Japie_Krekel
Algemeen
Vrienden (21)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 14 maart 2018
  • Japie_Krekel
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 35.613
  • 34 jaar (14-8-1986)
  • 21
Persoonlijke berichten
15 januari 2019 om 01:51
#1

Hi, ik lees je reacties net in dat artikel over Justin Kluivert. Je geeft aan dat er zeer afgunstig over die jongen word gesproken. Vorig seizoen was het een wonderkind en nu is het een over het paard getild jochie die op zeker zal mislukken bij Roma. Terwijl ondertussen elke pass van Frenkie de Jong Cruijfiaans goed is, hij elke match uitblinkt en de wereld aan zijn voeten heeft. Selectieve kritiek zoals je zelf zegt. Ik ben het in iedergeval volkomen met je eens. Of het gaat om een rivaal, iemand waar je weinig mee hebt of om een iemand waar je juist fan van bent, je moet ten alle tijden zeggen wat goed is, is goed en wat slecht is, is slecht.

17 maart 2019 om 09:47
#2

Klopt betreft topic 12-3

14 september 2019 om 22:28
#3

Hey

22 september 2019 om 22:39
#4

Hartelijk bedankt voor de leerrijke en interessante discussie. Altijd fijn om gewoon als volwassenen meningen en opvattingen te wisselen. Hulde! Groet Paternoster

18 februari 2020 om 01:27
#5

Jammer dat het niveau van jouw posts de laatste paar maanden zo ontiegelijk laag ligt. Vroeger las ik ze graag. Je begint een beetje een karikatuur van jezelf te worden. Hopelijk laat je bepaalde dingen eens los en begin je er niet 1000 keer per dag in elk topic over.

Aangepast op 18 februari 2020 om 01:28 door De Roze Panter.

19 juni 2020 om 11:14
#6

Hey Japie, Ik zag net je naam in rode letters staan dus dacht 'waarschuwing?' maar je hebt zelfs een laatste waarschuwing. Waar heb je dit aan te 'danken'? Ik vind onze meningsverschillen altijd wel leuk, maar echt raar taalgebruik je niet toch?

21 juni 2020 om 01:27
#7

LW krijg je alleen als je iets ernstigs hebt gezegd of met k hebt gescholden, dat lijkt mij niet vind je reacties altijd netjes.

4 februari 2021 om 13:55
#8

Ik vraag me af of je voorzitter bent van de Vereniging "open Deur Intrappen" of de "Na-Praat Vereniging". Je hebt schinbaar veel tijd over om a la Dirk Kuyt de ene na de andere open deur in te trappen. Ik ben benieuwd naar je eerste kritische mening.

27 maart 2021 om 22:48
#9

Mag blijkbaar niet reageren omdat ik niet niveau 3 heb oid, vrijheid van meningsuiting...

Hoe dan ook, ik wil even ingaan op je reacties van de laatste tijd. Ben het met veel eens, maar 'slavernij is racisme' is niet juist als je even naar de definities kijkt. Binnen hetzelfde ras (al is het wetenschappelijk de hele mensheid 1 ras) heb je ook slavernij. Slavernij kan wel het gevolg zijn van het zien van andere rassen (nogmaals, huidskleur is totaal niet bepalend voor ras, maar racisme wordt nu eenmaal nu zo gebruikt) als minder of meer.

Kortweg: de term racisme zoals het gebruikt wordt, kan leiden tot slavernij, maar is niet een gegeven, net als slavernij binnen een ras ook veel voorkomt.

Niet om te zeiken, maar hoop dat je dit mee kan nemen in je volgende bijdrages.

17 mei 2021 om 15:01
#11

Ik ben een lange lurker van voetbalzone maar nooit een account gemaakt.

Toch heb ik de drang gehad om er een te maken, speciaal voor jou. En ik maak me een beetje zorgen om je. Want sinds die geruchten dat Koeman dreigt ontslagen te worden, ben je helemaal geradicaliseerd.

Onder Elke Barca post van voetbalzone, plaats je 20/30 reacties. En je herhaalt elkaar hetzelfde, namelijjk: 1 ''onsympathiek'', dan 2 ''barcelona is matig'', dan 3 ''koeman heeft het goed gedaan'' en dan 4 ''kijk naar die selectie''.

Het lijkt wel alsof Koeman je betaalt, wat is er aan de hand? Is het de Feyenoord connectie? Is het een zekere mate van teleurstelling tegenover Barca?

We hadden het allemaal Koeman graag goed zien doen bij Barca, maar dat is nou eenmaal niet gebeurd. En niet alleen daar, ook bij Valencia, Everton en zon beetje elke club waar hij is geweest heeft hij het verpest. Accepteer gewoon dat hij geen topmanager is. Klaar.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 26 juli
Nu de overgang van Saúl Ñíguez naar Barcelona afgeketst is, lonkt een overgang naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren