MGMV
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 26 juli 2014
  • MGMV
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 8.590
  • 35 jaar (9-10-1986)
  • Feyenoorder
  • 10
Persoonlijke berichten
28 maart 2018 om 10:43
#2

"@afca Ik denk dat SMK nu over het hoofd ziet dat bij deze 'interland' daadwerkelijk met de nationale selecties gespeeld wordt; in tegenstelling tot de nationale competities.
Lees meer op www.voetbalzone.nl"

Ik zie nu je reactie pas op het topic over de E-interland en zal nog even uitleg geven..

Ik ben niet vergeten dat dit om een E-interland ging. De beste man vroeg zich af hoe het eerlijk kon zijn dat de Engelse e-sporter met een betere selectie speelde, dus ik vermeld daarom direct dat de 'echte strijd tussen e-sporters' via FUT wordt uitgevochten. Daar kunnen ze hun eigen teams samenstellen, maar ook daar is het niet 'eerlijk'; simpelweg omdat de ene e-sporter meer geld kan investeren in zijn team dan de ander. Dat maakt hem niet automatisch de beste - zie de uitslag van de e-interland bijv. - maar het helpt wel met het creeren van een voordeel.

Hij had de reactie dus gewoon niet goed gelezen, maar daar maak ik me niet zo druk meer om op dit forum; dat doet iedereen haha.

4 april 2018 om 14:41
#3

Jup, ik begrijp het allemaal wel hoor. Ben zelf een fervent FUT speler die wekelijks Goud I / Elite III haalt, dus ik heb de nodige kennis! Ik had alleen even gemist dat allebei de selecties op rating 85 waren gezet, dus toch nog iets geleerd

5 juni 2018 om 11:16
#4

Je stelde een vraag aan mij waarom ik mijn reactie zo vaak aanpast. Hierbij het antwoord.

Ik pas mijn reactie vaak, omdat ik soms wat taalfoutjes maakt, maar ook omdat ik bewust loop te firstposten op voetbalzone. Ik wil mijn reactie altijd als eerste bovenaan hebben in een artikel. Daarom plaats ik altijd eerst een snelle en korte reactie, zodat mijn reactie de eerste reactie is en boven aan staat. Vervolgens pas ik mijn reactie dan aan in een reactie zoals ik hem wilt hebben. Dit is gewoon een slimme manier om mijn reactie bovenaan als eerste reactie te krijgen en dus veel waarde heeft.

14 mei 2019 om 11:57
#5

Leuk beroep beoefen jij!

3 juni 2019 om 20:37
#6

Geen dank, was het er inderdaad roerend mee eens

3 september 2019 om 15:52
#7

Chef, even een berichtje: zie net je bijdrages aan de discussie omtrent Jandino en Derksen. Ben zelf wel klein beetje fan van Derksen en je verwoordt treffend hoe ik er ook over denk. Daarnaast nog een Feyenoord ook, het kan niet op. Dat je het even weet!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren