Formus
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 3 juni 2017
  • Formus
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 11.507
  • 38 jaar (1-4-1985)
  • 3
Persoonlijke berichten
12 april 2019 om 19:35
#1

Formus,

Ik las je bericht gisteren pas. Zou bij VZ wel verbeterd mogen worden dat als iemand je een bericht stuurt dat je er ook melding van krijgt. Nu moet je het toevallig maar zien.

Over je vraag ben ik het deels eens, hands is gewoon hands ook als het niet opzettelijk is. Regels zijn regels, daar kun je niet omheen. Maar ik vind het zelf best lullig als de bal tegen je arm/hand aankomt terwijl je in feite niks aan kan doen, bijvoorbeeld met die PSG speler tegen United. Je team word dan bestraft voor iets wat onmogelijk kan worden voorkomen. Met de invoer van de VAR zou het eerlijk moeten gaan, maar het heeft vooral tot meer discussie geleid. Je moet je afvragen of het een fijns aanwinst is voor het voetbal. Ik was en ben nog steeds fan van technologische hulpmiddelen. Maar ook ik heb nu wat twijfels.

Aangepast op 28 april 2019 om 02:00 door RealGalactico.

18 april 2019 om 17:25
#2

Heey Formus,

Ik reageer even op je verwijderde reactie.. Waarschijnlijk is Fct 4 ever gefrustreerd omdat Ajax niet in de Johan Cruijff Arena wou spelen. En zelf wel hulp krijgt van de Knvb wat het programma op de kop gooit in de Eredivisie.

Ik vind het alleen maar goed dat de Knvb rekening houd met jullie,zodat, je meer rust krijgt voor de champions league wedstrijden. ,want punten voor Nederland dat is gewoon het belangrijkste we moeten niet nog verder afglijden.

Supporters van Ajax & Twente kunnen het best goed met elkaar vinden! Enige wat ik ook wel jammer vind is.ajax had ons gewoon op de toekomst moeten laten spelen en dan meer kaarten geven (heeft Volendam ook gedaan wij kregen de hele korte zijde en zijn met 1400 supporters richting Volendam gereisd) Of Ajax had de Arena gewoon beschikbaar moeten stellen

Trouwens nog Gefeliciteerd met de geweldige pot tegen Juventus! Succes tegen de Spurs. en de competitie!

31 oktober 2019 om 21:51
#3

Hi Formus, Dank voor je bericht en wensen voor de toekomst van mijn club.ik vond je bericht bijzonder; een beetje paarlen voor de zwijnen, maar dat vond ik zo onaardig voor mijn mede reaguurders die soms nog wel eens wat te lijden hebben van mijn comments. Maar dergelijk literair niveau kom ik niet vaak tegen in de comments. Vandaar de kudo!

17 juli 2020 om 07:52
#4

Hallo Formus,ik snap dat het reclame is, maar ik vind dat je toch wel een beetje een voorbeeldfunctie hebt als voetbalsite waar ook veel jongeren op actief zijn. Ik vind gewoon dat het niet gestimuleerd mag worden dat mensen zo erg met geld smijten. Ziyech leeft als god in Frankrijk en wordt domweg neergezet als een gier. Ik zal wel ouderwets zijn.. Alle social media posts die VZ als groot nieuws plaatst moeten ze lekker zelf weten, ik vind het niks maar ik heb er geen last van, maar ik denk dat je ook wel een klein beetje gezond verstand moet pretenderen wanneer je zo'n groot bereik hebt als VZ. Ik zal ook nog wel een klacht indienen bij de mods, want dit kost mij weer een punt...

30 oktober 2020 om 13:14
#5

Goede reactie op het bericht van Weihrauch. Helaas lijkt het voorlopig alsof VZ er niets mee doet (behalve jouw reactie verwijderen).

30 oktober 2020 om 13:36
#6

Ho, dat was de verkeerde. Verwijder mijn beide reacties maar

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 5 juni
Santiago Giménez prijkt hoog op het lijstje van Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren