FRGiooo
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 18 augustus 2008
 • FRGiooo
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 6.868
 • jaar (--)
 • Rotterdam
 • 1
Persoonlijke berichten
8 augustus 2016 om 15:05
#7

Hoi hoi,

Ik kon niet meer reageren in het topic "http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=284976#... dus doe ik het even via deze weg.

"frgiooo 5 augustus 2016 om 17:20 #1490favoriteimportant
Alleen maar zeiken om de Europese punten bij kleinere clubs. Juist Feyenoord, Ajax, PSV en AZ moeten die binnenhalen. De andere clubs zijn daar gewoon niet goed genoeg voor en dat heb je dus in alle landen. Ga maar eens naar de ranking kijken, haast geen één land heeft nu nog alle clubs er in zitten. Na de volgende voorronde is dat al helemaal weg."

Wanneer Ajax en PSV de boel te grabbel gooien volgt daar terecht ook veel kritiek op, dus het is niet meer dan logisch dat dit ook gebeurd wanneer kleine(re) clubs zich blameren. Dat de andere clubs niet goed genoeg zouden zijn ben ik echt niet met jou eens, want meestal moeten zij tegen ploegen die evenveel maar vaker zelfs nog minder te besteden hebben. Het is volstrekt te idioot voor woorden dat zo´n beetje alle clubs met uitzondering van AZ en de clubs die elkaar afwisselen met een goede periode dat ze ongeveer 15 jaar lang er in de eerste de beste wedstrijd die ze moeten spelen eruit vliegen. Waarbij dit ook herhaaldelijk is gebeurd tegen (semi) amateurs en men het voornamelijk weg geeft door de typische Nederlandse kwaaltjes wat in de meeste gevallen gewoon een kwestie is van een slechte wedstrijd instelling en wedstrijd concentratie. Sorry, maar dat vind ik onacceptabel wanneer we het over topsport hebben, zoals ik al eerder al zei; vind ik dat er serieus een hoop mis is met het topsport klimaat in het Nederlandse voetbal.

Al die vele onnodige verlies partijen heeft door de jaren Nederland meer puntverlies opgeleverd dan Ajax en PSV . Het is onmogelijk dat twee clubs, al zijn er eigenlijk drie want AZ doet het al jaren ook goed in Eurpopa. Daar kunnen heel wat andere Nederlandse clubs (inclusief Ajax en PSV wanneer ze in de Europa League spelen) nog een hele hoop van leren Al dat puntverlies is onmogelijk te compenseren door drie clubs, Feyenoord noemde ik bewust niet bij de vaste punten pakker van Nederland, omdat Feyenoord 1 van die clubs is die ook tig jaren zwaar ondermaats in Europa presteert. De onlangs gepakte puntjes door Feyenoord (ik meen dat dit twee seizoenen geleden was) vind ik niet opwegen tegen de jaren van wanprestaties die Feyenoord in Europees verband leverde tegen nog (veel) mindere tegenstanders.

Velen in Nederland klagen altijd over het "geld en/of het bosman arest", ligt maar te vaak zien we dat Nederlandse clubs wedstrijd dom weggeven. Door niet gemotiveerd en geconcentreerd genoeg te zijn, wat zich uit in een slordigheid niveau wat ongekend is. Waardoor het vaak al een hele opgave is om simpel de bal naar elkaar over te spelen, simpel een standaard situatie te nemen of te verdedigen. Dan heb ik het er nog niet eens over het domme structurele laten weglopen van (directe) tegenstanders of dat men gewoon de rode loper uitrolt voor de tegenstander; erbij staat en er naar kijkt hoe ze opstomen naar de zestien, of het typische Nederlandse denken dat we erin de 85e minuut al zijn. Waardoor men verslapt en alsnog in de slotminuten/seconden alsnog een goed resultaat onnodig weg geeft. Tenslotte mij laatste voorbeeld, dat we in Nederland lichtjaren achter lopen op het fysieke aspect, dit gaat niet alleen om kracht en lengte. Wanneer we naar buitenlandse clubs kijken (ongeacht in welke competitie ze spelen of hun leeftijd), zijn die spelers altijd zoveel fitter dan spelers voor Nederlandse clubs.

Zo zijn er nog wel meer Nederlandse kwaaltjes die gewoon amateuristisch zijn en onacceptabel zijn, na elk seminar komen we weer tot dezelfde conclusies en zegt het Nederlandse voetbal serieus die zaken aan te pakken (waar je geen miljoenen voor nodig hebt), maar uiteindelijk gebeurd er niets. Wanneer Nederlandse clubs (geldt voor alle) echt eens geleerd zouden hebben van hun fouten hadden we er veel beter voorgestaan. De landen die ons op de UEFA-coëfficiënten voorbij gegaan zijn of op het punt staan dit te doen; zijn met uitzondering van de Russische en Turkse competities van hetzelfde of lager financieel niveau dan de Nederlandse competitie.

16 september 2016 om 18:08
#8

Frgioo: ''ik vind Vilhena gewoon erg middelmatig, daar ga je niks meer van horen de komende jaren''

Ik kan er nu letterlijk alleen maar om lachen.

17 maart 2017 om 12:50
#9

Kan Vilhena er nogsteeds niet zo veel van? Hij is een van de belangrijkste spelers van Feyenoord.

8 juli 2018 om 21:41
#10

Vilhena is de beste speler in de selectie van Feyenoord

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 21 juli
De wegen van Baba Rahman en Chelsea lijken eindelijk definitief te gaan scheiden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren