Japie_Krekel
Algemeen
Vrienden (24)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 14 maart 2018
  • Japie_Krekel
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 50.151
  • 36 jaar (14-8-1986)
  • 24
Persoonlijke berichten
15 januari 2019 om 01:51
#1

Hi, ik lees je reacties net in dat artikel over Justin Kluivert. Je geeft aan dat er zeer afgunstig over die jongen word gesproken. Vorig seizoen was het een wonderkind en nu is het een over het paard getild jochie die op zeker zal mislukken bij Roma. Terwijl ondertussen elke pass van Frenkie de Jong Cruijfiaans goed is, hij elke match uitblinkt en de wereld aan zijn voeten heeft. Selectieve kritiek zoals je zelf zegt. Ik ben het in iedergeval volkomen met je eens. Of het gaat om een rivaal, iemand waar je weinig mee hebt of om een iemand waar je juist fan van bent, je moet ten alle tijden zeggen wat goed is, is goed en wat slecht is, is slecht.

17 maart 2019 om 09:47
#2

Klopt betreft topic 12-3

14 september 2019 om 22:28
#3

Hey

22 september 2019 om 22:39
#4

Hartelijk bedankt voor de leerrijke en interessante discussie. Altijd fijn om gewoon als volwassenen meningen en opvattingen te wisselen. Hulde! Groet Paternoster

18 februari 2020 om 01:27
#5

Jammer dat het niveau van jouw posts de laatste paar maanden zo ontiegelijk laag ligt. Vroeger las ik ze graag. Je begint een beetje een karikatuur van jezelf te worden. Hopelijk laat je bepaalde dingen eens los en begin je er niet 1000 keer per dag in elk topic over.

Aangepast op 18 februari 2020 om 01:28 door De Roze Panter.

19 juni 2020 om 11:14
#6

Hey Japie, Ik zag net je naam in rode letters staan dus dacht 'waarschuwing?' maar je hebt zelfs een laatste waarschuwing. Waar heb je dit aan te 'danken'? Ik vind onze meningsverschillen altijd wel leuk, maar echt raar taalgebruik je niet toch?

21 juni 2020 om 01:27
#7

LW krijg je alleen als je iets ernstigs hebt gezegd of met k hebt gescholden, dat lijkt mij niet vind je reacties altijd netjes.

4 februari 2021 om 13:55
#8

Ik vraag me af of je voorzitter bent van de Vereniging "open Deur Intrappen" of de "Na-Praat Vereniging". Je hebt schinbaar veel tijd over om a la Dirk Kuyt de ene na de andere open deur in te trappen. Ik ben benieuwd naar je eerste kritische mening.

27 maart 2021 om 22:48
#9

Mag blijkbaar niet reageren omdat ik niet niveau 3 heb oid, vrijheid van meningsuiting...

Hoe dan ook, ik wil even ingaan op je reacties van de laatste tijd. Ben het met veel eens, maar 'slavernij is racisme' is niet juist als je even naar de definities kijkt. Binnen hetzelfde ras (al is het wetenschappelijk de hele mensheid 1 ras) heb je ook slavernij. Slavernij kan wel het gevolg zijn van het zien van andere rassen (nogmaals, huidskleur is totaal niet bepalend voor ras, maar racisme wordt nu eenmaal nu zo gebruikt) als minder of meer.

Kortweg: de term racisme zoals het gebruikt wordt, kan leiden tot slavernij, maar is niet een gegeven, net als slavernij binnen een ras ook veel voorkomt.

Niet om te zeiken, maar hoop dat je dit mee kan nemen in je volgende bijdrages.

17 mei 2021 om 15:01
#11

Ik ben een lange lurker van voetbalzone maar nooit een account gemaakt.

Toch heb ik de drang gehad om er een te maken, speciaal voor jou. En ik maak me een beetje zorgen om je. Want sinds die geruchten dat Koeman dreigt ontslagen te worden, ben je helemaal geradicaliseerd.

Onder Elke Barca post van voetbalzone, plaats je 20/30 reacties. En je herhaalt elkaar hetzelfde, namelijjk: 1 ''onsympathiek'', dan 2 ''barcelona is matig'', dan 3 ''koeman heeft het goed gedaan'' en dan 4 ''kijk naar die selectie''.

Het lijkt wel alsof Koeman je betaalt, wat is er aan de hand? Is het de Feyenoord connectie? Is het een zekere mate van teleurstelling tegenover Barca?

We hadden het allemaal Koeman graag goed zien doen bij Barca, maar dat is nou eenmaal niet gebeurd. En niet alleen daar, ook bij Valencia, Everton en zon beetje elke club waar hij is geweest heeft hij het verpest. Accepteer gewoon dat hij geen topmanager is. Klaar.

23 september 2021 om 12:12
#13

Je bent echt een sukkel en ook nog 35 jaar.

27 september 2021 om 14:17
#14

Hallo Japie,

Gister schreef je een post nav de wedstrijd tegen levante en dat het zonder De Jong in een hoger tempo ging. Ik krijg net bericht dat mijn posts verwijderd op in jouw commentaar. Problemen met de moderators, of hebben er een paar lopen zeiken?volgens mij betaald de Jong deze site om positief in het nieuws te komen😂 gisteren werden er ook harde woorden in jouw richting geschreven.

Ik had laatst ieman die twijfelde aan mijn intelligentie omdat ik Frenkie niet goed vind bij Barca. Ook omdat in Italie men de Vrij beter vond dan de Ligt, vanwege zijn betrouwbaarheid. En omdat tijdens mijn vakantie in Frankrijk niemand Frenkie de Jong kende. Dat werd volgens moniqueverschoor, zoals zij volgens mij heette, een biervakantie genoemd. Ik heb haar aangegeven bij de moderators en de berichten zijn verwijderd.

ik heb het idee dat het Ajax gehalte te groot wordt op Vz en je geen kritiek op (oud) Ajax-spelers mag hebben. Ik schreef gister al in mijn commentaar het volgende toen ik laatst iets schreef over Frenkie:

Ik erger me de laatste tijd rot aan het te hoge Ajax gehalte op Vz, en het verdedigen van oud spelers die niet overal slagen.

Groet, Ronald

21 februari 2022 om 11:08
#17

Hoi Japie,

Aangezien je niet kwam met namen en bewijzen (en ik zelf op dat moment niet op een laptop zat en makkelijk kon zoeken) ben ik nu maar voor je aan de slag gegaan.
Helaas heb ik alle artikelen doorgenomen over Ferran Torres naar Barcelona en daarin trekt geen 1 Barca fan de vergelijking met Depay en letterlijk 1(!!!) lid zegt "ik zou hem wel graag als valse 9 willen zien, want daar speelt hij ook zijn wedstrijden bij het Spaanse elftal".

Google "ferran Torres transfer Voetbalzone " en je vindt 4 artikelen.

Ik hoor graag van je...

Isco24

24 februari 2022 om 11:27
#18

Hoi Japie,

Aangezien je niet kwam met namen en bewijzen (en ik zelf op dat moment niet op een laptop zat en makkelijk kon zoeken) ben ik nu maar voor je aan de slag gegaan.
Helaas heb ik alle artikelen doorgenomen over Ferran Torres naar Barcelona en daarin trekt geen 1 Barca fan de vergelijking met Depay en letterlijk 1(!!!) lid zegt "ik zou hem wel graag als valse 9 willen zien, want daar speelt hij ook zijn wedstrijden bij het Spaanse elftal".

Google "ferran Torres transfer Voetbalzone " en je vindt 4 artikelen.

Ik hoor graag van je...

Isco24

25 februari 2022 om 10:17
#19

Nou Japie,
Ik vind het wel een beetje jammer en van weinig volwassenheid getuigen dat je niet eens je woorden terugneemt met betrekking tot de valse en volledig uit je duim gezogen beweringen dat men Ferran als spits zagen.
Het zegt daarmee wel gelijk wat voor persoon je eigenlijk bent. Je roept veel, maar zodra je van repliek wordt gediend, ben je niet mans genoeg om je fout toe te geven.

Nou, op naar de volgende uit de lucht gegrepen beweringen waar vervolgens een discussie op volgt. Zin in..

25 februari 2022 om 14:00
#20

Japie komt op hemel Xavi op, nee grapje

15 maart 2022 om 19:31
#21

"lastig verhaal. Ajax heeft alle bejaarde reservekeepers al gekocht"

Haha, bedankt voor het lachen Japie.

7 mei 2022 om 00:45
#22

Japie, praat ik het WK goed? Heb me nog nooit uitgelaten over het WK en nationaal voetbal kan me gestolen worden. Ik lees nu pas je reactie van 2 mei op het stuk over van Jinek, vandaar de reactie. Lieg zoveel je wilt, maar weet dat je van alles hebt verzonnen.

En of ik het WK ga kijken? Vorig WK, vorig EK, het EK ervoor, ik kijk het zelden, maar verder een spannende bewering van iemand die geen idee heeft tegen wie hij het heeft.

Aangepast op 7 mei 2022 om 00:47 door IKEA.

14 januari 2023 om 01:53
#23

Messi is geen slechte verlieser, hij is vooral een slechte winnaar!, zie reacties naar nederlandse bank en wk spelers 😒

8 mei 2023 om 12:03
#24

Weer een waarschuwing te pakken. Maar goed ook. Kan niet wachten tot gasten als jij van dit forum gedonderd zijn. Valt niet normaal mee te discussieren, verziekt menig topic met je seniele gezwets. Vooral lekker steken onder water blijven geven richting Ajacieden. Dat is het enige wat je kan. Loser.

4 juni 2023 om 19:11
#25

Wow definitieve ban voor Japie_Krekel. Kan het haast niet geloven en dat nog wel nadat je je bij het WK behoorlijk hebt ingehouden. Heftig.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 7 juni
Cyriel Dessers gaat al na één seizoen afscheid nemen van Cremonese. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren