caribbean
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 2 april 2013
  • caribbean
  • 160 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.641
  • 30 jaar (2-1-1992)
  • 8
Persoonlijke berichten
26 november 2014 om 15:02
#3

Haha, geen probleem.. graag gedaan.. was het helemaal met je eens

23 augustus 2016 om 23:40
#4

Bro, hoe gaat het kerel? Gaat goed man, aardig dat je dat laatst vroeg.

Wat vind jij van de gang van zaken bij ons cluppie op het moment?

13 november 2016 om 04:47
#5

Mede-Ajacied,

Sorry voor mijn super late reactie, ik ben tegenwoordig bijna nooit meer op de desktop versie van voetbalzone.

Nu we een paar maanden verder zijn, hoe kijk je nu naar Ajax? Ben je wat tevredener? Wat ik zelf nog altijd niet begrijp, is dat die keeper Van der Sar ineens directeur is geworden. Op grond van wat denk ik dan, hoe is het mogelijk dat die Slop er nog zit?

Van Cillessen begreep ik wel als je daar 14 miljoen voor kunt krijgen, dan moet je dat gewoon ten allen tijden doen. Hij was al niet in goede doen, en bovendien heb je niks aan een ontevreden speler. Onana gaat steeds beter keepen, dan is dat geld van Krul misschien wel weggegooid geld geweest. Maar wat had je anders kunnen doen? Zolaat in het seizoen, er waren niet veel meer opties vermoed ik.

En Traore vind ik een goede speler, maar bij ons voorlopig nog niet. Hij is duidelijk het lievelingetje van Bosz, want zelf als hij slecht speelt mag hij blijven staan. Als je dan naar Sanchez en Dolberg kijkt, ben ik super tevreden over Overmars hij maakt een duidelijke groei door. Cassiera is ook een talenvolle spits, je weet trouwens vast nog hoe kritisch ik altijd op Overmars ben geweest.

Wat vind je trouwens van die houding van Primadonna Gudelj, die is er volledig terecht naast gezet vind ik. Zijn hele houding kan niet, en los daarvan vertraagde hij het spel het tempo kon hij niet aan. Over zijn dodespelmomenten nog maar te zwijgen, die hij wel continu heeft opgeeist.

En wat betreft Tete ben ik het ook eens met je, hij is aanvallend minder maar hij hoort altijd te spelen. Zowel bij Ajax en Oranje loopt Veltman structureel te schutteren. Van het gelijkspel tegen Az was ik flink ziek, we hadden eerste kunnen staan maar we staan er nog steeds prima voor toch... ???

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 16 augustus
Naci Ünüvar wordt mogelijk betrokken in de deal van Ahmetcan Kaplan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren