Louismanuel
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 11 januari 2011
  • Louismanuel
  • 91 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.955
  • 63 jaar (30-4-1959)
  • Ridderkerk
  • 1
Persoonlijke berichten
7 december 2011 om 15:45
#1

Louismanuel

Bedankt voor je lange bericht. Je hebt de punten zeer duidelijk en goed uitgelegd. Ik ben sowieso een Ronaldo fan en mag hem graag zien spelen. Ik herinner me die wedstrijd goed van Lyon. Dat was de wedstrijd dat Ronaldo het openingsdoelpunt scoorde en er 3 af legde voor Higauin. Hetzelfde geld voor dat seizoen daarna waar hij er 2 aflegt voor Adebayor in de wedstrijd tegen Espanyol. Ronaldo is ontzettend onvoorspelbaar en een lust voor het oog als voetbal liefhebber. Ben trouwen beetje jaloers op je dat je hem al op 17 jarige heb meegemaakt;))

Groeten

7 december 2011 om 16:17
#2

Het jeugtournooi van Toulon waarin hij topscoorder werd met Portugal, speelde hij in de spits. Dit was in juni op Eurosport.
Eind juli/begin augustus was ik op vakantie in Portugal en zag hem spelen tegen Man United. dat was de officiele opening van het nieuwe sporting stadion voor de EK. Dit was 2003.
In de eerste helft speelde hij links buiten en was de beste op het veld met 3 of 4 fantastische rushes. In de tweede bracht de coach een andere links buiten en verhuisde Ronaldo naar rechts. Daar speelde hij minder opvallend.
Ferguson van zo van onder de indruk dat de volgende dag de deal al rond was.

2 september 2014 om 19:17
#3

Hey Louismanuel ik zag net een reactie van jouw over het artikel van Ronaldo: dat hij baalde van het transferbeleid.
Ik ben het helemaal met je eens over je reactie.
Heel veel tv programma's praten elkaar maar naar en hebben soms geen ideei van wat ze zegge.

Verder zag ik je een reactie over Mourinho ook daar ben ik het met je eens. Zijn 2 e seizoen was echt wel beter dan het afgelopen seizoen van Real's ancelotti. Ze konden toen op 2 manieren voetballen op de verdedigende manier (counter) of aanvallend met Ozil. Nu kan real maar met 1 systeem spelen en dat is namelijk op de counter, zodra er een ploeg is die verdedigend voetbalt hebben Bale en Ronaldo het moeilijk en zijn ze zeer beperkt vooral Bale eigenlijk Ronaldo kan het nog wel maar in het 2 e seizoen van Mourinho had je een Ozil en Kaka en misschien wel een betere Di Maria en een betere Benzrma die toen ontzettend goed waren het was alleen jammer dat ze met penalty's eruit waren geschakeld dat was balen want Real verdiende het toen wel.

Overigens vind ik het dom hoe ze met Di Maria om zijn gegaan, geen waardering, geen steun, nooit geapplaudisseerd.

3 september 2014 om 16:28
#4

Dilip,
Het prbleem is dat alles zo snel uit zn verband wordt gehaald.
Real heeft mijn inziens een grotere probleem in het doel. Navas is een prima vervanger maar ook nu zal Iker het niet accepteren. Wat is die jongen overhyped zeg.
Vroeger was ik een fan van hem. Niet alleen zeer goed maar ook zeer correct. Maar je ziet het. Achter de facade gaat een geniepige mannetje schuil. Een aanvoeder onwaardig. Die Arbeloa mag dan geen al te goede spelers zijn voor Real maar hij heeft wel een schurft hekel aan Casillas.

De structuur bij Madrid was al jaren een ramp. Mourinho heeft daar eigen huisjes gesloopt maar moest uiteindelijk buigen. Het waren er teveel.

Mijn volgende punt, Ancelotti. Het zal snel blijken of hij de problemen bij Real kan oplossen of, wat ik denk, gewoon heel veel geluk heeft en weinig deskundigheid.

Spelers als James en Kroos zullen uiteindelijk best slagen bij Real. Daar ben ik niet bang voor.
En als Ronaldo snel weer beter is dan zal Real weer beter gaan spelen en dan zal Ancelotti misschien wel weer mazel hebben

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren