Diego_Forlan
Algemeen
Vrienden (69)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 10 augustus 2010
  • Diego_Forlan
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 6.953
  • 28 jaar (2-2-1995)
  • Amersfoort
  • 69
Persoonlijke berichten
25 november 2010 om 18:41
#54

Ja dat begrijp ik, de mensen om me heen waren ook niet echt verrast.

Ja dat vond ik ook een mooie ervaring. Heb wel Real paar keer mee mogen maken maar Ronaldo, Di Maria etc. zag ik voor het eerst in het echt.

1 december 2010 om 22:59
#55

4-1 was het toch? :)

4 december 2010 om 21:40
#56

Wordt hem niet meer dit jaar

4 december 2010 om 22:23
#57

Nee, alles moet eruit weg weg en weg
Trainer weg
Bestuur weg

allemaal oprotten weg weg weg

Ze snapper er niets van, Rommedalh en Pantelic laten gaan was volgens het bestuur goed
Tanio,mido en El Hamdaoui kopen(wat heb ik een spijt dat ik mijn VZ naam naar hem heb vernoemd) waren volgens jol goed.

Beiden wanbeleid, Jol stelt elke week andere spelers op, niemand heeft nog vertrouwen in ze eigen kunnen alleen Sulejmani schijnbaar, en Vertonghen en Steek.

echt waar alles moet eruit.

8 december 2010 om 21:37
#58

Haha, thnx man. Had totaal geen felicitatie van jou verwacht eerlijk gezegd. Je was er niet echt over positief over . Maar alsnog bedankt. Ajax speelt wel lekker he onder De Boer. Je ziet eindelijk het positiespelletje weer terug onder hem .

9 december 2010 om 15:24
#59

Jep, finale wordt in Luzhniki gehouden. Het stadion gaat nog wel gerenoveerd worden naar 90.000 plaatsen. Dus dat wordt gezellig .

9 december 2010 om 21:35
#60

Ja echt man ik kon wel janken, zo blij was ik dat ik eindelijk weer echt Ajax voetbal kon zien. Hoop echt dat we deze lijn door kunnen trekken, ik heb er wel vertrouwen in.

11 december 2010 om 23:56
#61

Absoluut, ik ga er alles aan doen om erbij te zijn .

12 december 2010 om 14:47
#62

Jaja weer gewonnen met mooi voetbal het was geen incident woensdag

17 december 2010 om 21:03
#64

Dat kan ik je wel vertellen: Rubin is een ploeg dat heel erg verdedigend ingesteld is. Als er ook maar 1 speler is die een beetje mee kan verdedigen, dan pakken ze die. Verder is de trainer van Rubin(kurban Berdyev) een enorm laffe angsthaas die zichzelf altijd indekt tegen wie dan ook. Hij zet zijn spelers neer op de goeie plek, geeft iedereen een taak en verder hoopt hij dat het lot goedgezind is. Vandaar dat hij altijd de ''magische'' rozenkrans om z''n hand heeft. Het kan een broer van Fred Rutten zijn maar alleen heeft hij 2 Russische titels op rij gepakt en Rutten niet 1 prijs .

Ja klopt, Paok wordt een lastige wedstrijd. Vooral uit, maar we hebben geluk dat zij ook bevriend zijn met de Grobari(partizan als je dat nog niet wist) dus het kan nog een gezellig tripje worden. Maar als we doorgaan, kunnen we Porto tegenkomen en dat stelt me eigenlijk best wel teleur. Van Porto kun je zomaar verliezen. Hoop daarom dat Sevilla een beetje meewerkt want tegen Spanjaarden spelen we altijd heel goed. We hebben nog nooit van een Spaanse ploeg verloren. Zelfs Barca versloegen we in 1994 op Nou Camp .

18 december 2010 om 14:53
#65

Het lijkt me wel dat t toernooi er dan op zit voor FCT als ze Zenit tegenkomen. Wel lullig dat als Rubin en Zenit door zijn dat ze dan tegen elkaar moeten en stel dat Cska en Zenit de kwartfinale halen dan moet er weer een Russische club opgeofferd worden. Dus als je het zo bekijkt kan Rubin er wel uit maar omdat ik niet echt hou van lieverdjes van Knvb hoop ik dat Rubin doorgaat.

18 december 2010 om 16:43
#66

sorry dat ik vaak zo laat reageer, vergeet heel vaak bij mijn persoonlijke pagina te kijken. Best dom dat je daar geen mailtje van krijgt in je postvak IN als iemand daar een reactie plaatst.
Als het zo blijft dan wordt Ajax zeker Ajax weer, en als dalijk El Hamdaoui weer een beetje begint te voetballen en als Suarez terug is hebben we weer echt scorend vermogen voorin, want dat misten we toch wel tegen Vitesse, dan had het zo 4, 5-0 geweest. Het kan bijna niet zijn dat het aan de Boer ligt, het zal eerder liggen aan de trainerswissel, dat de groep nu weer geloof heeft dat het goed kan komen. Wat ik wel goed vind is dat De Boer precies doet wat eigenlijk alle supporters willen: hij heeft gezegd nu nog niet met El Hamdaou in de spits te willen spelen, hij haalt er veel jeugd bij, Alderweireld is weer onomstreden, Eriksen op 10, geen lange ballen meer, lijn in het spel en ik denk dat De Jong in de spits nog niet eens zo''n slecht idee is. Hopelijk dat het zo door blijft gaan en dat Ajax Feyenoord morgen van de mat veegt.

21 december 2010 om 12:37
#67

klopt, al zag je wel dat alderweireld er heel veel moeite mee had om niet de lange bal te spelen ,p je zag hem een paar keer half naar die bal toe stappen om hem lang te gaan spelen. Vind wel dat de Boer het een beetje overdrijft door nu ineens zoveel jonge jongens mee te laten trainen enzo, en gelijk Sneijder en Ebecilio en Ozbiliz bij de selectie te doen. Natuurlijk is het goed om zo''n jongelingen te laten merken hoe het is, maar overdrijven is ook een vak.
Ik weet niet wat ik van Hamdaoui moet denken, het zou me niet verbazen als hij het verzonnen heeft, maar zelfs El Hamdaoui gaat toch niet zich ziek melden als hij 1 keertje reserve begon? Als het zo is, moeten ze hem gelijk ontslaan, het loopt toch al weken niet met hem. Sinds zijn laatste mooie goal heeft hij geen pepernoot meer geraakt.

27 december 2010 om 00:13
#68

bedankt man!

30 december 2010 om 17:17
#69

hahah thnxx

Ajax had hem gewoon een boete van 5 miljoen euro moeten opleggen dan waren we van de problemen af, nu maar hopen dat een gekke club money wil neertellen, we sturen gewoon alle doelpunten op van dit jaar

2 januari 2011 om 16:04
#71

Haha, Rubin schijnt interesse te hebben in onze vriend Atouba. Ansaldi gaat waarschijnlijk weg en dan heeft Rubin wel een nieuwe back nodig. Renat Yanbaev is ook een kandidaat maar dat je ff weet dat Twente op moet passen wanneer die het in zn heupen heeft om Ruiz alle hoeken van het veld te laten zien.

Aangepast op 2 januari 2011 om 16:07 door Koni078.

3 januari 2011 om 17:44
#72

hey,

de beste wensen nog
het begint er steeds meer op te lijken hea, met toivomaki nu. Het oude Ajax, met alleen maar spelers uit de jeugdopleiding aangevuld met gekochte talenten. ik word hier erg blij van. en de Boer gaat waarschijnlijk een contract ondertekenen, Ajax wordt echt Ajax weer. Ik denk wel dat we nog een extra verdediger nodig hadden, want Oleguer heeft een aflopend contract wat echt niet verlengd zal worden, en Ooijer gaat na dit seizoen ook weg. en als dan Vertonghen vertrekt missen we toch echt een verdediger. Nu nog een echte spits, met een type Huntelaar worden we echt met 2 vingers in de neus kampioen

Aangepast op 3 januari 2011 om 17:45 door Ajaxaddict.

15 januari 2011 om 20:11
#74

-

Aangepast op 2 mei 2011 om 15:53 door BarcaAjaxx.

16 januari 2011 om 10:38
#75

heey,
gisteren ook naar de wedstrijd gekeken? vond het vrij matig, het begint nu wel echt op te vallen dat we het voorin missen. Sulejmani loopt veel te veel met de bal, en had hem op 1 moment gewoon aan ozbiliz moeten geven, dan was het een 100% kans geweest. Maar de Jong is geen echte spits en kan het tempo gewoon niet aan, dat gisteren nog niet eens hoog was, Ebecilio is een echte linksbuiten, maar komt dus vaker met voorzetten dan dat hij zelf scoort. En Sulejmani kan opzich wel scoren, maar dat is er ook niet een die er bijna iedere week 1 in legt. Ik hoop ook nog steeds dat Bendtner komt, maar als de Boer het zo ver krijgt dat we wel met El Hamdaoui in de spits kunnen spelen, en als straks Suarez weer terug is dan hebben we in 1 klap 3 keer zoveel scorend vermogen en worden we met 2 vingers in de neus kampioen.
Het valt me wel op dat de Boer na iedere wedstrijd zegt dat hij opzich wel tevreden was, ookal was het gisteren erg matig, en de tweede helft tegen Vitesse ook. Hopen dat dat niet verkeerd uitpakt, dat de groep niet vooruit gaat enzo..
groetjes

16 januari 2011 om 19:19
#76

-

Aangepast op 2 mei 2011 om 15:53 door BarcaAjaxx.

17 januari 2011 om 22:30
#77

heey,

ja bendtner zal ook wel veel te veel salaris vragen en Arsenal zal hem niet willen verhuren. Nou, tegen Gala was het toch op El hamdaoui en/of Suarez na de basiself, maar je ziet gewoon dat het enige wat echt gemist wordt een afmaker is, een type huntelaar. Zou het mooi vinden als er bijvoorbeeld een Junker kwam ofzo, zo''n speler zou ons gewoon kampioen kunnen maken. Toen Suarez erin kwam was er eindelijk iemand die echt die ene actie durfde te maken en gelijk voor veel dreiging zorgde. Hopen dat we nog zo iemand kunnen halen, want ik ben bang dat we Suarez nu kwijt gaan raken

Groetjes

18 januari 2011 om 20:12
#78

ja dat klopt en ik denk ook dat Suarez wel zal blijven, maar als ik al die berichten lees word ik er wel een beetje bang voor. Maar we vertrouwen hem maar op zijn woorden dat hij het seizoen af wil maken en kampioen wil worden met Ajax. ja maar zo''n type die er om de 2 wedstrijden zowieso wel eentje binnenprikt, zoals Huntelaar enzo en dat is Junker ook wel een klein beetje. Misschien is een Matavz ook wel wat voor ons op dit moment, het zijn kwalitatief niet de beste spelers maar ze kunnen er toch wel veel maken. Ik denk ook wel dat het goed komt met El Hamdaoui in de spits, maar ik zie liever Suarez in de spits, ik zou het echt ontzettend jammer vinden als hij weg gaat.

Groetjes

29 januari 2011 om 13:16
#80

bedankt voor je compliment
Die situatie rondom Suarez is zo lastig te beschrijven en jij zei dan ook terecht dat je het wel aan zag komen, maar dat toen het er eenmaal van kwam het toch aankwam als een mokerslag.
Pijnlijk, maar het is de realiteit dat hij weggaat.
Succes Luis!

1 februari 2011 om 17:23
#81

Hey
Wat vind jij ervan dat ze niemand hebben aangetrokken? Ik vind het een wijs besluit. 5,5 miljoen voor Dost gaat gewoon te ver. We zullen het met de huidige spelers doen, niet dat dat erg is. Als Mounir fit blijft doen we nog serieus me om de titel. Toch vind ik niet dat Ajax de titel moét winnen. Er gebeuren positieve dingen bij Ajax en de Boer heeft de zaken goed op orde. Kampioen worden is fantastisch en ik hoop er ook op, maar het hoeft van mij niet eens. Na tijdperk Jol zijn er gewoon zoveel goede dingen gebeurd en ik denk dat Ajax er binnen en paar jaar weer financieel en sportief bovenop is.

25 februari 2011 om 14:51
#82

Het kan alle kanten op. Beide lijken op elkaar qua manier van beleid. Dan bedoel ik dat Spartak ook werkt met clubiconen in de staf. Ook de trainer heeft niet zoveel trainerservaring. Spartak heeft een sterk materiaal wanneer iedereen fit is, maar ik vind hun centrum niet sterk. Pareja is een rare snuiter en van Rojo kan ik nog niet zoveel zeggen omdat hij pas gehaald is. De backs zijn wel sterk met Parshivlyuk en Makeev. Het is oppassen voor hun 3 Brazilianen( Ibson, Alex en Welliton) en Mcgeady en D.kombarov kunnen het Wiel en Blind ook lastig maken. Ajax heeft geluk dat ze met Stekelenburg een topkeeper hebben, Dikan is ook een prima keeper hoor vergeleken met de druiloren die ze ervoor hadden maar Dikan is geen internationale topkeeper. Ik durf er niks over te zeggen, het kan echt alle kanten op.

Aangepast op 28 februari 2011 om 14:16 door Koni078.

26 februari 2011 om 19:27
#83

Klopt, het is de meest historische en gehate club van Rusland. Ze hebben de meeste prijzen en qua beleid doet Ajax hen nu na omdat ze al jaren werken met iconen in hun staf.

Ik heb liever dat Spartak doorgaat eigenlijk. Mijn hart ligt meer bij Rusland en ik hoop altijd dat ze succes boeken.

1 maart 2011 om 16:31
#84

Ja, het wordt enorm moeilijk. Maar als Honda gaat spelen zoals de 1e helft gisteren tegen Shinnik maken we kans. 2e helft kreeg hij helaas wel weer de geest te pakken met waardeloze vrije trappen.

Hij wordt langzamerhand mijn Manolev...

3 maart 2011 om 15:06
#85

Maak je borst maar nat jongen, Spartak is bezig om een ploeggenoot van Drenthe en Pietje te halen: Sergio Rodriguez heet hij. Hij zal waarschijnlijk de blessure van Pareja moeten opvangen. Die Rodriguez zelf wil dolgraag vertrekken.

3 maart 2011 om 17:22
#86

Ik vind van niet. Hij is in mijn ogen iets te wild maar leest het spel wel heel goed. Die Rojo die ze gehaald hebben oogt veel rustiger.

Overigens, vandaag is net bekend dat Terek bij Anderlecht een voorstel deed van 10 miljoen op Boussoufa.

Aangepast op 3 maart 2011 om 17:23 door Koni078.

9 maart 2011 om 14:17
#87

Dat is echt heel moeilijk om te zeggen. Het hangt ervan af hoe De Boer gaat spelen. Als hij met een Anita-de Zeeuw middenveld komt ben ik bang dat hij dan overlopen wordt(ook al zijn Ibson en Alex niet al te groot). En ik vrees ook dat Blind gek gespeeld gaat worden door Aiden Mcgeady. Ajax heeft geluk dat ze Stekelenburg hebben die punten voor je pakt.

Ik vind het prima dat Spartak eerst uit speelt hoor.

Dat Twente won in Moskou lag meer aan Rubin dan aan hen. Ze zijn niet gewend om op een neutraal terrein te spelen terwijl dat voor een uitploeg niet zoveel uitmaakt. Dat clubs zoals Marseille en Chelsea winnen in Moskou is opzich toch geen schande of wel? Tegen Basel werd op het nippertje nog 1-1 gelijkgespeeld hè. Anders hadden ze nog moeten verlengen.

Maar om eerlijk te zijn: Ik ben meer bezig met Cska-porto dan met Ajax-spartak. Ik hoop echt zo dat we winnen.

Aangepast op 9 maart 2011 om 14:21 door Koni078.

9 maart 2011 om 15:47
#88

Spartak had in Marseille alle geluk van de wereld gehad dat ze wonnen. Als Dikan geen puike wedstrijd keepte, dan was het waarschijnlijk 6-0 voor Marseille geweest. Dikan vind ik persoonlijk 1 van de beste keepers in de Russische competitie maar beter dan Stekelenburg zal hij niet meer worden.

Ja, Dzagoev speelde tegen Zenit nog in de basis. Ik merk dat Alan druk begint te voelen om zich te moeten bewijzen. Honda is al een storende factor en onze huurling Cauna kan ook op zijn plek spelen. Ik hoop dat hij er weer bovenop komt.

21 april 2011 om 17:03
#89

bedankt voor je compliment! Dat ge-barcelona altijd, terwijl een land verderop ook mooi voetbal wordt gespeeld. Door meerdere ploegen trouwens, jammer dat de Portugese competitie over het geheel niet heel sterk is.

30 mei 2011 om 13:45
#90

Eey Diego,

Met mij gaat het prima. Zoals je zelf zegt, we staan eerste en moeten nog naar Volga Nizhny Novgorod toe. Dat is niet door gegaan omdat wij de finale voor de beker moesten spelen tegen Alania. Was een taai ploegje, maar we wonnen wel met 2-1. Voor het eerst in 1,5 jaar heb ik Honda een schaar zien doen. En tegen Krylya ook weer uit een vrije trap gescoord en een cadeautje gekregen van een Krylya speler. Hij is dus een beetje wakker. Tegen Kuban was het jammer van het gelijkspel, maar het had zomaar 1-2 kunnen zijn als Davydov wat scherper was geweest. Kuban heeft echt pareltjes, Kubik gaat het moeilijk krijgen daar.

Wat Dzagoev betreft, in diezelfde bekerfinale is hij boos op Slutsky geworden
nadat hij hem in de 65e minuut had gewisseld. Hij moet de komende tijden dus met Cska II gaan trainen. Echt zonde, hij begon bijna altijd in de basis. Hoop dat hij nu Slutsky de mond snoert bij het nationale team tegen de Armenen. Media speculeert zelfs dat Cska hem wil verkopen maar daar geloof ik niks van. Wel is bekend gemaakt door een zaakwaarnemer dat Cska de eerste gegadigde is om Milan Badelj aan te trekken. Hoop echt dat hij komt, dat is de Kroatische versie van Xavi. Hij kost net zoveel als Doumbia(10 miljoen) maar ik denk dat hij de moeite waard is. Giner beloofde een topspeler, dit is een potentiële topspeler.

Aangepast op 30 mei 2011 om 14:09 door Koni078.

3 juni 2011 om 17:11
#91

Zaakwaarnemer van Badelj heeft ons voor de gek gehouden. Cska heeft onkend dat ze interesse in Badelj hebben.

En Alan heeft zn excuses aangeboden aan de trainer en mag na Rusland-armenie zich weer melden bij het 1e. Gelukkig maar.

Bovendien is hij niet afgezakt hoor, hij heeft nu alleen last van de mindere periode waar meerdere talenten last van zullen hebben. Ik geloof in zijn kwaliteiten, hij komt weer terug.

Aangepast op 5 juni 2011 om 14:56 door Koni078.

5 juni 2011 om 18:56
#92

Hij begon helaas op de bank, maar dat kon je aan zien komen, Dick zal niet zo gauw iemand opstellen die naar het 2e is gestuurd. Dzagoev was wel direct gevaarlijk uit een vrije trap toen ie inviel, maar meer had hij niet kunnen doen. Daarvoor viel hij te kort in. Verwacht dat hij tegen Kameroen gewoon weer speelt.

Ik hoop echt dat we ons kwalificeren. Aanvankelijk dacht ik nog dat wij 1 van de makkelijkste poules hebben, maar Rusland speelt onder Advocaat echt zo verschrikkelijk moeizaam. Ik vind het een schande dat wij niet net zoveel punten hebben als jullie en de Duitsers. Tegen de Armenen was het bij vlagen wel heel mooi om te zien, maar er werd te vaak geslapen bij een Armeense counter. Pavlyuchenko mag Anyukov en Semshov wel bedanken voor die uitstekende voorzetten. Daardoor heeft hij Advocaat de mond kunnen snoeren(die 2 hebben een conflict gehad). Ik ben lang niet meer zo zeker ervan dat we ons kunnen kwalificeren. Daarom denk ik dat het het beste is als Advocaat gewoon weggaat en een Russische trainer komt die de talenten wel ziet. Advocaat kijkt te veel naar de EK 2008 generatie.

2 november 2011 om 12:17
#93

Ey,

Ja het is wel een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hebben haha. Je mag gerust je berichten op mijn persoonlijke pagina schrijven hoor, dat heb ik zelf liever dan een Privébericht.

Allereerst, in Rusland wordt nog wel ff doorgevoetbald. Competitie gaat volgend jaar gelijk lopen met de rest van Europa. Er komt voor één keer een soort van systeem wat ze in België hanteren. De nummer 1 tot 8 spelen 14 wedstrijden tegen elkaar en datzelfde gebeurd met de nummer 9 tot 16. De eerste 2 wedstrijden worden direct na de `,laatste`, speelronde gespeeld, daarna komt er een winterstop van 4 maanden en word er weer verder gespeeld. Overigens spelen de nummers 13 en 14 een play-off wedstrijd tegen de nummer 3 en 4 van de Russische Eerste Divisie voor promotie/degradatie. Om een lang verhaal kort te maken: het nog wel ff voordat de kampioen bekend wordt dus daar kan ik nog niks over zeggen. ;))

Dinamo doet het inderdaad verrassend goed. En dat terwijl Misimovoc niet eens gegarandeerd een basisplaats heeft. Ze spelen eigenlijk net zoals Dortmund met Voronin die in absolutue topvorm is. Het enige wat ontbreekt is een toptalent a la Götze. Ik heb Voronin nog nooit zo goed zien spelen als dit seizoen. Dit Dinamo zou ik dolgraag in de CL zien, maar ik twijfel of ze deze vorm vast kunnen houden. Ik ben bang dat het een seizoen is waarin iedereen boven zichzelf uitsteeg en daarna veel minder gaat presteren. Loko, Rubin en Spartak schat ik niet hoger in ieder geval, want Dinamo heeft altijd een goede selec,tie gehad, maar toch was het niets meer dan een middenmoter wat best jammer is gezien de historie. Sinds ze dat Duitse cultuur hebben en een Russische trainer die het maximale uit iedereen haalt is het oude Dinamo weer opgestaan.

Zoals ik al zei zijn Rubin, Loko en Spartak niet beter. Rubin moet nog wennen aan hun nieuwe aanvallende systeem(ze willen af van het lelijke anti-voetbal imago) en Spartaks verdediging blijft kwetsbaar. Ook ben ik nog niet zo kapot van De Zeeuw. Hij komt conditioneel nog te kort in mijn ogen. Maar Demy past daar wel dus hopelijk komt dat nog goed. Emenike daarin tegen is echt heel goed, dat wordt hun Doumbia. Naar verluidt zoeken ze een nieuwe trainer zodat Karpin Zich weer kan concentreren als algemeen directeur. Best zonde, want als trainer heeft hij wel wat. Als ik hen kon adviseren had ik Lucescu van Shakhtar gepolst. Maar er zijn wel leuke Russische talentjes op gaan staan bij hen met Sergei Bryzgalov en Dmitri Kayumov, alleen wil ik ze nog niet al te hoog in gaan schatten. Loko doet het gewoon prima, had ik zelf niet verwacht nadat ze Krasnozhan bewust eruit geschopt hebben. Jose Couceiro heeft het prima gedaan door in plaats van een Portugees vriendje de good old Edgaras Jankauskas als assistent te nemen die zijn taal spreekt en de taal van de selec,tie. Loko is in principe een club die erg weinig geld wil uitgeven en het liefst afgeschreven jongens uit de Spartak-school haalt.

Dat Anzhi tegenvalt is niet zo`,n verrassing, hun selec,tie komt nog te veel kwaliteit te kort om aanspraak te maken bij de eerste vier. De verdediging is zo lek als een mandje. Ben zelf persoonlijk totaal geen fan van Joao Carlos. Kolodin mag transfervrij weg dus als ik Anzhi was zou ik hem gaan halen en nog een topverdediger a la Vidic. En van Eto`,o had ik ook meer van verwacht. Hij scoort alleen uit intikkertjes zoals Janko dat bij Twente doet, maar alleen verdiend Janko geen 20 miljoen per jaar. Tegen Amkar had hij wel weer een mooie treffer gemaakt. Het wordt dus afwachten wat ze tijdens de transferperiode gaan doen.

Aangepast op 2 november 2011 om 12:23 door Koni078.

27 december 2011 om 18:06
#94

Maakt niet uit, ben al blij dat je überhaupt gereageerd hebt.

Ben je soms Vz-moe of wat?

Trouwens, zelfs al speelt Dzagoev niet op zijn beste positie, dan nog heeft hij de meeste assists aan onze kant gegeven dus maak je je maar geen zorgen over hem.

27 december 2011 om 18:53
#95

Doumbia is een sleutelspeler, maar geen ster. In de wedstrijden waarin hij in de punt van de aanval stond merkte ik dat hij veel steun nodig had van Vagner die geschorst was. Hij is nog te afhankelijk van mede spelers terwijl Dzagoev het verschil maakt. In de 3-5 gewonnen wedstrijd tegen Anzhi gaf Dzagoev 3 geweldige assists. In totaal heeft hij er 11.

7 juli 2012 om 17:57
#96

Ik kan ontzettend genieten van je reacties! Ze zijn altijd leuk om te lezen en je hebt duidelijk verstand van voetbal!

Vrienden worden?

13 juli 2012 om 19:34
#97

Haha, maakt niks uit van je late reactie en bedankt dat je mijn reacties ook waardeert!

10 mei 2017 om 04:22
#98

Je ziet niet vaak dat een Ajaxied voor Atletico Madrid is. Ik vind het station waar zu nu nog in spelen echt uniek met die weg onder de tribune door. Wel jammer dat ze daar weg gaan maar de club moet verder.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 9 juni
Chelsea en Real Madrid gaan de strijd aan om de handtekening van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren