SavedByTheBell
Algemeen
Vrienden (9)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 7 september 2016
  • SavedByTheBell
  • 188 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.204
  • 30 jaar (18-4-1992)
  • 9
Persoonlijke berichten
6 februari 2018 om 16:07
#2

Thanks voor je post op mijn profielpagina. Ik had je vraag om een nadere onderbouwing niet gezien helaas.

Vooraf merk ik wel op dat je nogal wat van mij vraagt. Want een vraag om nader te onderbouwen hoe ik tot mijn mening ben gekomen vind ik rechtvaardig en begrijpelijk. Maar dat ik dat dan ook nog zou moeten doen met 'degelijke en objectieve bronnen' dan wordt het best lastig. Objectieve bronnen, ik heb geen enkel idee waar ik die zou moeten vinden namelijk. Wat zijn dat precies, objectieve bronnen? Want ik weet niet of ik de serieuze media in dit land als objectief kan en mag kenschetsen. Kort gezegd, Ik vind De Telegraaf echt niet objectief, noch is het Eindhovens Dagblad dat. VI niet, etc. Maar dat is puur vanwege het feit dat objectiviteit gewoon niet bestaat. Iedereen, ook jij ook ik, is het product van zijn eigen subjectiviteit en referentiekader.

En feiten zijn op zich dan weer wel 'objectief' (zoals de stand op het scorebord na 90 minuten) maar voor het overige zijn er weinig objectieve dingen vast te stellen. Of PSV nou 'goed' speelt, of 'aantrekkelijk' of 'aanvallend' dat is allemaal subjectief.

Maar, ik zal mijn best doen vanavond nog op je verzoek om nadere uitleg in te gaan. Want ik heb dat begin dit seizoen een keer gedaan en kreeg daar veel bijval. Hoop dat ik dat topic nog kan vinden, als basis.

6 februari 2018 om 23:34
#3

De reactie staat in het topic. Veel (lees)plezier!

13 maart 2018 om 15:59
#4

Hi, bedankt voor je vriendenverzoek mvg buitenspelval.

22 mei 2018 om 13:18
#6

Hoi,

Sorry voor mijn late reactie, maar zoals je zegt, loop ik bewust te firstposten op voetbalzone.
Ik wil mijn reactie altijd zo hoog mogelijk per artikel hebben. Het liefst bovenaan als eerste reactie. Wat ik dan doe, is inderdaad eerst een zeer korte reactie plaatsen en daarna de reactie aanpassen om er een boekwerk aan toe te voegen. Als ik mijn reactie in een keer zou gaan typen, zou mijn reactie misschien als 10e reactie zijn en is die veel minder waard dan dat ik eerst een snelle en korte reactie plaats en daarna een boekwerk. Simpele redenen dus.

Groetjes.

29 mei 2018 om 11:44
#7

Bedankt voor je linkje naar de foto van Dolberg. Grappig, vind het ook echt niet bij hem passen inderdaad. What has been seen, cannot be unseen!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren