Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
herlev
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 16 april 2013
  • herlev
  • 52 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.748
  • 57 jaar (11-1-1966)
  • Denemarken
  • 4
Persoonlijke berichten
10 mei 2013 om 13:28
#1

Nou Herlev daar heb ik zelf ook een hekel aan schwalbes gisteren die van Mertens bijvoorbeeld ook.
Dat hij gewoon op zijn poten blijft staan in plek van eerst nog een paar meter te lopen.

27 februari 2015 om 09:33
#2

er du Dansk?

Ik ben een AaB supporter :D

22 oktober 2020 om 09:58
#3

Hee herlev, leuk dat je even de tijd hebt genomen om nog toe te lichten waarom je er zo over denkt. Ik snap je insteek, zeker als je nog wat meer van de 'oude stempel' bent die Ajax met gigantisch veel eigen jeugd heeft zien spelen in het verleden (ik neem dat je leeftijd op je profiel dus onjuist is haha - gezien je een zoon hebt met wie je actief over tactiek van voetbal kunt praten lijkt me 29 jaar wat jong ). Uiteraard respecteer ik ook jouw mening, er zijn nota bene erg veel Ajacieden die er zo in staan, zeker in de wat oudere generaties. Mijn oom staat er ook precies zo in! Ach, we delen allemaal dezelfde mening en dat is dat we Ajax graag zien winnen. Uiteindelijk pakte Ten Hag's tactiek goed uit gisteren vond ik, jammer dat we niet hebben kunnen zien hoe het met Kudus erbij zou gaan.. Balen van het reslutaat maar ik was vrij tevreden over het spel in grote lijnen. Jij uiteindelijk ook?

18 januari 2022 om 21:12
#5

Herlev, mijn excuses voor mijn super late reactie, op jouw onderstaande bericht. Ik ben bijna altijd actief op de app van voetbalzone, dus persoonlijke profiel berichten zie ik laat!

Ik wist wel dat hij vaak op het randje reageert, en ik heb ook regelmatig discussies met hem gehad. Maar iemand een gebroken nek iemand wensen, dat is wel echt ziek!

Oh is dat gebeurd? Wat klote man, ja je had veel meer punten inderdaad. Jammer man, dat sommige dingen zo oneerlijk gaan. Ik ben al sinds 2008 actief, dus ik heb zoveel zien gebeuren en veranderen.


-----------------------------------------------------------------
@sulejmanii, je vroeg me gisteren waarom Luisini in mijn ogen een ban verdiende. Dit omdat hij een speler een gebroken nek toewenste. Maar het is/was meer gericht tegen VZ. Wanneer je hier iemand een kabouter noemt, krijg je een ban van meerdere dagen, maar wanneer je in dit geval iemand een gebroken nek toewenst, wordt dat geaccepteerd. En dat is niet het enige zoals je kan zien heb ik totaal geen punten meer, sinds ik een tijdje geleden een discussie heb gehad met moderater Kante/cante (of zoiets) worden mijn gewone, niet provocerende reacties zonder enige reden verwijderd en is mijn puntenaantal in een rap tempo afgenomen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren