Rudeboy65
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 19 juli 2008
 • Rudeboy65
 • 199 punten
 • Lid
  + Moderator
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 4.522
 • 57 jaar (8-8-1965)
 • Amsterdam
 • Functioneel beheerder Clarity
 • 4
Persoonlijke berichten
21 januari 2011 om 21:09
#1

Dat ik me excuses aanbied voor het woord joden. Ik heb het bericht gezien op een ander fora en was het met de inhoud eens alleen ben vergeten het woord joden te vervangen voor Ajax. Hierbij dus mij verontschuldiging

Aangepast op 21 januari 2011 om 21:10 door NelisFR.

7 maart 2012 om 23:19
#2

Ja. Het is verschrikkelijk. Ik heb die reactie van Boesz gisteren al aangemeld met grof taalgebruik. Maar ze laten hem staan. Toen heb ik er vandaag een reactie van mij ondergeplaatst, en zelfs mijn eigen reactie heb ik aangemeld met grof taalgebruik. In mijn aanmelding heb ik VZ uitgelegd dat ik dit totaal niet vind kunnen. En heb zelfs gevraagd of Boesz vroeger niet zelf een moderator was, omdat hij nu beschermd wordt. Althans zijn reactie blijft staan. Ik heb om een antwoord gevragen, maar tot op nu....je raad het al, Geen Reactie!!

Ik twijfel nu wel heel sterk aan VZ.

8 maart 2012 om 08:46
#3

Dat heb je goed gedaan. Ik hoop dat het wat uitmaakt. Maar ik ben bang dat ze er niets aan doen. Maar als wij iets verkeerds neerpennen(in hun ogen) dan hebben we een waarschuwing of ban. Ze zijn behoorlijk selec,tief bij Vz.

8 maart 2012 om 09:26
#4

Precies! Wat ik al zei als je iets beaamt of je zegt iets als Hahaha, dan is ie zo weg, maar een racistische opmerking mag blijven staan.

Misschien moeten we het melden bij een krant? Het AD ofzo?

25 november 2012 om 16:34
#5

Heb jij wel naar de wedstrijd gekeken?

17 december 2012 om 12:26
#6

Hé,

Hulde voor jou reacties!
Allemaal inhoudelijk en je hebt volkomen gelijk.
Wij als Psv-ers mogen nergens kritiek over hebben want dan zijn we een calimero.
Calimero is tegenwoordig het meest gebruikte woord op Voetbalzone.
Ik ga Voetbalzone een steeds minder leuke site worden...

30 november 2018 om 20:22
#7

Zie nu pas je reactie..... Ik kan me voorstellen dat mensen zich irriteren aan het extreme omhoog praten van Ajacieden, dat doe ik zelf ook regelmatig. Maar om er nou iedere wedstrijd van Oranje een clubdiscussie van te maken irriteert me ook. Ik had ook liever gehad dat Dumpfries en Bergwijn in de basis stonden in plaats van Tete die de concurrentie van een gemaakte back als Veltman al verliest, en een Promes die nog nooit een goede wedstrijd in Oranje heeft gespeeld. Verder speelde de Jong inderdaad niet zijn beste wedstrijd, maar hij kan in ieder geval wat mensen naar zich toe trekken, waar anderen van moeten kunnen profiteren. Helaas kunnen op Propper na, de anderen het spel totaal niet maken ook al krijgen ze daar alle ruimte voor. Verder kon Depay tegen Duitsland geen bal bij zich houden. Dan krijg je al snel een zaadwedstrijd waarbij niemand in zijn kracht kan komen.

5 augustus 2021 om 23:04
#8

Hey kerel,

Ik lees nu je bericht die je op me persoonlijke pagina hebt gezet. Ik wist niet of die reactie toen nou sarcastisch was bedoeld of serieus hahah. Af en toe is het moeilijk te onderscheiden hier op voetbalzone.
PS: Ajax maakt gehakt van ze zaterdagavond

Groetjes,
Marvin Karel / Walcott16

11 augustus 2021 om 21:24
#9

Nou me opmerking is niet erg goed gevallen inderdaad hahah. Uiteindelijk heeft PSV gehakt gemaakt van Ajax. Die vroege treffer zag je al van tevoren aankomen, maar hoe Madueke het klaar speelt is natuurlijk waanzinnig. Als het een voorbode is voor komend seizoen gaat die jongen voor heel wat geld weg. Na die rode kaart is het natuurlijk geen wedstrijd meer en speelt PSV het rustig uit. Hopelijk revancheert Ajax zich in de Eredivisie! Ik hoop voor jou dat PSV de CL weet te bereiken. 2 Nederlandse clubs in de groepsfase zou natuurlijk geweldig zijn. Succes tegen Benfica!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren