ThugVz
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 3 oktober 2009
 • ThugVz
 • 108 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 3.024
 • 27 jaar (28-5-1993)
 • Hengelo
 • Commerciële Economie
 • Account Manager
 • 8
Persoonlijke berichten
20 december 2012 om 13:40
#13

Inderdaad. Mensen hier hebben sowieso snel de neiging om alleen zwart wit te denken. Of een speler is geweldig of hij kan er helemaal niets van. Van nuance hebben ze vaak niet gehoord.

22 december 2012 om 18:33
#14

Haha ja dat was echt zo! Ja boswinkel is niet zo 1 2 3 de beste buurt dat klopt. De franchisenemer was idd Theo Janssen wel toevallig dat het in dezelfde tijd was dat Theo bij Twente speelde

1 januari 2013 om 01:22
#15

Hey thugvz,

Natuurlijk wil ik je graag uitleggen wat er aan de hand is met onze sterren. Laat ik ten eerste beginnen om je een fijn en gezond 2013 te wensen.

Wat betreft Doumbia: hij heeft nog steeds last van zijn rug. Het laatste wat ik hoorde is dat hij een terugval heeft gekregen. Een rugwervel is ontstoken.

Wat Dzagoev heeft: hij is nog steeds hartstikke belangrijk hoor. Had nog een fantastische omhaal gemaakt tegen Volga uit waardoor we de wedstrijd alsnog wonnen. Hij speelde alleen minder wedstrijden door een schorsing. Hij gaf Wilkshire een klap nadat die hem van achteren tackelde. Maar hij gaf wel in de media aan dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en dat gun ik hem van harte. Heb al vaker geroepen dat het echt een speler voor AC Milan is, maar Inter zou ook bij hem passen, maar iets minder als bij AC. Daar kan hij echt belangrijk worden nu duidelijk is dat Robinho en Pato weggaan.

En ten slotte Necid: die heeft weer zijn kruisbanden afgescheurd tijdens het EK en is 9 maanden out. We hebben inmiddels al een vergoeding gekregen van de Tsjechische Bond.

5 januari 2013 om 12:32
#16

Ik moet zeggen dat ik de ontwikkeling van Jesper Drost met belangstelling volg, maar ik vind het nog wat vroeg om te kunnen bepalen of hij een grote gaat worden. Hij zich inmiddels in de basis gevoetbald en blijft opvallend gemakkelijk overeind. Een talent is hij zeker. Hoe dan ook, we blijven hem volgen. :)

20 januari 2013 om 00:43
#17

van persie zegt zelf dat el hamdaoui beter is en dat is sws waar want ik vind dat van persie nog niks heeft gepresteerd allemaal intik doelpuntjes die ik zelfs kan scoren, robben is van glas als je hem streelt raakt die zelfs geblesseerd dus aan zulke spelers heb je niks en we hebben meerdere recht buiten en dat kun je over nederland niet zeggen wij hebben nog barrada, carcela, boussoufa etc. en jullie dan kuyt (blinde paard) en narsingh die alleen snelheid heeft en techniek van een amateur en links buiten is sws beter dan elia affelay wat trouwens een marokkaan is en over middenveld wil ik eigenlijk niet hebben want marokko is duidelijk veel beter in het midden met spelers als belhanda barrada el ahmadi taraabt en verdediging wil ik niet een op in gaan met jullie matthijsen heitinga 12 jarige willems en vander wiel

13 september 2013 om 20:05
#23

k zou het eerlijk gezegd niet weten. Klinkt niet alsof het de bedoeling was, klinkt alsof k meer bedoelde dat er vreemde mensen in zitten en dus ook vreemde mensen naar kijken. Klinkt niet alsof k bedoelde dat iedereen die er naar kijkt een m*** is, dat zou onzin zijn.

nja k ken je niet dus k zou je niet zomaar voor m*** ofzo uitmaken. als je je aangevallen voelt, niet de bedoeling geweest hoor.

15 september 2013 om 17:08
#24

Drost lijkt dit jaar zijn grote doorbraak te beleven. Het grote Oranje daar is hij nog lang niet aan toe, maar op de lange termijn weet je het maar nooit.

21 september 2013 om 15:49
#25

yo man, niet meer boos?

14 november 2013 om 03:45
#26

Haha ja keep iT high bro

20 december 2013 om 12:02
#27

Die woorden zal ik zelf niet gebruiken, maar ik snap je frustratie. Bij het plaatsen van het bericht wist ik ergens al dat men er fel op zou reageren. Triest en onnodig. Ik gebruik het woordje 'kan' toch vrij duidelijk. Laat ze maar praten en als je het er niet mee eens bent, maak het niet te grof. Zo blijft je reactie staan en laat je zien dat je erboven staat :).

23 januari 2014 om 14:51
#28

Dat is correct, sinds vandaag!

23 januari 2014 om 17:28
#29

Als ik niet meer uit mijn slof mag schieten dan pakken ze het maar weer af.
Ik ga niet veranderen omdat ik een moderator ben.
Ze hebben me gevraagd ondanks hoe ik altijd reageer.
En dus zal ik ook blijven reageren zoals ik altijd gedaan heb.
Een moderator status veranderd mij niet. Vind het leuk maar niet ten koste van alles.

26 februari 2014 om 19:41
#30

Hey man, bedankt voor je bericht ! Super toch dat je er zo goed in bent !!
Ik weet niet of ik ga beginnen met gokken enzo.. Maar als ik je hulp nodig heb zal ik je een bericht sturen. Ik ben 18 en hou me geld liever bij maarja het is wel verleidelijk zo makkelijk geld verdienen.. Doe het soms op papier schrijven en dan met hoeveel eventuele winst maar altijd is er dan net een wedstrijd verkeerd en dan ben ik achteraf blij dat ik niets heb ingezet haha.

En Zlatan... Zlatan is mijn held haha heb 7 shirts van hem en ben al vanaf zijn tijd bij ajax fan van hem, ik kijk elke wedstrijd van hem live via internet

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 april
Beerschot heeft de optie tot koop in het huurcontract van Zakaria Bakkali niet gelicht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren