cabinessence
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 13 november 2009
  • cabinessence
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 6.072
  • 40 jaar (8-10-1978)
  • Eindhoven
  • Grafisch vormgever
  • 11
Persoonlijke berichten
11 juni 2011 om 00:41
#2

Heb net je clubexpert over Douglas gelezen. Goed stuk ! En leuk ook om te zien dat je echt research hebt gedaan.

Overigens ben ik wel van mening dat je een lijn moet trekken, dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat men bij de leeftijd van 18 het Nederlands paspoort in bezit heeft. Of dat de keuze voor Nederland voor 21 ofzo moet worden gemaakt, daar is wel een mouw aan te passen. Ik zou het gewoon pijnlijk vinden als er iemand bij het Nederlands elftal zou voetballen, die liever in het eerste van Brazilië zou willen staan. Toen Nederland van Brazilië won afgelopen WK gaf hij zelfs aan daar enorm ziek van te zijn geweest..

13 november 2014 om 11:58
#3

Hulde voor je reactie op het topic van het WK in Rusland en Qatar. Daar valt werkelijk niks aan toe te voegen. Ik kan het niet anders dan met je eens zijn.

Mijn complimenten!

27 mei 2015 om 18:49
#4

Hey, ik ben een nieuw lid. Ik lees al 2 jaar mee op voetbalzone en waardeer je reacties. Ik heb je een vriendschapsverzoek gestuurd.

29 mei 2015 om 19:02
#5

top reactie net weer in het Blatter debat!

31 mei 2015 om 13:27
#6

Ja, klopt haha.

20 september 2018 om 17:38
#7

He Cabinessence! Ik waardeer je reacties al tijden man. Altijd de club verdedigen op basis van feiten en statistieken doe je goed! Alleen wat betreft de ontwikkeling van Bergwijn was je een beetje te pessimistisch Groeten Pieterpost

21 september 2018 om 18:15
#8

Klopt wel dat het eerst allemaal weinig opleverde, maar hij was nog zo jong toen. Bij vlagen kon je wel al zien dat hij geweldige acties had en dat dat rendement wel zou komen. Na zijn invalbeurt tegen Utrecht thuis PSV 2 seizoenen geleden was ik wel echt overtuigd van zijn talent. Toen stond het 0-0 bij rust werd het 3-0 en viel hij zeer dreigend in met een doelpunt en een assist. En sinds het tweede deel van vorig seizoen wordt zijn rendement steeds beter natuurlijk. Ben verder zeer benieuwd naar zijn ontwikkeling nu hij zich fysiek ook nog zo heeft ontwikkeld en het echt een atleet is geworden. Voor ons in ieder geval een geweldige buitenspeler en hopelijk laat hij zich ook nog in de cl zien (zijn optreden tegen Barca was al verdienstelijk) en wordt hij snel de nieuwe linksbuiten van het Nederlands elftal Ik heb er vertrouwen in in ieder geval!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 15 oktober
Joachim Andersen heeft zich in de kijker gespeeld bij Tottenham Hotspur. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren