F-18/TACP
Algemeen
Vrienden (80)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 6 juli 2009
 • F-18/TACP
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 13.939
 • 44 jaar (4-2-1978)
 • Bovenkarspel, Nederland & Washington D.C. ,USA
 • Internet ondernemer.
 • 80
Persoonlijke berichten
26 maart 2013 om 00:04
#57

Mijn excuses.

Ik heb altijd het gevoel, dat ik tegen iedereen moet strijden hier. In de zin van: Iedereen op deze site schrijft Brazilië af en leveren alleen maar kritiek. Ik kan wel tegen een kritiek, maar dan moet het wel een constructieve kritiek zijn en met een tintje logica.

Ik ben een van de '3' Braziliaanse supporter op deze site, dus ik sta altijd in de minderheid. Daarom kwam het extra hard aan dat jij - een a selecao supporter - slecht praat over Brazilië.

Maar nogmaals, mijn excuses. Het was jou mening en ik moet het respecten.

Prettige avond.

Aangepast op 26 maart 2013 om 01:52 door blink182.

26 maart 2013 om 18:51
#58

Klopt, daarom hoop ik dat hij per direct naar Eu verkast. Eerst wou ik, dat hij Pele zou nadoen, dus WK worden als een Santos speler, maar toendertijd was de Braziliaans competitie een van de beste competities ter wereld. Op dit moment is het dus niet.

Neymar moet zoveel leren, vooral op tactisch gebied. Trouwens, Scolarie heeft gisteren tegen de media gezegd, dat Neymar niet 'untouchable' is, dat hij geen probleem heeft om hem te wisselen. Wel mooi dat hij het gezegd heeft. Hiermee probeert hij Neymar te prikkelen.

Hehe, ik ben een Santos supporter. Ik heb geen afkeer jegens Sao Paulo hoor, want tsja, ze hebben toch aardig wat spelers geproduceerd zoals Kaka en Rai (wereldkampioenen). Wel kwam het extra hard aan toen Ganso besloot om naar Sao Paulo te gaan. Ik ben nog steeds een fan van hem en ik vind hem in potentie nog steeds beter dan Oscar. Hopelijk wordt hij geselec,teerd voor de wedstrijd tegen Bolivia en Chile. Als hij niet geselec,teerd wordt kunnen we concluderen dat hij niet naar de Confederations cup zal gaan en hoogstwaarschijnlijk ook niet naar het WK.

En jij?

Aangepast op 26 maart 2013 om 18:56 door blink182.

29 maart 2013 om 07:07
#59

Wat was je gisteren heerlijk bezig in de PSV deal topics. Heb er van genoten. Ze schijten in hun broek daar in Eindhoven zoel sportief als financieel. Nu maar hopen dat Ajax of Feyenoord kampioen word en ook de CL miljoenen aan PSV voorbij gaan. dan valt de volgende pijler onder het plan weg.

29 maart 2013 om 20:02
#60

Korenaar wilt wat hij wilt zien, achteraf zal het met Psv meevallen.
Korenaar is wel vaker aan het haten op Psv, niks nieuws eigenlijk.

15 april 2013 om 19:11
#61

Ik begin trouwens wel steeds meer te denken aan opvolgers voor belangrijke personen als Bergkamp, Frank de Boer en Overmars. Zeker over een mogelijk vertrek van Frank de Boer. Ajax presteert nu zo goed, omdat deze personen de juiste zijn op de juiste plek.

We proberen op het veld steeds vertrekkende spelers op te vangen met zelf opgeleide spelers. We kijken veel naar Barcelona als we het over structuur hebben. Die vervangen hun trainer door de trainer uit de club. Dan komen wij uit bij Perez, Grim, Vink... Dat is een heel stuk minder als Frank de Boer.. Of het word Bergkamp, maar die heeft vliegangst.. Ronald de Boer lijkt niet die ambitie te hebben.. Jaap Stam kan, maar heeft volgens mij ook niet de ambitie hoofdtrainer te worden.

Ik hoop trouwens erop dat Litmanen toegevoegd word aan onze technische staf. Hij heeft al meerdere keren aangegeven dat hij in de toekomst een baan als trainer bij Ajax zag zitten. Daar moet Ajax van profiteren.

Voor de rest zijn hopelijk Brain Laudrup, Galasek, Witschge en van 't Schip mensen die weer iets bij Ajax willen en gaan doen.. Goede mentaliteit en affiniteit met onze club. Namen als Seedorf, Kluivert en Reiziger kunnen ook interessant zijn, maar die moeten dan wel in het belang van de club denken en werken. Voor de jeugd zijn het in ieder geval interessante namen om mee op het veld te staan.

Hopelijk staan in de toekomst spelers als Sneijder, van der Vaart, Heitinga en Stekelenburg voor de groep. We moeten daar, net als we in het eerste elftal met jeugdspelers doen, een manier voor zien te bedenken zodat we continue over geschikte personen voor belangrijke posities kunnen beschikken.

27 april 2013 om 16:55
#62

Mooie club ook hè dat Leeds!

29 april 2013 om 09:29
#63

Goedemorgen,

Ook Amerika fanaat zo te zien ?

Groeten,

Concacaf

10 juni 2013 om 19:15
#64

Nog even een reactie op die van jou van het brazilie - Frankrijk topic

'net zoals de onderbouwing van jouw stelling'
Ik had het over een actie dat hij net te kort kwam -.-

16 juni 2013 om 16:44
#65

Bedankt voor het compliment.

25 juni 2013 om 09:23
#66

Welke topic bedoelde je dan?

26 juni 2013 om 10:06
#67

Volgens mij ben je bij de verkeerde hoor. Mijn enigste reactie hier op jou profiel s dat ik vroeg om welke topic het ging.

3 juli 2013 om 01:41
#68

Aangepast op 8 juli 2013 om 02:05 door Cristiano-7.

2 april 2014 om 00:40
#71

Hey man, je bent zo te zien een kenner van de Mls. Hebben ze daar ook een soortgelijke draft-systeem als bijvoorbeeld bij de NBA en Nfl? En als het er is, werkt het dan een beetje? Amerika staat nou niet echt bekend om zijn topspelers, enige die ik ken zijn Bradley, Donovan, Altidore, Howard, Dempsey en Jones, die mijn team Besiktas speelt.

22 april 2014 om 15:24
#72

Bedankt voor het compliment!

Helaas hebben we niet veel mee-standers haha.. spijtig dat de rest hier op VZ zo over zich heen laat lopen.

20 juni 2014 om 12:22
#73

Hahaha bedankt dat je me een stuk wijzer hebt gemaakt wat betreft de Colombiaanse cultuur. Ik vond het altijd al een mooi land met leuke mensen, dat geldt trouwens voor bijna alle Latijns-Amerikaanse landen en ik geniet ook echt van ze tijdens dit WK. Als ik ooit die richting op ga zal ik zeker geen mogelijkheid onbenut laten om het eens een keer te bezoeken. Viva Colombia!! Ik zie ze wel ver komen dit WK.

23 juni 2014 om 11:46
#74

Bedankt voor het compliment.

Ondanks zijn NEC-verleden ( ) ben ik wel fan van Cillessen. Technisch een goede keeper, rustig en standvastig. Is nog relatief jong, gaat het nog ver schoppen.
De kritieken op hem vind ik vaak onterecht ! In dit Oranje is het enorm lastig opbouwen van achteruit. De Oranje-fans moeten juist blij zijn met zo'n goalie. Net zoals jullie in Amsterdam eigenlijk !

22 juli 2014 om 17:27
#75

Hey vriend

Bedankt voor je compliment maar nog belangrijker: bedank voor je begrip. Soms dwalen sommigen te ver af naar politieke en maatschappelijke ongenoegen en worden mensen van een bepaalde bevolkingsgroep over een kam gescheerd. Dat kan mij erg irriteren en moest daar even wat van zeggen.

Ik zie dat je fan van Corinthians en Junior Barranquilla bent. Volg je het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal goed? Ik ben er gek op. Ik ben zelf fanatieke fan van Colo Colo uit Chili en in Colombia heb ik sympathie voor Atletico Nacional. Wie gun je de Libertadores dit jaar? De overgebleven 4 clubs wonnen nog nooit een editie en het is vooral bijzonder dat alle Braziliaanse clubs al vroeg uitgeschakeld werden.

24 juli 2014 om 21:52
#76

Bedankt voor je compliment en woorden! Blij om te horen dat mijn kritiek niet altijd mensen boos maakt, al is het natuurlijk niet gericht op jouw club. ;)-)

25 juli 2014 om 12:01
#77

Er zijn inderdaad medesupporters die boos worden en meteen gaan beschuldigen dat ik een Ajacied ben o.i.d. Nu helpt mijn geboortestad en huidige woonplaats niet echt mee om dat te ontkrachten, maar het toont wel aan hoe primair sommige supporters kunnen reageren. Niet alleen van mijn eigen club, maar supporters van alle clubs zijn zo.

Kritische supporters zul je altijd hebben. Ook tijdens de Cruijff-revolutie recentelijk zijn er supporters die er (fel) op tegen waren. Sterker nog, na vier kampioenschappen ken ik mensen uit mijn omgeving (seizoenkaarthouders van 410 bijvoorbeeld) die Frank de Boer eigenlijk geen goede coach vinden, vanwege het vertoonde spel. Zij onderbouwen het ook prima, maar krijgen dan ook direct boosheid van hun supporters. Dat zul je altijd blijven houden. Ik ben nogmaals blij om te horen dat je begrijpt waarom ik kritiek heb. Ik ben er totaal niet om te zeuren, en al helemaal niet van het azijnzeiken.

Wat betreft het beleid, is het gewoon herhaaldelijk falen van bepaalde personen in de organisatie. En dan is de schuld niet alleen bij hun, maar ook bij de mensen die kúnnen ingrijpen. Mensen zomaar ontslaan is natuurlijk geen optie, maar de vuist keihard op tafel slaan is een middel om verandering in de organisatie te brengen. Zo ontstaat er druk en dat dwingt bepaalde pionen in de organisatie tot actie en creativiteit in bijvoorbeeld het aankoop beleid. Gelet op de afgelopen vier jaar is dat geen enkele keer gebeurd. Er is een trainer ontslagen, maar er iets niets veranderd. We zijn eerder slechter gaan presteren, en dat is de schuld van de gehele PSV organisatie. Ook van de supporters die gaan zweven na een grondtransactie of een zegereeks.

Zo mijn frustratie staat weer. Jij ook een fijn weekend.

25 juli 2014 om 22:37
#78

Nu ben ik wel benieuwd naar wat je te zeggen hebt daarover, dus stuur maar een privebericht als je nog wil. Ach, als Turkse Nederlander ben ik wel het een en ander gewend. Als mensen me vertellen dat ik moet opzouten als het me niet zint, dan lach ik ze uit en vind ik ze ronduit zielig. Maar goed. Over het Latijnse clubvoetbal.

Ik ben er gek op. De sfeer is totaal verschillend dan Turkse fans maar nog altijd even fanatiek en soms (helaas) even gewelddadig. Maar als je ook leest dat fans van Alianza Lima in de Peruviaanse Superclásico de keeper van Universitario bekogelen met poepluiers (volle ja) dan kan ik daar wel om lachen en keur ik een dergelijke vorm van treiterij wel goed. Veel beter dan dat de keeper van Fenerbahce bekogeld word met stenen, vuurwerk en zelfs glazen alcohol flessen.

Ik ben fan van Colo Colo zoals gezegd. Verder sympathie voor Atletico Nacional, Peñarol en Boca Juniors, alhoewel de laatste puur voor de kleuren. Ik probeer zoveel mogelijk te volgen. Via twitter volg ik het Chileense, Colombiaanse, Uruguayaanse, Argentijnse en de rest van het voetbal ook, begrijp niet alles maar mijn Spaans wordt er wel beter op. En die schotel... Vertel mij wat. Ik zoek er al eeuwen naar om op mijn kamer Zuid-Amerikaanse voetbal te ontvangen. Alleen het Braziliaanse voetbal is op tv te ontvangen en via streams volg ik dan Colo Colo. Maar ik zou echt een pakket willen waarin alle Latijnse leagues op te zien zijn. Dat is een grote wens van mij haha.

Bij Atletico Nacional lopen trouwens ziek veel talenten rond. Ben erg gecharmeerd van Sherman Cardenas die in de belangstelling schijnt te staan van Boca. Het is ook normaal dat die talenten eerst een tussenstap maken naar Brazilië of Argentinië. Dat zijn toch wel de sterkste competities. Ook Mexico is van een redelijk sterk niveau.

Vamos Colo Colo! Hehe.

13 augustus 2014 om 13:51
#79

Wat betreft de groene randjes;) ik heb geen idee of ze me er op aan zullen spreken, maar ik las ergens dat overmatig gebruik van complimenten geven wordt bestraft. Nu zullen ze dat niet zo snel doen bij de reacties in het topic van gisteren, toch probeer ik het er bij 1 te laten om zo opmerkingen van anderen/moderators te voorkomen. Daarom heb ik maar gewoon aangegeven dat jullie er ook één verdiende :).

25 augustus 2014 om 10:12
#80

Ik kom nu ook even met een late reactie, en in de tussentijd is er ontzettend veel gebeurd sinds jouw laatste bericht haha. Voetbalwereld staat nooit stil.
Even eerst over de Boer. Ik snap inderdaad wat je bedoelt wat betreft het verkeerd opstellen van bepaalde spelers. Vooral bij Andersen verbaas ik me aan de Boer. Hij straalt in alle opzichten ‘linkshalf’ uit maar wordt vooralsnog op de vleugels gepositioneerd. Ik heb Andersen al sinds hele jonge leeftijd gevolgd, mede omdat ik een tijdje mijn studie in zijn omgeving heb moeten volgen, en zag gewoon een superster in de making. Ik kan me voorstellen dat de Boer hem wil opstellen om tegen defensieve ploegen wat vrijheid vanuit links te geven, maar je ziet toch dat hij uiteindelijk op hoger op het veld komt te staan waar hij een actie moet maken. Voorzetten gaat hem wel af maar hij moet wel de ruimte krijgen, óf door een eigen actie óf door een slimme loopactie. In beide schiet hij eerlijk gezegd te kort. Maar ik hoop dat hij het haalt, zoals gezegd heeft hij een bijzondere waarde voor mij. Maar ik ga nu te lang door op Andersen.
Even ingaan op de geruchten van die Costa Ricaan, dat gaat dus niet door en we krijgen Guardado er voor terug. Ik kan me redelijk vinden in die aankoop. Guardado is een aanvallende speler, maar kan zeker in onze competitie defensief werk verrichten. Het lijkt me logisch dat er een soort gelijk systeem als bij Ajax gaat ontstaan, waar Viergever, Boilesen en Blind rouleren op de Cvm, LB en Linkshalf. Dat kan ook aangezien Willems vaak als een speer naar voren gaat waardoor Guardado de ruimte die hij achterlaat kan opvullen en wellicht kan gebruiken bij een volgende aanval. We moeten het zien. Individueel is het natuurlijk een topper.
Wat Willems betreft, het is echt een goede voetballer hoor geen twijfel over. Ik zie het zeker nog goed met hem komen. Had gisteren tegen Ajax ontzettend veel moeite tegen die topper van jullie (anwar) maar het is ook zijn eerste wedstrijd na zijn blessure. Heeft pas 1 helft bij jong gespeeld hiervoor. Voor zijn blessure heeft ie ijzersterke wedstrijden gespeeld, was zeker mee gegaan naar het WK, ben ik zeker van. Hij heeft, zoals gisteren, nog een fouten qua verdedigen maar voor zijn blessures waren die fouten er al uit. Ik vertrouw er op dat ie weer over een paar maanden op dat niveau zit. Willems heeft helaas een reputatie en in Nederland kom je er moeilijk van af maar ik ben erg positief over de Willems voor zijn blessure.

Ik heb zeker vertrouwen in Gerbrands. Al in zake Defour heeft ie zijn stem laten gelden. Vorige voorzitters hadden zo een miljoen extra uitgegeven aan Defour, maar Gerbrands hield zich echt aan het budget. Maakt zichzelf wellicht niet populair bij Psv’ers maar dát is beleid en zo hoort het voortaan te gaan bij Psv. Hij heeft sowieso veel te doen want er lopen nog steeds kromme zaken bij Psv. Details ken ik echter niet, maar als je van de 45 miljoen slechts 15 miljoen overhoud weet je eigenlijk al genoeg. Op commercieel vlak kan ik alleen bedenken dat het ontslag van bepaalde medewerkers niet goed viel. Ik ben daar helaas niet van op de hoogte dus kan er weinig over zeggen.

Er zijn zekers sponsors die twijfelen. Als je verliest leer je je vrienden kennen en vooral op zakelijk gebied kan dit keihard zijn. Nike wilt bijvoorbeeld PSV geen premium shirts meer leveren, en dus kijkt PSV naar andere shirtsponsors. Nu is dat geen probleem maar Adidas gaat PSV niet sponsoren en dan kom je al gauw uit op een B-merk, met alle respect. Het gaat zover ik niet weet om het geld, want PSV kreeg al niet veel van Nike, dus was het probleem niet maar ook daar heb ik geen bron van, slechts wandelgangen, net zoals er wordt gesproken dat Philips van het shirt gaat verdwijnen en dat Freo dat zeker wil (of wilde) overnemen. Qua sponsoring heeft PSV Coca Cola recentelijk nog weten te strikken, en dat is positief.
Persoonlijk hoop ik dat PSV verder kijkt en creatief gaat zoeken naar sponsors. Voor het shirt zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar Under Armour, een sterk amerikaans merk maar minder voetbalbekend. Evenals Warrior, maar die maken echt walgelijke shirts voor Liverpool. Umbro word ik minder vrolijk van. Ik heb alle vertrouwen in Gerbrands. We kunnen hem pas over een jaar of twee echt beoordelen.

Laptekst right back at ya!

30 augustus 2014 om 12:22
#81

Dank u.

En fijn te zien dat er mensen het zelfde denken.

31 augustus 2014 om 19:25
#82

Thanks voor je compliment. Ben het ook helemaal eens met wat je zei. Mensen doen alsof geld uitgeven per definitie onverantwoord is en alsof geld oppotten goed beleid is, waanzin gewoon. Verantwoord geld uitgeven nu dat er eindelijk meer dan ooit binnenkomt is waar Ajax naartoe moet, maar dat lijken veel Ajacieden niet te begrijpen.

19 september 2014 om 11:46
#83

Bedankt voor het compliment!

Inderdaad een groot stuk emotie ook! Kan er zo moe van worden dat indekken en die laffe houding.

Kan blijven typen er over haha maar hield het maar bij dat.

11 oktober 2014 om 20:45
#84

Bedankt voor het compliment. Ik word zo schijtziek van die gast

11 november 2014 om 15:57
#85

Dankje. Ik heb altijd geprobeerd om vrijwel volledig(blijft altijd wat egoïsme over) vanuit het perspectief van anderen te kijken. Daardoor wordt het begrip voor bepaald gedrag ook veel groter, van je eigen gedrag ook en merk je eigenlijk dat dat juist is wat mensen op deze wereld nodig hebben, begrip. Dat is voor mij een utopisch idee maar de hoop er op zal hopelijk met anderen voortleven.

18 november 2014 om 18:32
#86

ik denk ook dat die discussie alleen gevoerd kan worden door mensen die ervoor openstaan. pure racisten, mensen die naar mijn mening express een bevolkings groep kleineren zullen nooit openstaan voor een dialoog.

hetzelfde is over mensen betreft Zwarte Piet, ik heb filmpjes gezien waar mensen riepen (tegenstanders van Zwarte Piet) men af moet blijven van bepaalde culturele tradities, mensen kunnen niet altijd hun zin hebben. (het ging over een Waku Waku festival, powned)

Kijk, ik vind bijvoorbeeld dat mensen eerst de begrippen Zwarte Piet moet gaan bestuderen voordat je dingen kunt gaan roepen, getinte mensen hebben gelijk, Zwarte piet is zwart omdat hij afrikaans is. maar hij is geen koloniale slaaf. en daar gaat het al fout, 2 misbegrippen bij mensen.

Zwarte Piet is namenlijk een knecht (betaalde baan) uit de jaren 300 tot 350 zoiets, in dienst genomen door de Sint omdat hij gewoon oud werd en hulp nodig had. en dan is er nog het misbegrip dat dit voortkomt uit koloniale gedoe. de Sint is Grieks (byzantijn) dus deze man heeft eigenlijk niks met Nederland te maken, zijn sterfdag wordt zelfs gevierd in alle Griek e Russische Orthodoxen landen.

maar anyway, zoals ik al aangaf eerder, we zijn allemaal een beetje racistisch, er zit alleen een verschil in met het uitdrukken van en dus het bewust zijn van, en het onbewuste zijn.

22 december 2014 om 13:21
#87

Gister bij het slot van Twente-Willem II moest ik plots weer terugdenken aan wat je schreef in het topic over de fluitconcerten bij Ajax. Je gaf er aan dat de fluitconcerten teams soms een boost konden geven en een wedstrijd konden kantelen. Ik was echter nog sceptisch...

Het werd duidelijk dat gister de witte zakdoekjes, gefluit en het 'schreuder rot op', samen met een rode kaart konden zorgen dat spelers plots het achterste van hun tong konden zien. Dit werd mede gevoed door de reactie van Mokhtar na afloop die te kennen gaf hoe men door het vuur moest omdat de trainer (terecht) werd afgevallen. Wat er gebeurde in de laatste 10 minuten was eindelijk de strijd en passie die ik al het hele seizoen van mijn club verlang. Spelers die zich aangesproken voelden en nu door het vuur gingen voor de trainer omdat deze persoonlijk werden afgevallen.
Ik ben het nog altijd niet eens met deze vormen van 'support', maar het lijkt gisteren wel geholpen te hebben.

7 januari 2015 om 23:25
#88

http://nl.wikipedia.org/wiki/az_jeugdopleiding

Staat in de inleiding. Maar ik mag natuurlijk geen links in de comments zetten, dus dan maar zo :)

12 februari 2015 om 21:06
#89

Hey kerel, wij zijn het inderdaad heel vaak eens met elkaar. Maar in dit geval niet van Mike, maar dat is niet erg dat geeft stof tot discussie. En bovendien zou het erg saai zijn, als een ieder het altijd eens zou zijn met elkaar.

En zoals je waarschijnlijk gelezen hebt, ben ik een van de weinige Ajacieden die altijd zijn nek heeft uitgestoken voor Mike. Omdat ik vind dat een aankoop de tijd moet krijgen, en zeker na een valse start welliswaar vol met zwakke momenten van zijn kant. Maar men vergeet dat Serero ook pas, na 2,3 jaar belangrijk is en een vaste basisplaats heeft. De een heeft nou eenmaal meer tijd nodig om te acclimatiseren, dan de ander zo is het ook in het 'echte' leven. En bovendien heeft Mike waar ik al jaren om pleit, lengte en kracht alleen moet hij dat juist gebruiken en zeker qua positionering.

Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, dat het sowieso ontbreekt aan topsport mentaliteit in Nederland. Het is inderdaad zo lief, er wordt nooit in gekletst of gemeen gespeeld als een wedstrijd daar om vraagt. Dat had je wel met gasten als Davids en Rijkaard, en natuurlijk Jaap Stam. Landen als Uruguay, Italie en Argentinië hebben dat ook nog altijd. Zekere Suarezje maar die is helemaal doorgeslagen haha, maar zo karakter mist ons cluppie ook.

Ik begrijp wel waar je op doelt, je wilt de lat gewoon veel hoger leggen. Maar ik weet niet of dat 1,2,3 realiseerbaar is, het zou een soort cultuurshock zijn en al in de jeugd geïmplementeerd moeten worden. Maar of dat ooit gaat gebeuren....... ????

30 april 2015 om 02:17
#90

De reden dat Nike niet meer wilden betalen is omdat Nike de focus alleen nog maar legt bij sponsoring van de echte grote verenigingen zoals Barcelona en PSG en nationale efltallen.

Dat ze dus een verminderd contract aanbieden heeft dus niks met de marktwaarde van PSV te maken. Celtic en FC Porto hebben bijvoorbeeld ook verminderde contracten aangeboden gekregen.

Umbro heeft aangegeven PSV als belangrijkste partner te zien op het Europese vaste land en dat betaald zich uit in een lichte winst (gedeeltelijk afhankelijk van de shirt verkoop) ten opzichte van Nike dus ze gaan er wel degelijk op vooruit. PSV heeft daarnaast volledige inspraak betreft het design en in de materialen wat bij Nike ook niet het geval was dus op beide vlakken gaat PSV er op vooruit.

Daarnaast ben ik zeer benieuwd waar jij het nieuws vandaan haalt dat PSV al jaren 'opzoek is naar een nieuwe hoofdsponsor. PSV is helemaal niet al jaren onsuccesvol opzoek naar een vervanger voor Philips, dat gaat nu pas gebeuren nu Philips heeft besloten een stap terug te doen.

Eurofie wat overdreven maar het mag toch duidelijk zijn dat PSV weinig betaald kreeg ten opzichte van Ajax, zeker als je ziet dat PSV de laatste 30 jaar vergelijkbaar of zelfs iets succesvoller is dan Ajax is het helemaal niet zo gek om te redeneren dat PSV een nieuwe sponsor kan vinden die op zijn minst net zo veel betaald als Philips wat betekend dat PSV minimaal 4 miljoen extra per jaar zal opstrijken.


We moeten het nog allemaal zien maar waarom jij zo negatief bent over het vinden van een nieuwe sponsor snap ik niet helemaal. PSV heeft een goed imago, is kampioen geworden en gaatd e Championsleague in, er zijn echt wel groten bedrijven die op dat shirt willen staan en minimaal 6 miljoen voor willen aftikken.

5 juni 2015 om 20:37
#91

Bedankt voor je compliment, waardeer het ten zeerste.....

2 juli 2015 om 14:49
#92

Weet niet of VZ je nog een mailtje stuurt maar ik heb op je gereageerd in het document over de versoepeling van FFP

4 juli 2015 om 19:49
#93

Haha oké, geen probleem.

Denk dat Nederlandse clubs inderdaad nog wel aan terrein kunnen winnen op het fysieke vlak. Maar het zijn vaak nog erg jonge jongens die toch niet zoveel aankunnen als spelers tussen de 23-30 jaar. Is dat ook niet waarom Jong Ajax, PSV en Twente, en ook Barcelona B zo weinig punten halen?

Al heb ik trouwens niet het idee dat Ajax fysiek is afgetroefd of kan jij mij een aantal voorbeelden noemen? Tegen Celtic was Ajax zelfs fysiek beter vond ik. Maar Ajax troeft andere ploegen doorgaans niet af op het fysieke vlak, maar dat komt gewoon omdat wedstrijden op techniek gewonnen worden aangezien dat de speelstijl is. En technisch ziet het er prima uit vind ik. Ajax maakt echt indruk in de Champions League. Maar het is bijna onmogelijk om naar de knockoutfase te gaan met een spelersgroep waarbij de besten ieder jaar weg gaan. Als er dan een pass over 2 meter fout gaat zijn het waarschijnlijk zenuwen, wat weer te verklaren is door jeugdigheid of onervarenheid. Maar ja ervaren spelers zijn financieel schijnbaar nooit haalbaar voor Ajax, tenzij ze heel ervaren zijn en dus bijna met pensioen gaan. Ajax is te bang om een koopclub te worden, maar koopclubs pakken de prijzen en verkoopclubs leiden alleen maar op.

Ja die leerfouten zijn inderdaad niet goed te praten. Het moet nu goed, niet wijzen naar de volgende keer. Vaak komt er niet eens een volgende keer want dan is die speler alweer verkocht.
Hetzelfde geldt voor het missen van kansen. Bert van Marwijk zei dat een aantal keer goed bij de analyse van Champions League wedstrijden: 'we denken dat we nog wel een kans krijgen, we maken ons er niet zo druk om omdat het vast wel goed komt'. Maar die kans moet er gewoon in. Aanvallers moeten 'geiler' worden voor het doel. Die bal moeten ze zo graag er in willen krijgen. Maar ik denk dat ze eerder overweldigt worden door de zenuwen. Het killerinstinct ontbreekt wat teveel. Nu heb ik geen idee wat er op de training gebeurt, maar het zou goed zijn als spitsen daar veel tijd stoppen in het afronden. Alleen maar afronden. Op doel, achter de keeper in het net. En niet 2 van de 10 ballen er in schieten. Alle 10. Terwijl die keeper natuurlijk ook alles wil tegenhouden. Zijn we te verwend? Hebben we het te goed in Nederland? Brazilianen die het niet redden in het profvoetbal komen weer op straat terecht. Onze gevangenissen zijn luxe hotels daarbij vergeleken. Dus haal gewoon Brazilianen. Dan worden de Nederlanders gedwongen om het nog beter te doen. En ja we gaan klagen dat we meer eigen jongens willen zien. Oké maar dan gaan we wel minder winnen. Zeg het maar.....

20 augustus 2015 om 00:34
#94

Even over die reactie van 18 augustus op topic Ajax. Ik zei dat je een groen randje verdiende. Voetbalzone oftewel zo'n nep moderator van 15 jaar vatten t op als provoceren...

Dit was de reactie:

Een reactie van jou in dit document is verwijderd door een moderator.
De opgegeven reden: Provoceren
Toelichting: Dat komt dus doort dit soort opmerkingen dat je geen bewezen lid meer bent. Je weet hoe het hier werkt als geen ander. En dit soort opmerkingen voegen niks toe!

Het gaat om de volgende reactie:
Mooi gesproken man!! Ik had je graag een groen randje willen geven, maar dat kan ik niet meer. Ben geen bewezen lid meer omdat ik wel eens mijn mening gegeven heb op deze site

Echt schandalig, dat noemen ze provoceren. Ze vatten het helemaal verkeerd op. Ik meende het dat je een groen randje verdiende. Hoe sneu!! En in zijn toelichting zit nog een spelfout ook. Amateur!

2 november 2015 om 13:06
#95

Hallo, had je nog gereageerd op mijn bericht over horloges? Ik had een ban omdat mijn profiel niet helemaal ingevult was en het duurde even voordat het was opgelost.

16 februari 2016 om 14:40
#96

Hé gosert, ik wilde je even zeggen dat ik groot respect heb voor de manier waarop je met die vreselijk domme 'meningen' om bent gegaan bij het topic over de man die racistisch was bejegend door de Chelsea-fans. Ik heb het al lang opgegeven, maar het is goed om te zien dat anderen dat niet doen en stug doorgaan met het beargumenteerd onderuit halen van het gezwets dat hier soms voorbijkomt als er sprake is van racisme.

Groet,
Leonov.

26 april 2016 om 12:43
#97

Aangezien ik niet meer op het Voetbalzone bericht kan reageren dan maar even hier.

'phillips betaalde 8 miljoen per jaar en vanaf volgend seizoen nog 1 miljoen, Energie Direct 6 miljoen dus gaat PSV er 1 miljoen per jaar op achteruit maar meneer Gerbrands is trots.'

Op dit bericht reageer ik als volgt:

'philips betaalt de eerste vijf jaar 3 miljoen op jaarbasis, en de volgende vijf jaar zo'n 1,5 miljoen. Ken je feiten, voordat je gaat schreeuwen.'

Zijn bericht is simpelweg niet juist. Hij stelt dat Philips op het moment acht miljoen euro betaalt en vanaf volgend seizoen 1 miljoen euro. Dat eerste is correct, dat tweede niet. Zoals mogelijk bij jou ook bekend betaalt Philips de eerste paar seizoenen meer dan 1 miljoen euro, namelijk 3 miljoen euro. Dat betekent tevens dat 6+3 =, 9 miljoen euro, meer is dan de acht miljoen euro in de huidige situatie. Volgens mij is dan een logische conclusie dat PSV er in eerste instantie niet op achteruit gaat, zoals Mansio wel beweert.

Dan mag jij beweren dat hij het alleen over de shirtsponsordeal heeft, maar dat staat nergens genoemd. Dat is slechts gissen naar de aard van het bericht. Dus tenzij jij Mansio persoonlijk kent en hem hierover hebt gesproken (lijkt mij vrij sterk), is je reactie een tikkeltje voorbarig.

8 mei 2016 om 19:40
#98

Bedankt man.
Had er niet meer op gerekend.
Had het jullie ook wel gegund,

10 juni 2016 om 20:00
#99

He man ,

Klasse ik zie het wel verschijnen .

3 augustus 2016 om 13:02
#100

Dank je wel!

30 oktober 2020 om 08:36
#101

Ik weet dat ik dit niet zou moeten doen, maar wanneer iemand met een dusdanig denigrerende ondertoon een berichtje maakt, dan moet ik toch even reageren:
Er wordt hier, zeker in Europees verband, bijzonder veel geklaagd door Ajacieden op het forum. Het is natuurlijk een site waar 80% voor Ajax is en optisch versterkt dat elkaar immens. Het zal jou minder opvallen gezien jouw clubvoorkeur. Dat kan natuurlijk, maar bij mij was de maat wel even vol. Ik lees reacties en voer discussies om het inhoudelijk over voetbal te hebben. Dat vind ik leuk. Daarom ben ik hier. Echter lees je reacties en lees je, gechargeerd gezegd, enkel "gejank". Zonde. Doodzonde.
Verder een fijne dag, want ik vermoed niet dat jij en ik verder een gezonde discussie kunnen voeren. Ik wilde het echter nog wel even verklaren.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren