Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: KNVB ziet af van vooronderzoek naar actie Kramer in Klassieker

Laatste update:

De aanklager betaald voetbal bepaalt maandag nog of er een vooronderzoek wordt gestart naar Michiel Kramer. De aanvaller van Feyenoord raakte zondag in het duel met Ajax het hoofd van André Onana, de doelman van de Amsterdammers.

/

De 27-jarige Kramer rende na de gelijkmaker van Dirk Kuyt, na 85 minuten spelen, richting het doel en trof met zijn knie de op de grond liggende keeper uit Kameroen. De KNVB moet het incident nog beoordelen, zo heeft een woordvoerder laten weten aan het Algemeen Dagblad.

De voetbalbond brengt uiterlijk dinsdag naar buiten of men een vooronderzoek naar Kramer wil starten of niet. De ex-spits van onder meer ADO Den Haag was zondag na 81 minuten ingevallen voor Jan-Arie van der Heijden.

Update 25 oktober 13.50 uur: KNVB ziet af van vooronderzoek naar actie Kramer in Klassieker
Michiel Kramer hoeft niet meer te vrezen voor een schorsing. De aanklager betaald voetbal heeft laten weten geen vooronderzoek te starten naar de actie van de Feyenoorder in De Klassieker van afgelopen zondag. Na de bestudering van diverse televisiebeelden van het incident met Ajax-doelman André Onana, heeft de aanklager geconcludeerd dat er geen sprake is van een zeer zware overtreding. Hierdoor is er geen basis om met een officieel vooronderzoek te beginnen.

Moet er een vooronderzoek gestart worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gut gut gut.....

Natuurlijk is dit een vreemde en onnodige actie, maar als het sowieso al de vraag is of hij hem überhaupt raakt, waar is de Knvb dan in hemelsnaam mee bezig?

24 oktober 2016 om 18:16

Omdat het nou eenmaal niet de eerste keer is dat Kramer bij dit soort smerigheidjes betrokken is. De Knvb doet ook een onderzoek, ze veroordelen hem niet al bij voorbaat. Het is de vraag of hij hem uberhaupt raakt, daar gaat de Knvb naar kijken: raakt hij hem niet, dan is er sowieso niks aan de hand. Wat is het punt dan

24 oktober 2016 om 20:57

Tsja, het is wel een soort trappende beweging/agressieve actie. Het is volkomen nutteloos en gestoord. Ik zou het niet gek vinden als dit onderzocht gaat worden. Uiteindelijk zullen we dan wel zien of er iets strafbaars is gebeurd, maar dit soort acties horen gewoon niet op het voetbalveld.

24 oktober 2016 om 21:21

Pak slaag heeft Kramer nodig! Wat een viespeuk is dat! Zn tekort aan voetbal compenseert ie met smerig gedrag.

24 oktober 2016 om 22:41

Het raken of niet raken speelt alleen een rol bij de hoogte van de straf, de intentie is al genoeg.

Kramer gaat met zijn knie omlaag richting het hoofd terwijl dit een onnatuurlijk beweging is. Niet de eerste keer van Kramer maar een straf vind ik te ver gaan vanuit de KNVB. Feyenoord moet hem gewoon aanpakken en hopen dat ie dit soort nooit meer doet.

24 oktober 2016 om 18:18

Beeldmateriaal gezien? Kramer raakt m wel degelijk. Komt vanaf een flinke afstand aangestormd en heeft dus tijd zat om Onana te ontwijken maar loopt als een volslagen debiel op hem door. Hij tikt Onana tegen zijn hoofd. Onana lijkt het vrij weinig te doen, maar dit soort acties zijn walgelijk. Helaas heeft onze grote vriend Michiel daar ervaring zat mee.

24 oktober 2016 om 18:34

Je ziet hem duidelijk dat ie opzoek gaat naar Onana. Als ie gewoon rechtdoor loopt is er niks aan de hand. Dit doet ie express dus.

24 oktober 2016 om 19:06

Die gast is gewoon een recidivist. Zit duidelijk een steekje los. Raar dat die jongens nog geen professionele hulp hiervoor aangeboden heeft gekregen door de club. Dit moet je als Feyenoord zijnde niet willen lijkt me.

24 oktober 2016 om 19:12

Natuurlijk doet Kramer dit expres. Je ziet hem gewoon een andere looplijn aannemen en z'n been enigszins laten hangen. Zeer onnodig, ondanks dat Onana het zeker weten verdiende, want wat was die man (jongen) verschrikkelijk irritant met tijdrekken vanaf minuut een al.

24 oktober 2016 om 19:28

Lol hij verdiende een trap tegen zijn hoofd omdat hij tijd rekt? Hij verdiend geel en kramer verdiend 6 wedstrijden tribune..

24 oktober 2016 om 19:41

Bovendien gaat het mijns inziens niet eens om of hij hem raakt (wat hij overduidelijk wel doet), maar de intentie. Als je iemand mist met een vuistslag is er dus niets aan de hand? Kramer zei in dat interview met van der Meyde dat hij de voetbalwereld eigenlijk maar verschrikkelijk vindt, volgens mij is hij gewoon op zoek naar de kortste weg om er afscheid van te nemen. Wat een naar ventje.

Edit: ik had niet eens gelezen wat voor reacties er verder nog waren, maar het verbaast me weer niet hoor. Op een paar intellectuele uitzonderingen na is blijkbaar iedere Feyenoordsupporter van mening dat Kramer hier onschuldig is? Ongelofelijk. Alle Feyenoordsupporters hand in hand, dus geen hand meer over om in eigen boezem te steken blijkbaar. Wat een idioterie.

24 oktober 2016 om 19:45

"ondanks dat Onana het zeker weten verdiende, " Nah dit is toch niet te geloven?? Iemand verdiend een trap op zijn kop omdat hij tijdrekt? Ik zou dit gauw rectificeren SMK wat zo'n uitspraak is een grove schande.

24 oktober 2016 om 20:08

Lol, een trap tegen het hoofd, hij kamt hoogstens de haren van Onana.

24 oktober 2016 om 20:19

@muithol. Je hebt helemaal gelijk. Eng naar mannetje die Kramer, loopt altijd gefrustreerd in de rondte op het veld. Kazim Richards 2.0. Feyenoord onwaardig, kan beter blijven strijden zoals de overige Feyenoorders dat deden, heb je veel meer aan.

24 oktober 2016 om 20:45

Hij raakt hem met de wreef van de rechtervoet duidelijk bij het oor en schreeuwt hem ook nog eens wat toe. Je ziet het hoofd van Onana ook nog eens een beweging maken daardoor. Slaat echt nergens op om de keeper zo bewust op te zoeken. Eng gedrag van een eng manneke. Zelf op de terugweg loopt hij dezelfde route terug en trekt Onana wijzelijk zijn hoofd weg.

Tornado, leuk dat je de lol er nog van in kan zien. Alleen zijn haren kammen.. Een pijnlijk gekleurde reactie. Blijkbaar vind je zijn looproute over het hoofd van Onana ook de meest logische route.

24 oktober 2016 om 23:32

Tja het is een onnatuurlijke beweging ja en niet ok , maar ga nu niet doen alsof dit het ergste was , wat er op het veld gebeurde. De actie van Klaassen wordt slechts bestraft met geel door 'top'scheids Kuipers en die komt daar mee weg. Wat dat betreft is de strafmaat in voetbal soms ver te zoeken.

25 oktober 2016 om 00:30

Tornado, ik nam je reacties serieus. Maar meen je dat serieus? Over Kramer begin ik maar niet, want anders ga ik weer punten verliezen.

25 oktober 2016 om 00:42

Ben jij toevallig zo iemand die zijn hand voor iemands gezicht houdt en dan roept dat de lucht van iedereen is?
Ik ben blij dat er onderzoek naar wordt gedaan. Persoonlijk zie ik niet duidelijk of er iets aan de hand is, maar dat heeft mede vanwege Onana's reactie te maken.

24 oktober 2016 om 18:20

kom op man ook al raakt hij hem misschien niet. Je kunt gewoon zien dat hij hem wil raken... Niet zo vreemd dit dan.

24 oktober 2016 om 18:26

Ach Kramer is gewoon een recidivist die niet te genwzen is van dit soort rare acties.
Beste is hem nooit meer opstellen maar dat gaat niet gebeuren omdat hij iets losmaakt laatste minuten.
Mag hopen dat hij nou eindelijk eens zwaar gestraft wordt.

24 oktober 2016 om 23:51

Daarnaast vind ik het nog extra vies omdat Onana op de grond ligt. Erg laffe daad.

24 oktober 2016 om 18:39

Verrassend.. je zal als Feyenoorder ook een keer zonder oogkleppen naar je eigen spelers hun negatieve kanten kijken. Dat je Kramer nog verdedigd na incident nummer 436 is al zo belachelijk dat ik je niet serieus kan nemen. Of hij daadwerkelijk geschorst wordt zal me vrij weinig doen, het is een gigantisch matige spits en het is wel vaker bewezen dat hij wegkomt met streken. Maar als Luis Suarez of Toivonen iets deed was het land te klein en werd er een heksenjacht geopend

24 oktober 2016 om 18:45

Dat zeg je net tegen de feyenoorder die wel vaak objectief is haha. Maar goed, ben het ook niet met hem eens. Ook als hij hem niet raakt.. We kennen Kramer en die heeft wel vaker rare fratsen

24 oktober 2016 om 18:47

FRTorres. Waar Kramer bij betrokken is geweest? Wat dacht je van die "duwen" in het gezicht van spelers. Of die stomp bij Cillessen?

24 oktober 2016 om 18:48

Incident nummer 436, nou kom maar op, nu wil ik ze graag allemaal horen.

Als Ado-speler bij Cillessen, de aai over de bol van Van der Pavert en het 'keelgrijpen' bij Reijnen.

Kan jij het rijtje afmaken?

24 oktober 2016 om 18:57

Kramer vs. van de Pavert
Kramer vs. Cillessen
Kramer vs. Reijnen
En nu dus schijnbaar Onana, wat ik zelf overigens niet gezien heb.

Zoiets?

24 oktober 2016 om 19:15

Ga toch weg met je vrijgesproken, dus niets aan de hand. Makkelijke redenering. Een vormfout betekent niet dat er niets aan de hand was.

24 oktober 2016 om 19:16

Alle incidenten zijn in de laatste 3(?) jaar. De meeste voetballers hebben 0 incidenten in die tijd.

24 oktober 2016 om 19:22

Jij vraagt om een aantal voorbeelden waarvan je aangeeft ze vermoedelijk allemaal te kunnen ontkrachten. Het enige wat ik doe is aan jouw wens voldoen.

Vervolgens blijkt dat je toch niet alles kunt weerleggen. Nog sterker je legt mij woorden in de mond m.b.t. recidivist. Volgens mij heb ik dat gehele woord niet in de mond genomen.

Tevens zou ik je er op willen wijzen dat het feit dat er wel vaker mensen worden vrijgesproken terwijl ze wel degelijk een strafbaar feit hebben gepleegd, net zoals mensen ook onschuldig worden veroordeeld.

Verzoeknummertje voor jouw, zou je voortaan mij geen woorden meer in de mond willen leggen of voor mij willen spreken?

Bij voorbaat dank.

24 oktober 2016 om 19:24

Wat vind je een incident en wat niet.
Was die overtreding van Klaassen gisteren een incident of niet?

Weet je laten we Kramer idd niet voor ideale schoonzoon uitmaken dat is hij zeker niet. Maar hem een idioot noemen.

Klaassen breek bijna het been van KEA dat vind ik idioot.

kramer van de pavert sowieso terecht vrijgesproken kijk wat er vooraf gebeurd en leuk en aardig een veegje over het gezicht met alle respect dan vallen of je in de stervende zwaan speelt. Van de Pavert had geschorst moeten worden voor naaien.

Deze heb ik nog niet terug gezien loopt hij door en raakt hij hem prima schorsen hoort niet thuis op de velden.
Maar laten we niet net doen of het een crimineel is want dan weet
Ik er nog wel een paar hoor en die weren allemaal verdedigd voor een goede lieve jongen.

24 oktober 2016 om 19:24

De vormfout was van toepassing op Elia, niet op Kramer. Kramer is vrijgesproken omdat er daadwerkelijk niets aan de hand was.

Bovendien, als jij vindt dat Kramer daar een schorsing verdiende, vind jij dan ook dat er elk weekend 35 spelers geschorst moeten worden? Of gelden jouw regels alleen voor Michiel Kramer?

24 oktober 2016 om 19:24

Hahaha jouw redenering. "Vrij gesproken dus niets aan de hand". Ben jij toevallig familie van O.J Simpson?

24 oktober 2016 om 19:40

Volgens mij kan Kramer er makkelijk om heen lopen. Het is wel dat studio voetbal er mee begon ik had het ook niet gezien.

24 oktober 2016 om 19:50

Kramer kan er makkelijk omheen lopen ja, dat doet hij niet. Is hij nu strafbaar?

Nee hij roept iets richting Onana, dat kan iets heel lelijks en ongepast zijn, maar dan kan ook Jaaaaaaaa zijn. Dat weten we niet en zullen we waarschijnlijk ook nooit te weten komen. Het is belachelijk dat we nu al de looplijnen van mensen gaan beoordelen. Dit is zoals eerder gezegd het zoeken om het zoeken.

24 oktober 2016 om 19:51

Vedtterut Kramer was ook een vormfout. Die bizarre gedachtetwist van Van Benthem dat het omschreven moest worden als een duw in plaats van een klap zorgde er voor dat Kramer voor het verkeerde werd vervolgd en dus werd vrij gesproken AKA een vormfout.

24 oktober 2016 om 19:58

Wat is dat nou voor domme vergelijking met Klaassen man?! Klaassen zet een actie om de bal te veroveren laat in. Hij steekt na afloop hand in eigen boezem: "ik kwam goed weg met geel, en ben er niet trots op". Bij kramer was er net als bij alle eerdere incidenten geen bal bij betrokken. Deze man heeft nog nooit verantwoordelijkheid voor zijn daden genomen. Feyenoord steunt zijn gedrag door een advocaat naar vormfouten te laten zoeken in plaats zich van dit wangedrag te distantieren.

24 oktober 2016 om 20:02

Je kan zeggen wat je wil maar dat incident met van de Pavert levert normaliter ook gewoon een schorsing op ware het niet dat Feyenoord dat uitstekend heeft uitgeplozen. Kijk dat hij uiteindelijk is vrijgesproken is natuurlijk prima, maar dat dit komt omdat Kramer niks gedaan zou hebben is pertinent niet waar.

En uiteraard is de 436 incidenten een overtrokken aantal, maar je kan moeilijk ontkennen dat Kramer sinds hij in de Eredivisie speelt bij meer incidenten betrokken is dan de gemiddelde speler. Tevens kan ik mij niet voorstellen dat jij weet wat Kramer allemaal wel of niet heeft uitspookt toen hij een divisie lager speelde. Overigens niet zeggende dat hij daar vreemde dingen heeft uitgehaald hoor, maar zulke in de JL worden pertinent niet zo breed uitgemeten in de media.

Verder kan ik je zeker wel volgen, Kramer wordt absoluut gezocht door de media. En niet geheel toevallig dat dit volgens mij voor de tweede keer ook vanuit de hoek van studio voetbal komt. Maar dat Kramer af en toe rare en vervelende fratsen uithaalt zul ook jij moeten onderkennen lijkt me.

Ik hoop dat je, je in deze niet laat verblinden door mijn Ajaxlogo'tje, maar weet dat dit vanuit een objectieve blik komt. Zo zal ik uiteraard ook ruiterlijk toegeven dat Klaassen gisteren wel heeeel goed is weggekomen met zijn gele kaart.

Iets wat overigens weer een hele andere discussie aanzwengelt, het onzinnige feit dat wanneer een situatie is "beoordeeld" door de scheids dit niet op basis van tv-beelden kan worden rechtgezet van geel (of in het geheel geen kaart) naar rood, maar een rode kaart wel geseponeerd kan worden. Iets wat, wat mij betreft, belachelijk is.

24 oktober 2016 om 20:12

Alleen bij het incident met Cillessen bleek Kramer over de schreef gegaan te zijn. De andere aanklachten bleken achteraf gezien ongegrond en moest zowel knvb als aanklager bakzeil halen.
Kramer zou eigenlijk zowel aanklager als KNVB moeten aanklagen wegens smaad. 😉

24 oktober 2016 om 21:02

Frtorres geloof me, ik vind Onana een grote popie-jopie maar wel heel bijzonder hoe jij het gedrag van Kramer bagatelliseert. Dat je een gekleurde bril hebt ok, maar je zet jezelf nu echt voor schut. Deze jongen heeft echt issues. En hij raakt Onana overduidelijk, je ziet het hoofd bewegen. Daarbij betekent vrijspraak in eerdere situaties niet dat deze lijpo onschuldig is. Waar rook is is vuur.

24 oktober 2016 om 21:14

Hoe Feyenoord-aanhangers hierboven de meeste incidenten waar Kramer zich liet gaan met de mantel der liefde willen bedekken is schrijnend. Is het nou zo moeilijk om objectief naar deze recidivist te kijken?

De man heeft af en toe gewoon onhebbelijke nare trekjes en heeft moeite zijn armen en benen thuis te houden. Dat moet toch zelfs de meest fanatieke Feyenoorder kunnen onderkennen?

Laten we nou niet doen voorkomen of Kramer op sportieve gronden een sieraad voor de voetbalsport is. Dat is hij niet in meerdere opzichten en dat wil hij ook niet zijn, getuige enkele uitspraken in interviews, die hij gaf.

24 oktober 2016 om 22:02

Frtorres dat hij werd vrijgesproken wil natuurlijk niet zeggen dat hij niets gedaan heeft natuurlijk. Neem voorbeeld Elia vorig seizoen, werd vrijgesproken op vormfout terwijl duidelijk was dat hij iets geflikt had maar omdat er 2 verhalen waren over wat (dacht elleboog of klap)vrijgesproken.

24 oktober 2016 om 23:04

Hahaha mensen over vrijgesproken. Ik weet jullie reacties nog Vedetterut en Fr# toen FC Twente mocht blijven. Ook beoordeeld door de KNVB maar dus niets aan de hand.

25 oktober 2016 om 00:32

FrTorres, moeten alle incidenten serieus opgelepeld worden? Dat weet je zelf toch ook wel. Man man, dat je deze man nog verdedigd.

25 oktober 2016 om 16:33

@demba, ik zou dat akkefietje met van der Pavert nog eens helemaal bekijken vanaf het begin. Er gebeurde daar namelijk wel ietsje meer dan een duw in het gezicht.

24 oktober 2016 om 18:46

Waar is de Knvb mee bezig? Waar is Kramer mee bezig?? Wat bezielt die idioot. Hij heeft niks anders in z'n hoofd op dat moment dan het bewust willen raken van Onana. Hij past zelfs z'n looplijn er voor aan, buigt z'n knie expres als hij bij het hoofd van Onana is. Onana draait niet voor niks weg. Dat zal niet vanwege het 'juichen' van Kramer zijn.

Wat een ontzettend smerige actie van Kramer. Maar dat zijn we wel van deze gast gewend.

24 oktober 2016 om 19:11

De knvb zal eerst een vooronderzoek moeten starten dus daar is die mee bezig.
Vaak betrokken bij eens.
Vaak over de scheef gegaan oneens zoek de kaarten eens op en de schorsingen.
Deze moet ik nog nakijken dus zal ik niet over oordelen.

Vond sowieso klaassen ook supervies waar is de knvb mee bezig zouden gele kaarten eigenlijk moeten kunnen overrulen was diep donkerrood. KEA had zo zijn been kunnen breken

24 oktober 2016 om 19:41

Je hoort letterlijk niemand zeggen dat Klaassen geen rood had moeten hebben. Rood was meer dan terecht geweest. Absoluut!

Bijna elke Feyenoorder probeert dit goed te praten en dat is waar het verschil zit. Waarom kunnen jullie niet toegeven dat dit een hele hele vieze smerige actie is. Het is absoluut bewust dat zie je aan alles. Kan wel een opsomming geven waarom, maar denk dat dat niet nodig is.

24 oktober 2016 om 19:53

@bliek, waarom moet er altijd weer een voorbeeld van een Ajacied worden gepakt als het over een Feyenoorder gaat? Sorry, dit is oprecht een serieuze vraag. Ik merkte het eerder al bij de supportersgedrag. Het is altijd "ja maar hij of hun deden dit ook". Wees gewoon een man en geef het toe, zonder anderen er bij te betrekken. Net als dat Klaassen dat ook na de wedstrijd deed.

Toen ik het artikel las dacht ik "wat een onzin". Het was me in de wedstrijd namelijk niet opgevallen. Maar net op Fox de beelden gezien en het is echt wel bewust. Hij past zijn looplijn en zijn passen zo aan dat hij precies met zijn knie uitkomt bij Onana. Hoe dom kan je dan zijn.

24 oktober 2016 om 19:56

Sterker nog Klaasen gaf zelf zelfs toe dat hij te hard in kwam. Maar Bliek probeert lijkt het op een if andere manier via de overtreding van Klaasen goed te praten wat Kramer hier doet. Wat Klaasen heeft gedaan heeft niets te maken van wat Kramer hier doet! Ten eersten wat klaasen deed was een tackel te laat inzetten en dus niet met opzet iemand proberen te blesseren, wat niet wil zeggen dat het geen rood was. Kramer daarin tegen gaat bewust af op Onana, wat dus maar een doel kan hebben! 2 compleet verschillende situaties. En wat hier al eerder is aangegeven het is niet de eerste keer dat Kramer iets belachelijks doet!

24 oktober 2016 om 20:13

Nope ik geef antwoord op de vraag waar de knvb mee bezig is.
Die vraag kwam van arwinos.
Ik geef hierbij aan de de knvb bezig is met een voor onderzoek zoals hoort.

Daarbij geef ik ook aan dat de knvb handelt zoals ze moeten anders hadden ze dus Klaasen ook nog rood kunnen geven en schorsen.

Daarbij wil ik een eventuele actie van kramer niet goed praten aangezien ik aangeef niet kan oordelen omdat ik hem nog niet terug heb gezien.

Waarom een voorbeeld van een Ajacied bij halen tja Feyenoord speelde tegen Ajax en dit voorbeeld kwam terug in de wedstrijd dus was een mooi voorbeeld.

Ik zeg zelf niet dat de knvb Klaassen alsnog moet schorsen en ik zeg ook niet dat niemand roept dat het geen rood had moeten zijn.

Wat ik hierbij wel had willen aangeven is dat arwintos overtrokken reageer en dat de knvb volgens de regels moet werken en niet zomaar er voorbij kunnen gaan.stel je voor ze dat wel doen heb je kans op een vormfout

24 oktober 2016 om 20:21

@ronzie ik heb niet gereageerd op het supportergedrag volgens mij dus kan je mij niet aanrekenen.

Even voor jou het gaat om een wedstrijd feyenoord -Ajax dus best logisch om er dan een voorbeeld uit de wedstrijd er bij te halen die er toe doet.

Het gaat mij dus niet om het straffen van Klaasen het gaat mij om de reactie van Arwinos. En om mijn reactie kracht bij te zetten een voorbeeld. Jammer dat het verkeerd geã¯nterpreteerd word of het is niet duidelijk genoeg geschreven mijn excuus dan.

De Knvb handelt dus zo , omdat dat de regels zijn konden ze dus buiten de regels om handelen hadden ze dus Klaassen nog kunnen schorsen.

Als ik nog onduidelijk ben kan ik het helaas niet anders verwoorden

24 oktober 2016 om 20:34

Ik doelde ook niet op jou persoonlijk, maar het was iets wat mij in het algemeen opviel. Ik bedoel er meer mee: Het een praat het ander niet goed, dus elke keer iets anders erbij halen veranderd niks.

De mis interpretatie komt waarschijnlijk omdat de situaties totaal niet te vergelijken zijn. De een gebeurd in een duel waarbij de speler te laat en te hard in komt. De ander gebeurd terwijl het spel stilligt, de bal niet deelneemt aan het spel, de speler zijn looplijn en pas veranderd en waarschijnlijk in een dode hoek van de scheidsrechter. Ik snap je nu wel, maar de actie van Klaassen is waargenomen dus daar kan de Knvb niks meer mee doen en dit van Kramer is niet waargenomen.

24 oktober 2016 om 20:44

Ik snap ook wel dat ze met Klaassen niks meer kunnen en hoeft van mij ook niet .

Heb net beeld terug gekeken en alleen vanaf de achterkant gezien .
Niet te zien dat hij hem raak of een shoppende beweging maakt. Volgens mij loop hij wel naar hem toen en juicht hij vlakbij zijn hoofd.

Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij hem raakt zoals een hoop beweren dan had Onana waarschijnlijk ook anders gereageerd. Dat het merkwaardig is dat zeker .

Helaas gebeurd dat van meerdere kanten dat het 1 de ander niet uitsluit. En objectief is het regelmatig ook niet zeker als het om de eigen club gaat.
Alleen ik vind het oordelen op basis van verleden ook niet fraai elk incident is op zich en ja in een strafmaat kan je idd dingen meenemen.

24 oktober 2016 om 21:17

Ik heb net de beelden bekeken op nos. Dat heb je ook beeld van opzij.
Daaruit is te zien dat Kramer zijn voet tegen het hoofd van Onana sleept.
Een schop is het niet, maar totaal onnodig natuurlijk wel.
Ik zou niet weten wat voor schorsing hiervoor zou moeten staan, maar de supporters die dit bagitaliseren moeten eens goed nadenken of dit normaal gedrag is.

24 oktober 2016 om 23:47

Dus als Klaassen iemand's scheenbeen zou breken omdat er een bal bij in de buurt is door te laat en te hard inkomen telt dat minder zwaar omdat het niet opzettelijk zou zijn dan een lichte aanraking met als doel provocatie.

Het gaat mij erom dat het te zot is dat door een foutieve scheisdsrechterlijke beslissing er niet met terugwerkende kracht alsnog geschorst kan worden op basis van wedstrijdbeelden.

Niet geconstateert en /of foutief geconstateerd zou geen verschil in moeten zitten.

25 oktober 2016 om 00:42

@mrkeys

Laten we dat a.u.b. niet doen. Dan kun je na elke wedstrijd wel 1 of 2 mensen schorsen. Dan is het einde zoek. Videoscheidsrechter zoals vertoont in de bekerwedstrijd tussen Willem 2 en Ajax is perfect. Toen ook een perfect voorbeeld gezien van een tackle die werd gecorrigeerd naar rood.

24 oktober 2016 om 19:07

Krijgt Klaassen ook nog rood die actie was nog viezer

24 oktober 2016 om 19:51

Klaassen heeft onterecht geel gekregen. Iedereen weet dat er dan niets meer kan gebeuren. Volgens mij is er niet opgetreden tegen de natrappende beweging. Het zou logisch zijn dat beide feyenoord spelers alsnog geschorst worden.

24 oktober 2016 om 18:55

Die gast is gewoon gek.
Dom gedrag.
Niet de knvb moet hem aanpakken maar Feyenoord.

24 oktober 2016 om 19:08

Haha doe even normaal vent, de intentie is er zo duidelijk en zijn reputatie jegens Ajax spreekt ook niet in zijn voordeel. De KNVB is prima bezig door hier een onderzoek naar in te stellen, het is namelijk niet normaal gedrag voor op een voetbalveld.

24 oktober 2016 om 19:16

Reputatie zou geen bal uit moeten maken. Overigens is er tegen Ajax ook maar 1 incident geweest, maar dat terzijde. Het gaat er hier om dat er een onderzoek komt naar het al dan niet raken van Onana en de mogelijke intentie daarvan. Oftewel, een onderzoek op basis van helemaal niets anders dan 'reputatie'. Of komt er ook een onderzoek naar Veltman, die nog eventjes doorhaalde na een tackle op Bilal?

24 oktober 2016 om 19:33

Dat zag ik toch echt anders, maar in feite is dat ook heel mijn punt ook niet.

24 oktober 2016 om 19:51

Serieus dat is wel het slechtste voorbeeld. Was imo nooit een overtreding. Bilal was gewoon te laat. Hoe kab je daar nu over beginnen. Hij hangt met zijn lichaam in de lucht. Hie moet hij dit anders doen hangend met zijn lichaam in de lucht?

24 oktober 2016 om 21:53

Stefandefree naast het incident met Cilissen is er ook nog een belachelijke tweet van Kramer over Ajax. Dat was in de wedstrijd van Ajax tegen rapid wien met een vliegende tackle met twee gestrekte benen op riedewald. "mooie tackle, prima uitslag". Toen daar terecht heel veel commotie over ontstond was de tweet opeens "verkeerd begrepen".
Deze jongen is zwaar gefrustreerd omdat Jorgensen het veel en veel beter doet, dan heeft al 80 minuten adrenaline lopen opbouwen en mag hij het veld in en doet zo'n onnodige nutteloze actie.
Ik hoop dat mannen als Kuyt en van Bronckhorst is even een heel goed gesprek met hem hebben want dit gedrag is Feyenoord onwaardig.

24 oktober 2016 om 20:11

Walgelijke actie van deze beperkte voetballer. En de Feyenoorders die hem hier verdedigen ook. Maar feyenoord heeft niet gewonnen. En nu komen weer 7 slechte weekenden... lol

24 oktober 2016 om 20:11

Kramer is gewoon een vieze onsportieve voetballer... bewijst ie keer op keer.

24 oktober 2016 om 20:47

Kramer is een sneu ventje met het IQ van een zwakzinnige. Eigenlijk is ieder woord dat je aan hem besteed er een teveel.

24 oktober 2016 om 21:24

Volgens de regels van de KNVB is een beweging om iemand te beschadigen al voldoende om een onderzoek te starten.

24 oktober 2016 om 22:00

Laten we hier dan maar de bevestiging geven dat hij hem raakt "Kramer provoceert Onana na de 1-1" , op de site van de NOS staat hij 18:19, filmpje van verschillende camerastanden waarna ontkennen van contact onmogelijk is.

24 oktober 2016 om 22:16

Ik denk dat je het niet goed hebt gezien, want hij doet het wel met enige intentie. Misschien niet de intentie om hem te raken maar te laten schrikken, maar wat een oliedomme actie. Voor mijn part schorsen.

24 oktober 2016 om 23:24

Je mag al uberhaupt geen trappende (knie in dit geval) beweging maken. Al helemaal niet bij een op de grond liggende speler richting zijn hoofd. Wanneer er geen bal in de buurt is of wanneer het spel dood ligt, maakt het alleen maar erger. Ja hij raakt hem(gelukkig niet heel erg hard) maar dat is al meer dan genoeg voor een schorsing i.m.o

25 oktober 2016 om 07:56

Heb die beelden nkg eens bekeken? Maar hij raakt hem wel al vond ik dat niet eens zo erg. Wat doet hij daat in gods naam, hij heeft daar hekemaal niets te zoeken en is alleen maar aan het provoceren. Als ze hem schorsen, kunnen ze dat gewoon voor onsportief gedrag doen. Beetje onvolwassen vent die Kramer.

25 oktober 2016 om 14:30

Grappig. Een Roda, NEC, Groningen ofzo hadden allang een schorsing van 4 wedstrijden aan de broek hangen. Vriendjespolitiek tussen de grote 3 en de KNVB. Zum kotsen.

Kramer is wel erg vaak betrokken bij opstootjes of dit soort overtredingen. Naar mannetje toch!

24 oktober 2016 om 18:39

Meest stiekeme/vieze speler van de eredivisie samen met Klaassen. Een heel geniepig mannetje is dat en die komt zelfs altijd overal mee weg ook.

24 oktober 2016 om 18:48

Klaassen??? Die doet zelden iets vreemds hoor! Het nare van Klaassen is soms wel het zeuren bij de scheids. Mag dan wel aanvoerder zijn, maar accepteer sommige beslissingen gewoon is. Geldt ook voor Kuyt trouwens.

Kramer is wel de meest geniepige voetballer in de eredivisie. Vaak betrokken bij dit soort discussies.

24 oktober 2016 om 19:05

Ik heb het ook niet over vieze harde overtredingen, alhoewel hij regelmatig een te harde tackle inzet. Maar Klaassen wordt gewoon vaak de hand boven het hoofd gehouden door de scheidsrechter. Maar ik heb het bij Klaassen vooral over geniepige streken binnen het veld (buiten het zicht van de scheidsrechter. En dan vooral in de 'top'wedstrijden. Dan zie je hem altijd wel ergens stiekem nog een tikje op de enkels geven of zulk soort 'streken'.

24 oktober 2016 om 19:29

@yoeris

Ik snap echt niet waar je het over hebt. Dit doet Klaassen echt zelden of nooit. Ik heb hem er nog nooit op betrapt en naar mijn weten is er nog nooit een onderzoek gestart naar het gedrag van Klaassen met betrekking tot dit soort dingen die jij noemt. Ben je in de war met Kramer? Die naam begint ook met een K.

24 oktober 2016 om 19:39

Dat is inderdaad juist het ding, de media behandeld dit nooit. Dat doen ze wel bij Kramer, en die is natuurlijk ook wel een stuk erger, maar zelfs dan doet de aanklager vaak niets. Dat is dan weer wel mooi, dat niet alles door de media wordt bepaald. Klaassen is regelmatig stiekem aan het uitlokken en speelt daarna de vermoorde onschuld. Ik kan je hier geen specifieke beelden van laten zien omdat het dit geen grote overtredingen zijn en niet behandeld zijn. Vind Klaassen zelf een geniepige voetballer. Maar vooral in scorend vermogen wel belangrijk voor Ajax.

24 oktober 2016 om 19:58

Nee want het is sowieso zo dat overtredingen van spelers van Ajax niet snel worden behandeld door de Nederlandse media, ook niet verwonderlijk aangezien half Nederland bekend of onbekend fan is van Ajax. Het gaat me ook niet om de overtreding van gisteren maar juist door de kleine stiekeme overtredingen van Klaassen.

Maar we kunnen er eeuwig over door blijven discussiã«ren, we zijn het toch niet met elkaar eens. Als er nu een nieuwe 'top'wedstrijd aan zou komen dan zou ik de momenten kunnen onthouden, maar dat moment duurt nog wel even. Heb het btw ook niet specifiek over de wedstrijd tegen Feyenoord.

24 oktober 2016 om 21:21

Klaassen de hand boven het hoofd gehouden? Jemig, moet je voor de gein eens terugkijken waar hij dit seizoen allemaal al geel voor heeft gehad. Gisteren kwam hij misschien wat gelukkig weg met zijn EL-Ahmadi-overtreding, eentje die Vilhena trouwens na tien minuten al in huis had. Zie je niet eens een herhaling van.

24 oktober 2016 om 22:46

Ovh ja youris de media,vi,studio sport,ziggo,fox, de Knvb,de uefa en uiteraard de Fifa zijn allemaal pro Ajax en natuurlijk alle kranten. Ajax heeft ook altijd geluk en de scheidsrechters mee.

25 oktober 2016 om 08:00

Wat een rare reactie van jou, alles wordt vastgelegd door minstens 10 camera's, maar je kan geen voorbeelden vinden.er zijn geen spelers die hierover klagen en toch blijf je bij je punt. Beetje zwak dit.

24 oktober 2016 om 23:15

Vind kramer ook een nare nare vent.. maar ookal kijk ik door een gekleurde bril ik heb het hele moment gemist haha

Gezien het feit dat het om Kramer gaat vind moet hier goed naar gekeken worden. Heeft een verleden van zeer nare acties.

24 oktober 2016 om 18:16

Bullshit. Dus als kuyt dit deed of elke andere speler van Feyenoord behalve kramer, dan hoeft er geen onderzoek gedaan te worden?

24 oktober 2016 om 18:22

Nix bullshit! Kramer heeft gewoon een steekje los zitten en dat soort personen moet je extra in de gaten houden!

24 oktober 2016 om 18:24

Dan wonen we toch in een eng land. Iemand die voorwaardelijk heeft wordt wel degelijk beter in de gaten gehouden dan iemand die zich nooit heeft misdragen!

24 oktober 2016 om 18:27

Dat gebeurd ook gewoon hoor. Recidivisten worden hogere straffen opgelegd dan mensen die voor het 1st in de fout gaan.

24 oktober 2016 om 18:35

Hij heeft inderdaad een voorwaardelijke schorsing van een wedstrijd voor het keelgrijpen van vorig jaar. Maar die zou er alleen bijkomen als hij opnieuw wordt gestraft. Dus er wordt niet op voorhand extra op voorwaardelijk 'veroordeelde' voetballers gelet.

24 oktober 2016 om 19:08

Op basis van eerdere vergrijpen natuurlijk. Heeft niet voor niets een voorwaardelijke straf open staan.

24 oktober 2016 om 19:11

En ik zei nergens dat kramer een recidivist is. Ik reageerde alleen op de opmerking van jou, dat het een eng land is als ook in de rechtspraak voor andere mensen andere regels gelden.

24 oktober 2016 om 19:13

Luister, dat er door 'vormfouten' spelers vrijgesproken worden, betekent niet dat er daardoor ook niets was gebeurd. Hou is op met deze meneer te beschermen man. Rechtstaat of niet. Dit is een balsport, geen vechtsport. Dat het destijds door de advocaat omschreven werd als een duw is bijvoorbeeld al van de zotte. Dat is exact de reden waarom ik sommige advocaten totaal niet mag. Het is belachelijk dat sommige mensen nog recht hebben op hulp van een advocaat. In mijn ogen zijn er genoeg voorbeelden waar elke advocaat gewoon zou moeten weigeren om die persoon te willen verdedige. Bijv een Breivik, Robert M, Mohammed B, Volkert vd G. Op sportgebied zou je Kramer ook niet meer moeten willen verdedigen. Vormfouten of niet. Een blinde kan zien wat hij allemaal doet.

24 oktober 2016 om 19:35

En voetbal is tevens een contactsport. Als jij Kramers gedrag met vechtsporten gaat vergelijken dan kan je beter ophouden.

Tevens is Kramer nooit vrijgesproken vanwege een vormfout dus je hele betoog raakt kant noch wal.

24 oktober 2016 om 19:53

En dat met van der pavert dan net die jurist?

25 oktober 2016 om 00:38

FrTorres, echt heel jammer. Normaliter lees ik je realistische reacties graag, maar je wilt voorbeelden? Terwijl je weet dat die er te over zijn, er is geen onsportieve vent dan Kramer in de eredivisie.

24 oktober 2016 om 18:28

Kansloze opmerking. Mag hopen dat jij geen rechten gestudeerd hebt.

Rare actie, maar zal geen schorsing opleveren. Wel weer apart dat precies hij er weer bij is

Dit is het zoveelste smerige incident van Kramer. Bah wat komt zo'n laffe matige speler mij de strot uit zeg.

Hoog tijd dat deze gozer eens lang van de Nederlandse velden verdwijnt. Lijkt me een aardig optelsommetje zo onderhand.

24 oktober 2016 om 18:20

Bekijk anders eens eventjes de beelden van alle 'incidenten' van Kramer.

24 oktober 2016 om 18:39

Die heb ik vaak genoeg bekeken vedettetrut en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Kramer zich vaak op een zeer bewuste manier misdraagt.

Na zoveel incidenten zijn het geen toevalligheden meer maar bewust gedrag. Tijd dat dat eens hard aangepakt wordt.

24 oktober 2016 om 19:03

Vedetterut. Kramer kan ook gewoon van iemand afblijven. Regels zijn regels. Het maakt bij wijze van spreken niks uit of iemand je een zachte of harde kopstoot geeft. Een kopstoot is een kopstoot.

24 oktober 2016 om 19:06

Haha leuke typo

Maaruh optelsommetje? Zo werkt t niet he!

25 oktober 2016 om 00:39

Vedderut, ben je nou serieus? Erg jammer hoor, iedereen weet dat Kramer zich structureel misdraagt en in het bijzonder tegen Ajax.

24 oktober 2016 om 18:25

Die jongen moet blij zijn dat ie in Nederland voetbalt, want in Engeland weten ze wel raad met dit soort debiele. Die schoppen ze gewoon invalide als ie dat daar flikt.

24 oktober 2016 om 18:29

Nou Bram, dat is een hele geruststelling.

24 oktober 2016 om 18:42

Niet waar, kijk maar naar Diego Costa die in mijn ogen nog erger is en hij wordt helmaal niet invalide geschopt

24 oktober 2016 om 18:49

Geldt ook voor Klaassen, in Engeland hebben ze scheidsrechters die acties zoals die van Klaassen met rood bestraffen en lafjes met geel.

24 oktober 2016 om 18:49

Niet lafjes met geel.

Dus.

24 oktober 2016 om 20:00

In engeland geven ze er waarschijnlijk niet eens een kaart voor.....

24 oktober 2016 om 20:16

Nee natuurlijk niet maar dat komt omdat ze melk in hun thee doen en links rijden.

24 oktober 2016 om 18:28

Doe niet zo zielig. Hier is niets aan de hand maar ze zijn weer aan het zoeken. Zoals ik hiervoor ook al zei. Ze mogen dan het gedrag van veltman dan ook onderzoeken

24 oktober 2016 om 18:40

Vind het maar 'niets aan de hand'. Na zoveel incidenten zijn dit geen toevalligheden meer. Kramer misdraagt zich structureel en dan mag je zeker spreken van bewust gedrag!

Dit is gewoon zoeken naar iets. Weet niet waar ze precies op uit zijn..

24 oktober 2016 om 18:22

Het gaat te goed met Feyenoord, dat kunnen ze in Zeist niet hebben

24 oktober 2016 om 21:09

Haha zoeken vanuit Zeist? Ze hebben nog geen beslissing genomen, maar ze zijn toch al aan het zoeken..? Als Kramer nou eens een Klassieker normaal gedrag vertoonde, was er niks aan de hand. Beetje zelfreflectie is sommige Feyenoorders blijkbaar vreemd...

24 oktober 2016 om 18:24

Zoeken naar iets? Gast hier hoef je niet lang naar te zoeken. Het is gewoon een mafkees en het zou Feyenoord sieren om dit zelf aan te pakken ipv te wachten op de KNVB. Rare kerel.

24 oktober 2016 om 18:40

Ten eerste hij raakt hem niet eens en ten tweede proef bij jou iets persoonlijk richting Kramer.

24 oktober 2016 om 18:49

Het gaat er niet om of ie m raakt of niet. Dat de intentie er al is, zegt al genoeg. Hij heeft heel duidelijk in z'n hoofd dat hij op Onana af wil lopen en hem het liefst een knietje wil geven.

24 oktober 2016 om 19:08

Ik durf in twijfel te trekken of hij hem niet raakt, Onana zijn hoofd beweegt netjes mee met hoe het zou gaan als hij geraakt zou worden, wat een vreselijk goede acteur is die Onana ook... Maar als je me zou kunnen uitleggen waarom hij precies op het moment als hij boven Onana is een beweging naar onder moet maken 'juichen' zullen we het maar noemen. En niet als een normaal mens er of langs loopt of overheen stapt maar hem besluit te schrampen, je weet als Kramer zijnde dat je -net als een Costa- de schijn al snel tegen hebt, waarom doe je zoiets dan...

24 oktober 2016 om 19:15

Hij raakt hem overduidelijk met zijn knie op het hoofd. En er was geen enkele reden om zo dichtbij hem te komen. Gewoon weer een walgelijke actie van een recidivist. Je moet echt goed partijdig zijn om dat proberen recht te lullen.

24 oktober 2016 om 19:19

Als jij je hoofd omdraait, beweegt het gewoon netjes mee.

Als Onana geraakt wordt zou zijn hoofd een tik krijgen en maak je een onnatuurlijke beweging. Met de snelheid waar Kramer mee komt aanlopen zou Onana dan omgevallen zijn, dat gebeurt hier niet waardoor het vrijwel uitgesloten is dat Onana geraakt is.

Daarnaast, mocht Kramer daadwerkelijk Onana geraakt hebben, zou Onana dan zou kalm blijven liggen en niet protesteren? Je moet wel heel naã¯ef zijn om dat te geloven.

24 oktober 2016 om 19:30

Gebruik jij nu echt het woord naïef? Na al je verdedigende opmerkingen richting Kramer? Goed te zien dat deze gek nog beschermt wordt door minder naïeve mensen pfff.

24 oktober 2016 om 19:32

Hee maar los van of hij hem raakt of niet, het is toch gewoon een rare actie? Misschien bedenkt hij zich halverwege de actie waardoor hij hem niet, of nauwelijks raakt, maar de oorspronkelijke intentie lijkt duidelijk. Voor een intentie word je natuurlijk niet geschorst, maar het is wel een rare actie.

24 oktober 2016 om 19:33

Vedetterut, sommige mensen reageren niet op situaties. Onana kan trouwens moeilijk omvallen want hij ligt al op de grond en de tik van Kramer zou - als hij hem raakt - van van boven komen aangezien hij over hem heen hangt als hij die beweging naar onder maakt. Als blijkt dat hij Onana heeft geraakt vind ik het heel knap dat Onana zo rustig bleef, net zoals Bilal rustig bleef bij dat Veltman incident dat hier door sommige wordt geopper, je moet maar net bedenken om een theater ervan te maken.

24 oktober 2016 om 19:41

Onana steunt op zijn armen, dan zou je bovenlichaam moeten bewegen, dat gebeurt niet.

Of er intentie is? Kramer roept iets richting Onana, dat is duidelijk te zien dus er is inderdaad een intentie. Echter is de vraag of die intentie is hem te raken met zijn been. Dat denk ik niet. Hij loopt richting Onana omdat hij iets naar hem wel schreeuwen, wil Onana dat horen in een luidruchtig stadion dat uit zijn dak gaat kan dat niet van een paar meter.

24 oktober 2016 om 19:50

Ik zou niet weten hoe jij zou moeten weten dat Kramer gewoon iets wilt vertellen aan Onana, dat weten we allebei niet. En zelfs als hij puur wilt schreeuwen, waarom? Wat is zijn hele intentie? Ontwijk de keeper, pak bal, speel verder. Wat hij ook doet, het is onnodig.

24 oktober 2016 om 20:01

Je kan ook iets roepen door langs hem te lopen. Maar de oh zo slimme Kramer besluit om een beweging tegen hem te maken en dan wat te roepen? Nergens voor nodig. Loop langs hem of spring over hem en zeg wat. Dit is een andere intentie dan alleen wat roepen. Hij past zijn passen zo aan dat hij precies met zijn been bij Onana uitkomt. Dat is gewoon een bewuste domme actie van iemand met een al niet te schoon verleden.

24 oktober 2016 om 20:03

Het kan onnodig zijn, maar is dat strafbaar? Mag emotie niet meer bij voetbal, zeker in een Klassieker? Volgens mij is er nergens een grens overschreden.

24 oktober 2016 om 20:17

Iemand die op de grond ligt met je knie natrapen is niet de grens?

24 oktober 2016 om 20:18

Als hij hem raakt wel? Kortom; is veelal speculeren terwijl zowel Kramer als Onana zich er niet over hebben uitgelaten, wachten op de uitspraak morgen en dan weten we meer. Als hij hem raakt moeten ze hem schorsen, raakt hij hem niet dan doet hij niets fout en zal hij ook niet geschorst worden

24 oktober 2016 om 20:34

Emotie is niet strafbaar. Geweldpleging wel. Ik vind het echt ongehoord dat je dit soort gedrag probeert goed te praten en te ontkennen. De beelden zijn zeer duidelijk.

24 oktober 2016 om 20:48

De beelden zijn niet duidelijk, je kan adhv dat filmpje niet met zekerheid zeggen dat hij hem raakt, als je van de zijkant ook een beeld hebt ( Geen foto waar zijn been er 30cm vanaf staat ) dan pas kan je met zekerheid zeggen of hij hem raakt, ik neig naar wel maar durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken.

24 oktober 2016 om 21:12

Ik kan nergens zien dat die hem raakt hij loopt langs hem heen en schreeuwt wat en daarbij gaat die iets door zijn knieën. Onane had heus wel anders gereageerd als die geraakt was.

Dit is hetzelfde als wat veltman die provocerend langs het feyenoord publiek loopt met gebalde vuisten. Maar daar word geen onderzoek naar gedaan.

24 oktober 2016 om 21:56

Doelmannetje; Google Onana Kramer NOS en dan het filmpje "Kramer provoceert Onana na de 1-1" als je dan nog kan beweren dat Onana niet geraakt word door Kramer dan ben je een tovenaar. Alle lof naar Onana dat hij dat niet zo opblies, meer kan ik er niet over zeggen.

24 oktober 2016 om 18:45

Nee, als ze zouden zoeken naar iets kwam er een onderzoek naar Jorgensen die 'natrapt' dit heeft niets met voetbal te maken en heeft niet met zoeken te maken, gewoon oerdom en hoop voor Kramer zelf dat ze hem aanpakken.

24 oktober 2016 om 19:45

Gaan we weer, zo typisch. Nooit de hand in eigen boezem steken als het om een Feyenoordspeler gaat. Ben benieuwd wat van Benthem dit keer uit z'n hoge hoed gaat toveren.

Naast de vraag of hij hem raakt of niet, rest mij eerst de vraag waarom hij daar in hemelsnaam naar toe rent.

24 oktober 2016 om 18:18

Om de bal uit het goal te halen. Feyenoord was gister de enige ploeg die wilde winnen. Ajax was zelfs bij een 1-1 stand nog aan het tijdrekken.

24 oktober 2016 om 18:18

Denk om de bal snel te pakken.

24 oktober 2016 om 18:21

Hij pakt de bal, omdat Feyenoord nog voor de overwinning wil gaan. Verder een onnodig onderzoek. Hij raakt hem niet en als je dit onderzoekt mag je het juich gedrag van veltman ook gaan onderzoeken.

24 oktober 2016 om 18:26

Huh? Juichen of iemand bewust met je knie op zijn hoofd inkomen? Ben jij wel helemaal lekker. Dus jij vind dit normaal gedrag? Schijnbaar is niet alleen Kramer een mafkees.

24 oktober 2016 om 18:33

Doe niet zo gefrustreerd hij loopt op onane af omdat die gewoon tijd aan het rekken was. En dan mag je best even laten zien dat het geen enkele zin heeft gehad. Vind dat kuipers daar wel een gele kaart voor had mogen geven. Dus eigenlijk mag daar wel een onderzoek naar doen voor uiterst onsportief gedrag van onane.

24 oktober 2016 om 18:44

Schorst die club van jou dan Veltman ook naar ze karate trap met gestrekt been en even doorlopen op bilal. Of Klaassen met zijn belachelijk late tackle?

24 oktober 2016 om 18:45

Het is dat Klaassen natuurlijk al geel heeft gekregen, want dat was ook gewoon rood. Daarnaast is mij dit niet eens opgevallen tijdens de wedstrijd heeft niemand het er ook na de wedstrijd over gehad en gaan mensen nu reageren omdat er een vooronderzoek wordt ingesteld en hem nu bij voorbaat al veroordelen. Ik kon daar ook niks uithalen en ga er dan ook vanuit dat hier niets uitkomt.

24 oktober 2016 om 20:04

Helemaal mooi. Dus niet Kramer maar Onana moet hier bestraft worden? Misschien die bril even af doen.
Daarnaast raakt Veltman niemand met zijn juichen, en je mag toch juichen na een goal?.

25 oktober 2016 om 09:43

Kijk, om de bal te halen dus. Klinkt best logisch dan. Echter, een onnodig onderzoek omdat hij hem niet raakt? Ben je wel helemaal lekker? Hij moet Onana toch sowieso niet opzoeken, hij heeft niets maar dan ook niets te zoeken daar bij zijn hoofd? Wat jammer dat je zijn actie moet bagataliseren terwijl je dit gedrag absoluut niet op een voetbalveld hoort te zien.

25 oktober 2016 om 14:42

Ben jij wel lekker bij je hoofd iemand een gele kaart geven voor tijdtrekken maar als iemand op iemand anders in stormt en zijn knie BEWUST op iemand anders zijn hoofd plant is het maar niks aan de hand? Dus als ik langs jouw loop buiten ik geef je een stoot op je neus of van mij part een tik met platte hand op je achterhoofd terwijl er niks aan de hand is dan vind jij dat niks? Je zag duidelijk de intentie van kramer om op onana of te stormen expres en hem te raken aangezien hij naar hem kijkt en zijn knie opzettelijk zo laag houd terwijl die hem normaal met zijn knie nooit zou raken. Dus praat geen onzin met je tijdrekken dat doet elke fucking ploeg als ze voor staan in een beladen wedstrijd. Echt kunnen sommige mensen hier zo dom en niet objectief zijn als het om hun clubje gaat.

Het blijft toch echt een rare gast die Kramer snap niet wat hem bezielt

24 oktober 2016 om 18:20

Beoordeelt door de scheids en met geel bestraft, dus niet meer mogelijk. Vorig jaar in de beker kwam Feyenoord met meerdere van zulke schoppen weg en toen hoorde dat bij een klassieker, nu niet zo zeuren dan.

24 oktober 2016 om 18:26

Feyenoord speelde hard, maar heeft nooit schandalige overtredingen gemaakt. De enige die ik mij kan herinneren was die van El Ahmadi op Milik. Groot verschil is dat El Ahmadi met een half gestrekt been de voet van Milik raakt terwijl dat been al in de lucht hangt. Dat is een donkergele kaart, maar niet per se rood. Dat is bovendien stukken minder gevaarlijk dan het gestrekte been van Klaassen op een vast standbeen, dat kan een blessure veroorzaken.

24 oktober 2016 om 18:54

Klaassen buigt ook bij de knie zodra hij contact maakte bij die overtreding. Dus de intentie en het risico om hem te blesseren waren er niet. Zwaar overtrokken publieke reactie wederom.

24 oktober 2016 om 18:22

Klaassen heeft al een gele kaart voor die rotschop gekregen. Ik vond het zelf ook over de grens en rood, maar die situatie is nu eenmaal al beoordeeld en bestraft. Daar kan de aanklager niets meer mee.

24 oktober 2016 om 18:39

Dat klopt inderdaad. De actie van Klaassen wat een nette kerel is verder vind ik veel kwalijker dan die onnozele actie van Kramer.
Het is belachelijk dat de Knvb niet kan optreden bij fouten beoordelingen van de scheidsrechters, de scheidsrechters zijn net mensen en die maken fouten.

24 oktober 2016 om 18:28

Wees eens ff reeel man. Deze nare vent doet dit gewoon expres. Maakt mij niet uit of het onze speler is die t doet of een speler van ajax maar dit soort spelers horen niet hier thuis in nederland. Weg met kramer

24 oktober 2016 om 18:49

Zet je Feyenoord oogkleppen eens af. Klaassen, dat hij geen rood kreeg verbaasde ik me ook over. Absolute doodschop. Maar war Kramer doet is nog wel eventjes wat erger nog. De bal is eens niet in de buurt, te laat bij de bal is hij ook niet. Wat kramer doet is gewoon geweld gebruiken, zou bijna zeggen dat het OM hem moet vervolgen voor een strafbaar feit. Voor t zelfde geld breekt Onana z'n nek. Te belachelijk voor woorden wat hij doet. Gewoon contract verscheuren licentie afnemen en klaar met die gek.

En ik bekijk het nog neutraal ook. Vind niet dat er een reden is om die actie van hem goed te keuren

24 oktober 2016 om 19:12

Jij bent een beetje van het padje af. Tenminste als ik je niet objectieve reacties bekijk.

Klaassen had inderdaad rood moeten hebben. Dat gaf hij zelf toe na de wedstrijd.

Maar als je nou eens goed de beelden bekijkt! Je ziet Kramer als een dolle doorlopen. Waarvoor. Met welk doel. Blijkbaar met 1 doel. Onana blesseren. Dit was een bewuste actie waarvan hijzelf de gevolgen niet van had kunnen voorzien als Onana verkeerd geraakt was.

Het is dus terecht dat de aanklager dit in onderzoek neemt. Dit schaar ik in het rijtje Bouazouan acties.

24 oktober 2016 om 19:32

Frtorres

Stop a.u.b. met jezelf voor gek te zetten. Het is echt lachwekkend hoe jij deze actie goed probeert te praten. Hij wou echt niet alleen de bal uit het netje pakken. Ik kan wel een opsomming geven waarom maar dat lijkt me onnodig.

24 oktober 2016 om 20:09

@frtorres Als het doel was om de bal uit het doel te pakken, waarom loopt hij dan niet om Onana heen? In eerste instantie wilde hij dat ook doen lijkt wel. Maar toen ging zijn rare acties knopje om en maakte hij een rare boog naar Onana toe, paste hij zijn looppas aan om precies met zijn been bij Onana uit te komen. Dan is het doel niet de bal pakken. Dan is het doel verwonden of provoceren.

24 oktober 2016 om 20:39

'@ronzie

Inderdaad. Daarbij komt nog dat de knie nog gebogen wordt richting het hoofd van Onana ook. Als je dat niet ziet dan moet je echt langs de opticien.

24 oktober 2016 om 20:02

Ik kan wel janken om jouw reactie. Wat een onzinnig groot gebrek aan objectiviteit heb je als je dit nog weet te verdedigen. Hij zet z'n voet naar rechts en z'n knie naar voren om het hoofd van Onana even mee te nemen met z'n onderbeen, terwijl hij er met het grootste gemak omheen kan. Hoe verzin je het om te beweren dat hij niets doet? Ik sta werkelijk perplex.

Al verbaast het me niet. Telkens als Feyenoord negatief in opspraak komt is het de schuld van iets anders. Gekleurdheid van de media, media in Rome, politie in Rome, politie bij het Maasgebouw, niet te vergeten de Knvb, het is altijd wat. Verschrikkelijk zielig.

En dan haal je ook nog Klaassen erbij, waarvan letterlijk elke Ajacied toegeeft dat het een rode kaart is, maar waar de aanklager niets mee kan omdat er al geel gegeven is. Als hij nader bekeken zou zijn zou elke Ajacied er begrip voor hebben. Iets wat bij Feyenoord blijkbaar onmogelijk is.

Werkelijk onvoorstelbaar.

24 oktober 2016 om 23:56

Zoek op internet "kramer provoceert onana" en zie de beelden op NOS @ 10 seconden. Duidelijk zichtbaar dat kramer onana zijn hoofd raakt.

25 oktober 2016 om 08:15

Ipv naar de mond van Kramer te kijken zou ik mijn ogen (als ik jou was) eens wat meer richten op zijn onderbeen en knie. Hij had er ook met een grote boog omheen kunnen lopen, wat bezielt die jongen om er zo op in te lopen?! En dat je de actie van Klaassen erbij haalt, dat is pas slapstick. Die overtreding is beoordeeld en met een gele kaart bestraft (had best rood mogen zijn ja). Dan zeg je ook nog "die tot zwaar blessureleed had kunnen leiden". Tja zo kun je wel over elk duel in een wedstrijd spreken, met woorden als "misschien/als/bijna/had." Maar Kramer heeft dit natuurlijk helemaal aan zichzelf te danken. Gezien zijn verleden is dit niet vreemd hoor. En wees nou eerlijk: er zit toch gewoon een steekje bij hem los?

25 oktober 2016 om 16:01

En daarom mag kramer zijn been laten hangen, maar het is zeker geen zware overtreding, alleen dit soort dingen doet kramer vaker en zeker bij ajax

Er hoeft geen onderzoek gedaan te worden als het slachtoffer geen onderzoek aan heeft gevraagd. Onana had zelf wel naar de KNVB gestapt als kramer hem echt raakte. Er staat helemaal niks in dit bericht dat daaruit blijkt.

Ah ze hebben weer iets gevonden hoor. Het lijkt wel alsof ze wedstrijden van Michiel Kramer van minuut tot minuut gaan analyseren om te kijken of er mogelijk iets te vinden zal zijn.

Een jongen die juicht en de bal pakt en wellicht in zijn ontlading wat roept naar de keeper, waar gaat het heen? Of hij hem raakt? Ik denk het niet, want als dat daadwerkelijk zo was had Onana wel anders gereageerd, hij blijft nu gewoon liggen.

Het zou werkelijk waar schandalig zijn als hier een schorsing uit voortkomt, dan kunnen we het voetbal beter gelijk helemaal opdoeken. Al die regelneven mogen maar lekker naar een andere sport gaan.

24 oktober 2016 om 18:33

Heb jij de beelden wel gezien? Heel duidelijk dat hij bewust met zijn knie naar de hoofd van Onana gaat. Maar nee we zoeken bewust naar acties van Kramer want zelf doet hij helemaal niets. We blijven gewoon Kramer beschermen of zetten er een advocaat op toch?

24 oktober 2016 om 18:42

Schuldig of niet iedereen heeft in een rechtsstaat recht op een advocaat. Kramer ook, ook al zien een hoop boosmensen Kramer het liefst opgeknoopt worden ook al is hij onschuldig.

24 oktober 2016 om 18:44

Bewust met de knie naar het hoofd van Onana gaat? Doe alsjeblieft even normaal.

24 oktober 2016 om 18:51

Als het bewust was, had die hem ook wel geraakt. Als die hem niet geraakt hebben kunnen we alle tackles wel even opnieuw analyseren en gaat de aanklager even bepalen of die wel of niet de intentie had om hem te raken.
Denk dan maar aan de rode kaart van Davidson van fc Groningen die onterecht was gegeven waar ook werd geã¯nsinueerd dat hij hem wilde raken. Kwalijke zaak wanneer scheidsrechters gaan bepalen wat voetballers wel of niet dachten.

24 oktober 2016 om 18:55

Ok dan was het niet bewust maar kreeg hij een tia in zijn been en maakt zijn knie deze rare beweging richting hoofd van een keeper. Pffff

25 oktober 2016 om 14:53

Kijk naar zijn loop actie die die maakt dan zie je ook dat hij expres een lange stap zet (kan je in slomo goed zien) zodat hij met zijn knie uitkomt bij het hoofd van onana en hij raakt em ook want je ziet het hoofd van onana. Bewegen. Alsje dat niet kan zien of waarschijnlijk wilt zien prima maar beelden spreken voor zichzelf zo ook dat kramer er gewoon om heen had gekund maar nee hij moet perse over onana heen beetje vreemde actie vindje zelf ook niet? Nog vreemder is het als iedereen zegt hij raakt em en camera beelden maken het duidelijk en bij alle programma's word gezegd dat hij hem wel raakt dat er toch nog mensen zijn die zichzelf serieus nemen en gaan zeggen dat hij niet geraakt is. Is het zwaar nee waarschijnlijk niet want onana reageert niet of nauwelijks wat al aangeeft dat onana een goed professional is anders had hij wel anders gereageerd is het daarom minder erg ? Nee het is nog steeds de intentie om em te raken dus gewoon schorsen die mafkees met een steek los in zijn bovenpan.

24 oktober 2016 om 18:50

Schorsen voor t leven die gek. Voor t zelfde geld breekt Onana z'n nek

24 oktober 2016 om 19:49

Overdrijven is ook een vak

24 oktober 2016 om 20:05

Eens dat het overdreven is om dat te zeggen maar ik vind het super eng dat iemand de neiging toont een liggend persoon op zijn hoofd te willen schoppen. Kopschoppen is echt een van de ergste dingen die je kan doen, hard of zacht of hij het doorzet of niet ik vind het maar eng als iemand alleen al de intentie toont. Zou hem niet willen ontmoeten in een baldadige bui!

24 oktober 2016 om 21:48

Hoezo overdreven? Hij schopt een liggend persoon tegen zijn hoofd... wat denk jij dat er met je nek gebeurt als je net de andere kant op kijkt?

25 oktober 2016 om 08:31

Je kan het bagatelliseren zoveel als je wilt. Je ziet gewoon duidelijk dat hij dit bewust doet. Of hij hem daadwerkelijk raakt, schampt of hem niet raakt is een tweede.
Het is bijzonder achterlijk en idioot gedrag om het ook maar te proberen. Prima als hier een schorsing voor komt, vervelende actie van een vervelende ventje.

24 oktober 2016 om 18:36

toen hij bij ado speelde was het ook al prijs ( hij ging keihard door op cilessen ) nu alweer zo'n actie, dan is het niet zo gek dat daar een onderzoek naar wordt gedaan, en van vorig jaar dat klopt, maar gezien het feit dat het niet de eerste keer is met hem tegen ajax, is de kritiek zeker niet onterecht.

24 oktober 2016 om 18:56

Was het niet ook Kramer die iemand bij zijn keel pakte of was dat iemand anders? Meen dat ik ooit zo'n foto heb gezien tegen Groningen.

24 oktober 2016 om 19:24

Wat zullen al die Kramer haters en moraalridders een enorme hekel aan Suarez hebben. In verhouding met Suarez is Kramer een lieve jongen.

24 oktober 2016 om 19:38

Kramer heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het niet zo op Ajax heeft, is niet erg hoor dat moet kunnen. Toch vind ik dat als je je de laatste paar jaar ( Meen dat hij 3 arbitragezaken heeft gehad laatste 3 seizoenen ) toch meer dan eens onder het vergrootglas komt te liggen dit gewoon geen slimme actie is, of hij hem raakt of niet hij had makkelijk even kunnen springen of er omheen kunnen lopen om die beweging naar onder als hij boven Onana hangt nog maar te zwijgen, het is gewoon niet slim. Maar er zal nog wel uitspraak komen, op basis van die seconde ben ik geneigd te zeggen dat hij hem raakt en als dat zo is moet hij gestraft worden, een te late tackle of een duw oid gebeurd in het spel dit is na een doelpunt van zijn eigen ploeg.

24 oktober 2016 om 19:41

Draai het anders even om Tornado zullen de mensen die Suarez vreselijk vonden nu hetzelfde vinden? Ik vind een knietje op iemands hoofd die op de grond licht oprecht van hetzelfde niveau als bijten. Ik als Ajacied schrok mij dood daarvan en schaam me nog steeds als ik de beelden zie. Maar ik zie Veddeterut, Frtorres en jouw het hier maar goed vinden. Behoorlijke klont boter op het hoofd dat je dan heb.

24 oktober 2016 om 20:12

Lekker laten gaan, het is altijd hetzelfde liedje. Altijd maar de schuld van de media, Knvb, politie, weet ik het allemaal. Nooit de hand in eigen boezem.

24 oktober 2016 om 18:36

Hulde hulde ben het compleet met je eens.

24 oktober 2016 om 19:27

OJ Simpson is vroeger ook een keer vrijgesproken... Een goede advocaat kan wonderen doen... Vrijgesproken en onschuldig zijn 2 verschillende dingen.

24 oktober 2016 om 20:36

Volgens de rechter probeerde een racistisch agent de bewijzen klooien om oj in de cel gooien.

24 oktober 2016 om 20:18

Weet je wie ook een smerig karakter werd aangepraat.....jasper Cillissen. Gebaseerd op welgeteld éã©n akkefietje met die Turkse pacifist die jullie ooit in de spits hadden staan. En oh ja ..... zn kop stond niet zoveel mensen aan, maar voor de rest was het volledig gebaseerd op lucht. Zo gaat dat als het gem. IQ 100 is.. en de helft van de mensen daar dus statistische gezien onder moet zitten. Maar blijf die Kramer vooral verdedigen. Doet me denken aan de presidentsverkiezingen in de US. Daar kan Trump volgens sommigen ook geen kwaad doen. Wat betreft die Kramer trouwens....succes ermee!

Overigens is dit naar aanleiding van mijn tweet:
"ik zie dit nu pas bij #studiovoetbal maar dit gedrag van Kramer past prima thuis in het Pieter Baan Centrum. #feyaja "

Dit werd vandaag gigantisch goed opgepikt en door 260+ mensen geretweet en vrijwel alle grote voetbalmedia gedeeld. Leve de sociale media!

24 oktober 2016 om 18:48

Haha als er iemand karaktermoord pleegt is het Kramer zelf. Hij flikt dit. Is gewoon raar afwijkend gedrag. Maar nee het is de wereld tegen Kramer. Wij kijken onder stenen en vinden zowaar zand. Of hebben de Meeuwen het hem ingefluisterd, of valt hij vaak ongelukkig tegen tegenstanders aan? Blijf zijn gedrag maar verdedigen is een prachtig voorbeeld voor de jonge jongens in Rotterdam.

24 oktober 2016 om 19:03

Net zoals Suarez een voorbeeld is voor jonge kinderen over heel de wereld? Lopen zat met zijn naam op de rug. Maar heeft toch echt al 3 personen gebeten 😂

24 oktober 2016 om 20:12

Hoe kan je in hemelsnaam na dat gedrag van Kramer hem in de slachtofferrol krijgen? Ga je schamen.

24 oktober 2016 om 20:15

Frtorres, je zet jezelf compleet voor schut. Hoe vaak is deze discussie nu al niet gevoerd? Of Kramer nu vervolgd zal worden of niet, keer op keer is de conclusie dat hij gewoon uit dit soort situaties moet blijven om aantijgingen te voorkomen. Maar nee hoor, meneer zoekt het weer op door nog even zijn voet opzij te zetten en proberen Onana te raken.

En dan spreken van karaktermoord. Zucht.

24 oktober 2016 om 18:50

Hopelijk ben je trots op jezelf. Ook kom je helemaal niet gefrustreerd over. Die actie van Klaassen is toch smeriger. Dat die onterecht met geel is beordeeld ipv rood maakt die tackel niet minder schandalig. Of in jouw geval 'Pieter Baan waardig'. Grotere kans bij die tackel ook om letsel aan te brengen. Hopelijk tweet je die ook even, zal hem voor je hem retweeten dan

24 oktober 2016 om 20:14

Die actie van Klaassen was belachelijk en is breed uitgemeten. Tot mijn tweet werd er niks over Kramer gezegd. Ik ben er blij mee dat hier naar gekeken wordt. En het boeit me niet of het een Ajacied of Feyenoorder is. Jij komt gefrustreerder over.

24 oktober 2016 om 18:52

Lijkt me overigens sterk dat ze dit doen op basis van jouw tweet. Maar jezelf graag belangrijker maken dan je bent is veelvoorkomend in Nederland

24 oktober 2016 om 20:14

Toch bijzonder dat er niks over is gezegd tot mijn tweet.

24 oktober 2016 om 22:40

Klopt, zag het ook dankzij jouw tweet! Dank je hier voor, goede catch! Moet wel mooi zijn dat je gewoon er persoonlijk invloed heb gehad op het topvoetbal! Daar ge laten eens/oneens over Kramer is de kracht van sociale media ongekend!

25 oktober 2016 om 12:41

Precies! Ik hoef de credits niet, had het ook een goede zaak gevonden als iemand anders het had gezien, maar laten we wel wezen: nu mist nooit meer iemand wat en dat is een goede zaak!

25 oktober 2016 om 14:20

Klets niet joh er waren gelijk na de wedstrijd overal discussies erover, inclusief right here on vz ..

24 oktober 2016 om 18:53

Wauw 260 keer en nu wil je een lintje ofzo?
Niemand heeft dit gezien en wordt nu ongelooflijk opgeblazen terwijl er niets is gebeurd. Zullen we even een weddenschap afleggen dat deze kaart geseponeerd wordt?

25 oktober 2016 om 09:21

Wauw, wat een frustratie. Al het filmpje van de NOS bekeken? Kramer provoceert Onana, zoek maar op en trek je conclusie opnieuw.

25 oktober 2016 om 15:09

Blijkbaar vinden ze het bij de knvb ook niks, ze doen niet eens onderzoek. Misschien moet jij je conclusie maar eens overwegen, want al deze heisa is gestart door een hetze tegen Kramer. Hij heeft de schijn tegen, maar iedereen ziet toch dat er niks aan de hand is?

25 oktober 2016 om 15:30

Hoe kan je nou zeggen dat hier niks aan de hand is. Heb je het filmpje op de NOS website bekeken waar ik het over had? Ik laat mij in mijn oordeel niet leiden door wat de knvb of iemand anders ervan vindt, ik zie alleen beelden vanuit twee hoeken, ken Kramers verleden en kan maar 1 conclusie trekken: hele vieze, onnodige actie weer van Kramer.

24 oktober 2016 om 19:15

Zeker weten dat ze het niet naar aanleiding van Studio Voetbal hebben opgepikt?

24 oktober 2016 om 20:08

Studio Voetbal rept er niet over. Check eerst de tweet met het filmpje maar.

24 oktober 2016 om 20:23

Net gedaan. We hebben dezelfde tv trouwens.

24 oktober 2016 om 20:42

Haha held. Ik hoef de credits niet maar ik vind het goed dat de sociale media soms ook iets goeds kan voortbrengen blijkbaar.

24 oktober 2016 om 21:40

Ach ja, Kramer brengt zichzelf in deze situatie. Je hebt er als team voordeel aan in bepaalde situaties en duels om de bal, maar dit is gewoon voorbij dom van hem. We zullen wel zien wat er gebeurt nu.

24 oktober 2016 om 21:16

Knap gezien!

24 oktober 2016 om 21:22

Thanks!

De aanklager heeft z'n vergrootglas weer gepakt. Gezever om niets.
Hoeveel wedstrijden zou je Kramer moeten schorsen? Antonia krijgt twee wedstrijden voor een enorme doodschop moet je Kramer dan voor 45 minuten schorsen voor zoiets onbenulligs?

24 oktober 2016 om 18:38

Antonia hoeft van mij part nooit meer op een voetbalveld te verschijnen. Ik vind zeker dat Kramer een wedstrijd schorsing verdient, net zoals Klassen er 3 verdient mijn inziens.

24 oktober 2016 om 18:51

Tornado je mist het probleem. Openbaar aanklager moet hem niet straffen maar Feyenoord moet dat eens doen. Dan speelt namelijk de ernst niet mee of het feit dat hij hem wel of niet raakt naar accepteren ze zijn rare gedrag niet. Past niet bij Feyenoord en is een slecht voorbeeld. Het is een mafkees.

24 oktober 2016 om 19:01

Dat is een heel ander verhaal het gaat hier over een onderzoek van de KNVB. Niet of Feyenoord de moraalridder moet uithangen. Ajax zou Klaassen ook kunnen schorsen voor z'n charge tegen el Ahmadi ondanks dat hij al geel gehad heeft iets wat ik Ajax overigens niet zie doen. De overtreding van Klaassen was vele malen erger en gevaarlijker el Ahmadi had zomaar z'n been kunnen breken.

24 oktober 2016 om 19:34

Jij mist echt nog steeds mijn punt. Geeft niet maar komt ook denk ik niet meer. Gaat hier niet om een gevaarlijke tackle of overtreding die verkeerd getimed is maar over gedrag.

24 oktober 2016 om 19:35

Als Klaassen steeds dit soort acties doet dan moet Ajax hem inderdaad schorsen. Gelukkig is hij niet zo en gebeurd het sowieso in duel. Een knietje op iemands hoofd geven die op de grond licht vind ik totaal iets anders en doet mij denken aan het bijten van Suarez. Compleet gestoord en heeft niets met voetbal te maken.

Het zou Feyenoord sieren in te grijpen voor het te laat is, bij Kazim wachtte ze veel te lang tot het te laat was en de situatie onhoudbaar was geworden.

Kramer heeft mazzel dat hij voetballer is geworden, anders was er niks van hem terecht gekomen. Naar mannetje. Flink shorsen, neem eerdere vergrijpen daar maar in mee.

Ik kan me niet voorstellen dat dit een schorsing wordt, daarvoor is te moeilijk te zien of hij dit expres doet. Ik kan niet eens heel goed zien of hij hem wel raakt. Maar ik twijfel zelf geen moment, dit was bewust.

Misschien moeten de clubs is een aanklager naar de knvb sturen.. waarom hoor je de aanklagers niet over dat trieste ventje Veltman? Bilal op de grond toch even doorlopen tegen ze benen en helemaal die vliegende trap van hem waar hij zijn been bij strekt.. Dat Klaassen ermee weg komt is ook schandalig. Maar dan komen ze met de reden de scheids heeft het beoordeeld. Maar wat als de scheids het fout heeft gezien?

24 oktober 2016 om 18:38

Dan blijft de regel dat de scheids het beoordeeld heeft.

24 oktober 2016 om 18:54

Mee eens. Knvb laat weer zijn clubvoorkeur tonen. Er is nooit een neutrale organisatie die opkomt voor de eerlijke rechten.

24 oktober 2016 om 19:03

Dat zijn nou eenmaal de internationale spelregels van het voetbal tony23. Als het je niet bevalt zou ik je aanraden om een brief te sturen naar de Ifab. Dat beslissingen van de scheidsrechter na de wedstrijd wel teruggedraaid mogen worden.

Dat je die verdedigende actie van Veltman veroordeelt zegt ook wel genoeg over hoe ongelooflijk partijdig je hierin staat.

24 oktober 2016 om 22:40

Waarom moet er altijd naar een ander gewezen worden? Is het zo lastig om iets gewoon toe te geven? Klaassen zegt toch ook na de wedstrijd dat hij mazzel heeft gehad. Maar nee, hier is het weer de schuld van de Knvb en worden alle Ajacieden weer gematst.

Het feit dat de tegenstander iets doet, betekend niet dat eigen acties ook goed te praten zijn. Het eeuwen oude als jantje van de brug af springt, hoef jij toch ook niet te springen.

24 oktober 2016 om 23:01

Klopt Klaassen geeft het netjes aan. Het is te bizar voor woorden dat iets wat niet gezien is gevolgen kan krijgen en iets wat verkeerd gezien is maar wel waargenomen niet meer kan worden terug gedraaid. En dan maakt het niet uit om welke speler het gaat. Kortom of alles moet achteraf tot een sanctie kunnen leiden of helemaal niet. Begrijp alleen niet waarom je zegt ajaxcieden worden gematst want wat heeft ajax eraan als kramer wordt geschorst?

25 oktober 2016 om 09:23

Als ik jou zinnen lees worden Ajacieden gematst. Je haal namelijk alleen 2 voorbeelden van Ajacieden naar voren waar niks gebeurd. Vandaar dat ik dat zei.

Het heeft gewoon met gezond verstand te maken. El Ahmadi, een van de betere Feyenoorders, heeft een vriendschappelijke band met een Ajacied, Ziyech. Daar is Kramer te dom voor. Eigenlijk is het een zielepoot.

Afgaande op de foto, lijkt het me dat Kuipers de situatie al beoordeeld heeft. Kramer heeft zijn imago wel tegen. Echter moeten de regels wel voor iedereen hetzelfde zijn.

24 oktober 2016 om 18:52

Nou inderdaad. De blinde haat van sommige mensen tegen Kramer is gewoonweg lachwekkend.

24 oktober 2016 om 22:56

Ik vind niet dat je het blinde haat kan noemen. Meer gefundeerde afkeer. Zoals tegen Kazim, Toivonen en Suarez. Iedere club heeft weleens zulke mensen die universeel veracht worden vanwege vuiligheden.

Blinde haat was bijvoorbeeld op Cillessen, die behalve voor zichzelf opkomen tegen Kazim niets deed. Of Vermeer die overstapt naar een rivaal alleen omdat hij graag in Nederland wilde blijven en bij de beste club wilde spelen waar hij minuten zou maken.

24 oktober 2016 om 18:52

Gaat niet om schuldig of onschuldig. Gaat om zijn achterlijke gedrag. Het is een mafkees en jij hebt waarschijnlijk andere waarden en vind het hartstikke normaal gedrag voor een voetballer.

24 oktober 2016 om 18:57

Ik vind het ook normaal dat als er gescoord is en nog minder dan 10 minuten op de klok is dat je de bal snel wil pakken, is dat achterlijk gedrag. Wat voor een amateur psycholoog ben je wanneer je gaat zeggen dat hij iets wel of niet expres deed? Je hebt duidelijk een afkeer tegen Kramer en ja hij heeft de schijn tegen, maar in dit geval is het echt van de zotte.

24 oktober 2016 om 19:06

Het is niet normaal dat je zonder bal je loop richting aanpast en je knie zo buigt richting hoofd van de keeper. Ook niet om de bal te pakken want die lag daar niet. Maar blijf dit soort gedrag maar goedkeuren. Hij was waarschijnlijk aan het breakdancen.

24 oktober 2016 om 19:09

Natuurlijk gaat het wel om schuldig of niet. Je kan iemand die niet schuldig bevonden wordt natuurlijk niet schorsen.

24 oktober 2016 om 19:14

Knie buigt? Moet ik mijn bewegingswetenschapper er anders eventjes bijhalen, want dit is wel heel makkelijk te ontkrachten?

24 oktober 2016 om 19:25

Hoeft niet, gewoon de beelden bekijken is voldoende. Maar het heeft geen zin om met jou in discussie te gaan. Jij vind zijn gedrag prima.

24 oktober 2016 om 19:32

Je ziet toch duidelijk de beweging? Waarom praat je toch altijd weer alles goed wat fout is? Is het nou zo vreselijk pijnlijk om toe te geven dat Kramer over de schreef is gegaan? Ik kan dat toch ook over de actie van Klaassen zeggen, als hij geen geel had moest hij ook worden geschorst.

Echt bizar sommige fans keuren alles maar goed maar stel als dit een Ajacied had betroffen had je op de banken gestaan hoe erg het wel niet was. Gister nog een hele lading Feyenoorders die over Veltman heen vielen omdat hij zijn vuist in de lucht stak (gut gut wat erg!). Die praten net zoals jou hier het wangedrag van Kramer goed. Ik vind het nogmaals te bizar voor woorden wat een boter men op hun hoofd kan hebben.

24 oktober 2016 om 19:45

Nee als dit andersom zo was had ik er ook niets van gezegd. Het is eerder al triest dat je dat suggereert.

Daarnaast, welke beweging? Hij loopt richting Onana ja (omdat hij iets roept), maar waar trapt hij hem?

24 oktober 2016 om 19:57

Waar zeg ik trap als ik vragen mag? De beweging is eerst zijn looplijn veranderen naar Onana toe en daarna met de knie richting het hoofd van Onana. En het is zeker niet triest dat ik het suggereer ga anders even naar het berichtje over Veltman hoeveel Feyenoorders dat veroordelen zoiets pietluttigs en hoe zij dit verdedigen. Bizar!

24 oktober 2016 om 20:09

Knie richting het hoofd, uiteraard, zijn knie wijkt niet eens van een normale houding af. Probeer jij anders eens eventjes op volle snelheid te stoppen, kijken of jij alles in een vloeiende beweging weet te houden. Er gaat nergens een knie richting het hoofd van Onana. Hij loopt richting Onana ja, dat valt niet te ontkennen echter is het lachwekkend om te suggereren dat hij een beweging richting het hoofd van Onana maakt.

24 oktober 2016 om 20:23

hij laat echt heel duidelijk zijn been hangen richting het hoofd van Onana. Dat het geen volle kopschop is maakt niet uit. Dat hij dit überhaupt initieert is al heel vergaand. Uiteindelijk denk ik niet dat de beelden voldoende zijn voor een schorsing, maar kopschoppen is vreselijk en ik vind het maar eng als iemand het in zijn hoofd haalt dat te doen.

24 oktober 2016 om 19:26

Hij is toch nog onschuldig? Ze doen alleen een onderzoek? Schitterende slachtofferrol manouvreer je jezelf in.

Wat is dat toch een irritante gast. Dit is niet de eerste keer. Schorsen kan en moet eigenlijk. Maar daar zal feijenoord geen last van hebben. Deze irritanteling zit toch op de bank.

24 oktober 2016 om 18:53

Sinds wanneer is irritant zijn strafbaar?

Het is toch gewoon duidelijk dat ie Onana probeert te raken. Snap niet dat mensen dat hier nog gaan zitten verdedigen. Dit staat toch ook verder los van het feit dat Klaassen rood had moeten krijgen. Hij kan wel elke keer worden vrijgesproken, maar zijn naam komt toch elke keer naar voren bij dit soort incidenten. Een beetje snugger persoon zorgt er voor dat ie uit dit soort discutabele situaties blijft.

Kramer heeft hier wel te vaak last van. Hij is duidelijk een recidivist die harder aangepakt moet worden. Dat staat los van de overtreding die Klaassen maakte.

24 oktober 2016 om 19:08

Klopt want was geen klap maar een duw. Dus vrij gesproken en is er met mij niets aan de hand toch??

24 oktober 2016 om 19:22

Kramer misdraagt zich structureel in wedstrijden tegen Ajax zelfs al in zijn Ado tijd dus hij is een recidivist die harder aangepakt moet worden.

24 oktober 2016 om 19:47

Wat is dan structureel?

Eenmaal in zijn Ado tijd heeft hij een elleboog gegeven aan Cillessen. Welke momenten heb jij nog meer waargenomen tegen Ajax? Lachwekkend hoe jij hem hier wegzet.

24 oktober 2016 om 20:00

Daarmee onderken je dus al dat hij een recidivist is. En zo had Kramer nog wel meer overtredingen die rood waard waren in zijn Ado en Feyenoord tijd.

24 oktober 2016 om 20:05

Kom eens met voorbeelden dan in plaats van met loze teksten. Daarnaast onderken ik nergens dat Kramer een recidivist is, want is dit een strafbaar feit? Nee.

24 oktober 2016 om 21:44

Hij recidiveert in het opzoeken van problemen. Je hoeft niet strafbaar te zijn om te recidiveren hoor haha. Hij moet gewoon er omheen lopen ipv zo tof nog even z'n voet voor onana te planten en daarmee de indruk te wekken dat ie m wel even goed zal raken. En dan zijn er nog gasten zoals jij die het goedpraten. De objectiviteit is weer eens ver te zoeken bij de Feyenoord-aanhang.

24 oktober 2016 om 22:45

Recidiveren in het opzoeken van problemen, weer een nieuwe term gevonden?

Je mag tegenwoordig zeker nergens meer lopen op een voetbalveld om mogelijk contact te voorkomen. Laten we maar gaan korfballen.

24 oktober 2016 om 23:30

Nee hoor kerel, maar als het te moeilijk voor je is wil ik het wel voor je uitleggen? Geef gewoon toe dat hij niet zo achterlijk moet doen en zich tegen zichzelf moet beschermen door gewoon om Onana heen te lopen. Je weet toch dat Kramer niet het voordeel van de twijfel gaat krijgen na zijn eerdere verdenkingen. Wat wil je nou eigenlijk bewijzen? Denk je soms dat je reacties gelezen worden door een aanklager en dat je 'm hiermee kan overtuigen?

25 oktober 2016 om 15:14

Hij hoeft helemaal niemand te overtuigen, want de aanklager betaald voetbal heeft zichzelf wederom belachelijk gemaakt om hier uberhaupt een vooronderzoek naar te starten en vervolgens weer terug te trekken.
In dit geheel snap ik ook niet dat naar buiten wordt gebracht dat er een vooronderzoek wordt gestart, breng het naar buiten wanneer het ook kans van slagen heeft.

25 oktober 2016 om 16:13

Dat brachten ze naar buiten omdat het wel een overtreding was maar geen hele zware overtreding. Maar goed dit mag dus blijkbaar dus niet gaan huilen als het bij Vermeer gebeurd. Dit is dus een vrijbrief voor iedereen om bij een goal de keeper licht te raken met je been als je de bal maar snel wilt halen.

25 oktober 2016 om 16:48

Waar heb jij het nou over? Dat vooronderzoek is nooit gestart? Er werd gekeken of dat nodig was om te starten, blijkbaar niet. Prima, case closed. Er was aanleiding om te kijken of een vooronderzoek gestart moest worden maar daar waren een hele hoop Feyenoordsupporters verbolgen over, wat ik oprecht onzin vond. Aanleiding genoeg, maar niet genoeg om het vooronderzoek te starten.

24 oktober 2016 om 19:15

Maar als je zovaak in opspraak komt kun je toch ook niet stellen dat het een sportieve voetballer is? Daarnaast is er niet altijd geconcludeerd dat er niets gebeurd is, maar dat er onvoldoende belastend bewijs is. Dat is iets anders dan dat er niks gebeurt is.

Desondanks is het vooral de domheid van Kramer die hem in deze situaties brengt. Dit is ook weer een vrij onnodige actie. Maar ik geloof niet dat Kramer leert van dit soort dingen, dus het zal niet de laatste keer zijn.

24 oktober 2016 om 19:46

Het bewijst wel dat er iets gebeurt is, anders zou er geen onderzoek naar gedaan worden. Het bewijst alleen niet dat Kramer hieraan de schuldige is. Daar zit wel een verschil in.

Ik ben het met je eens dat het niet helemaal eerlijk is dat mensen hem op basis van die incidenten veroordelen, maar heel raar is het ook niet. Kramer roept het door die incidenten, ondanks dat hij niet schudig geacht wordt, wel een beetje over zichzelf af. Karaktermoord vind ik hier dus niet echt van toepassing.

24 oktober 2016 om 19:17

Kramer maakte in zijn Ado tijd ook al smerige overtredingen op Ajax spelers. Bij Feyenoord gaat hij daar gewoon mee door.

24 oktober 2016 om 19:28

Hahahaha vier reacties waarin je hetzelfde zegt Frtorres lekker gespam! Puntjes aan het scoren of zit het je zo diep? Hij gaat gewoon weereens over de schreef en dat de Knvb de vorige keer de aanklacht fout verwoorden maakte niet uit dat hij zijn handjes liet wapperen en daar nog een keer eerder wel succesvol voor geschorst is.

Deze jongen mag zich zelf weleens even laten nakijken, Feyenoorders zoals jij zullen wel weer alles recht praten wat krom is maar dit mag niet en hopelijk krijgt hij een mooie verdiende schorsing.

24 oktober 2016 om 19:35

Sterker nog als Kramer precies hetzelfde had gedaan in een Ajax shirt tegen Feyenoord spelers dan stond FrToress waarschijnlijk vooraan om te schreeuwen dat Kramer geschorst moest worden

24 oktober 2016 om 19:38

Gister genoeg verontwaardiging over Veltman zijn juichen gezien. Je had bijna gedacht dat hij een middelvinger of iets dergelijks opstak maar het was zijn vuist! Niet te geloven de selectieve verontwaardiging.

Voor de tegenstanders van Feyenoord is het beter als hij niet geschorst word. Altijd lekker als Kramer er in staat hahaha.

24 oktober 2016 om 19:12

Herstel, op de bank zit en in blessuretijd nog even de winnende binnen kopt. Dat is inderdaad fijn voor een tegenstander maar vooral voor Feyenoord.

Zou mooi zijn als deze vervelende man die voor zoveelste keer zich misdraagt eens wordt aangepakt

Kramer hoeft niet te doen wat hij doet. Altijd die onbezonnen acties van hem
jegens tegenstanders om deze te provoceren dan wel te blesseren. Dus verdedigers
van Kramer zijn waarschijnlijk supporters van de club waar hij voor speelt.
Dan de incidenten met Klaassen en Jorgensen. Beide verdienen rood, wel moet
ik daar aan toe voegen dat beide spelers niet te boek staan als notoire schoppers,
dit in tegenstelling tot de heer Kramer. Nogmaals, wat hij doet hoeft hij niet te doen...

Haha nu schreeuwt de helft hier weer moord en brand terwijl niemand het gisteren zag... blablabla

24 oktober 2016 om 19:54

Wat maakt dat nou weer uit?

24 oktober 2016 om 22:33

Het kan me geen biet schelen wat er met Kramer gebeurt, maar dat al die zogenaamd objectieve Feyenoordsupporters zijn gedrag goedpraten schiet bij mij in het verkeerde keelgat.

24 oktober 2016 om 23:27

@krukkie
Dat niemand het gisteren zag heeft ook met Onana te maken. Hij stond gewoon op zonder dat hij op reageerde. Bij veel andere keepers was dit een reden om te gaan rollen en naar de scheids te gaan. Had Onana dit wel gedaan dan had iedereen het tijdens de wedstrijd al gezien.

25 oktober 2016 om 06:11

Krukkie,

En nu heeft iedereen het wel gezien. Dus wat is het probleem dan?

Bizarre actie van Kramer die al vaker heeft laten zien dat hij een recidivist is. Gewoon schorsen en hij zal vast nog wel ergers een voorwaardelijke straf hebben staan nog. Niet dat Feyenoord er rouwig om hoeft te zijn, zijn "kwaliteit" zullen ze kunnen missen als kiespijn.

24 oktober 2016 om 20:29

Vorig weekend toch de 3 puntjes bezorgd....goed om zo iemand op de bank te hebben

24 oktober 2016 om 22:58

Ja je kan zeggen wat je wilt bijvoorbeeld dat het een matige spits is die teveel verkeerd in beeld komt maar als pinchhitter is hij effectief en belangrijk. Feyenoord zou hem missen als er laat een goal geforceerd moet worden.

Naar ventje en verdiend hiervoor gewoon een schorsing. En het argument 'hij raakt hem niet eens' slaat natuurlijk nergens op

Gewoon niet slim en niet nodig om zo dicht langs het hoofd te lopen dat je hem raakt. Wil niet meteen oproepen tot een schorsing hoor, maar de actie is zo onnodig.

Blijft toch raar systeem. Naar die donkerrode kaart van Klaassen kan geen onderzoek worden gedaan en naar dit wel.

24 oktober 2016 om 20:24

Eens daar moeten we ook vanaf! betekend niet dat ze dit zomaar moeten laten gaan though. Zoals ze in het engels zeggen "two wrongs dont make one right".

24 oktober 2016 om 20:28

Ik heb de beelden hiervan nog niet gezien dus daar kan ik moeilijk over oordelen. Zijn die ergens?
Ik zie nogal wat onenigheid hier. Kramer heeft wel de schijn tegen natuurlijk.

24 oktober 2016 om 20:56

Het is lastig te zeggen, hij veranderd zijn looplijn richting Onana en laat zijn been hangen richting zijn hoofd. Je kan dus zeggen dat hij met zijn knie richting zijn hoofd gaat maar een echte trappende beweging is het niet. Een onderzoek is daarom dus niet verkeerd, misschien betere beelden die een duidelijkere situatie laten zien.

24 oktober 2016 om 21:43

Je kan hem Googlen, de keywords zijn Onana, Kramer en NOS. "Kramer provoceert Onana na 1-1" is de naam van filmpje en tijd van posten is 18:19

25 oktober 2016 om 14:40

Hoewel ik het helemaal met je eens ben is dit volgens mij gewoon een fout van de scheids. Ik ken de regels niet exact uit m'n hoofd, maar de scheids heeft geel gegeven en de situatie dus beoordeeld. Volgens mij kan er dan achteraf niets meer gedaan worden. Dat het uitgerekend in Feyenoord - Ajax gebeurd schopt veel Feyenoorder tegen het zere been. Dat kan ik begrijpen, zeker als die idioot van een Kramer nog even voorbij komt. Dan krijg je helaas snel het calimero gedrag als "ja maar Klaassen zus..." en "altijd maar zeiken op Kramer zo..."

25 oktober 2016 om 19:14

Ja dat klopt. Het is al bestraft, dus geen verser onderzoek.

Verbaasd me niet dat een hoop gefrustreerde Ajacieden hier lopen te zeuren om een schorsing, kennelijk zit er toch een vorm van haat/rancune naar Feyenoord spelers. Want als we het allemaal heel objectief bekijken: Hij raakt hem niet en het lijkt me daarom onmogelijk iemand te schorsen. Maargoed....laat iedereen maar lekker zeuren en klagen over Kramer.

24 oktober 2016 om 21:45

Genieter, doe me een plexier; Google "Kramer provoceert Onana na de 1-1" daar zie je het van de zijkant, als je na dit filmpje nog kan beweren dat hij hem niet raakt weet ik het ook nietmeer, het filmpje staat op de site van de NOS.

24 oktober 2016 om 22:52

Nou, als PSV fan vind ik het echt een smerige actie. Hoe kun je in godsnaam met droge ogen beweren dat hij hem niet raakt...
En alle andere supporters die zeggen dat dit per ongeluk was... triest zeg. Hij komt van zeker 5 meter aanlopen, Onana ligt gewoon stil, en dan even lafjes je been tegen het hoofd aan tikken... bah

wat ik dan wel weer apart vind is dat dit blijkbaar (heb het zelf niet gezien) in studio voetbal is aangekaart... die hebben er altijd wel een handje van om de concurrenten van Ajax extra in de spotlights te zetten als er weer iets gebeurde op het veld...

25 oktober 2016 om 06:09

genieterr,

Zijn het dan alleen maar Ajacieden die hier vragen om een schorsing?

25 oktober 2016 om 15:28

En geen schorsing aan de broek.....heel verassend (not)....maargoed laat iedereen maar weer zeuren....

26 oktober 2016 om 19:12

Ok, maar wat is dan het antwoord op mijn vraag?

Waarom die discussie hier of hij hem raakt of niet? Google even op Kramer en Onana en je vindt een link bij de nos waarbij ook beelden van de zijkant te zien zijn. Daarop zie je dat hij hem met de enkel en de wreef raakt. Discussie of hij hem raakt of niet gesloten.

Iedereen heeft zo z'n eigen meningen, en dat is begrijpelijk. Ik vind het overdreven om hem te straffen, gezien hij Onana nauwelijks tot niet raakte. Het is gewoon een beetje een rare manier van naar de bal toe lopen.

Heerlijk al die 'neutrale' reacties hier. Als een actie waarop hij niet wordt veroordeeld, is dit het wel. Mensen die roepen over straffen van 'intenties' zijn eng. Kramer is een smerige speler, maar dit slaat nergens op

24 oktober 2016 om 23:37

Daar gaat het niet om. Het gaat om het feit dat het gros van de Feyenoordsupporters hier de verdenking al overdreven vinden en daarmee het vooronderzoek kwalificeren tot een heksenjacht. Dát is pas eng. Als iets aanleiding geeft voor een vooronderzoek (let op het woordje 'voor' is dit het wel. Hij verandert z'n looprichting, laat z'n been hangen en raakt Onana z'n hoofd, zij het niet hard, maar hij raakt 'm en het is bewust. Wat heb je in godsnaam nog meer nodig voor een vooronderzoek? Hoe kun je dat nou onterecht vinden? Of ie gestraft moet worden is een tweede, dat zoeken ze in Zeist maar uit, maar de selectieve verontwaardiging hier bij de Feyenoord aanhang is om je, zacht uitgedrukt, te doen verbazen.

Grappig te lezen hoe alle ajacieden moord en brand schreeuwen, terwijl ze de akties van Suarez met de mantel der liefde bedekte en nu de Feyenoorders bekritiseren dat zij hetzelfde doen.

Voetballers zijn vaak niet de slimste personen, maar het IQ van een gemiddelde voetbalsupporter is niet veel hoger.

25 oktober 2016 om 00:27

Ik zag toen echt bijna niemand dat vergoelijken. Alleen Jol en die werd met de grond gelijk gemaakt voor zijn uitspraak over een liefdesbeedje. Nee integendeel alle Ajacieden stonden vooraan om het te veroordelen. Ik schaamde mij kapot en met mij heel veel andere! Waarom denk je dat hij zo goedkoop weg mocht?

Waar de Ajacieden toen er boven op sprongen om het te veroordelen mis ik dit juist nu bij de Feyenoord fans. Dank je dat je dit aankaart! Want als je dit niet veroordeeld dan snap je het niet helemaal als fan. De mensen die Suarez daadwerkelijk verdedigde idem. Laat je toch niet zo verblinden door club voorkeur en sta hier tegen op!

25 oktober 2016 om 07:35

Het is ook grappig dat er geen ophef was van de beet van Sansoni bij Beerens zijn neus. Terwijl er echt niemand Suarez zijn gedrag heeft goed gepraat.

25 oktober 2016 om 08:42

Het liefdesbeetje werd wel degelijk door het merendeel goedgepraat. Bakkal was de dader en Suarez het slachtoffer dat reageerde. Maar ik heb het niet alleen over het liefdesbeetje. Het natrappen tegen Utrecht (achterwaartse trap), doorlopen op de keeper terwijl die nooit meer bij de bal kon, het midelvinger incident en ga zo maar door.

25 oktober 2016 om 11:16

Niet zo liegen 4frdedondo. Hier http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=128762

Zoals je ziet is het over, over grote deel van de Ajacieden het er compleet over eens dat hij geschorst moet worden.

25 oktober 2016 om 16:17

Doorlopen op de keeper keur je zelf goed dus dat valt af. Dat er iemand meer of minder geraakt wordt maak daar niet voor uit.

Alsof dit erger is dan de actie van Klaassen op de scheenbeen van El Ahmadi. Dat zou juist achteraf bestraft moeten worden! Daarmee kun je een been breken! Kramer raakte hem amper terwijl Klaassen hem vol raakte.

25 oktober 2016 om 06:01

Helemaal gelijk. Er is een groot deel van vooral Ajax supporters die een hekel hebben aan Kramer omdat hij overduidelijk laat blijken geen fan te zijn van Ajax. Als er dan maar iets minimaals gebeurt begint een deel ervan gelijk op Kramer te schieten. Neem van mij aan dat dit een volledig kansloze zaak is waar de Knvb niets mee kan en gaat doen. Simpelweg omdat er bijna niets gebeurt.

25 oktober 2016 om 09:24

Iets minimaals... Wat heft Kramer in godsnaam te zoeken met zijn voet bij het hoofd van Onana? Waarom kiest hij er persã© voor om geen bocht te nemen, er is nog een zee van ruimte langs Onana.

De observatie van o.a. Ajacieden heeft weinig te doen met het wel of niet een hekel hebben aan wie dan ook. Of het nou Kramer is of van mij part Bazoer, Dilberg of Luuk de Jong, deze fysieke intimidatie hoort niet op het voetbalveld thuis.

Zet alsjeblieft je subjectieve clubpetje eens af en kijk de beelden een opnieuw. (Er is ook een fragment online waar de idiote actie van meerdere kanten wordt getoond mocht je die gemist hebben)

25 oktober 2016 om 14:32

Ja dat is natuurlijk ook perfect te vergelijken. Als een randdebiel bij het "vieren" van een doelpunt express je voet laten hangen als je over de keeper heen springt terwijl je er ook omheen had kunnen lopen/je voet niet had hoeven laten hangen, of gewoon domweg te laat zijn.

Laten we eerlijk zijn: Klaassen verdiende absoluut rood. Maar of het nou voor deze overtreding van Kramer wel of niet van toepassing is, die knuppel verdiend bij voorbaat al rood omdat hij niet goed in z'n hoofd is. Het lijkt niet eens meer op voetbal wat hij speelt. Die jongen bakt er al niet heel veel van en denkt het te kunnen compenseren met volslagen idiote ellebogen, kopstoten, en natrappen.

25 oktober 2016 om 15:24

Vergelijking gaat idd niet helemaal op. De overtreding van Klaassen was 10 keer erger.

"die knuppel verdiend bij voorbaat al rood omdat hij niet goed in z'n hoofd is"

Verder is je reactie niet echt serieus te nemen dus.

25 oktober 2016 om 16:20

Dat ie 10x erger is maakt niet uit en dat is andere discussie. Maar amper raken is ook raken en 10x minder zeg je maar wel een overtreding geef je zelf toe goedemiddag.

26 oktober 2016 om 00:43

Dat is juist wel de discussie. Klaassen verdient eerder een schorsing dan Kramer. Aangezien die overtreding vele malen erger was. Als dit niet kan volgens de regels dan is wordt het wel eens tijd om die regels aan te passen!

Wat een stel kleuters zitten hier op Voetbalzone. Maar Klaassen dit..... Klaassen dat.... Alsof dat de actie van Kramer rechtvaardigt. Derksen gisteren ook al. Ja maar Klaassen......... bla, bla, bla.

Een paar weken geleden over de uitfluiten van Zlatan door Feyenoorders. Derksen, ja maar Ajax....... Dit noem ik nou kleuterklas reactie, altijd maar weer wijzen naar een ander.

Ik heb de beelden gezien en het heeft gewoon alle schijn dat Kramer bewust Onana wilde raken. Het maakt niet uit of hij Onana hard of zacht wilde raken.... de intentie is al genoeg om Kramer te schorsen. Je ziet gewoon dat Kramer zijn looprichting en passen corrigeert en vervolgens zijn knie lichtjes buigt. Elk ander speler had er voor gekozen om voorbij de keeper te rennen. Dit heeft niets met Klaassen te maken, wat overigens ook misselijk was, maar een totaal onprofessionele en gefrustreerde actie dat helemaal niets met voetbal te maken heeft.

25 oktober 2016 om 06:25

De intentie mogelijk tot een schorsing kunnen leiden maar de intentie is niet te bewijzen. De schijn is natuurlijk niet strafbaar dat is zoiets onduidelijks.
Ik ga er ook vanuit dat de knvb bakzeil haalt en niet tot vervolging over gaat omdat de intentie niet te bewijzen is.

25 oktober 2016 om 08:06

Jij moet wel een enorm bord voor je kop hebben, de commissie gaan gewoon de beelden bekijken en die zijn duidelijk zat.tel daarbij het feit dat dit zijn zoveelste incident is en je mag een serieuze straf verwachten.

25 oktober 2016 om 08:39

Niets met wat voor bord dan ook te maken.
De intentie om iemand iets aan te doen is in dit geval moeilijk te bewijzen. Sterker nog het is al heel lastig te bewijzen of Kramer Onana überhaupt raakt, mocht het te bewijzen zijn dat Kramer Onana raakt wat niet overduidelijk zichtbaar is op de beelden van achter het doel is het nog steeds niet te bewijzen dat Kramer de intentie heeft om Onana te raken.
De schijn is helemaal een zwak argument daar zal een aanklager/om nooit een zaak mee ingaan, iets wat zogenaamd de schijn heeft wordt door elke advocaat onderuit gehaald.
Ik wacht rustig af maar ik denk niet dat de aanklager een zaak tegen Kramer zal beginnen en als ze dat wel doen zal meester Joris van Benthem deze zaak waarschijnlijk met twee vingers in de neus onderuit vegen.

25 oktober 2016 om 09:34

Ook al heeft hij niet de intentie om Onana te raken (ook met zijn voorgeschiedenis van wapperende lichaamsdelen in situaties waar die niets te zoekenhebben), dan nog neemt hij een bewust het risico door met zijn voet millimeters dun over het hoofd te scheren en mogelijk het hoofd te toucheren. Dat lijkt me opzich al een duidelijke intentie waarbij er gevaar voor het hoofd van de keeper is.

Maar dan nog kun je op de beeld van rechts van het doel heel goed zien dat Kramer het hoofd van Onana links raakt. Ik zou je nogmaals adviseren om het opnieuw te bekijken.

26 oktober 2016 om 19:05

Tornado72,

Helaas heb je gelijk. Een intentie valt niet te bewijzen en bij twijfel volgt altijd een vrijspraak. dat Zal ook de enige redenen zijn dat er verder geen onderzoek wordt verricht naar die misselijke Kramer.

Ooh, en nog iets. Iemand wel of niet raken heeft totaal niet ermee te maken. Iemand slaan of alleen een slaande beweging is altijd rood. Dus of Kramer nou wel of niet Onana raakt, maakt niet uit.

Kramer moet gewoon geschorst worden met zijn idiote gedrag. En tijdrekken doet iedere keeper die een uit wedstrijd speelt. En het is aan de scheids om hiervoor een gele kaart uit te delen.

Een bepaalde looplijn richting Onana kiezen is niet strafbaar natuurlijk, en de vraag is of hij hem daadwerkelijk raakt. Ik denk dat dit voor de Knvb een niet te bewijzen zaak zou worden. zo'n zaak van; 'iedereen weet dat het zo is, maar het valt niet te bewijzen'....
Feyenoord echter, zou wel degelijk iets moeten doen met het kleutergedrag van deze man. Keer op keer kan hij het niet laten om bewust misselijke acties uit te voeren. Dat hij de schijn tegen heeft, heeft hij aan zich zelf te wijten. Het past ook niet bij een top-club die Feyenoord pretendeert te zijn, en zeker niet bij een lijstaanvoerder. Geef die man óf professionele hulp, óf verkoop hem in de winterstop.

Blijft toch een vreemd figuur die Kramer...
Of hij Onana wel of niet raakt, hij heeft toch wel te vaak van dit soort rare fratsen, hoort gewoon niet thuis op het voetbalveld!
Dat gedrag, pffff, hij leert er ook niks van lijkt het.
Hoe langer hij op de bank zit, hoe meer gefrustreerd hij misschien wel wordt, maar ja Jorgensen doet het veel beter, dus zit Kramer terecht op de bank.

Onbegrijpelijk. Absolute willekeur bij de Knvb. Dat hupje van Kramer verraad alles. Daar heb je geen beelden van op zij of van achteren te hebben

25 oktober 2016 om 13:55

verraadt...

Geen vooronderzoek. Belachelijk. De aanklager betaald voetbal die dit beoordeelt als geen zware dan wel bewuste overtreding is net zo gestoord als Kramer zelf. Ik motiveer niemand maar men moet niet raar gaan opkijken als Kramer eens een koekje van eigen deeg krijgt van een collega "prof". De Knvb werk dat nu in de hand.

25 oktober 2016 om 14:29

Niet noodzakelijk, maar in dit geval wel.

25 oktober 2016 om 15:15

Nee, maar wel als ze hun eigen spelregels niet handhaven.

Hoe duidelijk wil je het dan hebben knvb. Hoeft helemaal geen zware overtreding te zijn. Maar zijn intentie is toch zichtbaar voor iedereen. Moet je bestraffen zulke dingen hij leert er zo nooit wat van. Nu kijken hoe Feyenoord zal reageren hier op maar zullen ook wel zeggen foei Kramer niet weer doen.

25 oktober 2016 om 14:19

Een kleine lichte overtreding kunnen ze natuurlijk niet bestraffen met een schorsing. Het is geen zware overtreding zoals jezelf al zegt, wat moet Feyenoord dan voor straf opleggen? Kramer strafregels laten schrijven?
Misschien krijgt Kramer vanuit Feyenoord wel een sanctie opgelegd maar dat hoeft Feyenoord niet naar buiten te brengen natuurlijk.

25 oktober 2016 om 16:24

Maar ik lees hier overal dat het geen overtreding was en nu is het een lichte. Echt lachwekkende kleuters draai draai.

25 oktober 2016 om 20:14

Lichte overtreding als reactie op bovenstaande reactie, even verder lezen dan de neus lang is a.u.b.

Dan is het nu aan Feijenoord om dezenotoire recidivist te straffen.
Laat maar zien hoe erg je het meent met respect en sportiviteit.....

25 oktober 2016 om 14:09

Jij leeft zeker in een andere wereld? Denk je dat Ajax Klaassen zijn aanvoerdersband afpakt na die overtreding? Een voetbalclub is geen moreel kompas, ik raad je aan om je heil elders te zoeken mocht je zelf in de knoop zitten met je normen en waarden en daarvoor antwoorden/bevestiging zoeken. Er zijn een hoop religies die je daarbij willen helpen (al ben ik zelf niet zo van het geloof), maar bij een voetbalclub ben je toch echt aan het verkeerde adres.

26 oktober 2016 om 11:41

Het verschil tussen Klaassen, die rood had moeten krijgen - evenals
Jorgensen voor natrappen, en Kramer is, dat Klaassen in het verleden
zich niet meermaals idioot heeft gedragen. Kramer daarentegen heeft
met zijn regelmatige wangedrag wel een klein duwtje verdiend.
Ook de huidige normen en waarden in acht nemend. Het is maar net
wat voor de een wel en voor de ander niet aanvaardbaar is.
Bij Feijenoord kiest men meestal voor de juridische weg. Ieder zijn keus.

26 oktober 2016 om 11:47

Ja, maar we beoordelen hier overtredingen niet de speler die ze maakt. Pas als er een overtreding wordt geconstateerd kan je nog naar de speler kijken, heeft hij nog een voorwaardelijke straf staan bijvoorbeeld? De Knvb constateert blijkbaar geen overtreding die ze kunnen vervolgen, daarmee is de kous af. Als ze nu toch tot vervolging overgaan, puur omdat het Kramer is, dan zijn ze zeer vreemd bezig. Het gaat in eerste instantie om de overtreding, die wordt beoordeeld. Of de dader nou bij Ajax of Feyenoord speelt, Klaassen of Kramer heet, dat maakt natuurlijk niets uit bij de eerste beoordeling. Het is belangrijk dat je dat begrijpt pinko.

Begrijpelijk wat mij betreft. Het is een vreemde situatie op zijn best, maar ik denk dat het verleden van Kramer te veel meespeelt bij de beoordeling van deze situatie. Was Dolberg zo doorgelopen, geen haan had er naar gekraaid. Nu het Kramer is wordt er bijkans een Vindicat ontgroening van gemaakt, maar dat is het natuurlijk daarmee nog niet. Ongeacht het verleden van Kramer, zo'n voorval moet je daar los van beoordelen, anders wordt de blik te veel vertroebeld (tenzij er een voorwaardelijk schorsing staat en je wel tot vervolging wilt overgaan, dan wordt het relevant).

25 oktober 2016 om 14:13

Dus jij vindt het gewoon dat je zo doorloopt op een speler / keeper die op de grond zit ? Alleen het zo overdreven juichen richting de keeper is al een reden voor een gele kaart, laat staan het bewust doorlopen tegen het hoofd van een keeper die op de grond zit.
ik snap dat je als supporter voorkeur voor een club hebt, maar je moet ook realistisch zijn. Zelfs alle ajax supporters durven toe te geven dat Klaassen rood had moeten hebben.

25 oktober 2016 om 14:22

Of ik het gewoon vindt is niet relevant, ik ben geen spits en weet helemaal niets van al dan niet logische looplijnen. Daarbij is Kramer niet behept met zoveel lichtvoetigheid dat we ervan kunnen uitgaan dat hij alles en iedereen ontwijkt (hoewel hij Onana hier niet vol lijkt te raken). Dan hadden we die lichtvoetigheid wel teruggezien in zijn spel dunkt mij. Ik vind het een begrijpelijke reactie van de Knvb, ze kijken er naar, dat is goed want het is een wat vreemde situatie. En ze gaan niet over tot vervolging, dat vind ik begrijpelijk want er is in mijn ogen geen sprake van duidelijke opzet. De mensen die hier naar kijken zullen echt wel weten wat wel en niet door de beugel kan en wat wel en niet kans heeft op vervolging.

Nooit gedacht dat in een weekend met halve moordaanslagen op het voetbalveld dit het meest besproken incident zou zijn. Ik kan dat niet los zien van het oordeel dat veel mensen over Kramer al klaar hebben liggen. Dat de tuchtcommissie deze vooringenomenheid niet toont vind ik bemoedigend en verdient wat mij betreft zelfs een compliment.

25 oktober 2016 om 14:28

Als je naar de beelden kijkt zie je juist dat hij juist van richting veranderd, en niet van de keeper af, maar juist naar de keeper toe. Dat is het grootste probleem. Stel dat hij gewoon rechtdoor was gelopen dan had je nog kunnen twijfelen over wel of niet bewust. Je ziet bij de beelden heel duidelijk dat hij juist naar de keeper toe gaat en niet een natuurlijke looplijn hanteert.

25 oktober 2016 om 14:45

Ach, als het allemaal zo simpel was als jij doet voorkomen was er wel een vervolging uit voort gekomen, doorlopen op de keeper is immers geen licht vergrijp en schoppen tegen iemand hoofd is een bijzonder zwaar vergrijp. Als je echt zo overtuigd ben van zijn schuld en een sterk ontwikkeld rechtsgevoel hebt zou ik jou aanraden je te beraden op mogelijkheden tot beroep. Als je daar je gelijk weet te halen zal ik dat met het grootste gejuich ontvangen, omdat dat aantoont dat we een geweldige rechtsspraak hebben in Nederland, waarbij fouten, als ze worden gemaakt, hersteld worden. Ik wens je oprecht veel succes, je lijkt erg overtuigd, daar moet je wat mee doen raad ik je aan. Als je rechtsgevoel zo aangetast wordt moet je in actie komen.

25 oktober 2016 om 14:20

Begrijpelijk?? " Was Dolberg zo doorgelopen..." Wat een kulargument! De hele essentie is dat Dolberg dat niet zou doen en Kramer bewijst dit keer op keer te doen!

Als bestaat niet in sport. De aanklager maakt zichzelf volkomen belachelijk en werkt geweld op het voetbalveld alleen maar in de hand.

25 oktober 2016 om 14:28

De aanklager is een professional die dit soort zaken week in week uit behandelt. Dat wij ons oordeel over Kramer al klaar hebben liggen vertroebelt onze blik. Als de tuchtcommissie niet overgaat tot vervolging, kan je er rustig vanuit gaan dat er geen grond is voor vervolging. Want vorig seizoen heeft ons wel geleerd dat ze bereid zijn de gok te nemen met schikkingsvoorstellen die geen stand hielden na beroep. Met name bij Feyenoord hebben ze niet geschroomd dat te doen.

En dat je al aangeeft dat Kramer dit keer op keer doet geeft aan hoeveel je je laat leiden door vooringenomenheid. Dat is begrijpelijk voor de leek, maar de professionals moeten zich niet laten leiden door dit soort profilering. Daarvoor hebben we een onafhankelijke rechtspraak in Nederland, als jij over wil naar een volksgericht zal je moeten emigreren ben ik bang, in Nederland besteden we dit nou eenmaal uit aan mensen die ervoor gestudeerd hebben en hun onderbuik kunnen onderdrukken.

25 oktober 2016 om 14:30

De aanklager professioneel ? Alleen al de schorsing van 2 wedstrijden voor Antonia is al het bewijs dat deze man er geen verstand van heeft. Want is toch 1 van de halve moordaanslagen die jij zelf eerder aanhaalde ?

25 oktober 2016 om 14:40

Ja, en daarmee onderschrijf ik mijn punt. Dat ik het een halve moordaanslag vind maakt mij ook zeer ongeschikt als aanklager. Een professional kan dat beter beoordelen, want ik sluit niet uit dat ik mij laat leiden door bepaalde sentimenten richting Antonia. Bovendien heb ik geen rechten gestudeerd. En als de aanklager ernaast zit kan je rustig het voorstel afwijzen en in beroep gaan. Dan mag je jouw zegje doen, en wordt alles opnieuw beschouwd, zonder vooringenomenheid. We hebben een van de beste, zo niet dé beste, rechtspraken van de wereld, laten we dat vooral koesteren.

25 oktober 2016 om 14:53

Onze rechtspraak is een van de besten ter wereld, maar dat heeft echt precies niks met de aanklager in het Nederlandse voetbal te maken. Het zou mij persoonlijk verbazen als je als individu Kramer kunt aanklagen bij de Knvb, dus dan lijkt me je hele argument nogal onzinnig.

Over deze casus kun je van mening verschillen over een schorsing. Kramer raakt hem inderdaad zeer licht, dus er valt wat voor te zeggen om niet te schorsen.

Waar je niet over van mening kunt verschillen is dat Kramer hier slechte intenties heeft, hij laat zijn voet bewust hangen en roept ook nog iets als hij weer terugloopt.

Dat ontkennen, wat een aantal Feyenoord fans hier doen, is echt belachelijk.

25 oktober 2016 om 15:04

Oh, ik sluit niet uit dat Kramer Onana een hersenoedeem wilde schoppen. Wie zal het zeggen? Ik ken hem niet persoonlijk en wie weet had hij het wel gedaan als de kopbal van Kuijt naast gaat. Het is een vreemde jongen, die lang niet altijd het been terugtrekt. Maar we kunnen mensen niet op vermeende intenties of gedachten veroordelen. Je mag de hele dag door de meest verwerpelijke gedachten hebben en de ranzigste motivaties hebben bij alles wat je doet, dat maakt je echter nog niet strafbaar. Niet te veel speculeren over intenties of bedoelingen, de gruwelijkste misdaden in onze geschiedenis zijn begaan met de beste intenties, dat zegt uiteindelijk niet zoveel.

Hoe corrupt wil je het hebben ? Jorgensen maakt heel duidelijke een natrappende beweging en Kramer loopt heel duidelijk door op een keeper die op de grond zit. Alleen de beweging / intentie is in beide gevallen al een reden voor een schorsing.
Waarschijnlijk is de Knvb bang dat ze weer door vorm fouten verliezen van de advocaat van Feyenoord.

25 oktober 2016 om 14:15

Weet je wel wat corrupt betekent? Of weet jij iets dat wij niet weten en kan je hier iets aanvoeren waardoor wij er ook van overtuigd raken dat de Knvb hier beter van wordt?

25 oktober 2016 om 14:23

Corrupt
1) Bedrieglijk 2) Bedorven 3) Omgekocht 4) Omkoopbaar 5) Oneerlijk 6) Onbetrouwbaar 7) Rottig 8) Slecht 9) Vervallen 10) Veil 11) Verdorven

Met betrekking tot de punten 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 en 11 is corrupt hier een goedgekozen term.

25 oktober 2016 om 14:25

Volgens het woordenboek betekend het o.a. oneerlijk en onbetrouwbaar.

25 oktober 2016 om 14:34

Ik weet niet waar je dat vandaan haalt maar corruptie suggereert een beslissing van hoger af waarvan degene die die beslissing neemt ook beter wordt. Dus je zal toch echt over de brug moeten komen met beschuldigingen richting de aanklager en uitleggen op welk vlak hij of zij hier beter van wordt. Anders is jouw beschuldiging niets meer dan een holle kreet. Dat corruptie tegenwoordig te pas en te onpas wordt gebruikt om alles onder te scharen wat iemand niet bevalt betekent nog niet dat corruptie zijn originele betekenis heeft verloren. Overigens is het een onafhankelijke aanklager, je beschuldiging richting de Knvb is niet alleen ongefundeerd maar ook nog eens richting de verkeerde instantie.

25 oktober 2016 om 14:36

Het probleem Frtorres is dat het geen mening betreft. Het is feitelijk op beeld vastgelegd dat hij doorloopt op een keeper. Bewijsmateriaal waar de aanklager niks mee doet. Dat is zorgwekkend want hierdoor wordt geweld getolereerd. Mijn mening boeit niets.

25 oktober 2016 om 14:40

Als je googled kom je meerdere betekenissen van het woord Corrupt tegen. kijk o.a. op www.mijnwoordenboek.nl

25 oktober 2016 om 14:51

Janssen, als jij zegt dat iemand corrupt is moet je met bewijzen komen. Als je die niet hebt en louter vindt dat de aanklager hier een fout maakt dan zou ik een andere bewoording gebruiken dan corrupt. Met jouw gebruik van het woord kan je iemand die verkeerd voor sorteert al van corruptie beschuldigen.

25 oktober 2016 om 15:17

Het is een feit. Het beeldmateriaal toont contact.

25 oktober 2016 om 16:45

Lichamelijk contact waarbij dit echt niet meer is dan een gemiddelde duwpartij tussen 2 spelers die uit elkaar worden gehaald door de scheids. Jij doet alsof Kramer Onane heeft onthoofd. In de beelden zie ik wel contact met zijn been nadat hij Onane voorbij is. Dat een aanklager dit niet serieus genoeg neemt in vergelijking met een snoeiharde gemiste tackle of iets dergelijks kan ik begrijpen.

25 oktober 2016 om 14:26

Ik ben het er mee eens dat Kramer hiervoor niet gestraft wordt, maar ik denk toch dat we het er allemaal over eens zijn dat die jongen niet helemaal goed is in z'n bovenkamer? Ok, hij loopt enthousiast richting het doel om de bal te pakken. Waarom haal je het in godsnaam in je hoofd om dan je voet te laten hangen (wat gewoon duidelijk bewust is) om hopelijk de keeper nog ff te raken. Soms gaat het inderdaad om de intentie, en zijn intentie was duidelijk niet om alleen maar ff een feestje te vieren.

Kramer die zal wellicht denken dat de Feyenoord fans dit wel kunnen waarderen omdat het tegen Ajax is. Maar als Ajacied zijnde kan ik er prima mee leven dat Kramer zich zo blijft gedragen. Scoort voor geen meter, voegt weinig toe en staat gewoon garant voor minstens 2 schorsingen á 2-3 wedstrijden per jaar.

25 oktober 2016 om 14:27

Ik vind dat er te weinig aan de hand is om Kramer te schorsen in deze, al vind ik het wã©l een debiele actie van hem.
Je ziet hem bewust op de keeper aflopen en zn been laten hangen. Hij raakt m amper, Onana lijkt het niks te doen en wat ik zei; te licht om vanuit de knvb een straf te krijgen.

Maar het zou feyenoord wel sieren als ze hem binnenskamers eens goed de waarheid zeggen. Leuk als je gefrustreerd bent omdat je niet speelt of omdat je het niveau niet aan kan, maar dit soort dingen moet je niet doen als uitdrager van feyenoord (of welke club dan ook). Dat zou mijn mening iig zijn als ik in de TS of bestuur van een club zou zitten.

En het is geen op zichzelf staand incident bij hem, dat spreekt niet in zn voordeel

25 oktober 2016 om 14:43

Volgens mij maakt het niet uit of hij een doodschop geeft. Het gaat in eerste instantie al om de beweging. Het bewust doorlopen op het hoofd van de keeper zou toch een reden voor een schorsing moeten zijn.

Pfff ik word zo moe van deze discussies. Aan alle reacties te zien zijn er 2 verschillende brillen die men op heeft. Een Ajax bril of Feyenoord bril.
Als Feyenoorder zijnde vind ik het ook een vreemde actie/beweging van Kramer. En het is gewoon zo dom, omdat hij al onder een vergrootglas ligt door eerdere vreemde bewegingen (en wordt elke stap van hem na de wedstrijd 20x bekeken om te kijken of hij niks raars doet).
Ik zeg ook eerlijk Kramer is een vreemde vogel af en toe.

Maar tijdens de wedstrijd geeft ook Onana niks aan.

Als ze dit al gaan onderzoeken kunnen ze elke overtreding nog een keer gaan bekijken of er niks anders gebeurde.

En iedereen roept maar hoe corrupt het is, maar ik heb nog niemand met een Ajax bril op iets horen zeggen over de overtreding van Klaassen?! Of heb ik nu ook ineens een Feyenoord bril op??

25 oktober 2016 om 14:36

Ik heb juist heel veel Ajax supporters gehoord die vonden dat Klaassen rood had kunnen / moeten krijgen. Alleen is Klaassen al bestraft met geel en kan er volgens de regels niets meer aan gedaan worden.

Nu hoor ik ook veel feyenoord supporters zeggen dat er niets aan de hand is omdat Onana zo sportief is zich niet aan te stellen. Dit is volgens mij de omgekeerde wereld.

Trouwens ik heb zeker geen voorkeur voor of Feyenoord of Ajax, en er zou volgens mij veel minder discussies zijn als ook Feyenoord supporters toe zouden geven dat deze actie eigenlijk niet kon en dat Kramer goed weg komt dat er geen onderzoek komt.

25 oktober 2016 om 15:44

Ik denk dat de meeste Feyenoorders er ook zo over denken. En misschien moet Kramer van z'n club ook wel een keer extra naar een sociaal project in de stad ofzo. Hij moet er naar mijn mening in ieder geval op aangesproken worden. Maar na het zien van de beelden kan ik best begrijpen dat velen vinden dat de intentie er is, maar dat is qua bewijs ook het moeilijkste hard te maken. Dat er geen verder onderzoek komt kan ik dus wel begrijpen. Verder vindt ik Kramer sowieso niks, dus niet opstellen vindt ik sowieso prima

25 oktober 2016 om 17:21

Nou fey2 dan moet je toch beter lezen. Als alleen al in dit topic terug lees zal je zien dat veel ajacieden zeggen dat het rood had moeten zijn, waaronder ik. Maar zelfs Klaasen gaf aan sat hij rood had kunnen krijgen! Dus kan je nu concluderen dat je opmerking over klaasen dus gekleurd is ja.

Dat Kramer opnieuw ergens mee weg zou komen is voor mij niet zo verrassend. Maar dat ik niemand hoor over die trappende beweging van Jorgensen? Ach, Nederland vindt het blijkbaar aandoenlijk dat Feyenoord weer meedraait maar als dit iemand van de grote 2 was dan werd er hoogstwaarschijnlijk een heksenjacht geopend.

waarom komt deze gast keer op keer overal mee weg, ik snap dit echt niet hoor. Hij doet al tijden hele nare en rare dingen, heeft gestoorde opmerkingen zoals de horrortackle die Riedewald te verduren kreeg tijdens CL kwali's (goeie tackle oid....) en gaat keer op keer over de scheef. Hij moet alleen nog een keertje iemand opwachten in de spelerstunnel, dan is die net zo een misselijk figuur als Kazim Kazim was.

Snap niet dat Feyenoord hier zelf niet eens een keer tegen optreed, zeer onsportieve speler die telkens Feyenoord negatief in het nieuws brengt met zijn dwaze acties. Veroordeelt of niet, deze man heeft een kaartje aan zijn nek hangen in NL vanwege deze idioterie. Ik zou zo een speler nooit bij mijn club willen zien, maar gelukkig is hij een soort halfgod hierom in Rotterdam denk ik ofzo, dat ze dit allemaal maar normaal vinden in de comments hier van Feyenoorders is echt schrijnend om te zien.

Hebben we het inderdaad nog niet eens gehad over de duidelijke natrappende beweging van Jorgensen, maja, Klaassen die zijn actie ruiterlijk toegeeft als een vent is natuurlijk de grote kwaadaardige man in deze zaak...

25 oktober 2016 om 14:37

Of vond die dat nadat hij op zijn gedrag was aangesproken? Misschien zouden ze dat nu ook eens moeten doen. Maar jij weet het allemaal zo goed hoe hij alles bedoeld en dat die zo onbegrepen is blijkbaar dat het ik bijna ga twijfelen of je zelf niet Kramer bent....

25 oktober 2016 om 14:57

Kijk ik snap je wel hoor, maar als iemand zoveel dingen doet die niet thuis horen op een veld, kan je het mensen niet kwalijk nemen dat ze hem op gaan zoeken of zijn gedrag gaan veroordelen. Iedereen ziet hier dat die het bewust doet, of die hem raakt of niet, bewust doet of niet, hard of zacht doet er allemaal niet toe. Meneer staat weer met een zeer discutabel moment op de voorpagina, dat hoort niet bij voetbal, niet bij Ajax en niet bij Feyenoord. Die gozer moet gewoon een goed de les worden geleerd, maar als die overal altijd maar mee weg lijkt te komen, en Feyenoord dit zelf ook niet aanpakt, wat ik onbegrijpelijk vind, zal dit altijd zo door blijven gaan. Ik vind dat je als club niet met zo een persoon geassocieerd wil worden, en dat hier een gepaste straf bij zou moeten horen, en of dat een waarschuwing is of een boete of wat dan ook boeit me niet. Maar nu heb ik het idee dat meneer nergens op aangesproken word en maar lekker ze gang gaat, wat een zeer kwalijke zaak is.

Ik kan me de heksenjachten op bijv Toivonen of Suarez bijvoorbeeld ook nog goed herinneren. Die werden ook gezocht, maar volgens mij hadden ze dat volledig aan zichzelf te danken? Of heb je daar opeens een andere mening over?

25 oktober 2016 om 14:57

Kom nou, het verhaal dat het cynisch was, kwam pas nadat er een storm van kritiek op hem af kwam.

Vind je zelf niet dat je je in allerlei rare bochten moet wringen om Kramer te verdedigen? Prima dat je het geen schorsing vind, dat kan. Maar je moet ongeveer blind zijn om niet te zien dat Kramer een kwal is met nare trekjes.

25 oktober 2016 om 15:09

We beoordelen de acties niet de personen Gtootod. Dat is echt een belangrijk gegeven. Dat Kramer nog weleens tegen een schorsing aanloopt sluit ik allerminst uit. Maar daarvoor moet hij wel een duidelijke overtreding maken. Louter het gegeven dat het een kwal met nare trekjes is zal niet voldoende zijn. Godzijdank, want dan zaten er een hoop mensen vast in Nederland .

Schandalig. Op de beelden die wij te zien krijgen lijkt Kramer toch echt nog even zijn voetje tegen het hoofd van Onana aan te schoppen. Is een potentiele schop tegen het hoofd van een speler niet zwaar genoeg om op z'n minst een onderzoek in te stellen? Wat een flutaanklager daar bij de Knvb. Als Kramer onschuldig is, prima, maar laat dat dan uit een fatsoenlijk onderzoek blijken.

25 oktober 2016 om 15:17

Beelden zeggen genoeg lijkt me. Hij schopte niet tegen zijn hoofd, dus er is niets strafbaars gebeurd.

Case closed.
Het is duidelijk dat de actie van Kramer te minimaal was om er iets mee te doen.

Hoe je tegen deze actie aan kijkt ligt aan de clubvoorkeur ben je pro feyenoord dan vind je het prima dat hij geen verder onderzoek krijgt. En ben je anti feyenoord dan vind je het raar dat het zelfs zonder onderzoek wordt afgedaan. Mocht het precies omgedraaid zijn geweest en Klaassen dit bij Jones gedaan hebben. Dan hadden de Feyenoorders moord en brand geschreeuwd en hadden de Ajacieden gevonden dat er niks aan de hand was. Dit is toch een eeuwige discussie waar we niet uit gaan komen.

25 oktober 2016 om 14:47

Helaas blijft dit wel het probleem. Er zijn weinig supporters, maar ook weinig clubs die zo sportief zijn een niet gekleurde mening te geven.

25 oktober 2016 om 15:27

Maar juist daarom heb ik even naar de reacties van vorig jaar gekeken toen er werd beweerd dat er meerdere Feyenoorders rood hadden verdiend ook met benenbrekers. (dat werd beweerd, niet mijn woorden). Toen reageerden het over grote deel dat er niks aan de hand was en dat het een mannelijke wedstrijd was, hooguit geel. Nu doet Klaassen iets wat in mijn ogen niet door de beugel kan en dat geeft hij zelf ook toe. En nu is het volgens dezelfde groep schandalig.

Dit geeft dus aan dat het wel degelijk met club voorkeur te maken heeft en er helaas weinig mensen echt objectief kunnen kijken. Als een speler van Ajax zo bewust (hij veranderd van looprichting) tegen de keeper zijn hoofd was gelopen na een doelpunt had ik er vrede mee gehad als hij geschorst zou worden.

Ik heb het al eerder aangegeven: schorsing was voor mij ook helemaal niet nodig. Daar doet ie net even te weinig voor. Wel vind ik het erg vreemd hoe hij op Onana af loopt en - zo lijkt het - zijn been laat hangen om de keeper te raken. Onana had maar even zijn hoofd omhoog moeten doen en het had er allemaal heel anders uit gezien. Niet slim van Michel, het leek op een "bewussie". Lijkt me sowieso goed dat Feyenoord met hem gaat praten. Dit was niet nodig. Overigens mag je best wat naar een keeper roepen als hij een hele tijd heeft staan tijdrekken en je voor tijd op gelijke hoogte komt. Hoort bij het spelletje. Laat het daar dan bij...

25 oktober 2016 om 16:56

Exact, de hele issue was ook niet dat hij geschorst moest worden volgens velen, maar dat zoveel Feyenoordsupporters hier zogenaamd objectief zijn en het nader bekijken van de beelden als een heksenjacht zagen. Dã¡t was wat mij in ieder geval dwarszat. Hij verandert z'n looplijn, laat z'n been hangen, raakt Onana. Allemaal bewust. Maar dat er verder naar gekeken wordt is dan onzin? Hoeveel aanleiding heb je in godsnaam nodig? Dat er geen verdere vervolging plaatsvindt kan ik prima vrede mee hebben, maar het leek me wel logisch dat er verder naar gekeken werd. Iets waar het merendeel van de Feyenoordsupporters het weer eens niet mee eens was. Verder ben ik het helemaal met je eens. Case closed, en nu ga ik uit naã¯viteit zeggen dat ik hoop dat -ie nu eindelijk z'n lesje heeft geleerd.

Er is naar gekeken en weer niet gevonden.. 😥😂 in de beelde kun je zien dat hij hem aait. Maar dan kunnen we bij elke overtreding een schorsing gaan uitdelen. Niets aan de hand keeper heeft er ook geen last van.
Hoop dat ie er woensdag een paar inprikt

Een trappende beweging is genoeg voor rood staat in de regels
Raken is bijzaak

Hier doet hij beide dus Feyenoord komt wederom goed weg

Ik snap wel dat er geen vervolging komt. Ik vind het ook geen trappende beweging, maar een bewuste beweging om de keeper nog even aan te tikken. Hij zet zijn voet bewust voor de keeper neer, zodat hij hem nog even kan schampen zoals de beelden laten zien, daarnaast roept hij hem ook nog wat na op de terugweg. Schorsing of geen schorsing, Kramer is echt een onwijs misselijk mannetje en ik zou me kapot schamen als zo'n figuur in mijn team zou rondlopen.

Zelfde dus als destijds met Cillessen die bidons naar Kazim gooide. Zielig, triest, niet wenselijk, maar te weinig om te gaan schorsen.

Laten we maar stoppen om over Kramer te praten.
Iedereen met gezond verstand ziet dat deze recidivist een fors probleem met zijn gedrag heeft, niet goed genoeg is voor de top en dus vanzelf binnenkort via een achterdeur naar een kleine club of buitenland zal verdwijnen. Dit soort idioten moet je gewoon niet op de Nederlandse velden willen hebben.

Als Ajacied ben ik meestal niet objectief in dit soort situaties. In dit geval kan ik ermee leven dat Kramer niet vervolgd gaat worden. Ben wel van mening dat hij binnenskamers te horen krijgt dat zijn gedrag niet past bij de koploper van de Eredivisie. Er komt al genoeg agressie van de tribune. Het is aan de spelers om hier geen schepje bovenop te doen maar juist het sportieve te handhaven. Ik vrees dat Kramer er niks van heeft geleerd, het blijft een rare vogel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren