SanderKoevoets
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 20 oktober 2014
 • SanderKoevoets
 • 200 punten
 • Lid
  + Moderator
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 7.650
 • 27 jaar (27-10-1991)
 • Sint Willebrord
 • Werktuigbouwkunde - TU/e
 • 4
Persoonlijke berichten
14 april 2018 om 12:21
#2

Hey. Het gaat om dit filmpje. Hij spreekt het nogal verkeerd uit. Vandaar mijn reactie

https://www.dumpert.nl/mediabase/7404997/e630a3b3/...

28 mei 2018 om 11:57
#3

https://sportnieuws.nl/voetbal/buitenland/deugniet...

Aangezien VZ het nooit zo leuk vindt wanneer er linkjes of andere websites bij nieuwsverslagen worden neergezet, bij deze.

5 juni 2018 om 15:25
#4


SanderKoevoets 8
1 juni
Je bedoelt waarschijnlijk; "In Rusland bewijs je je al jaar in jaar uit, maar daar kijken 99/100 Nederlanders niet (actief) naar, in Oranje heb je het pas een enkele keer laten zien"?

Haha, dat klopte! Nog bedankt voor de verbetering mede-Ajacied, btw ik lees je reacties graag altijd wel een kern van waarheid in.. ­čśĆ­čśç

Aangepast op 5 juni 2018 om 15:25 door Sulejmanii.

9 juli 2018 om 07:56
#5

''echt he, je kan geen Ajax topic bekijken of deze halve tamme staat er weer tussen met een reactie die als een tang op een varken slaat. Gelukkig is het een probleem dat zichzelf (zij het langzaam) oplost, leden als pukkiedukkie stevenen namelijk altijd op een grijs balkje af omdat ze maar zeer zelden wat toevoegen aan een discussie en vrijwel altijd provocatief bezig zijn.''

Precies, meestal laat ik het langs me af gaan, zoals wel vaker op dit forum, je geeft ze vaak hun zin door erop te reageren, blijkbaar halen ze daar veel voldoening uit? Inderdaad, alleen duurt het jammer genoeg met dit soort mensen veel te lang, moderators zien dat in mijn ogen toch ook wie er wekelijks bezig is met gal spugen, dan mag het van mij wel wat sneller gaan, of in ieder geval een langdurige ban, die mensen leren het (jammer genoeg) nooit.

Buiten dat volg ik jouw al een tijdje (ik zie je reacties regelmatig voorbij komen), daar voor wil ik je even een compliment geven, je onderbouwt je reacties vaak goed, je raakt niet snel gefrustreerd en ik kan met regelmaat genieten van je discussies met andere. Je visie op het voetbal staat dan ook vaak gelijk aan die van mij, dat is vaak prettig om te lezen.

Vandaar dat ik even hier reageer.

12 december 2018 om 12:34
#6

Kortom: een mening die op een discussieforum tot discussie kan leiden zal de mond worden gesnoerd...
Uiterst logisch Sanderkoevoets

Het is in mijn jaren VZ wel duidelijk waar de clubvoorkeur ligt. Uiterst scherp is de moderatie op berichten met een negatieve toon op Ajax, terwijl er in andere topics volop buiten het boekje wordt gegaan. Het gebruik van een "report" knop lijkt daarbij zinloos, of desbetreffende post wordt dagen later verwijderd.
Bij sommige mods zal het vast onbewust zijn, maar bij menigeen heb je het idee dat ze modereren vanuit een functie op de marketingafdeling van Ajax ipv vanuit Vz.

Punten kunnen me overigens gestolen worden. Mij gaat het om de willekeur.

12 december 2018 om 13:40
#7

Sander, sorry dat ik het zeg: maar je hebt absoluut oogkleppen op...
Vraag een willekeurige Feyenoord, Psv, Utrecht, Twente etc supporter naar de objectiviteit onder moderators hier, en je zal constant hetzelfde antwoord krijgen. Sterker nog: ik heb om deze reden al ontzettend veel mensen zien vertrekken, waaronder een behoorlijk aantal echte clubwatchers met zeer sterk onderbouwde posts (die het ook zat waren dat te pas en te onpas posts werden verwijderd). Het wegmodereren van een compliment zojuist was dan ook typerend.

Wat je ook in mijn teruglopende activiteit (zeker tov enkele jaren terug) kunt zien, ben ik hier ook wel klaar. Het is jammer dat een discussieplatform dat objectief lijkt, toch zo gekleurd is.

22 januari 2019 om 22:40
#8

We zijn het de laatste tijd wel vaak eens

17 april 2019 om 09:59
#9

Hi Sander! Allereerst natuurlijk gefeliceerd met de prachtige overwinning van ons Ajax in Turijn! Het is nagenieten vandaag en hopelijk staan we het einde van dit seizoen met tastbare prijzen te pronken!

Ik wilde je nog bedanken voor het geven van het groene afgelopen week. Ik was er niet eerder aan toegekomen, maar bij deze alsnog. Altijd fijn om van een gewaardeerd lid als jij een mooi compliment te krijgen!

Greetz buitenspelval

Aangepast op 22 april 2019 om 06:54 door buitenspelval.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 22 april
Chelsea wil Philippe Coutinho als opvolger van Eden Hazard. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren