consy
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 10 oktober 2012
  • consy
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 13.138
  • jaar (--)
  • 10
Persoonlijke berichten
18 augustus 2017 om 22:07
#3

Kon niet meer reageren op live meepraten en daarom maar hier reageren.

Ik zeg toch niks wat onrealistisch is over Pec. Je gaat toch niet vitesse, Utrecht en vooral PSV toch niet vergelijken met PEC met alle respect?

11 april 2018 om 21:47
#4

New York Knicks all day!

19 november 2018 om 17:23
#5

Haha goede voorspelling had je van Nederland - Frankrijk

9 februari 2019 om 13:32
#6

Beste Consy,

Even over het 'van der Sar' topic van vandaag:
"verder komt iedereen die ook maar een beetje Economie gehad heeft op de middelbare tot dezelfde conclusies als Scepticus hier. Die laatste zin vond ik wel geinig overigens."

Je hebt in wezen een punt, met een beetje Economie 2 (of hoe heet bedrijfseconomie tegenwoordig) van de middelbare school kom je al een heel end. Maar mijn punt is vooral ook dat er dus kennelijk heel erg veel mensen geen economie op school hebben gehad want de bijdragen zoals die van Scepticus worden soms zelfs weggehoond. En los van de vraag of dit al in september aan de orde is geweest, de bijdrage van Scepticus is helder, goed onderbouwd en informerend. Dat zijn de criteria voor een compliment.
Mag ik overigens vragen wat jij geinig vond aan de laatste zin?

14 april 2020 om 20:04
#7

Ik waardeer jou als lid Consy, goede opmerkingen, altijd eerlijk en objectief en dan zijn we niet eens fan van dezelfde club Ik ben ook fan van Bram van Polen trouwens, mooi voor hem dat hij nog heeft gescoord in die finale tegen ajax

16 december 2020 om 09:57
#8

Hoi,

Ik zou graag willen reageren op gister omtrent Benzema en Bergkamp.

De fluwele techniek van bergkamp is zeker mooier en beter dan die van Benzema, maar Benzema is al bijna 11 jaar de #1 spits van Real met ook enorm veel assists en is zo beslissend. Benzema heeft ook veel meer gewonnen en had als het geen gezeur was geweest ook nog een WK achter zijn naam zetten. Ik acht ze zeker in hetzelfde rijtje!

2 mei 2022 om 20:32
#9

Beste Consy. Ik lees jouw reacties altijd erg graag. Ga zo door! PEC doet het de laatste maanden trouwens erg goed. Ik hoop dat ze erin blijven. Groeten Klaas.

11 juli 2022 om 23:02
#10

Waarvoor was jouw ban dan consy?

Wat mij zo tegen zit is dat die lulletjes volkomen arbitrair te werk gaan en geen verantwoordelijkheid (hoeven te) nemen.

Ik reageerde: -The Guardian 'britse kwaliteitskrant'... Oh VZ toch - op een artikel waar The Guardian als dusdanig werd beschreven. Die reactie werd verwijderd waarop ik reageerde dat ze mal zijn en poste de reactie opnieuw. Dat leverde me dus een ban van een week op.

Vervolgens mijn beklag bij de moderator pagina, radiostilte. Beklag bij de mod in kwestie met de reviews van The Guardian bij om aan te tonen dat het gewoon een correcte reactie was en complete onzin van de schrijver, doe eens een gokje? Radiostilte. Pikkies.

20 september 2022 om 21:43
#11

Consy bedankt voor je steun. Dat die gozer nog durft te vragen waarom ik mijn aangevallen voel. Kritiek mag zeker, maar dit gaat echt allemaal een kant op.

23 mei 2023 om 23:23
#12

Omdat jouw reactie toch verwijderd wordt; het "seniele oude gek" ging wellicht wat ver, maar verder helemaal met je eens!

Aangepast op 23 mei 2023 om 23:32 door Suarez 7.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren