bliek
Algemeen
Vrienden (9)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 6 april 2010
  • bliek
  • 192 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 7.928
  • 42 jaar (14-1-1979)
  • 9
Persoonlijke berichten
22 april 2010 om 14:13
#1

geeft niet van je foutje(y)

4 mei 2010 om 10:36
#2

Ben het met jou eens, te vaak zie je provocerende Feyenoorders of Ajacieden.
Je kan het wel zien aan de topic, maar wat is arrogantie precies?
Iets waar je zeker van bent, we hebben een mooie historie mogen we toch over praten?

10 augustus 2010 om 08:17
#3

Doen je hoofdletters het niet meer? En je interpunctie ook niet?

20 juni 2012 om 17:14
#4

Iemand doe nog nieteens een zin tot een goed einde weet te brengen heeft iets te zeggen over falende communicatie?
Daarnaast lijkt het wel of je continue de copy and paste knop gebruikt in vitesse topics. Die eerste twee 'zinnen' gebruik je standaard. Lachwekkend en treurig tegelijk.

2 augustus 2012 om 11:15
#5

Haha.. Uit Strijen nog wel!

Thuis haven van Quick haha..

Zo ben je het niet eens met elkaar en zo weer wel haha

2 augustus 2012 om 11:26
#6

haha ja idd thuis haven quick heb wel aardige connectie mee.
Nee idd maar ja forum is ook voor discussie toch haha.

2 augustus 2012 om 12:01
#7

Ja, klopt heb een ex gehad in Strijen en heeft daar toen stage gelopen.

Wel goedkoop zo via quick ze was stagaire en deed heel de zomer colectie ontwerpen haha..

Maar wel een gezellige buurt daar!

En klopt als iedereen het eens was werd het zo saai op een forum.

12 januari 2015 om 20:12
#8

Hey Bliek,

Hoe sta je tegen de vernieuwing van de Kuip dan? Ik heb gelezen over een uitbreiding naar 60 a 70.000 plekken, en die gaan zeker niet eens in de twee weken vol zijn. Ik denk nooit, tenzij er een grote europese wedstrijd is.

13 januari 2015 om 19:01
#10

Hey Bliek,

Ik heb er een beetje een gemengd gevoel over, maar ik begrijp je beweegredenen. Ik heb zo iets van een vreselijk grote capaciteit is prachtig, voor grote wedstrijden en europese avonden. Maar tegen bijvoorbeeld een Heracles, zit de Arena niet helemaal vol. En dat ziet er inderdaad niet zo fraai uit dat ben ik het met je eens, maar wat ze gewoon moeten doen is al die klote lelijke grachten dicht maken. Dat zou zoveel bijdragen aan de sfeer, daar ben ik overtuigd een stap is gezet met de Oostgracht.

Door ouderdom van de Kuip is dat zeker? Dat de Kuip niet helemaal gevuld mag worden. Af en toe ben ik ook op fr12.nl te vinden, en van andere clubs. Op dat soort sites zie je namelijk veel meer clubgericht nieuws, en dat gescheld met 020 k*t j*den etc kan ik vermakelijk om lachen.

Ja ik dacht laat me je een berichtje sturen, vond het wel een leuke discussie die je aansneed in een topic weet niet meer precies welke. Bovendien lees ik je reacties vaak, en die zijn vaak objectief en zonder blinde haat naar de grote aartsrivaal toe..

4 maart 2015 om 19:25
#11

Hey Bliek,

Ja dat is zeker Piershil lig nog wel een eindje uit de buurt.
Ik heb namelijk in het verleden nog gewerkt in Strijen .
Zeg we blijven op de hoogte ik ben benieuwd wat er bij Feyenoord gebeurt afwachten.

21 april 2016 om 04:05
#12

bliek 18 april 2016 om 22:32 #154favoriteimportantadd
Suljemani denk dat het allemaal wel losloop. Denk dateer spelers zijn die zich veel erger gedragen. Laten we voorop stellen het is. Iet slim wat hij doet. Maar laten we nou ook eerst eens een keer naar de aanleiding kijken. Zelfde verhaald als toen bij van de Pavert die geef een elleboog in een zij word niet bestraft nee naar kramer komt een onderzoek. Afgelopen zaterdag zelfde verhaal tuurlijk gaat kramer de fout in maar waarom hoor ik niemand over reijnen en lindgren volgens mij ook niet echt slim. Vind het te simpel om dit steeds uit te lichten en de aanstichters te laten gaan. Zou hij straf krijgen prima Feyenoord kan het prima opvangen dus zou het geen probleem vinden . Echter het gaat mij puur om het feit dat het niet alleen Kramer is maar er zijn 2 aanstichters ga die dan ook eens straffen . En dan nog eens nee het Mag niet maar om nu de musical de stervende zwaan uit te beelden gaat me ook net te ver. Mietjes cultuur leven we in en maar klagen dat het Nederlands voetbal niks meer voorstelt en zwak is.

--------------------------------------------------...
Bliek

Ben het wel met je eens, dat Pavert toen ook bestraft had moeten worden dat is wel zo eerlijk namelijk.

En Lindgren en Reijnen waren ook zeer zuigerig bezig, maar mij gaat het erom dat die Kramer. Zich maar keer op keer, laat gaan op negatieve wijze hij moet zich gewoon niet laten provoceren. Het lijkt je allemaal niet veel uit te maken, maar als Kramer zo doorgaat zal zijn gedrag jullie een keer echt benadelen.

Je zou toch denken dat zo een jongen leert van zijn fouten? Bovendien zullen scheidsrechters hem nog meer in de gaten houden..

25 april 2016 om 02:06
#13

Haha Goedenacht inmiddels,

Ja ik snap wel wat je bedoelt hoor, maar door al die gebeurtenissen met Ado. Hebben veel Ajacieden,waaronder mijzelf moet ik toegeven heerst er een grote anti Kramer cultuur. Maar alsnog lijkt die jongen niet te snappen dat hij op zijn tellen moet letten, en wordt Feyenoord een keer benadeeld.

Ik vind het super lief van je, maar we zijn alles behalve kampioen. Ik moet maar zien of we drie punten van Twente pakken, zo denderend vind ik ons niet spelen en kwalitatief zijn we ook niet super.

Jij gefeliciteerd met de beker, meer dan terecht! Onze supporters, en die van Psv in mindere maten zijn vaak in een slecht daglicht. Maar die van Utrecht vond ik vreselijk, en dan ook weer misschien wel de meeste sympathieke voetballer Vermeer werd de dupe---

14 mei 2017 om 20:57
#14

Hey Bliek, graag gedaan man! Geniet van deze mooie dat, voor jullie dan. Haha =) Daar stond ik niet eens bij stil, bij dat verdelen van Champions League gelden. Iedere supporter wil het liefst zoveel mogelijk, geld binnen halen voor zijn of haar club. Dus dat begrijp ik heel goed, erg dubbel. Thanks anyway!

23 oktober 2020 om 04:37
#15

bliek22 oktober 2020 om 19:54 #313suljemani dit is wat ik vanavond in een ander gesprek ook zei en toen werd je boos op mij. Toen lag de prestatie aan de tegenstander hadden geen zin en dergelijke. Nu zeg Boskamp precies hetzelfde maar verpak het anders en dan heeft hij gelijk. Dat snap ik niet.boos? Nee joh, je weet toch inmiddels dat ik je erg waardeer als mede lang gediende en ondanks we rivalen zijn. Was meer wat geagiteerd omdat ik vond, dat je het in tegenstelling tot Boskamp meer liet overkomen. Dat Klopp bij wijze van spreken 3-0 voor stond in de Arena, omdat de buit al binnen was en kat in het bakkie. En ik vond het iets wat vervelend, dat men vergat leek het dan dat Liverpool niet eens zelf had gescoord. En dat Klopp gewoon duidelijk voor een gelijkspel naar de Arena was gekomen, maar ik las ook weer heel veel dat Liverpool geen zin had en dat soort kreten.maar goed ik was natuurlijk ook nog iets wat in de emotie, misschien lag het ook daaraan excuses dan. Geen flauw idee waarom, maar hoe Boskamp het verwoorde was ik het wel in zijn geheel eens.fijn weekend man!

26 oktober 2020 om 02:04
#16

Heey Maatje!

Haha ik ook hoor af en toe, dat hoort erbij toch een beetje over en weer jennen. En zeker wij als Ajax en Feyenoord supporters, zolang er inderdaad gewoon respect voor elkaar is. Daar ben ik het helemaal mee eens.

Haha ja, ik heb inderdaad een hele andere kijk op mijn cluppie. En ik durf om tegen eigen supporters in te gaan, maar ook om heel kritisch te zijn op mijn eigen club. En dan word je vaak belaagd door eigen supporters of nep Ajacied genoemd. Maar dat zal me een zorg zijn, ik pas me voor niemand aan en heb al een jaar of 10 mijn eigen stijl. Net hoe jij dat ook hebt, en ieder ander op dit soms gekke forum.

27 oktober 2020 om 04:21
#17

Haha ja, eigenlijk moet ik dat ook wel erkennen. Maar ik denk alleen de eerste twee maanden ofzo, maar daarna realiseerde ik me al snel om geloofwaardig te blijven. Moet je niet doen alsof je club heilig is, en zeker ook een keer toe te durven geven als je mis zit. Maar zeker ook om kritisch te zijn op je eigen cluppie als dat nodig is.

Dat aanbod kreeg ik om mod te worden, maar toen ik las wat het allemaal inhield heb ik vriendelijk bedankt. In mijn normale leven heb ik het al behoorlijk druk, en bovendien ben ik niet altijd even objectief en wil ik vrij kunnen reageren. Je weet zelf ook hoe snel je een Ajax, Feyenoord of Psv Mod predicaat krijgt zo simplistisch maar goed.

Ik ben tevreden zo, had lang geen complimenten uitgedeeld was het helemaal vergeten. Als iemand een sterke reactie plaatst over welk onderwerp of artikel dan ook. Geef ik diegene een compliment, daar ben ik op zich al tevreden mee.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 23 juni
Genoa heeft met Olympique Marseille gesproken over een langer verblijf van huurling Kevin Strootman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren