Lee112
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 15 augustus 2012
 • Lee112
 • 200 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 19.901
 • 32 jaar (28-8-1990)
 • Amsterdam
 • Accountancy
 • Business controller
 • 13
Persoonlijke berichten
20 juni 2013 om 02:30
#1

``ongelofelijk hoe jij deze lariekoek kunt geloven. Niemand binnen Ajax die dit bevestigd, en als men al 7 miljoen euro overhad voor van Ginkel dan kan men ook 7.5 miljoen overhebben voor Maher. Overmars heeft hierover helemaal niets verteld. Hoe weet jij nou of dit überhaupt waar is? Lachwekkend om het beleid van Ajax te bekritiseren naar aanleiding van kreten uit een externe bron. De TD van AZ heeft ook niemand binnen Ajax gesproken dus kan kan men niet weten of Ajax Maher zogenaamd te duur vindt. Leer eerst de feiten kennen voordat je ff klakkeloos alles gelooft.``

Over feiten gesproken, grappig dat Marc Overmars himself een paar uur later heel mijn verhaal even bevestigd. Overigens heeft Ajax nooit een bod gedaan op van Ginkel, Vitesse wilt niet eens onderhandelen met Ajax.

Aangepast op 20 juni 2013 om 02:31 door Panerai.

20 juni 2013 om 08:19
#2

Ik denk eerder dat die 7 miljoen van Ajax op van Ginkel een roddel is om eerlijk te zijn. Dat is nooit ergens bevestigd, Vitesse heeft nooit met Ajax aan tafel gezeten.

Verder heeft de Boer en Overmars zelf in de pers uitgesproken geen grote transferbedragen meer te betalen. Maher moet rond de 9 miljoen kosten, dan kan je toch vantevoren wel weten dat ze daar van af zien.

Niet omdat ze het geld niet hebben, maar gewoon omdat ze weigeren zo veel geld te betalen.

4 januari 2014 om 19:13
#3

Ik ben blij dat we er toch nog uit zijn gekomen

Fijne avond!

8 september 2014 om 12:01
#4

Hey Lee,

We zijn op dit moment opnames aan het maken voor het programma "pesten".
Nu kan ik uit een aantal topics leiden dat jij altijd gepest ben door Ajacieden, hierdoor heb je een soort minderwaardigheidscomplex opgelopen.
Nu zou ik jou wil vragen om hier over te komen praten, mensen in Nederland vinden jou soort zielig, dat is goed voor de kijkcijfers.

Mvg,

Ed de Goeij

8 september 2014 om 20:19
#5

Haha zat ook maar wat te fucken,tik hem aan ouwe👊.

18 november 2014 om 21:48
#6

Lee, mijn complimenten! Vond dat je echt hele sterke, weloverwogen sterk onderbouwde reacties gaf. In de topics met de gedoe van de groepsfoto van Fer.

Groetjes Sulejmanii

29 november 2014 om 11:04
#7

Wow je krijgt bijna elke dag drie punten erbij, zeer knap hoe krijg je dat voor elkaar?

11 januari 2015 om 19:51
#8


Lee112 11 januari 2015 om 00:11 #79favoriteimportantadd

Sulejmanii, jij weet waarschijnlijk nog hoe ik over vd hoorn denk. Ik vind hem vaak genoeg een mietje. Groot lijf voor noppes. 0.0 over mijn lijk mentaliteit. Tsja ik ben geen fan van die gast, maarrrrrr wie weet was de wedstrijd vs Excelsior voor hem de omkeer. Vandaag viel hij in ieder geval prima in. Vooral die ingreep in de 16 indd straalde vertrouwen en kracht uit. Ik zeg niet dat ik het opeens in hem zie zitten, maar hij komt op mij wel veel zekerder dan eerst over. In ieder geval gun ik hem van harte heel wat puike wedstrijden. En ja ik zal het als Ajacied prima vinden als hij velen die twijfelde aan hem (waaronder ikzelf) laat zien dat hij gewoon een degelijke / goede aankoop is geweest.

--------------------------------------------------... Lee112

Hey Kerel, natuurlijk kan ik nog goed herinneren hoe je over Van der Hoorn dacht. We hebben vaak prettige discussies over die man gehad. Dat vind ik ook wel, hij moet zijn grote sterke lichaam nog meer gebruiken. Maar het is ook te zien aan hem vind ik, sommige mensen zijn gevoelig en dan doet vertrouwen je erg goed. Maar om jezelf te kunnen verbeteren, moet je kansen krijgen en niet twee kansen en dan weer niet. Ik hoop dat hij de komende tijd de kans krijgt, dan kunnen we ook oordelen of ik of jij gelijk had. Achterin zie ik sowieso graag, lengte kracht en fysiek Europees al helemaal. Ik denk dat hij als Cvm volledig tot zijn recht komt, maar daar is Serero goed bezig. Zelf ik als groot Serero criticus, vind dat hij het daar goed doet. Mijn kritkiek op hem was altijd dat hij nooit scoorde, amper assits goede eindpass. Maar op die positie is dat helemaal niet nodig, alleen meer fysiek kweken dat blijft een aandachtspunt.

Beste wensen nog..

12 januari 2015 om 22:03
#9

Alleen dan manier waarop hij nu een kans krijg is treurig, ookal zie ik het niet zitten als CV in Veltman zoals je weet. Had ik veel liever gehad, dat hij eruit gespeeld was ik gun geen enkele speler van onze mooie club een blessure.

Nee precies wat je zegt, dat is ook het punt want ik probeerde te maken geef als Ajacied ook aangekochte spelers. Een echte kans en het vertrouwen, net hoe een Bind en Andersen dat ook kregen. Pas dan kan je namelijk oordelen, en als Van der Hoorn dan toch niet het niveau heeft ben ik zo groot dat toe te geven. Dat ik fout zat, maar pas na een echte kans dus 1 of 2 wedstrijden in 2 maanden.

Thanks man, haha ja heerlijk zo een vrijdag avond wedstrijd kan niet wachten! Daarna gelijk de stad in, bier drinken en feesten.

28 maart 2017 om 14:23
#12

Dit was jouw reactie:
En jij hebt Pieters hoe vaak zien spelen? Je komt over als iemand die niet eens naar PL voetbal kijkt. Een linksback ff centraal zetten yeah right. Je weet dat de Ligt groter is dan Pieters toch? Of is dat niet het geval in de Fifa game? Nou geloof me maar dat Pieters helemaal niet zo een beer van een vent is. Valt reuze mee.

VS Kopenhagen was sowieso een fout. Verder speelde hij prima en de returnwedstrijd daarna won hij AL zijn kopduels!!!! Heb je enig idee hoe lastig dat is vs zo een grote spits. Blijkbaar leert hij snel.

Maar nogmaals ook ik vind het te vroeg. Alleen hoef je echt niet te doen alsof de andere niet geselecteerden die fit zijn zoveel beter zijn.

Aangepast op 18 maart 2017 om 12:08 door Lee112.

Lees meer op www.voetbalzone.nl

Misschien toch is je brilletje afzetten, en gewoon eens objectief naar iets kijken.

13 februari 2018 om 12:06
#13

Zwaar respect voor je reacties altijd. Mag ook wel een keer gezegd worden.

20 juli 2018 om 21:23
#14

Eindelijk wordt er geinvesteerd in kwalitatief hoogwaardige spelers, nu nog Bosz aanstellen als nieuwe trainer en het kampioenschap kan niet worden misgelopen.

Aangepast op 20 juli 2018 om 21:24 door Draco5.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 7 juni
Cyriel Dessers gaat al na één seizoen afscheid nemen van Cremonese. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren