Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Duifmeneer
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 14 januari 2012
  • Duifmeneer
  • 122 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.543
  • 31 jaar (22-2-1992)
Persoonlijke berichten
25 juni 2012 om 12:12
#1

Kijk, ik reageer zoals ik wil, en als dat jou niet aan staat... Tja mag jij weten natuurlijk.

En die reacties op het Messi topic. Wat wil je daar verder inhoudelijks over vertellen. Ik zei dat ik nog allang niet aan het moment wil denken dat hij stopt. En dat lijkt me ook volkomen logisch.

En het gaat me echt niet om die duimpjes, ik vind zelfs dat ze die duimpjes weg moeten halen op deze site. Vroeger, zonder die duimpjes, was het velen malen leuker.

En ik ben hier om mijn mening te verkondigen. Ik zit hier niet voor mijn werk of iets dergelijks. Maar ik zal proberen betere reacties te zetten zodat jij het ook leuk vindt.

En die smiley . Als je, je daar al aan gaat ergeren...

22 mei 2015 om 21:02
#2

Dat is dus precies wat ik bedoel,maar het is zo simpel om een incident van vroeger erbij te halen. Ik vind het gewoon zielig als "mensen" met dit soort teksten gaan zingen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren