Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
hansje1969
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 17 augustus 2008
  • hansje1969
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 8.830
  • jaar (--)
  • geheim
  • 5
Persoonlijke berichten
5 april 2014 om 18:24
#3

Waarom heb jij eigenlijk een Ajax logo als je Ajax spelers constant loopt af te zeiken?

5 april 2014 om 21:47
#4

@fubar
Ik zeik niemand af, maar ik ga ook niet iemand ophemelen omdat hij toevallig een Ajax shirt draagt. Kijk hoe we twee keer vernederd werden door Salzburg bijvoorbeeld en kijk naar het spel dat niet om aan te zien is dit seizoen. Lijkt mij dus de mijn kritische noten niet geheel onterecht zijn.
De Boer roept in elke zomerstop we willen domineren en overwinteren in de CL. Bij deze doelstelling -die ik van harte steun -horen betere spelers dan dat er nu rond lopen.
Maar was ik niet een van de eerste die het wel in Daily Blind zag zitten bijvoorbeeld? Ik ben gewoon realistisch en zeg wat ik.vind over een speler. Of hij nou bij Ajax speelt of niet. Maar ik baal gezien de mogelijkheden die er zijn dat we niet een keer een stap vooruit gaan in plaats van terug.

Dus wees gerust. Mijn logo is echt van de club die ik support. Als klein jongetje mocht ik in 1978 mee met mijn vader naar PSV Ajax uit. Dus ik zal ook Ajax supporter blijven wat er ook gebeurt maar mag wel zeggen wat ik er van vind toch?

5 april 2014 om 22:44
#5

Je mag best je mening geven, alleen in het topic van Veltman oordeel je over hem dat hij ''enig realisme is dan vaak ver te zoeken. Kijk hoe Fischer de hemel in werd geschreven en dat gebeurt nu ook met Veltman. ''

Als er 1 iemand realistisch is is hij het wel.
Ik ken hem persoonlijk dus ja ik vind het nooit leuk om gezeik over hem te lezen tenzij het terecht is.
Woonde tot voor kort nog in Beverwijk net als hij(bij zijn ouders).
Die jongen die zo niet normaal nuchter.
Ik kan me dan ook mateloos irriteren aan mensen die hem laks of arrogant noemen(niet dat jij dat doe).

Die jongen komt er wel, heeft in principe alles behalve lengte, Heitinga had dat ook niet he en die werd gewoon publiekslieveling.
Als hij wat meer body krijgt, wat ook al gelukt is t.o.v. vorig jaar en verdedigend nog wat beter word.... wat ook weer komt d.m.v. meer ervaring dan is het een uitstekende verdediger voor Ajax.

5 april 2014 om 23:24
#6

@ndisdenaam
Allemaal waar wat je zegt over de persoon Veltman. Geeft z'n fouten toe -zoals tegen Utrecht - en was bijvoorbeeld heel sportief naar pelle toe met die elleboog.
Maar het is toch niet reëel dat die nu al goed genoeg is voor oranje?

Maar de vergelijking met Heitinga vind ik wel leuk. Van Heitinga heb ik altijd gezegd haal hem weg als centrum verdediger en zet hem als verdedigende middenvelder neer. En dat is uiteindelijk gebeurd in zijn laatste halfjaar bij Ajax en dat ging heel goed. En dat vind ik persoonlijk ook een betere rol voor Veltman dan centrale verdediger. Maar hopelijk gaat hij zich verder ontwikkelen alleen z'n lengte wat jij ook noemt, vind ik wel een nadeel voor een centrum verdediger.

18 mei 2016 om 19:09
#7

Bedankt voor je sportieve reactie zo kan het ook

En laat die Feyenoorders maar! zijn vaak van die leeghoofden als je hun ook al op tv ziet met middelvinger gebaren enz

Kan nog steeds niet goed bevatten!! Maar goed dan maar hopen dat jullie kampioen worden in de Eredivisie en wij van de Jupiler league he hahaha

En dan zien we jullie hoop ik volgend jaar weer terug want een 2de jaar in de Jupiler League betekend alsnog het einde van Fc Twente

Ik heb in ieder geval mijn seizoenskaart weer verlengd en hoop ook meerdere supporters van mij maar daar ga ik wel van uit!

20 augustus 2016 om 23:22
#8

He kerel, ik ben het Pukkiedukkie. Ik heb ban, ik log me dus effe in op het profiel van mijn zoon. Prettige vakantie verder

20 december 2020 om 17:37
#9

IK hou wel van mensen die kunnen relativeren en een zeker gevoel voor humor hebben en zich niet meteen in de pik getast voelen. Fijne dagen !

13 mei 2022 om 15:30
#10

Ha Hans,

En wat verwacht je van komend seizoen?

Vertrek Ten Hag (en Overmars) en komst Schreuder...

Wellicht leegloop? Anthony, Timber, Gravenberch, Mazraoui, Haller. En in mindere mate Tagliafico, Schuurs.

Tadic en Blind die ouder (en minder worden).

Redelijke keepers, maar niet speciaal.

Ik ben benieuwd wat we gaan aantrekken, wat het was met de hakken over de sloot na de winterstop...

15 mei 2022 om 21:41
#11

Hoi Tommie
Tja Tadic en Blind worden ouder. Tadic blijft fanatiek. Maar aan Blind erger ik me de laatste tijd nog weleens. Kijk de 2-2 tegen Vitesse. Opa zit gewoon op de grond te kijken hoe Openda twee keer op goal mag schieten. Dus af en toe erg gemakzuchtig. Denk dus dat Ajax sowieso een LB moet halen nu Nico vertrekt.
Hoop dat we Timber wel kunnen behouden, al ben ik bang dat ETH hem mee gaat nemen.
Antony weet ik niet wat die gaat doen. Ik denk wel als er een flink bod komt dat Ajax dat moet pakken. Wellicht Bergwijn nog als vervanger halen?
Ik denk dat als Ajax een goed bod op Haller krijt dat die ook vertrekt en Brobbey terug keert. Brobbey is wel blessure gevoelig. Je zal wel een tweede spits moeten hebben.
Ik ben ook wel benieuwd of Alvarez blijft/
Ja dus een flink roerige zomer.
Ik maak me ook zorgen om de rechtsback positie. Denk dat ze bij Ajax Rensch heel erg overschatten.

Ja de keepers, zou er wel een bijhalen. Dat Gorter slechts een wedstrijd gekeept heeft, zegt mij dat ETH er weinig vertrouwen in had.

Schreuder zal het wel goed gaan doen hoor denk ik. Maar get valt en staat met de selectie die hij krijgt. Overmars liet ook echt wel steekjes vallen. We zullen zien wat Gerry Hamstra en KJH er van gaan maken.

Het laatste kampioenschap was er een met een lach en een traan. Hoop dat Ajax volgend jaar weer meer een team is en het plezier weer meer terug komt.dat de titel dit jaar aan een draadje heeft gehangen kan gebeuren en is niet erg. Maar de manier waarop is niet best, Grootste tegenstander van Ajax was Ajax vaak zelf.

Nou ik ga er met vertrouwen in, maar dat er veel staat te gebeuren is duidelijk.

En wat denk jij?

17 mei 2022 om 15:05
#12

Ha Hans,

Ik zal achterin beginnen. Een keeper moet er sowieso bij. Liefst één die meteen eerste keeper is en niet eentje die nog moet groeien.

Steek en Pasveer op de bank is dan prima. Gorter jaartje verhuren aan eredivisieclub.

Achterin moet je linksback halen (wijndal) en dan Salah Addine erachter. Blind mag van mij vertrekken (te dure backup) en Tagliafico zal ook wel weggaan.

Centraal achterin alles eraan doen om Martinez en Timber nog een jaar te behouden. Schuurs is gewogen en te licht bevonden. Dus er moet iets bij voor achter de hand. Op rechts zou ik voor Regeer gaan (goede allround speler), met Rensch achter de hand. Ook al ben ik totaal niet gecharmeerd van Rensch.

Op het middenveld zou ik gaan spelen met Berghuis (positieve verrassing van dit seizoen) en Ihataren (mits fit genoeg) als creatieve spelers met Alvarez erachter als breker. Kudus, Klaassen en Taylor als reserves is goed genoeg. Wellicht Timber terughalen, maar die zal duur zijn en ik weet niet waar hij zou moeten spelen. Als Ihataren niet fit wordt, dan zeker halen. Kudus wordt hem overigens ook niet, veel te wild en Taylor heb ik bedenkingen bij.

Voorin Anthony aan zijn contract houden, maar vrees dat dat lastig wordt. Bergwijn sowieso proberen te halen, zodat je kunt wisselen met Tadic in de spits of vanaf links.

Brobbey ook maar halen, want ik zou geen andere spits kunnen noemen. Daramy wordt helemaal niets en is weggegooid geld. Ze wilden die speler die naar Frankrijk gegaan is, maar als die dan niet komt haal je zomaar iets. Waardeloos beleid. Met dat geld had je afgelopen winsterstop Bergwijn kunnen halen en dan had je wellicht meer kunnen betekenen in de CL. Maar goed, dat is allemaal achteraf.

Bergwijn/tadic - Tadic/brobbey - Anthony/bergwijn.

Dus mag nog wel tropische verrassing bij. Of Van Axel-Dongen / Unuvar moeten kansen gaan grijpen.

Ben geen fan van Schreuder, maar hij krijgt de kans. Ik was voorstander van Jonk (nu Overmars en Bergkamp weg zijn).

Zie het nog niet helemaal rooskleurig in, maar we zullen zien wat er vertrekt en bij komt.

Feyenoord zal extra geld in kas krijgen als ze sterkhouders verkopen en PSV is altijd de concurrent, dus wordt spannend jaartje.

Hopelijk CL groepsfase doorkomen of 3e worden en weer mooi Europees avontuur beleven in de El.

Ik heb er weinig vertrouwen in en denk dat PSV volgend jaar met de titel aan de haal gaat.

1 september 2023 om 16:04
#13

En Hans... Wat denken we ervan voor dit jaar?

Ik ben bang dat we er nog slechter voorstaan dan vorig jaar. Mijn voorspelling vorig jaar was niet eens zo heel slecht las ik net terug.

Dit jaar:
- geen creativiteit op middenveld (nog steeds niet)
- geen rechtsbuiten;
- geen fatsoenlijke rechtsback;
- drie spitsen (waarom Akpom en Mitaukadze);
- ontevreden jeugd;
- geen algemeen directeur;

Tijd dat er eens echte Ajacieden gaan opstaan en dat we weer teruggaan naar de basis. Jeugdspelers opleiden/vroeg aankopen. En alleen directe aankopen doen die echt meerwaardes zijn. Medic als back-up slaat bijvoorbeeld nergens op, die kun je zelf wel opleiden.

4 september 2023 om 00:08
#14

Hoi Tommy,
Als antwoord op je vragen het volgende. Aller eerst ben ik blij dat jij ook een kritisch lid en supporter bent. Velen nemen maar klakkeloos aan dat wat het beleid bij Ajax gevoerd wordt wel ok is en kunnen niet tegen kritiek.

Het wordt helemaal niks en we gaan nog jaren last hebben van de data Duitser zijn B garnituur aankopen.
Laatste is misschien een beetje vooruit lopen op de muziek, maar we hebben te veel materiaal gehaald dat het op een laag niveau heeft laten zien.
Daar zullen echt wel een paar spelers van slagen, maar raak het maar eens weer kwijt als het fout gaat.

Dat de data Duitser de voorbereiding volledig verkwanseld heeft, vind ik echt een kwalijke zaak. Hij had al veel eerder moeten starten met het complementeren van de selectie. Het is toch abnormaal hoeveel spelers er nu nog debuteren. En dan doodleuk roepen dat je nog wel een paar maanden nodig hebt.
Daarmee zet je je sowieso bij voorbaat op achterstand. De fout die Overmars ook meervoudig maakte.

Daarnaast zie ik de data Duitser ook last heeft van dictatoriale trekjes. Daar liet onder andere Steijn zich vandaag nog over uit in wat andere bewoordingen.

Het ging vorig jaar mis omdat ons middenveld gewoon niet mee doet. Daardoor krijg je het inspiratieloze voetbal waar je nu naar kijkt.
Taylor is niks, wordt niks en blijft niks en derhalve hoopte ik op een goede 8. Is met Branco niet gekomen. Die man vindt het leuk om lange ballen te versturen maar verder heb je net zo min als Taylor niks aan hem.
Een verassende onberekenbare 10 had ik ook graag gewild om het middenveld compleet te maken.
Een rechts buiten hebben we niet, zoals je zegt. Die Forbs valt mij compleet tegen. Een beetje lood om oud ijzer met Bendé

Dat we geen fatsoenlijke rechtsback hebben staat buiten kijf. Ik heb nog geen idee of Deen wat voorstelt.

De jeugdopleiding is voor mijn gevoel al dood na het vertrek van Wim Jonk. Maar veel van de aankopen nu, had je ook zelf moeten kunnen opleiden.

We waren zo op de goede weg me Ajax, maar nu zie ik het somberder in dan ooit in de 45 jaar dat ik Ajax al volg

5 september 2023 om 15:07
#15

Ha Hans,

zeker kritisch hier...

Hoe het nu gaat is gewoon niet des Ajax. Je moet de clubcultuur niet verwaarlozen. Dat is het allerbelangrijkste. Dat het een jaar wat minder gaat is helemaal geen probleem, maar de intentie (attractief voetbal met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers) moet er altijd zijn.

Hato en Godts zijn de enige lichtpuntjes in de selectie en laat dat nu jeugdspelers zijn. In Sutalo zie ik het wel zitten en die linksback van de laatste dag is wel aardige speler. Berghuis is verder een prima speler en ik zie wel potentie in Tahirovic. Wat ik lees moet die Noor op het middenveld ook nog wel iets kunnen, maar die heb ik nooit zien voetballen.

De rest is om te janken.

Bergwijn is momenten voetballer en helemaal geen aanvoerder. In een goed draaiend Ajax zou hij zeker wat kunnen toevoegen, maar het is geen kartrekker.

Wat er met Brobbey aan de hand is weet ik niet. Onder Ten Hag viel hij altijd wel goed in, maar daar is niets van over.

Rechtsbuiten hebben we niet. Mensen die riepen om Conceicao snappen het ook niet. Dat is een jeugdspeler/zaalvoetballer.

Op 10 kan alleen Berghuis spelen. Of er moet nog iets uit de jeugd doorbreken (misehouy???).

Akpom en Mitaukadze zijn spitsen en Bergwijn heeft daar geen inzicht voor. Die Hlysson liet in niets zien een Ajax-speler te zijn. Geen glimp van iets speciaals.

Van de Boomen wordt het echt niet. Dus zal van die Noor en Tahirovic moeten komen vrees ik. Vos wellicht, maar heb niet het idee dat Steijn het in hem ziet zitten.

Rensch is om te janken evenals Medic en ik ben ook geen Gorter fan, maar misschien verbaasd hij me nog.

Ik mis de echte pure voetballers... Gasten die het verschil kunnen maken door een mannetje uit te spelen of een individuele actie hebben.

Ik volg de club sinds de glorie jaren half jaren '90, heb jaren een seizoenskaart gehad en heb prachtige voetballers aan het werk gezien. Enkel voor Godts en misschien Berghuis zou ik nu nog naar het stadion gaan...

Hopelijk gaan er spelers verrassen, maar ik vrees het ergste.

Tijd voor Van Basten, Jonk, Rijkaard, Van der Vaart, Sneijder om op te staan en er weer Ajax van gaan maken.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren