Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Regulator
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 26 april 2011
  • Regulator
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 6.823
  • 33 jaar (4-1-1990)
  • Amsterdam
  • Rechtsgeleerdheid
  • 5
Persoonlijke berichten
28 juli 2021 om 16:41
#7

Wat zijn wij het de laatste tijd vaak eens yo! Over het plaatsen van dat artikel Frederique ook al en de manier waarop VZ ermee omgaat (verwijderen inhoudloze post). Haha

22 januari 2022 om 12:59
#8

Ik wilde je even hier een bericht sturen. Vind je inbreng oprecht leuk en kan ook de kritische noten prima waarderen. Wat vooral interessant is is dat mensen meer inhoud naar tafel gaan brengen en veel meer laten zien van wie ze zijn, wat ze vinden en kunnen dan bij die inhoudsloze one-liners blijven hangen om simpelweg te scoren. De discussies worden er mijns inziens veel beter op, het niveau begrijpend lezen daarentegen vind ik behoorlijk laag, schokkend zelfs. Maar goed dat kan ook komen omdat ik weet wat ik bedoel als ik schrijf en andere dat niet zien.

Zie nu dat je ook rechtsgeleerdheid hebt gedaan; welke master heb jij gedaan?

2 februari 2022 om 10:25
#9

Ik heb ondernemingsrecht profiel bedrijfsrecht gedaan, 1tje maar dus.
Het is ook deels mijn doel om mensen aan het denken te zetten en wat me ook opvalt is dat mensen zich meer gaan uiten naar aanleiding van mijn reacties. Ik weet van mezelf dat ik een andersdenkend mens ben, zie ook je communicatie stukje. Ik denk, redeneer en communiceer anders en dat betekent natuurlijk dat ik elke dag tegen muren aanloop, continue conflict ervaar en regelmatig afgezeken wordt. Dat is nou eenmaal hoe het werkt, vroeger werden heksen ook op de brandstapel gemikt en socrates dronk zijn gifbeker leeg maar wordt nu vereerd als groot filosoof.
Niet altijd chill hoor om te zijn wie ik ben, vaak zelfs vervelend en het is een hele lange leerweg om de standaardomgangs- en communicatievormen te leren. Alles wat niet logisch is is iets dat ik, maar ook mijn 'soortgenoten' gewoon echt niet zomaar kunnen. Terwijl het voor andere mensen de standaard is.

Dat grote gat is ook precies wat jij noemt met tekst aansluiten voor het publiek waarvoor ik schrijf en anders communiceren. Dat is gewoonweg niet mijn natuur en ondanks dat ik het probeer zit een 'ongeluk' daar in een klein hoekje. Het is altijd moeilijk om een gat te overbruggen en helemaal als je jezelf niet bewust bent van dat gat, laat staan hoe groot het gat is.

Dat middelste deel met luchtigheid, humor en vooral het niet te zwaar tillen aan het oneens zijn met elkaars mening snap ik ook niet echt, hoewel ik daar ook weer niet echt goed in ben. Ach kort door de bocht, genoeg te leren om te functioneren binnen de kaders die het leven heten. Voor types als ik is dat inderdaad al een hele uitdaging en daar valt precies het stukje boodschap afstemmen op mijn publiek onder; en dat terwijl ik niet eens weet hoe dat publiek denkt en functioneert

14 juni 2022 om 17:53
#10

We zijn het niet volledig eens maar desondanks een aangename discussie, waarvoor bedankt.

3 oktober 2022 om 19:40
#11

Een angst stoornis hoeft niet atijd voor eeuwig te zijn, hangt af van waar het vandaan komt. Wil er best over praten als jij/zij dat wil

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren