Sverige4u
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 28 mei 2009
  • Sverige4u
  • 159 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.919
  • 45 jaar (24-2-1976)
  • Vlaardingen
  • FC Utrecht jeugd scout
  • 3
Persoonlijke berichten
13 juli 2011 om 16:23
#1

ze kregen geen licentie voor de 1''e klasse. Maar zij hebben meerdere uitslagen met dubbele cijfers behaald, ook tegen de #2. Maar goed, het blijft te laag voor de Graafschap

27 mei 2013 om 09:29
#2

Ik neem aan dat je een speciale connectie hebt gezien je naam Sverige. Ik woon in Zweden en vraag me af waarom er altijd een ander team kampioen wordt. Weet jij dit? En welk team is jou favoriet in Allsvenskan?

27 mei 2013 om 11:38
#3

De reden waarom ik naar Zweden ben verhuist is vanwege het werk van mijn ouders. Ik ben een fan van Djurgarden IF en ik snap ook niet waarom iedereen zo zeurt over het niveau van onze Eredivisie. Het niveau daar is erg slecht.

6 juni 2013 om 22:35
#4

Dat is gewoon scorebordjournalistiek. Spanje won slechts met 1-0 omdat de Russen zich vooral beperkten tot verdedigen, en dat ook heel behoorlijk deden. Oranje speelt echter op de aanval en is verdedigend kwetsbaarder dan de Russen. De Spanjaarden zullen geheid meer ruimte en kansen krijgen dan tegen Rusland. Zo als Oranje speelde in de tweede helft is echt vragen om problemen tegen de Spanjaarden.

31 januari 2014 om 17:14
#5

Even jou post:

De beleidsbepalers hebben er bij Utrecht inderdaad in het verleden een potje van gemaakt en nu zitten/zaten ze op de blaren. Er valt meer uit de commercie en potentiele stadion inkomsten te halen + de salaris husihouding dient verbeterd te worden

Ik heb het toch over de beste beleidsbepalers, scouting en jeugdopleiding? Die beleidsbepalers gaan toch ook over de commercie, de potentiele stadion inkomsten en de salarisposten of doet de materiaalman dat bij Utrecht?

Je wilt perse je gelijk halen maar je blijkt gewoon niet te snappen wat ik met mijn post bedoel. Als er momenteel geld vrij komt in Nederland is het niet verstandig om het uit te geven aan spelers (zoals koevermans, Oud, blessuregevoelig ook al was hij transfervrij) terwijl je dit seizoen toch niets meer kunt behalen. Je bent de beker uit. staat elfde in de competitie en in Europa was Differdange uit Luxemburg te sterk. Dan kun je beter een lange termijnbeleid gaan voeren waar je over een aantal jaren nog profijt uit kunt trekken en dus je geld investeren in de jeugdopleiding, (nog) betere scouts en slimme marketingmensen.

17 augustus 2014 om 16:45
#6

Waarom zou ik balen dat Utrecht uiteindelijk nog gewonnen heeft? Ik ben supporter van Heerenveen, een wedstrijd tussen Utrecht en Willem ll doet me niet zoveel hoor.

24 september 2014 om 20:43
#7

Stuur me foto van je shirt

24 september 2014 om 21:35
#8

Hoi, ik wil heel graag een Barcelona shirt kopen.
Welke maten zijn er verkrijgbaar?

Ik weet niet of ik trouwens bij een wildvreemde shirts moet gaan kopen.

10 juli 2015 om 12:39
#9

Ben jij sverige van Hattrick?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren