Lanjouwer
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 4 december 2010
  • Lanjouwer
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.800
  • 31 jaar (21-11-1989)
  • Ja
  • 6
Persoonlijke berichten
21 januari 2011 om 09:46
#1

Hahah, nou ik had in een bericht een naamsverbastering gezet ofzo.
Typte namelijk Schwalbuarez, en blijkbaar mocht dat niet, wist ik veel
Zo noem ik hem eigenlijk altijd, maargoed jammer dan :P

9 mei 2011 om 13:32
#2

Oke.

7 juni 2012 om 21:41
#3

Grapjas, nee dat kan niet. Sowieso kan ik helemaal geen groene randjes geven :-P

25 september 2015 om 01:16
#4

Dank voor jouw bericht.

Berkum tegen HHC Hardenberg is wel een wedstrijd waar men naar uitkijkt. In het noorden lijkt het fanatisme toe te nemen.

In het zuiden heb je bijna geen clubs meer over in deze bekerjaar, dat vind ik ook wel jammer. Paar jaar geleden had je vinkenslag tegen Mvv, dat was ook een happening.

Het bekervoetbal vind ik wel wat voorstellen met wat vele mensen dat niet hebben en vind dat erge charme hebben en geniet volop van de verrassingen en verslagen wat je op verschillende forums leest.

Ik heb zelf drie jaar bij HBS Craeyenhoudt gevoetbald in mijn jeugd, deze club heeft verrassend Fc Oss uitgeschakeld en nu spelen zij thuis tegen Kozakken Boys, hoop echt dat zij winnen.

Groetjes Angelo.

26 januari 2020 om 14:18
#5

Ik denk dat je maar eerst eens wat moet gaan verdiepen in het onderzoek dan men start. Men vraagt met name een diepgaande onderbouwing over het extra geld dat er binnen gaat komen. Juist dat extra geld moet ervoor zorgen dat alle clubs meer inkomsten krijgen en daardoor over de hele linie beter worden. Dat is het plan. En ook Heerenveen kan gewoon promotie afdwingen naar de Bene league of ervoor zorgen dat ze al bij de eerste lading ploegen zit die mee mogen doen.

19 februari 2020 om 10:18
#6

Ik denk dat jij degene bent die zich verheven voelt...of in ieder geval snel op de tenen getrapt. Het kan toch dat mensen elkaars punt niet begrijpen? Komt dagelijks voor over de hele wereld. Dat ligt niet per se aan jou, kan ook aan mij liggen. Doe er niet zo gepikeerd over, het stelt niets voor. Dat je mij dan een verwijt maakt vind ik zielig, maar dat wil niet zeggen dat ik jou zielig vind.

19 februari 2020 om 10:28
#7

Doe dat vooral, ik zal je missen......

23 juni 2020 om 10:49
#8

Leroy Fer heeft 100% gelijk. Dat soort racistische stumpers zouden eigenlijk zich gewoon voor de rechtbank moet verantwoorden en een taakstrafje lijkt mij altijd Onvoldoende.trouwens nog even een adviesje voor Fer………...als je een bericht wilt posten, haal het eerst even langs de taal- en spellingscontrole want als die idioten je in de racisme-discussie niet kunnen pakken , dan zullen ze daar wel weer iets over te k***en hebben.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 16 april
Jack Grealish heeft een vastgestelde afkoopsom in zijn contract bij Aston Villa en Manchester City is komende zomer bereid om het bedrag op tafel te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren