Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Quirento
Algemeen
Vrienden (21)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 28 december 2010
  • Quirento
  • 175 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 6.655
  • jaar (--)
  • 21
Persoonlijke berichten
2 januari 2011 om 14:02
#1

Bedankt, leuk dat je het leuk vind!

Als je zelf een Ce wilt worden van een bepaalde club gaat dat als volgt. Je gaat naar je persoonlijke pagina, en vervoglens klik je onder het kopje interactie op Club-expert. Als het goed is kun je daar een club selecteren waarvan je Ce''s wil schrijven. Dan moet je daar even een motivatie invullen waarom je het wil, en dan even afwachten tot Voetbalzone het toelaat!

Succes!

29 mei 2011 om 15:25
#2

Hé,
Leuk dat je me een bericht stuurde over hoe jij het graag zou willen zien.
Ik ben het bijna overal met je eens, behalve met dat je Bakkal in de basis zet en Manolev. Ik zou namelijk graag eerder Labyad op ''10'' willen zien dan Bakkal. Bakkal speelde het laatste seizoen echt bijzonder matig en ik denk niet dat hij iets toevoegt. Dus indien Toivonen vertrekt zou ik Labyad daar neer zetten en Lens als rechtsbuiten. Mokthar volgend seizoen bij de selectie halen en invalbeurten geven bij veilige voorsprongen.
Verder zie ik liever Pieters gewoon linksback, ik denk niet dat hij verkocht gaat worden. Hij kende een zeer sterke eerste seizoenshelft maar de laatste wedstrijd was hij echt niks. (mede ook omdat hij heel moe was). Ik zie liever Tamata rechtsback dan Manolev. Ik heb Tamata nu een paar wedstrijden zien spelen en ik zie wel potentie in die jongen. Enige nadeel is dat hij linksbenig is, maar dat zie ik niet als een groot probleem.

Mijn opstelling voor volgend seizoen:

1 juni 2011 om 18:10
#3

Ik las je bericht bij Danielpsv13, dus hoop dat je het niet erg vind dat ik hierop reageer want vind het leuk om met mede supporters te denken over psv.

Ik zou Mohktar inderdaad laten inschuiven bij de selectie en langzaam brengen. We moeten hem niet meteen voor de leeuwen gaan gooien.

Ik verwacht dat we voor Balasz een bedrag rond de 12 mil gaan krijgen waardoor je assaidi/tadic gaat halen. Mertens zie ik ook heel graag komen alleen denk ik dat hij gewoon te duur is. Als psv werkelijk assaidi of tadic haalt dan heb je gewoon een goede vervanger, kwalitatief ga je er iets op achteruit maar kwa salaris ga je erop vooruit en je kan hem weer doorverkopen.

Schaars word gehaals als opvolger van onze grote vriend (balletje breed) Engelaar. Verder zou ik Toornstra graag zien komen op het middenveld. Dat zou echt de motor kunnen worden op het middenveld. Als Toivonen vertrekt wil ik labyad graag zien op toen en dan heb je gewoon een goed middenveld.

Granqvist zou ik de ideale mana chterin vinden, echte leider die ook nog eens goed kan voetballen.

tyton als keeper dan ben je denk ik wel klaar. Tyton kost niet veel, salaris is niet veel dus dan ga je erop vooruit.

Janmaat zie ik als een goede opvolger voor Pieters en tamata voor Manolev, dan moetend e beide heren wel weggaan.

6 juni 2011 om 18:56
#4

Zag je reactie op mijn profiel, ben het met je eens maar granqvist lijkt me onhaalbaar.
Verder hoeven we Toivonen niet te verkopen want die man kan fenomenaal koppen dus misschien hem maar in de spits?

verder Mokthar en Labyad veel laten spelen want dat zijn echte pareltjes.
over mijn opstelling valt te discussisieren want er zijn meerdere ideeën mogelijk
iig bedankt voor jou mening!Leuk dat je hebt gereageerd!

Ik voer graag vele discussie''s over psv, vooral nu aangezien het op dit moment alle ogen op psv zijn gericht.

Pieters Mag van mij lekker weggaan, aangezien hij een grote mond heeft over het feit dat meneer zo graag CL wilt spelen en denk aan een vertrek. Pieters is een middelmatige back, kan vaak redelijk mee maar levert amper een assist. Staat puur uit armoede in het nederlands elftal. Pieters verdiend het niet om het prachtige shirt aan te doen.

Granqvist lijkt mij inderdaad onhaalbaar maargoed je kan het beter altijd proberen. Als hij niet naar het buitenland gaat dan moet hij wel naar psv toe gaan(als ze interesse hebben)

Toornstra, die zou ik nou ook graag bij psv willen hebben. Geweldige middenvelder, zie hem als de nieuwe V.bommel.

Toivonen kan inderdaad in de spits, maar dna moet je wel goede anvoer hebben met voorzetten, alleen is Toivonen ook niet echt een Goalgetter. Dat was iets waar het aan ontbrak afgelopen jaar.

Ik ga er even van uit dat Gomes niet haalbaar is, dan moeten ze in mijn ogen tyton gaan halen. Betrouwbare keeper die ook gewoon mee kan voetballen.

Wat vind jij van Wijnaldum?

8 juni 2011 om 19:48
#5

Sorry, zag je reactie nu net pas.

wijnaldum is opzich gewoone en goede voetballer. Alleen zeker geen 7mil waard. Mocht psv hem voor 4mil kunnen ophalen dan moet je dat altijd doen. Wijnaldum heeft de potentie om voor veel geld verkocht te worden.

Toornstra is in mijn ogen ook beter, alleen wel andere positie. Als ik moest kiezen zie ik liever toornstra komen. Vind het jammer dat mertens zo duur is, had hem graag zien komen. vind dat echt een mannetje die altijd de actie opzoekt, kan scoren, assists kan geven. Assaidi is trouwens ook een geweldige voetballer en word denk ik het nieuwe publieks lieveling(mocht hij komen)

9 juni 2011 om 20:33
#6

Hé,
Ik zag je reactie op me profiel en ik zag dat je graag een stuk op de voorpagina zag verschijnen over het talent Abel Tamata.
Ik ben erover aan het nadenken en wie weet zie je hem binnenkort verschijnen!
Bedankt voor de aanvraag in ieder geval :)

10 juni 2011 om 19:58
#7

Hé,
Ik heb een CE over Abel Tamata ingeleverd, hij is al één keer teruggestuurd omdat er teveel grammaticale fouten in stonden dus ik hoop nu dat hij goed is!

Alvast veel leesplezier indien hij wordt geaccepteerd en hopelijk vind je het wat! Een reactie en beoordeling zou fijn zijn natuurlijk.

11 juni 2011 om 13:16
#8

Sorry, hij is niet geaccepteerd..
Reden staat op mijn profiel. :S

20 juni 2011 om 20:16
#9

Geen probleem man.

29 juni 2011 om 12:05
#11

El Hamdaoui met Lens zal niet gaan Quirento. Lens gaf een paar weken geleden aan niet goed op te kunnen schieten met El Hamdaoui en als ik tussen één van de twee mocht kiezen zou ik gaan voor Lens. Verder vind ik dat Pieters gewoon linksback moet, Tamata rechtsback en Marcelo en Bouma in het centrum.

Edit: Ik weet niet wanneer mijn volgende CE komt. Hoezo?

Aangepast op 29 juni 2011 om 12:16 door .

30 juni 2011 om 20:08
#12

Zoals hier boven al aangegeven is, Lens kan echt niet samen met Elhamdaoui. Bij Az waren er al verschillende keren gezeur geweest tussen die twee. Natuurlijk is Psv groter dan Lens of wie dan ook maar Psv moet een team hebben wat voor elkaar door het vuur gaat en dan kan je dit soort dingen niet gebruiken,

Verder moet je Pieters gewoon linksback zetten, ik verwacht dat er nog wel een verdediger bij gaat komen, verwacht dan dat Bouma en Marceloa om hun plaats gaan knokken.
Verder ben ik het wel met je opstelling eens alleen wie moet er in de spits komen? Dat is mijn grote vraag. Heb ook mijn twijfel bij Wijnaldum, is natuurlijk een leuke speler en is pas 20 jaar maar vind Toivonen op dit moment nog stukken beter. Maargoed je ging ervan uit dat Toivonen vertrekt, misschien is dat aan de ene kant wel beter want dan krijg je ongeveer rond de 10mil voor.

Ik blijf het zeggen, ik vind Matavsz echt de perfecte Psv spits, oke hij is nu door de aankopen van Wijnaldum,strootman en Mertens niet meer haalbaar.
Verder zou ik Labyad vaak inbrengen, vind hem echt een geweldige speler, die gaat het zeker maken.

1 juli 2011 om 12:10
#13

Ik las net dat Psv pas een verdediger gaat halen als er een verdediger(maza) weg gaat. Psv heeft in mijn ogen een sterk middenveld met spelers als Labyad, Wijnaldum,atiba,strootman je kan zo nu en dan Mertens naar achter schuiven(als het moet). Voorhoede is opzich ook gewoon geweldig alleen moet er echt een afmaker bij gaan komen. Mocht Toivonen weggaan dan moet je inderdaad Matavsz halen want dan kan wijnaldum/labyad op de 10 gaan spelen. Lens en Mertens op de flanken. Dan heb je echt wel een goed team.

Alleen blijft de achterhoede een zorgenkindje.

12 juli 2011 om 21:41
#14

Eey man,

Op het moment ben ik er nog niet mee bezig. Dankjewel voor je reactie op mijn profiel :)

16 juli 2011 om 11:02
#15

Oh oké leuk!
Hopelijk wordt het inderdaad wat, ik ben dan benieuwd naar je stukken.

19 juli 2011 om 12:41
#17

Is goed joh! Waar gaat de reis heen? :)

19 juli 2011 om 18:14
#18

Zo, dat is niet niks! Ik ga pas 10 augustus weg, naar Spanje om precies te zijn..

19 juli 2011 om 23:44
#19

Is prima! Geen probleem. Zodra er iets concreets is zal ik het naar je sturen. Alvast fijne vakantie.
Persoonlijk ben ik net terug uit Frankrijk!

11 augustus 2011 om 17:46
#20

Wel een mooie, die laatste reactie van je. Dat trotse gedoe altijd...

11 augustus 2011 om 23:47
#21

geen probleem man! Fijne vakantie gehad? Ik denk dat Psv meer dan 4.5mil kan krijgen voor Pieters, ik ga toch voor minimaal 6 mil uit. da moet echt wel leukken. Dericjk staat niet op het lijstje van Psv, ik verwacht dat hij pas de allerlaatste optie is. Moisander vind ik wel iemand met pit, alleen die komt helaas niet. Wel goed dat Psv niet 5mil betaalt natuurlijk.

12 augustus 2011 om 11:29
#22

Ik verwacht dat Pieters toch minimaal 5mil gaat opleveren. De engelse betalen wel want ze zijn zeer onder de indruk van hem(hoe dat komt, ik heb geen flauw idee). Verder verwacht ik niet dat Psv een keeper gaat halen, denk gewoon dat Issakson blijft en volgend jaar gratis weg mag. Overigens waren we een paar maanden geleden al rond met Roda Jc voor Tyton alleen wou hij niet als tweede keeper komen....

Derijck is geen optie voor Psv, hij staat niet eens op het lijstje van ze. Moisander vind ik wel iemand die de boel kan oppeppen achterin en hij kan goed opbouwen. Psv moet dus gewoon 4mil bieden. Zanka zou inderdaad ook geweldig zijn alleen weet ik niet precies hoe het daarmee staat, dacht dat Kopenhagen hem niet wou laten gaan. Toivonen gaat denk ik pas weg indien we nu 3 punten pakken in twee wedstrijden...

12 augustus 2011 om 14:33
#23

Ik verwacht dat ze hopeloos gaan falen en uiteindelijk 6e ofzo worden. Met Fred Rutten kan het echt niet en de instelling en de verdediging is ook waardeloos. Ik zie ze nog heel erg ver afzakken.

12 augustus 2011 om 14:36
#24

Ja wat denken ze wel ze verdienen gewoon 1miljoen per jaar en nog als een ongeinspireerde zak lopen ze het veld op. met name Lens.

15 augustus 2011 om 23:04
#25

Ja, toch

Dacht ff kijken of er eindelijk iets positiefs staat over Psv. Tyton vind ik de beste keeper van de Eredivisie samen met Michaylov. Hoop dat ze snel Matavz nog weten te strikken, want dat is toch echt een klasbak.

16 augustus 2011 om 11:20
#26

Compliment over je reactie over capello, schandalige uitspraak!

16 augustus 2011 om 12:28
#27

Dat zou een geweldige opstelling zijn. Alleen Zanka is waarschijnlijk niet meer haalbaar, dus moeten ze nog een andere Centrale verdediger halen. Als Matavz nog komt en een vervanger voor Manolev, dan word je met een aanvallende trainer met 2 vingers in je neus kampioen.

17 augustus 2011 om 12:37
#28

Zanka komt niet naar Psv toe. Kopenhagen wilt niet eens met Psv praten over hem. Dat gaat helaas niet meer door. Ik denk dat Psv minimaal 5mil heeft plus eventuele transfers. indien Pieters weg gaat komt er weer 7mil bij. Ik verwacht dat Toivonen nog een jaar gaat blijven bij Psv en dat Engelaar zo goed als weg is aangezien hij ''ziek'' is terwijl hij weer was hersteld en gister op het trainingsveld stond..verder moeten we hopen dat er iemand voor Bakkal en Issakson komen aangezien ze beiden nog een één jarig contract hebben.

18 augustus 2011 om 03:00
#29

Altijd dat gehaat vind ik ook niks.

Maar ik plaats bijvoorbeeld in 3 verschillende topic''s een reactie. Maar krijg op me profiel, niet een reactie omhoog bij me reactie aantal. Ook niet naar een halfuur? Hoe kan dat? Weet jij dat?:>,<,

18 augustus 2011 om 18:30
#30

Ik ben het helemaal met je eens. Alleen zou ik Lens gewoon een keer op de bank zetten, misschien dat hij dan een keer wakker gaat worden. Alleen ben ik bang dat het of Toivonen of Wijnaldum gaat worden en dat Rutten Atiba op het middenveld zet. Ik vind wel dat Atiba minimaal bij de eerste elf hoort!

Aangepast op 18 augustus 2011 om 18:30 door MatavzPSV.

1 september 2011 om 21:59
#31

Hutchinson vind ik een verademing om naar te kijken vanwege zijn inzet, maar helaas is hij gewoon op dit moment met deze concurrentie niet goed genoeg om in aanmerking te komen voor een basisplek. Ik vind hem geen echte rechtsbuiten eerlijk gezegd, niet dat we met Manolev beter hebben, maar goed.. We zien wel wat Fred doet. Het ziet er naar uit dat Manolev die plek in gaat vullen.

24 september 2011 om 13:03
#32

Ik heb mijn account naam veranderd in Matavzpsv, ik was voorheen Psv_expert. Ik dacht ik meld het je even. Zodat er geen miscommunicatie is, haha!

26 november 2013 om 23:17
#33

Mijn tweede deel staat online, dat wilde ik je even doorgeven!

24 maart 2014 om 16:44
#34

Dan doel je zeker op de reacties over Depay?

Tsja, ik moet toegeven dat ik nooit twijfelde over Depay, maar wel altijd vond dat hij gehypt werd (zoals nu ook bij Ziyech gebeurt;) paar leuke acties per wedstrijd, maar voor de rest veel show eromheen en balverlies). De laatste weken maakt Depay echter hele grote stappen. Hij neemt PSV zelfs op sleeptouw. Ik geniet ervan en hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Als hij dit niveau vasthoudt hoop ik op een basisplaats voor hem op het Wereld Kampioenschap. Met Depay en Robben op de flanken kunnen we tegenstanders he-le-maal kierewiet spelen. Depay kan net als Robben de bal tijdens een versnelling heel dicht bij hem houden en op het laatste moment nog van richting veranderen, heerlijk die onvoorspelbare acties en controle!

Het is alleen zonde dat Locadia tekort komt. Die heeft het gewoon moeilijk, omdat Depay te goed is haha. Depay's acties zijn zo snel en onvoorspelbaar of Locadia anticipeert standaard langzaam (hoe dan ook, het zit niet op een lijn) dat Locadia er af en toe knullig uitziet.. Vooral in de laatste wedstrijd van PSV viel mij op dat Ruiz ook vaker naar binnen trekt als Depay een actie maakt, volgens mij voelt Ruiz Depay beter aan in ieder geval:)

Hoe dan ook genieten van die jongen zou ik zeggen. Als PSV Champions Leagu heeft volgend jaar dan zie ik Maher ook wel weer opbloeien. Er zit veel rek in Psv!

7 mei 2014 om 20:52
#35

Haha hartstikke bedankt!

Nu weer op naar het volgende seizoen en kijken waar die schaal dan heengaat. Ik heb zo'n gevoel dat het volgend jaar een andere club is die kampioen gaat worden, maar we zullen zien wat er in de zomer gebeurt. Misschien verkoopt PSV ook een Depay wel na een goed Wk:)

21 mei 2014 om 20:59
#36

@ De toekomst ik hoop het toch niet

26 maart 2015 om 07:51
#37

Beste Quirento, een CE wordt door de redactie bekeken en beoordeeld;) wij moderators hebben daar geen enkele zicht op of inspraak in en ik zie een CE (ook) pas op het moment dat deze geplaatst is. Dus mocht je specifieke vragen hebben over een (of je) CE dan kun je het best een mail naar de redactie sturen ([email protected])

Groet
Dammie

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren