FR010FRDAM
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 31 januari 2021
  • FR010FRDAM
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 7.376
  • 30 jaar (31-1-1993)
  • 4
Persoonlijke berichten
11 augustus 2021 om 15:54
#1

Ik snap jullie frustratie trouwens compleet. Zelfs mij valt het op dat lullige berichten (van leden) over Feyenoord blijven staan, maar wanneer je negatief praat over Ajax, dat jouw berichtje dan vrij snel kan worden verwijderd. Ik denk echter niet dat dit ooit gaat veranderen. Voetbalzone heeft een redelijk Ajax-gerichte redactie en eerlijk is eerlijk: Die kans is ook het grootst. Het is nu eenmaal de club met de grootste fanschare. Ik wilde deze discussie even hier aanslaan, want het is wel bekend wat er gebeurd als ik dat onder een artikel doe.

25 augustus 2021 om 10:35
#2

Haha, idem. Ik blijf er ook tegenaan schoppen. Het is alleen jammer dat VZ zelf meewerkt aan deze verdeeldheid die er heerst.

En ik wilde met een "succes morgen" eindigen, maar als jullie dat weggeven, dan is er veel mis! ;-)

19 oktober 2021 om 23:31
#3

Thanks voor je speciale berichtje kerel! Ik vind het echt prachtig dat we ondanks de confrontaties soms ook blij voor elkaar kunnen zijn. Later deze week hopelijk genieten van jouw club. Fijne avond!

13 juni 2022 om 18:52
#4

Kerel, ik ben te moe om op Vz nog de degens te kruisen met de pro Ajax moderators en al die arrogante Ajax pubers hier. Het ergst vond ik toen Roma de finale won, ik had nooit geweten dat er zoveel Roma fans en Mourinho lovers op deze site zaten. Ik heb er in al die jaren nooit iets van gemerkt. Wat een haat, verbetenheid en anti Feyenoord sentiment kwam er toen vrij. Dat stoorde mij flink. Staat er een nederlandse club in de finale, hebben ze het in Amsterdam over de confetti cup, (alsof zij ook nog iets kunnen winnen), is men opeens allemaal voor Roma op Vz en zelfs de bondscoach lul Louis maakt ons belachelijk door de. Onference laugue niet serieus te nemen. Wat heb ik hier nog te zoeken, vraag ik mij af.
Ik ben nu met vakantie, zit lekker aan een blond biertje, en lees alleen nog maar fr12, transfermarkt 1908 voor Feyenoord nieuws. Hoewel op fr12 veel Rotterdamse hooligans en ook racisten en anti Ajax figuren zitten, doe ik het alleen voor het nieuws.

Sterkte met de Ajax supporters hier.

15 juni 2022 om 21:06
#5

Wauw. Ik dacht dat ik de enige was die dit waarnam. Redactie is zeer Ajaxminded. Jubelende over alles wat Ajax gerelateerd is. Of t over ex spelers gaat of de kleur onderbroek van Martinez. Tis allemaal in de gloria. Spelers, ex spelers van PSV en Feyenoord zijn qua positieve benadering haast 2e rangs voetballers hier. Tenzij t negatief is natuurlijk. Bar weinig over de prachtige akties van Gakpo gelezen, de precieze passing. Wel relatief veel over Lang, die ook goed was ,daar niet van.
De titels op de oranje wedstrijden. We spelen gelijk omdat Memphis een penalty mist. Maakt ie de winnende in minuut 94 ,niks in de titel erover.
Zo wordt alles wat Ajaxgerelateerd is op een gouden dienblad geserveerd hier en de rest op een stukje karton.

Aangepast op 15 juni 2022 om 21:10 door Sir Paul.

8 april 2023 om 15:16
#6

Respect voor je hoe je je punten verwoord. Helemaal in de huidige discussie rondom Feyenoord/Ajax en Tadic/Kokcu. Mij lukt het niet zonder weg gemodereerd te worden. Je slaat vaak de spijker op de kop vanuit een perspectief die hier niet door iedereen vanwege bias kan waarderen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren