gomes1psv
Algemeen
Vrienden (18)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 24 mei 2005
  • gomes1psv
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 13.801
  • jaar (--)
  • 18
Persoonlijke berichten
17 maart 2010 om 13:21
#1

Blue IS THE Colour, Football IS THE Game !!!

2 juni 2010 om 00:35
#2

Ja , mee eens. Duidelijke zaak, Punt uit

15 november 2010 om 11:41
#3

Kijk, kom ik eindelijk eens een Psv''ers tegen uit het hoge Noorden :) Ga je weleens naar Psv?

3 mei 2011 om 13:30
#4

Hoi Gomes1psv,

ik wou je even complimenteren.

Ik kwam via google een reactie van jou tegen van mei 2009.(google sekou+cisse+ruiz). Het was een reactie op een artikel over de interesse van PSV in Sekou Cisse. Bijna alles wat je daar schreef is in meer of mindere mate uitgekomen. Zo schreef je dat Cisse een miskoop zou worden. Noemde je de verdediging van PSV een groot probleem voor de toekomst en gaf je al duidelijk aan dat PSV in financieel heel zwaar weer zit, wat toen nog helemaal niet zo duidelijk was. Ook zag je in Reis een groot talent.

Als laatste noemde je AZ als voorbeeld van hoe het wel moet, met concrete interesse voor Ruiz. Die je veel beter achtte dat Cisse.

Ik zou haast wensen dat jij de afgelopen twee jaar over het technisch beleid bij psv was gegaan. Volgens mij waren we nu dan kampioen geweest.

15 juni 2011 om 22:02
#5

Zoals bekend, heb ik helemaal N I E T S met Psv, maar jouw bijdragen aan Vz kunnen mij meestal wel bekoren !
Daarom heb je vanavond een compliment van me ontvangen (voor het eerst aan een Psv-er overigens ....)

3 juli 2011 om 17:31
#6

je reactie op wat dani alves over messi zegt is precies wat ik ook denk, ik heb net een reactie geplaatst masr die is echt wazig, nu ik die van jou las. mijn complimenten voor je heldere kijk en schrijven..

8 juli 2011 om 17:25
#7

het kan wel zo zijn dat barcelona in de schulden zijn maar ze hebben nog geen spelers gekocht dan wat real madrid odet zijn hebben ook schulden en meer dan barcelona zij blijven toch ook kopen al 4 nieuwe spelers gekocht dus niet alleen barcelona heeft schulden is overal zo zelfs feyenoord en psv en veel zelfs ajax

25 januari 2012 om 17:22
#8

Hoi Gomes1psv,
De laatste tijd ben ik (als lid) minder actief op Voetbalzone, maar ik zie jou vaak reageren.
Ik wil je eigenlijk gewoon even respect geven hoe je reageert op Ajax-topics (ik zie je wel af en toe reageren) ! Je praat altijd met veel respect en ook objectief over de zaken bij Ajax etc. Dit doe je trouwens overal hoor;))
Ik wil eigenlijk ook wat vragen, namelijk wie denk jij dat er kampioen wordt en waarom? Hoe staat het met de jeugd van PSV en weet je ook wat over die van Ajax? Wat zou Ajax moeten veranderen dit seizoen (je ziet duidelijk dat er een aantal dingen niet goed lopen)?
Het zou fijn zijn als je zou willen reageren,
MVG moozz03(een fanatieke Ajaxsupporter)

4 juli 2012 om 12:53
#9

Voetbalzone moet leden als jij koesteren. Ik kan echt genieten van de objectieve reacties die jij plaatst. Ga zo door. Jij kijkt tenminste niet door een gekleurde bril in tegenstelling tot zoveel andere op deze site. Jou reacties komt het niveau hier op Voetbalzone enorm ten goede. Met vriendelijke groet, Sil95

Aangepast op 4 juli 2012 om 12:54 door Sil95.

11 mei 2015 om 12:14
#11

gomes1psv 10 mei 2015 om 19:02 #40favoriteimportant
Ook bij de minste goals gecreeerd dit jaar. Kortom: lekker veel balletjes breed op het middenveld. Tel uit je winst.

Haha, daar heb jij weer helemaal gelijk in. Al kan ik je verzekeren, dat Ajax volgend jaar meer weerstand bieden aan jullie. En de verdediging is idd slecht, maar niet de allerslechtste wat men doet voorkomen.. :)

11 mei 2015 om 20:12
#12

In het land der blinden is eenoog koning. Ik vind Veltman en Boilesen waardeloze verdedigers en Van Rhijn laat evenmin zien dat hij ooit een groot talent werd gevonden, maar anderzijds: Bruma en Rekik vind ik ook niets. Dan hebben ze het bij Feyenoord met Van Beek en Kongolo beter getroffen.

Ik vind dat Ajax is doorgeslagen in het brengen van de jeugd. Dat men juist een speler als Gudelj haalt vind ik verstandig. Die jongen staat er direct. Als ik Ajax was zou ik de knip ook trekken voor Vejinovic. Met hem, Gudelj en Klaassen heb je een perfect middenveld! Vandaaruit zou Ajax aan een concurrerend elftal kunnen bouwen, maar zowel in de voorste als de achterste linie is de spoeling gewoon te dun momenteel. Het is te veel te licht, te jong en te onervaren. Ik ben benieuwd naar komende zomer. Ajax zal zich vast roeren, maar met de miljoenen op zak en de CL in het vooruitzicht zal PSV ook niet stilzitten, terwijl Feyenoord stiekem een ploeg krijgt die ook wel eens voor het kampioenschap zou kunnen strijden... Spannend!

27 juli 2016 om 05:25
#13

Bosz is snel tevreden zeg! Meekunnen op dit niveau? Er vol voor gaan? Ik was in de Arena vanavond, maar ik heb een heel andere wedstrijd gezien. De helft van het team was regelrecht brandhout! Dat had vooral met de achterhoede te maken. Viergever en Veltman komen gewoon niveau te kort om Ajax echt hogerop te helpen; het duur allemaal te lang, het is te voorzichtig en bovendien te soft. Aan iemand als Tete zouden zij een voorbeeld kunnen nemen. Mitchell Dijks is helemaal een drama. Ik heb hem niet een keer kunnen betrappen op een aanvallende actie of een pass naar voren. Enkel veilige balletjes breed of terug. Sowieso begrijp ik het enthousiasme rond die jongen niet; het is erg robuust en ontbeert finesse om te voorzien in een snelle omschakeling. Maak van hem een stopper centraal die zich met zijn fysiek volledig kan richten op het leven van een spits zuur maken en mocht ie de bal eens krijgen, gauw inleveren bij een betere van dezelfde kleur!

De kroon spande echter Anwar El Ghazi, de Ronaldo-wannabe die kennelijk zelfs te goed is om hard te werken als het tegenzit! Totaal niet in het stuk voorgekomen en kreeg vooral de aandacht door zijn theatrale vallen. Hier heb ik Bosz ook niet begrepen trouwens. Waarom je eerste wissel gebruiken om Donny van der Beek, die naar behoren speelde, eruit te halen als je een en al verdriet rechts voorin hebt? Wat helemaal gek is, is dat Cerny voor nog geen 10 minuten mag opdraven voor diezelfde El Ghazi! Hoe lang wil je El Ghazi nog de kans geven als ie na een uur al totaal mislukt is!? En wat Cerny nog uitrichten in zo'n korte tijd!?

Het team kon een voorbeeld nemen aan Tete en Dolberg. Heel behoorlijk gepresteerd en keihard gewerkt. Jammer dat het de meerderheid weinig inspiratie bood.
--------------------------------------------------...
Hoi Gomes,

Ik had nooit verwacht dat jij in de Arena zou zitten, en dat ook nog als Psv-er. Hoe is dat mogelijk?

Groetjes Sulejmanii

1 juni 2018 om 10:45
#14

gomes1psv

Hierbij kom ik nog even terug op de reactie die ik gisteren op je gaf in het topic over het afscheid van Marcel Brands. Ik ben en blijf het echt volledig met je oneens, maar dat wil niet zeggen dat ik zo had moeten reageren zoals ik gereageerd heb. Dat was nergens voor nodig. Het staat buiten kijf dat jij natuurlijk gewoon recht hebt op jouw mening namelijk. Daarvoor mijn welgemeende excuses.

1 juni 2018 om 12:01
#15

Constant kante,

Thanks voor je excuses, let's agree to disagree Waardeer het zeer dat je de moeite neemt om op deze manier een persoonlijk bericht achter te laten. Takes quite a man! Thumbs up.

Fijn weekend!

26 juli 2018 om 12:22
#16

Je bent zo kritisch op het halen van Blind. Heb op je gereageerd maar dat heb je gemist volgens mij. Hierbij mijn reactie;

Je hebt volkomen gelijk dat er veel te veel wordt betaald voor Blind. Het is echter wereldwijd aan de gang dat er teveel voor spelers betaald wordt en Ajax doet eraan mee. Het feit dat er geld zat is zorgt ervoor dat er geen rem meer is. Absoluut niet goed, mag ook zeker niet eindeloos doorgaan. Gelukkig kunnen ze zich wat permitteren, afgelopen jaren immers relatief weinig uitgegeven tov de inkomsten. Nu moet het wel klaar zijn met dat uitgeven, maar aan alleen sparen heb je ook niks aan.

Ik vind wel dat je de kwaliteiten van Blind enorm bagatelliseert. Het is echt niet zo dat dat ene paasje op het WK hem goed zou maken en verder niks. Ik heb al sinds jaren een seizoenskaart van Ajax en heb hem zien ontwikkelen tot een geweldige speler. Geen fenomeen ofzo, maar absoluut wel de uitblinker van Ajax in zijn laatste periode. Helemaal niet de hele tijd tikkie breed, wellicht wel bij Oranje, dat volg ik minder goed. Blind tackelde in zijn Ajax periode juist beter en beter en zijn passes waren juist 9 van de 10 X naar voren (iit tot de rest van het team). Blind was gewoon de beste speler van Ajax op dat moment en niet zo`n klein beetje ook. Als ik DIE Blind weer terug zie, ben ik dik tevreden dat hij weer in Amsterdam is.

Ja teveel betaald, maar er mag wel een keer meer uitgegeven worden dan er binnenkomt nadat je jaren meer spaart dan je uitgeeft.

Aangepast op 26 juli 2018 om 12:24 door Litmanen86.

28 juni 2019 om 17:57
#17

Hee, wie is die knie specialist die even meekijkt in verschillende keukens? Denk zelf dat het totale onzin is wat je zegt. Meekijken met onderzoek mag helemaal niet. Dat heeft met sponsers etc etc te maken. Volgens mij klets je maar wat.

12 maart 2021 om 17:49
#18

Ha gomes1psv, we hadden gisteren een topic op VZ waar we het helemaal eens waren over de baggerjournalistiek anno 2021. Maar je had het daar ook over podcasts die een verademing zijn. En toen vroeg ik me meteen af: bedoel je voetbalpodcasts? En zo ja, welke zijn dan zo'n verademing? Het kan ook zijn dat je meer verwijst naar het verschijnsel podcast in het algemeen, dat is inderdaad een heel fijn medium (hoewel het risico er is dat je teveel in je eigen bubbel blijft). Hoe dan ook, mocht je een kwalitatief hoogstaande voetbalpodcast kennen, dan hoor ik dat graag!
Voor de grap luister ik wel eens naar de Pantelicpodcast, niveautje nul of net daaronder, maar zij pretenderen ook helemaal niks. Ze geven hun mening en kletsen wat raak, en dat mag. Zo zijn er nog veel meer podcasts. Maar het wordt veel kwalijker als De T. of de NOS of wat voor groot medium dan ook allemaal prut produceert.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 februari
Callum Hudson-Odoi is een potentieel transferdoelwit voor Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren