Adzevedo
Algemeen
Vrienden (77)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 6 november 2009
  • Adzevedo
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 15.595
  • jaar (--)
  • 77
Persoonlijke berichten
28 maart 2012 om 20:01
#22

Me , myself and I

30 juli 2013 om 16:00
#31

ik had verwacht dat je wel wat meer punten zou hebben?
geen 201??

9 augustus 2013 om 21:09
#32

No worries, ben weer terug haha. :)

10 augustus 2013 om 14:22
#33

ik maakte maar een grapje, hahah

5 februari 2014 om 20:27
#34

Dankjewel voor het compliment bij de reactie over de leegloop van Feyenoord. Heel veel Feyenoorders heb ik inderdaad de laatste tijd in hun reacties erbij zien zetten dat de Vrij en en Martins Indi voor minimaal 7 miljoen zullen verkopen zag zelfs iemand die verwachtte dat Pelle voor 14 miljoen verkocht zou worden maar ben bang dat dat hem helaas niet gaat worden. De laatste dure uitgaande transfers van Feyenoord waren die van Drenthe (13 miljoen naar Real Madrid) en Kuyt (18 miljoen naar Liverpool bron : nu.nl en wikipedia) en dat was in een periode waar de eredivisie iets hoger stond aangeschreven dan dat het nu is en waar bij Drenthe het ook alleen maar kwam omdat hij bij een jeugdtoernooi een niveau haalde wat hem daarna nog zelden is gelukt. Ook hebben we geen reputatie in Europa dat bleek wel bij de transfers van Wijnaldum en Fer die voor tussen 3 en 6 miljoen euro vertrokken een Benfica had hier namelijk gewoon nog 10 a 12 miljoen euro voor gevangen gewoon puur op basis van reputatie neem bijvoorbeeld een Sporting Portugal die van Wolfswinkel gewoon even weet te slijten aan Norwich voor 10 miljoen terwijl zijn spel niet bepaald indrukwekkend te noemen was.

Ook zie ik erg weinig mensen rekening houden met de afspraken die gemaakt zijn in het contract als je een speler voor 10 miljoen verkoop mag je in je handen knijpen als je daar tussen de 8,5 en 9 miljoen euro aan overhoud vaak gaat er namelijk nog een percentage van tussen 5 en 25 procent naar de speler en zaakwaarnemer en zijn er nog een paar spelers bij Feyenoord actief die destijds waren ondergebracht bij talenten pools.

Je heb gelijk trouwens dat ze waarschijnlijk niet alle 6 zullen vertrekken maar ik zou het niet erg vinden een keer een frisse wind is misschien wel weer eens goed. Als er dan 2 blijven vermoed ik dat dat Immers en De Vrij zullen zijn hoop zelf trouwens dat ze alle 6 vertrekken tenzij ze het contract van Janmaat en Clasie kunnen verlengen maar zie dat niet echt gebeuren. Het gaat in ieder geval alweer de goed kant op Feyenoord zal verkopen is de enige manier om er boven op te komen.

Aangepast op 5 februari 2014 om 20:28 door wolkje.

24 mei 2016 om 23:31
#36

Heey,

Ik weet niet voor welke club jij bent maar ik heb echt altijd heel veel respect voor jou reacties als het om Twente gaat!

Ik vind dat jij gewoon objectief kijkt! En niet wat helaas heel veel mensen doen. Haat neigingen na onze club! Iederen ziet ons liever verdwijnen dan dat we blijven bestaan

Of ben je toevallig een Twente supporter hahah :P

25 mei 2016 om 00:22
#37

Mooie objectieve reactie op het stuk van Waterreus. Als één van de weinigen trek je de impact voor club en supporter uit elkaar in de hele Twente soap. We hoeven vooral geen medelijden van anderen, maar een beetje empathie kan geen kwaad. Mooi! Keep up the good work.

25 mei 2016 om 19:30
#38

Heey,

Ik ben echt overal het eens met jouw behalve met één punt dat is

''het enige kritiekpunt wat ik had was dat ze tijdens de periode Munsterman op een bepaalde moment te weinig kritiek op het eigen bestuur hadden die de trein lieten ontsporen''

Kijk tuurlijk achteraf is het gewoon een grote misse boel geworden! En iedereen liep de polonaise! Maar dat is gewoon je club liefde he dan zie je niet alles meer opjectief :P

En wees eerlijk Twente heeft een Groot Stadion en een heel groot achterland Heel Regio Twente
Maar dat we uberhaupt elke keer mee konden strijden met de titel of 1x in de 3 jaar :P dat was achteraf te hoog gegrepen en totaal niet realistich gebleken.

Ik hoop ook echt dat we de rechtzaak winnen We zullen het zien heb het idee dat de Knvb niet meer zo zeker is van hun zaak omdat hun nu al met andere dingen komen!

Overigens Ajax vind ik ook een hele mooie club! Ook al walg ik soms van paar arrogante reacties!
Het blijft een mooie club met Fanatieke aanhang Heb sws altijd het idee dat Twente supporters wel goed met Ajacieden overweg kunnen

25 november 2016 om 16:14
#39

Om nog terug te komen over de spaanseoverheid - Psv supporters drama, in je laatste reactie geef ik je (deels) gelijk.

“dat is nou net het treurige van de zaak, dat deze zielen zo'n beperkte intelligentie hebben dat ze de gevolgen nooit overzien. Plus het feit dat ze zo weinig inlevingsvermogen hebben dat het ze pas iets gaat schelen wanneer het hun club betreft.”

Echter, is dat met alles zo toch? Mensen maken fouten en doen eenmaal domme dingen. Dat is natuurlijk geen vrijbrief voor vernielingen, iemand verwonden of wellicht erger zaken maar domme dingen waar onder ik dit voorval vindt vallen worden meestal afgedaan met een (fikse) waarschuwing en een preek in kindertaal van “niet meer doen hã©â€. Tsja het is treurig omdat het hier gaat om volwassen mensen maar hetzelfde principe met een juffrouw die haar kinderen terecht wijst wanneer ze kattenkwaad hebben uitgehaald. Het gebeurt. Daarom is (en lijkt het me) het een gepaste straf.

“gerbrands moet niet doen alsof hij deze mensen zojuist verstand heeft bijgebracht met zijn praatje. Die mensen zien het pas als het totaal is misgelopen, dus je kan praten in de eeuwigheid : zodra de context veranderd gaat het opnieuw mis. “

Hoe je het went of keert dat heeft het dus wel. De meeste supporters zijn wel degelijk geschrokken of bewust geworden dat dit soort incidentjes hard aangepakt kunnen worden en vooral wordt uitgespeeld via (social) media waar iedereen voluit z'n gal kan spuien. En dat kan in dit geval veel schadelijker zijn dan een straf van justitie in mijn optiek. De “supporters” ofwel vaste harde kern aanhang zijn over het algemeen niet de meest intelligente personen die er rondlopen. Dus hoe kinderachtig het ook is, deze aanpak werkt wel, zeker bij een achterban als die van Psv. Terecht wijzen en het bij een waarschuwing houden. Mocht het daarna fout gaan dan is harde aanpak in vorm van stadiumverbod of rechterlijk vervolg zeker nodig! Harde aanpak ben ik niet altijd voorstander van zeker niet bij zoiets als wat nu plaats heeft gevonden. Past ook niet bij Psv. Mits de situatie er echt om vraagt is het een ander verhaal uiteraard.

“ook het idee dat ze genoeg gestraft zouden zijn ... wie bepaald hier in dit land de strafmaat ? dat lijkt me nog altijd een rechter. En hetzelfde geld in Spanje. Gerbrands moet dus niet denken dat hij de strafmaat kan bepalen, en dat doet hij wel. Dat is arrogant en ronduit een belediging van de rechtstaat in mijn optiek. De rechter neemt media aandacht en de straf van PSV echt wel mee in zijn afwegingen. Maar het gaat om het punt dat we een rechtstaat hebben en dat wat Gerbrands, jij en ik vinden in zekere zin onbelangrijk is. Hij dient gewoon mee te werken en te vertrouwen op de rechtstaat in mijn optiek.”

De strafmaat wordt inderdaad bepaalt door de rechter en mocht justitie daar stappen mee ondernemen dan hebben ze Gebrands daar niet voor nodig. Dan kunnen ze dat afdwingen indien nodig om voor de rechter te verschijnen of via andere middelen. Maar je hoeft er zeker niet aan mee te werken. Zeker niet als PSV zijnde. Dat is nog altijd het eigen recht. Mocht de Spaanse Justitie deze zaak echt zo “ernstig” bestempelen als dat ze dat hebben laten overkomen dan hadden ze er echt wel werk van gemaakt. Achteraf valt dat ook wel mee. Het was meer de media in Spanje die druk uit oefende om deze zaak op te pakken. Dan moeten ze achteraf niet gaan uithuilen bij PSV om mee te werken.

Maar Ik ben met je eens dat de straf niet bepaalt wordt door Gebrands, ik of jij om er aan mee te werken is dan ook een ander verhaal in mijn optiek.

Af fijn, dat wilde ik nog even kwijt. Fijn weekend alvast!

19 februari 2017 om 16:45
#40

Bedankt voor je compliment!

Zoals vaker ik vaker heb aangegeven, ben ik het ook heel vaak eens met jouw reacties.

Fijne zondag.

8 februari 2018 om 16:47
#41

Thanks voor je compliment!

Fijne middag verder..

19 november 2018 om 22:23
#42

Mede-Ajacied, bedankt voor je compliment!

Het beste voor jou, en voor ons cluppie. De landstitel, de beker en halve finale champions league zou geweldig zijn.. 😍

Fijne dag verder.

Aangepast op 19 november 2018 om 22:23 door Sulejmanii.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 10 juni
Jeremie Frimpong kan zijn carrière vervolgen bij drie Europese grootmachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren