Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Capis
Algemeen
Vrienden (49)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 4 mei 2011
 • Capis
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 9.622
 • 38 jaar (28-5-1985)
 • Rotterdam
 • HBO
 • Sales
 • 49
Persoonlijke berichten
30 juni 2014 om 11:25
#52

Als je het maar na je zin hebt gehad bij onze zuiderburen, das het belangrijkste.

Vooral die handleiding, pfff, de eerste keer dat ik hem las dacht ik van hoe ga ik dit allemaal onthouden. En nu is er een nieuwe, die is bijna 2x zo groot en die heb ik later dus ook nog doorgelezen:>,<,

Maar ja, neem de tijd en geniet van het WK, nu kan het nog.

We komen eigenlijk allemaal wel ongeveer uit dezelfde regio, Brabant, Limburg, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland geloof ik, wellicht hier en daar nog een ander, maar ja, maakt niet uit :)

30 juni 2014 om 11:47
#53

Das mooi

Daar heeft hij idd wel gelijk in ja. Maar ja, het is twee/drie dagen even lastig maar eigenlijk ben je er zo aan gewend. Alleen in clubverband wil ik nog wel af en toe in we vorm posten, das het enige wat lastig is. In Frans en Duits verslagen geven ze er nik som (ook omdat ik kleine clubs support daar) Maar in Nederlands en Engels houd ik me altijd afzijdig. We moeten het goede voorbeeld geven hé :)

Als we die titel behalen, men o men wat zal ik dan blij zijn, vooraf aan het WK had ik dit nooit verwacht. Dacht dit wordt een roemloze uitschakeling. Maar ja, die kopbal van van Persie, de snelheid van Robben, Supersubs Depay, Fer en Huntelaar en bovenal, onze genie, Louis van Gaal heeft ons zover geholpen. Gelukkig.

Jup, al hoewel Overijssel en Gelderland ook wel gezellig zijn hoor De rest nog nooit geweest.

30 juni 2014 om 13:07
#54

Er zijn ook genoeg leden die er niet over met je in discussie gaan, maar helaas(maar ook logisch) blijf je er altijd een aantal houden die het wel blijven doen. Dat terwijl we tijdens het WK voor allemaal juichen

Oh wat hoop ik het zo, maar moeten ook niet te overmoedig gaan worden :)

30 juni 2014 om 15:56
#55

Ik hoor het al, ik heb weer onzin lopen verkopen over Tipsy.
En maar meteen verwijderd dus haha.

Nou welkom bij de club in elk geval!

2 juli 2014 om 10:26
#56

Geachte bezoeker van mijn persoonlijke pagina. Mocht je moderator gerichte vragen hebben met betrekking tot meldingen of vragen over gegeven waarschuwing en bans(al dan niet foutief). Zou je dan de moeite willen nemen om mij een privã©bericht te willen sturen? Kan je vraag niet wachten, maar ik sta niet online. Stuur dan een bericht naar de communicatie moderator en of kijk of er iemand anders online staat. Ook die kunnen je verder helpen. Als je andere, kleine vragen hebt, stel het dan gerust op mijn persoonlijke pagina en ik beantwoord het met alle plezier.
Met vriendelijke groet Capis Moderator Voetbalzone

Aangepast op 28 oktober 2016 om 08:39 door Capis.

18 augustus 2014 om 10:54
#57

Eerlijk 010, zou jij mijn prive berichtje nog kunnen beantwoorden.

18 augustus 2014 om 11:19
#58

Hey, ik zag dat je een persoonlijk bericht had gestuurd. Uiteraard hoop ik ook op spelers die beter zijn dan wat er nu staat. Maar niet tegen elke prijs. Zelf zie ik Te Vrede ook nog wel een doelpunt of 20 maken als hij het hele seizoen gewoon in de basis staat. Voetballend zal hij zich dan nog wel moeten ontwikkelen maar dit doe je ook door veel wedstrijden te spelen. Wat zou je dan 6+ miljoen + een enorm salaris uittrekken voor een spits die er Misschien 25 in legt? En zo'n Dost bijvoorbeeld, die voegt zelf voetballend ook geen ene drol toe. Dus als je dat soort bedragen uittrekt moet je voor een spits gaan die zelf ook een actie op kan zetten. Vossen schijnt meer het type meevoetballende spits te zijn. Dus als we die kunnen halen voor maximaal 5 miljoen kunnen binnenhalen en een maximaal salaris van 8 ton heb je een goede deal denk ik. Het probleem is alleen dat de clubs en spelers veel te hoge bedragen verwachten nu. Waarschijnlijk is dat tegen het eind van augustus wat lager omdat ze dan ook wel inzien dat niemand ze gaat halen. Daarom is het verstandig van Van Geel dat hij wacht tot het eind. En groepsfase CL hadden we toch never nooit gehaald. Als we Besiktas hadden willen verslaan hadden we begin juli al onze hele selectie op pijl moeten hebben. Dan hadden we dus overal de hoofdprijs voor moeten betalen en zoveel geld hebben we nou ook weer niet. Dat was dus een onmogelijke missie. Ik heb er vertrouwen in dat eind augustus onze selectie gewoon op pijl is en dat we in januari nog gewoon in de top 4 staan.

27 augustus 2014 om 13:16
#59

Hey!,

Bevalt het modereren je nog een beetje? Ik ben nou een maand of 1,5 weg en weet nog dat je net nieuw was Maar goed ik dwaal af :) Nog steeds naar je zin? En wat vind je er leuk aan en wat wellicht wat minder?

Gegroet!

28 augustus 2014 om 11:17
#60

Ik kon aan de slag bij een andere (kleinere) voetbalsite en kon daar artikelen gaan schrijven, kijk bij mij onder het kopje clubexpert en je weet dat het voor mij een meer dan aantrekkelijke keuze was. Op het moment alleen te druk omdat bij te houden, heb op het moment twee banen die ik combineer, ben soms tien dagen aan een stuk de deur uit

Ah ja, Vzf, daar ben ik nog wel vaak als ik tijd heb. De eerste keer dat ik de modsectie niet meer zag was raar, echt raar. Maar in ieder geval mooi dat je ze weet aan te pakken!

Ik begon tweede kerstdag, dat was gelijk feest! Echt waar, sommige werden volgens mij depressief van kerstmis Ben je alleen de topics aan het doen of heb je meldpunt en accounts (dat was vooral mijn klus ) ook al een keer gedaan?

1 september 2014 om 10:48
#61

Mogguh, man, er is een gast die heet Eerlyk010 en heeft dezelfde avatar als jouw....niet iemand die gezellig hier op het forum wil posten denk ik.

1 september 2014 om 18:54
#62

Nouja fijne vakantie dan maar :)

Ik merk het soms nog wel als ik een reactie zie die eigenlijk zo snel mogelijk weg moet en dat ik die niet kan verwijderen hihi.

Ja dat soort topics zijn altijd wel leuk, ook het Bakkali gebeuren en dergelijke, deadlineday is het vandaag enz. Het is wel leuk dat soort topics, dat mis ik wel op sommige momenten, maar combineren had niet gemogen, en dat ga ik ook niet stiekem doen want ik respecteer de regelgeving

En je bent altijd welkom bij ons, ooit worden we zo groot als VZ (hoop ik!!!)

15 september 2014 om 16:54
#64

Thanks man! I appreciate it en ik wil je dan ook complimenten geven voor je zeer respectvolle en sportieve reactie!

Ik vind dat je ook gewoon moet kunnen discussiëren en als je er met zijn tweeën niet helemaal op dezelfde hoogte zit is dat helemaal niet erg. De basis is dat ik het zonde vindt (en jij zeer waarschijnlijk ook) dat de talenten zo makkelijk voor het geld gaan en ik denk dat mentaliteit (vereiste voor succes) daar zeker mee te maken heeft. Maar ik ben het zeker met je eens dat de mogelijkheid tot doorbreken ook gewoon bij een Engelse topclub aanwezig kan zijn al is die mijns inziens minder.

Genoeg daarover, gewoon rustig verder discussiëren met argumenten onderbouwd door feiten. Daar wordt iedereen alleen maar beter van en brengt je soms ook nog tot nieuwe inzichten!

Een mooie dag gewenst daar in Rotterdam!

15 september 2014 om 17:08
#65

Geen dank, vind het vooral knap dat je al Feyenoord fan nog zo reageert, meer voor de handliggend is dat je gaat zeuren op de Engelse Clubs die talenten weghalen, en talenten die het daar nooit zouden maken terwijl een United bijvoorbeeld al meer dan 3000 wedstrijden op rij met een speler uit de jeugd speelt.

Complimenten, nogmaals.

14 oktober 2014 om 07:41
#66

Ben er mee gestopt, rendeerden niet, project is leuk, maar met vrijwilligers alleen niet uitvoerbaar.

Ja, pfff... ik had 1994 in mijn naam staan vroeger, pfff, kreeg je ook een boel over Maar je moet er je niks van aantrekken joh, dat zijn dingen om je geen zorgen over te hoeven maken :)

15 oktober 2014 om 10:31
#67

Daar ben ik weer, ik wilde maandag niet verklappen wat er evt kon gebeuren

15 oktober 2014 om 20:29
#68

Thnx!

17 november 2014 om 16:33
#69

Absoluut! Dat is eigenlijk ook het beste dat je kunt doen als moderator, maarja.. je hoopt iemand toch iets bij te kunnen brengen denk ik dan, haha. Ik durf het zelf al bijna niet meer te verwoorden, omdat in deze tijd ook alles weer verkeerd wordt opgevat door mensen die in extremen denken.

27 juli 2015 om 12:54
#70

Wellicht een late reactie, bij deze nog wilde ik je nog bedanken voor het gegeven compliment in het topic ' Kuyt baalt van zeperd: ‘Te makkelijk om te zeggen dat ze jong zijn’.' Echt, ik vraag me serieus af wanneer het Nederlandse voetbal nu eens echt lering trekken en tot serieuze handelingen over gaan. Totdat dit eindelijk eens gebeurd geloof ik niet meer in revoluties, seminars en andere mooi weer verhalen, echt het lijkt wel of het Nederlandse voetbal gerund word door politici. Als ik zo zie hoe steeds weer de voetballiefhebber in de maling weten te nemen zijn ze echt bij Den-Haag (het Binnenhof) in de leer geweest:).

12 augustus 2015 om 14:06
#72

Ja is ook zo. En als je dan alleen voor jeugd kiest, wees dan gewoon eerlijk dat je 16-jarige jongetjes wil opleiden en daar geld aan wil verdienen, en hou je fans dan niet voor de gek met doelstellingen als verder komen in de CL en halve finale EL, want die ga je natuurlijk nooit halen .Of je hebt een grote plaat voor je kop.

23 augustus 2016 om 17:23
#73

Bedankt voor het groene randje!

27 oktober 2016 om 17:12
#74

Hoi Capis.
Manowar ofzo had Jan Scharie verwijderd omdat het een verbastering is. Vond het een beetje vreemd. Maar als t mag, ga ik t doen ook

8 februari 2017 om 22:34
#75

Beste Capis, nog bedankt voor het groene randje en het mooie compliment was je me gisteren hebt gegeven voor mijn post in het topic over Van Persie vs. Ozyakup!

14 mei 2017 om 19:26
#76

Beste capis Van harte gefeliciteert met het behaalde kampioenschap! Hopelijk volgens seizoen wederom zo'n spannende strijd tot op de laatste speeldag. Geniet ervan vanavond!
Groeten buitenspelval

21 februari 2018 om 09:15
#79

Hoi Capis, we zijn het inderdaad niet altijd met elkaar eens geweest, maar toch wil ik je bedanken voor het groene randje!

Succes zondag, en volgende voor de beker!

16 mei 2018 om 11:00
#80

Dank u voor het compiment

5 juni 2018 om 15:51
#81

Jij bent zeker de leukste thuis he? Iemand hypocriet noemen is hetzelfde als zeggen dat hij slecht is. Jij kan het beledigend zien maar het is en blijft een mening. Je bent zeker ook een moderator daarom voelde je je op je pikkie getrapt he? Of mag ik dat ook niet zeggen. Verwijder die reacties maar lekker als ik daadwerkelijk iets verkeerds heb gedaan, als ik nou iemand een dwaas had genoemd of iets dergelijks maar hypocriet? Come on son 🤡

Aangepast op 5 juni 2018 om 15:56 door DanielRevezi.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren