De Toekomst
Algemeen
Vrienden (111)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 30 augustus 2010
  • De Toekomst
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 35.588
  • jaar (--)
  • 111
Persoonlijke berichten
30 november 2013 om 17:18
#117

Geen interesse om m'n vinding op het middenveld van psv van kritiek te voorzien, merk ik?

1 december 2013 om 01:29
#118

Haha een diplomatieke wijze om naieviteit aan te stippen. Je hebt waarschijnlijk gelijk al zou ik het best een helft willen zien, als er echt gescoord moet worden.

Toch bedankt voor de reactie! En excuses voor m'n ongeduld:)

1 december 2013 om 14:00
#119

Ja dat zouden normaal gesproken de talenten 'erachter' moeten zijn he. Heel goed dat ze zich ontwikkelen (vloet 4 uit 8 in jong psv, niet onverdienstelijk inderdaad voor een middenvelder!) in elk geval, maar neem je geen risico door ze nu voor de leeuwen te gooien? Als ze mee zakken in het niveau breek je misschien hun huidige vorm.

Dat was ook eigenlijk mijn primaire reden om het binnen de huidige groep te zoeken, en dan vol op de aanval. Zodat de ergste druk eraf is na een overwinning en de basis van de spelersgroep dat zelf heeft afgedwongen. Mijn hoop was eigenlijk gewoon: met Bakkali op het middenveld en Depay op links heb je zo veel aanvallende kwaliteiten (talent iig) dat je er in drie kwartier/een uur meer moet kunnen maken dan tegen kan krijgen. Tegen Feyenoord zou ik het niet proberen trouwens, eerder tegen bv. een RKc of een dergelijke club.

Maar het maakt niet uit, voorlopig zal Cocu Toivonen nog wel aanhouden dus zal mijn oplossing zeker niet geprobeerd worden haha. Met Vloet zou hij het voorbeeld van de Boer op de meest consistente manier volgen dus laten we daar maar op hopen. Voor Psv dan

13 december 2013 om 08:38
#120

Beste De Toekomst,

Je bericht op mijn persoonlijke pagina had niet gehoeven hoor want ik snap zeker de frustratie wel en zo erg was het ook weer niet. Je was het niet met mij eens en dat zal vast vaker voorkomen en daarnaast heb je er terecht de pest in dat Ajax niet door is. Dat je dat een beetje afreageert door wat feller de discussie aan te gaan zal mij een zorg zijn zolang je het maar normaal doet en niet mij of anderen persoonlijk gaat aanvallen en dat deed je absoluut niet. Ik vind en vond alleen dat er wel erg overdreven werd gereageerd door sommigen en dat ik even een tegengeluid moest laten horen. En dan weet je dat daar reacties op gaan komen :)

Overigens had ik exact dezelfde discussie vlak na de wedstrijd ook face-to-face met een van mijn beste vrienden en die reageerde nog veel feller. Moet kunnen lijkt me en waarschijnlijk zou ik net zo fel reageren.

Groet en no hard feelings
Dammie

14 december 2013 om 16:24
#121

Heey man,

Ik ben nu even Duits voetbal aan het kijken, daarna neem ik het even door op mijn gemak zodat ik je antwoord kan geven. Hopen dat Mainz doet wat PSV niet doet.

Tot zo!

14 december 2013 om 17:54
#122

Met die hard psv-ers bedoel je neem ik aan ook jongens als Tiborr, Oleguapa en stratumseind? Maar goed om er inhoudelijk op in te gaan, klopt het dat Brands alleen deze zomer goed werk heeft geleverd, verderest niet echt. Maar ik snap wel waarom hij niet ter discussie staat: angst. Angst op verkeerde beslissingen te nemen die misschien wel in het voordeel kunnen leiden van de club maar tot een heleboel negativiteit in de media. Verder mag het nieuwe beleid(dat voor geen knikker werkt) ook niet ter discussie staan. Naar mijn mening is het gewoon pure angst.

Er staan wel een paar fouten in:
Marcelo werd gehaald voor 2,8 miljoen en verkocht voor 2,85 miljoen.
Strootman werd gekocht samen met Mertens voor 13 miljoen, dus beide zeg maar 6,5.
Hiljemark was 2,4 miljoen, dus 2 ton duurder.
Jozefzoon was maar 3 ton.
Voor Marcus Berg werd een huursom van 1 miljoen euro betaald.
Jermaine Lens koste 5 miljoen, Dirk Marcellis ging eruit voor 2 miljoen compensatie anders was het 7 miljoen geweest.

Maar Maher komt nog wel en Narsingh ook, vergeet niet dat Narsingh 10 maanden geblesseerd is geweest. Verder is Wijnaldum ook op de weg terug dus misschien dat hij nog wat compenseren. Maar het is gewoon veel te veel geld, echt zonde gewoon. Van sommige jongens snap ik het aantrekken voor zulke bedragen ook niet.

Brands heeft nog een hoop goed te maken, maar dat gaat nog wel even duren.

14 december 2013 om 19:47
#123

Trouwens hoop ik dat Sanders en Brands na dit jaar opdonderen, een nieuwe wind met echte clubmensen zou goed zijn. Van Nistelrooij, Zenden, Kolkka en Ooijer een vaste functie geven bij de teams waar ze nu stage lopen. Een RVC met van Breukelen ondersteund met mensen die er echt verstand van hebben, zoals René Eijkelkamp, Ronald Watterreus, Tommie van der Leegte en puur om nuchter te blijven denken Berry van Aerle. Nieuwe TD zou ik toch graag een duo willen zien. Het klinkt raar maar ik denk aan Mark van Bommel en Gerald Sibon. Twee hele slimme mannen, die precies weten wat ze willen. Voorzitter: Hans Westerhoff. Verder wil ik ook Fredje Bouma een functie zien hebben, maar wat zo weet ik niet. Sef Vergoosen als een soort Spijkerman functie bij Ajax. Ik denk dat dit een oplossing kan zijn. Vind jij ervan?

14 december 2013 om 19:54
#124

Haha, ik had jouw nieuwe reactie nog niet gelezen.

Het is inderdaad een teken van zwakte, als we er uit komen is het een teken van sterkte. We komen er wel uit, maar dat vereist geduld, geduld wordt uiteindelijk beloond. Wie weet dit seizoen, wie weet over twee jaar.

Ach, ik kan wel gaan lopen stressen, maar daar heb ik ook niks aan. Aan al het negatieve zit ook het positieve. Door dit zijn vele fans weer met twee benen op de grond gezet, want de walhalla van augustus van iedereen werd ik gewoon misselijk van, omdat ik me al realiseerde dat een terugval niet lang zou duren. Eerste keer dat ik dat zag was Milan uit, maar ik dacht kan gebeuren, maar het was dus geen toeval. Na de wedstrijd tegen Cambuur wist ik het al zeker, maar als ik dat hier ga roepen ben ik een Gloryhunter, daar heb ik ook geen zin in.

Ben vrij nuchter van mezelf, daardoor blijf ik ook rustig en bekijk ik alles positief.

14 december 2013 om 20:54
#125

Reden 1: Dat is ook waar, maar ik ben al langer voorstander dan dat Ajax ermee begon. Als 10-jarig jochie begreep ik het al niet. Maar de media gezien hun berichtgeving altijd subjectief in plaats van objectief, daar trek ik me niks van aan. Moeten ze bij PSV nu ook doen, maar helaas bezwijken ze iedere keer weer aan de druk als de media komt, dat is een gedeelte van de problemen. De media hoeft niet alles te weten.

Reden 2: Ik denk juist wel dat deze mensen een visie overeens kunnen worden. Ze meesten hebben met elkaar samen gespeeld, zijn ook vrienden van elkaar. Er is naast Hiddink nog een iemand die dat kan, Eijkelkamp, maar ik denk niet dat hij op de voorgrond wilt.

Reden 3: Cocu straalt niks, maar dan ook helemaal niks uit van de profvoetballer die hij ooit was. Mijn vertrouwen en respect zou hij overigens altijd behouden, ook in tijden van tegenspoed. Brands heeft echter het vertrouwen al opgezegd, maar nog meer mensen het vertrouwen in Brands. Als Cocu opstapt, moet de hele directie opstappen, maar dan kom je nog dieper in de problemen. Weer een nieuw bestuur, weer een nieuwe leider, weer een nieuwe visie. Zoiets moet worden opgebouwd, dus zeg maar plek voor plek vervangen. Zo kan het plaatje steeds perfecter worden samengesteld. Met deze zin realiseer ik me ook dat mijn idee niet helemaal zou werken.

Reden 4: Een koopclub die de eigen jeugd een kans gaat geven, maar als we serieus nadenken, wat is eigen jeugd dan nog tegenwoordig. Ik wil die mannen gewoon op de een of andere reden bij de club betrokken hebben, want die hebben een hart voor de club, beter dan die vizieloze mannen die er nu rond lopen. Liever falen met mensen met een hart, dan falen met mensen die geen verstand hebben.

Jonge spelers kopen is ook een optie, maar ik weet niet wat het idee is. Toch denk ik ook steeds meer, ga handelen! Twee goede degelijke backs een linksbuiten om Depay rust te kunnen geven. Het interesseert me verder geen rotreet, om het maar even plat te zeggen.

Thanks in ieder geval!

15 december 2013 om 08:48
#126

Nou ja, misschien is het meer hopen dan beter weten. Zoals ik hierboven al aan geef had ik als klein jochie al mijn bedenkingen waarom oud-spelers niet bij de club werden betrokken. Zijn de symbolen van de club, meer als dan we nu hebben. Hiddink zou wel bondscoach worden, maar Eijkelkamp hoop ik gewoon dat hij komt. Net als Tommie van der Leegte. Niet echt bepaald een ijdelheid die ze hoog moeten houden. Je zegt net tegen de verkeerde dat van Bommel een nare man is(nee hoor, ben zelf wel fan van hem, maar ieder zijn eigen mening).

Van Bommel zou het in de toekomst zeker kunnen, maar nu wil hij eerst zijn cursus trainer betaald voetbal afronden. De vraag is waar, bij PSV of bij München. Zelf hoop ik bij Psv. Cocu en van Bommel zijn ook bevriend, maar durven elkaar boven alles te zeggen, positief of negatief.

Vergoosen moet naar mijn inziens ook een rol binnen de club krijgen, die heeft er een goede kijk op. Verder gewoon een rustige man die het niet erg vindt om op de achtergrond actief te zijn. Langeler doet zijn werk uitstekend, geniet iedere week van zijn columns op de PSV-site. Eerlijk, neemt geen blad voor de mond en staat klaar voor die jonge gasten. Zeer belangrijk.

Daar kan het misgaan, niet alleen Faber. Als je alleen Faber doet kan v.d. Weerden zich gepasseerd voelen en dan kan je weer allemaal gezeik krijgen. Gewoon allebei of geen van beide. Dat is naar mijn inziens beter.

Zenden gewoon als assistent, heeft bij Chelsea naast Benitez al goed werk geleverd. Bouma, Nistelrooij en Kolkka als scout zou kunnen, maar ik zie dat die laatste twee niet zo snel doen.

Brands ontslaat Cocu niet zomaar, want anders komt hij in de problemen te recht, aangezien het zijn idee was, moet hij ook weg als Cocu weg is. Immers hadden ze allemaal dezelfde filosofie, als dat mislukt faal je allemaal.

Zelf hoop ik ook dat PSV wint, al kan ik niet kijken. Gewoon een top drie met Ajax, Feyenoord en PSV is het beste. Af en toe een keer een uitschieter van een ander is prima, maar uiteindelijk gewoon de grote drie die de dienst gaan uitmaken. Daarom snap ik ook niet dat er hier fans zijn die hopen dat PSV degradeert, beetje krom. PSV-Ajax wil je toch zeker niet missen, of Feyenoord-PSV. Allemaal prachtige wedstrijden waar je hele seizoen naar uitkijkt. Verder gun ik Vitesse en Twente het beste, maar qua status en al kunnen ze nooit aan die drie tippen.

Echter moet PSV er nu wel werk van gaan maken, anders loopt het niet goed af.

Ja, inderdaad lekker praten. Succes met schrijven, lees het wel als het online staat .

15 december 2013 om 18:42
#127

Thanks!
Maar eerlijk gezegd had ik dit wel een beetje zien aankomen.
Bij de wedstrijden tegen Vitesse en Chornomorets zat ik op de tribune en heeft Cocu zijn middenveld filosofie aangepast (ipv de punt naar achter met de punt naar voren;) iets wat ik al tijden heb geroepen als je mijn berichten hebt gevolgd) en was PSV het grootste gedeelte van die wedstrijden de dominante ploeg.
Het team van PSV is daardoor veel beter in balans en sluiten de linies ook beter aan.
Als je speelt met Toivonen en Maher dan is er gebrek aan omschakeling en levert elke counter in principe gevaar op.
Opvallend is dat Cocu een keer eerder met de punt naar voren heeft gespeeld en dat was tegen....... Ajax. Kennelijk heeft hij daar geen lering uit getrokken.

15 december 2013 om 19:16
#128

Tja, het middenveld van Psv....

Eigenlijk beschouw ik Maher en Wijnaldum niet als twee dezelfde middenvelders.
De omschakeling bij Wijnaldum is veel beter verzorgd dan bij Maher en in principe is de postitie van rechter middenvelder voor hem de beste positie.

In feite heeft PSV eigenlijk spelersmateriaal waarvoor 4-4-2 het meest geschikt is (met een ruit op het middenveld) of zelfs een 4-2-3-1.
Depay is nmi zonder meer een vaste keuze voor de twee of de een voorin.
Het liefste zou ik PSV zien spelen met Schaars, Hendrkx (als hij deze vorm doorzet), Maher en Wijnaldum in de middenveld ruit.
Met dit viertal is er een veel beter balans in het team en kunnen de tegenstanders veel moeilijker 'tussen de linies' spelen wat PSV de afgelopen maanden nederlaag op nederlaag kostte.
Voorin Depay en Park voor het onmiddelijke resultaat en Narsingh op de lange termijn (je kunt aan hem merken dat hij er een jaar uit is geweest).
Met Park heb je bovendien dhet voordel dat je 4-4-2 of 4-2-3-1 kunt spelen.
Achter mag het van mij zo blijven staan met een uitzondering.
PSV zou echt de transfermarkt op moeten gaan voor een fatsoenlijke rechtervleugelverdediger.
Noch Arias, noch Brenet zij in staat om op resultaat te spelen.

Aangepast op 15 december 2013 om 19:23 door oleguapa.

22 december 2013 om 19:58
#129

Bij deze van harte gefeliciteerd met het behalen van de wintertitel door jouw club.
Dat moet een extra goed gevoel geven voor de komende feestdagen.

Bij mij is dat iets minder, want ook vandaag heb ik vanaf de tribune een tweede helft meegemaakt die absoluut niet om te pruimen was.
Afin, we zullen maar afwachten of de komende rustperiode nog speciale krachten losmaakt voor de 19de januari...

Prettige dagen!

22 december 2013 om 20:37
#130

Volgens mij zijn er nog kaartjes te verkrijgen bij Ticket Unlimited (€75,-), maar dat weet ik niet zeker.

Ikzelf heb nog een kans(je) op een uitnodiging van een van de sponsoren (in vak 107, meen ik).
We wachten af....

Aangepast op 22 december 2013 om 20:38 door oleguapa.

26 december 2013 om 14:44
#131

Wil je nu echt dat Pröpper naar Ajax komt? Eerder hadden jullie al interesse en toen was hij niet goed genoeg, hehe. Liever dat onze jeugdspeler in Arnhem blijft anders komen er weer Ajacieden dat Vitesse geen jeugdspelers(3 nu die basis zijn) heeft. Jullie wilde de vorige ook al gaan claimen (van Ginkel) en dat heeft ook beter uitgepakt dat ie niet kwam.

Verder niet beledigend bedoeld maar ik hoop toch dat Vitesse na 10 jaar ze niet meer hoeft te verkopen aan andere clubs en nu eens van de opleiding mag genieten;) nu al helemaal met het nieuwe trainingscomplex!

Aangepast op 26 december 2013 om 14:47 door MonsieurM.

26 december 2013 om 15:16
#132

Probleem is alleen dat ik liever goede spelers van andere clubs zie komen dan dat ze vertrekken! Al helemaal als ze jongens van de stad zijn zoals Pröpper. Verder staat hij nog wel onder contract en kan hij een verbeterde krijgen deze maanden.

Dat Leerdam nog wou komen na dat akkefietje met van Leeuwen verbaasde me wel enigszins maar ik ben er niet minder blij om. Blijkt toch aardig wat te kunnen op een positie die hij eigenlijk bij Feyenoord niet wilde spelen.

Eerlijk gezegd had ik van Ginkel nu liever bij Ajax gezien dan nu op de bank/tribune zitten bij Chelsea. Ik hoorde ook van Chelsea bronnen dat hij eigenlijk liever naar Ajax wilde maar dat Mourinho e.d hem toch een beetje hebben zitten pushen. Zie hem toch ook als een jongen van de club en het is jammer dat Chelsea ook interesse had en gewoon veel meer te bieden heeft dan Ajax want nu gaat een enorm talentvolle speler eventueel verloren. Pröpper stond trouwens, bij mij, te boek als een groter talent dan van Ginkel vroeger alleen komt het er nu pas uit. Mentaal gevalletje denk ik. Ben het trouwens met je eens dat van Ginkel een betere houding heeft wat betreft het team dan Maher;) die graag het mannetje wilt zijn bij Psv.

Aangepast op 26 december 2013 om 15:20 door MonsieurM.

26 december 2013 om 15:46
#133

Geen idee waar je nu eigenlijk op doelt wat betreft de contracten, het is mij niet bekend dat Pröpper zijn contract afloopt? Hij heeft naar mijn weten gewoon een contract tot 2015 die binnenkort verlengt gaat worden. (En snel Googlen zegt mij hetzelfde!?)

Ook over het contract van Havenaar zijn ze in overleg en hij mag wel blijven maar er moet echt wel wat bij komen. Zo breed is het niet allemaal qua selectie en het zou fijn zijn mochten wij eens wat kopen van de Uefa.

Ik weet niet in hoeverre je Ibarra volgt maar hij speelt niet echt goed en rent een beetje als een blinde over het veld, qua inzet zeker niet de minste maar of je dat nu wilt hebben als rechtsbuiten als je betere hebt staan? Lage rendement en voor wat er aan salaris (en Ffp!) vrijkomt moet er toch wel wat beters te halen zijn. Kan net zo goed Tighadouini of Darri een kans krijgen. Het is jammer dat Chanturia ook niks geworden is en na zijn dramatische optreden zie ik het ook niet meer goedkomen bij Vitesse.

Het is dan wel zo dat onze selectie aardig dun wordt Ibarra hoeft niet weg als hij eens wat meer naar links gaat kijken als ie over de snelweg wat het rechterflank heet rent...

26 december 2013 om 16:56
#134

Tsja, ik denk toch dat een andere speler die uit een EU land komt wat beter is voor de toekomst of hij moet hoog aangeschreven staan bij andere clubs zodat we goed aan hem kunnen verdienen. Bedoel, het is geen nietsnut want hij heeft toch wel goede dingen gedaan en mooie goals gemaakt. Zou het ook niet erg vinden mocht hij gewoon blijven.

Chanturia mag je wel overnemen trouwens, graag zelfs. Ik blijf het zeggen! Echt een groot talent maar een mentaliteit van niks, misschien dat Frank er wat mee kan want hij werd als goudmijntje gezien... of Bosz moet hem a-la-Pröpper kunnen omtoveren. Hupperts zou misschien wel een goede voor ons zijn voor naast Ibarra mocht Ajax hem niet wegkapen;) plus hij is al gewend om in geel-zwart te spelen.

Ik lees op Vitesse Inside(en andere nieuwssites) dat Propper`,s contract 2015 afloopt en hoop dat dit dus ook gewoon klopt want Pröpper op zo`,n manier verliezen zou natuurlijk doodzonde zijn;) geeft ook compleet het verkeerde signaal aan de supporters natuurlijk.

Wat dat betreft is het ook leuk om in de gaten te houden of het trainingscomplex wat directere jeugdtalenten over kan laten stromen van andere clubs die anders weggezogen zouden worden door Ajax of Feyenoord. Zou zelf ook graag zien dat een talentje zoals Kallon (spits van 17 jaar) ook gewoon eens op het veld wordt gegooid maar zover zijn we nog niet.

Zit wel hele verhalen te tikken op je profielpagina maar ik zie dat je dat wel gewend bent, haha. Het is wel een stuk fijner dat er steeds meer mensen zijn die anders naar Vitesse beginnen te kijken.

Aangepast op 26 december 2013 om 17:07 door MonsieurM.

26 december 2013 om 19:35
#135

Ten eerste ben ik zelf al blij dat mijn club nog gewoon bestaat dus alles wat er eigenlijk na 2010 gebeurt is in mijn ogen mooi meegenomen want mocht Vitesse niet meer bestaan houdt voetbal voor mij ook wel grotendeels op.

Verder ben ik juist blij met hoe het vergeleken met de afgelopen jaren gaat al is het niet hebben van een shirtsponsor een groot gemis en juist de reden waarom er zoveel Chelsea-huurlingen rondlopen. Het is namelijk de bedoeling dat ze meer gericht keken in plaats van voor meerdere posities spelers verhuren maar het was nu eenmaal nodig omdat Vitesse niks mocht kopen vanwege de Financial Fair Play (Al zijn sommige buitenstaanders hier sceptisch over). Hierdoor wordt misschien de huidige situatie wat duidelijker en waarom het zo'n gerommel lijkt.

Toch spelen sommige huurlingen al een tijdje bij Vitesse zoals van Aanholt (januari 2012) en Kakuta (zomer 2012) en is er dus wel een duidelijk plan voor de huurlingen. Natuurlijk groeit de club nog (in mijn ogen wel iets té snel) en moet er dus gebouwd worden aan een selectie;) wat lastig gaat als je als clubs niks kan halen. Verder is het zeker niet zo dat ze moeten spelen dus als ze niks toevoegen dan zitten ze ook maar de toerist uit te hangen in Arnhem (bv Davila). Tuurlijk zitten er ook uitblinkers tussen met name Piazon en mindere mate Atsu. Kakuta is ook toegevoegde waarde maar was geblesseerd in het begin en was hij net voor de winterstop fit om te spelen.

Ook bouw je niet zomaar een trainingscomplex van 11 miljoen om het dan vervolgens toch bijna niet te gebruiken voor eigen jeugd. Dit is toch wel het enige feit was mij het meeste vertrouwen geeft in de plannen van Vitesse omdat het eigendom is van de club en is dus een prima investering in onze toekomst. Bosz heeft ook aangegeven dat Vitesse wel wat te vertellen heeft ook qua spelers die overkomen maar hoeverre dit waar is dat weten natuurlijk alleen de belangrijke mensen al is er weinig reden tot wantrouwen.

Dat je Vitesse een vage club vindt kan ik wel begrijpen en wie nou uiteindelijk wat doet is mij nu ook niet altijd even duidelijk want het schuift allemaal maar lekker door daar. Ook qua spelersgroep kan het gaan veranderen maar dan met name van Aanholt die een stap hogerop gaat met zijn huidige vorm. Kakuta had weinig gespeeld vanwege een blessure maar zelfs toen hij fit was, was hij nou niet altijd een uitblinker. Hutchinson/cuevas/junior valt weinig over te zeggen of die zullen blijven maar geen van de 3 spelen dus het zal niks beïnvloeden alhoewel er nog een 2de seizoenshelft te gaan is. Piazon en Atsu is sowieso lastig te voorspellen want mocht Vitesse CL-voetbal halen dan zie ik ze wel blijven want dat die 2 bij het huidige Chelsea aan de bak komen is klein.

Eigenlijk noem je verder met Qazaishvili (goede opkomend talent en speelt hier al een tijdje), Pröpper, Havenaar, Chanturia (talent maar slechte mentaliteit) gewoon spelers die eigendom van Vitesse zijn en waarschijnlijk zullen blijven. Ook Vejinovic is aangetrokken en die zal zeker ook blijven al kan je nooit uitsluiten dat er een kapitaalkrachtige club langskomt voor welk speler dan ook, daar heeft iedereen in de Eredivisie last van en niet specifiek Vitesse. Wel grappig dat je van der Struijk benoemt die eigenlijk voor spek en bonen meespeelt onderhand en deel uitmaakt van het 'oude' Vitesse. Bij mij is het wel een cultheldje alleen is het risico op een hartaanval stuk groter wanneer hij deel uitmaakt van de verdediging, haha.

Ik snap het kritiek verder niet zo want er staan bij ons gewoon best wat Nederlanders in de basis waarvan eigen talent met een paar gehuurde spelers. Wat natuurlijk heel relevant is voor een fan van bv. NAC want daar spelen allemaal talentjes uit hartje Breda.

Leuk dat je de voedselbank-actie als een goed iets ziet en niet als een wanhopige poging om het stadion te vullen die overigens gewoon vol zat eind vorig eeuw. Het duurt gewoon even voordat mensen terugkomen na ruim 10 jaar wanbeleid, helemaal als er een Rus opeens de eigenaar is kijk je toch even de kat uit de bomen voordat je nog een keer eraan gaat branden. Al zitten er nog steeds 18,000 mensen wat eigenlijk ook al heel lang zo is en zelfs nu wilt het nog niet echt vollopen. Maar zoals Bosz heb ik daar wel vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Vitesse heeft nu even een iets te groot stadion waar 26,000 man in kunnen waarvan sommige stoelen niet eens verkocht worden waar de camera op gericht staat dus dan lijkt het nóg leger.

Al met al valt het mee en is er veel onduidelijkheid maar kan je in sommige dingen toch wel vertrouwen hebben want het kon altijd erger. En mocht dan iedereen dan toch gelijk hebben en wordt de hele zooi verwijderd dan zijn de laatste stuiptrekkingen naar boven gewoon leuk meegenomen! Genoeg materiaal om te verkopen mocht het dan toch gebeuren denk ik waardoor we op z'n minst gewoon een middenmoter worden. Positief blijven zien, hé. Als Vitessenaren zijn we wel wat gewend na het Aalbers-tijdperk.

Het zou alleen fijn zijn als buitenstaanders nou gewoon aan ons overlaten wat nou onze identiteit is want of het nou Hollywood of Chelsea aan de Rijn is, dit blijft gewoon mijn club. Toevallig is de vlag van Arnhem blauw-wit en hoeft het eigenlijk alleen maar de thuis en uit-tenue om te draaien, haha.

Ik ben zelf ook kritisch op Vitesse en kijk er zelf ook met een schuin oog naar, maar ik zie het misschien door een geel-zwarte bril. Na een 120 jaar bestaan mogen we dan misschien toch weer eens hopen op een kampioenschapje in Arnhem in de nabije toekomst en hoe dat gebeurt zal weinig uitmaken. Al zul jij misschien anders denken!

Neem je woorden liever als bezorgdheid dan kritiek en ik bedank je voor je aandacht mocht je zo ver gekomen zijn. Je krijgt wel een kratje als Vitesse #1, niet alleen in Gelderland, maar ook in Nederland is!

~

30 december 2013 om 21:02
#136

Zo nu en dan reageer ik nog wel, maar door mijn uitstekende bijdrage en nette en respectvolle reacties ben ik benaderd. Het was een aanbieding wat ik niet kon weigeren. Ja ik zag dat jij een tijdje geleden ook mod was, jammer dat je het niet hebt vol gehouden. Verder bedankt :)

14 januari 2014 om 21:35
#137

Wat verwacht je van zondag?

14 januari 2014 om 22:24
#138

Oefenwedstrijden, vooral in de winterstop, beschouw ik als overbodig. Een heleboel duels worden kapot gewisseld in de tweede helft. Ajax had bijvoorbeeld met gemak van Galatasaray en Trabzonspor kunnen winnen, maar dat is niet gebeurd. PSV won van Lokomotiv Plodiv(bulgarije) en van Augsburg werd verloren. Verder won Feyenoord van Excelsior en verloor het van Basel. Twente en Vitesse hebben niet echt bijzondere wedstrijden gespeeld(een kleine up,date van het oefenprogramma voor je ) Maar jullie hebben inderdaad thuisvoordeel, maar daar geloof ik niet zo in.

De transfermarkt vind ik altijd heel leuk, er gebeurd altijd van alles met transfers die je niet verwacht en totaal niet zag aankomen. Moisander had het jaar voor hij naar Ajax vertrok nog interesse van Psv, maar PSV ging niet verder dan 2,5 en AZ wilde 5. Nu hebben jullie hem voor 4 gehaald geloof ik. Van Ginkel was inderdaad jammer, maar ik denk echt wel dat hij het gaat maken bij Chelsea. Wat een geweldige voetballer is dat zeg, zo jammer van zijn blessure, want hij speelde al regelmatig. Narsingh is voor jullie inderdaad heel erg jammer, dat is het enige wat jullie echt missen, een echte rechtsbuiten. Maar er komt toch zo'n jongen aan uit de jeugd, die had afgelopen week nog gedebuteerd Knisha geloof ik dat hij heette.

Het aantrekken van Ruiz vind ik ook een rare beslissing. Jozefzoon, Bakkali, Narsingh en Park kunnen daar spelen, het wordt te vol. Wat ik verwacht dat ze gaan doen is dat Bakkali het half jaartje afmaakt bij Jong Psv, lijkt me voor hemzelf wel beter, of wat meer rust in zijn koppie te krijgen. Jozefzoon wordt hopelijk verhuurd, maar het is afwachten aan wie en/of wat. Verder vind ik dat Narsingh, Park en Ruiz basiswaardige spelers zijn. Maar ik kan me op dit moment geen logische opstelling voorstellen. Het enige wat ze hadden moeten halen is een goede linksback, maar ik kan me zo een twee niet indenken wie.

Vitesse kan ik me nog indenken, die hebben met het vertrek van Kakuta toch een belangrijke speler zien vertrekken, al hoewel hij wisselspeler was, speelde hij regelmatig. Maar inderdaad, drie spelers, ik vraag me af waar Bosz die wilt neerzetten, want het wordt ook daar erg vol.

Verder ben ik wel benieuw wie en/of wat de degradatiekandidaten gaan aantrekken, want die hebben ook de nodige spelers nodig. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht. Ik vind de strijd om degradatie altijd spannen, misschien wel net zo spannend als het kampioenschap, iets minder dan misschien, maar het blijft spannend.

Ik hoop natuurlijk op een overwinning maar zoals je zegt moge de beste winnen en als jullie dat zijn kan ik daar prima mee leven. Mijn leven gaat wel verder, volgende week weer een wedstrijd, AZ thuis, ook erg lastig, nogmaals succes :)

19 januari 2014 om 21:59
#139

proficiat

19 januari 2014 om 22:55
#140

Die aanname uit de lucht.. Is Klaassen eerder zo dichtbij Bergkamp gekomen qua 'touch'?
Mooiste momentje van vanmiddag, mee eens?

9 februari 2014 om 20:16
#141

De column van Cruijff over de opbouw en de verkeerde trend dat verdedigers tegenwoordig de opbouw verzorgen.

Edit: Stom vz laat de link niet zien, google maar op 'nederland volgt verkeerde trend'

Aangepast op 9 februari 2014 om 20:19 door Adonai.

9 februari 2014 om 20:52
#142

Precies, de middenvelders lopen zich niet goed vrij, maar als ze vrij staan worden ze ook niet ingespeeld. Frank de Boer lijkt graag te willen opbouwen via de verdedigers, met ook een inschuivende CV. Ik vind het frustrerend om te zien, want we weten dat de spelers het wel kunnen. Ik heb veel respect voor De Boer maar ik vrees dat hij hier gewoon zijn team op een verkeerde manier laat spelen.

10 februari 2014 om 00:02
#143

@ De Toekomst

Belachelijk dat je 'supporters' noemt, die kritiek durven te uiten. Aan ja-knikkers heeft niemand iets. Alsjeblieft die is voor jou !!

Vraagje: Van hoeveel competitiewedstrijden in de Eredivisie heb jij nu genoten de afgelopen 2 seizoenen ?? En neem dan in ogenschouw dat we de hoogste begroting hebben de breedste selectie, de beste trainersstaf en één van de betere jeugdopleidingen.... Kun jij die wedstrijden even voor me opnoemen ?

En heb jij een verklaring waarom we al geruime tijd moeilijk scoren en winnen ? De titls zijn prachtig, maar ik zie ook graag goed voetbal !!

10 februari 2014 om 21:21
#144

Dank voor je reactie !

Je hebt er duidelijk een andere mening over Ajax dan ik, hetgeen ik respecteer. De onvoorwaardelijke liefde voor Ajax is er bij allebei.

Het tactische aspect is zeker interessant. Maar het huidige (schuif)voetbal van Ajax geniet zeker niet mijn voorkeur. Het lijkt erop dat ze in mindere wedstrijden veel gemakzuchtiger zijn. Ik zou meer bravoure, snelheid, diepgang en technische vleugelspelers en goals willen zien.

Graag weer terug naar de tijd dat de tegenstander al met 1-0 achter staat zodra het bordje Amsterdam in zicht is. Vol pressie spelen gepaard gaande met mooie acties. Liever met 5-3 winnen dan met 2-0. Ook onder Frank de Boer is dit mogelijk mits hij een fatsoenlijke buitenspeler en een felle rechtsback tot zijn beschikking heeft. Ik vind het beroerd om te zeggen, maar in die stinkstad lopen 2 voetballer waaraan Ajax een enorme behoefte heeft;) Janmaat (drive + voorzet) en een Boetius (snelheid + techniek + voorzet).....

Maar goed, we houden van ons cluppie in goede en slechte tijden. And in Frank, we trust :)

27 februari 2014 om 22:40
#145

Jij snapt het beleid. Gelukkig bestaan er nog mensen die snappen dat het oogsten van het Cruijff beleid 4/5 jaar duurt

9 maart 2014 om 20:47
#146

Mogen mensen bij jou ook een andere mening hebben zonder dat je daar op een arrogante of beledigende manier op in gaat?

23 maart 2014 om 12:29
#147

Ha, ha, tot mijn genoegen zie ik dat jij nog wel eens berichtjes van me leest (depay...).

Maar alle gekheid op een stokje... de wedstrijd tegen Twente ga ik met meer dan normale belangstelling volgen, omdat ik benieuwd ben hoe de Boer zijn team door dit competitieloze weekeinde heenloodst na Cambuur en Nac.
Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat zo'n vrij weekeinde in het voordeel van Ajax is.
Nu wordt het ritme namelijk onderbroken en dat kan zijn weerslag hebben, zeker van een ploeg die op dit moment meer met zichzelf dan met de tegenstander worstelt.

23 maart 2014 om 15:10
#148

Mooie reactie van je over Depay.
Ik ben zelf op dit moment nog iets minder enthousiast omdat zijn voortzetting uit een actie nog lang niet altijd efficient is.
Ben wel onder de indruk van de motivatie van Depay om de top te willen halen en dat zie je ook in wedstrijden en het trainingsveld..
Die gozer is constant bezig met in zichzelf te investeren (bijv. een persoonlijke, uit eigen kosten betaalde dietist) en verbeteringsdrang (bijv. urenlang bekijken van video-analyses van zichzelf om zijn 'faalmomenten' op te sporen).

23 maart 2014 om 15:50
#149

Ik zou natuurlijk een hele verhandeling kunnen houden maar veel beter is het om de info rechtstreeks te lezen van Hoofd Jeugdopleiding Langeler (ik ben niet snel onder de indruk van personen in het betaald voetbal, maar voor hem maak ik toch een uitzondering).

De columns van Langeler kun je terugvinden met de volgende link:
http://www.psv.nl/nieuws/nieuwspagina/.....
Column-Art-Langeler-Internationale-wedstrijden-1 (linkdelen aan elkaar knopen..)

Onderaan deze laatste column vind je links naar voorgaande columns.

Nog twee zaken die ik op persoonlijke noot wil toevoegen:
Langeler is bepaald geen bureau-functionaris. Hij is voortdurend aanwezig bij de coaches van de jeugdelftallen en evalueert bijna dagelijks met als doel om er uniformiteit in te krijgen.
Langeler was niet alleen een bewuste keuze van Psv, maar ook Kalezic.
Kalezic is met name een opleidingscoach en een vakman als het erom gaat in het bijbrengen van mentale weerbaarheid (dat ontbrak er nog wel eens aan bij de PSV jeugdelftallen, vandaar dat Kalezic het 'voorportaal' van PSV onder zijn hoede heeft).

Het zijn allemaal bewuste keuzes, ook omdat er sprake is van meerjarige contracten van functionarissen bij de Opleiding.

P.s.
Ook al zou Ajax van Twente verliezen dan nog is het kampioenschap van Ajax voor mij een zekerheid.
Onverwachte uitslagen komen voor in de voetbalsport, maar wonderen niet.

Aangepast op 23 maart 2014 om 16:04 door oleguapa.

23 maart 2014 om 15:53
#150

Om wat meer te weten te komen hoe iemand in elkaar steekt, kan ik je van harte het zeer openhartige interview met Depay aanbevelen in de VI van deze week, nr. 12 van 19-3.
Liefst 5 pagina's (108 ev.) die een goed inzicht geven in de mens en voetballer Depay.

24 maart 2014 om 16:25
#151

Ik las je reacties in een paar PSV topics en vind dat je echt goede reacties plaatst, mag gezegd worden!

30 maart 2014 om 13:18
#152

Geen probleem hoor. Je kan niet iedereen onthouden.

Maar had zat er gisteren niet in. Door 2 fouten van Rekik staat je binnen 2 minuten ineens achter met 1-2.
We hadden nog wel een penalty moeten hebben in de slotminuten, maar een gelijkspel was ook niet terecht geweest.

Maar 2e kunnen we nog altijd worden.
Ik hoop dat jullie vandaag winnen van FC Twente en hopelijk verliest Feyenoord ook punten , maar dat zie ik niet gebeuren tegen Gae. Maar we moeten ook nog tegen Feyenoord en dan moeten we winnen.

Succes vandaag.

30 maart 2014 om 18:42
#153

Gefeliciteerd, kerel, met het kampioenschap van Ajax, want dat is nu wel zeker.
Het is je van harte gegund.

6 mei 2014 om 16:05
#154

Nog van harte met het kampioenschap he:)

1 oktober 2014 om 15:01
#155

Hey vriend, ik wil gerust uitvoerig in gaan op uw verhaal in het 'getint' Bakkali draadje, maar ik verwacht dat de moderators heel dat stuk terecht gaan verwijderen.

1 oktober 2014 om 15:23
#156

Et voila, ze hebben het verwijderd en de initiële tekst trouwens aangepast. Het woordje 'getint' hebben ze geschrapt.

Natuurlijk was dat racisme. Racisme-light, maar toch toch racisme.

'jood' is ook geen racistisch woord. Maar jood verbinden met iets fout, wordt plots wel racistisch. Je wekt immers de suggestie dat alle joden met dat 'foute' verbonden zijn.

Zo moet je het bekijken.

1 oktober 2014 om 15:49
#157

Ze hebben het ondertussen volledig weg gehaald hoor. Of die kerel een ban aan zijn broek heeft, dat weet ik niet.

Weet je zijn nick nog?

26 november 2014 om 08:17
#158

Een hele late reactie, maar ik wilde alsnog op je bericht reageren.

Ik citeer even een stukje van je bericht.

'jongens als Van der Hoorn, Duarte, Zimling en Viergever lijken op dat gebied toch gewoon een achterstand te hebben die duidelijk moeilijk te overbruggen is voor spelers die niet (deels) door Ajax zijn opgeleid, terwijl ik zie dat jongens die wel (deels) opgeleid zijn bij Ajax zich veel sneller aanpassen en zich ook veel sneller ontwikkelen.'

Dit was heel goed te zien gisterenavond. Zowel Viergever als (in korte tijd) Zimling, laten duidelijk zien dat zij niet het niveau aankunnen.
Ik zie ook persoonlijk liever eigen jeugd fouten maken, dan een breedte aankoop die simpelweg het niveau niet aan blijkt te kunnen. Een jeugdige speler mag van mij vaker ervaring opdoen op een hoger niveau als de CL (net zoals Riedewald dat deed tegen Barca). Je ziet inderdaad dat die spelers het spelpatroon snel herkennen en makkelijker meedraaien in het elftal. Ook dat ze het niveau sneller aankunnen. Eigen jeugd spelers zijn vrijwel altijd spelers die echt een band hebben met de club. Een breedte aankoop is vrijwel altijd een passant en tijdelijk bij de club betrokken.
Gelukkig hebben we daar al progressie in geboekt, met dank aan onze gierige Overmars.

Wij Ajacieden zijn lange tijd heel kritisch geweest op hem, maar het mag toch echt gezegd worden, dat het beleid zijn vruchten gaat afwerpen.
Ik heb daar in ieder geval het volle vertrouwen in.
Zoals je zelf al zei, de aangekochte spelers (die bijna allemaal banken of zelfs tribuneklant zijn) zullen op zeer korte termijn alweer vertrekken. Aangezien zij een aflopend contract hebben of gehuurd zijn. Sana en Duarte zullen beiden wel transfervrij vertrekken en zowel Moisander, Sightorsson als Schöne zullen (naar alle waarschijnlijkheid) deze winter verkocht worden. Zimling zal aan het einde van het seizoen weer terugkeren bij FSV Mainz.
Mochten deze spelers daadwerkelijk allemaal vertrekken, dan staan er toch alweer leuke spelers klaar om hun op te volgen.

Wat betreft onze jeugdspelers zelf, ben ik toch wel tevreden. Kishna lijkt het licht gezien te hebben. Ook gisterenavond speelde hij zeker geen slechte wedstrijd, al zie je wel dat hij flink aan moet poten.
El Ghazi speelt al weken lang zeer goed en lijkt toch wel een vaste kracht te zijn nu. Wat mij betreft mag hij zeker blijven staan op de vleugel.
Fischer zal in Februari naar alle waarschijnlijkheid weer wedstrijdfit zijn. Laten we daar in ieder geval op hopen, want die concurrentie is alleen maar goed. Ook zeer nodig als Schöne daadwerkelijk verkocht word.
Riedewald mag wat mij betreft vaker afwisselen met Serero op de controlerende positie op het middenveld. Daar speelde hij zeer aardig de keren dat hij daar mocht spelen.
Deze jongens schat ik toch in als vaste basisklanten op korte termijn.
Jongens als Cerny, Nouri, van de Beek, Muriç, Tete, Bazoer en Menig zijn al mooie spelertjes om naar uit te kijken. Ook Eiting heeft me afgelopen tijd verbaast.
Toch ook weer zonde dat bijvoorbeeld een Meleg dan weer weinig speeltijd krijgt bij Cambuur.
Ik had meer van die jongen verwacht.
De Sa zal denk ik (net zoals bijv Lukoki en Dijks) verkocht worden aan het einde van dit seizoen.
Ik verwacht niet dat de Boer nog veel hoop heeft in die jongen.

De toekomst ziet er in ieder geval zeer goed uit, qua aankomend talent en het spel dat ze laten zien in de jeugdelftallen. Hopelijk mogen een aantal van die jongens al hun debuut gaan maken dit seizoen. Dat zou helemaal mooi zijn.

13 maart 2018 om 17:28
#159

Dank voor het compliment. Ik voel me vereerd.

Overigens is je vingerwijzing wel terecht. Ik heb alleen een bechrijving gegeven van het Nederlandse recht. Deze zaak wordt beheerstdoor het Italiaanse recht. En hoewel daarin veel gelijkenissen zitten met ons rechtssysteem (dat via de Franse Code Civil afstamt van het 'romeins recht'strikt genomen niet echt het 'recht' dat de Romeinen hadden maar een afleiding van het Middeleeuwse Romeinse recht (de periode rond het jaar 1000 waarin de oude Romeinse wetten zijn opgeschreven)) is het inderdaad niet hetzelfde.

Hoe dan ook: wordt vervolgd!

16 juli 2018 om 14:40
#160

Ik snap die hele situatie met Younnes en Napoli en zijn afgewezen invalbeurt nog steeds niet, ik zoek iemand eigenlijk die me dat kan uitleggen en daar heb jij wel een goede status voor?

28 januari 2020 om 17:31
#161

Dan word het vatziuper

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 26 januari
Willem II wil Mohamed Taabouni huren van Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren