Zwak Feyenoord blameert zich met kansloze nederlaag in Slowakije

Donderdag, 9 augustus 2018 om

Feyenoord heeft een modderfiguur geslagen in de eerste Europese wedstrijd van het seizoen. De Rotterdammers gingen op bezoek bij AS Trencín met 4-0 onderuit, door treffers van Antonio Mance (driemaal) en Philip Azango. Het lijkt voor Feyenoord een hels karwei te worden om volgende week in de return in De Kuip alsnog plaatsing voor de vierde voorronde van de Europa League af te dwingen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst moest puzzelen voorafgaand aan het treffen met Trencín. Eric Botteghin, Jeramiah St. Juste, Robin van Persie en Tonny Vilhena waren niet inzetbaar in Slowakije, waardoor Sven van Beek, Bart Nieuwkoop, Dylan Vente en Sofyan Amrabat aan de aftrap stonden in Zilina. Feyenoord ging in het Štadión pod Dubnom desastreus van start, want na zes minuten keken de Rotterdammers al tegen een achterstand aan. De volledig vrijstaande Mance werd bediend door Hamza Catakovic, waarna de Kroatische spits koel bleef in kansrijke positie: 1-0.

Binnen het kwartier had Feyenoord al op een ruimere achterstand kunnen staan. Justin Bijlow voorkwam na tien minuten spelen dat Mance met het hoofd zijn tweede van de avond kon maken. Uit de daaropvolgende corner leek Trencín wél de 2-0 te maken, maar die treffer werd geannuleerd. In de eerste helft was het praktisch eenrichtingsverkeer richting het doel van Feyenoord, op een schot van Steven Berghuis na. Nadat Philip Azango nog had nagelaten om de marge te verdubbelen, deed Mance dat wel.

De spits van Trencín profiteerde van een misverstand tussen Bijlow en Van Beek en tekende na 37 minuten spelen voor zijn tweede doelpunt van de avond. Voor rust liep de ploeg van trainer Ricardo Moniz zelfs nog uit naar 3-0. Nieuwkoop tastte mis na een voorzet vanaf de rechterkant van het veld, waarna Azango de bal in het vijfmetergebied ontving en raak punterde. Na rust wist Feyenoord de defensie een kwartier dicht te houden, maar in aanvallend opzicht lieten de Rotterdammers zich nauwelijks gelden.

Nadat Joey Sleegers na een klein uur spelen nog over had geschoten, was het enkele minuten later wel raak. Mance gleed bij de tweede paal zijn derde treffer van de avond binnen en bracht de stand zodoende op 4-0. In de slotfase kreeg Feyenoord via Vente en invaller Jean-Paul Boëtius mogelijkheden op een uitdoelpunt, maar in de 4-0 stand kwam uiteindelijk geen verandering meer. De Rotterdammers staan zo voor een helse taak om volgende week in De Kuip alsnog plaatsing voor de vierde voorronde van de Europa League af te dwingen.


Poll

Gaat Feyenoord zich alsnog plaatsen voor de vierde voorronde van de Europa League?


Gerelateerd

507 reacties (laatste reactie door speedyafc)
9 augustus 2018 om 21:00

Staan allemaal stil en doen maar wat! Zit totaal geen lijn of voetbal in! Schande voor heel Nederland dit wat Feyenoord heeft laten zien. En paar stappen extra doen of de beuk er in nee hoor....

Schaam me oprecht kapot voor dit! Hopen dat PSV en Ajax zich plaatsen.. want anders zakken we steeds verder en verder weg

9 augustus 2018 om 21:04

Het is gewoon ontbreken van kwaliteit, drama spelers!

9 augustus 2018 om 21:05

PSV en Ajax zijn allebei al geplaatst. Of het nou de CL of EL wordt maakt niet zoveel uit voor de punten. Ben bang dat het ook bij PSV en Ajax blijft.

9 augustus 2018 om 21:06

PSV en Ajax hebben beide sowieso Europa League. Dus als Vitesse weet te 'stunten' hebben we in ieder geval 3 ploegen. Dat is meer dan vorig seizoen...

9 augustus 2018 om 21:08

@Don: kwaliteit... er lopen bij die tegenstander spelers die weg zijn gestuurd bij Feyenoord en zelfs lager!! Dit is gewoon geen lijn in het spel en geen beleving!

9 augustus 2018 om 21:08

Mentaliteit? Ze miste gewoon kwaliteit. Ze dachten te kunnen voetballen tegen dit team en dat is hopeloos mislukt. Feyenoord moet het achterin dicht bouwen en met een blok op het middenveld spelen en de rest aan de voorhoede laten met berhuis, van persie en Jorgenson. Boetius of Larsson maakt njet veel verschil beiden heb je niks aan.

9 augustus 2018 om 21:14

Zowel de tactiek als mentaliteit van heel Feyenoord hebben gefaald vandaag. Clasie die gewoon twee keer zn man laat lopen en wat wandelt. Van der Heijden en van Beek die zich laten piepelen als een stel kleuters. Geef die Mance potverdomme een schop die hij over 3 weken nog voelt.

Gio laat maar weer eens zien wat al die buitenlandse analisten bedoelen met de Nederlandse arrogantie. Met een stel broekies achterin dan bouw je toch een muur waar Trump alleen maar van kan dromen.

9 augustus 2018 om 21:14

Vind je het vervelend als ik het met de Feyenoordsupporters heb te doen? Eerst Psv om een prijs in Nederland te sterk af en dan deze blamage? Waarop baseren jullie het rotsvaste vertrouwen in het mee doen om de titel?
De gegarandeerde minstens derde plaats? Hopelijk zijn de geblesseerden snel terug.

9 augustus 2018 om 21:25

@araman: nee hoor haha is terecht! Haha.. als je nu Gio weer hoort is het echt lachwekkend... Titel zie ik hoe dan ook niet gebeuren. Had alleen gehoopt wel langer mee te doen als vorig jaar

9 augustus 2018 om 21:29

Denk meer aan kwaliteit. Tactisch ondermaats, technisch ondermaats dus het team is gewoon niet goed.

9 augustus 2018 om 21:31

Was echt niet alleen mentaliteit dit, maar een duidelijk tekort aan kwaliteit, zodra er paar spelers wegvallen heb je niks meer over Clasie is de grote verlosser maar is 10 keer slechter als een Daley Blind die door iedere rotterdammer wordt uitgelachen. En dan heb je nog spelers als een van den beek, heijden, verdonk etc die JL materiaal zijn. Schandalig weer dat Feyenoord supporters zo voor de gek worden gehouden al jaren want beleid zit er niet in. Laat staan leren van fouten uit het verleden.

9 augustus 2018 om 22:55

@psverke: Kwaliteit is het niet! Dit is een club met een begroting van 2 miljoen! Ja let wel 2 miljoen!!!!! Dan zou je zelfs met je -19 moeten kunnen winnen. Maar als je maar half slap er in gaat, niet beweegt en niks doet ga je nooit winnen. Gewoon een schandalige vertoning voor Feyenoord en heel Nederland

9 augustus 2018 om 23:12

@viva

Sorry maar nee. Die miljoenen van de Europa League (direct geld, en waarde toename van spelers), is voor Feyenoord veel en veel te belangrijk.

Een flater voor Feyenoord zat er gewoon aan te komen, gezien hoe ze speelden in de voorbereiding en afgelopen zondag. Dat ze dan zo hard door het ijs zakken is echter ongekend.

9 augustus 2018 om 23:20

Dat denk ik jammer genoeg ook

9 augustus 2018 om 20:58

Hoe zwak was PSV dan niet hahah. Als PSV zijnde verliest van dit Feyenoord dan heb je echt een probleem.

9 augustus 2018 om 21:02

Niks met elkaar te maken, andere wedstrijd, andere setting, andere opstelling. Maar inderdaad was PSV ook erg zwak in de JC Schaal.

9 augustus 2018 om 21:09

Net zo zwak als vorig seizoen toen zij zich niet kwalificeerde, maar ach ze werden wel kampioen. Laten we hopen op het zelfde scenario xD

9 augustus 2018 om 21:11

Zo dom altijd, dit soort opmerkingen. Andere wedstrijd en bijna totaal ander elftal. Dit Feyenoord is nu al klaar voor de hoofdprijzen dit seizoen, zit niets in.

9 augustus 2018 om 21:16

wat een onzin bijna totaal ander elftal

9 augustus 2018 om 20:58

Het is altijd hetzelfde liedje met die Nederlandse ploegen , ze spelen zo verschrikkelijk naïef open huis voetbal. Je brengt een ernstig verzwakte ploeg het veld in, hou het dan gewoon compact en zorg dat je een resultaat meeneemt. En dan kan je het thuis in een volle Kuip afmaken. Dit was een lachwekkende en zielige vertoning.

9 augustus 2018 om 21:02

Inderdaad. Ik heb nog nooit 1 Nederlandse club de bus zien parkeren in Europa. Waarom proberen we het niet eens gewoon.

9 augustus 2018 om 21:04

De bus parkeren bij zo'n ploegje. Kom op zeg... Zo goed kunnen ze echt niet voetballen hoor. Feyenoord heeft gewoon motivatieloos lopen wandelen vandaag, als je gewoon een beetje je best doet kun je nooit tegen zo'n dikke afgang aan lopen.

9 augustus 2018 om 21:04

Vraag ik me ook af, Europees is de enige competitie waar ik heb genoeg nemen met 3 punten op wat voor manier dan ook...

9 augustus 2018 om 21:10

Iedereen zeikt altijd over Mourinho hier. Maar wat er ook gebeurt, zijn ploegen maken het de tegenstander altijd moeilijk. Liverpool en City speelden vorig jaar elke tegenstander weg, maar faalden keihard toen ze tegen de muur van United aanlopen.

Is er nou geen enkele Nederlandse topclub die daar iets van kan leren. Feyenoord speelt hier met een zwaar verzwakt team en word compleet overlopen waarbij Trencin kans na kans krijgt. Is het dan geen idee om even in te zakken en het tempo eruit te halen. Echt naïviteit van het Nederlands voetbal in één wedstrijd.

9 augustus 2018 om 22:16

PSV - Atletico 2016.....

10 augustus 2018 om 00:13

Ja, Ajax ook wel eens, geloof onder de Boer in 2013 tegen AC Milan

9 augustus 2018 om 20:58

4-0 was terecht maar volgende week in een volle kuip met iedereen achter feyenoord kan er nog van alles gebeuren. Laten we met zijn alleen voor een goed resultaat duimen. Dat zou alleen maar goed zijn voor het NL voetbal!

9 augustus 2018 om 21:05

Zeg dat maar tegen de spelers van feyenoord.wat een slappelingen.az waardeloos feyenoord waardeloos.dat we nog zoveel geld betalen voor een kaartje om naar een stel amateurs te kijken slappe hap

9 augustus 2018 om 21:29

Welnee, van Brockhorst laat de EL lopen, deed hij vandaag ook. Hij vond de JC veel belangrijker. De wedstrijd tegen de Graafschap gaat hij ook belangrijke vinden dan de return.

Voor het Nederlandse voebal maakt het allemaal niet zoveel uit. Speel je een extra voorronde, so what. Met de eigen rating kunnen Ajax en PSV altijd wel de EL halen en laten we eerlijk zijn, CL is leuk voor het grote geld dat je er verdiend maar dat is ook het enige. Tegen de Europese top kunnen wij toch niet meekomen. Dan draiat alles erom om derde te worden in de poule.

Geef mij maar weer zijn EL campagne als onder Bosz, zie ik liever dan CL voetbal.

9 augustus 2018 om 23:20

logisch toch dat Fey zich vol focust op de eredivisie,en snel die EL uit wilt ?

9 augustus 2018 om 21:14

Geld zegt niets het is de instelling!! Misschien echte verdedigers opleiden in Nederland..

9 augustus 2018 om 21:59

Misschien moet die gio gewoon eens weg. Kampioen geworden doordat PSV Ajax een rampseizoen draaiden. Totaal geen charisma en trainerschap in die van Bronckhorst.

9 augustus 2018 om 22:23

Gio is een drama die inmiddels meer negatieve dan goede momenten heeft gekend. Maar sorry je statement over de titel is echt onzin.Feyenoord haalde 81 punten en hoorde daarmee bij de beste kampioenen ooit. Ajax stond er 1 punt achter.

9 augustus 2018 om 22:58

@Barga: Gio blijven of niet is een discussie appart. Maar kampioen omdat de andere een rampseizoen hadden is onzin! 81 punten is gewoon heel veel punten meer dan de meeste kampioenen van de afgelopen 8 jaar. En dan nog de bekers, dat is wel echt knap

1 woord: blamage. Ik ben Ajacied, maar hoopte dat Feyenoord zou winnen omdat dat alleen maar goed zou zijn voor Nederland op de Europese ranglijst, maar allemachtig. Dit deed gewoon pijn aan je ogen. Wat was de verdediging van Feyenoord om te huilen en dan vooral van Beek. Die werd letterlijk helemaal dolgedraaid en kreeg alle hoeken van het veld te zien. Spelers als Clasie en Berghuis (verantwoordelijk voor de 1-0 na een foute pass) compleet niet gezien. En ja, Feyenoord miste behoorlijk wat spelers, maar dan nog is dit gewoon een blamage. Want ook met dit elftal had Feyenoord nog meer dan genoeg prima spelers rondlopen waarmee ze Trencin hadden kunnen en misschien wel moeten verslaan. Ik zie Feyenoord dit thuis niet meer goed maken, want ik zie Feyenoord, ondanks dat ze thuis spelen, geen 4 of meer dan 4 goals maken. Allemachtig zeg, 4-0..

9 augustus 2018 om 20:54

Gio moet gewoon ontslagen worden, maar helaas Gio zal niet worden ontslagen. Hij heeft liefst 5 prijzen gewonnen in 3 jaar tijd. Dan wordt je gewoon niet ontslagen. Helaas dus voor Feyenoord ben ik bang. Dit kan gewoon niet langer met zo'n ongeinspireerde man aan het roer..

9 augustus 2018 om 20:58

Tja. Zou zeggen Gio neem een voorbeeld aan Frank de Boer. Die merkte waarschijnlijk ook dat hij niet veel meer uit Ajax ging krijgen en heeft toen zelf ook besloten om op te stappen. Het hoeft niet uit de club te komen he?

9 augustus 2018 om 21:08

Gio wordt echt wel ontslagen als Feyenoord dit jaar geen vooruitgang boekt tov vorig jaar. Europees in elk geval al 1 item doorgestreept, als ze in de competitie rond de kerst 4e staan dan kan hij zijn spulen wel pakken.

9 augustus 2018 om 21:20

Dan ken jij Feyenoord nog niet. Die blijft nog jaren wanbeleid voeren. Gio had wat mij betreft midden in het kampioensjaar al kunnen vertrekken. Wie objectief kijkt ziet dat geen van die 5 prijzen echt aan gio/van geel te danken zijn.

9 augustus 2018 om 21:33

Over de Boer gesproken.. Ik hoop dat van Geel ff met hem belt zometeen.

9 augustus 2018 om 20:55

Sluit me hier volledig bij aan. Zo komt het nederlands voetbal nooit uit die dal. Heb met plaatsvervangende schaamte gekeken.

9 augustus 2018 om 20:59

Europese ranglijst is een kansloos verhaal. Het gaat nooit gebeuren dat vier of vijf ploegen presteren in Europa. De hoop wordt al jaren uitgesproken..

9 augustus 2018 om 23:58

Hoeft ook niet. 2 moeten er presteren en 2 moeten in de groepsfase wat puntjes sprokkelen.

9 augustus 2018 om 21:00

Wat boeit het of je Ajacied of Feyenoorder of PSV fan bent? Nederland moet gewoon nu Europees punten pakken, vooral na het feit dat we 2 grote internationale toernooien hebben gemist. Maar het Nederlands voetbal is vanaf de wortel verziekt, met Ajax die een voorsprong weggeeft tot Feyenoord dat afgedroogd wordt door een onbekende club.

Gio moet weg, maar zal weer niet gebeuren. Ik zie Feyenoord nog wel eens stunten thuis, en dan zal iedereen helaas met lof over hem spreken. #gioout

9 augustus 2018 om 21:07

Ben het met je eens Rochester.
De enige club waar ik echt een pesthekel heb is Feyenoord, maar qua Europees voetbal hoop ik dat ze het goed doen. Dit is gewoon kut, vooral idd voor de broodnodige puntjes.

Hopelijk doen Psv, Ajax en Vitesse het wel goed. Ook voor de grootste haters van deze clubs is dat te hopen. Voor je het weet houden we bijna geen Europees voetbal meer over ....😭😭😭

Ongelofelijk wat slecht! Om je kapot te schamen! 5,5 miljoen weigeren voor van Beek en dan hem vandaag zo zien schutteren. Die gozer is nog geen ton waard! Gio die Nieuwkoop of van Beek niet wisselt na een half uur.. Sterker nog, de tweede wissel in de 90ste minuut!! Het was echt lamlendig.. Geen intentie om te winnen, geen passie, geen strijd.. Berghuis die geen bal wilde hebben vanaf minuut 1, van Beek en Nieuwkoop die amateurs leken, elke bal achteruit spelen.. Ze kunnen nog niet eens 3 keer overspelen zonder balverlies. Weer geen Europees voetbal! Hoop dat Gio hiervoor verantwoordelijk wordt gehouden met z'n lamlendige karakter en 0,0 coachings kwaliteiten! Malacia had je moeten brengen voor aanvallende impulsen, Nieuwkoop eraf voor een middenvelder (Amrabat rechtsback) en een stuk meer vooruit spelen. Wat een amateurs zonder instelling! Schaam je kapot!!!

9 augustus 2018 om 20:54

Konden ze echt van Beek voor 5,5 miljoen euro verkopen? Waarom is dat bod dan geweigerd? Hij is toch geen eerste keuze in Rotterdam? Sowiewso is vijf jaar zonder grote stappen te maken toch wel een moment om afscheid te nemen van een speler, dan weiger je toch geen bod van 5,5 miljoen euro?

9 augustus 2018 om 20:58

Dat vond ik ook.. Het scheen dat Fenerbahce 5,5 bood voor van Beek en dat Feyenoord het weigerde (of meer wilde hebben).. Ik ben na vanavond voorstander van ontbinden van zijn contract. Wat een wanprestatie!

9 augustus 2018 om 21:20

Hopen dat ze deze wedstrijd niet gezien hebben en terugkomen.

9 augustus 2018 om 21:30

misschien speelde hij daarom wel zo slecht. Net als aboumeyang bij dordmund verleden jaar.

9 augustus 2018 om 22:12

Haha ja ik hoop het! Maarja, Cocu kennende zal ie vast wel het Nederlands voetbal in de gaten houden

9 augustus 2018 om 20:56

Helemaal mee eens van Bronckhorst kan ze totaal niet oppeppen !

9 augustus 2018 om 20:57

Je kunt individuen eruit lichten maar dit is met name gewoon een fout van de trainer natuurlijk.

9 augustus 2018 om 21:04

Het is ook een fout van Gio, maar de instelling moet ook echt van de spelers zelf komen.. Als Berghuis na 5 minuten al 3 duels heeft laten lopen voor een onverklaarbare reden, als Vente als middenvelder gaat spelen omdat de bal niet komt, als Toornstra Hans Klok uit gaat hangen en zich onzichtbaar tovert, als Nieuwkoop voetbalschoenen had aangetrokken, als Van Beek kon voetballen.. Zo kan ik nog wel ff doorgaan. Maar het begint echt met de instelling. De bank bestond uit jeugd (Wehrmann, Burger, Malacia, Geertruida) en Boetius met Vermeer. Je hebt niet veel om te kiezen, oké, maar grijp wel in wanneer nodig na een half uur had Nieuwkoop of van Beek er al af gemoeten. Dat is ook het falen van Gio.. Als je niet durft in te grijpen, geen keuzes durft te maken, dan ben je simpelweg ongeschikt!

9 augustus 2018 om 21:14

Het kan nooit zo zijn dat elke individuele speler in dat team zo mentaal zwak is. De enige gemene deler is de coach. Daarom word die altijd vervangen als het slecht loopt en gaat het daarna vaak beter.

Maar ik zou zeggen geef iedereen wel een flinke boete. Dit moeten ze voelen.

9 augustus 2018 om 20:59

Dit is wel echt een schade ja. Je verliest hier gewoon van clubje met een begroting van een paar miljoen.

- v Geel vorig jaar, op Berghuis na, echt slecht ingekocht. Bijna 30 miljoen geïnvesteerd, maar voornamelijk subtoppers die niet Feyenoord waardig zijn.
- meeste jeugdspelers van Feyenoord zijn ook heel erg matig. De meeste breken ook niet door, maar wat er in het eerste staat is eigenlijk ook geen Feyenoord niveau. Ik denk dat alleen Bijlow het gaat redden.

9 augustus 2018 om 22:58

St Juste, Haps en Van Persie waren ook gewoon goede aankopen hoor. Niet alleen Berghuis

9 augustus 2018 om 21:34

Het was inderdaad een blamage vandaag maar Gio is toch niet als enige verantwoordelijk voor deze afgang? Naar wat voor spelers zitten we nou toch in godsnaam te kijken?

Natuurlijk, we mistte een aantal spelers maar op Berghuis na, die opnieuw in een belangrijke wedstrijd totaal niet thuis gaf, bestaat dit hele team toch gewoon uit middelmaat? Al jaren is het voetbal van Feyenoord niet om aan te gluren en ja, Gio is hier grotendeels voor verantwoordelijk. Maar je kan er toch niet meer omheen dat de man die de aankopen verzorgt, dhr. v. Geel, elk jaar gewoon weer keihard faalt? We hebben vorig seizoen een kapitaal uitgegeven aan spelers en wat is daar nog van over? Helemaal niks!

Na het kampioenschap zei ik al dat er een andere wind moest gaan waaien binnen Feyenoord. Zowel trainer als technisch directeur zijn niet in staat om de club naar het volgende niveau te brengen. Natuurlijk gebeurt dat nooit na een kampioenschap maar met deze personen aan het roer gaat de club echt geen stappen maken.

En hoewel je gelijk heb over Gio, vind ik het een beetje jammer dat v. Geel de kritiek altijd ontloopt. Supporters richten zich enkel op Gio terwijl er veel meer problemen binnen de club zijn dat deze middelmatige trainer.

9 augustus 2018 om 22:09

Wie had je in willen brengen dan voor Van Beek en Nieuwkoop? Heb je de bank uberhaupt gezien? Naast Boetius en Vermeer waren dat ook niet bepaald Feyenoord waardige spelers. Complete blamage idd, maar zo makkelijk om Gio weer overal de schuld van te geven...hoeveel prijzen moet die man met dit k*telftal pakken voordat hij eens waardering krijgt?!

9 augustus 2018 om 22:14

Een middenvelder voor Nieuwkoop en Amrabat op rechtsback of Geertruida voor van Beek. Ik heb respect voor Gio, maar zijn fouten zijn inmiddels ontelbaar. Ik schrijf de titel dan ook meer op naam van Dirk Kuyt dan dat ik dat op naam van Gio doe

10 augustus 2018 om 07:22

Diezelfde Kuyt die hier wekelijks werd afgemaakt bedoel je? Een coach wint niet zomaar 4 prijzen. Dan doe je toch ergens wat goed. Misschien moeten mensen zich eens realiseren dat dit spelersmateriaal gewoon bagger is.

Wat een verschrikkelijke wedstrijd zeg. Heb gewoon medelijden met de Feyenoord supporters (dit willen jullie waarschijnlijk niet horen) en heb ook wel een aantal keer gevloekt. Een absolute wanvertoning! Hoe kun je zo weinig inzet hebben in zo'n belangrijk potje. Waar is de passie? Het karakter? De absolute wil om te winnen. Het zegt toch ook wel iets wanneer je na 78 minuten pas de eerste gele kaart krijgt. En dan de spelers. Er staan gewoon veel te veel subtopspelers in. Ik begrijp dat Feyenoord niet te besteden heeft wat Ajax en PSV te besteden hebben, maar het doet af en toe echt pijn aan de ogen. Berghuis is samen met Clasie bijna de enige die echt kan voetballen (van de basisspelers vandaag), maar Berghuis had er zeker de eerste helft vrij weinig zin in volgende week. Al had die de tweede helft meerdere assists kunnen hebben als er gewoon normaal was afgewerkt. Er is nog een klein beetje hoop, maar dan zal het echt 10x beter moeten dan vandaag. Gelukkig zijn er een hoop spelers dan wel bij die er vandaag niet bij waren, en dat is nodig ook. Doe het voor het Nederlandse voetbal volgende week mannen, want we hebben de punten meer dan ooit nodig willen we niet nog verder zinken.

9 augustus 2018 om 21:16

Ze hebben zondag weer een prijs gewonnen dus het seizoen is al geslaagd en kan je nu dus rustig aan doen.

9 augustus 2018 om 21:32

Ik ben bang dat je daar gelijk in hebt. De JC is veel te belangrijk gemaakt door de leiding van Feyenoord terwijl de focus juist op deze wedstrijd had moeten liggen.

9 augustus 2018 om 21:34

Slaat nergens op deze reactie, of je nu een Feyenoord supporter bent of juist niet. Geen enkele Feyenoorder vind vorig seizoen geslaagd, ondanks de beker (wat toch wel een echte prijs is). Dus waar mensen het toch steeds vandaan halen dat Feyenoord enkel met de Beker of JCS tevreden is snap ik oprecht niet.

9 augustus 2018 om 21:46

Denk inderdaad niet dat er ook maar één Feyenoord supporter is die tevreden is met enkel de Johan Cruijff schaal haha. Zou in ieder geval problematisch zijn als dat het geval is.

9 augustus 2018 om 21:47

Sprokkie klopt was ook meer een reactie op de Feyenoorders hier die het wel best vonden en het meer gebruikten als je als Ajaxied iets zegt. Nou zijn er hier ook wel zat die realistisch zijn en tuurlijk waren die niet tevreden met alleen de Beker of JCS.

9 augustus 2018 om 22:59

@sprokkie

Het gaat om de Feyenoord leiding, die stelt van Persie gewoon 90 minunten op in de JC wedstrijd terwijl ze weten dat hij dan niet de EL wedstrijd kan spelen. Juist zijn ervaring en scorend vermogen had je nodig om de klus te klaren in Slovenie, hij had het elftal op sleeptouw kunnen nemen.

Het zijn die keuzes die aantonen dat men de JC schaal belangrijker vond dan de EL kwalificatie.

Ongelovelijk zwak, niet normaal hoe hard ze door het ijs gezakt zijn

Tsja. Ik ben normaal gesproken niet van leedvermaak op de aartsrivaal van mijn club, maar hier lach je jezelf toch dood man. Wat een afgang voor Feyenoord, schandalig.

9 augustus 2018 om 20:53

Lachen uit verbazing hier, waar heb ik in godsnaam naar zitten kijken?

9 augustus 2018 om 20:56

Ik heb stiekem ook echt moeten lachen. Dat is toch ook terecht. Je hoopt dat ze winnen. Maar als je zo slecht voetbalt. En het is ook vooral dat de meeste Feyenoord supporters kritisch op Ajax zijn. Over de verkoop van spelers en het aankopen. Maar daarnaast ook over de 2-2 tegen Standard.

9 augustus 2018 om 21:08

Tja, ik ben Feyenoorder en na de 3-0 begon ik ook te lachen. Al was dat meer uit verbazing en schaamte.

9 augustus 2018 om 20:56

Dit is eerder om te janken, Zo krijgt Nederland die cl plaats nooit terug.

9 augustus 2018 om 20:59

Lachen? Dit soort wedstrijden kost ons wel onze ranking in Europa. Straks zien we nooit meer een Nederlandse club in de CL.

9 augustus 2018 om 21:05

Hoeft ook niet, daar hebben Nederlandse clubs ook niks meer te zoeken.

9 augustus 2018 om 21:33

@nrvier

Daar heb je gelijk in, ik heb mijn mening dan ook bijgesteld. CL doet er niet meer toe en clubs kunnen zichzelf wel kwalificeren voor de EL want dan telt de eigen ranking om geplaatst te worden.

Zoals iemand al zei, er moeten koppen rollen. Vandaag nog. Schaam jullie!

9 augustus 2018 om 20:55

En dan hoor ik die commentator zeggen van: 'Ja er is nog de return in de kolkende Kuip', en na een redding waardoor de 5-0 voorkomen werd 'een belangrijke redding'. Feyenoord gaat 4-0 echt niet meer rechtzetten, de verdediging is daar gewoon te zwak voor.

9 augustus 2018 om 21:07

Dit gaat Feyenoord nooit meer goedmaken.. No way!

9 augustus 2018 om 21:00

Inderdaad. Ik neem aan dat er op zijn minst ontslag van van Bronckhorst word overwogen. Je kan niet zo afgrijselijk zwak presteren en dan niemand aanpakken.

Als Feyenoord gewoon doorgaat zonder rigoreuze ingrepen dan zou dat belachelijk zijn. Geef om te beginnen elke speler een boete van 50.000 euro.

9 augustus 2018 om 21:11

Ik zou Ajax of PSV ook uitlachen indien dit gebeurde en helaas hebben wij Feyenoorders) nieteens argumenten of iets om de discussie aan te gaan. Het was gewoon te triest voor worden.

Misschien wordt het eens tijd voor buitenlandse trainers bij de Nederlandse topclubs.

9 augustus 2018 om 20:56

helemaal mee eens niet dat half zachte gedoe. Zie het verschil met Vitesse daar gaat tenminste de beuk er in.

10 augustus 2018 om 04:39

-foutje.

Ik wilde zeggen dat ik "de beuk erin" niet meer zo vaak hoor en een nostalgisch gevoel bij me oproept. Lees ik het hier al twee keer.

verder: Ik vond het al zo vreemd dat het stadion niet van Trencin leek. Daar kom je eigenlijk ook alleen voor hun historisch kasteeltje, daarna wil je weer terug naar Bratislava en tatragebied.

9 augustus 2018 om 21:02

Denk het ook dat beste optie is om met buitenlandse trainers te werken, want Nederlandse trainers van nu is veel minder goed dan trainers in jaren '90 van vorige eeuw tot begin van het eeuw. Ik denk dat de Knvb maar eens moet kijken of er wat veranderd moet worden in trainersopleidingen. Nederlandse trainers kunnen het niet meer spelers te motiveren. Kijk, Vitesse heeft een Russische tcoach en die doet nu toe prima bij zijn club.

9 augustus 2018 om 21:09

Haha jongens, het seizoen is nog niet begonnen en we hebben het over een buitenlandse trainer die het uitstekend doet bij Vitesse?

Schandalige vertoning. Voetballes krijgen van een club die een lager budget heeft dan Telstar. Vorig jaar op grote achterstand 4e eindigen maar het seizoen werd 'gered' door de beker. Maar ik zie Feyenoord dit jaar absoluut niet meedoen om de titel. Denk dat de titel van twee seizoenen geleden een incident was, alles viel goed dat jaar. En als Feyenoord geen kampioen gaat worden moet het gezien worden als een mislukt seizoen, net zoals PSV en Ajax spreken van een slecht seizoen als ze geen kampioen zijn geworden.
Heb totaal geen vertrouwen in Gio. Maar ja de supporters/selectie/staf hebben weinig ambitie, die zullen het seizoen afsluiten met een Johan Cruijff schaal, en ja dat is toch een 'prijs'.

Zo pijnlijk en slecht voor Nederlands voetbal. Trencin heeft een budget van maar 2 miljoen! De vernedering kan haast niet groter. Nog maar 3 clubs over...

9 augustus 2018 om 20:54

Als ze zo een laag budget hebben,waarom gaan veel jongens uit de eredivisie daar naartoe?

9 augustus 2018 om 20:58

Omdat ze te slecht zijn voor de Eredivisie. Bovendien hebben die 5 Nederlanders die er spelen veelal in de JL gespeeld denk ik hoor. Ken zelf eigenlijk alleen Sleegers (Feyenoord jeugd en FC Eindhoven)

9 augustus 2018 om 21:11

Als je in de Eredivisie nergens een contractaanbieding krijgt dan ga je verder kijken. Uiteindelijk wil je wel voetballen en wat geld verdienen dus spelen ze in (in dit geval) Trencin. Net als dat er een aantal in Kazachstan, Oezbekistan, Moldavië en Indonesië spelen. Zijn toch ook niet de meest voorkomende landen voor een Nederlandse voetballer

9 augustus 2018 om 21:43

@ Marieke90

Omdat Sleegers bij geen enkele club potten heeft weten te breken in Nederland en van Arnhem toen hij vertrok bij RKC Waalwijk ook niet verder kwam dan enkele invalbeurtjes - was zijn basisplaats verloren.

Grote schande dat zulke jongens Feyenoord met 4-0 op de broek kunnen geven.

9 augustus 2018 om 21:01

Omdat die spelers mislukt zijn in de eredivise maar wel profvoetballer willen blijven. Dan kon je uit bij ploegen als Trencin.

Verdien je bijna niets, maar het leven in Slowakije is ook niet zo duur. En dan hopen ze alsnog stappen te maken om ooit terug te keren naar de eredivisie.

Ongelofelijk. Toen het 4-0 werd dacht je dat Frans Bauer in beeld zou komen, hij zou zeggen dat het een aflevering van bananasplit was en iedereen erin was getrapt (helaas niet). Korte samenvatting: Larsson en Amrabat ontzettend slecht en de gehele verdediging met een absolete wanprestatie. Feyenoord zal echt nog verdedigende versterkingen moeten halen anders wordt het niks! Hopelijk kunnen ze het volgende week omdraaien maar als ze net zo spelen als vanavond dan zie ik het niet gebeuren....

Waanzinnig. Werkelijk waanzinnig hoe we – na al die ontluisteringen van Nederlandse clubs in Europa – nog steeds op deze manier een wedstrijd spelen. Ik had er vooraf oprecht en zonder arrogantie o.i.d. vertrouwen in (en blijf daar ook bij) dat met dit team een resultaat te behalen was, maar als je zó verdedigt.. En dan zo blijft spelen.. Nog geen eens een uitgoal kunnen maken. Werkelijk genant. Hier zijn echt geen excuses voor. Niet het veld, niet de blessures, niks. Gewoon compleet overklast door een Slowaakse subtopper.

Er is altijd wel weer een ontluisterend dieptepunt in een Feyenoord-seizoen en dat is deze keer niet anders. Bizar.

Op naar volgende week.. Hopen op een 8e wereldwonder.

9 augustus 2018 om 21:03

Als ik kijk naar de selectie denk ik dat het laatste dieptepunt nog niet is geweest. Maar ach, komende week winnen ze in de competitie echt wel, daar twijfel ik niet aan.

9 augustus 2018 om 21:20

Ik ben van mening dat we gewoon een goede selectie hebben, maar met een instelling als vandaag komt er inderdaad heus wel nog een dieptepunt. Maar ook dat is Feyenoord; de gifbeker is nooit leeg.

Feyenoord mag zich kapot schamen. Wat een onderschatting en belachelijk spel. Ik wil vanaf nu ook geen enkele Feyenoorder horen over Ajax en PSV. Het blijkt maar weer eens te meer dat Feyenoord niks kan brengen in Europa.

9 augustus 2018 om 20:58

Hoezo niet? Iets wat kut is mag toch gewoon benoemd worden. Wie het ook doet, kut is kut.

10 augustus 2018 om 08:35

Ik doel meer op de reacties na Standard-Ajax en voor Trencin-Feyenoord.

Dit is pijnlijk voor iedere Nederlander die van voetbal houd. Wat een schande.

Wat een zooitje, geen woorden voor.

Gewoon maar 2 clubs in Europa komend seizoen. En we zakken verder verder verder.... weg

Wat was het slecht.. Ongekend.. Net als de commentator trouwens. Van Beek, pijnlijk. Was er eigenlijk wel iemand goed?

Wat een beschamende en kansloze vertoning van Feyenoord zeg. Hoe kun je ons zo voor lul zetten in Europa en hele belangrijke punten weggooien tegen een of ander Slowaaks elftal.

Heeeeeeeeel diep schamen. Wat een armoedig elftal was het vandaag. Zonder van Persie niks geen glans aan.

Ik heb zojuist het slechtste Feyenoord spel in 2 decennia mogen aanschouwen.

9 augustus 2018 om 21:03

Vond het wel toepasselijk dat Mario Been de analyst van dienst was, deeze wedstrijd deed me aan het Feyenoord onder hem denken. Man, dit was het ver beneden de ondergrens.

9 augustus 2018 om 22:33

Nou daar sla je de spijker inderdaad op zn kop! Ik had precies hetzelfde.

10 augustus 2018 om 14:51

Precies, Speedyafc. Zo treurig voetbal dat zelfs Ajax supporters medelijden krijgen met Feyenoord.

Ik hoopte ook dat Feyenoord zich zou plaatsen. Maar ik zie ze geen vijf doelpunten maken volgende week. Zijn er nog supporters die er nog in geloven?

9 augustus 2018 om 21:39

Nee. Ik niet in ieder geval...

Ik uitte al grote zorgen gisteren over Feyenoord, gebaseerd op hun spel in de voorbereiding en de dramatische wedstrijd tegen Psv. Nou ze hebben me alsnog verrast, uiteraard negatief. Absoluut schandalige prestatie.

Waar zijn die Feyenoorders nu die keer op keer aangaven dat clubs als Heracles en PEC de punten gewoon weggooien voor Nederland. Dit Feyenoord is het meest trieste wat ik ooit in Europa heb gezien voor Nederland, schaam je de pleuris joh.

9 augustus 2018 om 21:03

Met nog geen tiende van het budget van Feyenoord. Ga je nou serieus hun (wan)prestaties vergelijken met die van Feyenoord?

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar wel heel benieuwd naar de analyse hoe het zo gruwelijk mis kan gaan. Onvoorstelbaar dit. Ook typisch Feyenoord in Europa.

Wat een schande voor het Nederlands voetbal dit! Je zou toch denken dat Feyenoord deze gasten oprolt, maar ze zetten ons gewoon voor aap 😂 geen excuus over het veld en het zogenaamde b-team, gewoon schandalig deze wedstrijd!

En we zijn zoals altijd weer het lachertje!

Wat een schande voor het Nederlands voetbal dit! Je zou toch denken dat Feyenoord deze gasten oprolt, maar ze zetten ons gewoon voor aap 😂 geen excuus over het veld en het zogenaamde b-team, gewoon schandalig deze wedstrijd!

Kapitale blunder van Gio om de JC schaal boven Europees voetbal te plaatsen. Zeer slecht voor het gehele Nederlandse voetbal.

9 augustus 2018 om 21:07

Tja het ligt eraan, als je de JC schaal beschouwd als een prijs, die is makkelijker te winnen dan een EL. Van Brockhorst heeft wel zijn eerste prijs binnen, hij pakt de laatste jaren echt heel veel prijzen. Is straks een van de succesvolste Feyenoord coaches ooit.

En zonder EL is de kans op de landstitel ook groter geworden. Trainers denken nu eenmaal anders dan fans.

9 augustus 2018 om 21:12

Als Gio de beker weer wint gaat hij weer op de schouders want Johan zijn Fruitschaal en de Knvb beker zijn de maximale haalbare prijzen voor Feyenoord.

Na AZ weer een kansloos optreden. Het wordt zo voor mijn club wel heel lastig ooit nog Europees te halen, er blijven geen tickets over man ;-)

Trencin speelde met hun minibegroting fris en met durf, Feyenoord liep als een soort veteranenelftal rond en mocht van geluk spreken dat het bij 4 bleef. Kansloos dit. Feyenoord mag dit jaar dolblij zijn met een derde plek einde seizoen.

Ik wordt hier zo verdrietig van. Er moet nu wat gebeuren.
Ik roep het al langer en ik hoop dat het nu echt gaat gebeuren, een flinke reorganisatie bij Feyenoord. De bezem er door heen. Te beginnen met van Geel en van Bronckhorst.
Het is klaar nu, het is genoeg. Deze vernedering is de welbekende druppel, genoeg nu.

Van Bronckhorst, wat is dat voor grap joh ?
Van Bronckhrost denkt dat hij alleen maar 11 spelers hoeft op te stellen en dat de rest vanzelf gaat.
Tegenstander is slim, van Bronckhorst is dom. Ontiegelijk dom

Heb maar kleine stukje gezien daarna gelijk weer naar de Europese kampioenschappen gegaan...
Maar wooow 4-0 verliezen van zo'n ploeg, dat is wel echt een blamage

Feyenoord heeft me echt negatief verrast! Ze hebben de mouwen niet opgestroopt vandaag, het leek wel een mooie zomeravond competitie wedstrijd met een tegenstander die wel met het mes tussen de tanden speelde.

Een schandalige wanvertoning. Hier zijn geen excuses voor. Europees seizoen kan Feyenoord schudden en Nederland kan ook dit seizoen een fatsoenlijke score vergeten. Hopelijk zakt Nederland heel snel weg op de coefficientenlijst dat we minder clubs Europa in hoeven te sturen. Nederland heeft helemaal niks te zoeken met 5 clubs in Europa.

1 woord: wauw.... Normaal staat Feyenoord erom bekend om als het niet loopt in ieder geval het gras op te vreten, maar wat een zielige vertoning was dit zeg. Feyenoord onwaardig, echt! Dit gaan ze niet meer goedmaken in de Kuip vrees is want ze waren voetballend echt gewoon de mindere ploeg ook nog eens. Na AZ lijkt ook Feyenoord te moeten passen voor de EL, doodzonde dit..

De return van volgende week is een formaliteit...

Dit was echt een wanvertoning van jewelste, het ergste is nog dat het ook 8-0 of 9-0 had kunnen zijn. En ze speelde nota bene tegen ploeg wiens begroting 30x zo weinig was als die van Feyenoord. Alle hoop op Ajax, PSV en Vitesse dit jaar. Want op deze manier begint onze landskampioen over 5 jaar met de 1e voorronde van de Europa League.

Bord op schoot, voetbal op TV. Al bij een lekker nostalgisch avondje Feyenoord voetbal in Europa!

Om je kapot te schamen dit! Je we misten spelers, ja het was warm, ja het was kunstgras. Je kunt het dan inderdaad moeilijk krijgen, maar dit is gewoon een vernedering! Ik schaam me echt helemaal kapot! Het had ook zomaar 7-0 kunnen worden tegen dit matige ploegje.

9 augustus 2018 om 21:04

Welke spelers zijn er volgende week weer bij? Niet dat het veel uitmaakt met deze uitslag, maar goed.

9 augustus 2018 om 21:08

Van Persie in ieder geval. Misschien Jorgenson, die heb je echt nodig om goals te maken.

9 augustus 2018 om 21:29

Vilhena..

God wat een slecht feyenoord. Geen 1 speler van feyenoord zou basis staan bij psv of ajax. Alles gaat zo traag en voorspelbaar.. geen creativiteit in vorm van een zigech tadic of een preiro. Allemaal soort gelijke middenvelders.. en van brockhorst... die wissels hahah. Titel kunnen ze echt jaar fluiten. Schandalig weer voor het nederlandse voetbal

Tegen PSV gaven ze niks weg en vandaag lieten ze de tegenstander maar gewoon doorlopen. Ik zou maar niet meer aanvallend proberen te spelen als dit het resultaat is.

Het woord schandalig is te lief voor dit Feyenoord, wat een wanvertoning. Je speelt met alle respect tegen de nr 5 van Slowakije!!

Die Ricardo Moniz word in Nederland door alle zogenaamde kenners weggezet als een matige trainer. Vandaag idd een matige trainer aan het werk gezien, maar die zat op de bank bij Feyenoord.

9 augustus 2018 om 21:09

Hij wordt toch als een hele goede techniek trainer gezien? Als hoofdtrainer vind ik zijn prestaties niet bijzonder, afgezien van de wedstrijd van vanavond dan.

10 augustus 2018 om 14:24

Als interim trainer in halve finale EL staan, voor het eerst in de clubgeschiedenis de dubbel gepakt met RB salzburg, trainer van het jaar in Hongarije, redelijk wat spelers laten debuteren die het uiteindelijk verschoppen. Pas 54 jaar, maar heeft zeker wel de potentie om ver te komen als trainer.

11 augustus 2018 om 02:29

Hij nam het tijdelijk waar bij RB Salzburg nadat Huub Stevens ontslagen werd. Net zoals hij daarvoor bij HSV waar nam nadat de trainer ontslagen werd. Het jaar erop vertrokken na onenigheid. Om na een jaartje in Hongerije trainer te zijn geweest trainer van Eindhoven in de toenmalige jupiler league te worden.

Nu trainer van de nummer vijf van Slowakije, een clubje met een begroting van 2 miljoen euro.

Ik geloof niet dat hij nog veel potentie heeft om het ver te schoppen, per jaar gaat hij naar een mindere club.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zoiets schandaligs heb gezien van Fey. Zelfs de 10-0 was beter te verklaren dan dit. Maar koppen gaan er toch niet rollen. Gio mag alles flikken. 7 x verliezen? Geen punt. De prestaties van vorig jaar? Niets aan de hand. Ze zullen wel weer een kleedkamergesprekje gaan houden. En dan is het weer goed. Wat kun je als supporter nou doen van die dwaas verlost te worden?

Geweldige prestatie in de tweede helft, waar we gewoon bijna gelijk spelen tegen de toekomstig europa league winnaar van 2018/2019 die eigenlijk de kwaliteit hebben om serieus mee te doen met de cl winst. Wat heb ik een hekel aan Gio, bij 4-0 nog niet wisselen, geef dan die talenten de kans want ook al loopt de score dan nog verder uit, dat boeit geen ene flikker...

God wat een slecht feyenoord. Geen 1 speler van feyenoord zou basis staan bij psv of ajax. Alles gaat zo traag en voorspelbaar.. geen creativiteit in vorm van een zigech tadic of een preiro. Allemaal soort gelijke middenvelders.. en van brockhorst... die wissels hahah. Titel kunnen ze echt jaar fluiten. Schandalig weer voor het nederlandse voetbal

Bijna al mijn collega's zijn voor Feyenoord en konden hun lol niet op na de 2-2 van Ajax tegen Luik. Ben benieuwd of ze morgen ook een goed humeur hebben.

9 augustus 2018 om 21:07

Ik vrees dat je het morgen erg druk gaat krijgen en er een hoop collega's ziek zijn.

Kijk het is niet erg om te verliezen uit tegen Trencin,want ik vind trencin gelijkwaardig of sterker nog, tikkeltje sterker dan feynoord. Maar dat zag je al aan de score, MAAR 0-4 is een ware vernedering. Ik voorspelde een gelijkspel of misschien nippe verlies Feynoord maar dit slaat echt alles

9 augustus 2018 om 22:23

Gelijkwaardig of tikkeltje sterker zegtie, kom op man, dit is de nummer 5 van Slowakije waar een oud speler van FC Eindhoven aanvoerder is. Ze zijn kwalititatief gewoon een pak minder dan Feyenoord, zelfs met die blessures. Dit is een afgang van de bovenste plank, een schande. Maar echt verre van een logische uitslag.

9 augustus 2018 om 22:26

@Sander Nope, helaas is dit realiteit. Het niveau van Nederland is gewoon bedroeft

En dit Feyenoord wilt meedoen om het kampioenschap? Hoe dan?

Stuitend slecht. Mijn Feyenoord heeft zo niets te zoeken in Europa. Zat geen enkel idee in. Gio kan het niet brengen, als het collectief er niet is, is het helemaal niets. Zo slecht!

Had ook gewoon 7-0 kunnen staan, overigens is dit middenveld belachelijk slecht Trencin stond verdedigend vaak met gigantisch veel ruimte in de rug en er is dan niemand die een diepe pass van 10+ meter kan geven.
De twijfel in de laatste 10-15 minuten om de 4-0 te verdedigen of om te scoren zegt ook genoeg, wat een lafbek die Gio.

Wat schandalig sjonge jonge jonge. Feyenoord maakt even heel Nederland belachelijk. Denk je dat AZ het dieptepunt heeft bereikt klapt Feyenoord er nog even lekker overheen. Schaamrood op de kaken wat een afgang. Hopelijk wint Vitesse vanavond maakt het nog een beetje goed. Sjonge jonge hoop dat ze zich diep schamen de tering.

Ik wilde eigen gaan knippen en plakken in de Az topics van afgelopen week met daarin alle negatieve berichten van Feyenoorders over schaam je rot en punten voor het Nederlands voetbal etc...maar dat lukte helaas niet.....gelukkig voor al die gasten die Az belachelijk maakte🙄. Dit is natuurlijk ook een regelrechte afgang, had het eerder al voorspelt dat de Nederlandse teams dit soort clubs gewoonweg onbewust toch onderschatten...moet het bij PSV en Ajax ook nog maar zien.

10 augustus 2018 om 09:11

@frtorres.
Het is maar wat je flauw vind, ....ik heb me nogal mateloos gestoord aan die minachtende opmerkingen van overige supporters over Az terwijl ze zelf nog moeten spelen Europees gezien.
Ik trek daarom nu ook een heleontzettende lange neus naar als die mensen waaraan ik me gestoord heb.
Of je daar zelf ook bij hoort mag je zelf bepalen, want over het algemeen "supporteren" we alle NL teams Europees gezien, maar oh oh oh als het mis gaat.....dan spuit ieder lekker zijn gal over een andere club.

9 augustus 2018 om 21:09

Nou ja, az was ook gewoon kut toch? Dit was ook kut. Mag een Feyenoorder vanaf nu dan helemaal niets meer zeggen?

9 augustus 2018 om 21:14

Zou het misschien kunnen dat zowel AZ als Feyenoord beide het verdient hebben om belachelijk gemaakt te worden?

Wat mist Feyenoord een type als El Ahmadi, verder snap ik de aankopen als clasie en larrson niet

9 augustus 2018 om 21:06

Dat middenveld geeft totaal geen steun aan die verdediging. Ik heb Clasie bij Brugge kunnen kijken en dat viel me toen al lelijk tegen. Buiten misschien 2 goede wedstrijden. Goede pass in de voeten, maar je wint er de oorlog niet mee.

Stil in een hoekje zitten, mond dichthouden en alle hoon over je heen laten komen.

9 augustus 2018 om 21:14

Precies, werkt het beste. Kan erover meepraten. Dan moet je je evt. vriendin die dan zegt 'het is maar een spelletje' ook maar voor lief nemen. Dit is kloten en ik heb bijzonder weinig met Feyenoord, maar laat je vooral niet gek maken hier.

9 augustus 2018 om 21:12

Clasie is hopen tegen beter weten in. Was vroeger een belangrijke speler maar is lichtjaren verwijderd van die vorm. Bij Southamton en Brugge is het niet geworden wat hij ervan verwacht had. Nu moet hij die achterstand inlopen en dat is niet zo eenvoudig.

Larsson begrijp ik niets van. Dat was een goede speler bij Heerenveen, daar had ik echt veel mer van verwacht. Kan niet verklaren waarom hij zo ver teruggevallen is.

🤔 wat een schande werd er gesproken na dinsdag, wat een hilariteit hier in rotterdam, het cluppie zou de punten voor nederland wel ff binnen sprokkelen 😂 Wat een schande, gewoon afgetroefd op inzet én positiespel tegen frikkin trencin dat nog geen fatsoenlijk europees avontuur op naam heeft staan. En kom niet met blessurelijsten aan, want als supporters van andere clubs erover beginnen dan wordt de begroting-kaart al snel gespeeld. Helaas gaat die nu niet op. Gelukkig maken ze zonder europees voetbal dan wel weer een grotere kans op het kampioenschap. Die azagou, mance, nr 7 en linksback speelden een prima pot, el mahdioui speelde volwassen voor zijn leeftijd. Erg benieuwd of ze in een volle kuip voor een stunt kunnen zorgen.

Prutser bij Feyenoord. Je had net zo goed A jeugd erin kunnen zetten en die hadden nog beter gedaan. Schandalig hoe ze zich zo te kijk hebben gezet. Ze bakten er helemaal niks van. Vente kon geen bal raken. Verdediging was dramatisch slecht. Bijlow heeft ook uitstraling van een mietje. Feyenoord fan zijn is pijn lijden.

We kunnen er van alles over zeggen, maar het is toch echt het ontbreken aan kwaliteit, en niet zo’n beetje ook, ongekend. Vd Heijden, van beek, amrabat, vente etc etc, dit is toch geen niveau Feyenoord, die gasten mogen blij zijn als ze tweede divisie spelen. En oké, er worden wat spelers gemist, maar dan nog komen ze zoveel kwaliteit tekort. Spelen dit jaar helaas voor plekje 10 tot 5..

Haha wat een schandalig slecht optreden van alles en iedereen zeg. Wat mij betreft lopen terug naar Rotterdam voor straf... En zondag naar de vijverberg. Nou daar wordt het pas echt moeilijk . Stelletje prutsers, broodvoetballers

Zo, ik heb de wedstrijd gemist, maar zal vast niet veel zijn geweest als ik de score zie.
Bizarre afstraffing, is dit niet de grootste nederlaag ooit in Europa van Feyenoord? Of uberhaupt van een Nederlandse club?

Sleegers lacht zich stuk natuurlijk, nooit een kans gehad bij Feyenoord.

9 augustus 2018 om 21:15

Terecht of niet, voor hem zal dit lekker aanvoelen. Ik vind trouwens wel dat ie een kans verdiende, dat terzijde.

9 augustus 2018 om 21:22

Ik heb het even opgezocht voor je; het is de op een na grootste nederlaag van Feyenoord. In '65 tegen Real werd er 5-0 gewonnen en het vorige Europese seizoen begon Feyenoord ook met een 0-4 nederlaag tegen Man City.

9 augustus 2018 om 21:44

Nou.. Dan is dit voor mij toch echt grootste nederlaag... Tegen clubs als Real en City vind ik het echt niet erg als je er met 4-0 afgaat.

Ik geef het op. De hoop op een direct ticket voor de CL. En de hoop op 2 tickets voorronde CL. Want die kunnen we alvast inleveren hoor. Eerst AZ al en nu Feyenoord. Beide naar huis tegen clubs die nooit iets voorgesteld hebben en dat nu nog steeds niet doen. Ongekend. Vitesse mag eigenlijk niet door tegen Basel en dan ben je aangewezen op 2 clubs die ontzettend ver moeten komen om toch een goed aantal punten bij elkaar te sprokkelen voor Nederland.

Vorig jaar had je natuurlijk al PSV en Ajax die niks presteerden, nu weer twee clubs. Zo ga je er echt niet komen. Het is onbeschrijflijk eigenlijk. Dat we niet meer bij de Europese top horen is logisch, maar dat we niet meer winnen van de Rosenborg's, Osijek's, Kairat Almaty's en Trencin's is gewoon schandalig.

En als je dan verliest, dan kun je het nog rechtzetten in De Kuip, als je het beperkt houdt. Maar 4-0... Zelfs al sta je binnen 10 minuten voor met 2-0, ik zie het echt geen 5-0 worden. Dit jaar moesten we het goed gaan doen en dan krijg je dit.

Hopelijk kunnen Vitesse, Ajax en PSV de schade enigszins beperkt houden dit jaar. Maar ik vrees het ergste.

Mooi resultaat....Nederland zou Feyenoord structureel moeten uitsluiten in Europa voor de komende 10 jaar. Wil meedoen om kampioenschap en noemt zich topclub. Wat een afgang. Kan van Bronckhorst ze überhaupt wel scherp krijgen? Droevig. Kan een lach niet onderdrukken😀. Hoe zuur ook voor het Nederlandse voetbal.

9 augustus 2018 om 21:14

Dit is niet zuur voor het Nederlandse voetbal, dit is zuur voor Feyenoord. Ze hebben de JC te belangrijk gemaakt terwijl hier alle aanacht op had moeten liggen. Wil men dat nieuwe stadion rond krijgen, dan moet je Europees weer meedoen, anders krijg je het financieel echt niet rond.

9 augustus 2018 om 21:29

Dat is het wel...boeit het wat? Nee. Top 3 denkt nog steeds wat in Europa te zijn. Lachwekkend gewoon dat ze denken wat in de cl of Europa league wat te kunnen betekenen. Ik hoop van harte dat het nog minder wordt met Feyenoord dit jaar.

9 augustus 2018 om 21:53

Als je de poule fase overleefd heb je gewoon vijf, zes extra thuiswedstrijden met een uitverkocht huis. Levert je miljoenen op, Europese tickets zijn duurder dan eredivisie tickets.

En in een goed jaar kan je zomaar de finale halen, gebeurde twee jaar geleden onder Bosz nog. Behalve het geld, verdien je daar ook status mee waardoor je makkelijker spelers aan kunt trekken en je spelers groeien sneller door en wordne soweiso meer waard waneer ze het in Europees verband goed doen.

Je mag het lachwekkend vinden maar er is meer te bereiken in Europa dan jij denkt.

9 augustus 2018 om 22:28

Valt mee...Europa league finale of niet. Mocht Ajax de cl halen is het 1 vd teams die je graag in je poule hebt. Feyenoord uitgeschakeld Vitesse en az uitgeschakeld. Weinig waarde en ontwikkeling komend jaar dus wanneer ik jou filosofie volg.

Jij wil er niet aan dat het nlse voetbal niets meer voorstelt, ook Ajax niet.

9 augustus 2018 om 22:47

Nee daar wil ik niet aan, Ajax is bezig met een geweldige ontwikkeling. Men heeft grote stappen gezet om Ajax nadrukkelijker op de Europese kaart te zetten.

De combinatie van een geweldige jeugdopleiding, een opleidingselftal in de keuken kampioen divisie en het aantrekken van voetballers als Tadic en Blind maakt het wel degelijk mogelijk om prestaties in Europa te leveren, dat heeft Ajax inmiddesl wel aangetoond.

En ik ben van mening dat ook Feyenoord dit ook kan indien men daar bereid is een andere visie te ontwikkelen. Vanaf de eerste dag na het einde van de competitie zou men alle kaarten op de EL kwalificatie moeten zetten.

De trainer daar zou als eerste doelstelling Europese kwalificatie moeten krijgen. Dat hele gedoe met de JC is een prijs, daar moet men vanaf, die hele JC stelt niets maar dan ook helemaal niets voor, speel die met je B elftal maar spaar spelers als van Persie voor de EL kwalificatie, maak de EL kwalificatie belangrijk.

Door goed te spelen in de EL creeer je echt waarde in je elftal, spelers worden veel meer waard. De EL ervaring maakt ze ook echt beter, dat komt ook de prestaties in de eredivise en de beker ten goede.

Wat Ajax afgelopen tien jaar bereikt heeft op financieel gebied, zou Feyenoord ook kunnen bereiken, ze hebben er de jeugdopleiding en de achterban voor. Maar men zou die visie eerst een duidelijk moeten krijgen. Het begint met het creeren van de wil, het absolute willen om Europees weer wat voor te stellen.

Maar zoals het nu gaat, hoe makkelijk de trainer zich uit Europa kan laten knikkeren, hoe makkelijk men de schouders ophaalt en over gaat tot de orde van de dag, ja zo kom je nergens.

Werkelijk schandalig. Heb niets verder toe te voegen eigenlijk, diep teleurgesteld.

de omstandigheden waren aan alle kanten ruk natuurlijk, met het veld en de blessures

maar kom op zeg! dit was aan alle kanten niet om aan te gluren werkelijk!
en dat Van Beek weer eens door de mand valt (en die werd hilarisch genoeg door veel mensen als Talentvoller dan de Vrij genoemd Haha) was toch een kwestie van geduld! dat doet ie namelijk wel vaker.

de enige die ik niets kwalijk neem is Vente, en wel omdat hij voorin stond met Berghuis die dacht een circusact op te moeten voeren en werkelijk geen enkele bal naar een medespeler wist te krijgen

en Larsson die bij mijn weet Misschien 2x voorbij z'n man is gekomen (en daar niks mee deed)

en dan Toornstra achter hem die duidelijk niet fit was (die speelde ook een onzichtbare wedstrijd)

al met al geef ik de prestatie van dit Feyenoord een 0,5 (die 0,5 punt krijg je van mij als je uberhaupt op komt dagen voor de wedstrijd)

9 augustus 2018 om 21:16

De analist op TV heeft wel gelijk, Feyenoord kwam op het laatste moment aan, trainde niet op het kunstgras. Spelers werden niet klaargestoomd voor deze wedstrijd maar moesten vol gaan in de JC. Het zijn mijn inziens verkeerde keuzes. De focus had volledig op de EL kwalificatie moeten liggen.

Van Beek speelt nu al vijf jaar bij het eerste van Feyenoord. Dat is veel te lang, hij had allang moeten groeien. Van die jongen met je gewoon afscheid nemen.

Maar de meeste kritiek mag je uiten op de leiding, die nemen de EL niet serieus. Dan kan je niet verwachten dat de spelers de EL wel serieus nemen.

Hoe kan zoiets? Als normale medewerker wordt je bij zo'n prestatie ontslagen

9 augustus 2018 om 21:06

ik snap Uberhaupt niet dat je zo'n prestatie neer kan leggen
je speelt een heel seizoen voetbal om Europees te kunnen spelen.
dan loot je een Miniclub als tegenstander (ondanks deze 4-0 is en blijft het natuurlijk een klein clubje) en dan ga je met zo'n instelling het veld in....
ik zou dan zoiets hebben van: "we spelen eerst uit. als we nou allemaal 100% geven gaan we met 0-6 naar huis en kunnen we het volgende week consolideren"

maar blijkbaar vonden ze het goed genoeg om op 60% te spelen, en vonden de spelers die normaal bankzitters zijn het ook niet nodig om te laten zien dat ze in de basis horen

9 augustus 2018 om 21:20

Ik wil geen zout op de wonden strooien maar trencin was afgezien van de instelling ook technisch en tactisch veel en veel beter. Die tegengoals komen echt door het falen van een paar keer Van Beek, Nieuwkoop, van de Heijden en nog wel een paar. Ze werden gewoon simpel uitgespeeld. Die spits had een heerlijke avond.

Wat een enorme blamage zeg. Het zou zowel Gio als van Geel sieren als ze gewoon de eer aan hunzelf houden en zelf besluiten op te stappen. Als ze echt liefde voor Feyenoord hebben, dan doen ze dat. Dit klinkt misschien weer als typische 'waan van de dag', maar ik roep al sinds het eerste seizoen van zowel Gio als van Geel dat ze ongeschikt zijn. Helaas zullen deze 2 nietsnutten nog lang aan het roer blijven bij Feyenoord, vanwege de behaalde prijzen afgelopen seizoenen. Feit is dat 2 daarvan geen waarde hebben, en de 2 bekers slechts troostprijzen zijn waar we overigens ook erg veel geluk mee hebben gehad als je ziet hoe vaak we thuis hebben geloot. Het kampioenschap was zeker geen incident en gewoon 100% terecht, maar feit blijft wel dat dit kwam doordat spelers als v/d Heijden, Vilhena en Toornstra boven hun kunnen speelden, maar dat had niks te maken met het beleid van Gio, en hij krijgt dus ook onterecht krediet daarvoor. Ik wou zeggen dat dit de absolute laatste druppel is, maar die was eigenlijk 2 jaar geleden al. Helaas zullen deze 2 zo lang als maar kan bij Feyenoord actief blijven. Helaas...

9 augustus 2018 om 22:37

@societysportiv

vooral Van Geel, die laat alleen maar miljoenen verdampen aan allerlei middelmaat. wanneer gaat hij eens een keer een adequaat scoutingsapparaat neerzetten? dat duurt nu wel erg lang en Feyenoord raakt daardoor vooral financieel steeds verder achter op PSV en Ajax waardoor we straks sportief niet eens meer kunnen concurreren met deze teams

Haha lekker die Moniz: ik vond Feyenoord er af en toe goed uitkomen.

Ik hoop dat Feyenoord degradeert, niet normaal wat ze op een veld laten zien.amateur niveau. Geen wil om te voetballen. De toppers van vandaag nooit meer vragen voor het Nederlands elftal. Slappe hap... je kan slecht zijn dan moet je door inzet mentaliteit nog wat kunnen 180 minuten niet weten te scoren en niets laten zien. Geen enkel patroon zie ik in dit elftal Schande voor het Nederlandse voetbal. En ja Gio van Geel. Als je van Feyenoord houd lever dan beide je contact in. Ik zie ze dit thuis niet meer goed maken of je moet hans klok contracteren en erin gooien misschien dat ze nog uit een onmogelijke positie kunnen ontsnappen.

Van bronckhorst heeft geen enkel idee hoe er gevoetbald moet worden. In het kampioensjaar was de enige vorm van combinatiespel het één-tweetje tussen Karsdorp en Toornstra. Toen werd er al gezegd dat de titel vooral op basis van wilskracht en doorzettingsvermogen werd binnengehaald. Onder Koeman werd er in Europa nog sterk gespeeld tegen (a.s. roma) en werd er tenminste getikt. Van bronckhorst is alleen maar conservatief opportunisme, vasthouden aan dezelfde spelers en hopen op een goal. Dat is zijn spelopvatting: kijken wat Berghuis gaat doen. De Oosteuropese landen combineren gewoon beter.

Dit kan toch niet? Dit is de grootste blamage van het Nederlands voetbal ooit! Verliezen met 4-0 tegen een Slowaakse subtopper, een land met drie miljoen inwoners, een club met een eerste divisie begroting. Als club moet je nu je trainer ontslaan om nog iets van geloofwaardigheid over te houden. Wat een drama voor het NL voetbal! Wat doet die club NL zwaaaaar tekort!!!

De enige club waar ik echt een pesthekel aan heb is Feyenoord, maar qua Europees voetbal hoop ik dat ze het goed doen. Dit is gewoon kut, vooral idd voor de broodnodige puntjes.

Hopelijk doen Psv, Ajax en Vitesse het wel goed. Ook voor de grootste haters van deze clubs is dat te hopen. Voor je het weet houden we bijna geen Europees voetbal meer over .... ðÿ˜­ðÿ˜­ðÿ˜­

Als er nu iemand zou reageren met “Hahaha” dan had ik gereageerd met “lekker snugger ben je, dit is nogal goed voor het Nederlands voetbal”. Het trieste is dat ik het nu compleet zou begrijpen. Om je kapot te schamen dit. Als er een paar van die halve debielen daar de stad slopen wat mij niet zou verbazen, dan hoeven we ons de komende 3 jaar niet meer te blameren in Europa

Je mag in je handjes klappen als je geen seizoenskaart van deze club hebt gekocht.
Ik hoop dat ze met dezelfde instelling ook tegen Willem II gaan spelen, we kunnen de puntjes in de competitie goed gebruiken.

Geweldige selectie samengesteld van Geel. Natuurlijk mis je een paar spelers maar dit Feyenoord is wel van een heel matige kwaliteit. Berghuis en vooral een speler als Clasie zwaar door de mand gevallen. Hoor het nog zeggen dat de verloren zoon Clasie weer thuis was. Nou graag de volgende keer zonder rollator. Wat een matige speler is dit.

Waarom niet gewoon met 5 man verdedigen en puur op de counter lokken, en anders de 0-0 binnen halen ?
Onee dat is niet het Nederlands voetbal.

Wanneer leren we dat resultaat belangrijker is dan het spel ?
eerst az nu feyenoord ( vitesse gaat het heel lastig krijgen maar kunnen ze niets aan doen)
PSV en Ajax zie ik ook nog wel op hun bek gaan, al heb ik wel vertrouwen in psv alleen al omdat Van Bommel trainer is en die wil nog geen potje steen papier schaar verliezen.

9 augustus 2018 om 22:04

Wat feyenoord liet zien was ook geen "het nederlands voetbal" hoor. Trencin speelde nederlandser dan feyenoord

9 augustus 2018 om 21:22

Bijlow was vandaag net zo slecht als de verdediging. Bij hem hoort de verdedigende organisatie te beginnen. Wellicht was hij met zijn hoofd nog bij het winnen van de JC schaal waar hij twee likngels wist te stoppen.

Nummer 3 en 4 van afgelopen Eredivisieseizoen uitgeschakeld door nietszeggende ploegen uit Kazachstan en Slowakijke, top!

Gio mist Wouters. Gio is tactisch bijzonder zwak.

Kans is om door te gaan is niet klein voor ons, maar gewoon verkeken.

Een begroting van 2 miljoen heeft Trencin, maar ze hebben wel een duidelijke filosofie en een visie daar van hoe ze willen voetballen en waar ze naar toe willen.

Feyenoord met 67 miljoen begroting heeft geen visie en geen plan. Daar veranderen die 5 prijzen niks aan en een nieuw stadion straks trouwens ook niet.

9 augustus 2018 om 21:25

Het gebruikelijke, we speelde onder de maat. Dit mag niet, ik heb er geen woorden voor. Je maakt het jezelf heel moeilijk. Niemand in het veld voelde op momenten aan wat er nodig was. Als je het de tegenstander zo makkelijk maakt, dan wordt het wel heel moeilijk om te winnen.

Gewoon dat soort taal. En dan het vizier gewoon op de eredivisie.

Laten we het zo zeggen, als dit bij Ajax was gebeurd had de trainer op straat gestaan. Of Gio ontslagen zal worden... het zal wel weer niet, want hij heeft immers net de JC schaal gewonnen (cynisch lachje)... Ongelofelijk... Hoe kun je hiermee door blijven gaan? Dit wordt gewoon nooit een degelijk team dat ook als het even niet loopt op zijn minst de schade beperkt kan houden.

9 augustus 2018 om 22:15

Dat is een verschil in cultuur. Feyenoord wordt niet zo vaak kampioen, van Brockhorst wist kampioen te worden terwijl hij niet het beste elftal had. natuurlij speelde de concurrentie wel heel veel Europese wedstrijden maar toch flikte van Brockhorst het.

Daarmee is van Brockhorst bijna een heilige geworden. Hij heeft er toen zelfs een standbeeld gekregen, mede omdat hij veel maatschappelijk werk voor de stad verrricht.

Nadeel is dat vervolgens de trainer nimmer meer onder druk gezet wordt. Alles is snel vergeten en vergeven, dankzij die titel. En vergis je niet, komend seizoen wordt nu makkelijker, minder wedstijden en reizen met de selectie dus meer focus op de beker en de eredivisie. pakt hij een van deze prijzen,d an gaat hij weer op de schouders.

Niet europees spelen is in Rotterdam geen halszaak. Bij Ajax is dat het ergste wat een trainer kan overkomen, het heeft Keizer uiteindelijk de kop gekost.

Wat een onthutsend zwak Feyenoord, hier zijn haast geen woorden voor. Echter, dit weekend zullen ze waarschijnlijk 'gewoon' van De Graafschap winnen, en volgende week waarschijnlijk ook wel thuis van deze ploeg (doorgaan zal wel niet gebeuren). En dan krijgen we volgende week na afloop weer het riedeltje 'we hebben er thuis nog alles aan gedaan, maar we scoorden er helaas net 1 of 2 te weinig.

Nee, alle spelers moeten zich doodschamen en of er aankomende weken nou gewonnen wordt of niet, voorlopig is dit onacceptabel. Ik neem aan dat alle meegereisde supporters hun toegangsticket krijgen terugbetaald.

Sterkte verder aan alle Feyenoorders en nu hopen op een wonder in de return.

Mijn hemel zeg, wat een gigantische blamage en ongelooflijk slecht voor het Nederlandse voetbal.
Tja die gasten hoeven er maar eentje in te prikken in de kuip en je moet 6x scoren.
Abnormaal 4-0 verlies. Schande voor het Nederlandse voetbal, dit weer. Klasse gedaan F'noord.

Wat wil je nog meer....almere in de eredivisie, Twente bij de keukenkampioen. Kun je het nog wel een voetbalcompetitie noemen...
Iedereen praat elkaar ook maar na, neem voorbeeld Twente, belachelijk gemeente steun, blijkt uit onderzoek, dat zij slechts op de 14ste stek staan kwa gemeente inbreng. 13 clubs die veel en veel meer overheidssteun hebben. Opdoeken dat voetbal.atletiek en zwemmen zijn we stuk beter in geworden en vergeet onze Max niet, weliswaar wonend in België.

Schandalig, hoe man je 4-0 afgaan teen wen team met speeds die weggestuurd worsen bin midden pot Eredivisie.

Het verlies van Karim el Ahmadi zou makkelijk kunnen worden opgevangen, zeiden ze.... (van Persie was de Enige die zei dat dit grote onzin was)

9 augustus 2018 om 21:39

En El ahmadi had het verschil kunnen maken tegen dit droevige team?

Die van Bronckhorst weet ook niet wat die lult, die zit dat zelfde standaard verhaaltje op te noemen. Het interesseert hem helemaal niets en volgens mij doet die dit nog expres ook. Het is bekend dat Europees voetbal hem totaal niets interesseert, hij wil enkel competitievoetbal spelen zonder Europees.

9 augustus 2018 om 21:49

Gio moet oprotten. Echte feyenoorders of niet. Het is op. En dat is het al een tijdje.

Zomaar een cijfer.
2
Twee.
Zoveel overtredingen maakte Feyenoord in de gehele eerste helft.
Een helft waarin de Slowaken continue hun Rotterdamse tegenstanders voorbij liepen.
En niemand die een keer kwaad werd.
Met wat voor instelling is dit team aan de wedstrijd begonnen ?

En dan had het, als je naar grote kansen kijkt ook makkelijk 7-1 kunnen zijn en dan ben ik optimistisch. Heb echt compleet verbaasd zitten kijken. De Feyenoorders konden er helemaal niks van, wist niet wat ik zag. Een berg persoonlijke fouten gezien, ongekend. Leverde allemaal ook meteen goals en gevaarlijke momenten op. Aanvallend maar een paar mogelijkheden gecreëerd. Daar tegenover combineerde Trencin er vrolijk op los. Feyenoorders werden voorbij gelopen alsof ze er niet stonden. Zitten wel een paar talentvolle spelers bij trouwens. Die Nigeriaanse spelers zijn allemaal prima en de spits natuurlijk de grote man, die had een heerlijke avond. Werd het ook wel veel te makkelijk gemaakt. Van Beek speelde een verschrikkelijke wedstrijd,aan alle kanten voorbij gelopen. Dit maakt Feyenoord niet meer goed thuis en zo lijkt een makkelijke loting en marteling te worden.

och jee, wat was dit meesterlijk slecht.

Ja, het veld was slecht en zo'n beetje de halve a-selectie kon niet meespelen. Maar dan nog moet je tegen een dergelijke ploeg dan maar een moeizaam gelijkspel eruit kunnen slepen.

De afgelopen jaren worden er haast continu belangrijke wedstrijden door Nederlandse ploegen onnodig verloren tegen Europese tegenstanders die op papier gelijk of zelfs minder zijn. Bij een groot gedeelte van het Nederlandse trainersgilde lijkt maar nog niet zijn doorgedrongen dat er écht anders gedacht en gespeeld moet worden.

Trencin speelde een moderne vorm van de Hollandse School: fel in de omschakeling, uitgaande van de eigen kwaliteit. Als je een lichtpuntje uit dit debacle kan halen is dat Nederlandse ploegen hier een voorbeeld uit kunnen halen.

Wordt dit een Nederlands geintje ofzo? Eerst AZ nu Feyenoord.. ik schaam me dood. Wat een klote mentaliteit. Misschien moet KNVB maar ingrijpen want vorig jaar was t zelfde drama. Verplicht 4wk tevoren selectie rond hebben ofzo weet ik veel. Voor mijn part een bonus van 5mln verplicht in goede spelers te steken? Tell me ik weet t echt niet meer Dit is echt een blamage.. toedeledokie NL voetbal. Enige reden waarom ik hoop dat ze in Eredivisie ook op hun bek gaan, trek dit bijzonder slecht.

Het woord schandalig is te lief voor dit Feyenoord, wat een wanvertoning. Je speelt met alle respect tegen de nr 5 van Slowakije!!

Het woord schandalig is te lief voor dit Feyenoord, wat een wanvertoning. Je speelt met alle respect tegen de nr 5 van Slowakije!!

Het woord schandalig is te lief voor dit Feyenoord, wat een wanvertoning. Je speelt met alle respect tegen de nr 5 van Slowakije!!

9 augustus 2018 om 22:35

Wanvertoning is ook te lief 😂

Nopes. Het is duidelijk geworden dat de bank van Feyenoord gewoon niet goed genoeg is. Kunnen normale niveau niet aantikken. Ben bang dat het over is.

Blamage, meer kun je er niet van maken.

Als je dan ziet hoe gemakkelijk die Belgische ploegen door deze voorrondes gaan. Nederlands voetbal is dood. Dat het maar snel winter is, kunnen naar het schaatsen kijken.

Iedereen die hier zo negatief doet omdat hij verbaasd is zou nog es naar het item over deze wedstrijd van afgelopen middag moeten kijken.
De massaal gedeelde teneur was dat deze zwakke tegenstander geen enkel probleem voor Feijenoord zou zijn. Ook niet met de verzwakte ploeg....

En iedereen deed daaraan mee, te beginnen met het team zelf dat het niet nodig vond om eerder in Slowakije te arriveren, een keer in het stadion te trainen, noem maar op...
Vergeleken met de andere Nederlandse teams had juist Feijenoord een gemakkelijke loting. Heel zuur voor het Nederlandse voetbal dat ze dit zo grandioos verpesten. En voor de return zijn ze ècht volkomen kansloos. Die gasten maken zeker wel één goal en dan zou Feijenoord er al ZES moeten maken...

Een geslaagd seizoen met die JC-schaal. En verder maar hopen dat er volgend jaar geen nieuwe kwalificatie voor Europees voetbal bijkomt. Want elk ander team zou het beter doen...

Martin van Geel kan lekker vroeg naar bed vanavond. Die wordt niet meer gebeld uit Engeland. Maar ja, die ligt toch het liefst te slapen de hele tijd. Wordt af en toe wakker om tegen wereldschokkende zaken als een kwartiertje eerder een uitwedstrijdje aan te schoppen, of een onschuldig experiment met penalty's. En als ie nog een blik niet scorende middenvelders voor weinig kan opentrekken. Maar voor de rest lijkt zijn verantwoordelijkheid weinig voor te stellen.

Ik hoop van harte dat Feyenoord zijn TD loost en echt eens iemand aanstelt die niet steeds denkt in de beperkingen van de club. In plaats voor veel te veel geld of juist niks niets toevoegende subtoppers aan te trekken die permanent pendelen tussen bank en basis, heeft Feyenoord meer aan een man met visie. Haal enkele spelers met ervaring en bouw je selectie eromheen met jeugdspelers. Maar ja, ook daarover klaagt Van Geel er lustig op los dat ze te vroeg vertrekken. Vind je het gek? Als de troep die vanavond op het veld mag staan de basis is, wat voor signaal is dat naar de jeugd? Of zijn die nog slechter?

Trencín is een klein clubje maar ze kunnen gewoon goed voetballen.
Dat had Ajax ook tegen Redbull Salsburg of die ene kleine scandivische clubje
Kan gebeuren

9 augustus 2018 om 22:34

Salzburg dan praat je wel even over een heel andere club. Dit zijn nog net geen postbodes.

Man man man, je laat ze meedoen dat Feyenoord, maar je staat zwaar voor paal in Europa. Veel afwezigen, dat wel. En op het moment dat Van Persie er niet bij is (wat dit seizoen vaak zal gebeuren) kan de rest het niet met elkaar oplossen. Dat wordt weer een jaartje pijn lijden voor de Kuipgangers. Nou, succes allemaal.

Ga. Je. Schamen. Feyenoord! Oke, Trencin speelt best een aardig potje voetbal. Is het dan nodig om er zo'n blamage van te maken? Nee! De inspeelsnelheid was te langzaam, opbouwend kwam Feyenoord er niet doorheen, voorin spelen de spelers op eilandjes, Vente staat er voor Jan Lul in omdat hij nauwelijks over snelheid beschikt, Berghuis en Clasie (de spelers waarvan je verwacht dat ze het verschil maken) niet gezien en last but not least: de verdediging was onbenullig en traag. Exit Feyenoord. Doei, doei. En eigenlijk zou ik het gerechtigheid vinden als de volgende keer de Knvb de competitieregels zo opstelt dat als een ploeg in Europa zo slap speelt, de ploeg met strafpunten aan de competitie begint. Want dit kan echt niet langer.

Ja jongens, we weten weer waar we staan in Europa

Wordt nogmaals weer bevestigd

Hopen dat Ajax het af kan maken, PSV moet nog beginnen...

Triest, maar waar

Van het Hollandse dominante voetbal is weinig meer over

Schaam je kapot Feyenoord schaam je kapot!!!
Gewoon kansloos afgedroogd door een ieniemienie club in Europa!!!

Weten ze gelijk weer waar ze horen , een paar dagen terug gingen ze voor het kampioenschap (van de armoe zeker) .

Ondanks de prijzen van de laatste tijd krijgt gio er ook gewoon geen voetbal in..... ondanks is dit wel om je kapot te schamen...

AS Trancin is wel de kampioen van 2015 en 2016. Ondanks dat ik er tot 2015 vaak kwam, vond ik het voetbal niet te volgen. Niet alleen door de vele naamsveranderingen van de teams en de naam van de liga, maar ook door het niveau. Het is echt een beetje te vergelijken met Noorwegen. Dat Trencin kampioen kan worden verbaast me echt, en ook nog twee keer op rij en Ruzomberok in 2006. Voor de meesten klinkt dat als "daar heb ik nou echt nog nooit van gehoord", maar voor mij was het een gehucht waar je 's nachts in het donker op de bus wacht in een verlaten niemandsland. Nu is Trnava de nieuwe kampioen, niet te geloven. dat is ongeveer hezelfde inwoneraantal als van Oss.

De laatste jaren kon ik het al moeilijk verkroppen dat Nederlandse ploegen niet meer in de Europa league kunnen winnen van Bulgaarse en Zweedse tegenstanders, maar nu wordt het wel helemaal wrang he als die zich niet eens meer plaatsen. Daar heb je dan de beker voor gewonnen. Daar ben je dan helemaal derde voor geworden. Daar heb je dan de play-offs voor gewonnen. Zoals ik heel mooi op een ander voetbalforum had gelezen: de Nederlandse club overzomeren dit jaar niet.

Ik vond Trencin ook gewoon goed en mooi spelen, en die spits Mance zie ik graag naar Amsterdam komen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie

63 fans
Verdediger, 24 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 27 juni
PEC Zwolle ziet Sepp van den Berg voor minimaal 1,9 miljoen euro naar Liverpool vertrekken en meldt zich in Noord-Brabant voor een vervanger. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren