Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Branquinho
Algemeen
Vrienden (37)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 16 maart 2013
  • Branquinho
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 8.500
  • jaar (--)
  • 37
Persoonlijke berichten
29 februari 2016 om 00:52
#174

He Ferrari! 0-0 is toch best wel een stunt he! Met in de terugwedstrijd een fitte Luuk de Jong en Lestienne er weer bij moet er aanvallend toch wel meer mogelijk zijn. Alhoewel ik aan de andere kant de terugkeer van Carrasco vrees. Dat vind ik echt een gevaarlijke speler!

Ben het alleen niet met je eens dat Atletico de hele wedstrijd beter was. Tot de rode kaart ging het gelijkop, alleen door de grote kansen aan het begin voor Atletico leek het alsof ze er makkelijk doorheen konden komen. Maar gelukkig stond de verdediging aan het begin alleen niet helemaal goed en was dat in de rest van de wedstrijd wel het geval. Je kunt dan ook wel zeggen dat verdedigend PSV een wereldprestatie heeft geleverd!

En ben optimistisch en positief over de kansen van Psv, omdat we sinds tijden in de as niet zo'n sterk elftal hebben gehad. Atletico heeft dat uiteraard ook, misschien nog wel beter maar toch mis ik spelers bij Atletico waar ik echt bang van wordt. Atletico is qua prestaties op dit moment weliswaar een Wereldproeg. Maar je mist toch een absolute topspeler a la Messi, Suarez, Neymar, Ronaldo of Bale. Griezmann komt dan nog het meest in de buurt maar ook die laat zoals woensdag gezien nog wel eens een kans liggen.

Dat jij verder zegt dat doorbekeren er niet in zit zou best kunnen. Echter, zullen we ze zeker partij gaan bieden in Madrid met onze sterke defensie / as van het elftal. Een stunt zou zomaar kunnen daar geloof ik echt in. We zijn erg gevaarlijk door de lucht met Bruma, Moreno en de Jong en met Lestienne erbij heb je echt een uitzonderlijke buitenspeler er weer bij.
En of een stunt voor jou onrealistisch is, zou best kunnen maar wel prachtig voor het Nederlandse voetbal. Laat toch weer zien dat voetbal niet alleen over geld gaat en we gaan er gewoon voor over 2,5 week! Hoop dat jij met ons mee zal hopen / supporten!

30 maart 2016 om 10:51
#175

Hé.

Haha, ik zie nu pas dat je gisteravond op mijn reactie reageerde. Wat betreft Janssen heb ik gelijk gekregen, zoveel fantasie was er niet voor nodig. Die jongen werkt gewoon keihard en dat betaald zich 9/10 keer uit. Waarom bestempel jij mijn voorspelling als fantasie? Ik draaf misschien door in het fan zijn van Janssen, maar ik zie dan ook echt weinig mindere punten. Hij is compleet voor iemand van zijn leeftijd. Sprinten, jagen, tweebenig, penaltykiller, sterk, kan goed koppen, kaatsen en is gewoon beresterk.

3 april 2016 om 15:07
#176

Zoveel fantasie had ik blijkbaar niet, want Janssen scoorde wel. Die assist was inderdaad een overtreding, maar toch knap dat hij het overzicht behoudt. Verder was hij wel degelijk aanwezig, hij liet toch leuke dingen zien. Dat moment voorafgaand aan de penalty, dat had inderdaad beter gemoeten.
Verder vind ik het makkelijk om het op een oefenwedstrijdje af te schuiven; Engeland verliest liever niet dat wel volgens mij?

En over het niveau gesproken, Wijnaldum gaf deze week nog aan dat het best mee valt hoe slecht het in Nederland is. Er zijn genoeg spelers die zich in Engeland staande kunnen houden,

Ik denk dat we inderdaad nogal snel iemand ophemelen, dat merk je ook heel erg bij Janssen. Scoort op Wembley en Nederland staat op zn kop. Overdreven gedoe inderdaad. Ik zit elke wedstijd op de tribune bij AZ, en die jongen laat al langer zien wat hij allemaal kan. Hij is nog maar 21 he, dat moeten we niet vergeten. Gisteravond tegen PSV zag je hem ook evengoed, maar je ziet dat het team nu ook heel erg op hem gaat leunen, wat natuurlijk nergens op slaat, dat kan je niet verwachten van een 21-jarige.

10 juni 2016 om 10:32
#177

Vilhena kan er gewoon niet zo veel van, ik ben geen fan van middelmatige voetballers. En ik weet dat het merendeel van de Kuip, dezelfde mening heeft, die hem wekelijks hebben zien voetballen. Sinds hij in de basis kwam is het voetballend erg achteruit gegaan. Intern is iedereen gewoon erg blij dat hij weg is, zelfde geldt voor Boetius en Achahbar. Niet alle jeugdspelers kunnen slagen.

12 juni 2016 om 21:39
#178

Ik zou je honderdje toch maar beter besteden als ik jou was. Ik ben een bewezen lid ja, dus misschien verstandig als je minder kinderachtig reageert. Leuk dat jij een andere mening hebt, dat kan. Ik vind Vilhena gewoon erg middelmatig, daar ga je niks meer van horen de komende jaren. En ga je ook al voor mij spreken? Immers is namelijk erg middelmatig, net als jouw vriend Vilhena.

16 september 2016 om 19:03
#179

Hij speelt één keer goed en je bent alweer blij haha. De andere vijf wedstrijden zeker niet gezien van Feyenoord.

7 juni 2017 om 18:52
#180

Was voor mijzelf ook een feit dat Karius de nieuwe doelman zou zijn, maar die liet het glippen en toen Mignolet daar eenmaal stond heeft Karius niet meer de kans gehad om terug te komen omdat Mignolet foutloos is geweest voor 2/3 van het seizoen dat hij speelde. Klopp gaat nu geen doelman aantrekken om die reden. foutloos, maar in de laatste wedstrijden de redder in nood.

20 november 2017 om 23:53
#181

Zo ik hoor je niet veel meer over Vilhena. Nog steeds dezelfde mening? Al jaren geen ontwikkeling zichtbaar.

9 juli 2018 om 20:08
#182

Vilhena is nog steeds overschat.

17 september 2018 om 22:17
#183

Hahaha ik hoop alles beneden de 5-0. Zolang we maar strijdend ten onder gaan en aanvallend wel iets laten zien. Vrees alleen wel de tactiek van v Bommel die gewoon 4-3-3 gaat spelen met de Jong en Pereiro. Zou zelf liever opteren voor een 5-3-2 met Isimat er bij in de verdediging en Guti op het middenveld!

19 september 2018 om 12:18
#184

Misschien iets realistischer dan Maar Barca uit is wel even andere koek dan Atletico thuis / uit natuurlijk. Daar kun je echt heel hard op je plaat gaan als je niet oppast. Wat dat betreft ben ik blij dat we 75 minuten goed stand hebben gehouden en ook wat speldenprikjes hebben uitgedeeld in de counter. Vond zelfs dat er meer in zat gister als v Bommel wat slimmer en eerder had gewisseld voordat de 2-0 viel. Nu deed hij dat na de 2-0 en dan ben je mentaal al geknakt.

28 februari 2020 om 08:05
#185

Thanks voor de invite! Wie zou nou geen vrienden willen worden met jou?

12 mei 2020 om 20:58
#186

Pak even de wedstrijd ook in de supercup waar Jovic 80 min mocht spelen en geen potten brak, Mariano in 30 min veel gevaarlijker was.

13 maart 2021 om 21:24
#187

Omdat ik een keer tegen chi7 in livemeepraten zei je moet niet zo negatief doen over Liverpool. LW kreeg ik van een moderator mee dat ik op de man speelde wat onzin is om mij daarvoor een LW te geven. chi7 heeft hier zijn vriendje in de moderators sectie dan krijg je dat.

16 maart 2021 om 21:49
#188

Hey Branquinho bedankt voor je bericht en de felicitaties!
Het viel mij op dat we omtrent Real vaak hetzelfde denken dus ik heb je een vv gestuurd

15 oktober 2021 om 20:47
#189

Hoezo reageer je zo weinig maat?

30 oktober 2021 om 16:09
#190

Goed dat je er bent, nee die nieuwe VZ app is echt slecht komen soms je reactie niet eens door...

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren