SpeedyAFC
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 15 november 2010
  • SpeedyAFC
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 21.920
  • 37 jaar (3-5-1982)
  • Zoetermeer
  • 1
Persoonlijke berichten
8 juli 2014 om 23:57
#4

Hee Speedyafc

Ik zag dat je gereageerd had op een reactie van mij omtrent het nieuws dat Ajax een jeugdspeler van Feyenoord wou contracteren. Jij had het toen over Excelsior en Feyenoord, maar dat is toch een kul argument of niet? Excelsior en Feyenoord werken samen met de jeugdopleiding. Dat weet Excelsior ook, zonder Feyenoord was Excelsior echt niet op dit niveau. Feyenoord pakt de grote talenten, Excelsior krijgt ze misschien eens als huurspeler of ze krijgen de mindere goden. Wat niet slecht geregeld is natuurlijk, gezien het feit dat ze toch op een mindere niveau uitkomen.

Spelers scouten vanuit de opleiding van Ajax als Feyenoord zijnde of andersom is gewoon heel anders. Rivaliteit, enorme rivaliteit. En als er een zogenaamd Gentlement akkoord is ontworpen om te voorkomen dat spelers van elkaar gescout worden dan moet men zich daaraan houden in principe.

Goed, dat wou ik laten weten. Had al een tijdje niet meer via de PC ingelogd en via mobiel kun je reacties niet altijd terugvinden. Dus dan maar zo even.

Mvg,

Lucvz

6 augustus 2014 om 21:49
#5

Hey Speedy gonzales ,

Wat heeft die andere ' topclub ' Feijenoord vandaag gemaakt ........?

Spelen ze eindelijk naar 100 jaar afwezigheid weer CL , of wordt het weer niets in Rotjeknor ?

Topprestaties uit het zeeeeer lange verleden zijn al lang en breed uit ieders geheugen gewist , en om
weer in de picture te komen moet je elk jaar er weer staan, helaas , ook dit jaar weer geen succes in
Rotjeknor.

Gr.

Plaza

16 maart 2015 om 02:49
#6

lachwekkend dat je dit probeerd goed te praten. Dus omdat iemand claxoneerd wat volgens de wet allleen maar in gevaarlijke situaties mag (wat jij overigens niet kan beoordelen want je was er zelf ook niet bij) geeft het je het recht om een vrouwlijke politie agent in elkaar te beuken?

Er is nog niks bewezen maar deze jongens zijn niet voor niets gearresteerd. De agente moest zich zelfs laten verzorgen in het ziekenhuis voor schaafwonden en een gebroken/gekneust sleutelbeen.

Zoals je zelf al zegt is er 1verdachten, Zakaria El Azzouzi uit de A1 dus. En als dit bewezen wordt dan zou ik als Ajax zijnde mijn handen er meteen vanaf trekken.

17 maart 2015 om 02:10
#7

Ok. het heeft geen zin om met jou deze discussie aan te gaan. Je probeert toch alles recht te lullen maar het is zo krom als het maar zijn kan. Ik durf te wedden dat als hij niet voor Ajax had gespeeld je er een heel andere mening over had. oftewel, je kan niet objectief beoordelen.

Nogmaals, er is nog niks vast gesteld. Maar het lijkt me toch wel duidelijk wie hier schuld aan heeft. Te vroeg om hier een conclusie over te trekken, maar lachwekkend om te zien hoe jij dit probeerd goed te praten in het voordeel van de Ajax jeugd speler(s).

18 juli 2016 om 11:54
#8

Hoi hoi,

Ik kon niet meer reageren in het topic "duitse krant: ‘fransen gebruikten stimulerende middelen in halve finale’" dus doe ik het via deze weg.

"“volgens de regels van de antidoping code van Wada worden alle pogingen om een voordeel te krijgen ten opzichte van een tegenstander, die anders zijn dan de kracht van het lichaam, beschouwd als doping"

Bovengenoemde is helaas wel veelzeggend, en helaas zijn wet en regelgeving in veel gevallen ook onlogisch. Wanneer je dit uit "normale" voeding haalt dan zal er ook geen punt van gemaakt worden. Alleen zodra het in een geconcentreerde vorm komt zoals een zalf, gel, poeder, pil of injectie is de kans juridisch groot dat ze het als "niet natuurlijk beschouwen". Zoals ik al zei; als je echt kijkt hoe wetten en regelgeving vandaag de dag geschreven en veranderd worden zie je dat ze heel vaag en heel algemeen geformuleerd worden. Zodat de autoriteiten ten alle tijde iets wat ze niet bevalt, of iets wat op het moment niet strafbaar is, onder de noemer van een bepaalde overtreding kunnen plaatsen. Nu weet ik wel dat de gemiddelde persoon zich niet bezig houd met wat politici echt doen (behalve dan wat men op het nieuws voorgeschoteld krijgt).

Wanneer ik kijk naar strafrecht, terrorisme wetgeving, Eurpees recht, privacy wetgeving, burgenrecht en constitutionele rechten en internationale verdragen in alle westerse landen zie je duidelijk een trend waarin zaken zo vaag beschreven worden dat zo´n beetje alles (hoe gek het ook klinkt) opeens als "fout" bestempeld kan worden. Wanneer ik kijk naar organisaties zoals de Fifa, Uefa,wada en Inado zie je een vergelijkbare trend. Niet dat ik het daarmee eens ben, maar ik vind het wel een zorgwekkende ontwikkeling, maar helaas gebeurd het wel.

17 augustus 2017 om 10:31
#9

Ik zit je reacties op die foto van Neymar bij PSG te lezen en je hebt natuurlijk volledig gelijk. Je hebt het uitstekend beargumenteerd maar er zullen nu eenmaal altijd mensen zijn die het ergens 'gewoon niet mee eens zijn'. Weinig zin om je energie nog verder in te steken! Haha

17 augustus 2017 om 12:16
#10

Ik zit je reacties op die foto van Neymar bij PSG te lezen en je hebt natuurlijk volledig ongelijk. Je hebt het belachelijk beargumenteerd maar er zullen nu eenmaal altijd mensen zijn die het wel snappen. Weinig zin om je energie nog verder in te steken! Haha

12 april 2018 om 00:24
#11

Ik waardeer je objectieve reactie's enorm en dit zeg ik niet omdat je nu 'opkomt' voor Real Madrid en Vazquez maar gewoon hoe je vaker een wedstrijd, doelpunt of fout analyseer vind ik oprecht heel mooi.

3 april 2019 om 01:54
#12

troll acoount!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 24 januari
Keisuke Honda gaat mogelijk in Brazilië aan de slag. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren