Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Rochester
Algemeen
Vrienden (38)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 24 maart 2012
 • Rochester
 • 200 punten
 • Lid
  + Moderator
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 14.126
 • 26 jaar (24-8-1997)
 • 38
Persoonlijke berichten
18 februari 2013 om 21:24
#76

Dankjewel voor de complimenten betreffende de reactie over Eto'o. Zo nu en dan moet ik mijn hartje luchten over deze man, want ook nu moet ik een traantje wegvegen als ik aan hem denk. Wat een sportman, met vooral een geweldige inzet en heeft veel voor het Afrikaanse continent betekend.

2 juni 2013 om 17:55
#79

Ik verwacht niet dat Doumbia weg zal gaan. Hij is inderdaad lang geblesseerd geweest en dat zal de interesse doen afnemen. Hij kon niet altijd 90 minuten spelen doordat Musa het zo goed deed, maar als hij invalt liet hij nog altijd zien een klasbak te zijn. Die panenka van gisteren verraadt dat. Ik denk dus niet dat we een spits nodig hebben, omdat Necid zijn contract al heeft verlengd en ik Vagner, Musa en Doumbia zie blijven vanwege de Cl.

Die Nwofor heb ik weleens van gehoord, maar nog nooit 90 minuten aan het werk gezien. Ik kan daar dus niet over oordelen. Maar als die echt goed is kan je die vast wel transfervrij ophalen. Maar nogmaals: de spits moet niet de prioriteit zijn. Ik denk dat we een extra creatieve controleur a la Elm nodig hebben en dan zou ik als eerste voor Natkho gaan. Wil die niet of kan die niet, moet Shirokov optie nummer twee worden. Verder vind ik ook dat Wernbloom te veel kaarten pakt en om een mogelijke schorsing op te vangen zie ik graag Malanda van Zulte komen. Die is mij goed bevallen. Een extra jonge CV mag er ook wel bij, maar daarvoor weet ik geen concrete naam.

2 juni 2013 om 20:24
#80

Ik zie je wel eens voorbij komen in bepaalde topics en ik kan me vrijwel altijd vinden in je reacties.
Bovendien ben je voor Barca, althans dit neem ik aan aangezien je achtergrond.
Waar staat Rochester trouwens voor?

2 juni 2013 om 22:13
#81

Vandaar. Niet van Deense afkomst neem ik aan?
Welke positie speelt hij dan want twee goals in negentien wedstrijden is een beetje weinig of niet?

26 juni 2013 om 23:26
#85

Beste Ajacied van Voetbalzone.

19 juli 2013 om 21:42
#86

Hey Rochester grote vriend,

Wilde je een compliment geven voor je brede kennis over het voetbal. Ben onder de indruk en ik steek vaak dingen van je op!

Speel je toevallig ook fifa? En zo ja, op een ps3?

1 augustus 2014 om 21:21
#94

Hee Rochester,

Ik lees altijd met plezier je uitgebreide reacties. Ze zijn lekker volledig en de opstelling aan het einde maakt het telkens af. Dat is toch uiteindelijk het leukste wat er is, nadenken over teams en wie ze hebben gehaald of gaan halen, wat uiteindelijk uitmond in jouw ideale opstelilng? Een opstelling die er in de praktijk vaak heel anders uitziet, maar dat geheel terzijde

Ga zo door.

11 november 2014 om 09:06
#98

Ongelofelijk veel respect voor jou reacties, en jou voetbalkennis.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren