ThugVz
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 3 oktober 2009
 • ThugVz
 • 200 punten
 • Lid
  + Moderator
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 3.085
 • 28 jaar (28-5-1993)
 • Hengelo
 • Commerciële Economie
 • Account Manager
 • 8
Persoonlijke berichten
20 december 2012 om 13:40
#13

Inderdaad. Mensen hier hebben sowieso snel de neiging om alleen zwart wit te denken. Of een speler is geweldig of hij kan er helemaal niets van. Van nuance hebben ze vaak niet gehoord.

1 januari 2013 om 01:22
#15

Hey thugvz,

Natuurlijk wil ik je graag uitleggen wat er aan de hand is met onze sterren. Laat ik ten eerste beginnen om je een fijn en gezond 2013 te wensen.

Wat betreft Doumbia: hij heeft nog steeds last van zijn rug. Het laatste wat ik hoorde is dat hij een terugval heeft gekregen. Een rugwervel is ontstoken.

Wat Dzagoev heeft: hij is nog steeds hartstikke belangrijk hoor. Had nog een fantastische omhaal gemaakt tegen Volga uit waardoor we de wedstrijd alsnog wonnen. Hij speelde alleen minder wedstrijden door een schorsing. Hij gaf Wilkshire een klap nadat die hem van achteren tackelde. Maar hij gaf wel in de media aan dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en dat gun ik hem van harte. Heb al vaker geroepen dat het echt een speler voor AC Milan is, maar Inter zou ook bij hem passen, maar iets minder als bij AC. Daar kan hij echt belangrijk worden nu duidelijk is dat Robinho en Pato weggaan.

En ten slotte Necid: die heeft weer zijn kruisbanden afgescheurd tijdens het EK en is 9 maanden out. We hebben inmiddels al een vergoeding gekregen van de Tsjechische Bond.

5 januari 2013 om 12:32
#16

Ik moet zeggen dat ik de ontwikkeling van Jesper Drost met belangstelling volg, maar ik vind het nog wat vroeg om te kunnen bepalen of hij een grote gaat worden. Hij zich inmiddels in de basis gevoetbald en blijft opvallend gemakkelijk overeind. Een talent is hij zeker. Hoe dan ook, we blijven hem volgen. :)

15 september 2013 om 17:08
#24

Drost lijkt dit jaar zijn grote doorbraak te beleven. Het grote Oranje daar is hij nog lang niet aan toe, maar op de lange termijn weet je het maar nooit.

14 november 2013 om 03:45
#26

Haha ja keep iT high bro

20 december 2013 om 12:02
#27

Die woorden zal ik zelf niet gebruiken, maar ik snap je frustratie. Bij het plaatsen van het bericht wist ik ergens al dat men er fel op zou reageren. Triest en onnodig. Ik gebruik het woordje 'kan' toch vrij duidelijk. Laat ze maar praten en als je het er niet mee eens bent, maak het niet te grof. Zo blijft je reactie staan en laat je zien dat je erboven staat :).

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Tottenham Hotspur heeft vrijdag zijn bod op Cristian Romero verbeterd naar rond de vijftig miljoen euro gegarandeerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren