Raffaello
Algemeen
Vrienden (49)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 12 januari 2007
  • Raffaello
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.076
  • 36 jaar (15-2-1987)
  • Groningen
  • 49
Persoonlijke berichten
30 april 2012 om 16:02
#118

Dansen heeft wel wat met voetbal te maken, namelijk de viering van een doelpunt.

Neemt niet weg dat ik beide acties provocerend vond overkomen, die rugpass was fenomenaal toendertijd tegen Real Sociedad een van de mooiste acties ooit, helaas was het buitenspel.

De actie van Ronaldo was nou niet echt waarvan je zegt wauw! maargoed.. misschien klaag ik te veel.

Bekijk de hooghoud actie van Nani tegen Arsenal maar eens;))

30 april 2012 om 16:08
#119

Hahaha... elke keer wanneer ik die van Nani bekijk moet ik lachen, hoe geniaal nou dat is wat je vermaak noemt.

4 mei 2012 om 19:39
#120

Haahhahahha....

Waar Dafuq heb je die achtergrond vandaan, geniaal gewoon!! Messi lijkt trouwens op Snooki van de jersey shore maar dan niet gebruind.

4 mei 2012 om 20:34
#121

Snooki is hot?? komop zeg, ik hoop niet dat, dat je smaak is vind haar maar lelijk dan ga ik liever voor Sammie sweetheart

8 mei 2012 om 18:17
#122

Wazuuppp!!

Hoe gaat het?

8 mei 2012 om 19:39
#123

Ja gaat best wel goed, wel druk met werk en fitness.

Wist trouwens niet dat je voor Arsenal was, had ik niet verwacht;))
Denk dat City kampioen is, ik ga mijn hoop niet vestigen op QPR denk dat ze tekort zullen komen.

Het schijnt dat Hazard naar City gaat

8 mei 2012 om 20:05
#124

Ik ga ook zo,n 5/6 keer per week heerlijk om te doen trouwens.

Erg vervelend ook idd omdat je achteruit gaat als je een week niet gaat ofzo. Conditie weg enzovoorts.
Maar goed ik hoop dat ik gewoon kan blijven gaan, heb nogal veel problemen dus

Tof man dat je een Gunner bent, ik hoop dat Hazard naar ons gaat, maar mocht die naar Arsenal gaan geen probleem. Zolang Shitty maar geen kans maakt.

20 mei 2012 om 19:54
#125

Hahaha jaaa ongelooflijk he?! Ik vind het echt fantastisch voor de oude generatie en vooral voor Drogba die met zijn club het ultieme heeft bereikt! Terry sinds vorige finale...

Het is misschien niet van hoogstaand niveau geweest maar deze CL is emotioneel gezien echt alles voor de spelers en de club

1 juni 2012 om 18:43
#126

Wtf! Ac milan is al zijn punten kwijt hoe dan?

1 juni 2012 om 19:02
#127

Ja klopt, hij is gehackt. Er zat namelijk 6 minuten tijd tussen zijn laatste normale bericht en vanaf het moment dat hij begon te vloeken.

Zeer triest dat andere mensen hacken, echt levenloos.

1 juni 2012 om 19:08
#128

Hoop dat die terug kan komen op de een of andere manier, het is toch altijd een zeer goed persoon waar je mee kan praten.

5 juni 2012 om 19:07
#129

Je had het net in je reactie in een topic over Ronaldo over souplesse van spelers. Als je echt een speler met souplesse wil zien moet je vanavond kijken naar het programma Andere Tijden Sport: Gerald Vanenburg, beter dan Van Basten (nederland 1 om 22:15. Een voetballer met meer souplesse dan Gerald Vanenburg had zul je niet snel tegenkomen. Dat was nu werkelijk een natuurtalent!

Aangepast op 5 juni 2012 om 19:09 door Hainrich.

5 juni 2012 om 20:25
#130

Die achtergrond zal inderdaad zo'n beetje uit die tijd zijn. Mijn favoriete speler aller tijden! Ik geniet ook enorm van Messi, Ozil en Ronaldo. Iedere periode heeft wel spelers waar ik van kan genieten. Ik vind het alleen jammer dat er steeds minder creatieve spelers te zien zijn. Bij de grote clubs lopen er nog steeds zulke spelers natuurlijk maar ik heb het idee dat het in de breedte minder wordt.

24 juni 2012 om 13:05
#131

Bergkamp heeft nooit in Spanje gespeeld toch, dit is alleen Spaanse competitie.

10 juli 2012 om 14:19
#132

Hey,

Gaat goed man, met jou?

Ik heb er eens naar gekeken. Heb niks kunnen vinden. Ook niet op de site van Barcelona de gehele speelschema kunnen vinden. Ik weet ud niet hoe het precies zit, maar dat de Clasico 7 oktober is, is wel zeker.

Groeten!

10 juli 2012 om 14:56
#133

Haha, ja ik hoop het ook. Heb echt weer zin om voetbal te gaan kijken!!

Alleen jammer van je achtergrond.. .

10 juli 2012 om 15:33
#134

Haha, maar waarom is Messi de vrouw dan . xd

Het zullen gewoon weer Ronaldo en Messi worden die gaan schitteren. Verder hoop ik natuurlijk dat Barcelona het goed gaat doen, maar Real Madrid wordt jammer genoeg ook steeds beter..

10 juli 2012 om 20:55
#135

Haha, ja .

Maar je hebt gelijk. Mourinho maakt echt beesten van ze... Jammer.

5 augustus 2012 om 22:03
#136

Heyy.. alles goed? Lang niet gesproken/gezien hierzo..

6 augustus 2012 om 12:35
#137

Ik heb de hele pre-season van Milan tot nu toe gevolgd.. ze doen het echt goed!!

Als Kaká naar Milan komt, dan verwacht ik veel van hem.. maar blijft hij in Madrid.. dan zie ik hem het hele seizoen banken..

6 augustus 2012 om 19:58
#138

Iedereen kan Kaká gebruiken toch? Ik zie hem zelf als de leider van het 'nieuwe' Milan.. het komt wel goed met Milan, want de pre-season gaat bijvoorbeeld geweldig!!

Milan is druk bezig met een verdediger.. maar wie??? Er worden wel 100 namen genoemd hahaha.. maar Galliani zegt ookal word ik gemarteld, zeg ik niet wie op de transferlijst staat.. dus niemand weet het echt..(voor in de verdediging dus)

Ik heb begrepen dat Milan met Kaká gaat praten wanneer ze tegen elkaar moeten op de 8ste..

En er komt hopelijk nog een aanvaller, maar weer is de grote vraag wie??

Jij bent trouwens een grotere kenner dan mij, je weet het ook wel hoor hahaha..;))

6 augustus 2012 om 21:40
#139

Bedankt!! Het zou echt leuk zijn als hij komt.. dan ga ik zeker binnenkort naar Milan!! Een van de eerste Serie A wedstrijden..

Er is nu discussie over wie beter is, C.ronaldo of Messi?? Die discussie was er in 2007 niet.. toen wist iedereen dat het Kaka' was.. maar veel mensen op deze site keken in 2007 niet naar voetbal, daarom weten ze zoiets niet.

vind hem op zijn top ook beter dan Messi en Ronaldo..

6 augustus 2012 om 22:26
#140

Dit jaar had Milan het ook verdient.. rond maart(?) stond Milan al 5 of 6 punten voor.. toen kwamen 2 zeer drukke weken en die 2 weken hebben Milan in alle 3 de competitie's genekt. We waren favoriet voor de Copa, zwaar favoriet voor de titel..juve had het al bijna opgegeven.. zo goed stonden we ervoor en we hadden Barca geloot.

In die 2 weken raakten we Boateng,silva kwijt terwijl we al Pato,cassano en Nesta kwijtwaren dus zowat de hele basis hahaha...

We werden na een tweeluik waarvan de 2e 120 minuten duurde eruitgeschoten door een goal van Vucinic, zoek het maar op echt een mooie goal!! Zo een goal zal hij voor de rest van zijn leven niet meer maken..haahha

Het Barca-verhaal ken je wel.. zeer veel gestreden.. maar met een aantal half-geblesseerde spelers op het veld. oververmoeide spelers en een aantal wisselspelers met te weinig kwaliteit lukte ook dat niet... over de discutabele optreden van de scheidsrechter hoef ik het niet te hebben.. want dat doe ik nooit.. maar je weet wel wat er ongeveer is gebeurd.

En dan de competitie.. het enige wat echt zeker was, was in 2 weken een droom geworden.. we staan zo een 5 punten voor op Juve, staan 1-0 voor in een onderlinge strijd.. en Muntari maakt de 2-0.. in een wedstrijd waarin Milan vele malen beter was.. het had al 3 of 4-0 kunnen zijn.. maar de grensrechter tilt zijn vlaggetje niet omhoog.. hij erkent het gemaakte doelpunt niet, terwijl de bal al bijna een meter over de lijn was. Zo kreeg Juve de kans om terug te komen.. en ja hoor.. je voelt hem al aankomen, ze maken het gelijk.

2 of 3 wedstrijden erna gebeuren er weer gekke dingen.. doelpunten van Milan word afgekeurd, wat alweer de matchwinner had kunnen zijn.. de wedstrijd daarna word Zlatan zomaar buitenspel gevlagt terwijl hij dik geen buitenspel stond en alleen met de keeper stond.. wat alweer de matchwinner had kunnen zijn..

Op deze manier kwam Milan achter Juventus te staan en die hebben het daarna niet meer weggegeven. Ze hebben het zakelijk uitgespeeld.

Milan had het hele jaar door meer dan een elftal op de blessure bank staan terwijl iedereen van Juve ' gezond' was.. Pato,cassano,silva,boateng,aquilani,seedorf,nesta waren allemaal zeer belangrijk en sommigen van hen hebben meer dan een half seizoen niet gespeeld!!!

Als je naar de selec,tie van Juve kijkt is die ook niet heel bijzonder qua namen.. in de verdediging is de keeper top en Chiellini.. de anderen zijn wel oke..

Het middenveld met Pirlo,vidal en Marchisio is wel een van de beste middenvelden uit de wereld... stuk voor stuk zijn het topspelers..

Maar dan kom je bij de aanval.. Daar heb je jongens als Boriello,matri etc. rondlopen als de toppers.. daar waar Milan aanvallers had als: Ibra-cassano-robinho-pato-maxi Lopez en Inzaghi..

Juventus heeft de kampioenschap wel verdient, maar ik vind dat ze ten onrechte te veel worden opgehemeld en men doet alsof Milan niets meer is zonder Ibra en Silva.... Iedereen doet alsof Juventus alweer kampioen is terwijl Milan het gewoon heeft weggegeven.. Men zegt alleen dat Juve ongeslagen is, maar ze vergeten de genadeslag van Muntari... ze vergeten dat Juventus bijna 15 maal gelijk heeft gespeeld!!! Dat is toch abnormaal veel!!!

ik weet zeker dat Milan komend jaar nog sterker word dan vorig jaar om een aantal redenen.

Ten eerste is er eindelijk een leider gekomen die een hele middenveld kan domineren, dat is Montolivo.. de laatste die dat bij Milan kon was Pirlo.. Als je ziet hoe Montolivo het doet in het pre-season, dat zal over een aantal dagen tegen Real bevestigd worden.. dat ga je zeker weten zien..nocerino,boateng en Urby zijn ook in een zeer goede vorm.. waar er nieuwe verse kracht is gekomen waarvan je ziet dat ze gebrand zijn om te slagen in het grote Milan.

Robinho speelt zoals ik hem nooit heb zien spelen.. de 1e helft tegen Olympia was werkelijk geniaal!! Echt.. als hij zo doorgaat, dan zal iedereen zijn talent erkennen. 1 prachtig doelpunt, een assist en zeer veel geniale acties waar het publiek ceht door vermaakt werd.

Het spel is ook veranderd... toen er veel geblesseerden waren was het spel vorig jaar vaak: Alle ballen op Ibra.. maar nu zie je dat Urby,el Sharaawy,nocerino,montolivo,cassano,binho etc. ook geniale dingen kunnen doen. Het spel is veel sneller.. de combinaties zijn beter etc.

Het is dus afwachten op aankopen en de eerste wedstrijden.. ik denk dat velen zich gaan verbazen volgend seizoen.. want men zegt al dat Juve kampioen is, terwijl ik Milan sterker acht.

19 oktober 2012 om 19:34
#141

Heb het al gemeld aan de moderators, komt goed! :) Bedankt voor het berichtje!

26 oktober 2012 om 17:20
#142

Ik kom er nu pas achter dat jij Crazylegs bent!

Ja het lijkt er gewoon enorm op dat hij de subtiliteit en finesse mist die anderen wel hebben. Bovendien is hij, al dan niet door zijn drang om te presteren, misschien wel teveel gefocust op het scoren en de show stelen. Als dat zo is, dan is het moeilijk om te bepalen of hij wel of niet over een zekere mate van 'voetbalintelligentie' en 'spelinzicht' beheerst. Wellicht wel, maar toont hij dit gewoon te weinig omdat zijn drang om steeds weer beslissend te zijn in een opvallende en aantoonbare manier te groot is. Aan de andere kant kan het natuurlijk zo zijn dat hij het simpelweg niet zo begrijpt zoals een paar anderen. Het feit dat hij niet de techniek en controle heeft om mee te kunnen zoals Messi, Özil, Iniesta, Modric en Silva zal ongetwijfeld een rol spelen, bij beide mogelijke opties.

Zijn mentaliteit heeft een zeer positieve zijde. Hij wil altijd winnen en presteren en zal denk ik nooit iets laten lopen. Ik ben benieuwd wat hij na zijn carrière als profvoetballer gaat doen. Hij moet toch iets vinden waarin hij kan concurreren en de beste in kan zijn lijkt me. Hij zal vast van voetballen houden maar het lijkt erop alsof hij vooral nastreeft de beste te zijn. Of het nou is in het runnen van zijn discotheek of dat hij Mourinho achterna gaat om coach te worden, ik denk dat het in de eerste plaats een competitief karakter moet hebben. Het is een kwaliteit hoor, een die je bij een aantal toppers zoals Özil, Iniesta, Thiago, Pirlo, Casillas en Ronaldinho te weinig ziet. Misschien hebben ze het wel hoor, maar ze stralen het absoluut niet uit. Ronaldo wel en misschien imponeert hij daar wel dusdanig mee dat hij met 1-0 begint. Hij moet alleen oppassen dat het niet vervelend wordt zoals hij in het verleden had en Suarez nu heeft.

12 november 2012 om 19:18
#143

Om van Nani te zeggen dat hij meer talent heeft getuigt van weinig verstand... Nani is de meest overschatte speler ooit...

Neymar is lang niet zover als Ronaldo, Ronaldo was op die leeftijd al 40 keer verder dan deze overschatte Braziliaan...

Al die stereo type zinnen van weinig talent bla bla is dike onzin... Door te zeggen dat hij weinig talent heeft doe je hem echt te kort mee, Nani en Neymar zouden willen dat ze hem talen hadden ja...

3 december 2012 om 13:23
#144

over de topic van ronaldo ik geef je gelijk vriend, barca-messi-01 is echt een kleuter ook altijd commentaar op mij met zijn nutteloze en irritante reactie's ben veel punten kwijt geraakt door hem, erg vervelend die gozer

3 december 2012 om 13:51
#145

ach joh laat hun kleine kinderen zijn het, en geen dank ik bekijk het objectief:) , ronaldo maakt neit veel vrije trappen maar als hij dat doet doet hij het geweldig, je reactie was goed, en mooi verwoord kunnen zie niet handelen zoals ik al zij kleine kinderen he :)

7 januari 2013 om 21:05
#146

Het is inderdaad een mooie vrouw. Als onze voetballers zich niet aan de top kunnen meten, dan doet `,onze`, Irina Shayk dat wel.

Ik vind het ook nogal zielig voor CR ja. Maar zelfs aan hem begin ik spontaan een hekel te krijgen terwijl ik hem altijd wel mocht. Hij komt voor mijn gevoel samen met Messi te veel in het nieuws. Ik heb niet naar de ceremonie gekeken omdat ik daar gewoonweg geen zin in had. Had veel liever dat Iniesta won, zodat we eens met z`,n allen beseffen dat het niet alleen maar draait om Cr en Messi.

Het wordt gewoon tijd dat Dzagoev die gouden bal wint!

Aangepast op 7 januari 2013 om 21:05 door Koni078.

15 januari 2013 om 18:15
#147

Rafaello, klopt het dat jij Gekkebenen bent?

15 januari 2013 om 19:48
#148

Haha, ik vroeg me al af waar je was gebleven met je gekke benen! Maar je bent er dus nog altijd, vond je alweer goede reacties hebben namelijk! Ben zelf een tijdje niet zo actief geweest, maar vind dat ik me maar weer eens moet gaan bemoeien met het zootje ongeregeld hier ;)d

Haha, die chocolade, nice man!

Prima, ik ga nu even snel 200 punten halen hé

27 januari 2013 om 21:42
#149

Wat voor rare foto is dit nou weer. Lijkt alsof Messi hem niet wil aankijken.

Je zal wel blij zijn met Giroud hè. Die komt de laatste tijd echt helemaal tot bloei. Goeie aankoop is dat gebleken, Wenger heeft het toch goed gezien. Ik ben wel van mening dat er nog èèn wereldklasse aanvaller bij moet komen. Giroud is goed maar hij brengt het team niet naar een hoger niveau.

5 maart 2013 om 10:58
#150

Ah, hij geeft de volledige link dus niet.. dan stuur ik wel even een prive-bericht.

Aangepast op 5 maart 2013 om 11:07 door Dreaming.

18 april 2013 om 18:07
#151

Wanneer heeft deze ontmoeting van Messi Ronaldo plaats gevonden?

18 april 2013 om 23:37
#152

Ja zeker is dat mooi, alleen vind ik een pet nooit echt staan bij Ronaldo.

1 mei 2013 om 00:22
#153

Hij was niet fit, Ronaldo die ik ken loopt fysiek iedereen kapot, meestal put hij een back uit en scoort hij.
Balen, ik wist dat hij niet fit. De aanname sprak boekdelen

7 september 2013 om 16:50
#154

rafaellooooo

Alles goed?? Lang niet gesproken he...

Wat vind je trouwens van de transfer- Ozil naar Arsenal.. als echte Arsenalfan moet je dat heerlijk vinden, maar je hebt ook veel sympathie voor real.. Hahaha

7 september 2013 om 17:00
#155

Niet alleen op volgend weekend.. ook niet op straks.. Er is een oefenwedstrijd en Kaka zal wss achter Matri en Robinho starten.

Real heeft idd echt belachelijk gedaan.. maar ik vind het ook echt super voor Arsenal!! Ze verdienen een speler als Ozil.

En Kaka naar Milanooo.. dat is al helemaal heerlijk!!!!

7 september 2013 om 17:15
#156

Jij reageert echt goed! Een enorm aangenaam persoon om discussie met te voeren, zo zouden er meer moeten zijn!

7 september 2013 om 17:33
#157

Dank u!

Inderdaad, er zitten veel mensen op met een onmogelijk kort lontje die niet openstaan voor anderen hun mening, maar goed dit is onvermijdelijk. Van het eerste uur in hart bloed en nieren jij Arsenal en Real fan? Arsenal is mijn favoriete club qua beleid, in Engeland sowieso de mooiste club voor mij. Hehe ik zag het ja, Nedved is inderdaad... Pff, ja onbeschrijfelijk eigenlijk, zo'n rasvoetballer en goed mens. Hij samen met Alex en Trezeguet vooraan, voor mij persoonlijk de beste driehoek ooit, en voor velen één van de beste aanvallende trio's denk ik. Al ben ik hierin natuurlijk niet objectief.

7 september 2013 om 17:55
#158

Das waar Ik hoop het ook, Bayern was gewoon te machtig voor ons, maar met de voorhoede die we nu hebben moeten we in principe vele malen sterker zijn dan vorig jaar, dus wie weet wat er kan gebeuren.

Perez is een topzakenman, maar van voetbal heeft hij weinig kaas gegeten, Ozil wegdoen ten faveure van Bale, gekker kan niet. Haha ik denk het ook, Juventus is al jaren de angstgegner van Real, zelfs toen we een veel minder team hadden (2008) versloegen we ze simpel, al zal dat nu niet het geval zijn.

Haha Ronaldo was toen echt geweldig, en vond hem toen leuker om naar te kijken eerlijk gezegd, nu is hij vooral efficiënter. Nice zo met vrienden, niets leukers dan dat ;)p

2 november 2013 om 18:24
#159

Succes he.. ik gun het jullie wel!! Alhoewel ik het Suarez en Gerrard ook wel gun.. iig hopen op een vermakelijke wedstrijd.

2 november 2013 om 19:22
#160

Het gaat goed man!! Jullie doen het ook goed..

Heb je Kaka laatste tijd zien spelen? Serieus als hij zo doorblijft gaan.. dan is het gewoon wereldtop man.

De enige hoop op de wedstrijd vanavond tegen Fiorentina die ik heb is gewoon Kaka..

3 november 2013 om 17:40
#161

Ik voelde me gisteravond en vandaag hele dag fucktop.. Heb vandaag zelf gevoetbald.. en zat met ongelooflijk veel frustratie.. allemaal van Allegri..

Kaka speelt inderdaad geweldig, maar je hebt niks aan hem als hij alleen maar de fouten van Constant moet verbeteren. Sowieso moet hij gewoon op 10 en niet linksvoor... Hij doet het geweldig, maar door Allegri speelt bijna iedereen onder zijn kunnen. Kaka, Nigel De Jong en (misschien) Abate zijn de enigen die een normaal niveau halen. Ik word echt misselijk hier van. Nog nooit zo teleurgesteld geweest in Milan als nu.

17 februari 2015 om 18:48
#162

Hallo daar mede-voetbalzone lezer,
Het viel me op dat jij een actieve gebruiker bent op het voetbalzone.nl. Ik ben bezig met een onderzoek onder de actieve gebruikers. Zou jij zo vriendelijk willen zijn om onderstaande vragenlijst van circa 3 minuten in te vullen?
https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/se/?sid=,sv... (als je niet direct op de link kan klikken dan kan je hem kopiëren naar de url-balk)
alvast bedankt,
Frank

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 9 juni
Chelsea en Real Madrid gaan de strijd aan om de handtekening van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren