Jansen Joenite
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Vrijdag, 23 november 2012
 • Jansen Joenite
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 13.903
 • jaar (--)
 • Amsterdam
 • WO
 • 4
Persoonlijke berichten
25 september 2014 om 19:55
#3

Ik zal wat beter opletten, misschien lees ik inderdaad selectief. Negatieve reacties blijven vaak ook net wat beter hangen dan positieve

6 november 2014 om 17:52
#4

Thanks voor het compliment, laten hopen dat men bij dat seminar nu eens echt beslissingen durven te nemen.

17 november 2014 om 16:28
#5

Bedankt voor het compliment.

Ik blijf als moderator altijd liever uit zo'n stuk weg. Maar ik kan hier heel slecht tegen.

4 december 2014 om 15:27
#6

Bedankt voor het compliment.
Krijg ze zelf niet al te vaak. Ik ben te direct en soms te ridicule, verder niet in het bezit van groen balkje, dus zijn dat dingen die niet helpen om er aan te komen haha

28 april 2015 om 13:41
#7

Bedankt voor het compliment man!

2 juni 2015 om 00:21
#8

Ik heb wel respect voor jou, dat je altijd zo rustig reageert op die zielige provocateurs. Altijd dat gezeur dat wij denken dat wij een topclub zijn terwijl ik geen Tukker ken die er zo over denkt. En dan komt er altijd wel weer 1 met 'zielig provincieclubje. Word je daar nou echt niet moe van?'

30 augustus 2015 om 09:57
#10

Ik weet dat Twente niet meer als 50.000 mag uitgeven,maar als ze schreuder willen ontslaan,dan hoeven ze toch geen verantwoording bij de knvb neer te leggen?

25 november 2015 om 20:15
#15

Thanx kerel.
Idd,wat speelde je clup slecht zeg.
En nu met die interne problemen,zie het somber voor je in.

3 februari 2016 om 16:54
#17

Weet het ook ff niet meer. Normaal ben ik na een verliespartij ong een uurtje chaggie,maar de laatste paar weken begint het al halve dagen te worden ;

Bedankt. Hopen dat vanavond de ommekeer begint,anders gaan het kut weken/maanden worden.

9 april 2016 om 12:44
#18

Waarom wordt je altijd zo boos op Twente als we zeggen Jupiler of we zien het wel?

19 april 2016 om 19:28
#19

Ahahahaha,dat dacht ik dus ook,dirkie

9 mei 2016 om 21:21
#20

Haha dankjewel! Grof taalgebruik was de reden, maar volgens mij zijn worden als 'fossielen' en 'dorpsgek' in de jaren zestig niet eens opzienbarend. Toch fascinerend wat te veel macht met mensen op zo'n forum kan doen. Vond het verder zelf ook wel netjes onderbouwd... ;-)

Bedankt voor het compliment en de felicitaties!

11 mei 2016 om 03:13
#21

Jansen Joenite 2 mei 2016 om 09:25 #296 favoriteimportant

Er is goed gewerkt en alles wat moest gebeuren is gedaan. Nu moet bij controle van de Knvb natuurlijk blijken of het voldoende is, maar we hebben er goede hoop op.
Ik hoop op nog vele Ajax - Twentes wat denk ik wel de meest bijzondere wedstrijd van het jaar voor ons is. De wedstrijd om het kampioenschap in 2011 is nog altijd traumatisch, maar ook dat maakt deel uit van een geschiedenis (zowel voor Ajacieden als Twentenaren)

--------------------------------------------------...
Ik denk dat veel andere clubs ook voor jullie hopen, dat alles goed komt met jullie club en dat Fc twente er weer helemaal opkomt.. En dat zal ook wel goed komen, ik denk en hoop dat de Knvb dat ook beseft.

Dat gevoel ken ik inmiddels ook weer, in 2007 voelde ik me zo en afgelopen zondag. De verslagenheid is groot, en wat jullie 15 mei 2010 hadden voel ik nu ook weer. Het is wel mooi de verschillen van emoties, dat maakt voetbal zo mooi.

24 mei 2016 om 14:29
#23

Jammer man,en tot gauw hoop ik

1 juni 2016 om 03:47
#24

Succes man met alles, ik hoop dat jullie blijven voortbestaan.ik heb het al vaker geroepen, jullie prachte club hoort in de eredivisie!

25 augustus 2016 om 20:32
#25

Jj!

Tja even een 'pauze' ingelast. Drukte met werk, noodgedwongen een switch moeten maken wat resulteert in bijscholing (jippie....). Hoop met een week of 2/3 weer langzaam m'n vz bezigheden te kunnen opbouwen, met name het modereren loop ik gigantisch achter. Tijdens het modereren natuurlijk gelijk wat 'onwaarheden' en misvattingen de wereld uit helpen, zit in de aard van het beestje he Met een paar weken komen we elkaar wel weer geregeld tegen. Ik kijk er alvast naar uit!

Gr,
T91

14 september 2016 om 09:36
#26

Hi Jansen Joenite,

Een beetje laat na twee dagen, maar bij deze alsnog bedankt voor je compliment voor mijn comment op het artikel rond Mokotjo en Ziyech! Dat kan ik zeer waarderen. Er wordt soms erg kortzichtig gedacht over de goede intenties van mensen, zoals er ook onterecht werd getwijfeld aan de goede bedoelingen van Mokotjo.

Ik las hierboven, dat je het rond mei even gehad had hier op VZ. De tendens van berichtgeving en reacties is idd aan het veranderen, er wordt een hoop negatief geschreeuwd in reacties door leden, met als gevolg dat de mods ook vaker als politieagent ingrijpen, artikelen zijn steeds meer gericht op clicks en commerciële belangen. De ontspanning ontbreekt al en toe. Al met al is het idd niet altijd meer het leuke en vriendelijke discussieforum wat het ooit aangenaam vertoeven was.

Gelukkig zie dat je nu toch actief lid bent gebleven en zodoende ik je comments nog mag lezen. Zeker als het over Twente handelt, dan behoort jouw mening er gewoon tussen te staan in topics. Ik draag de club ook een warm hart toe, ondanks dat ik Ajacied ben in hart en nieren, na jaren gewoond te hebben in Enschede is er ook ern stukje Tukker in mij gegroeid . Ik hoop ook dat de weg omhoog voor Twente voorspoedig zal verlopen en het spoedig weer op de plek staat waar het op historische gronden hoort te staan. Als vierde club van Nederland.

Groet buitenspelval

19 september 2016 om 23:12
#27

Hi Jansen Joenite,

Sorry ik zag je pb net pas de notificatie in mijn postvak. Heel leuk om te lezen dat je mijn inbreng hier op VZ kan waarderen, het genoegen is mij wederzijds. Goed dat je je niet hebt laten ontmoedigen door de beschuldiging, dat je meerdere accounts zou hebben, er gewoon voor kiest om hier voor je eigen plezier door te gaan en lekker over voetbal te praten.

Ik ben eveneens blij dat het balletje wee rolt over de Nederlandse velden, ook al pakte het niet altijd even goed uit voor Ajax, maar er zit gelukkig weer een licht stijgende lijn in het spel en resultaten..

Ik heb afgelopen weekend genoten van jouw club, de spelvreugde spatte weer van het elftal af sinds het keurslijf, dat Ziyech heette, is uitgetrokken. Het team met al die jonkies is helemaal opgebloeid met Mokotjo in de rol van bevrijde voortrekker. Heel goed en leuk om te zien. Hopelijk is dat het startschot voor nog veel moois wat er voor jullie supporters nog allemaal gebeuren staat. Het is jullie gegund na die strontkar aan ellende, die jullie over je heen hebben gekregen het afgelopen seizoen. Nu alleen nog maar vooruit kijken! Het gaat gelukkig weer voornamelijk over voetbal in Enschede.

Natuurlijk ook nog bedankt voor het tweede compliment dat je gaf op mijn reactie! Het voelt als teveel eer zo vlak achter elkaar, maar ik ben zeker blij met de waardering, die je hebt voor mijn inbreng!
We komen elkaar ongetwijfeld en hopelijk nog tegen in topics, hopelijk ook over artikelen met positief nieuws over één van onze clubs.

Groet buitenspelval

21 februari 2017 om 10:18
#28

Bedankt voor de uitleg! Ja, die zet van de gemeente kan ik begrijpen. Ik had niet door dat die lening die er dan ging komen via weer een andere partij kwam! Succes nog!

9 april 2018 om 14:14
#29

thx man. Vond vooral de 1e helft leuk om te zien,tweede helft was een fouten festival. Ik hoop voor je dat het goed komt met je cluppie,maar zie het eerlijk gezegd somber voor je in.

12 december 2018 om 12:20
#30

For your information: Het verwijderen van je bericht heeft niets te maken met 'clubvoorkeur', ik heb in dit topic nog veel meer kinderachtige reacties van Ajacieden verwijderd dan van niet-Ajacieden. Het gaat, zoals gewoonlijk, om de inhoud van je bericht. Er is gewoon een berichtgeving van de clubleiding die geheel reglementair de clubleidingen van ADO en Feyenoord aanschrijft. Niets met arrogantie te maken verder, we zien dit veel te vaak dat alles te pas en te onpas 'arrogant' genoemd wordt en het levert enkel verhitte discussies op die wij weer kunnen gaan uitpluizen en (eventueel) verwijderen. Vandaar dat je bericht gelijk verwijderd wordt om zulke situaties te voorkomen. Als je het de volgende keer zelf ook met wat minder club voor-/afkeur omschrijft zul je hier geen last van hebben. PS: ik heb je puntentotaal hersteld, het was meer een preventieve verwijdering dus het punt aftrek lijkt me niet noodzakelijk.

Met vriendelijke groet,
Sanderkoevoets

12 december 2018 om 13:21
#31

Een mening die tot nodeloze platte discussies leidt wordt in zo'n geval inderdaad de mond gesnoerd. Ik draai zelf ook al wat jaren mee op VZ en de crew van moderators veranderd voortdurend. Doen alsof daar 1 grote voorkeur in zit is natuurlijk volstrekt idioot. Er zijn momenteel Ajax, Feyenoord, Psv, Utrecht, etc. fans actief als moderator. Bovendien zijn alle moderators leden die als gebruiker bekend staan om niet te provoceren etc. Geen idee waarom je denkt dat berichten met negatieve toon op Ajax sneller verwijderd worden dan berichten met negatieve toon op Feyenoord, Vitesse of welke club dan ook. Ik verwijder dergelijke berichten in allerlei topics. Dat deel van de marketing afdeling van Ajax zal maar niet verder op ingaan, dat lijkt me een wat kinderachtige stelling, niet? Bovendien is elke moderator gewoon 'vrijwilliger' dus ja, soms duurt het even voordat bepaalde comment secties opgeschoond worden, zeker bij topics die sneller naar beneden zakken op de frontpage. Nogmaals, ik kan je garanderen dat wij als moderators zo objectief mogelijk proberen te werken en dat er geen sprake is van willekeur voor- of tegen welke club dan ook, het is ook daarom dat de groep bestaat uit fans van allerhande clubs binnen en buiten Nederland.

12 december 2018 om 14:10
#32

Haha alright, jouw mening hier over staat vast denk ik. Misschien dat ik het gaandeweg nog in zal gaan zien dan Ik doe althans mijn best om zo objectief mogelijk te zijn en verwijder net zo makkelijk provocerende of negatieve posts van Ajacieden over andere clubs als vice versa en ik weet van veel mede-moderators dat zij dat ook doen m.b.t. 'hun' club. Enfin, met een groep vrijwillige liefhebbers zal het wellicht nooit zo professioneel zijn als jij graag zou verlangen, maar zo erg als jij het doet voorkomen is het volgens mij ook weer niet. Aan de 'gemiddelde supporter' hoef je zoiets niet te vragen, jij weet zelf evengoed dat de afkeer richting Ajax bij veel supportersgroepen evengoed vaak buitenproportioneel is. De gemiddelde supporter vind je op Voetbalprimeur ofzo, die kunnen een scheet van een andere club nog niet verdragen.

Anyway, ik hoop dat je toch (enigszins) actief blijft op VZ want aan je puntenaantal en aantal reacties valt af te leiden dat jij dus juist niet een 'gemiddelde supporter' bent zoals hierboven beschreven maar kan je gewoon een mooie bijdrage leveren aan de het platform.

Nu ga ik weer verder aan de arbeid, fijne dag nog!

12 december 2018 om 14:27
#33

Ik heb je bericht ontvangen en je hebt helemaal gelijk. Je was niet de enige die mij een compliment uitdeelde en toch is de reactie verwijderd als niets toevoegend. Als het niks toevoegt, waarom krijg je dan complimenten 😂😂😂.

Afijn, ik heb de moderators al diverse malen vriendelijk verzocht om mijn account te verwijderen daar in Turkije nog meer vrijheid van meningsuiting is. Dat moderators een stel kleine pubers zijn die niet tegen kritiek op hun clubje kunnen. Als ik het zelf doe, krijg ik een foutmelding. Maar daar geven ze dan weer geen gehoor aan.

Bedankt voor het compliment

4 mei 2020 om 16:00
#35

Thanks voor je compliment! Dat waardeer ik bijzonder. For the record, ik ben géén Tukker en géén Twente supporter. Maar heb wel altijd een zwak gehad voor de stad en de club. Enschede uitstekende stad om te stappen en Twente een club die al zolang als ik me dat kan herinneren vaak als 'vierde club' van Nederland werd en wordt beschouwd. En hoewel ik de aanpak van Twente na de Munsterman episode grotendeels terecht vond (er is wel heel grof gemalverseerd natuurlijk met valsheid in geschrifte, middelvingers naar de Knvb, etc.) stoor ik me mateloos aan de goegemeente die dit akkefietje de club nog eeuwig na wl dragen. Twente zat fout, heet daarvoor de straf gekregen die het verdiende en daarna moet het echt ophouden.

18 mei 2022 om 21:35
#37

Desondanks onze meningsverschillen wens ik je toch een fijne avond!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 26 januari
Willem II wil Mohamed Taabouni huren van Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren