Lierse1997
Algemeen
Vrienden (57)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 5 augustus 2017
 • Lierse1997
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 33.237
 • 33 jaar (14-12-1989)
 • Kinksfanaat
 • 57
Persoonlijke berichten
26 mei 2020 om 16:42
#4

Ik vind je verreweg een van de beste en meest objectieve bezoekers op VZ. Ben jij fan van een bepaalde Nederlandse club, of echt alleen maar fan van Lierse?

5 juni 2020 om 12:36
#5

Ik moet zeggen dat ik het altijd prettig vind je reacties te lezen. Het is fijn dat er nog mensen zijn (ondanks dat je het mogelijk niet altijd met elkaar eens bent) wel normaal met anderen omgaan en ook proberen hun meningen goed en duidelijk te onderbouwen en er ook achter proberen te komen waarom anderen mogelijk iets anders vinden. Ik zou willen zeggen ga zo door (zolang je het zelf ook leuk vindt).

30 juni 2020 om 14:53
#6

Ik denk dat ze vriend Brian-vandijk een definitief Bannetje hebben gegeven ;p

30 juni 2020 om 15:11
#7

Jij bent met afstand de meest treurige betweter op dit forum. Altijd met je moralistische vingertje proberen mensen naar beneden te praten. Je bent nauwelijks nog serieus te nemen met al je negatieve commentaar. Laat mensen lekker in hun waarde en ga niet op kinderachtige wijze discussies proberen uit te lokken. Schiet niet op dit zielige aandacht zoekende gedrag. Gewoon eerst nadenken voordat je weer eens de lachwekkende betweter gaat uithangen. Capish?

2 juli 2020 om 18:07
#8

Hahaha. Heb wel genoten van hoe jij er compleet werd uitgeluld net. Je zette jezelf zwaaaar voor schut (zoals wel vaker) Mooi om te zien hoe mensen jouw irritante discussie zoekende gedrag zat zijn. Tip: ga niet met onjuiste statistieken, die letterlijk iedereen kan checken, lopen strooien want vroeg of laat komen mensen erachter dat je liegt en zit te verdraaien.

Aangepast op 2 juli 2020 om 18:10 door Brian-vandijk.

20 juli 2020 om 23:43
#9

@elninoo, daar lijkt het inderdaad wel op ja . Wel jammer, want zoals je hierboven kunt zien was het toch een vriendelijke jongen...

18 september 2020 om 12:40
#11

@lierse1997 er overlijden wereldwijd jaarlijks 600.000 mensen aan de griep.dat getal kan veel lager als we tijdens elk griepseizoen in lockdown gaan. Waarom doen we dat dan niet? waarom met griep niet en waarom met corona wel. is 600.000 mensen de moeite niet? telt het pas bij 1 miljoen?

30 september 2020 om 19:14
#12

Dacht ga eens op je profiel kijken zie ik de reactie van Brian, ik kan hem geen ongelijk geven... jammer dat ik geen groen randje kan geven aan hem

17 oktober 2020 om 03:07
#13

Dag Lierse1997. Ik zie dat onze reacties zijn verwijderd zonder enig bericht. Fijne vrijheid van meningsuiting hier huh. Dit waren dan ook gelijk mijn laatste reacties hier op Voetbalzone. Wat een flutsite is dit zeg. Ik kan je aanraden om je toch een beetje te verdiepen in het hele Covid19/lockdown verhaal aangezien onze vrijheden/grondrechten met voeten getreden worden.

1 november 2020 om 11:59
#14

Dank voor het bevestigen van het punt mbt je mbappe obsessie. Ronaldo had geen 1 miljard+ team om zich heen in de Portugees Farmers League. Messi speelde op die leeftijd in een goed team, als invaller dus weinig wedstrijden, maar wel in de ijzersterke La liga tegen wereldklasse verdedigers. Groot verschil met mbappe en FC Olie in de Franse Farmers League. Ronaldo speelde op die leeftijd niet in een Portugese 1 miljard+ topteam internationaal zoals mbappe het privilege had met Frankrijk op WK. Wederom groot verschil, je vergelijkt appels met peren. Ibrahimovic scoorde letterlijk 50 goals met PSG in in die Farmers League, en volgend seizoen bij Manchester United rond de 15 goals. Moeilijkere competitie, met een minder team. Pepe scoorde goals als water in Frankrijk maar scoorden nauwelijks met Arsenal. Zelfde verhaal. Cavani scoorde 49 goals in de Franse Farmers League, terwijl hij in Serie A dit nooit haalde. Icardi zijn goal ratio is bizar hoog vergeleken met zijn Inter tijd. Komt vanwege het kwaliteitsverschil. Mbappe heeft makkelijke verdedigers voor zich vergeleken met de Prem. Zet Rashford in dit PSG in deze zwakke competitie en hij scoort ook 50 goals per seizoen, zelfs Kean die letterlijk 1 keer scoorde bij Everton scoort bijna elke wedstrijd nu met PSG. Mbappe bij Everton, United, of Arsenal mag blij zijn met 20 goals per seizoen. Vergelijk niet een speler die met een 1 miljard+ team de ballen op een presenteerblaadje krijgt, tegen François en Jerome van FC Croissant, met Ronaldo die met een matig team speelde in Portugal, of Rashford die met een kwakkelend United tegen wereldklasse verdedigers speelt wekelijks. PSG in Frankrijk is alsof je Ajax in de KKD plaatst qua financieel dus kwaliteit verschil, Antony die 30 goals scoort tegen Jaap en Peter, en dan zeggen dat Antony betere cijfers heeft als Messi, Ronaldo op die leeftijd en dan Rashford. En Anthony die met Brazilië mag voetballen en dus wereldkampioen wordt met dit hyper getalenteerde all star team, en dan zeggen "kijk Anthony was wereldkampioen op zijn 19e" Joh. Wat jij nu doet met mbappe is excact hetzelfde. Last mbappe maar wekelijks tegen top verdedigers in Spanje of Engeland spelen, net zoals Benzema met 2 Braziliaanse tieners naast zich, net zoals Ibrahimovic in dit AC Milan etc. Tegen Bayern, 2x United, Real Madrid was mbappe onzichtbaar. Statpadding met het PSG all star team, joehoe echt super indrukwekkend hoor.

1 november 2020 om 14:04
#15

Dank voor het bevestigen van je eigen onzin. Ik zal even ingaan op al je punten.

1) Ronaldo ging op zijn 18 naar Man U, een van de beste teams ter wereld op dat moment (zo niet het beste).
2) Messi was helemaal geen invaller meer maar speelde de twee seizoenen voor hij 21 werd (wat Mbappé nu is) per seizoen gemiddeld meer dan 70 minuten per wedstrijd en heeft in die beide seizoenen nog steeds meer dan 25 wedstrijden ook al lag hij er twee keer meer dan 2 maanden uit per seizoen door blessures.
3) Ronaldo speelde samen met Luis Figo, een van de duurste spelers ter wereld op dat moment. En ook jongens als Deco, Rui Costa en Carvalho waren allesbehalve koekenbakkers.
4) Ibrahimovic scoorde nooit 50 goals in 1 seizoen "in die farmers leauge".
5) Cavani scoorde nooit 49 goals in 1 seizoen "in die farmers league", zijn tweede beste seizoen ooit qua doelpuntenproductie in de competitie komt zelfs uit de Serie A.
6) Icardi scoorde vorig seizoen elke 91 minuten een goal in de Ligue 1, in zijn laatste volledige seizoen waar hij niet halverwege uit de selectie werd gelaten scoorde hij elke 100 minuten een goal in de Serie A. Wel moet er bij gezegd worden dat hij bij Inter 34 wedstrijden speelde en bij PSG maar 20 wat dus voor een discrepantie kan zorgen van de cijfers.
7) Kean scoort niet in elke wedstrijd, zo heeft hij tegen Nimes, Nantes en Man U niet gescoord. Best makkelijk verder om dingen over hem te beweren na godbetert 5 wedstrijden.
8) Anthony is niet eens geselecteerd voor Brazilië en benadert de cijfers van Mbappé nog niet eens in de Eredivisie.
9) Dit hele relaas is ook volledig belachelijk omdat ik nooit beweerd heb dat Mbappé beter is dan Messi of Ronaldo, maar gewoon dat zijn stats beter zijn dan die van Messi en Ronaldo op 21 jarige leeftijd (wat feiten zijn). En dan te bedenken dat de aanleiding tot dit alles het feit is dat ik zei dat Mbappé misschien wel Romario kan overtreffen.

Conclusie je lult poep.

1 november 2020 om 14:44
#16

Als de wedstrijd afgelopen is zal.ik.ue lachwekkende zelf verzonnen verhaaltje wel weer even feitelijk ontkrachten zodat iedereen dit voor altijd kan zien op je profiel. mbappe doet niks bijzonders, zometeen zal.ik je het duidelijk uitleggen voor iedereen die meeleest die kan zien dat je grote, kansen missende, idool mbappe weinig voorstelt in de Premier League bijvoorbeeld en al helemaal in grote wedstrijden.

2 november 2020 om 13:20
#17

Die wedstrijd gaat wel lang door geloof ik. Ik vind het overigens vreselijk irritant dat tegenwoordig elke competitie buiten Engeland en Spanje (+ Italië en Duitsland af en toe) als een "farmers League" word gezien.

30 november 2020 om 13:14
#18

Dag Lierse,

Met dit berichtje wilde ik je persoonlijk even complimenteren. Ik vind de reactie vaak erg objectief en goed verwoord. Ik lees ze graag. De reacties bieden daarbij ruimte voor gezonde discussie en meningsverschillen. Het verbaast me ook wel af en toe hoe mensen hier op kunnen reageren. We zijn hier volgens mij hier om onze meningen te delen over voetbal en dat soms zeker wat feller zijn, maar we moeten wel altijd netjes blijven. In jouw reacties zie dat ook mooi terug, soms hard, maar altijd fair. Ga zo door en hoop je nog bij vele discussies aanwezig te zien!

mvg,
Reserve-Coach

2 december 2020 om 20:19
#19

Bedankt voor je verzoek! Ondanks je voorkeur voor Real kan ik wel altijd op een normale manier discussies met je aangaan en zo moet het ook naar mijn idee!

8 december 2020 om 09:39
#20

Dank voor je verzoek! Zoals daar al aangegeven, het was een goeie inhoudelijke discussie. Dat zie je helaas vaak anders voorbijkomen hier op VZ. Jullie discussie ging over Qatar, gisteravond heeft de loting plaatsgevonden. Hoe schat je de kansen van Nederland en België (ik neem aan dat je daar vandaan komt, vanwege je naam)?

8 december 2020 om 11:14
#21

Graag gedaan Lierse. Ik kan je comments over het algemeen goed waarderen!

9 december 2020 om 09:53
#22

Yes, kan ik me in vinden. En ook al werden wij bij de kwalificatie voor het EK 2016 4e achter Ijsland, Tsjechie en Turkije, met de huidige selectie moeten wij gewoon 1e worden in de poule. Wel ben ik blij dat we uiteindelijk in pot 1 zaten, dat maakt nogal een groot verschil.

9 december 2020 om 18:05
#23

Klopt, Denemarken was het enige niet-topland. Van de rest kunnen we inderdaad winnen (nations League 1), maar ook zo verliezen (nations League 2). Met de honger zit het in ieder geval goed. Deze gasten hebben zo veel toernooien niet kunnen spelen, dat ze nu echt geen toernooi meer willen missen. Wel enorm sneu voor een Strootman die met bijna 50 interlands uiteindelijk geen toernooi zal spelen. Voor het WK 2014 scheurde hij zijn kruisband en was hij er niet bij. Als corona niet was geweest, dan had Koeman hem voor zeker opgeroepen voor EK 2020, maar ik zie dat nu - helaas voor hem - niet meer gebeuren.

10 december 2020 om 16:08
#24

Daar teken ik voor!

11 december 2020 om 22:45
#25

Beste Lierse1997,

Bedankt voor het accepteren van het vriendschapsverzoek!

Groetjes

2 januari 2021 om 14:33
#26

Jij bent toch de meest schaamteloze mbappe fanboy denkbaar. En dat meen ik oprecht. Bij letterlijk de minste of geringste gefundeerde kritiek op je grote idool begin je hele lappen tekst te plaatsen over hoe indrukwekkend je hem wel niet vindt en dat iedereen vooral diep onder de indruk moet zijn want veel goals in een schijtcompetitie etc en anders begin je te janken bhoehoe, jullie zijn allemaal stomme mbappe haters. Je zet jezelf eigenlijk best wel voor schut hierdoor. Dat je hotel de botel bent van mbappe oké, maar betekent niet dat iedereen dat perse moet zijn. Het is gewoon een feit dat hij relatief gezien bizar veel kansen mist, zie CL finale of United kwartfinale. Dat mag gewoon benoemd worden zonder dat jij gelijk zo gekrenkt en obbsesief hem gaat verdedigen alsof het je eigen kind is. Probeer hier in het vervolg op te letten want je bent bloed irritant.

Aangepast op 2 januari 2021 om 14:34 door JoshuaKaatsMod.

3 januari 2021 om 22:41
#27

@joshuakaatsmod, en jij hebt een definitieve IP-ban na 0 reacties

Aangepast op 3 januari 2021 om 22:43 door Lierse1997.

6 januari 2021 om 16:02
#28

Hi,

Ik moet zeggen dat ik het knap vind dat je al bijna een jaar de moed hebt om telkens opnieuw uit te leggen dat corona niet hetzelfde is als een griep of een andere dodelijke ziekte. Waar haal je de energie telkens vandaan? Anyway, ik heb al meerdere malen wat aan je reacties gehad, het is een onzekere tijd en ook ik moet telkens opnieuw zoeken naar een standpunt (of misschien moet ik dat juist niet doen). Je legt het goed uit, al ben ik het niet altijd met je eens (maar dat hoeft ook niet!).

Mijn complimenten.

26 februari 2021 om 22:53
#33

Om een of andere reden kan ik niet meer op je reageren omdat ik daarvoor niveau 3 moet hebben als jij als actief lid uit zou kunnen leggen aan mij wat dit inhoudt dan ben ik je dankbaar .
De cijfers schenen inderdaad te gaan over alle arbeiders in Qatar, Derksen gaf vandaag ook aan dat de cijfers aangevraagd waren aan de thuislanden van de arbeiders. De thuislanden weten in principe niet aan welk project gewerkt werd. Met de vergelijking die ik maakte doelde ik op de doden als percentage van de totale bouwvakkers, dat percentage ligt dus niet veel hoger dan in Engeland. Nogmaals wil ik helemaal niks goed praten, echter is de realiteit daar erg genoeg. Er is geen reden om met de cijfers te goochelen.

31 mei 2021 om 21:38
#35

Kwam ik hier even om de reactie boven mij te lezen na zijn discussies eerder vandaag, valt het me plots wel heel hard op dat Beautifulgame7 en Real19888 dezelfde kleurrijke schrijfstijl hebben of niet? Vind het van de zotte dat jij er elke keer op blijft in gaan overigens. Heb ik de energie niet voor even dubbel account doorgeven en zijn we hopelijk snel van verlost.

1 juni 2021 om 22:07
#37

Lierse hoe denk jij over de aanstelling van Ancelotti? Jij lijkt niet zo enthousiast zoals de meeste andere mensen (mezelf incluis), ik ben benieuwd welke reden dat heeft.

2 juni 2021 om 18:49
#38

Ik snap je terughoudendheid. Ik vraag me ook af hoe het nou kan dat zijn relatie met de Bayern selectie zo slecht was, dat is namelijk iets waar hij doorgaans in uitblinkt. Misschien het 'de volgende manager-syndroom'. Pep werd op handen gedragen door de selectie daar en in hun ogen zou niemand daarna voldoen als opvolger gok ik. Dat in combinatie met het sterke contrast tussen Ancelotti's werkwijze en die van Pep waar de laatste veel maniakaler traint en het kleinste detail piekfijn in orde moet zijn.

Los daarvan zie ik bij Everton wel gewoon fijne dingen. De rol die Richarlison invult zie ik Hazard ook eventueel in slagen. Ik zie veel mensen zeggen dat Ancelotti geen elftal kan renoveren maar dat heeft hij bij Milan gewoon heel succesvol gedaan. Alles aan die periode zie ik trouwens als hoopvol voor onze huidige selectie. De rol die Pirlo daar invulde is Kroos op het lijf geschreven en komt zijn levensduur ten goede mits je twee motortjes naast hem kan zetten, die hebben we in Casemiro en Valverde. Hij speelde daar ook zonder echte flankspelers en dat komt mooi uit want daar zijn we het zwakste. Modric/odegaard achter je 2 aanvallers lijkt me ook niet mis. Enige mankementen die ik dan zie is de rechtsback, de backs zijn dan enorm belangrijk en op links kan Alaba die rol perfect invullen, en een partner voor Benz. Met Hazard en Jovic heb je twee opties waar ik niet echt warm van word.

Hoe dan ook is Ancelotti tactisch enorm flexibel maar lijkt hij altijd een speelstijl te prefereren met hoge, energieke backs en een overtal situatie centraal. Ik ben van mening dat de huidige selectie zich daar best toe kan lenen.

9 juni 2021 om 20:02
#39

Hoi Lierse 1997, ik vind het heel jammer dat ze de comments weg gehaald hebben bij dat artikel over Koeman en Beitar Jerusalem. Je vroeg aan iemand die zij dat er gigantisch veel anti-semitisme is om dat te onderbouwen. Dat heb ik gedaan, maar toen zijn al die comments verwijderd. Wil je dat ik het nog een keer op schrijf. Natuurlijk doen radicale mensen heel veel gekke dingen naar mensen van alle kleuren en geloof, maar het ant-semitisme is disproportioneel toe genomen de laatste jaren, en al helemaal sinds de maand Mei tijdens het conflict tussen Israel en Hamas. Ik vind je bijna altijd een hele fijne gozer om mee te spreken, iemand die ook altijd objectief probeert te blijven, maar ik vond dat je dat toen enorm hebt gebagatelliseerd. Als je oprecht een onderbouwing er voor wilt doe ik dat graag, als het je niks interesseert is dat ook prima.

9 juni 2021 om 22:52
#40

@lierse, bedankt voor je bericht, heb het vaak gezegd en ben het niet altijd met je eens, maar ik vind het fijn om met je te kletsen. Ik begrijp goed dat je veel van die dingen niet ziet, en meen ook dat je het niet express deed. Ik melde het alleen omdat ik enorm op mijn pik ben getrapt de laatste weken. In Nederland is het ietsje rustiger, maar in Duitsland, Frankrijk, Engeland, en Amerika bijvoorbeeld neemt het anti-semitisme enge vormen aan. Ik heb helemaal geen zin om het daar over te hebben, vooral op een voetbal site, maar als mensen het er dan over hebben moet ik wel wat zeggen.
Wel ben ik het 100% met je eens dat religeuze intolerantie extra is toe genomen en dat zeker niet alleen Joden het doelwit zijn. Alleen is het wel interessant dat als je de statistieken erbij pakt Joden zo'n groot percentage in nemen terwijl ze minder dan een procent van de bevolking opmaken.

12 augustus 2021 om 16:22
#41

Joooo Lierse1997, Ik ben al een tijdje een lurker op Voetbalzone en heb sinds kort een account aangemaakt. Ik nam jouw comments wat betreft Inter altijd serieus omdat ik wel het idee heb dat je weet waar je het over hebt vaak. Wat is jou eerst nieuwsbron wat betreft Inter nieuws? Ik haal alles van Voetbalzone maar helemaal wat internationaal nieuws betreft kan ik wel wat verbreding gebruiken!

Forza Nerazzurri!

8 september 2021 om 23:19
#42

@Lierse1997 nog bedankt dat je me vriendschapverzoek hebt geaccepteerd, ondanks je clubvoorkeur kan ik wel normaal met je discussies voeren,
Mvg messi_123

28 december 2021 om 20:19
#43

Beste lierse, vind je de ligt passen bij city? Hoor het graag, want we hadden net een discussie over de ligt soortvan

29 december 2021 om 18:33
#44

Wonderbaarlijke discussies omtrent de grote C op dit prachtige forum. Ben blij jouw reacties te lezen, zo hou ik nog een beetje hoop in de mensheid.

18 mei 2022 om 15:36
#45

Beste Lierse,

Ik heb enorm veel respect voor jouw reactie op de "maatschappelijke" topics. Zoals je vast gemerkt hebt, was ik ook ontdaan door de krankzinnige reacties van ArsenalFaneh. Maar mooi hoe jij direct giftig wordt op de persoon en niet per se het gedachtegoed wat hem inspireert. Zo hou ik hoop in de mensheid lol.

11 juni 2022 om 15:43
#46

Hahahaha je hebt het gehad met een aantal Madrid-fans he kerel?

7 oktober 2022 om 19:25
#47

Dit is even een test reactie omdat ik geen reactie op jouw pagina kan plaatsen met mijn vraag

17 november 2022 om 20:48
#48

Hi Lierse, heb je een privébericht gestuurd, zou je daar eens naar willen kijken?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 9 juni
Chelsea en Real Madrid gaan de strijd aan om de handtekening van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren