Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
BurdyM
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 22 februari 2010
  • BurdyM
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.054
  • 48 jaar (3-2-1975)
  • Wildervank
  • 1
Persoonlijke berichten
28 juli 2010 om 00:20
#1

Toffe avatar kom je ook uit Veendam?

31 juli 2010 om 20:23
#2

Hoi,

Het is niet leuk om veendam te bezoeken bedoel ik het gedoe met dat faillisement, waar de supporters meezaten en nu dan dat gedoe met dat belazer met de begintijd van de wedstrijd tegen Cracovia.

Ben zelf nog nooit in Veendam geweest, zelfs het dorp/stad niet, woon zelf in Scheveningen, anders dan Den Haag maar kon dat hier niet invullen.

Zelf geloof ik wel dat de sfeer er wel is tussen de supporters en elkaar meer kent en er respect is, maar dat gedoe zeg ik nog maar is is niet leuk. Dus daarvoor vind ik het voor jullie niet leuk wat daar gebeurd allemaal.

Verder veel plezier hier op voetbalzone en verder natuurlijk.

Vr. Groet van Angelo ( Angtet).

20 september 2011 om 09:26
#3

Beste Burdy,
Ik wil niet lullig doen hoor maar ik was erbij en er was juist Helemaal geen beveiliging of politie meer bij de bus aanwezig alleen nog op de parkeerplaats achter het uitvak en binnen/boven in de hal.
De reden dat het tot een opstootje kwam is ook heel simpel.
Afgelopen week hebben Veendam supporters met een auto het trainingsveld betreden om zo te provoceren. Onder andere Sander Fisscher, die zelfs met zijn hoofd in de krant stond en op TV was, had dat doorgekregen van de Emmen supporters en deze hebben hierop rode en witte verf mee het veld opgenomen. Toen de auto het veld op reed, hebben een aantal spelers waaronder Fisscher verf over de auto gegoten Dit is een aantal Veendamsupporters in het verkeerde keelgat geschoten vandaar deze domme reactie. De vechtpartij die plaatsvond kwam overigens doordat Metaj zijn tas in de bus wilde gooien en direct 2 klappen op zijn hoofd kreeg en de bus in vluchte. Een aantal Veendom 'supporters' (sorry voor mijn schrijffout maar het is niet anders) rende achte hem aan de bus in waardoor een aantal FC Emmen spelers terrecht deze kanslozen de bus uit trapten en sloegen. Ik vind het zelfs jammer dat ze niet allemaal zijn opgenomen in het ziekenhuis. Wat een kanslozen zeg. Stoere kerel willen zijn en met de straart tussen de benen uit de bus geschopt worden. eigenlijk kan ik niet anders dan deze spelers prijzen want ik had precies hetzelfde gedaan.
Dit gaat dan ook nog wel een staartje krijgen als Veendam een keer thuis moet en Emmen uit, daar kun je op wachten.
kortom Veendam, beveilig altijd de bus, Veendam supporters let op de sukkels die het voor jullie verzieken en geef ze aan!!!!

23 maart 2018 om 12:13
#4

Grootse reactie van je in het topic over de naheffing van 2 miljoen voor Twente en het wel/niet verdwijnen van een club als de mijne. Vooral gezien het feit dat je een Veendam supporter bent, die helaas wel verdwenen zijn.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren