Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amateurs Hercules vernederen Ajax op sensationele wijze

Laatste update:

USV Hercules heeft donderdagavond voor een enorme stunt gezorgd in TOTO KNVB Beker. In Stadion De Galgenwaard waren de amateurs uit de Domstad met 3-2 te sterk voor Ajax. De Amsterdammers poetsten dankzij doelpunten van Brian Brobbey en Chuba Akpom een 2-0 achterstand weg, maar in blessuretijd zorgde Mats Grotenbreg voor de beslissing.

Doelman Diant Ramaj had een viermansverdediging voor zich die bestond uit debutant Tristan Gooijer, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Gastón Ávila. De middelste linie werd gevormd door Kristian Hlynsson en Kenneth Taylor, terwijl Akpom invulling gaf aan de nummer 10-positie. De flanken werden bestreken door Van Axel Dongen en Carlos Forbs, die Mikautadze van aanvoer moesten voorzien.

Zonder grote kansen te creëren lag het initiatief bij Ajax. Toch kwam Hercules na een kwartier spelen plotseling op voorsprong. Ávila laat zich te kijk zetten door Paulina, die de bal voorgaf vlak voordat Ajax-keeper Ramaj kon ingrijpen. Tim Pieters stond volledig vrij en schoot van dichtbij binnen: 1-0.

Halverwege de eerste helft had Ajax op gelijke hoogte moeten komen na geklungel achterin bij Hercules. Forbs slalomde zich het zestienmetergebied binnen, maar gaf de bal breed op Akpom. Laatstgenoemde stond buitenspel en werd teruggevlagd.

In de slotfase van de eerste helft probeerden onder meer Van Axel Dongen en Mikautadze een doorbraak te forceren, al werd die niet gevonden. Direct na rust voerde assistent-trainer Michael Valkanis enkele wijzigingen door bij Ajax. Brobbey, Ar’jany Martha en Benjamin Tahirovic kwamen binnen de lijnen.

Tien minuten na de hervatting kreeg Hercules een enorme kans op de 2-0. Het lag helemaal open achterin bij Ajax en Lars Vermeulen stormde alleen op doelman Ramaj af; de spits had het vizier echter niet op scherp staan en schoot rakelings naast.

De tweede treffer viel uiteindelijk na ruim een uur spelen. Pieters, ook verantwoordelijk voor de 1-0, werd aangespeeld op de linkerflank. Hij snelde naar binnen, speelde invaller Anton Gaaei uit en schoot vervolgens op schitterende wijze raak: 2-0.

Nadien voerde Ajax de druk op het vijandige doel verder op, al kwamen de Amsterdammers in de 73ste minuut goed weg toen Hercules een grote kans kreeg op de 3-0.

In de slotfase wist Ajax zich te herpakken. In de 83ste speelminuut bezorgde Tahirovic een uitstekende pass op Brobbey, die sterk was in het duel en hard de 2-1 binnenschoot.

De gelijkmaker viel vijf minuten later, toen Brobbey als aangever fungeerde. De spits bediende Akpom, die van dichtbij raak schoot: 2-2. Toch ging het vervolgens weer helemaal mis voor Ajax. Diep in blessuretijd kreeg Hercules een vrije trap aan de rechterkant van het veld.

De voorzet belandde na een kopbal van Mitchell Zwart voor het doel voor de voeten van Grotenbreg. Hij schoot van dichtbij raak: 3-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is uiteraard een schande dat dit Ajax met hun kwaliteiten met 3-2 van Hercules heeft verloren. Als Ajax zijnde mag je nooit van de nummer 10 uit de Derde divisie verliezen. Ik had dit seizoen graag een bekerfinale tussen Almere City en Ajax gezien. Nu hoop ik dat Almere City de finale gaat spelen tegen Twente.

21 december 2023 om 20:43

Welke kwaliteiten?

21 december 2023 om 20:49

Sutalo vind ik wel een goede

21 december 2023 om 20:50

Hahaha. Die zou echt nooit meer een Ajaxshirt aan mogen.

21 december 2023 om 20:54

Dat middenveld mag in ieder geval volledig door-geselecteerd worden, evenals de complete rechterflank. Buiten zaken als mentaliteit is het gebrek aan balans schrijnend. Werk aan de winkel voor de nieuwe TD, al denk ik dat het wel goedkomt na dit seizoen. Tot half mei is het gewoon schade beperken en kijken of ze nog boven FC Twente en/of AZ kunnen eindigen.

21 december 2023 om 20:56

Nee maar dat geldt wel voor meer spelers hoor. Veel werk aan de winkel voor de nieuwe TD. Mikautadze, Avila, Forbs, Gaaie noem maar op.
Akpom is de enige die ik zou behouden als nieuwe aankoop als supersub.

22 december 2023 om 00:08



Meen je dat van boven Twente/az eindigen, zonder behoorlijke reparatie (5 spelers vervangen)?? Want Ajax is dit seizoen gewoon een middenmoot ploegje dat moet zorgen boven de degradatiestreep te eindigen. Mits je tijdens de eerstkomende transferperiode flink investeert. Met de Taylors, Rensch', Bergwijntjes, Martha's (allemaal het goede DNA;-) bijna alle aankopen afgelopen zomer, red je dat namelijk niet. En je noemt terecht het middenveld. Zie jij daar Taylor niet meer staan? Of Hlynsson - talentje, maar niet meer dan dat? Dat zijn 2 namen die van 't Schip na de winterstop als eerste op papier zet! Daar hebben Engelsen een mooi woord voor: rubbish! Hoezo, omhoog kijken??

22 december 2023 om 08:21

Ze hebben geluk dat de top echt klein is dit jaar en de middenmoot erg groot. Kunnen ze daar nog bovein eindigen maar twente en az halen ze niet in. Die andere 2 helemaal niet.

21 december 2023 om 20:43

Dit is de grootste wanprestatie van een Nederlandse club sinds ik leef! Gifbeker is nog niet eens een beetje leeg

21 december 2023 om 20:48

Klopt heb zoiets nooit meegemaakt. Ware schande. Waardeloos bezig Ajax

21 december 2023 om 21:09

PSV is in het verleden ook door een amateur club uitgeschakeld. Het komt zelden voor, maar als het gebeurt is het pijnlijk.

21 december 2023 om 21:16

Maar dat is toch het mooie van beker voetbal? Heerlijk dat een club zo kan er uit kan door amateurs.

21 december 2023 om 22:18

Psv is toen uit het toernooi gezet omdat een speler niet speelgerechtigd was, niet omdat ze verloren hadden.

21 december 2023 om 22:54

Ik denk dat wij het beter hebben gedaan. Dit was namelijk niet een team uit het hoogste niveau van de amateurs. Zo zie je maar weer. Wzawzdb. Sarcasme off. Het is niet pijnlijk, maar gewoon een schande. Lag niet aan het niveau van de spelers, maar puur inzet. Leek wel of niemand wilde spelen. Inclusief Hato. De enige die er nog iets van wilde maken was Brobbey, maar ja die begon op de bank.

22 december 2023 om 00:13

Het niet met de juiste inzet spelen is de makke van het huidige Ajax. Verwende jochies die menen het vaak op de sloffen af te kunnen doen. Met Taylor als exponent van dat gezelschap. Terwijl het spelers zijn die hooguit als nummer 20 bij Ajax kunnen acteren. Mits je de lat laag genoeg legt...

21 december 2023 om 20:44

Een schande? Ik schaam me dood. Wat een wanprestatie... Hoe kan het zo zijn dat wanneer John van t Schip wegvalt, dat we niet eens meer van een amateurploeg kunnen winnen. Afgelopen weekend ook al zo'n blamage.

21 december 2023 om 20:45

Geloof je nu echt dat dit komt door de afwezigheid van John?

21 december 2023 om 20:46

Ja echt hé , ongelofelijk die Valkanis is Steijn 2.0 zo slecht

21 december 2023 om 20:49

Heeft werkelijk niets met Schip te maken. Er is een chronisch te kort aan kwaliteit in de selectie en dat is niet met een of twee transferwindows te repareren.
Ongelofelijk hoeveel geld er het afgelopen transferwindow verbrand
is. Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten en in dit geval zou het weleens een poosje kunnen duren.

21 december 2023 om 20:50

Dat helpt zeker niet mee. Sinds John in Australië zit hebben we niet meer gewonnen

21 december 2023 om 20:50

Nou, het is wel toevallig dat op het moment dat vh schip weg is er ineens 2x niet gewonnen wordt van teams die je hoort op te rollen. Het was steijn all over again

21 december 2023 om 20:55

Ajax heeft gewoon subtop kwaliteiten. En ongeispireerde subtoppers die niet zo lekker gaan lopen tegen dit soort dingen aan. Vorig jaar bv Utrecht nog. Die bevestigd vooral dat Ajax niet kan leunen op kwaliteit, zelfs niet tegen amateurs.

21 december 2023 om 21:10

Tuurlijk, dat is duidelijk. Onder van 't Schip ging Ajax van 18 naar 5. Natuurlijk ging dat ten koste van laagvliegers in de eredivisie. Geen toeval dus dat er nu 2x niet gewonnen wordt tegen met alle respect: laagvliegers

21 december 2023 om 22:01

@Leon Tijssen
Ik zeg niet dat het aan de afwezigheid van John ligt. De selectie is gewoon te matig. Wat wel opvalt is dat onder John er wel werd gewonnen. En oké, het voetbal was niet altijd top, maar winst is winst. Sinds dat hij weg is winnen we niet en lijkt het spel nergens op, dat is natuurlijk wel opvallend.

21 december 2023 om 22:26

Waarom niet gewoon met het sterkste team beginnen ipv deze begin opstelling.
Neem zo'n wedstrijd gewoon serieus. Zeker als je kijkt waar Ajax vandaan komt dit seizoen als laatste in de stand. En hoe ze afgelopen weekend de mist in gingen met een gelijk spel.
Waardeloze trainer die eerste assistent van John vt Schip.
Ook de beker is een kans op Europees voetbal.
Echt dom en waardeloos dit.
Ook de Ajax spelers moeten zich zeer diep schamen.
Hopelijk nu wat versterking halen en een paar miskopen wegdoen.
Dan maar hopen op een beter jaar met Ajax.

22 december 2023 om 05:03

Zelfs met pipo de clown op de bank hoort dit niet te kunnen, slaat nergens op gewoon hoe kansloos het eruit zag.

21 december 2023 om 20:47

Zoveel kwaliteitsverschil zat er vandaag niet tussen de twee ploegen hoor

21 december 2023 om 20:53

En dan hoor je hier de afgelopen weken nog supporters over de 3e plek praten. Naast dat het een stunt is, is het niet eens echt onverdiend inderdaad

21 december 2023 om 22:56

Hou toch op. Er zat 20 klasses verschil tussen. Men had er gewoon geen zin in.

22 december 2023 om 10:37

Met alle respect, maar wat een schijt instelling dan.

21 december 2023 om 20:49

Morgen ochtend mag Septa Unella met dezelfde bel als in Game of Thrones door Amsterdam wandelen. SHAME SHAME SHAME

21 december 2023 om 20:54

Helemaal klaar met mijn club
Ik sluit me aan bij Kelbergen, ze zoeken het maar uit
In het stadion bij Almere City word je tenminste vermaakt

21 december 2023 om 21:51

Nou dat is ook overdreven, koud hok daar. En vaak ook zaad partijen haha

22 december 2023 om 10:39

En dat noemt zich supporter, ga je schamen. Nee ik ben niet voor Ajax, maar blijf achter je club staan in goede en slechte tijden.

21 december 2023 om 20:59

Vandaag ben ik getuige van de grootste afgang ooit verliezen tegen de nummer 10 van de 3e divisie alsjeblieft ga in de winterstop deze hele zooi ruimen en begin vanaf nul zonder deze onkunde mijn ogen kunnen het niet meer aan

21 december 2023 om 21:05

Zou ik niet doen. Dan krijgen mensen inspraak bij het halen van spelers die er duidelijk geen kijk op hebben. Gasten die Martha na fout op fout blijven opstellen. Die hem zelfs als vleugelspelervopstellen terwijl hij zelfs ij jong Ajax mislukt is op die positie. Die banel laten debuteren die echt te kort komt in zelfs jong Ajax. Die mislukte Avilla luwver minuten geven dan de herstelde Kaplan die hele aardige dingen laat zien in jong. Ga zo maar door. Dat soort mensen, moeten ver weg blijven van het aantrekken van spelers....

21 december 2023 om 21:46

Mooiste reactie. Wie er dan ook Martha nog opstelt mag per direct ontslag krijgen.,, die zou bij Den Bosch nog niet eens op de bank zitten laat staan spelen.

21 december 2023 om 21:54

3e klasse amateurs… dus dat is 6e klasse

21 december 2023 om 23:52

Dat klopt niet helemaal, 3e divisie. Desondanks niet goed

22 december 2023 om 08:23

Ga je daar over vallen? Maakt niet uit 6de 3de klasse.

21 december 2023 om 21:02

Van het schip is even naar Australië voor zijn zoon en gelijk speelt Ajax als een stel drenkelingen. Tegen PEC en Hercules gewoon te laag tempo en te laconiek. Daarnaast blijft standaardsituaties voor Ajax een achilleshiel, om in de sfeer van Griekse helden te blijven.

21 december 2023 om 21:10

Dit team is zo onvolwassen en ongedisciplineerd. Van 't Schip houdt het nog een beetje bij elkaar zo lijkt wel, maar zonder papa John hebben ze echt schijt.

21 december 2023 om 21:34

Almere gaat het ook lastig krijgen vanavond, Dirk ...zal lastig worden jouw wens.

Maar het hoofdonderwerp van vanavond is natuurlijk de blamage van Ajax.

21 december 2023 om 23:06

Twente heeft trouwens ook nog wat lastige hordes te nemen ...

Dit maakt bekervoetbal prachtig.

21 december 2023 om 20:48

Dit heeft niets met prachtig te maken. Zelfs als anti-ajax vind ik dit ongelooflijk. Zo werd Ajax gebombardeerd tot het Bayern van Nederland en nog geen vijf jaar later heb je 18e gestaan en verlies je van een amateurclub

21 december 2023 om 20:50

Tel je zegeningen maar, psv en Feyenoord zouden er bij goed beleid waarschijnlijk amper aan te pas zijn gekomen, zo absurd veel geld kunnen zij er tegenaan gooien. Laat het maar even nivelleren

21 december 2023 om 20:50

Stel je niet zo aan, dit is toch gewoon een historische voetbalavond. Ajax komt er echt wel weer bovenop, alleen gaat op dit moment werkelijk alles mis.

21 december 2023 om 20:52

Ik vind dit toch aardig lijken op prachtig hoor.

21 december 2023 om 20:54

Ja zo kan het gaan hè. Het kan ook gebeuren bij andere clubs.
Voetbal is net een relatie. Zo trouw je met je zogenaamde ware liefde om vervolgens een jaar later te scheiden tsja. Leven bestaat uit ups en downs. Ajax zwaar zwaar zwaar down

21 december 2023 om 21:03

Tuurlijk is dit prachtig. Goed beleid wordt beloond, hard werken ook. Slecht beleid wordt afgestraft.

21 december 2023 om 21:04

Vraag me ook af of ze in de winter nog (verantwoord) veel kunnen uitgeven.
Je zou dan ook moeten verkopen en ik weet dat er enig belangstelling is, maar zou er veel ruimte zijn?

21 december 2023 om 21:05

Die 18de plek was natuurlijk wel met twee wedstrijden minder gespeeld. Maar inderdaad Ajax is in 2 jaar tijd wel echt afgebroken door oa van der Sar, Huntelaar , hamstra, Mislintat en de rvc.

21 december 2023 om 21:13

Ajax is in eerste instantie afgebroken door Marc Overmars die zo nodig zijn piemel moest laten zien en daarmee zijn vriend Van der Sar in de kou zette en aan zijn lot overliet. Daarna hebben de door jou genoemde namen de afbraak vakkundig voort gezet met absurde beslissingen. Pier Eringa en Steijn verdienen ook een vermelding. Wat een chaos. Wel eens met Fokke dat het goed is dat slecht beleid wordt afgestraft. Wie is die Valkanis nou ook weer joh.

21 december 2023 om 21:29

Ajax is nu dus echt het Bayern van Nederland. Die vlogen eruit tegen Saarbrücken

21 december 2023 om 22:58

Wat dacht je. Ik maak een nieuw account aan met een Ajax logo en ik ga even stoken?

22 december 2023 om 00:29

of, door die madam die haar telefoonnummer aan overmars had gegeven......

21 december 2023 om 20:49

Haha ik dacht, da’s onverwacht dat Ajax van Heracles verliest. Blijkt t gewoon Hercules te zijn…

21 december 2023 om 20:51

Heerlijke wedstrijd. Een team dat niet zeurt maar er voor gaan, tegen een team dat zijn eigen reputatie onwaardig is. Heel erg pijnlijk, en ook ik kan er chago van worden dat het al zo lang Ajax onwaardig is. Ze komen hun naam niet na.

Maar deze stunt. Dit is voetbal. Dit is genieten. Leuk ook om die jochies voor de camera te zien... geen media training. Gewoon natuurlijk.

21 december 2023 om 20:56

100% genieten. Overigens wel écht een hele wrede streek van Hercules. Ajax eerst nog hoop geven en dan alsnog de nekslag.

Ongelooflijk.... en gewoon nog verdient ook. Wat een pot, dit had bijna alles

21 december 2023 om 20:45

Dit is een samenvatting van het jaar 2023 van Ajax. Alles gaat mis.

21 december 2023 om 20:57

Precies de goede verwoording. Een samenvatting van 2023 gevangen in misschien wel de slechtste wedstrijd van het jaar. Hercules had er veel meer moeten maken.

Potverdomme wat was dit ongelovelijk slecht, de commentator of de spelers van Ajax, ik weet niet wie er slechter gepresteerd hebben vanavond.

21 december 2023 om 20:43

Dat Ajax slecht was is wel duidelijk. Laten we het vooral over Hercules hebben. Enorme wereldprestatie.

21 december 2023 om 20:44

Nee nee Messi we gaan het vooral over hoe slecht Ajax is.

21 december 2023 om 20:51

Daar was ik al bang voor.. 😜

21 december 2023 om 20:44

De spelers van Ajax. Wat een schaamteloze club is het ook. Een stelletje verwende jongvolwassen miljonairs die ruzie gaan zoeken met de plaatselijke schilder, accountant en leraar omdat ze het niet kunnen winnen. Wat een triest zooitje.

21 december 2023 om 20:51

oa Brobbey

21 december 2023 om 23:00

Ga er maar vanuit dat die ergens op reageerde. Die doet niet zomaar iets.

21 december 2023 om 20:48

Meen je dit nou serieus? Ga je een commentator vergelijken met deze resultaat?

Dit is bizar slecht van Ajax. En die Georgiër is echt een goede speler. Scoorde nog pas een hattrick

21 december 2023 om 20:44

Nog een woord. Terecht

21 december 2023 om 21:04

Het laatste woord is hierover nog niet gezegd

21 december 2023 om 21:18

1 woord: straftraining!

21 december 2023 om 21:49

Dat is niks. Vindt echt dat men geen salaris verdiend

21 december 2023 om 22:01

Mee eens.

Wat je hier vandaag doet qua opstelling en tactiek, schiet mij maar lek. Je begint met vier aanvallers, Hlynsson - wat een 10 is. Twee backs die voetballend niks toevoegen. Taylor was in zijn eentje je hele opbouw, wat een idioterie.

Zo'n Akpom, Mikautadze en Hlynsson. Hoe moet dat samenspelen?? Dat zet je Forbs op rechts. Een speler die het moet hebben van met zijn acceleratie een man uitspelen. Leuk, maar er stond daar vijf meter water aan zijn kant. Ook zo'n Van Axel-Dongen moet het hebben van snelheid en een actie. Dat gaat niet op zo'n veld.

Dan speel je de tweede helft op de betere kant van het veld. Waar die twee jongens kunnen renderen. En dan haal je ze er beiden uit. Hahah, nou echt hoor.. Vervolgens zet je Brobbey, Mikautadze en Akpom met zijn drieën in de spits. Die hebben echt niks gedaan behalve elkaar in de weg lopen. En Gaaei en Martha liepen beiden in hun eentje op een flank. Wat voor een tactisch onbenul ben je dan.

Uiteindelijk kan je er beter nu uitliggen en je focussen op je andere twee competities. Dan dat je straks iedere week met een midweeks programma zit de tweede seizoenshelft. Maar kom op zeg, als we met VZ een vriendenteam samenstellen hadden we nog gewonnen van dit Ajax. Echt schandalig hoe je tegenwoordig blijkbaar assistent kan worden in het betaald voetbal, en dit soort dingen doet.

Al had je gezegd: het veld ligt er slechter bij dan de Vinkeveense Plassen. We spelen lekker 4-4-2 met Brobbey en Akpom voorin. Schieten wat ballen naar voren, houden het middenveld en defensie solide en winnen zakelijk 3-0. Wordt je alsnog afgezeken omdat het nergens op lijkt, maar je wint gewoon veilig. Nu ben je tactisch dingen aan het uithalen, als je die zondochtend doet bij de jeugd van FC bal op het dak, dan wordt je vervangen..

Vertel John maar dat hij een nieuwe assistent zoekt. Dit is reden voor ontslag.

21 december 2023 om 20:43

Alles hierboven inderdaad. Bi-zar

21 december 2023 om 20:43

Helemaal eens, behalve dat je echt beter op deze competitie had kunnen focussen. Dit was de snelste weg naar Europa.

22 december 2023 om 20:45

Ze hebben de Conference League nog...

21 december 2023 om 20:49

Lekker dan, tactisch overklast door een voetbalveld

21 december 2023 om 20:51

Het is triest hè😂😂 Doet je denken wat de vereisten zijn voor een trainingsfunctie in het betaald voetbal..

21 december 2023 om 21:02

@ MartijnR: Helemaal met je eens. Dit had bij John vt Schip tactisch zo niet gegaan denk ik.

21 december 2023 om 22:48

Dat zou kunnen. Maar zouden die nu echt niet even overlegd hebben? Ze kunnen toch gewoon bellen? Of van tevoren afspraken maken? Dit neem ik Van 't Schip ook gewoon kwalijk. Je kan niet weggaan zonder een plan achter te laten.

21 december 2023 om 21:07

Misschien dat je er beter uit kan liggen, maar echt niet als je er tegen 3e klasse amateurs uit gaat. Dit gaat echt nog een pittige stormvloed opleveren denk ik, op alle vlakken in de club. Het vertrouwen dat redelijk leek op gebouwd na de klim op de ranglijst, maar dat zal nu wel weg zijn.

Wow, dag van hun leven voor die mannen. Dit blijven ze jarenlang op feestjes herhalen

21 december 2023 om 20:47

Hahaha en ik ook

21 december 2023 om 20:55

Ja precies. Ik heb het ook nog steeds over 10.10.10. Weet je nog?

21 december 2023 om 21:04

Ja maar als Feyenoorder heb ik zoveel dieptepunten meegemaakt dat ik dat prima kan hebben

21 december 2023 om 21:07

Leuk geprobeerd, Carmzzl. De aandacht verleggen naar een andere club. Trappen we mooi niet in. Wat een afgang voor Ajax.
Tip: wie geschoren wordt, moet stilzitten.

21 december 2023 om 21:57

Je reageert er anders wel op. Dus toch een beetje gelukt. Maar idd je hebt gelijk de afgang van Ajax is wel het dieptepunt. We zitten flink op de blaren, maar een geintje hoort erbij toch. Incasseren en uitdelen moet kunnen. Gezonde rivaliteit. Ik ben zelf niet iemand die geniet van een afgang van Feyenoord hoor of PSV. Zie dat vaak toch wel veel onder andere supporters het misgunnen. Ik zie graag het Nederlands voetbal internationaal groeien.

22 december 2023 om 01:36

Dit is historisch

Vandaag is bewezen wat ik al maanden zeg: Sutalo (en een hoop anderen) is een schande voor Ajax. Ontslaan, verhuur m voor niets aan amateurs. Gewoon weg, wat een verschrikking.Gefeliciteerd Hercules. Misschien is ook deze absolute schande alleen maar goed voor keiharde maatregelen deze winter.

21 december 2023 om 20:46

Die Valkanis ook meteen ontslaan. Sneue verschijning langs de zijlijn.

21 december 2023 om 20:49

Ook over Sutalo beginnen, koekoek 😂. Tijd om gewoon eerlijk te zijn en jongens als Marta en Avila nooit meer een Ajax shirt aan te laten trekken. Zelfde voor Mikautadze. Er klopte geen fluit van de opstelling, al moet je dan alsnog winnen, maar in de omschakeling gewoon geslacht. Een schande.

21 december 2023 om 20:52

Natuurlijk begin ik over Sutalo aangezien dat een basisspeler is die weer staat te schutteren. Tegen amateurs.c

22 december 2023 om 14:43

Stond hij te schutteren? Behave een slechte tackle vond ik het wel meevallen. Lekker verdedigen ook, als je telkens tegen een overtal komt te staan en er staat zulke flapdrollen op de flanken.

Brobbey mag zich gaan schamen, als je hier verliest ga je zonder ook maar iets te zeggen naar huis. Je gaat geen ruzie zoeken met de spelers van een team uit de 3e divisie.

21 december 2023 om 20:45

Waarom? Neemt zijn team op sleeptouw en strijdt tenminste. Alle andere spelers muv Ramaj kunnen zich pas kapot schamen

21 december 2023 om 20:48

Denk dat hij doelt op de agressie richting tegenstander na afloop, ze moesten hem wegtrekken

21 december 2023 om 20:48

Je gaat toch niet als een klein ventje staan ruzie zoeken met een team uit de 3e divisie. Als je hier al verliest dan houd je je mond en ga je naar huis.

21 december 2023 om 20:49

Willen knokken na verlies tegen amateurs? Ja dan ben je wel een droeftoeter.

21 december 2023 om 20:47

Niet alleen brobbey denk ik

21 december 2023 om 20:48

Brobbey was als enige nog redelijk.

21 december 2023 om 20:55

Ik snap je wel. Maar wellicht zei hij wel iets racistisch of iets anders kwetsend.

We weten het niet dus laten we afwachten voor meer details

21 december 2023 om 20:56

Misschien werd er wel iets kwalijks tegen hem gezegd?

21 december 2023 om 21:11

Brobbey is de enige met vuur in zich. Iemand die letterlijk en figuurlijk wil knokken voor Ajax en wie er goed ziek van is als dit gebeurd. Hadden ze maar allemaal dezelfde passie. Zo'n Taylor.... Als je die over het veld ziet sjokken... Die mogen ze echt gelijk het contract ontbinden.

21 december 2023 om 22:35

@HenkieThee
Wie weet werd Brobbey wel onheus bejegend en als je dan net verloren hebt, ja dan kan je wel eens uit je pan gaan. Brobbey is al meerdere keren onheus bejegend. Laten we eerlijk wezen Utrechters zijn nog al recht voor hun raap maar soms ook op een kwetsende manier.

Iedereen gaat natuurlijk focussen op Ajax, wat ook volledig terecht is. Het meme jaar is nu helemaal compleet.

Maar Hercules speelde echt goed. Staan verdedigend heel goed en kwamen er een paar keer heel gevaarlijk uit. Fantastische prestatie, chapeau!

Ik genoot een tijdje van het slechte seizoen van Ajax, enigszins vertekend door het aantal gespeelde wedstrijden maar toch. Toen ik het zielig begon te vinden ging het weer beter.

Nu verlies je van een stel amateurs.. Hahaha sorry maar ik geniet hier intens van. Moet helaas morgen wel een collega overnemen die ajax supporter is want hij durft morgen niet meer te komen

21 december 2023 om 20:45

Ik ben voor Ajax maar ik geniet hier ook wel van hoor (dat mag iedereen heel raar vinden)

21 december 2023 om 20:48

Snap het wel, ook de ontlading van Hercules na de 3-2. Prachtig om te zien.

21 december 2023 om 21:11

Ik moest ook lachen als Ajacied, maar kan mij ook wel erg schamen. Gelukkig stond ik niet op het veld...

21 december 2023 om 21:39

Haha, herkenbaar, vriend.

Dit soort seizoenen zijn Ajacieden vrij vreemd, maar verhelderend om eens de andere kant van de medaille te zien.

Het verschil tussen ajax en amateurs: Brobbey.

Nou, weten we in ieder geval wie er op het lijstje staat om evt coach te worden van ajax volgend seizoen, chapeau naar iedereen van Hercules

Schaam je 3-2 tegen de amateurs hoe is t mogelijk.

21 december 2023 om 20:56

En dan nog niet eens de hoogste klasse.

Allen contracten laten ontbinden... dat je hiervoor betaald krijgt is bijzonder.

Iets met een gifbeker die helemaal leeg moet. Wat een enorme schande. 2 maanden salaris inhouden van een ieder die ook maar een minuut gespeeld heeft vandaag, inclusief de staf.

21 december 2023 om 20:47

Die staf zit er net. Buiten wellicht mentaliteitsproblemen en op een paar posities wat kwaliteit is er ook gewoon een gigantisch gebrek aan balans. Er komt zoveel druk op die verdediging dat zelfs amateurs er gebruik van kunnen maken als ze slim zijn. Als je dan ook nog een offday hebt, is dit kennelijk het resultaat. Het is voor Ajax vooral zaak om hier niet in te blijven zitten, want er was wel sprake van een stijgende lijn.

21 december 2023 om 23:09

Ajax had vandaag geen offday. Men speelde op 3%. Alleen brobbey wilde er voor gaan. We hebben dan ook terecht verloren.

21 december 2023 om 23:18

Ik denk dat mentaliteit ook wel een grote factor is bij een offday. Zeker als het dit soort wedstrijden betreft.

In een seizoen 18e staan en uitgeschakelt worden door amateurs. Ik denk niet dat uberhaupt een van de twee ooit is voorgekomen bij Ajax. Maar nu beide. Ongelooflijk. Het lek is weer net zo groot als het was.

21 december 2023 om 20:49

Had schip maar zelf beter moeten nadenken en niet zijn vertrouweling de leiding moeten geven. Dat is gewoon een Steijn die geen enkel idee heeft en spelers zonder plan her veld op stuurt. Dan mag hij die rekening ook zelf oppakken.

21 december 2023 om 23:07

Mwa, ik denk niet dat je dit zomaar kunt afschuiven op de staf. Ik denk dat er wel andere factoren aan te halen zijn, want zelfs als je de spits centrale verdediger maakt en de rechtsback spits, hoor je deze wedstrijd gewoon te winnen. Het kwaliteitsverschil op individueel niveau is wel dermate groot. Het zag er allemaal totaal niet gemotiveerd uit en als je dan al zo kwetsbaar bent, verleg je eigenlijk de ondergrens naar beneden. Dat was na alles wat er gebeurd was kennelijk nog mogelijk. Het is niet zo dat de zwakheden al niet aanwezig waren. Het gros van de basiself dient doorgeselecteerd te worden. Die balans kun je na 25 wedstrijden sinds de start van dit seizoen (2023-24) wel concluderen. Dat hoeft niet alleen met transfers te gebeuren, want er zijn tieners bij Ajax die beter zijn dan die miljoenenaankopen van de afgelopen twee jaar.

22 december 2023 om 00:02

Misschien moet je het niet meer op Steijn afgeven. Die is al weer maanden weg. Dit bewijst toch gewoon dat er absoluut geen kwaliteit maar nog minder mentaliteit is.

21 december 2023 om 20:51

De noodzaak om al die rare aankopen eruit te gooien ook. En nieuwe te kopen.

Beide voeten weer op de geond.

21 december 2023 om 20:55

Waren ze aan het zweven dan?

21 december 2023 om 21:04

Volgens vele Ajax supporters gingen ze Conference League winnen

21 december 2023 om 21:09

Na een paar gewonnen Eredivisiepotjes begonnen sommigen wel degelijk te zweven. Ik heb vaak genoeg gelezen dat Ajax nog tweede gaat worden.

21 december 2023 om 23:10

Indien we van zwolle hadden gewonnen, dan gingen we inderdaad met 100% 2e worden. Feyenoord speelt namelijk de laatste weken ook gewoon niet goed.

Hele hele hele hele hele zware tijd voor mij als Ajacied zijnde dit. Kijk als sinds mn 4de naar Ajax, maar nog nooit zoiets meegemaakt. Dit doet ontzettend veel pijn. Hercules gefeliciteerd!

Lekker hoor.
Dat wordt een feestje in Utrecht...



Ik zei na de eerste paar wedstrijden van Steijn dat het me niet zou verbazen als ze er direct uitvliegen in de beker. Maar dit is wel de grootste sportieve dieptepunt in de geschiedenis van Ajax.
Ik weet niet Van 't Schip nog in Australie zit, maar die wordt straks wakker op een manier die zijn weerga niet kent. Ook bizar wat een verschil tussen hem aan de zijlijn en deze Valkanis.

Wowwwwwwww ik als een voetbal supporter heb zo hard zitten juichen hahahahhahahha ken dat hele club niet wel een keer van gehoord maar ik was gewoon aan het springen en dansen in de woonkamer !!!! Hahahhahhaha wow wow wow

21 december 2023 om 20:53

Begrijpelijk, je moet genieten van de spaarzame momenten die de geschiedenisboeken in gaan. Over een een paar jaar domineert Ajax weer en dan valt er niks meer te dansen. Terecht verloren.

21 december 2023 om 21:11

Mijn god, dat je dit nog durft te roepen na zo’n wanvertoning (al het hele seizoen) hahaha! Wellicht domineren in de 3e divisie samen met Hercules ja.

Heb je een combi van Zlatan een Lukaka en dan verlies je alsnog..

21 december 2023 om 20:45

Je kan wel bijdehand gaan doen, maar aan hem lag het zeker niet. Gaf weer een hele goeie pass bij de 2 2 eb maakte de 2 1.

21 december 2023 om 20:45

Ook nog rico verhoeven als ik zo het einde zag

21 december 2023 om 20:49

Die verdedigers van Hercules maken allemaal een transfer naar de PL, kan niet anders.

Denken dat het nooit meer erger kan met Ajax is naief. Heb ook ooit gelachen om Feyenoord en PSV. Maar iets als dit hebben zij zelfs in de donkerste dagen niet voor elkaar gekregen..

Triest weer dat opstootje op het eind, en weer die trieste Van Hussen. Wat een pisventje is dat gebleken de hele wedstrijd zeg.

Dit Ajax valt of staat met de vorm van Brobbey, geen enkele aankoop is z’n geld waard gebleken.

21 december 2023 om 20:55

Klopt. Alleen van de Boomen en die kostte het minste. De rest mag er eigenlijk ook wel uit. Te beginnen met Avila en Forbs. Wat een prutsers.

Wat mij betreft hou je Akpom als pinchitter. De rest kan weg.

Wat is Ajax slecht zeg dit seizoen

21 december 2023 om 20:56

Verrast je dat nog? Het is al anderhalf jaar niet om aan te gluren.

21 december 2023 om 23:12

Wij zijn sportief. Wij geven andere clubs ook een keer een kans om iets te winnen.

Als je aan buitenlander had gevraagd zonder voetbalkennis wie van de 2 clubs er op het 3e niveau speelde, hadden gezegd; allebei… wat was Ajax slecht zeg. Martha mag eigenlijk niet eens amateur zijn, Avila loer laten draaien door Overmars en Sutalo die zoveelste keer kopduel verliest

21 december 2023 om 20:49

Het mooie is ook dat dit niet eens een team was van het derde niveau, maar van het vierde niveau zelfs. Wauw wauw wauw, echt heel vet.

21 december 2023 om 21:07

Vond Hercules eerlijk gezegd echt goed spelen. Zat echt een idee achter en prima aanvallen

Nooit meer blijf ik thuis voor een wedstrijd van Ajax.

21 december 2023 om 22:28

Kijk dat zijn de echte supporters!

Echt ongelooflijk dit. Dit mag echt niet gebeuren en het is ook werkelijk een keiharde degradatie van de Eredivisie in niveau als je ziet hoe slecht ze presteren in de beker. Ik heb met alle respect nog nooit zo'n slappe Eredivisie gezien als dit seizoen en ik kan me ook geen slechter Ajax heugen dan dit seizoen. Dat zegt wel wat na vorig jaar. Er is in ieder geval genoeg werk aan de winkel voor de nieuwe beleidsbepalers in Amsterdam. Er was in ieder geval een stijgende lijn, maar dit is wel een afgang van jewelste.

In mijn ogen de grootste afgang uit de geschiedenis van onze club.
Schandalig, schaam je kapot, stelletje anti-voetballers.

Schandalig meer kun je er niet over zeggen

Verdiend verloren toch. Werkelijk een schande, maar de realiteit. Wel geheel passend in dit seizoen. De weg in de competitie is omhoog geslagen, maar zie hier hoe kwetsbaar de ploeg ook is. Nog genoeg los zand dit Ajax.

Alles wat voetbal mooi maakt. Wat een fenomenaal sprookje! Een wedstrijd met eeuwigheidswaarde, voor beide clubs. De grootste stunt in de Nederlandse voetbalgeschiedenis

Grootste sportieve schande in de historie van Ajax.

Moeten zich diep schamen. Ongelofelijke onbenullen..

Ik ben blij dat ik getuige ben van geweest van de laatste wedstrijd van Gaston Avila in Nederland. Dit is wellicht de slechtste speler die ik ooit heb zien spelen, en ik ga al een tijdje mee.

Mooi voor Hercules. Met bloed, zweet en tranen op een echt schandalig veld, en dan zie je wat er kan gebeuren. Ajax was gewaarschuwd na HHC gisteren, toch?

21 december 2023 om 21:00

Het verrast ook niet. Aanvallend onmachtig, in de omschakeling enorm kwetsbaar. Is al de hele tijd zo.

21 december 2023 om 21:12

Ik vrees het ergste en dat hij binnenkort weer een kans krijgt...

Terecht. Niets anders van te zeggen. Als je wandelvoetbal gaat spelen dan vraag je er ook om

22 december 2023 om 07:27

Nog steeds fan van Mistintat ? Wat heeft die man een ravage aangericht dit gaat jaren duren eer we er weer bovenop zijn .

Wat was dit kansloos zeg. 🤣 Medelijden met mezelf en de mede Ajacieden. Één voordeel, slechter kan het toch niet worden? Maar wel jammer dat van alle dieptepunten de diepste vlak voor de winterstop gebeurd.

21 december 2023 om 22:30

Nee, 1 ding scheelt, je kan nu niet meer verliezen in de beker dit seizoen.

Zoveel spelers die je per direct op staande voet zou moeten ontslaan. Lachwekkend dit. Deze selectie is echt lachwekkend. En die Martha gaat ook nergens over, dat hij minuten krijgt is niet te begrijpen.

21 december 2023 om 20:47

Heb de halve wedstrijd bedacht wat je nou moet doen, ik denk gewoon uitzitten en dan zien we ‘t wel weer. Jij nog een goed idee?

21 december 2023 om 22:21

Enige oplossing is aan de drank en er niet meer over nadenken.

heerlijk dit, ajax was al geen fan van de galgenwaard.....maar dit was wel heel leuk voor hercules

Avila, mikautadze, forbs… allemaal dure aankopen die niks brengen. Mikautadze kan dan lijken alsof hij kan voetballen, maar hij kiest elke keer voor de moeilijkste oplossing (wat ook vaak fout gaat). Niks anders dan een totale vernedering, nu salaris inhouden en snel naar de winterstop

21 december 2023 om 21:02

Doe daar maar sutalo bij. Want een schande die jongen. Ze laten net bij espn al zijn fouten zien vanavond. Jeetje echt schrikbarend.

Ik weet niet wat erger is: 18e in de eredivisie of op deze manier door een amateurclub uit de beker worden gegooid 😅

21 december 2023 om 20:47

Het is niet zo dat Ajax dit seizoen kanshebber was voor de beker. Het enige positieve wat ik hieruit kan halen is dat het weer extra rustdagen oplevert voor de selectie. Die ze hopelijk gaan opvullen met straftraining.

21 december 2023 om 21:18

Volle focus op het kampioenschap

Regelrechte schande. Meer valt er niet zeggen over deze wedstrijd.

Ongelovelijk... Wat mij betreft na de winter nooit meer Taylor, Martha, Mikanogwat, tahirovic en Axel dongen. Dat waren wel de allerslechtste. Voor de rest nog zoveel slechts, maar wellicht dat die nog wel beter kunnen (Forbs, Gaaii, Sosa)...

21 december 2023 om 21:02

Nee hoor. Forbs was de allerallerallerslechtste. Die komt nog geen krat bier voorbij en zelfs zijn tikkies terug waren balverlies

Grootste stunt uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis (of in ieder geval deze eeuw)? Spakenburg-Utrecht, Swift-Vitesse, ADO-Groningen 5-1 in de play-offs, PEC-Ajax 5-1 beker. Komt allemaal niet in de buurt.

22 december 2023 om 04:48

Ado 3-3 Excelsior overtreft alles. Van 3-0 naar 3-3 in 12 min tijd. 3-3 valt in de laatste minuut. 4-3 DH daarna 4-4. Pingels Excelsior mist, DH net zo.. 8/9 pingels later geeft DH het weg en brak de hell uit.. de rest is geschiedenis.

Prachtig. En dan ook nog met die climax in de laatste minuten. Al die Ajacieden die vanmiddag nog zaten te lullen dat ze in de superleague thuishoren ook weer stil gekregen.

Volledig terecht dit. Dramatisch ajax, dramatische opstelling. Martha kost je nu al een aantal wedstrijden punten met zijn lakse verdedigende houding. Bij de 3-2 doet hij weer lekker niets. Starten met een Avilla die al volledig is afgeschreven, starten met Taylor op 6 wat hij totaal niet kan. Chapau voor de technische staf om dit zooitje ongeregeld in deze samenstelling het veld op te sturen. Geniet ervan zou ik zeggen, zo rond maart gaat er echt een hele hoop uitvliegen.

21 december 2023 om 21:00

Je vergeet Sutalo die weer een belachelijk kopduel verliest. Drama verdediger

21 december 2023 om 21:40

Ja dat was weer een drama. Maar wat ninjakai zegt over die opstelling klopt ook wel. Wat was dit??

21 december 2023 om 21:43

Los van de opstelling, met welk team je ook speelt, je moet dan nog van een amateur club winnen. Mijn clubje verloor gisteren van de amateurs, maar deze club speelt nog een niveau lager.

21 december 2023 om 22:22

Dat klopt natuurlijk. Maar een wedstrijd tegen amateurs is geen vrijbrief om als coach maar wat te doen. Je hebt ook tegen amateurs gewoon balans nodig.

21 december 2023 om 22:40

Maar je zou juist zeggen dat je tegen 2de klasse amateurs meer aan een voetballende 6 hebt dan aan een verdedigende. Zo vreemd vind ik de opstelling niet. Het lag meer aan de inzet en de kwaliteiten dan aan de opstelling

21 december 2023 om 22:53

Oke daar ben ik het dan weer niet mee eens. Juist dit Ajax laat al maanden zien geen organisatie te hebben bij balverlies. Juist zo'n wedstrijd als deze moet je spelers op hun eigen positie zetten, organisatie inbouwen, dan scoren die amateurs nooit. Tegen PEC zegt Valkanis nog dat iedereen wilde aanvallen en het daarom mis gaat. En dat zien we al maanden. Speel dan nu gewoon met een organisatie, spelers op de logische posities, en zet dan eventueel wat nieuwe namen erin op de plekken waar ze horen. Maar niet zonder een 6 als je al zoveel moeite hebt met controle, en niet met 3 spitsen de hele tweede helft die precies in dezelfde zone komen. Het zou hier niet over moeten gaan tegen amateurs, maar juist tegen amateurs moet je toch gewoon je eigen spel spelen, controleren, niks weggeven. En daar heb je organisatie voor nodig. Nu speelden we alsof we laatste minuut nog de winnende moeten maken, iedereen vooruit. Niet handig denk ik.

22 december 2023 om 08:14

@leidsehood,
Je speelt tegen het 4de niveau van Nederland. Dan kun je best wel een keer tegen een counter aanlopen, maar deze moet je vanuit je eigen voetballende kracht winnen. Het klinkt misschien arrogant, maar het kan niet zo zijn dat Ajax zich aan hoeft te passen aan een middenmoter uit deze klasse.

Dit is toch met afstand de grootste schande uit de Ajax geschiedenis!!

Hato is de nieuwe Sergio Ramos, Hlysson de nieuwe Litmanen en Brobbey de nieuwe Shevchenko of niet analytici? Matige ploeg dat Ajax

21 december 2023 om 20:48

Nou vooruit, graag de naam van de analist die zei dat Hato de nieuwe Sergio Ramos is, Brobbey de nieuwe Shevchenko is en Hlysson de nieuwe Litmanen.

21 december 2023 om 20:49

Grappig dat je precies die noemt. Dat zijn de enige aardige spelers. De rest is amateur niveau.

Het past bij hoe waardeloos 2023 voor ons is. 18de staan, uitgeschakeld worden door amateurs, een bekerfinale verliezen door strafschoppen, vernederd worden in de klassieker, twee keer kansloos in Eindhoven, 5x in dit halve seizoen een resultaat vergooid in de 90ste minuut of later.

Het slechtste jaar uit de recente historie. Het tij zal keren, maar voorlopig is dikke ellende. Ik kan niet wachten op het uitzwaaien van al die mislukte aankopen. Nog een paar mislukte bestuurders (hendriks!) eruit en dan verder bouwen. Oh ja, als Van 't Schip ziek is, schuif Dave Vos maar door en laat Valkanis ver uit de buurt van beslissingen blijven.

21 december 2023 om 20:58

Vrees ook nog voor die 2 potjes tegen Bodo Glimt. Dat zou ook nog wel eens pijnlijk kunnen worden.

21 december 2023 om 21:04

Als je geen gerichte aankopen doet die er meteen staan, gaan we die inderdaad kansloos verliezen

21 december 2023 om 21:17

@dnsdkr

Daar ga ik ook absoluut vanuit. De lat moet omhoog, de spelers die niet meer kunnen moeten naar de uitgang gedirigeerd. Wat mij betreft, aangezien dit seizoen toch al verloren is (alleen Europees voetbal moeten we zien te halen, links of rechtsom). Het is heel simpel : we hebben budget nodig om te investeren dus we moeten spelers verkopen deze winter zodat er ruimte komt voor gerichte aankopen.

Oh ja, we zijn vooral op zoek naar een speler die graag de aanvoerdersband kan en wil overnemen. We hebben een leider nodig voor de talenten. Niet een record aankoop uit de Premier League die mislukt is en absoluut geen leiderschapskwaliteiten heeft.

21 december 2023 om 21:22

Het probleem is, dat in iedere linie zoveel troep zit. Geen buitenspelers die een man voorbij spelen, geen middenvelders die controleren en kunnen omschakelen, geen verdedigers die kunnen killen. Het is te veel van net niks.

Als het voetballend niet wil lukken, dan moet je terug vallen op persoonlijke duels winnen. Alleen Brobbey doet dat bij Ajax

21 december 2023 om 21:47

Tja, we zullen toch ergens moeten beginnen. Volgens mij begint voetballen altijd in de as. Dus de 6 positie zou ik zelf zeggen. Net als de linksbackpositie, waar we nu 5 spelers onder contract hebben (wijndal, Avilla, Salah-Eddine, Sosa en Martha) die daar allemaal niet voldoen. Ik denk dat we daarmee moeten beginnen.

Ik weet niet hoe ver we komen in een winter, maar er moeten meer bouwstenen bij. Ramaj, Hato, Hlynsson en Brobbbey dat laten we staan. Berghuis, Taylor (met een speelverbod op 6), Bergwijn en Akpom gaan ook nog hun waarde hebben.

Het zal stapsgewijs gaan, zolang we maar niet weer FM24 gaan spelen op de transfermarkt. Wat simpele "van Geel'' aankopen zouden al helpen op dit moment. Gewoon iemand die er nu direct staat in de Eredivisie.

21 december 2023 om 21:13

Deze opsomming vind ik echt heel pittig om te moeten lezen, maar echt waar, het lijkt wel of je het over een degradatiekandidaat hebt. We komen er weer bovenop, maar wanneer. 🤷‍♂️

21 december 2023 om 21:19

Ik was nog even vergeten te vermelden : dit was de 10de nederlaag in dit halve seizoen.

Ajax begint steeds meer op een voetbalclub te lijken. Nieuwe spelers halen die eh ondermaats zijn, verliezen van een amateurclub. Ofwel t was altijd zo dat t publiek kon aanschouwen of ajax met goed of slecht voetbal won.
Maareh hercules goed gevoetbalt hoor.

Dit is heerlijk, dit is wat voetbal mooi maakt. Dit is gewoon geschiedenis. Ik kan hier echt van genieten… gefeliciteerd Hercules…

Dikverdiend geen woorden voor. Staf en spelers hebben genoeg reden gegeven voor contract ontbinding. Wat de fuck doen spelers als Forbs,avila,taylor,martha in Ajax 1

Volledig terecht. Hoe krijg je het bedacht om Tahirovic in te laten vallen? Hoe krijg je het bedacht om Mikautadze te laten staan? Verder 0,0 inzet, zoals we gewend zijn. Dit is een rampseizoen en dit is nog niet het dieptepunt. Na de winterstop worden we uitgeschakeld door Bodo (en vrij kansloos ook, dat wordt niet spannend) en zakken we in de competitie af. Hoe ver, dat durf ik niet te zeggen. Degradatie is in mijn ogen een reële mogelijkheid. Er loopt simpelweg te weinig kwaliteit rond en waar het vooral aan ontbreekt is aan inzet, passie en motivatie.

Je kan het eigenlijk geen stunt meer noemen

Wat een dramatisch spel heb ik gezien vandaag. Tsja woede en ongeloof komt bij me op als Ajacied… Geen woorden voor. De complimenten aan Hercules wat een prestatie.

Grootste fout van een trainer altijd beginnen met het sterkste elftal daarna kan je nog altijd wisselen naar mindere spelers maar dit is diep diep triest verliezen van een derde Klasser en verder .......

21 december 2023 om 22:40

Inderdaad. Als je nu een selectie had die overloopt van het zelfvertrouwen dan kun je wat extra spelers rust gunnen.
Maar het hele seizoen gaat al dramatisch. Dan neem je geen risico en begin je met je sterke 11. Had je in minuut 60 als je 4-0 voor staat alle wissels erin kunnen gooien om spelers rust te geven

Ongelooflijk, er zit echt helemaal niks in dit team. Brobbey is oprecht onze enige fatsoenlijke speler. Het was gewoon een amateur ploeg tegen een amateur ploeg.

Gefeliciteerd Hercules dik en dik verdiende.overwinning.

Dit is toch wel een mooie voor de geschiedenisboeken. Naast de bijbel met daarin 'David tegen Goliath'

21 december 2023 om 22:25

Ajax en Hercules in de bijbel, denk dat er dan verwarring ontstaat. Over de laatste twee jaar bij Ajax kan je absoluut een boek schrijven trouwens, hoe dit kan gebeuren, ongekend. Management van de onderste plank.

Ach ach wat een triestesse. Leuk voor Hercules maar deze teloorgang van Ajax is episch en was zo onnodig als jet het meeste geld hebt. Die Mistlintat, wat een oplichter. Daarnaast gaat het in Schips afwezigheid onder die Valkiris erg matig, die zal er ook wel weinig kaas van hebben gegeten, niet voor niets een onbekende assistent. Je kunt Gaaei en Avila niet blijven opstellen, het wordt nooit wat en daar wordt je nu voor afgestraft. Maar misschien is dit wel beter dan een volle kuip loten in de volgende ronde en er weer dik afgaan. Dit Ajax is veel slechter dan onder Frank de Boer en die had niet veel om mee te werken hoor.

Je speelt theoretisch voor 2 prijzen, maar met hoe dit seizoen gaat praktisch voor 1, en dan stuur je een compleet C-elftal een blubberveld op.
Ik kan met geen woorden uitdrukken hoe bizar ik dat vind.

Die Gooijer en Avila hoef je echt niet meer bij de eerste selectie te halen.
En Martha wat moet ik daar over zeggen? Er werd 2 a 3 wedstrijden geleden al door vele geroepen dat hij niet meer opgesteld hoeft te worden voorlopig want Ajax 1 was overduidelijk te vroeg, vandaag lijkt me dat oordeel definitief bevestigd?

Verder begrijp ik ook niet waarom Akpom en Brobbey weer de hele helft naast elkaar staan. Je speelt tegen een tegenstander die 442 hanteert, dwz dat je al 2 man tekort komt op het middenveld. Er waren gigantische gaten, net als tegen PEC. Gewoon lekker Hlynsson of Berghuis opstellen aub, niet en Brobbey en Akpom.

whoehahahaha wat een wedstrijd, Ajax ga je schamen, wat een droeftoeters....als je denkt het kan niet slechter. onderaan in de eredivisie en dan nu dit

Dot is toch smullen geblazen. Wat een prestatie van Hercules!

3e divisie! Niet eens de hoogste klasse amateurs !

Benieuwd wat Helene Hendriks, voorzitter van de Gaaej fanclub hier over te zeggen heeft. Avila ook dramatisch, en Taylor is zelf international

Grote schande dit.!! Gefeliciteerd Hercules..!!

Ik dacht dat AZ slecht was gisteren. Maar dit slaat echt alles. In fases gewoon weggespeeld door een club van het vierde niveau. Ongelofelijk dit

Het John van het Schip effect is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Als Ajax verstandig is gaan ze deze winterstop zowel een nieuwe trainer als enkele kwaliteitsaankopen binnen halen

21 december 2023 om 20:55

John van het Schip was er de laatste twee wedstrijden niet bij? Dit kun je hem niet aanrekenen

21 december 2023 om 21:07

Alsof die Valkanis, waar niemand in Nederland ooit van gehoord had, nu bij Ajax zou zitten als Schip hem niet in zijn staf had geëist.

21 december 2023 om 20:56

John van 't Schip is er niet eens bij vandaag (en afgelopen zondag tegen Pec). Maar die kwaliteitsaankopen die moeten er zeker komen. Dan kunnen we een aantal mislukte Mislintat aankopen er weer uit gooien.

21 december 2023 om 21:49

Maar wel de assistent die Schip per se erbij moest halen en waar nog een afkoopsom betaald moest worden, terwijl 5 maanden eerder al de duurste assistent van Nederland was binnengehaald. Als Valkanis faalt, faalt Van 't Schip ook. Zonder Van 't Schip had er geen Nederlander ooit van Michael Valkanis gehoord.

21 december 2023 om 21:59

Het zal wel, ik was allang blij dat er iemand wilde instappen bij Ajax. Dat hij een dramatisch trainer was (zie zijn resultaten als zelfstandige trainer) maakt hem geen slechtste assistent. Schreuder was ook een prima assistent, maar geen geschikte hoofdtrainer.

Van 't Schip is een interim-trainer voor het restant van dit seizoen. Niet meer of minder. Van plek 18 zijn we naar plek 5 geklommen, we hebben gezorgd dat we in ieder geval Europees hebben overwintert. Hij heeft bijna het maximale eruit gehaald. Het is jammer dat zijn afwezigheid ons twee hele vervelende duels heeft opgeleverd.

Overigens wil dat niet zeggen dat het geweldig gaat onder Van 't Schip. Het spel is gewoon nog steeds niet best en er gaat nog zat mis. Er zit alleen wel progressie in. Onder Steijn was er er geen lichtpuntje, alleen maar een afdeling het ravijn in. Nu klimmen we er langzaam uit, met de nodige tegenslagen.

Verwacht geen wonderen, plek 5 met de hoop dat AZ en/of Twente er de komende maanden veel minder van bakken. Als wij dan wat progressie boeken komt plek 3 misschien in het zicht. Anders via play-offs.

21 december 2023 om 22:46

En jij denk dat van het Schip niet op afstand de boel regisseert? Dit kan je wel degelijk van het Schip aanrekenen. Die assistent doet niets zonder overleg en goedkeuring van John

Alle aankopen van Misilintat verkopen zelfs met verlies prima.

Die paar die nog in RvC zitten moeten oprotten en in winterstop goede aankopen doen. Terin*zooi voor die Misilintat

ik neem aan dat dit de laatste wedstrijd van Sutalo, mikautadze en Avila in een ajax shirt geweest is

Shame! Shame! Shame! Shame!

Mooi om te zien, dit is voetbal. Ajax dat vernederd wordt. Het grote Ajax, even op zn plek gezet door een Hercules bizar! Wat een sensatie! 👏

Hoe wil je nu verder als Ajax zijnde? Doorgaan met pappen en nathouden, of ga je echt rigoureus optreden? De winterse transferperiode zal het uitwijzen. Bijna alle aankopen in de aanbieding. Spelers als Martha, Hlynsson en Taylor terug nar Jong Ajax. En dan mogen de keeper, Hato en Brobbey blijven. Brobbey wel de enige zekere basisspeler. Daarnaast. Wie dit mogelijk hebben gemaakt met pek en veren de Arena uit.

21 december 2023 om 20:51

Brobbey idd goed, had bijna in zijn eentje de wedstrijd beslist

21 december 2023 om 21:05

Avilla, Sosa, Gaaei, Tahirovic, Mikautadze, Sutalo, Forbs : het voegt allemaal niks toe. Akpom wil ik een uitzondering voor maken, die levert als invaller of back-up achter Brobbey nog een positieve bijdrage aan Ajax ondanks zijn beperkingen. Maar laten we asjeblieft een Nederlandse CV halen naast Hato, een linksback, een 6 en een rechtsbuiten. Als we daarvoor Bergwijn moeten verkopen? Graag, die jongen heeft absoluut niet de juiste mentaliteit. Waar Tadic jongens motiveerde extra uren in de sportschool en op de club te maken is Bergwijn van ''ze moeten het zelf weten''. En dat is onze aanvoerder ....

Ik ga spelers als Martha en Hlynsson niks kwalijk nemen. Dat die eerste Ajax 1 heeft gehaald is echt een wonder als je Jong Ajax een beetje hebt gevolgd de laatste jaren. Hlynsson zou een Dani de Wit rol hebben gehad (leuk voor de breedte, ontwikkelt zich goed en kan leuk meespelen). Van Taylor mag je inmiddels bij zijn 2de volledige seizoen meer verwachten. Maar tegelijk, als hij dingen moet doen die hij niet kan (lees het spel maken) dan ben je als trainer ook niet helemaal lekker.

Het seizoen is natuurlijk al lang verloren, dat was al duidelijk na een competitieronde of 3/4. Maar wij moeten het wel uitzitten met dit zooitje.

21 december 2023 om 22:45

Want Ajax kan de in de winter nog zo even 100 miljoen tegenaan gooien om een hele nieuwe selectie te halen. De kans op CL volgend seizoen is heel klein geworden, dat gat moet eerst weer gevuld worden voordat er aankopen komen.

21 december 2023 om 22:56

Nee, maar je hoeft ook niet voor 15 miljoen per stuk spelers te kopen. Bovendien kun je ook spelers verkopen om budget te krijgen. Ik ga ook niet uit van CL volgend seizoen, noch voor 100 miljoen uitgaven.

Leuke bekerwedstrijd knap gedaan door Hercules , zaterdag er ook behoorlijk doorheen. Knappe prestatie mannen. Ajax ook bedankt, jullie zijn weer op de weg terug (naar beneden).

Zo nu ga ik naar echt goed voetbal kijken.de amateurs hebben we gehad.

Krijg je er van als je niet met je sterkste team start
het was weer ouderwets saai en maar terug spelen en terug spelen. Gaaaaaaaaap

21 december 2023 om 21:05

Dit was het zo'n beetje het minst slechte team.

21 december 2023 om 21:34

haha, ik zou NOOI met al mijn spitsen beginnen. Als je dat perse wil doen moet je de bal ook hoog kunnen geven. De beide backs kunnen dat niet.
Dan moet je toch al vind je hem slecht Sosa opstellen hij kan dat wel
Ik zie het oude euvel terugtikken en terugtikken.
Dit komt door veel en veel te weinig beweging, alleen Hlynson loopt

Wat een droom voor deze club. Ze speelde met lef en durf . Wonnen nog verdiend ook.

Elke keer als je denkt dat de gifbeker nu wel echt leeg is krijg je zoiets. Avila uit de selectie zetten en in de winter één of twee gerichte aankopen om te zorgen dat je in de omschakeling geen 20 kansen per wedstrijd weggeeft.

Weet niet eens wat een grotere schande is: 3 2 verliezen of na afloop je zo laten gaan als prof en knokken met een amateurspeler. Wat laat je dan zien hoe klein je bent

21 december 2023 om 21:00

Je weet toch niet wat er gebeurt of gezegd is.

21 december 2023 om 21:04

Klopt weet ik niet. Maar je laat je in ieder geval enorm kennen. Hoeveel frustratie ook. Maar goed ik heb makkelijk praten vanaf mijn luie bank

21 december 2023 om 21:02

Niet om het goed te praten maar die kerel was de hele wedstrijd (oa eerste d helft tegen avila) bezig met zuigen, provoceren etc. Gewoon een vervelende vent, dus zal mij niks verbazen als hij ook strontvervelend deed na de wedstrijd

Tijd voor een grote schoonmaak de komende transfer Window, een hoop gasten hebben al lang genoeg bewezen dat zij het niet aankunnen. Neem je verlies en doe een paar echt goed gerichte aankopen zodat je de Conference Leaque kan pakken.

21 december 2023 om 20:53

De Conference League pakken? We beschamen ons net tegen een club uit de Derde Divisie. We hebben geen schijn van kans tegen Bodo.

21 december 2023 om 21:25

Da’s ook lekker realistisch: net verdiend van een 3e klas amateur verloren en dan denken aan het pakken van de Conference League 😆

21 december 2023 om 21:52

Het getuigt wel van een bijna schofterige arrogantie dat je het op zo'n avond durft te hebben over winst van de Conference League.

Het is diep triest natuurlijk, maar zo weet je ook dat je echt nieuwe spelers moet halen. Iedereen roept om Mikautadze, kip zonder kop in het veld. John van t Schip is er niet en dit laat de staf zien? My god.

Leuk voor de amateurclub, kan Ajax zich focussen op de ED, scheelt weer.

21 december 2023 om 21:07

Je moet die assistenten, inclusief meesterstrateeg Maduro (), zo snel mogelijk lozen.

21 december 2023 om 21:28

Meester strateeg, Alex Pastoor prijst hem de hemel in en iedereen gelooft het, best wel triest.

Zullen deze verwende profs nu dadelijk lekker in die warme bus stappen naar Amsterdam gezellig kerst vieren en dan lekker op vakantie, of zullen ze beseffen dat er iets moet gebeuren.

Doortrainen in de winterstop en iemand moet tegen die gasten zeggen loop maar naar Amsterdam, misschien dat ze dan beseffen dat er daar een groot probleem is

21 december 2023 om 21:49

Over mijn lijk mentaliteit zit er niet in bij het overgrote deel, zeg maar bijna de hele selectie. Ik zag vooraf die Tayloir in een kringetje de andere 10 toespreken. Toen had ik al de gedachte, als die verkeersagent vanavond de leider is, is er iets grondig mis met dit Ajax. Daarbij, sinds zeg maar 1965, volg ik Ajax als fan. Maar ik heb nog nooit zo'n slecht bij elkaar gekocht zooitje, inclusief de Taylors, Martha's, Renschjes, Bergwijntjes, etc., etc., gezien. En ga dan even anderhalf jaar terug. Dan moet je het daarna wel op een afschuwelijke manier hebben verprutst. En van al de verantwoordelijken zijn alleen van der Sar en Eringa opgestapt. Mislintat is ontslagen. Maar de rest zit tijdens de thuiswedstrijden in de Arena nog steeds hoog en droog op de Eretribune. Dan is er intern ook iets gruwelijk mis.

22 december 2023 om 03:34

Helemaal met jullie eens. Dramatische instelling. Dramatisch bij elkaar gekocht. En ook de jeugdproducten gaven niet thuis vandaag. Er is intern heel veel mis.

1 van de aller grootste schandes uit de totale geschiedenis van de club vanavond. Dit is echt te bizar voor woorden, zo intens slecht. Ajax moet echt een complete metamorfose ondergaan komende zomer. Dit seizoen is al totaal verloren. Echt geen enkele aankoop van Mislintat voldoet, echt geen enkele. Geen vleugje talent te bespeuren. Tahirovic, Forbs, Mikautadze, Gaaie, Sutalo, Sosa, allemaal drama. De 1 is nog slechter dan de ander. Kan die Mislintat nog voor de rechter gesleept worden voor het verbranden van tientallen miljoenen? Uit Jong Ajax komt ook echt helemaal niks door voorlopig. Even dacht ik, Ajax krabbelt weer een beetje op tot deze laatste 2 wedstrijden ze zichzelf weer compleet voor schut zetten met krankzinnig slecht voetbal. Straks nog even afgedroogd worden door Bodo Glimt en het seizoen is compleet. Wat een drama om Ajax supporter te zijn op het moment.

Lang heb ik veel aankopen verdeligt maar wat een schande is dit, en ook nog dik verdiend ook, op brobbey na mag dit hele ongeïnspireerde zooitje weg, en het liefst per direct. , en dan zoon instelling ongelooflijk!

Prima, rouw er niet om. Minder wedstrijden in 2024. Schoonmaak kan nu beginnen. Direct een aantal verkopen, verhuren, contract ontbinden, terugzetten naar jong Ajax, maakt mij helemaal niets uit hoe als deze onwaardige Ajax spelers maar weg zijn. Proberen de komende weken ervaren spelers op te pikken waarvan ik wel denk dat er al gesprekken gaande zijn en die er direct zullen staan om minimaal de 3e plek veilig te stellen. Geen probleem, komt goed hoor. Dit is misschien het beste wat Ajax kon overkomen.

Ik ben al mijn hele leven Ajax supporter, maar heb dit nog nooit meegemaakt.
Geef me nog liever het beton voetbal van Frank de Boer, wat een schande dit.
Wat een slechte selectie, Sutalo, Mikautadze,martha, Forbs,avila..... dit doet pijn aan de ogen.
Verkoop wat je kan verkopen en bouwen aan het nieuwe seizoen.

Hercules was ook een sterkere ‘Griekse God’ dan Ajax. Had derhalve niets anders verwacht.

Wat een seizoen ! Laatste gestaan en nu door een amateur club uitgeschakeld. Zijn wat dat betreft de eerste topclub in NL die dit voor elkaar krijgt. Ook hiermee hebben we de andere overtroffen.

2023 sluit Ajax op de meest beschamende manier af. Dit somt Ajax op dit seizoen en dan nog erger vandaag. Bizar dat je overklast bent door amateurs. Ze mogen allemaal lopen naar huis mag ik hopen. Want dat verdienen ze…

Elke nadeel,zn voordeel. Als Ajax door was gekomen had het bestuur misschien gedacht dat het lek al boven was na 6 winst partijen en door in de beker, nu zien ze misschien pas echt dat ze MOETEN investeren en de zwakke broeders lekker dumpen voor n prikkie , op naar de top

En weer begin je met een aanvaller op 10. Volgens mij hebben we nog geen een wedstrijd gewonnen dit seizoen als er met een aanvaller op 10 gestart werd ipv een middenvelder en we proberen het nog steeds.

Een passende afsluiter van dit jaar, zullen we maar zeggen. En het was niet eens onverdiend.

Neem aan dat dit een typefoutje is en dit uit tegen Heracles was, altijd lastig.

Laten we ook realistisch zijn alsjeblieft, Hercules heeft gewoon een sterk team daar kan je prima van verliezen als je niet je beste dag hebt.

21 december 2023 om 21:20

Ik neem aan dat dit sarcastisch bedoeld is.

Sommige mensen zeggen " dit is de snelste weg naar Europa" of " nu kan je je op de competitie richten" maar ik vind dat toch een beetje een rare manier van denken. Dit is een wedstrijd voor een beker die je moet willen winnen. Dat zou de eerste gedachte moeten zijn. Anders krijgen we hetzelfde gepraat bij Europees voetbal wanneer we alleen maar over puntjes in Europa praten en niet aan de wedstrijden zelf denken.

Sutalo zo snel mogelijk op de transferlijst plaatsen. Die vent kan er gewoon niks van. Hij is nog geen 3 miljoen waard. Er moeten koppen rollen dat zo’n amateur voor zoveel poen gehaald is. Bassey is 3 klassen beter in alles. Voor de rest is het Nederlandse profvoetbal met een rotgang achteruit aan het hollen als je ziet hoeveel amateurclubs profclubs uitschakelen. Schandalig gewoon.

Tja wat moet je hiervan zeggen? We dachten dat het dieptepunt al wat bereikt met de laatste plek in de eredivisie. Het kan dus nog erger. Het grote Ajax dat verliest van letterlijk een stel amateurs die volgens mij zelfs middenmoot zijn in hun competitie. Ongekend. Je kan erom lachen, maar dit is gewoon sneu voor de grootste club van Nederland. De Galgenwaard lijkt dit seizoen teveel gevraagd voor Ajax. Gefeliciteerd Hercules.

21 december 2023 om 21:09

Onze Boys wonnen nog met 3-2 van deze gasten. Hercules is trouwens wel een leuk voetballend team!

Je schaamt je toch kapot man.. wat een *** seizoen

21 december 2023 om 21:10

Ik heb tijdens en na deze wedstrijd nergens gemerkt dat de spelers zich schamen....

21 december 2023 om 21:23

Ik vond persoonlijk de blamage tegen Zwolle veel erger. Toen ze al ongeïnteresseerd als zoutzakken rondliepen. En dan denk ik aan vorige week donderdag toen hier echt mensen serieus en met droge ogen beweerde dat Ajax goed speelde. Zoals wij in de zomer al wisten, Ajax is sportief failliet en binnenkort ook financieel failliet

Ouch! En Ajax had niet eens een compleet B-elftal opgesteld.
Hercules heeft een selectiewaarde van €82,50.
Een beetje goede onderhandelaar koopt die selectie voor 6 tientjes. 😂
En die speelden ook gewoon beter dan Ajax, haha.

21 december 2023 om 21:12

Iedereen had gewonnen van ze vanavond, zelfs onze lokale club o12 had hier van gewonnen, wat je met een beetje instelling en inzet al kan bereiken..

Alle Ajax haters lekker in hun nopjes vanavond en alle Ajacieden weer met de beentjes op de grond!! Voetbal is net t leven..

Gelukkig blijft altijd de arrogantie nog.
We gaan gewoon die amateurs verslaan met 8 miskopen
Onee, toch niet

KANSLOOS!!!
Terechte nederlaag en dit maakt het misschien nog wel nog triester.
Uitverkoop in de winterstop lijkt mij. Desnoods gratis af te halen. Vielen Dank aan de beleidsbepalers die verantwoordelijk voor de samenstelling van deze selectie. Ik geloof niet dat Hato interesse heeft om nog bij tekenen.
Een wonder nog dat we 5e staan. Jeugdspelers zijn op Hato na niet veelbelovend. Zie de toekomst met zorgen tegemoet. Het is overigens al 2 seizoenen erg droevig.

21 december 2023 om 21:50

Zou Hato inmiddels ook niet gaan twijfelen of hij wel bij moet tekenen ? Ik kan mij niet voorstellen dat hij vrolijk wordt van de spelers om hem heen en zal toch ook beseffen dat dit niet heel snel beter wordt.

Deze wedstrijd is precies Ajax op dit moment. Triest!!

De selectie is echt vreselijk het hele jaar al. Meer dan de helft is gewoon niet van het juiste niveau. 5 backs maar er zit geen 1 goede bij, Sutalo maakt het niet waar. Het middenveld is triest, Taylor echt heeeel matig. Geen idee wat zijn kwaliteiten zijn. hlynsson komt net kijken daar kan je niet op bouwen. Tahirovic hoef ik het niet eens over te hebben…

Bergwijn rendeert niet, Berghuis uit vorm. Je kan letterlijk alleen tevreden zijn over Akpom (obv rendement), Brobbey en Hato. Echt janken dit Ajax.

Maar: is Hercules al getest dit seizoen?

21 december 2023 om 21:48

Zekers. Ze staan 10de in de competitie en hebben in de competitie pas 7 van de 17 wedstrijden gewonnen.

Typisch bekervoetbal. Dit soort verrassingen komen niet alleen in Nederland voor. Knap van Hercules, en een afgang voor Ajax. Maar dit is niet het einde, het leven gaat verder. Volgend jaar met een sterker team op weg naar de derde plaats in de competitie, en misschien nog wat succes in de CL. Nog genoeg om voor te vechten !

Misschien kan Koeman die Pieters meenemen naar het EK 😂

Zo, ik hoor het al zeggen, ‘het was niet goed, maar we kunnen ons nu helemaal op de eredivisie en de confettileauge richten’ 🤣🤣 plaats 5 is van ons.. auw..

21 december 2023 om 21:42

Die Conferenceleague verwacht ik ook weinig van, de Noren lijken me al moeilijk te kloppen. Als ze in de Eredivisie nog als derde eindigen zal ik tevreden zijn (en ben ik deze vroegen uitschakeling al lang weer vergeten.

Martha direct royeren. Wat een slappe speler is dat. Word constant voorbij gelopen door een amateur en lijkt 0 inzet te hebben. Passieloze gozer

21 december 2023 om 21:45

Bij Jong Ajax stond hij meestal wissel. Maar van het Schip vind hem goed genoeg om hem in het eerste op te stellen. Daarnaast lag het natuurlijk niet alleen aan Martha of aan Avilla. Het was 1 groot drama.

Haha, de grootste schande ooit in het Nederlandse voetbal. Prachtig! Loodgieters, studenten, alles door elkaar. Gisteravond nog lekker met elkaar gepilst, vandaag gewerkt en Ajax even naar huis gespeeld. Schitterend. Salaris inhouden lijkt me wel terecht?

21 december 2023 om 21:47

Nou de 6-1 nederlaag van psv tegen Wageningen was ook een grote schande in het Nederlandse Voetbal.

21 december 2023 om 23:50

Die was wel bizar, inderdaad. Het was trouwens niet 6-1, maar 1-6, PSV speelde thuis.

En dan te bedenken dat PSV in datzelfde seizoen landskampioen werd en bovendien de UEFA Cup won, nadat ze in de halve finale FC Barcelona met Cruijff en Neeskens uit hadden geschakeld.

Eigenlijk is het ook niet eerlijk, Hercules is een half God die heel sterk is. Daar kan je toch nooit van winnen als je aantreedt met een bij elkaar geraapt zooitje.

Wat er ook eventueel is gezegd, wat laat die Brobbey zich weer kennen een prof, kom op zeg, wordt wellicht even getreiterd, gepiepeld, wees prof en loop weg na zo'n afgang. Schorsen, straffen, kijk in de spiegel.
Lachwekkend om hen steeds als spits Nederlands Elftal te benoemen.

22 december 2023 om 01:25

Is gewoon irritant mannetje,verongelijkt reageren.
Zal nooit spits Ned elftal worden

Eigenlijk moet je n als Ajacied blij zijn met wat er nu gebeurt is. Na het vertrek van Steijn kwam er een makkelijk programma en dachten velen: zie je wel die Steijn kan er niks van en Johnny heeft het op de rit. Afgelopen zondag en eigenlijk ook al tegen sparta was het al heel erg pover en vandaag slaat alles en met dit eerste helft mislintat team werden ze gewoon serieus afgetroefd en verder op werd het ook niet veel beter. Ik mag wel hopen dat de zere plekken in de winterstop worden weggesneden en er serieus afscheid wordt genomen van meerdere spelers en er 3 geroutineerde jongens terug worden gehaald om het elftal aan elkaar te lijmen en de derde plaats te veroveren.. man man man wat een armoede

Het dertiende werk van Hercules is toch een leuk cadeautje zo vlak voor kerst.

alle Ajacieden die sportief zijn en Hercules feliciteren, respect. dit is gewoon een prachtige prestatie van Hercules. dit overkomt elke top ploeg wel een keer in de clubgeschiedenis, kop op!

De gifbeker 2023 is in ieder geval leeg. Of het seizoen nog wat wordt, is te betwijfelen.

21 december 2023 om 23:08

Gelukkig voor ajax spelen ze geen wedstrijden in 2023 meer

Er is geen 1 speler in deze selectie Ajax waardig. Hato komt er aan, Brobby is ok, maar ook een beperkte spits, de rest is niveau 1e divisie. Echt niemand kan jij meer overtuigen dat ze meer kunnen. Ajax is technisch failliet,

Al speelt Ajax 10 keer tegen Hercules winnen ze er zeker niet meer dan vijf.
Conclusie: Amateur spelers voor veel te veel geld.

Het zal wel toeval zijn maar toen Utrecht vorig jaar van Spakenburg verloor stond Utrecht die wedstrijd onder leiding van de assistent.
Nu verlies Ajax van amateurs en wie is de trainer?? een assistent.

Zal toeval zijn maar toch.

maar goed dat is mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren