4fRedondo
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 20 april 2008
  • 4fRedondo
  • 198 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.446
  • 53 jaar (6-7-1969)
  • Adrogué (Buenos Aires)
  • Fiscaal recht
  • gepensioneerd profvoetballer
Persoonlijke berichten
26 april 2010 om 11:36
#2

Utrecht-ajax is geen Feijenoord-ajax...toch wel een verschil...vind je niet?

Je kan zien dat je het niet begrijpt en gaat praten over wedstrijden uit het verleden.

Ik heb een neefje verloren door de haat tussen beide partijen, weinig tot geen Feijenoord supporters heeft daar 1 woord over gerept, dat hun haat over kan slaan naar moord. Dit zeg voor mij al meer dan genoeg...het gaat te ver. Dan maar geen supporters en 2 wedstrijden, met ieder zijn eigen supporters.

Daarom is het van belang om eerst te denken naar de veiligheid. Als jullie supporters er zo problemen mee hebben, dan waarom hoor ik geen geluiden dat jullie over willen naar een gezonde rivaliteit en dat het gedrag gewoon niet meer kan. Zolang je door gaat met haat zaaien of gaan dramatiseren om op het veld te komen om te vragen aan de spelers dat ze moeten verliezen en dan gisteren weer, tja...dan toon je aan hoe groot je haat is en dat jullie belang boven de club belang staat.

Dat maakt het allemaal maar makkelijker om de deuren bij beide partijen dicht te gooien en dat begrijpen jullie niet. Zo heeft de Burgemeester altijd gelijk en zullen ze de burgers de burgemeester altijd gelijk geven.

Ik wacht nog steeds op het moment wanneer de leiders van beide supportersverenigingen naar elkaar toekomen en zeggen dit kan niet meer. Zij weten wie die rotte appels zijn binnen hun vereniging en die moeten maar eens eruit.

Zo niet, wij zullen dan hier in Amsterdam er niet moeilijk over gaan doen, want wij willen gewoon die prijs. M.a.w. het heeft geen zin om stil staan om te gaan praten dat jullie maar al te graag de supporters willen ontvangen kosten wat het kost, met die zelfde woede (dat nergens over gaat) etc. etc, wij kijken vooruit en willen gewoon altijd winnen. Binnen onze vereniging hoor ik al geluiden dat ze een oplossing willen en gaan zoeken.

Toon maar eerst karakter als supporters en bied je excusses aan, aan zowel de burgers, media, club en zelfs je rivaal.

1 doden is al te veel....of wil je door gaan met haten....haten....om wat omdat jij Feijenoorder bent...alsjeblieft zeg!!

Aangepast op 26 april 2010 om 15:08 door Fairplay1.

3 mei 2010 om 13:18
#3

Daarom zeg ik toch ook dat ik geen haat heb, maar het gaat er bij over waar jullie supporters instaat zijn, omdat wij Ajax zijn. En ja het was Picorni.

Wat voor jullie geldt, geldt toch ook voor ons....wij spelen ook zonder onze supporters. Als het in de Kuip zou zijn hadden jullie niet meer kaarten gekregen en dat denken de meeste van jullie wel. Het is een finale...dat klopt, die ook in Kuip is....voor jullie is het een thuiswedstrijd, voor ons een finale in een stadion. Want als het Nac -nec was, was het voor hun ook gewoon een finale in een stadion, omdat de 1 niet meer kaarten krijgt dan de ander.

Daarom maakt het voor ons niets uit en voor jullie wel, omdat jullie er blijven stil staan dat jullie de finale is ontnomen, omdat de finale in jullie Kuip wordt gespeeld....alsjeblieft zeg. Dan hebben jullie echt een hele andere kijk op de finale die eigenlijk voor ogen moet hebben dat je die gewoon moet spelen ongeacht in welke stadion dan ook.

4 mei 2011 om 00:08
#5

Prachtige naam heb je daar gekozen, een onbezongen held. Althans, je hoort niemand meer over hem praten ondanks dat het een prachtige speler was.

Respect:)

28 december 2011 om 11:43
#6

Het gaat er om dat je nooit iemand of iets 2 keer kunt straffen met dezelfde argumenten. HEt was vooraf al bekend dat geen van beide clubs uitgesloten konden worden. Waar het om draait is dat de Knvb Ajax een straf oplegt, die had hoger mogen zijn maar dat terzijde, voor het feit dat een supporter het veld betreed. Dan heb je die zaak afgedaan en heb je alleen de wedstrijd nog. Dan kun je niet nogmaals dat feit als straf argument gebruiken. Bovendien is er ook een club onreglementair van het veld gegaan en die wordt overal buiten ebschouwing gelaten.

4 juli 2012 om 13:30
#7

Beste Redondo,

Schweinsteiger was wel degelijk de man van van Bommel. Khedira was de CVM van Duitsland en dus de man van Sneijder. Schweinsteiger kwam veel mee op terwijl Khedira juist achterbleef. Dan is het als verdedigend middenvelder (van Bommel) belangrijk dat je de opkomende middenvelder op pakt en dus Schweinsteiger.

9 september 2012 om 12:51
#8

Er werd wel meegezongen bij het Turkse volkslied, uit volle borst zelfs! Maar misschien kwam dat niet helemaal over op tv..:)

22 april 2013 om 18:22
#9

Beste Redondo

Allereerst: ik waardeer het dat je persoonlijk reageert. Ik hou wel goede inhoudelijke discussie. Mensen roepen heel vaak dingen zonder ook maar enig besef te hebben wat ze roepen. Kreeg dan ook gelijk verwijten dat ik verdrietig ben dat Arsenal zo weinig wint enzvoorts. Terwijl ik een Ajacied ben en fan ben van Dennis Bergkamp. Vandaar ook mijn avatar met het nummer van Bergkamp. Wederom: mensen reageren zonder onderzoek.

'jij zegt dat Huntelaar een betere spits is als Van Persie. Afgelopen EK heeft Huntelaar meer speelminuten gemaakt op 9 dan Van Persie. Schrijnend vindt ik het verschil dat Van Persie regelmatig teamgenoten vrij probeert te zetten voor de goal en bij Huntelaar de bal al 5 meter van zijn voet afschiet bij de aanname.'

Redondo, wat je hier zegt zijn aannames van jezelf, jou mening zonder onderbouwing er onder. Jij hebt het idee dat van Persie zoiets doet terwijl. Er is geen enkele statistiek of iets dergelijks te vinden die zoiets onderschrijft. Natuurlijk kan het zijn dat het aantal assist enzovoorts niet op internet te vinden is. Maar dan wil ik met mijn eigen mening reageren als je het niet erg vind. Wanneer je van Persie bij United volgt (wat ik doe) kan je zien dat meneer een hele egoistische speler is die juist heel weinig oog heeft voor zijn medespeler. Bij Sport 1 de samenvattingen kijken geeft je al een flink in zicht daar in. Er worden per samenvatting gemiddeld 5 tot 10 schoten van Robin van Persie in beeld gebracht. Veel uit moeilijke hoeken, vrije trappen in één keer, schoten vanuit de draai, vanaf 20 meter met zijn verkeerde been enzovoorts. Ik vind juist dat van Persie veel te veel met zichzelf bezig is. In tegenstelling tot een Rooney die een echte teamplayer is. Het is dan ook niet raar dat Robin van Persie zijn effectiviteit van schoten/doelpunten heel erg laag is. Onder de 16% naar verluid.

'je zult het vast allemaal onderzocht hebben dat beide tegen toplanden niet thuis geven. Maar dat Oranje minder wint kan ik me niet voorstellen. 3 jaar terug finale WK en alle wedstrijden in de voorronde gewonnen. Ook op weg naar het EK werd op 1 wedstrijd na alles gewonnen, oefenwedstrijden buiten beschouwing gelaten. EK was drama en nu zijn ze tot op heden weer foutloos in de voorronde wedstrijden'

De voorrondes werden voornamelijk gewonnen omdat Huntelaar in de basis stond. Vrijwel de gehele voorronde en kwalificatie van het WK en Ek was Huntelaar beslissend. Terwijl op de eindrondes van Persie stond die zoals we allemaal weten helemaal niet beslissend was.

23 februari 2018 om 11:09
#10

Bedankt voor je post. Dit verhaal heb ik niet meegemaakt, maar toch fijn om te weten dat Feyenoord niet de enige club is geweest die uitgesloten werd van Europees voetbal.

12 december 2018 om 12:47
#11

Ik heb het idee dat de marketingafdeling van Ajax zich heeft geïnfiltreerd op Voetbalzone. Een kritische of negatieve mening of discussie is uit den boze en wordt zonder pardon verwijderd, of wordt zelf een compliment (van mij) ingetrokken.
Ik verwacht dat zelfs deze persoonlijke post aan jou zal worden verwijderd. Het moge duidelijk zijn dat we hier niet echt welkome gasten zijn.

12 december 2018 om 14:45
#12

Het is echt treurig gesteld..
Kijk voor de lol eens in de reacties op mijn persoonlijke pagina (boven jouw eigen reactie). Volle overtuiging dat ze objectief zijn en geen blaam treffen. Ons Tukkers wordt vaak verweten dat we oogkleppen ophadden in de tijd van Munsterman (ik geef toe: terecht dat het verweten wordt), maar het is hier nog de overtreffende trap.

28 januari 2023 om 12:01
#13

Heey,

Weer helemaal beter?

Ik heb het verhaal naast dat bij de foto niet gelezen. Maar ik geloof je als je zegt dat De Wolf en Van Hanegem hebben opgeroepen tot kalmte. Maar denk dat dan zo'n foto toch een groot deel van de kracht van het verhaal wegnemen. Daarnaast vind ik het dan bijzonder dat Van Hanegem zo fel op Berghuis reageerde naar zijn interview bij Espn.

De eencellige willen wel aandacht, maar ook anoniem blijven. Kijk naar de muurschildering van Berghuis. Die zet je niet als je geen aandacht wil trekken. En in het stadion zitten steeds meer mensen met bivakmutsen of petjes en capuchons om maar niet herkenbaar te zijn wanneer ze iets doen. Bivakmutsen vind ik sowieso kansloos. Van mij mogen ze dat verbieden. Je mag in openbare gebouwen ook niet met een bivakmuts of integraalhelm naar binnen, dus waarom in een stadion wel?

En je zegt dat de internetgekkies uiteindelijk niets doen, ik denk dat je daar gelijk in hebt, dat zijn pas de echte losers. De kinderen van Berghuis zijn nog wel erg jong, maar stel je eens voor dat jij Berghuis bent en kinderen van 8-12 jaar hebt. Die zien op internet allemaal berichten over hun vader. Die komen op school allemaal vriendjes en vriendinnetjes tegen die wellicht ook die berichten lezen en er over praten. Die kinderen kunnen dat heel serieus nemen. En Berghuis had het ook over wat het zijn familie had gedaan. Denk dat Berghuis het erger vind wat het zijn familie doet dan de berichten op zich. Dus hoe onschuldig deze losers ook lijken, we moeten ze wel opsporen en stoppen. Niet iedereen kan hier even goed mee over weg.

En nu gaat het voornamelijk over losers die zich Feyenoord-fan noemen, maar elke club heeft last van dit soort kansloze. Ik vind dat dit ook geen probleem van puur en alleen de clubs is, maar ook zeker een maatschappelijk probleem waar de politiek tegen op moet treden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 10 juni
Jeremie Frimpong kan zijn carrière vervolgen bij drie Europese grootmachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren