Sanderk91
Algemeen
Vrienden (19)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 20 oktober 2014
 • Sanderk91
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 16.994
 • 29 jaar (27-10-1991)
 • Werktuigbouwkunde - TU Eindhoven
 • Process Engineer
 • 19
Persoonlijke berichten
11 juli 2021 om 09:41
#18

Goh Sander, je laatste reactie gisteren was (ook weer) onvriendelijk en daarmee droevig. Wat een onbewuste en ongevoelige reactie waarin je niet verder lijkt te kunnen denken dan de waarheid waar jij in zit. Vanuit jouw onbegrip zeg je dat ik het niet begrijp, dat is de wereld op zijn kop en toont jouw onbewustzijn.
Ik typ nu voor de 3e keer! dat deze informatie allemaal te vinden is op een streaming channel (gaia) dat is geen youtube wat jij suggereerde zelfs nadat ik al had gezegd dat deze info mede te vinden is op Gaia, dat is een officiële channel met veel wetenschappelijke en spirituele onderwerpen zoals kwantum physics. Nee niks van youtube dus, maar jij lijkt hierin hardleers en Oost-Indisch blind om het zo maar even uit te drukken. Ik zou zeggen bekijk het eens en hou op met dingen te roepen die niet waar zijn en die je schijnbaar zelf niet begrijpt ondanks dat het ooit een bijvak/ minor oid van je was. Dat jij er nog geen biet van snapt en jezelf niet voor kan stellen hoe iets in jip en Janneke taal uit te leggen is zonder volledig de diepgang in te gaan, betekend niet dat een ander het ook niet snapt, hier lijkt vooral je ego te reageren want de almachtige Sander had het nog niet begrepen, een leraar zegt dat het zo ingewikkeld is, hoe kan een simpele boerenkinkel (bij wijze van spreken) hier nu kennis van hebben? Ken je mij eigenlijk wel?? , Volgens mij weet je echt niets van me. Dit komt vooral ontzettend dom en kleinzerig over. Dan kan je inderdaad het beste zeggen dat de ander onzin praat als je jezelf hoog wilt houden, hup meteen iemand gedegradeerd (wat jij van jezelf niet eens in ziet dat je dit doet), voel je jezelf daarna beter? Wat mij betreft is dit een totaal gebrek aan zelfkennis, maar ach wat weet ik nou met mijn hoofdvak psychiatrie. Ik denk dat het vooral een gebrek en tekort van jezelf is, al zie ik dat je nog maar 29 bent en natuurlijk nog veel kan leren in dit leven. Daarnaast probeer je me wel belachelijk te maken, onderuit te halen, je zegt zelfs dat ik mogelijk lieg over mijn beroep. Dit vind ik ook een zeer treurige en lage reactie. Hoe de waard is vertrouwd hij zijn gasten, nou jij hebt jezelf wel getoond. Wat een treurnis. Ik kan er eigenlijk niets nuttigs meer over zeggen.

Ik vind je reacties vaak vriendelijk, leuk en inhoudelijk goed maar hier heb je echt de plank mis geslagen. Hopelijk ga je dat inzien, zo niet en wil je vooral boos blijven en gefrustreerd (ego)? Ook best maar laat me dan verder maar met rust.

Ik sta zelfs open voor een live gesprek om hier goed over te kunnen praten al vraag ik me af of dit wederzijds is.

Vr. Groet, Toss

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 4 augustus
Paris Saint-Germain had veel vertrouwen in de komst van Lionel Messi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren