Ajax4xCL
Algemeen
Vrienden (73)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 13 juni 2009
  • Ajax4xCL
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 9.258
  • 29 jaar (13-10-1993)
  • Alkmaar
  • 73
Persoonlijke berichten
22 november 2012 om 13:31
#109

Thanks voor het compliment en het lezen van mijn bijdrage (het was toch een lap tekst hehe). No problem, hopelijk kan het er toe bijdragen dat mensen iets genuanceerder gaan denken. Of we het nu leuk vinden of niet, uiteindelijk hebben we elkaar allemaal nodig om ervoor te zorgen dat het niveau van onze competitie niet nog verder weg zakt.trouwens, die achtergrond foto van jouw is top, daar zullen best wat mensen een beetje jaloers op zijn (like yours truly hehehe:))

Aangepast op 22 november 2012 om 13:44 door F-18/TACP.

22 november 2012 om 22:04
#110

Ja. Lekker wijf toch. Ik geef haar 100x als het kon.

23 november 2012 om 17:22
#111

Leuke achtergrond foto, waar kwam je ze tegen?

26 november 2012 om 07:29
#112

Bedankt voor je compliment!

14 december 2012 om 18:53
#113

Ja ok je hebt gelijk kwa betreft Chelsea dat het een koopclub is. Maar waarom ik geen fan ben van agovv is omdat. Het meestal niet leuk is om naar te kijken. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn

22 februari 2013 om 12:27
#115

En daar sta je dan. Het stond toch al vast dat Ajax ging winnen?

Misschien moet je eens leren om niet zo denigrerend te doen over je tegenstanders, want dan komt een eventuele nederlaag niet meer zo hard aan. Begrijp me niet verkeerd hoor: ik baal er ook van dat Ajax verloor, maar door jouw reacties ga ik bijna hopen dat Ajax(en Nederlandse clubs in het algemeen) verliest.

25 februari 2013 om 19:50
#116

Ja, ik ben bekend met de naam Becali en ik moet eerlijk bekennen dat zijn uitspraken best wel grappig waren. Zeker als die ook nog eens gelijk blijkt te hebben. Ik vind het ook best wel gedurfd om te zeggen dat ze kans maken tegen Chelsea, maar ik zie liever een uitspraak waarbij je het niet eens hoeft te zijn dan al dat standaard geleuter.

Denk jij nou werkelijk dat Atletico en Liverpool arme clubs zijn? Die kopen ook alles wat los en vast zit en volgens mij heeft Atletico zelfs schulden. Rubin kan zich bovendien geen bedragen veroorloven wat Atletico voor Falcao betaalde en Zenit heeft veel meer spelers uit de eigen jeugd op het veld staan dan Liverpool, dus ik vind het nogal zielig van je dat je deze knappe overwinningen probeert af te zwakken puur omdat wij in Rusland clubs hebben die net iets meer kunnen uitgeven als de Nederlandse clubs. Als je wil provoceren moet je toch echt iets nieuws gaan verzinnen hoor, want het is niet de eerste keer dat ik je nu moet vertellen dat Rusland echt niet zo arm is als jij denkt dat het is.

Aangepast op 25 februari 2013 om 19:52 door Koni078.

26 februari 2013 om 19:38
#117

Ten eerste kan niet elke Russische club dat, dus daar ga je al de mist in. Dat Zenit en Anzhi dit soort bedragen kunnen neerleggen betekent niet dat elke Russische club dat kan. Bij de clubs uit Moskou liggen hun recordbedragen lager als dat Ajax voor Sulejmani betaalde.

''als je Rusland zo geweldig vindt!! Waarom ga je daar dan niet wonen?? Of heb je het hier te goed.''

Ik heb flink in een deuk gelegen toen ik dat las. Ga je mij nu echt neerzetten als de kwade buitenlander die niets anders komt doen als profiteren, herrie schoppen en baantjes inpik? Naast het feit dat ik een Nederlands paspoort heb, in totaal 15 jaar in Nederland woon en dus het recht heb om hier te zijn wanneer ik dat wil heb je niet goed gelezen wat ik tegen je zei. Ik heb juist gezegd dat ik ervan baal dat Ajax verloor(zeker omdat ik slechte ervaringen heb met Roemenen, maar dat ter zijde), maar dat ik door jouw arrogante en onwetende reacties iedere keer begin te hopen dat elke Nederlandse club op hun bek gaan, want dan kijk ik er naar uit hoe je dat probeert uit te leggen. Daarom vond ik het ook zo heerlijk dat Anzhi AZ zo voor schut zette in eigen huis terwijl jij constant liep te beweren dat het gemakkelijk 3-0 kon worden.

''daar hebben wij niets aan''? Spreek lekker voor jezelf joh. Die Becali maakt voor het eerst in zijn gehele leven een in mijn ogen leuke opmerking. Ik vind het grappig als iemand zich druk kan maken om dure schoenen. Jij daarintegen doet niets dan onwetende reacties plaatsen over landen die toevallig concurrenten zijn van Nederland. En vaak nog in slecht Nederlands ook! En dan verwacht je van mij dat ik je reacties leuk vind...

27 februari 2013 om 15:03
#118

Rusland bestaat niet alleen maar uit Dagestan of Chechenie hoor. Je hebt ook nog een Moskou of een Sint-petersburg en die spelen wel gewoon in hun stad. Ze zijn flink bezig om het voetbal vooruit te helpen dmv het bouwen van hypermoderne stadions, trainingscomplexen etc en als dat klaar is krijg je misschien een heel ander beeld van het land. Ik weet ook wel dat Rusland niet perfect is en dat sommigen het niet breed hebben, maar de meeste mensen hebben gewoon een dak voor hun hoofd. Ik ben er zelf geweest dus ik weet waar ik over praat. Dat jij mij niet wil geloven is jouw probleem.

Dat Ajax trouwens de jeugd laat doorstromen is vooral omdat ze geen geld meer hebben om fatsoenlijke aankopen te doen. Marco van Basten en Martin Jol hebben samen bijna al het geld weggegooid. Dat geldt trouwens ook voor Feyenoord. Die hebben ook de jeugd laten doorstromen omdat ze geen geld hadden.

Aangepast op 27 februari 2013 om 15:12 door Koni078.

28 februari 2013 om 21:34
#119

Buiten Zenit en Anzhi valt het aantal uitgaven behoorlijk mee hoor, dus dat niet `,al te veel gedaan`, zoals jij beweert. Er wordt ook genoeg naar de jeugd gekeken en over de jeugd gesproken: het jeugdteam van mijn cluppie Cska versloeg recentelijk nog Ajax en PSV om de Nextgen Cup. Bovendien wordt mijn club juist geroemd om het voorzichtige beleid die ze uitvoeren. Ze halen geen spelers die boven de 15 miljoen moeten kosten en ook kopen ze geen spelers die ouder zijn dan 25.

Dat Ajax nu de weg van Arsenal, Bayern of Barca kiest heeft meer te maken met de verstandigheid van Johan Cruijff, want als het vorige bestuur bleef zitten hadden ze ook weer met geld gesmeten alsof het niks is.

En de Eredvisie markt is ook hartstikke goedkoop vergeleken met de andere landen als Portugal, Frankrijk en Rusland. En het feit dat de gemiddelde Nederlandse voetballer liever zo snel mogelijk naar het buitenland gaat(lees Zlatans boek maar) helpt ook niet echt mee. Bij Russische voetballers is de drang om naar het buitenland te gaan minder groot. Ik noem maar een Igor Akinfeev, die al 22 jaar bij mijn club Cska voetbalt en er nog steeds dolgelukkig is. Hij verdient maar 2 miljoen per jaar terwijl hij in het buitenland zeker meer kan verdienen. Dat terwijl Stekelenburg meteen het vliegtuig naar Rome pakt als hij daar heen kan.

Ik vind het juist hartstikke leuk als een club via sjeiks mee kunnen doen aan de top. Ik bedoel: elk jaar dezelfde clubs als Barca, Real, Bayern etc gaan ook vervelen en mogen in de lange termijn best wel vervangen worden. PSG vind ik interessant om te volgen en City gaat ook nog wel(al heb ik zelf iets meer met Man Utd). Ik heb er geen problemen mee als ze veel geld betalen voor spelers die er al staan, maar vind het juist oneerlijk worden als al die clubs jonge talentjes van amper 16 jaar gek maken met dikke contracten. Daar heeft Arsenal een handje van in de jeugd lopen en mede daardoor ben ik die club steeds minder gaan respecteren. Ik ben er serieus bang dat als de FFP ingaat dat alle clubs dus overgaan op dit soort streken. Daardoor geven ze ook minder geld uit...

Aangepast op 28 februari 2013 om 21:35 door Koni078.

1 maart 2013 om 22:13
#120

Ik vind Stekelenburg juist een erg goed voorbeeld, want uiteindelijk zijn het toch de Nederlandse spelers die de Eredivisie groot kunnen maken. Dat gaat dus nooit gebeuren als ze binnen een paar jaar goed spelen(zoals Stekelenburg) en meteen vertrekken naar een AS Roma, wat enkel qua niveau een stap omhoog is. Dat heeft Zlatan heel goed aangegeven in zijn boek.

Dat Bony zovaak in het nieuws is waarschijnlijk omdat hij steeds zelf zo eerlijk wil zijn en laat merken niet van gedachten te zijn veranderd. Hij toont tenminste wel inzet, dat kun je niet van iedereen zeggen.

11 april 2013 om 13:27
#121

Ach ja, van Chelsea kan je verliezen. Beetje jammer van je dat op mijn profiel komt provoceren terwijl ik geen enkele Nederlandse club kan vinden. Ik heb de hele tijd lopen zoeken naar Nederlands laatste hoop Ajax, maar o wacht... Die verloren van Steaua Boekarest, helemaal vergeten.

En ik vind nou niet dat je kan zeggen dat Barcelona hem verdiend hoor, want ze hebben het zichzelf moeilijk gemaakt tegen een heel matig Milan en zonder Messi waren ze waardeloos tegen Psg. In mijn ogen had PSG het verdiend om in de halve finale te staan. Voor de rest hebben Real, BVB en Bayern het wel verdiend.

11 april 2013 om 14:06
#122

Ik gun Ajax ook wel succes, maar als jij denigrerend gaat lopen doen over de prestaties van de Russen wijs ik je even naar de prestaties van de Nederlandse clubs.

En ik ben al heel lang Barcelona moe moet ik zeggen. Ik wacht nog steeds op het moment dat ze niet eens de CL poule doorkomen.

15 april 2013 om 02:41
#123

Bedankt voor je verzoek.

20 april 2013 om 23:42
#124

Waar was AZ vandaag met je grote bek voor de wedstrijd heb ze niet gezien. 3-1 . Knvb beker makkie voor Psv, Ook nooit leuk als er geen uitdaging is voor PSV in de bekerfinale. Bij elkaar geraapt zooitje dat AZ. En wie niet springt die degradeert.

22 april 2013 om 21:43
#125

Hahahahahaha laat me niet lachen vriend. AZ kan ook net zo goed nou al opgeven. Met je praatjes waarschijnlijk ben jij nog nooit de provincie uit geweest dus ben maar gauw stil. Kun je trouwens ook iets anders zeggen met gemeente club. Tis gewoon hetzelfde als Ajax en Feyenoord enzo nou het stadion op naam van de gemeente. PSV betaalt elk jaar 3 miljoen aan de gemeente, dus zeg maar niks. Met jullie eigen jeugd hele tijd iedereen word gekocht en dan eigen jeugd noemen. Er was vroeger ook een tijd dat PSV nooit geld uitgaf en Ajax alleen maar, maar die tijd vergeten altijd alle ajacieden.

16 mei 2013 om 20:06
#126

Gefeliciteerd AZ verdiende te winnen. Zie ook liever AZ, Feyenoord en Twente Europa met z'n 3e kunnen ook meer bereiken.

17 mei 2013 om 16:18
#127

Ja dat ook, maar PSV is dat ook, maar AZ heeft wel altijd goede aankopen vind ik en als ze een goeie vervanger voor Maher halen en Gouwenleeuw achterin word het al beter. Weet niet of die spits wat is als Altidore vertrekt Johansson ofzo.

20 mei 2013 om 15:43
#128

Ja klopt inderdaad, terwijl ik vind dat Ajax en PSV echt niet veel onder doen van die clubs uit de CL. Kijk maar naar vorig jaar alleen Real was veel te goed en Dortmund 1 wedstrijd, maar ze hebben zoveel kansen gehad tegen City en Dortmund om het af te maken.

20 juni 2013 om 02:17
#129

Grappig dat jij werkelijk denkt dat Maher alleen maar zegt ook PSV interessant te vinden omdat hij bang is om de voorkeur voor Ajax niet uit te spreken.

Ben je nou echt zo dom en arrogant of hoe zit dat precies?

Maher stippelt zijn carriere heel zorgvuldig uit, hij had nu al lang in het buitenland kunnen spelen en kiest de geleidelijke weg naar boven, wat heel verstandig is.

Er zijn op het moment 2 echte topclubs in Nederland die een juiste stap voor hem zouden zijn, en dat zijn PSV en Ajax, bij die clubs zou hij zich goed kunnen door ontwikkelen om vervolgens de stap naar het buitenland te maken. Wat zijn uitgesproken plan is.

Dat hij een lichte voorkeur heeft voor Ajax dat zal best, Ajax speelt tenslotte championsleague en hij komt uit de buurt van Amsterdam. Dat is ook niet meer dan logisch dat die voorkeur daar zal zijn.

Maar dat jij stelt dat hij alleen PSV noemt om niet bij de fans van AZ in een verkeerd daglicht te komen is echt te lachwekkend voor woorden.

En wat een fantastische onderhandelingstechniek van Ajax! In de pers roepen dat hij niet de prioriteit heeft, en dat er andere interessante spelers zijn, dat zal hem vast een goed gevoel geven bij Ajax ten opzichte van Psv, die al een keer een bod op hem heeft gedaan, en nu al weer aan de onderhandelingstafel zit.

Geloof mij maar dat PSV vol voor Maher aan het gaan is nu, en met die uitspraken van Marc Overmars zal ik er allerminst zeker van zijn dat Maher nog steeds een goed gevoel bij Ajax heeft.

1 augustus 2013 om 23:44
#131

nog even een reactie op je berichtje. Je hebt inderdaad gelijk wat betreft de griekse club en psg (heb het even opgezocht nog), waarvan ik niet op de hoogte was. Misverstand bij mij was er ook omdat ik dacht dat je nog doelde op hoe dudelange in de vierde voorronde kwam vorig jaar, dus mijn excuses voor de misvatting en je stelling in twijfel bracht:)

28 september 2013 om 18:36
#133

Haha komiek, een nederlaag vanavond in alkmaar ? tja zou zo maar kunnen , jullie weten er alles van toch?

29 september 2013 om 21:49
#134

Ach weet je wat het is : 2-1 verliezen bij az tja... deed dat pijn ?
Domme vraag natuurlijk als je er zelf ook al met 3-2 verloren hebt dus jij bent in deze de ervaringsdeskundige

30 september 2013 om 19:46
#135

Tja dar heb je wel een put natuurlijk , ajax was tegen az in hun allerslechste vorm.
Tegen psv en volendam liep het vele malen beter......
En ach de status en trofeen baseren op het feit hoeveel supporters er mee uit reizen.....
daar zal ik maar niet serieus op in gaan.
De laatste keer dat feijenoord bijvoorbeeld kampioen werd was jij nog niet geboren.
Maar ja 17 jaar dan kan en mag er nog biet meer niveau van je gevraagd worden.
Echter is het wel te hopen voor je dat je vooruitgang boekt want dit is 6 jarige stijl .
Succes met je beursbengels verder dat ze nog maar vaak in de bloedvorm mogen verkeren van de afgelopen weken.

2 oktober 2013 om 20:09
#136

AC milan had niks te vertellen gisteren......?????heb je wel gekeken?
En ja Mario misschien vind hij het wel heerlijk van achteren.

4 oktober 2013 om 08:45
#137

Toen ik zo jong was als jij liep ik de cornervlag uit de grond bij weer een kampioenschap.
Door omstandigheden (mijn eigen domme fout) ben ik al jaren gedwongen om het voetbal te volgen vanuit een plek in het buitenland waar ik voor jouw hoop dat je er nooit komt.
Dus voordat je oordeelt: ik zou wel willen , iedere week in het stadion maar ja ....
De eerste jaren nog niet ben ik bang.
Maar ooit zal ik er weer zijn daar ben ik van overtuigd.

5 oktober 2013 om 20:17
#138

Laten we het maar houden bij dat ik de koerier uit wilde hangen

5 oktober 2013 om 20:52
#139

Hey heb jij Juventus - Galatasaray nog gezien?
Hoogmoed komt voor de val :)

8 oktober 2013 om 10:25
#140

Nee Ajax supporters zijn mannen zeg, klappen gekregen van notabene NEC vorig jaar.

28 oktober 2013 om 17:05
#141

Zou ik zeker te weten toejuichen, maar in reëel gaat het niet het gebeuren. Als hij terug kon komen, was het wel dit seizoen om Christian Eriksen te vervangen en met Ajax de CL poule in gaan.

Hij kiest voor clubliefde HSV en geld natuurlijk, welke voetballer wilt dat niet. Ik hoop nog steeds in mijn hart dat hij terug komt en meteen zijn handtekening (plus) zijn shirt bij de fanshop bestellen.

8 november 2013 om 22:34
#142

Ik had ook Heerenveen en daarnaast Willem2 en Monaco met Handicap. Had ook echt verwacht dat ze makkelijk zouden winnen aangezien de koppositie gewoon op het spel stond. En als je kijkt naar dat team, mag je dat ook verwachten, lijkt mij...

5 augustus 2014 om 11:23
#143

Hey,

Ik zag je reageren en je afvragen of Istanbul wel zo groot is. Natuurlijk overdrijft diegene die de afstand Rotterdam Groningen als voorbeeld geeft. Echter, de reistijd kan wel hetzelfde als een 200 km zijn door het drukke verkeer van de stad. Ik was er afgelopen mei nog en over een afstand van 30 km deed ik 1,5 uur met het snelle ov, laat staan als ik met de auto was geweest! Ter vergelijking heeft Amsterdam bijvoorbeeld 8 districten dacht ik, Istanbul heeft er 39 en het olympisch stadion (waar de wedstrijd word gespeeld) ligt in een afgelegen district. Best moeilijk bereikbaar voor de fans. De stadion zelf is ook niet echt geliefd om te spelen. Heel veel wind en de supporters staan ver van het veld af. Desondanks denk ik wel dat het goed gevuld zal zijn.

5 augustus 2014 om 13:22
#144

Ja ik raad je zeker aan om Istanbul te bezoeken. Het is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en ook de enige stad dat in twee werelddelen ligt. De vijfde grootste metropool ter wereld. Wel oppassen want verdwalen is hartstikke makkelijk en je weg terug vinden niet altijd even makkelijk. Ik raad je ook aan om een wedstrijd te bezoeken. Liefst van een van de grote drie. Dan raak je ook beter onder de indruk van de sfeer.

Over de wedstrijd. Ik vind dat Feyenoord te makkelijk heeft gehandeld. Je wist dat je spelers verkocht zouden worden maar de plek in de play-off van de CL was al in mei bekend. Waarom werd er niet sneller en beter geanticipeerd? Feyenoord had allang versterkt kunnen zijn. Dan was er in Rotterdam wellicht niet verloren. Ik denk hetzelfde ook over Besiktas. De Besiktas die je vorige week zag, is geen schim meer van de goede ploeg van vorig seizoen. Ook die hadden en moesten zich op tijd versterken. Met alleen Demba Ba ga je het niet redden. Ze missen nog een rb en een middenvelder. Als beide ploegen net zo zwak beginnen als vorige wedstrijd, vrees ik weer voor een fatale afloop van Feyenoord. Maar Feyenoord moet vertrouwd aan de wedstrijd beginnen en een vroeg doelpunt kan alles veranderen.

Uiteraard hoop ik voor het Turkse voetbal dat Besiktas doorgaat. Ook wij hebben de punten keihard nodig. Ik hoop wel op een mooie wedstrijd en geen gezeik tussen de fans.

9 augustus 2014 om 01:34
#145

Even snel tussendoor omdat ik zag dat je je afvroeg hoe Turkse clubs aan geld komen met 'zo een economie'. Hoe bedoelde je dat? De Turkse economie draait als een tierelier. Ik zou graag je vragen beantwoorden, aangezien je volgens mij niet echt op de hoogte bent van de zaken daar in Turkije.

mvg

21 augustus 2014 om 10:54
#146

Ben jij een inter fan/liefhebber? :)

21 augustus 2014 om 11:28
#147

Ah mooi man. Hoe meer liefhebbers hoe beter haha.

22 augustus 2014 om 19:07
#148

Nu hoef je niet te doen alsof Twente goed gespeeld geeft en wij geluk hebben gehad, als er een ploeg is die blij mag zijn dat het 0-0 is geëindigd is het Twente. Iedereen dacht dat dit een makkelijk 3-0 voor Twente zal worden, maar Qarabag was gewoon beter en had de beste kansen. En ook in Enschede kunnen we winnen. Zelfs Salzburg, je weet wel de club die jou club in twee wedstrijd weggespeeld heeft alsof het amateurs zijn, had het moeilijk tegen ons en zijn ternauwernood door gegaan. Dus Twente zal het ook zeker niet makkelijk krijgen.

24 augustus 2014 om 19:39
#149

Twente had er geen zin in? Dat is de grootste onzin die ik ooit heb gelezen! Ten eerste, dit is hun werk en hobby, ze doen het dol graag en al helemaal als ze er zo veel geld voor krijgen en ten tweede, ze willen heel graag Europees voetbal halen.
Het veld was inderdaad slecht en het weer was inderdaad warm, maar daar hadden beide clubs last van, dus dat is een slap excuus. Maar ja... Blijf maar onder schatten zoals jullie wel vaker doen, uiteindelijk gaan die 'zwakke' ploegjes door en kunnen de Nederlandse clubs zich weer richten op de Eredivisie.
Triest dat Ajax supporters de nederlaag tegen PEC gebruiken als excuus, maar wat Salzburg met Ajax deed had niks te maken met vorm, maar met het niveau verschil tussen beide clubs. En ja we verloren met 2-0, maar wat was de uitslag tegen Ajax ook al weer? We hebben het over twee wedstrijden veel en veel beter gedaan dan Ajax, die bovendien een budget heeft die 20x groter is dan die van Qarabag.

25 augustus 2014 om 19:54
#150

Wat jij zegt kerel. We zien het donderdag wel, blijf jij maar in Twente geloven en ik in Qarabag.

3 september 2014 om 13:55
#151

Ik lees hierboven al dat je vaker met het zelfde bijltje hakt, maar als reacties komen die echt hout snijden geef je niet thuis.

@ajax4xcl,

Doe nou niet zo zielig man, ja qarabag heeft ons eruit getikt, maar ook gewonnen van Red bull salzburg, die jullie vorig jaar compleet venederd heef;)t, dus doe nou niet net alsof ajax altijd heilig is, voorlopig scoort Twente de laatste 8 jaar meer europese punten dan feyenoord, vitesse en psv, dus overdrijven is ook een vak.

7 september 2014 om 21:07
#152


Ajax4xcl

7 september 2014 om 17:48

Twente laatste jaren meer punten gehaald in Europa dan Psv? Dat is zeker niet waar!

Dat Klopt klein foutje, maar in seizoen 2009/ 2010 en 2010/2011 wel meer dan Ajax en zeker ook meer over al die jaren dan zogenaamde topclub feyenoord en wannabe Vitesse.

6 april 2015 om 17:46
#153

Bedankt man
Dnipro heeft misschien wel iets betere spelers, vooral Konoplyanka dan, maar Brugge is een echte ploeg en mentaal ijzersterk. Er staan 11 echte mannen op het veld. Met dank aan Michel Preud'homme, die je vast nog kent van bij Twente. Een halve finale zou heel erg mooi zijn. Helaas zijn de play-offs begonnen in België en die zijn fysiek loodzwaar. We spelen 7 matchen in 23 dagen, waaronder dus 2x tegen Dnipro.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 7 juni
Cyriel Dessers gaat al na één seizoen afscheid nemen van Cremonese. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren