shenkie
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 4 juni 2007
  • shenkie
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 4.984
  • jaar (--)
Persoonlijke berichten
12 december 2014 om 14:07
#9

Ik was het helemaal met je reactie eens op het topic over Ronaldo. De verschillen in het hedendaagse voetbal zijn zo groot dat ik de onvoorstelbare aantallen goals van Ronaldo en Messi ook niet al te serieus neem. Ronaldo 9 zou in dit Real en in dit tijdperk aantallen halen die de cijfers van Ronaldo en Messi nog ruim zou overtreffen.

Voor mij is Maradona trouwens nog steeds het beste dat ik ooit op een voetbalveld het gezien. Maar net als jij geef ik ook geen oordeel over spelers die ik niet bewust heb meegemaakt. Dat Pele enorm goed was dat lijkt me duidelijk wanneer je de beelden ziet, maar om echt een oordeel over een speler te hebben zijn een paar uur beeldmateriaal niet genoeg vind ik.

10 januari 2015 om 06:04
#10

Shenkie, ik had antwoord gegeven op je voorstel. Maar ik weet niet of je dat doorgekregen had, ik kopieer alles hieronder. Ben benieuwd naar je antwoord.....

shenkie 7 januari 2015 om 23:05 #68favoriteimportant
Sulejmanii

Ik weet natuurlijk niet wat voor werk je doet, maar daar durf jij geen 2 kratjes bier op te zetten

Nou is de maatstaaf 'geslaagd' iets wat gebasseerd is op een mening en niet op een feit..

Maar feitelijk gezien durf ik te stellen dat van der Hoorn geen 100 wedstrijden op Eredvisie niveau of hoger voor Ajax gaat spelen!

--------------------------------------------------...
Sulejmanii 8 januari 2015 om 00:19 #69importantedit
Shenkie

Ik studeer om Ict-beheerder te worden ik zit in de computer wereld, haha ik vind het prima hoor ik durf die uitdaging wel aan te gaan. Een kratje Heineken doen..?

En hij moet natuurlijk wel de kans krijgen he..? Laten we zeggen, een wedstrijd een of vier minimaal.. ?
Aangepast op 8 januari 2015 om 00:20 door Sulejmanii.

11 juli 2015 om 04:42
#11

Wat Castaignos betreft verklaar ik je een idd een beetje voor gek. Niet beweeglijk en voetballend genoeg voor Ajax, bovendien is zijn kans-goal ratio simpelweg te laag. Tenslotte is die al getransfereerd... De Leeuw vind ik echter een bijzonder interessante suggestie van je! Onderschatte speler en zou best in Amsterdam passen denk ik. Dan kan Schone wel in gaan pakken denk je niet? Aangezien De Leeuw ook als valse buitenspeler kan acteren en aanvallend op het middenveld goed uit de voeten kan. Voor de vrije trappen heb je Gudelj nu toch.

11 juli 2015 om 14:01
#12

Als persoon heb ik ook niks tegen die jongen, vind het alleen een beperkte voetballer. Dat geldt overigens voor Finnbogasson ook, prima spits maar komt in Spanje al tekort.

Ik haalde De Leeuw zeker niet door de war met vd Velden. Dat is een dertien in een dozijn voetballer. Ik bedoelde alleen maar aan te geven dat hij ook als een soort hangende buitenspeler zou kunnen spelen. Net zoals Schone daar al eens is geposteerd. Andersen lijkt me rijp voor een verhuur.

17 september 2015 om 16:17
#13

Nou die Castaignos is druk bezig mijn ongelijk te bewijzen in Duitsland. Schiet ze er ineens toch wel erg gemakkelijk in. Ik wacht het seizoen nog een stukje af maar ben al bijna bereid mijn mening bij te stellen :)

19 september 2015 om 06:57
#14

Ja ben nu wel benieuwd, hij oogt veel volwassener. Trouwens nog een vraagje: Jij bent ook moderator toch, als een geplaatste post verwijderd wordt omdat het een reactie was op een andere verwijderde post, gaat dit dan ten koste van mijn posts om punten te verdienen? Probeer een beetje uit te vogelen hoe het allemaal precies in elkaar steekt.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 14 november
Jeremie Frimpong staat in de belangstelling van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren