dreetje888
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 5 juli 2011
  • dreetje888
  • 56 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.870
  • 55 jaar (13-5-1967)
  • Emmer compascuum
  • Gymnasium
  • Straaljager piloot
Persoonlijke berichten
19 mei 2015 om 14:35
#9

Natuurlijk hebben ook moderators een favoriete club maar dat wil uiteraard niet zeggen dat zij kritiek op die club anders modereren. Sterker nog een moderator wordt geacht om objetief te modereren ten opzichte van 'zijn' club. Daarnaast is er altijd nog de mogelijkheid voor een second opinion en kun je bij het lid moderators om een uitleg vragen. Dit verwijt is erg makkelijk en voor zover ik kan zien heb je de laatste tijd ook geen inhoudelijke vragen gesteld over posts van jou die verwijderd zijn. Gezien de inhoud van de laatste verwijderde berichten, raad ik je dan ook aan de oorzaak daarvan bij jezelf te zoeken.

19 mei 2015 om 15:06
#10

Dit antwoord had ik wel van je verwacht hoor , past natuurlijk niet in je straartje he ! Helemaal vreemd vind ik dit dus niet maar jij weet heel goed wat ik bedoel en ik ben niet de enige die daar over klaagt en dat jullie hypocriet zijn is voor velen ook niet verrassend, zelf een scherpe kop neerzetten en wachten op mensen die daar scherp op reageren en dan kunnen de moderatortjes weer lekker gaan straffen.

Heb je nu gelijk maar even wat berichten verwijdert die ik zondag geplaatst heb ?? Lekker opgelet ook door jou en je vriendjes, en nu ik dit bericht stuur ga je even spitten en kunnen deze berichten ineens niet?? zondag, maandag en de halve dinsdag wel !! Maar nu dacht je waarschijnlijk, ga hem gelijk maar even de les lezen en hem straffen, Precies wat ik bedoel, gewoon willekeur maar ik blijf sowieso mijn mening geven, al haal je mijn laatste 22 punten ook weg, maak gewoon weer een nieuw account aan en begin weer van voor af aan want ik laat me nooit mn mening afnemen door een stel moraalriders.........

20 oktober 2019 om 10:50
#11

Ik vind het zeer teleurstellend als ik graag uitleg wil krijgen voor in.mijn ogen een onterechte punt aftrek en daar op mijn bezwaar totaal niet op wórdt gereageerd, je kunt op de beslissing reageren maar op mijn reacties tot nu toe is er niemand van vz die het fatsoen neemt op op mijn vragen antwoord geeft dus waarom.kan je überhaupt reageren op n beslissing van vz ?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 2 december
Feyenoord gaat zich mogelijk versterken met Patricio Pacifíco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren