jaakke
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 16 januari 2008
  • jaakke
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.606
  • jaar (--)
  • Almere
Persoonlijke berichten
4 december 2013 om 17:58
#8

Pfff. word er zo moe van
Elk onderwerp word Ajax er bij gehaald

4 december 2013 om 18:49
#9

Tja, je hebt Ajax, dan heb je heeeeel lang niets en dan Ajax.
Als je goed had gelezen, was mijn opmerking in psv topic cynische bedoeld.

Maar in principe heb je gelijk, het gebeurd vaak maar is ook logisch. Er zitten hier heel veel Ajacieden en een aantal haters. Dus is het een geliefd onderwerp om meerdere redenen.

30 mei 2014 om 20:16
#10

Dus ze praten regelmatig nare dingen over jou in Eindhoven achter je rug om. Dat zal wel te maken hebben met het feit dat je niet uit de regio komt en dat je werk niet goed doet.

Blijf lekker in je eigen buurt werken als je het niks vind. iemand verplicht jou om naar Brabant te komen en daar te werken. Ik kan je vertellen dat de rest van Nederland meer problemen heeft met mensen uit de randstad dan andersom. Arrogant volk met een grote bek. En je bent er nog trots op ook. Lekker wegblijven.

Aangepast op 30 mei 2014 om 20:17 door Panerai.

19 maart 2015 om 01:34
#11

Ik probeer mn gelijk niet te halen, ik heb gelijk.

Daarnaast zeg ik slechts dat Ajax deze kampioenschappen niet puur te danken heeft aan het jeugd beleid. Dit zeg ik om dat er Ajacieden zijn die denken dat Ajax met puur doorstroom van jeugdspelers consequent kan mee doen om het kampioenschap en of groeien in europa.

Dan zeg ik dat dat een utupie is en dat Ajax wel degelijk spelers moet kopen om de selectie op pijl te houden. Die 4 kampioenschappen waarbij Ajax het voornamelijk met jeugd spelers deed geven een slechte reflectie van de 'kracht`,`, van het beleid. Ik ben namelijk van mening dat Ajax zeer weinig concurrentie heeft gehad omdat andere clubs die normaal gepsproken tegensand bieden duidelijk in een mindere fase zaten.

Nogmaals, Ajax is terrecht kampioen de afgelopen 4 jaar maar als er een ploeg als PSV serieuze tegenstand bied dan wordt Ajax geen 4x achter elkaar kampioen met dat beleid. Zie dit jaar waarbij Ajax op een gelijk aantal punten zit in de zelfde periode vorig jaar en waarbij PSV nu 11 punten los staat terwijl PSV niet eens geweldig speelt.

Ajax heeft veel grote talenten en wellicht dat er seizoenen zijn dat je geen spelers hoeft te kopen maar ik heb het over de lange termijn. Ajax zal net zo goed kwaliteits spelers moeten aantrekken om de selectie op peil te houden.

Wat ik dus probeer duidelijk te maken is dat zelfs Ajax, die wellicht de beste opleiding ter wereld het niet alleen met jeugd gaat redden als de traditionele grotere clubs in Nederland hun oorsprongelijke niveau halen.

Daarnaast ontkent niemand dat Ajax geen grote spelers heeft voort gebracht. Echter waren die spelers grote voetbal talenten en waren deze spelers er ook wel gekomen als ze via PSV of Feyenoord in de voetballerij terrecht waren gekomen maar dat ter zijde. Het is logisch dat Ajax de grootste spelers voort brengt want ze zijn het grootste en hebben het meeste geld wat logischerwijs resulteert in de beste spelers en de grootste talenten.

Daarnaast is het lachwekkend dat je Zlatan een product van de Ajax opleiding noemt. Deze jongen had al 40 wedstrijden voor Malmo FF gespeelt voordat hij bij Ajax terrecht kwam. Dit is een pure aankoop.

2 april 2015 om 20:08
#12

Als je dinsdag Vermeer hebt zien keepen, kan je niet anders concluderen dat hij veel beter is op dit moment en dat komt door zijn ervaring.
Hij heeft veel ballen gekeerd, waardoor Oranje gewonnen heeft van Spanje.
Denk niet dat Cillesen ze tegengehouden had, maar daar komen we nooit achter.

Hij is een talent, maar ik vind Vermeer een betere keeper voor Oranje.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 december
Bayern München heeft de pijlen gericht op Saúl Ñíguez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren