff dan verdien je t gewoon niet om door te gaan. Zodra luuk eruit moest geen aanspeelpunt voorin. Ongelofelijk dat ze van dit elftal hebben verloren en dan zo laf thuis voetballen.

Wat een aanfluiting was dit.... weer een jaar zonder CL en laten we eerlijk zijn, we hebben er ook NIKS te zoeken.... De grote Benitez heeft nog geen 1 keer de 0 gehouden. De grote Gakpo geeft wederom niet thuis in een grote wedstrijd en die denkt even de Premier League soldaat te kunnen maken. Het zijn nota bene de 19 jarigen die de meeste inzet en strijd leveren al waren ook zij niet opperbest.... ellende

Psv gewoon ronduit slecht. In Glasgow leek de tweede helft het juiste strijdplan gevonden te zijn. Vandaag maar een veel te korte fase weer gezien. Voor de rest was het rommelig. Geen individuele klasse of mooie passeer acties. Veel foute passes. Luuk de Jong valt nog uit ook. En door geblunder een tegengoal terwijl je zelf paar grote kansen laat liggen eerste helft. Dramatische avond. Rangers was echt niet beter.

Dit psv heeft niets te zoeken in Europa, sterker nog dit psv heeft niets te zoeken in de conference league. Laat ze maar lekker ballen in de Mickey Mouse (ere)divisie. Daarnaast is dit rangers ook een Champions league onwaardige ploeg, wat een saai voetbal van beide partijen. Wat een slaapverwekkende pot

Jammer, deze wedstrijd verdiende geen winnaar.
Psv moet een aantal man per direct wegdoen
Ginkel, Til, Mwene deze jongens missen het niveau en zullen het nooit halen ook
waarom Til erin kwam is een raadsel en geen Bakayoko

Wat ik het ergste vond is dat Ramalho werd gewisseld. Natuurlijk stom en het is geen amateurvoetbal dus hij mag het voelen als ALS je dit wilt.
Nistelrooy is een jonge beginnende trainer dus hem kan je het niet kwalijk nemen, Maar
Rutte is een ervaren man.
Hij vernietigt Ramalho en je had hem keihard nodig op het eind.
Hij en Obispo kunnen koppen, Luuk eruit en dan haal je hem er ook uit
STOM Rutte Stom, jouw schuld

24 augustus 2022 om 23:06

Nu krijgt Rutte ook al de PSV-crisis op z’n bordje.

Het was voor PSV een wedstrijd waarin het leek alsof er een soort handrem erop zat die er maar erop bleef zitten. PSV en ook de supporters probeerde het wel, maar het kwam gewoon niet los. En dan is een zo’n foutje uiteindelijk fataal.

Kantelpunt leek toch het uitvallen van De Jong te zijn, PSV was na rust beduidend onmachtig, hoewel Simons nog wel een impuls gaf. Maar afgezien van een schot van Gapko eigenlijk niks gezien.

Deze nederlaag zal toch wel hard aankomen, de CL zilvervloot vaart Eindhoven opnieuw voorbij.

Nou weer geen extra punten voor NL in de CL. Nu dacht je van te voren dat PSV wel tegen de Rangers moet kunnen winnen. Maar het tegenovergestelde gebeurt gewoon.

Wat een absoluut droevige vertoning zeg! Ik heb gelukkig maar de laatste 30 minuten gekeken maar wat ik zag verbaasde mij erg!

Ging aan weerskanten amper wat goed, 3 ballen naar dezelfde kleur was al erg lastig. Als je zo voetbalt verdien je het niet om in de CL te gaan. Ook Rangers heeft daar niets te zoeken!

Wel is het zo dat Gio het erg goed doet als coach. Ik weet nog dat veel Feyenoorders klaagde toen hij daar zat maar hij is wel kampioen geworden met ze.

Dramatisch voor het NL voetbal dit zeg, deze komt hard aan en is gewoon niet te geloven. En dan zitten hier horden mensen te roepen dat Antony totaal dat geld niet waard is en Gakpo wel. Nou Gakpo laat enkel tegen het rechterrijtje mooi voetbal zien.

In de grote potten zie je hem niet. Je zou maar geld betaald hebben voor deze wanvertoning zeg...

Wat is dit toch met psv ? krijg je een week rust speel je zo in deze belangrijke wedstrijd, had graag 2 Nederlandse clubs in de CL gezien, maar dit was echt slappe hap,

Gefeliciteerd Gio en Rangers fans, toch wel knap wat hij daar heeft neer kunnen zetten. Is natuurlijk erg zuur voor het Nederlandse voetbal dat PSV weer de CL misloopt maar als je zulk pover spel op de mat legt dan verdien je gewoon niet beter.

Waarom de keeper de schuld geven, kan hem gewoon direct doorspelen. Maarja als je niet vooruit kijkt en zo’n bal gaat aannemen en nog eens zo opengedraaid ook ja dan vraag je erom! Amateuristisch !

Kunnen we ook kappen met die Van Nistelrooy een top trainer maken? Gio kalm en rustig alles onder controle, Van Nistelrooy liep er vanaf minuut 1 bij alsof ie in zijn broek heeft gepoept.

24 augustus 2022 om 23:12

met beperkte matreaal heeft roger echt het maximale eruit gehaald dat met aanvallend voetbal zat tenminste veel energie erin in plaats van dit ingekakte zooitje

Gakpo zal nu wel een transfer willen maken, speelde fantastisch vanavond

24 augustus 2022 om 23:09

Als het moet beng ik hem gratis met de fiets naar Manchester..

Psv is een ware chokers club aan het worden. Deze had je gewoon kunnen en moeten winnen. Gakpo ga ik niet eens over beginnen. Wat een teleurstelling is hij zeg. Wel blij voor Gio want dit betekend echt veel voor Rangers. Al met al kan ik hier wel mee leven want dit PSV heeft niets in de CL te zoeken.

24 augustus 2022 om 23:08

Aan het worden? Dit is al jaaaaaaren niet anders. Echt, dat zit in de club cultuur. We horen dan vaak “Calimero” maar dat label geven we onszelf ook!

24 augustus 2022 om 23:32

Ja luuk eruit dan heb je voorin niemand meer van gakpo hoef je nisk te verwachten en dat joch op rechts was wel dreigend . gakpo voortaan banken wil hem niet inde basis meer zien als je mijn eerlijk mening vraagt.

Met alle respect Lampjes dit moesten jullie echt klaren tegen deze Schotse klungels. Die gaan in de CL dikke pak slaag krijgen tegen de topteams. Gakpo man van €50 miljoen niks van gezien. Obispo de complete verdediger heeft zwaar gefaald. Onze Veerman de Hollandse Toni Kroos die persé in Oranje wordt geluld zeer slap gespeeld. Jammer van Luukje kan gebeuren,die kon wel wat forceren. Aan de andere kant is het goed. Gewoon derde worden in Europa League en lekker coefficient punten pakken in de Conference League. Sorry ben gewoon zwaar teleurgesteld...dat zeg ik als Ajacied....

Beide ploegen hebben niets te zoeken in de Champions League. Maar PSV deed er wel alles aan om er niet in te hoeven spelen. Mijn god, deed gewoon pijn aan de ogen.

als je gewoon niet zo laffe tactiiek hanteert en die gasten onder druk zet win je hem gewoon, maar nee weer dat ouderwetse laffe voetbal wat niet in deze tijd helpt en past, ruud out verlang naar roger en gakpo gratis wegdoen wat een overschatte speler is dat kan er echt niets van. seizoen is nou al mislukt.

Over 2 wedstrijden was PSV nou ook niet echt beter te noemen hé. Dus ja…
Ben groot fan van Van Bronkhorst. Goeie gozer.
Eerst finale EL halen en nu CL. Die man krijgt een standbeeld op deze manier.

24 augustus 2022 om 23:10

Saibari eruit halen was ene enorme fout want daarna 0 gevaar voorin en dreiging want het was vleugellam die gakpo is 100 keer niks mag meteen weg zelfs niet meer opstellen

100% de schuld van Ajax. Die hadden PSV kampioen moeten laten worden, zodat die direct de CL ingingen. Dan had Ajax deze voorrondes zelf makkelijk opgeknapt en had NL 2 CL-deelnemers gehad!

Om je kapot te schamen deze wedstrijd. Niemand van PSV gaf thuis vandaag. Aanvallend super zwak en verdedigend onbekwaam. Bedankt weer aan John de Jong voor het op vierde jaar op rij samenstellen van een incomplete selectie.

24 augustus 2022 om 23:15

geen verdedigers kopen alleen maar middenvelders kopen waar je al genoeg van hebt. dit verlies wijt ik ook aan ruud wat een laffe tactiek dan vraag je erom mag van mij weg. om zo te spelen heb je wel top verdediger nodig dan is het verstandig om die probleem te vermijden door hoog te spelen.

PSV dacht na vorige week dat ze het ticket al binnen hadden. Die eigenwijze Veerman met zijn "we gaan ze thuis pakken". En nu nog weer live alles en iedereen de schuld geven. Volledig gefaald. EL is ook het hoogst mogelijke podium voor PSV. Die kunnen geen CL spelen. Laat dat aan de grote jongens over.

25 augustus 2022 om 07:50

Laten we nou net die grote jongens niet hebben in Nederland. We hebben natuurlijk niet 1 club die in de CL thuishoort, maar puur voor het geld zou dat wel fijn zijn voor PSV.

25 augustus 2022 om 10:58

Ajax is gewoon 1 van de grote jongens, hoor. Daar hoor je bij als je jaar op jaar positief presteert in de CL. Afgelopen jaren dus. Daarvoor een tijd niet, maar als je de historie en behaalde successen op een rijtje zet, is dat gewoon een feit. In het buitenland wordt Ajax beschouwd als een topclub en vrijwel altijd positief beoordeeld. Mede door resultaten, vaak behaald met aantrekkelijk en aanvallend speltype. Gisteravond zag ik de andere kant van die opvatting. En dito resultaat.

25 augustus 2022 om 11:02

Dan delen wij die mening niet. Ik vind Ajax zeker niet één van de grote jongens. Heb sowieso weinig vertrouwen in dit Ajax dit seizoen, dus dat speelt ook wel mee. Ik geniet trouwens vaak van het spel van PSV juist. Ik hou van die schaakspelen. Al kon ik eerder ook echt wel genieten onder Barca onder Guardiola.

25 augustus 2022 om 11:56

Jaar op jaar positief presteert in de CL is echt enorm overdreven. Laatste jaren is het af en toe mooi geweest in de CL, maar zijn ook meerdere malen beschamend uitgeschakeld door mindere ploegen. Benfica, Atalanta, Valencia bijvoorbeeld. Ajax heeft de afgelopen 5 jaar slechts 2 keer overwinterd, dat noem ik niet heel bijzonder.

Weer een lekkere interview meneertje Veerman

24 augustus 2022 om 23:15

die was wel zwak zeg, laten we hem maar minder ophemelen dan gaan ze naast hun schoenen lopen.

Deze wedstrijd was niet om aan te zien .. jammer voor de psv fans , voelde me ook zo klote Ajax hotspur . Jammer echt jammer ! Succes dit seizoen psv supporters

Helaas, PSV heeft geen enkel moment in de wedstrijd gezeten. Het straalde helemaal niets uit, het publiek deed ook niet echt hun best om ze daar uit te trekken. Dan maar weer alles op de competitie voor PSV, hopelijk kunnen ze die eindelijk weer eens pakken.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer teleurstellend PSV heb gezien vanavond. Kom op man, in eigen huis moet je er vol voor gaan toch? Dat heb ik helemaal Ket gezien. PSV speelde de hele wedstrijd met de staart tussen de benen. Niemand gaf thuis, het was zeer matig allemaal. Doodzonde! Rangers was ook zeer matig maar die maakten dankbaar gebruik van de blunder achterin. PSV heeft dit over zichzelf uitgeroepen. Van Nistelrooy heeft duidelijk nog niet zijn eigen mentaliteit die hem altijd kenmerkte over kunnen brengen op de groep…

Wat een triest interview van veerman zeg. Alles ligt aan een ander en zelf niks verkeerd doen. Speelde dramatisch. En dan ook nog durven zeggen dat rangers het niet verdiende…. Psv wel wil je zeggen? Wees een kerel man. Triest naar mannetje.

24 augustus 2022 om 23:18

Rangers was gewoon beter, en PSV heeft niks laten zien mede door die laffe tactiek om het erger te maken een middenvelder voor een spits hoe diep ben je gezonken als coach veerman was wel heel zwak.

24 augustus 2022 om 23:28

Die loopt vanaf zijn periode bij Heerenveen al een hele tijd naast zijn schoenen. Prima voetballer, hoor, maar niet vanavond. En wees dan even nederig in plaats van alles en iedereen, behalve jezelf, de schuld geven.

Als Belg zijnde de match bekeken.
Er viel me bij Psv geen enkele speler positief op. Teze wel goede voorzetten naar De Jong.

Gakpo bij Man U? Dat kan toch niet?
Xavi Simons wat een overschatte speler. Er zijn spelers van zijn leeftijd die veel verder stonden maar minder aandacht kregen.

Tillman van Rangers vond ik heel sterk.

Was zeer optimistisch en goed gestemd voor een PSV overwinning. Dit was echt slecht en een wanprestatie. Ontzettend knap van Gio want Rangers is best wel een behoorlijk matig team qua spelers.

Dat interview van Veerman, zo he die kwakt even lekker zijn medespelers en trainer vol onder de bus. Stuk minder praatjes dan vorige week, en dat werd al Oranje ingepraat. Nou ja bij het vrouwenteam kan ie het altijd proberen natuurlijk.

24 augustus 2022 om 23:28

Snap ook helemaal niet dat ze hem voor de camera laten…. Iedereen ziet dat die jongen nog midden in z’n wedstrijdemotie zit. Zowel vandaag als vorige week.
Daar kun je dan weer lekker op ingaan, maar dat heeft geen waarde

25 augustus 2022 om 08:18

En een verschrikkelijke interviewer, met vragen waarvan je denkt: Wat moet ik hiermee na zo'n wedstrijd?

Ramalho is een leuke verdediger voor een Twente, Utrecht. Hij is zo slecht, ik heb hem nog geen goede wedstrijd zien spelen. Benitez is Mvogo 2.0 , wisselt goede momenten af met blunders.

Ajax profiteert financieel. En Nederland profiteert met PSV in de EL. Die ploeg kan ook niet de CL in. Tegen AS Monaco al zo erg gemazzeld en vanavond ver onder de maat gespeeld.

24 augustus 2022 om 23:30

En dus loopt Ajax verder uit… Jammer, maar dat laat PSV zelf liggen….

24 augustus 2022 om 23:33

Terecht. Die zijn internationaal nu eenmaal beter op dreef. Nationaal niet, want de tegenstand is zo zwak in de Eredivisie, dat ook PSV haar wedstrijdjes makkelijk wint en zodoende volop meestrijdt voor de titel. Zou zowel Ajax als PSV in een Europese competitie acteren, is het verschil veel groter. In het voordeel van Ajax.

25 augustus 2022 om 07:52

@pinko: Ik vind Ajax, op de aanval na, niet een beter team dan PSV hebben. Dus om dat verschil "veel groter" te noemen snap ik niet. Dat PSV gisteren het niveau van een KKD-club haalde ben ik het wel mee eens. Alsof ze de CL nooit willen halen. Twee jaar op rij door jezelf uitgeschakeld. Bizar

Vind het oprecht jammer dat er wederom geen 2 clubs in de CL zitten. Maar zag een team en trainer zonder plan, inspiratie en strijd...en ook het publiek zat er inspiratieloos en zonder enige pit in het stadion. Al met al een zeer matige wedstrijd en waardeloze beleving.

Portugal, Frankrijk....pfffff,als Schotland al een heuveltje teveel is dan word het moeilijk.
Psv en Europa is geen goed huwelijk, volgend jaar maar eens een andere club de kans geven

Ik vraag me nu toch wel af waar de voetbal-experts zitten die vorige week in hun glazen bol keken en zeiden dat PSV thuis over de Rangers heen zou lopen. Hoogmoed komt voor de val.

Overigens.. als Drommel deze fouten had gemaakt zou hij afgemaakt worden. Nu doet de nieuwe 'topkeeper' het, de volgens enkele PSV supporters 'beste keeper' van de Eredivisie. Drommel kostte je het kampioenschap, Benitez kost je de CL. En ondertussen wordt Ajax uitgelachen omdat er een oude keeper op doel staat en er een nog oudere keeper op de bank zit. 2 oude keepers die wel kampioen zijn en CL spelen. Maargoed..

Even offtopic: Kunnen we de CL weghalen bij RTL7? Wat slecht zeg. Simon Zijlmans hoort niet op tv, Wesley Sneijder met vage analysis en een interviewer die spelers kut vragen stelt. Wat een ellende.

24 augustus 2022 om 23:33

Eens. Doe dan maar zonder 'analisten'.

24 augustus 2022 om 23:34

Geef mij maar ouderwets NOS, dat waren legendarische CL avonden zeg!! Hoog niveau commentaar en prachtige analyses...

Groot respect voor van Bronckhorst. Sympathieke gast en goede trainer! Wat heeft ie een slechte spelersgroep en toch wil hij over de grond voetballen. Rangers zal waarschijnlijk geen potten breken, dus dan maar een mooie loting. Hopelijk met Ajax, geweldig affiche!

Nou die goal mag je meer de schuld geven van o zo geweldige keeper althans geweldig volgens die van psv.hij mag die bal nooit naar ramalho spelen terwijl recht er een vrij stond,marja die keeper is zo geweldig.
En over onsportief gedrag van de supporters van psv,ik stond buiten te kijken,maar ben gelukkig niet voor psv maar voor Ajax.maar wat waren ze onsportief zeg,dacht echt dit gaat verkeerd,

En Ajax zegt.. PSV bedankt. Tjinggg Tjinggg
Wat erbarmelijk slecht dat PSV. Op alle fronten afgetroefd. De Jong is een invaller. Kan geen team leiden. Maar ze hebben niets beters. Gakpo mag blij zijn als MU nog interesse heeft. Man man wat slecht. Xavi enige voldoende vanavond.

25 augustus 2022 om 00:02

Psv mag blij zijn wanneer ManU nog interesse heeft…. 40mjl meteen doen!

En dan die gakpo,het is bijna een slapstick zo slecht is hij in grote wedstrijden,net een kind

Dit heef toch ook gewoon te maken met een zwakke tactiek dat ook weer uit wanbeleid voort komt. Alle ballen op Luuk zou nooit je eerst plan moeten zijn. Dat hoort plan B te zijn. Maar bij PSV loopt er geen spits rond die kan voetballen dus dan maar dit. En Simons niet is de basis zetten is ook onbegrijpelijk. Kan fysiek gewoon mee en is feller en creatiever dan de rest van het elftal bij elkaar. Ruud stelt z'n beste speler gewoon niet op.

Waar heb ik nou naar zitten kijken? Wat een dramatische pot zeg. Alleen Xavi bracht echt voetbal met zich mee, sterke pot!

Voor de rest echt dramatisch met Gakpo zoals zovaak voorop. Als United echt van plan is om 40-50 miljoen te betalen breng ik hem met de fiets naar Manchester.

Verder Luuk de Jong slecht. Till dramatisch. Van Ginkel gaan we het niet over hebben. Heeft Vinicius een balcontact gehad?
Rangers meer dan terecht in de CL.

Het leek nergens op. Ik ben bijna blij dat we nog de Europa League in mogen want dit is was niet eens Conference League niveau. Een verschrikkelijke slechte verdediging, middenveld met Guti is ook niks doet alles veel te traag. Gakpo gewoon dramatisch, Luuk niet voldoende en van Saibari kun ook niet verwachten dat hij dit soort wedstrijden beslist. Enige lichtpuntje was Xavi die kan tenminste lekker voetballen. We waren gewoon veel te laf, geen passie en mentaliteit. Gakpo meteen verkopen was niet niet met z’n hoofd bij de wedstrijd. Niet scherp in de afronding, voelde zich ook te groot om het veld groot te maken en zelfs een sprintje was al teveel gevraagd om ruimte te maken. Rangers gefeliciteerd en Gio. Wij hebben niks te zoeken in de CL. Hopelijk lukt het jullie wel om er iets van te maken.

25 augustus 2022 om 00:00

Ik snap sowieso niet dat we als Nederlandse clubs die verdediging niet versterken…. Ons absolute achilleshiel

25 augustus 2022 om 00:31

Ja maar echt. Ik snap ook niet wat er binnen zo’n club dan word besproken. Er moet toch iemand zijn die zegt dat de verdediging niet CL waardig is. Heel voetballend NL ziet het al.

H.E.E.R.L.I.J.K. dit... Heb net m'n 5e biertje opengetrokken om dit te vieren!!! Go Rangers

Schotland gewoon met 2 teams de CL in… zegt ook wel genoeg

Jezus VZ doe eens wat aan die servers. Ik kan op geen enkel artikel reageren omdat de reacties niet laden. Dit artikel laadt na 5 minuten eindelijk.

On: wat een barslecht psv. Echt zonde en onnodig 30 miljoen laten liggen. Gakpo is overigens ook duidelijk nog niet klaar voor een stapje hoger. Twee super slechte potten van hem, dat kan natuurlijk niet.

Genoeg is genoeg #DirkKuytOut

Nou, staan ze in Eindhoven weer met beide benen op de grond. Zonde, maar als je de wedstrijden tegen AS Monaco en Rangers ziet is de Europa League wellicht passender. Beter daar verder komen dan een vroege exit in de Champions League

Ik zei het al na de JC schaal... PSV komt voetballend gewoon tekort. Voor CL heb je ervaren kwaliteit spelers en trainers nodig die er meteen staan. Moet dat Veerman of Simons zijn? Til? En dan nog een onervaren coach...

Ze hadden eerder er uit moeten gaan maar ja je kunt niet altijd mazzel hebben 😄 ze waren te euforisch na de match tegen Monaco van hanegem had gelijk ze horen niet thuis in de cl

Totaal onnodig en aan zichzelf te wijten. Verdedigende opstelling in eigen huis, niet uitgaan van eigen kracht. Xavi had gewoon moeten beginnen op 10 en Veerman naast Sangaré. De angst om te verliezen was groter dan de wil om te winnen, dit begint bij de trainer en de signalen die hij afgeeft met z’n verdedigende opstelling en intenties.

25 augustus 2022 om 00:33

Je hebt helemaal gelijk. PSV gewoon veel te laf en Xavi is in alles beter dan Guti.

Ik vond het interview van Veerman echt gruwelijk gênant. Die gast moeten ze nooit meer voor de camera zetten. Maar ergens heeft hij helaas wel een punt. Sinds Glasgow staat ineens gutierrez weer in de basis, die 0 creativiteit brengt. Nisterlooy wilde wat zekerheid in het team brengen, maar dat had hij beter in de verdediging kunnen doen. Nu komt er vanuit het middenveld gewoon te weinig. De 1e wedstrijd tegen Ajax stond Til op 10 en scoort 3x. Simons is een snelle creatieve speler die perfect op 10 kan. Maar nee, ze willen wat zekerheid en gooien het middenveld overhoop door een extra houthakker erbij te zetten. Het is gewoon angsthazenbeleid.

Het binnenhalen van Hoever is toch een flinke mispeer gebleken. De Jong zal hebben gedacht dat ze een sterke rechtsback hebben binnengehaald, waar Mwene de backup van kan zijn zodat het centrum Teze-Obispo niet uit elkaar gehaald hoefde te worden. Doordat Hoever vooralsnog vies tegenvalt moet Teze weg uit het centrum. Teze doet het uitstekend op rechtsback, maar ik zou hem zo graag centraal zien. Hij vormt mijns inziens een prima centrum met Obispo, leuk om die twee samen te zien staan.

Al met al is het erg jammer dat ze het niet over de streep hebben getrokken, maar vanavond hebben ze er eigenlijk amper aanspraak op gemaakt. Jammer, hopelijk voetballen ze nog een leuk Europees avontuur bij elkaar in de Europa League.

25 augustus 2022 om 01:59

Zeker, maar vond Teze eigenlijk een van z'n betere potjes spelen op de back positie. Hij gaf ook twee werkelijk prachtige voorzetten aan Luuk. Goed om te zien dat die jongen wel duidelijk beter word

Nou dan maar weer als gewoonlijk de concentratie op de competitie.
Kunnen we keer op de tweede plek wellicht automatisch door naar hoofdfase CL.

Op zich doet die Benitez veel goeie dingen, maar hij lijkt toch wel regelmatig fouten te maken. Ik hoop voor PSV dat de blessure van de Jong meevalt, want die hebben ze echt nodig in dit team.

Lekker voor ze 😂 dachten dat ze al gewonnen hadden voordat ze begonnen.

Dat vuurwerk afsteken bij het hotel van Rangers motiveert die jongens nog harder.


Xavi Simons is wel een goede, ma de rest…

Ik had er een goede hoop in. Dacht dat psv verder was. Met alle respect naar Rangers dacht ik echt we maken het thuis af, done deal. Helemaal maar dan ook echt geen fuck in de CL te zoeken. Vraag me af wanneer psv wakker gaat worden. Ben als psv van vet jaloers hoe dat ze de zaken regelen in A dam. Morgen met een beetje goede hoop Gakpo voor 65 miljoen verkopen, dat de Jong goede inkopen gaat doen. Het spel was niet om. Aan te zien vanaf de aftrap, begin 2e helft was het wachten op het doelpunt van de Rangers. Schandalig en om te janken. Hoe dan ook blij psv supporter door dik en dun.

Wat een aanfluiting dit Psv. Tegen met alle respect Glasgow Rangers. Terecht dat de Schotten door zijn. Bovendien ben ik een ouderwetse lul, de Champions League moet ook voor echte kampioenen gelden.
Maar ondanks de verzochte en verplichte rust van de Eredivisie speel je zo slap. Onbegrijpelijk!!!

We gaan gewoon die EL winnen! Het niveau waar PSV hoort. Hopelijk heeft Gakpo ingezien dat hij beter bij PSV kan blijven. Het wordt een mooi seizoen helaas zonder CL want wat een baggerpot

Kunnen ze die Veerman nou eens NIET voor de camera halen na een wedstrijd.
Wat lult die uit zijn nek.Rangers gewoon slimmer gespeeld en met passie.

25 augustus 2022 om 06:05

Volgende week pakken we ze!

25 augustus 2022 om 07:07

Volgens Hugo Borst zijn de prima interviews van Veerman juist een reden om hem te selecteren voor het Nederlands elftal.

Ik nog met vol vertrouwen vorige week zeggen dat de Psv hatende ajax-fans PSV door zouden zien gaan naar de Cl. Wat een lachwekkend reactie is dat achteraf gebleken. Leek helemaal nergens op deze wedstrijd.

Waarom is die keeper geen international? Wanne talent is dat zeg!! Hoe vaak heeft ie de 0 al gehouden bij psv?

Nou, de KNVB hoeft PSV geen vrij meer te geven ter voorbereiding op een Europese wedstrijd. Ze verpesten het toch zelf.
Maar misschien ook wel beter, want ik zie PSV wel vet komen in de EL, mits Gakpo behouden wordt.

PSV speelde ongelofelijk naïef en van Nistelrooij wisselde ongelofelijk naïef. Ik ben dan niet voor PSV maar na een nachtje slapen heb ik er eigenlijk nog wel de pest over in. Tegen ploegen als de Rangers hoor je gewoon twee keer met winst van het veld te stappen. Men was in de eerste weken lyrisch over Benitez. Ik vind het maar een hele matige doelman. Stopt nog wel wat ballen maar is een ramp voor de ploeg als die aan de bal komt. Geen versterking gebleken. Hopelijk kan PSV in de komende dagen nog schakelen en op de CV en keeper een betere speler halen anders is het in de ED ook snel bekeken vrees ik.

Laatste keer werd de sfeer in het stadion geroemd tegen Monaco. Die sfeer was er alleen bij de gelijkmaker en de winnende. Gisteren ook weer zeer matig.

Sukkel(s) dacht ik op het blunder(ramalho)moment , en met mij de PSV fans, die ik zoveel meer had gegund ,europees Cl.
Veel liefhebbers zullen zich hebben vergaapt aan het balverlies,aanname's, slecht plaatsen.
En Joey Veerman wijt zijn slechte spel aan de positie die hij kreeg opgedrongen in het team,bedroevend dit.
Van Gakpo had ik meer verwacht op de scoringsmomenten, Xavi Simons stak er in mijn ogen bovenuit ten opzichte van menig teamgenoot,en haalde een ruime voldoende.
Het is en blijft jammer.....

Je ziet het aankomen. Niet uitgaan van eigen kracht. Te voorzichtig. Automatismen raken in de war. De kleine kansjes die je dan krijgt gaan er niet in en dan 1 heel jammer moment. Eeuwig zonde. PSV zou echt wat dapperder moeten spelen.

25 augustus 2022 om 08:45

Nou kleine kansjes. Gakpo schiet over voor een leeg doel en mist na rust nog een keer 1 op 1 met de keeper.

Tja. Uiteindelijk 2 blunders die je de das om doen. Met zo'n achterhoede ga je het niet redden. Rangers heeft ook niets te zoeken in de CL

Typische "PSV in Europa" wedstrijd. Slecht, ongeïnspireerd en doodsaai.

We kunnen wel stellen dat de inbreng van Rutten op de onervarenheid van Ruud eigenlijk helemaal niks is. Totaal afgebluft door Gio, die dondersgoed weet hoe Nederlandse clubs het vaak laten afweten. Met beperkt materiaal op karakter de arrogantjes afgestraft. Ik hoor Veerman nog roepen... wat een droeftoeter. Gelukkig naar Eindhoven gegaan en niet naar Rotterdam. Nou, nu puntjes pakken in de EL.

PSV heeft simpelweg niets te zoeken in de CL die conclusie kunnen we nu toch wel trekken .

Wanneer je denkt dat een club niet verder door de ondergrens kan zakken, gebeurt het tóch... Ongelooflijk wat een belabberd niveau PSV gisteren behaalde. Dit was zelfs Europa League onwaardig en je zou haast FC Twente te min doen met hun Conference League.

Niemand haalde gisteren een voldoende. Wat een aanfluiting en treurnis troef. Laten we beginnen met Max. De beste man is zo niet meer de Max onder Schmidt. Om nog maar over Teze, Sangaré en Gakpo te zwijgen. Vooral laatstgenoemde mag de noppen van Rashford of Sancho nog niet aandraaien. Ik snap niet waarom men zo rete enthousiast is over Gody Gakpo. Die jongen is het echt naar de kop gestegen. Je vraagt je toch af waarom PSV zo moeilijk doet over een miljoenenverkoop van een zeer beperkte voetballer. Als ik De Jong en Brandts was bracht ik hem persoonlijk op de fiets, zonder accu en elektra, de Noordzee over naar Manchester.

Voetballend was het ook zó zwak. Ik pak altijd een Ajax erbij als ik PSV zie voetballen. PSV wil tenslotte aanhaken bij het niveau van Ajax, maar daar zijn zij nog lang niet. Er zijn geen automatismes, geen diepgang en vooral geen voetbal. Wat kunnen die jongens van Gio meters maken, zeg. Wat een loopvermogen en felheid hebben zij in de benen/genen. Ongekend.

Dik en dik verdiend, Gio. Echt 100%. En ik vind het nog mooi ook. Ook al ben ik Nederlander.

Snap nu wel, waarom die keeper transfervrije status had en niemand hem wilde.... En waarom Sangare nog bij psv zit.

25 augustus 2022 om 09:37

Sangaré durf ik nog wel een voorzichtig zesje te geven. Verder is hij vaak genoeg (erg) goed. Gisteren niet, maar ik denk ook dat dit aan de spelopvatting en -indeling lag. Hij moest gewoon de voetballende Veerman naast hem hebben. Dan is hij op zijn best. Geweldig zelfs, durf ik wel te stellen

Het 1e wat de Schotten deden was even gezellig Amsterdam pakken waar ook massaal het nieuwe Ajaxshirt kochten en later reisde ze af naar Einhoven om de avond van PSV te vergallen. Wat heb je dan nog te zoeken in het hoofdtoernooi.

25 augustus 2022 om 14:06

Edit: mag reactie verwijderd worden? Was onder verkeerde post geplaatst.

Gefeliciteerd Rangers. Ik gun het hen wel. Paar jaar geleden nog failliet verklaard en daarna een flinke opmars gemaakt.
Daarnaast hebben ze ons gisteren wat extra geld in het laadje gebracht, eerst die t-shirts van Bassey en dan ook nog wat extra inkomsten in de marketingpool.
Wens ze veel succes, behalve in de wedstrijden tegen ons.

Een dik verdiende overwinning van Rangers. Met dit voetbal verdien je de Champions League niet. Begint al met een taktische blunder van Ruud van Nistelrooij, Veerman was totaal onzichtbaar. Op iedere bal was hij te laat, hij niet alleen. PSV bezwijkt weer in een top wedstrijd, Gakpo totaal door het ijs gezakt. De "vedettes" van dit elftal Gakpo en Veerman zijn nergens te bekennen.
Veerman was de grootste prutser. Na afloop in een interview zeggen dat het aan alles en iedereen ligt. Behalve bij hem zelf. Het hele PSV team heeft gefaald. Zo liep hij bij Heerenveen ook rond. Het lag altijd aan zijn ploeg genoot. Nooit aan hem zelf. Hersens van een Volendamse paling.
Ben toch blij dat we dat lulletje rozenwater, Veerman niet hier hebben rondlopen. Wat een eitje, die past daar prima. Nu nog even op de laatste transferdag Gakpo verpatsen en we hebben aan dat PSV ook geen kind meer.
Het is erg makkelijk om achteraf te praten, want destijds waren er veel mensen die dachten dat het een goede versterking was. Maar als je hem dan zo voor de camera ziet nadat hij misschien wel zijn minste wedstrijd heeft gespeeld van zijn carriere. Wat een rot mentaliteit.
Alleen Xavi Simons zag er gevaarlijk uit
0-1 voor onze held GIO. Congrats. Manchester United moet verder kijken dan Gakpo. PSV Keihard straffen, betere infrastructuur rondom het stadion. Wedstrijd zonder publiek, Geldboete voor vuurwerk.

Alle terechte kritiekpunten zijn natuurlijk al voorbij gekomen, daarom een paar positieve kanten aan dit verhaal. Voor de ranglijst is het beter als PSV EL speelt, want ze gaan in de CL nauwelijks punten pakken voor Nederland. Tweede punt is dat dit fantastisch is voor van Bronckhorst en wat heb ik tenslotte genoten van die kleine Simons. Wel etterbakje, maar heerlijke voetballer met snelheid, de beetje bravoure en vooral een fluwelen techniek. Dit wordt een pareltje en PSV gaat er nog veel plezier aan beleven dit seizoen.

Koop je een keeper, die zogenaamd goed moet zijn... boort 'ie je eigenhandig met 2 blunders de CL door de neus. Drommel had het niet slechter gedaan..

Pasveer is toch een paar stapjes verder dan deze bron van onrust Benitez. Wat een ontzettende miskoop lijkt te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren