hansje1969
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 17 augustus 2008
  • hansje1969
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7.538
  • jaar (--)
  • geheim
  • 5
Persoonlijke berichten
5 april 2014 om 18:24
#3

Waarom heb jij eigenlijk een Ajax logo als je Ajax spelers constant loopt af te zeiken?

5 april 2014 om 21:47
#4

@fubar
Ik zeik niemand af, maar ik ga ook niet iemand ophemelen omdat hij toevallig een Ajax shirt draagt. Kijk hoe we twee keer vernederd werden door Salzburg bijvoorbeeld en kijk naar het spel dat niet om aan te zien is dit seizoen. Lijkt mij dus de mijn kritische noten niet geheel onterecht zijn.
De Boer roept in elke zomerstop we willen domineren en overwinteren in de CL. Bij deze doelstelling -die ik van harte steun -horen betere spelers dan dat er nu rond lopen.
Maar was ik niet een van de eerste die het wel in Daily Blind zag zitten bijvoorbeeld? Ik ben gewoon realistisch en zeg wat ik.vind over een speler. Of hij nou bij Ajax speelt of niet. Maar ik baal gezien de mogelijkheden die er zijn dat we niet een keer een stap vooruit gaan in plaats van terug.

Dus wees gerust. Mijn logo is echt van de club die ik support. Als klein jongetje mocht ik in 1978 mee met mijn vader naar PSV Ajax uit. Dus ik zal ook Ajax supporter blijven wat er ook gebeurt maar mag wel zeggen wat ik er van vind toch?

5 april 2014 om 22:44
#5

Je mag best je mening geven, alleen in het topic van Veltman oordeel je over hem dat hij ''enig realisme is dan vaak ver te zoeken. Kijk hoe Fischer de hemel in werd geschreven en dat gebeurt nu ook met Veltman. ''

Als er 1 iemand realistisch is is hij het wel.
Ik ken hem persoonlijk dus ja ik vind het nooit leuk om gezeik over hem te lezen tenzij het terecht is.
Woonde tot voor kort nog in Beverwijk net als hij(bij zijn ouders).
Die jongen die zo niet normaal nuchter.
Ik kan me dan ook mateloos irriteren aan mensen die hem laks of arrogant noemen(niet dat jij dat doe).

Die jongen komt er wel, heeft in principe alles behalve lengte, Heitinga had dat ook niet he en die werd gewoon publiekslieveling.
Als hij wat meer body krijgt, wat ook al gelukt is t.o.v. vorig jaar en verdedigend nog wat beter word.... wat ook weer komt d.m.v. meer ervaring dan is het een uitstekende verdediger voor Ajax.

5 april 2014 om 23:24
#6

@ndisdenaam
Allemaal waar wat je zegt over de persoon Veltman. Geeft z'n fouten toe -zoals tegen Utrecht - en was bijvoorbeeld heel sportief naar pelle toe met die elleboog.
Maar het is toch niet reëel dat die nu al goed genoeg is voor oranje?

Maar de vergelijking met Heitinga vind ik wel leuk. Van Heitinga heb ik altijd gezegd haal hem weg als centrum verdediger en zet hem als verdedigende middenvelder neer. En dat is uiteindelijk gebeurd in zijn laatste halfjaar bij Ajax en dat ging heel goed. En dat vind ik persoonlijk ook een betere rol voor Veltman dan centrale verdediger. Maar hopelijk gaat hij zich verder ontwikkelen alleen z'n lengte wat jij ook noemt, vind ik wel een nadeel voor een centrum verdediger.

18 mei 2016 om 19:09
#7

Bedankt voor je sportieve reactie zo kan het ook

En laat die Feyenoorders maar! zijn vaak van die leeghoofden als je hun ook al op tv ziet met middelvinger gebaren enz

Kan nog steeds niet goed bevatten!! Maar goed dan maar hopen dat jullie kampioen worden in de Eredivisie en wij van de Jupiler league he hahaha

En dan zien we jullie hoop ik volgend jaar weer terug want een 2de jaar in de Jupiler League betekend alsnog het einde van Fc Twente

Ik heb in ieder geval mijn seizoenskaart weer verlengd en hoop ook meerdere supporters van mij maar daar ga ik wel van uit!

20 augustus 2016 om 23:22
#8

He kerel, ik ben het Pukkiedukkie. Ik heb ban, ik log me dus effe in op het profiel van mijn zoon. Prettige vakantie verder

20 december 2020 om 17:37
#9

IK hou wel van mensen die kunnen relativeren en een zeker gevoel voor humor hebben en zich niet meteen in de pik getast voelen. Fijne dagen !

13 mei 2022 om 15:30
#10

Ha Hans,

En wat verwacht je van komend seizoen?

Vertrek Ten Hag (en Overmars) en komst Schreuder...

Wellicht leegloop? Anthony, Timber, Gravenberch, Mazraoui, Haller. En in mindere mate Tagliafico, Schuurs.

Tadic en Blind die ouder (en minder worden).

Redelijke keepers, maar niet speciaal.

Ik ben benieuwd wat we gaan aantrekken, wat het was met de hakken over de sloot na de winterstop...

15 mei 2022 om 21:41
#11

Hoi Tommie
Tja Tadic en Blind worden ouder. Tadic blijft fanatiek. Maar aan Blind erger ik me de laatste tijd nog weleens. Kijk de 2-2 tegen Vitesse. Opa zit gewoon op de grond te kijken hoe Openda twee keer op goal mag schieten. Dus af en toe erg gemakzuchtig. Denk dus dat Ajax sowieso een LB moet halen nu Nico vertrekt.
Hoop dat we Timber wel kunnen behouden, al ben ik bang dat ETH hem mee gaat nemen.
Antony weet ik niet wat die gaat doen. Ik denk wel als er een flink bod komt dat Ajax dat moet pakken. Wellicht Bergwijn nog als vervanger halen?
Ik denk dat als Ajax een goed bod op Haller krijt dat die ook vertrekt en Brobbey terug keert. Brobbey is wel blessure gevoelig. Je zal wel een tweede spits moeten hebben.
Ik ben ook wel benieuwd of Alvarez blijft/
Ja dus een flink roerige zomer.
Ik maak me ook zorgen om de rechtsback positie. Denk dat ze bij Ajax Rensch heel erg overschatten.

Ja de keepers, zou er wel een bijhalen. Dat Gorter slechts een wedstrijd gekeept heeft, zegt mij dat ETH er weinig vertrouwen in had.

Schreuder zal het wel goed gaan doen hoor denk ik. Maar get valt en staat met de selectie die hij krijgt. Overmars liet ook echt wel steekjes vallen. We zullen zien wat Gerry Hamstra en KJH er van gaan maken.

Het laatste kampioenschap was er een met een lach en een traan. Hoop dat Ajax volgend jaar weer meer een team is en het plezier weer meer terug komt.dat de titel dit jaar aan een draadje heeft gehangen kan gebeuren en is niet erg. Maar de manier waarop is niet best, Grootste tegenstander van Ajax was Ajax vaak zelf.

Nou ik ga er met vertrouwen in, maar dat er veel staat te gebeuren is duidelijk.

En wat denk jij?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren