Gaalmeister
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 24 mei 2013
  • Gaalmeister
  • 188 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 1.696
  • 35 jaar (1-11-1983)
  • Amsterdam
  • MSc
Persoonlijke berichten
29 april 2014 om 18:28
#1

je vroeg hoe dat zit met die scouts, meestal gebeurt er niet zo veel. als je een scout bent met een goede naam dan kun je dat soort "fouten" permiteren. en wanneer een speler als Sana gekocht word, in Sana's geval geloof ik 400.000 euro zoiets en hij speelt wat wedstrijden en doorloopt de Ajax trainingen, dan zal er zoiezo wel winst gemaakt worden op de transfer. (ligt ook aan zijn salaris natuurlijk)

over het algemeen hebben clubs als Ajax een bepaald budget wat "verloren" mag gaan, klinkt stom maar een aankoop van 10 miljoen is ook geen garantie.

dus met die scouts gebeurd niet zo heel veel. meestal wordt de naam wel een beetje aangetast maar dat is nog altijd beter als spelers aan bieden die helemaal niet aangekocht worden.

19 juli 2018 om 16:58
#2

"praat alsjeblieft geen onzin. Tadic is levensgevaarlijk dichtbij de 16 en moet daar dan ook spelen. Heeft een goede voorzet en goed schot. mag toch hopen dat hij linksbuiten komt te staan of in ieder geval in een puur aanvallende rol zonder dat hij verdedigende klusjes hoeft uit te voeren want dan misbruik je je beste speler."

Dus Tadic, die het gevaarlijkst is met de bal aan de voet en het spel voor zich, wil je op een linksbuiten plek zetten, op een plek waar spelers de minste balcontacten hebben. Waar ze een zijlijn hebben naast zich en een verdediger in zijn rug. Terwijl Ziyech vorig jaar vanaf rechtshalf de meeste schoten had, meeste key passes, meeste assists en de meeste succesvolle dribbels.

Ik wil Tadic aan de bal zien op een plek waar hij de meeste ballen krijgt en de meeste opties heeft om gevaar te stichten. Dat is voor mij niet vanaf linksbuiten of rechtsbuiten, dat is vanaf het middenveld. Maar aangezien dat als "onzin" wordt beschouwd, zullen wij een groot verschil van mening hebben hierin.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 25 maart
Atlético Madrid wil twintig miljoen euro betalen aan Sporting Portugal als compensatie van de omstreden transfer van Gelson Martins. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren