Frikx
Algemeen
Vrienden (51)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 21 juli 2009
  • Frikx
  • 198 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 15.086
  • jaar (--)
  • Amsterdam
  • 51
Persoonlijke berichten
13 februari 2012 om 19:37
#91

God wat ben je toch een lastig figuur, dat ik nog serieus met je in discussie ga. Op de profielpagina's mag veel meer omdat je dan niet ontopic hoeft te reageren + je niemand ermee lastig valt behalve degene naar wie je het stuurt. Ik zeg niet dat alles mag op de profielpagina, ik zeg dat daar méér (!) mag. Leer gewoon even lezen joh.

Verder heb ik geen trek in je eindeloze gezever, discussies met jou kunnen tot in de oneindigheid duren omdat je zo een dogmatische blik op zaken hebt. Dat ik zeg dat ik niet wil dat je mij publiekelijk als moderator afvalt is heel normaal, als je namelijk klachten over me hebt als moderator stuur je een bericht naar de Hoofdmoderators en ga je dat niet op de topics posten.

Ps;) ik noemde je Frixkje omdat ik dat zo lief vind klinken!

14 februari 2012 om 12:08
#92

1. Ik ben niet voor Suarez. Ik vind Suarez een smerige rat maar ik vind Evra net zo goed een smerige rat. Ik ben gewoon tegen Mancunians die Evra blijven verdedigen terwijl Evra net als Suarez een verachting van de voetbalsport is.

2. Ik hoef mij als moderator helemaal niet buiten de discussie te houden. Het feit dat ik moderator ben betekent niet dat ik geen mening mag hebben.

3. Ik mag groene randjes uitdelen aan wie ik wil zolang het maar uitgebreide en onderbouwde reacties betreft. Ik mag dat omdat ik Bewezen Lid en Moderator ben. Jij mag dat niet dus het lijkt me ook frappant dat jij mij gaat vertellen wie ik wel en niet groene randjes mag geven.

4. Ik vond King_eric zijn reacties ook sterk, echter was ik het er niet mee eens omdat ik vind dat hij de situatie maar van 1 kant bekijkt dus geef ik hem geen groen randje. Er zijn genoeg United supporter die ook de Bewezen Lid status hebben die hem een groen randje kunnen geven als ze zijn reacties zo goed vinden. Moet je nagaan, als jij je wat beter had gedragen was je waarschijnlijk zelf allang bewezen lid geweest (je had al 200 punten + hele goede Ce's geschreven) en had je groene randjes kunnen uitdelen aan iedereen die het met je eens was.

14 februari 2012 om 12:39
#93

Het één sluit het ander niet uit Frikx. Je houdt jezelf weer eens dom (of is het dan misschien geen act?). Ik geef alleen groene randjes aan reacties waarvan ik vind dat ze die verdienen. Als ik dat fout beoordeel zullen andere moderators mij op de vingers tikken. Als ik aan iedereen met een goed onderbouwde reactie een groen randje moet geven kan ik op elk topic wel 30 groene randjes uitdelen en dat gaat niet gebeuren. Dus ik maak voor mijzelf een selec,tie aan wie ik wel en niet een groen randje geef en dat mag ik, omdat ik een Bewezen Lid ben. Jij mag dat niet omdat jij het niet bent.
Ipv zo te zeuren over hoe ik mijn compliment-functie gebruik zou je zelf ook weer gewoon normaal kunnen gaan reageren, je provocaties achterwege laten en proberen zelf de status Bewezen Lid te verkrijgen.

En kijk mijn vorige reactie, ik bekijk het juist niet van 1 kant, ik vind allebei de heren smeerlappen. Hoe kun je dan zeggen dat ik het vanuit 1 kant bekijk? Gast, ik heb helemaal niets met United en ook helemaal niets met Liverpool. Dat Suarez toevallig 3 jaar bij Ajax heeft gespeeld kan me ook geen zier schelen. Sneijder is een jeugdproduct van Ajax en dat vind ik ook een eikel dus hoe kun je nu zeggen dat ik vooringenomen reageer en de zaak maar van 1 kant bekijk? Ik ben objectiever in deze zaak dan jij en alle Mancunians en Liverpool supporters bij elkaar.

14 februari 2012 om 13:51
#94

Ten eerst vind ik het vrij triest dat Evra gaat lopen zeuren dat Suarez wat racistische dingen tegen hem heeft gezegd. Zoals Blatter ook al zei, wat er binnen de lijnen gezegd wordt moet daar ook blijven (behalve als het écht over de schreef gaat). Dat Suarez zijn opmerkingen dieptriest waren is wel duidelijk maar om nou te gaan klagen bij de FA dat Suarez zo gemeen was tegen Evra? Ik vind dat zwaar overdreven.

Daarnaast blijft elke United supporter negeren dat Evra zijn hand naar beneden bewoog toen Suarez langs kwam lopen. Ik snap heel goed dat Suarez toen wellicht dacht van 'nouja fuck it, dan niet joh'. Vervolgens gaat Evra, diezelfde vent die zijn hand naar beneden bewoog, Suarez aan zijn arm trekken om zo alle schuld bij Suarez neer te leggen. Dat provocerend juichen na de wedstrijd was dus ook al zeer sneu. Nou wellicht wil ik best toegeven dat Suarez een nóg ergere rat is dan Evra maar voor mij is Evra niet veel beter dan Suarez, en natuurlijk neem ik daar alle WK perikelen bij mee, dat mag toch? Je eigen land zo in de steek laten op het belangrijkste voetbaltoernooi wat er is, dat valt nooit meer goed te praten...

15 februari 2012 om 16:33
#95

jij hebt echt geniale reacties
ik kon ook erg lachen om je reacties bij live meepraten van afgelopen zaterdag mufc-lfc
de hele tijd een beetje provocerend richting die liverpool fans

overgings je hebt echt een prachtig profielplaatje/foto

Aangepast op 15 februari 2012 om 16:40 door [email protected]

17 februari 2012 om 17:42
#96

wat ben je toch een poessie zeg man met je Evra hou je bekt dicht

4 maart 2012 om 21:04
#97

Zou je de site waar de discutabele beslissingen worden bijgehouden met me willen delen?

5 maart 2012 om 12:30
#98

To kill a Liverbird

Als je het logo van mijn account goed bekijkt zie je een duivel die krachtig uithaalt naar de Liverbird. Het antichristelijke wezen uit het logo van Manchester United probeert de mystieke vogel, het symbool van de stad Liverpool omzeep te helpen. Het duivelse maar ooit kreupele United heeft lange tijd achter Liverpool aangehinkeld maar nu zijn de rollen omgedraaid. Het is het rood uit Manchester dat dezer dagen de regels maakt en Liverpool is een bijrol toegeschreven. Liverpool mag in deze onderwereld samen met de clubs uit London de restjes verdelen die het demonische leger van United achterlaat. Allemaal slechts figuranten die de kauwgom kauwende Lucifer naar zijn broekspijpen dansen.

Satanische heersen de rode duivels het corrupte en gebroken land. Naar de zieken en zwakken kijken ze niet om. In hun veroveringstocht spreid deze corruptie zich uit tot de monden van ooit zo gezonde instanties. Waar ooit eerlijkheid aan de orde van de dag was heerst nu deceptie en ongenoegen. Haat zaait uit in de hoofden van het volk, haat tegen dit leger van demonen, haat aan de rode duivels uit Manchester. Waar haat gekweekt wordt, wordt het ook geoogst. De haat sterkt het door Satan geleide elftal eigenlijk alleen maar aan en Lucifer wordt sterker door de afgunst in zijn domein, de rode duivels voeden zich met haat gecreëerd door provocaties.

Patrice Evra is één van de demonische gedaantes die de provocaties leid en corruptie uitstraalt bij elke gezette stap. Hij bespeelt indirect de corrupte instanties en zaait daarmee het perfecte zaad. Zaad dat zal uitgroeien tot de haat die de rode duivels consumeren in hun omgekeerde-kruis-tocht naar hernieuwde heerschappij van de wereld. Van buiten overkomen als een engel, beeldschoon en hoog aan de hemel maar zijn ware aard is terug te vinden in het embleem van zijn tenue. Zijn gespleten tong, hoorntjes en driepuntige staart zijn echter onzichtbaar voor het grotere publiek. Evra is een duistere ridder in de strijd en staat onder direct bevel van heerser Lucifer.

Opvallend in onopvallendheid zijn de ondode dienaren gerezen uit de as van de eens zo eerlijke FA. Lucifer zijn vingers bespelen snaren van de FA. De FA is na het uitroken door de infurnus, volledig in de ban van de vlammen uit Manchester. De landsgrenzen zijn voorlopig nog de afbakening van Satans domein maar lang gaat dat niet meer duren. Er zijn zelfs al corrupte dienaren die de oversteek hebben kunnen maken en het perfecte zaad planten in regionen buiten het duivelse eiland. Demonen hier herkenbaar door het duiveltje in hun plaatje, hun manier om Lucifer te eren.

Zo diep als Lucifer zijn lucifers heeft in de FA, is zijn wurggreep om de nek van de media sterk. Wat er door wie geschreven wordt is in de vagevuren des duivels bepaald. Zelfs het adresseren van de onderwerpen is overgeleverd aan demonen in dienst van Satan. De media is de zaaimachine van Lucifers ondergrondse koninkrijk. De media schrijft geniepig, corrupt en slim om de steden rondom Manchester te provoceren. Demonen schieten vervolgens uit de gaten in de grond om de haat te oogsten. Het past allemaal perfect in Lucifers straatje en niemand staat sterk genoeg om hier binnenkort verandering in te brengen.

Na bovenstaand verhaal ga ik nu mijn punten kracht bijzetten, zo schuilt in de naam van dit artikel meer dan menig niet-corrupt oog zal herkennen. To kill a Liverbird is een indirecte verwijzing naar het deels gelijknamige boek: To kill a mockingbird. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die dit legendarische boek of de daarna gemaakte film niet hebben gezien. Daarbij zullen er mensen zijn die de tekst associëren met het nummer ''mockingbird'' van Eminem die, net als de rode duivel in mijn plaatje, het leven van een vogel bedreigt. Het boek gaat over racisme. Voor iedereen die racisme bagatelliseert en het gedrag van Luis Suarez probeert goed te praten is dit boek een heuse aanrader. Veel van jullie zullen leren over hoe mensen met een donkere huidskleur in het verleden(en nu nog steeds) zijn behandeld.

Duidelijk wordt in dit boek waarom je als voetballer geen dingen mag roepen zoals: ''ik schop je omdat je zwart bent'' of ''ik praat niet met negers''. Dit kunnen mensen van de desbetreffende kleur associëren met pijnlijke momenten uit hun verleden of zelfs heden, zoals familieleden die mishandeld zijn om hun huidskleur en geen werk kregen, slechts omdat hun handpalmen licht getint waren. De bedoeling van de woorden, en daarmee de beoordeling van de mate waarin Suarez een racist is laat ik in het midden maar is ook volkomen onbelangrijk. Een automobilist die heeft gedronken, heeft ook nooit de bedoeling iemand in gevaar te brengen, toch is hij strafbaar.

Als hongerige demon en afgezant van Lucifer schreef ik dit stuk en nu rest mij nog maar één ding te zeggen:

Ik heb gezaaid, laten jullie mij oogsten?

15 maart 2012 om 20:08
#99

Waarom maak je van dit 'geweldige' verhaal geen ce.

29 maart 2012 om 10:43
#100

Ik kon je reacties op het forum altijd wel waarderen maar na het kansloze stuk hierboven waarin je aangeeft dat je een afgezant van Lucifer bent heb je voor mij wel afgedaan.

Niet dat het je veel zal interesseren waarschijnlijk maar wat een kansloos verhaal zeg...

29 maart 2012 om 11:53
#101

Wel gevoel voor humor. Maar dit is geen humor....

29 maart 2012 om 13:17
#102

Haha wat je nu zegt dat is pas humor: 'nee het is sarcasme en ironie, een hogere vorm van humor voor sommige onbegrijpbaar'.

Zie je wel dat je het wel kan! Ik vind domme mensen die zulke uitspraken doen uiterst amusant.

Beetje jammer dat je een half boekwerk schrijft wat totaal niet grappig is, terwijl je met een enkele zin mij wel aan het lachen krijgt...

22 april 2012 om 11:41
#103

Altijd een rode bril op hè. Soms zie ik reacties van je en dan denk ik kom op man, dat kan iemand met een beetje voetbal verstand niet menen

22 april 2012 om 13:28
#104

Nee ik ben ook niet FC opendeur, ik reageer hier al een tijdje niet meer dus hoe zou jij dat moeten weten.

Ik zie Fletcher ook vaak genoeg spelen, ik geef toe het is een goede speler maar om zo iemand nou bij de beste vijf middenvelders van de wereld te laten horen vind ik overdreven. Jij overdrijft in alle opzichte altijd met het ophemelen van jou cluppie en alles wat er mee te maken heeft.

Misschien heb je wel voetbalverstand maar door je enorme subjectiviteit komt deze er helaas nooit uit. Kijk is verder dan alleen je 'geweldige' United.

Btw misschien komt het ook omdat ik een hekel heb aan United dat ik jou nu 'aanval'. Maar ik geef ook gewoon toe dat United, een geweldige club is als je kijkt naar historie en spelers. Maar je kan het ook overdrijven

22 april 2012 om 14:56
#105

Dat mag jij ook vinden, maar dan mag ik jou toch ook niet geloofwaardig vinden? Want dit is niet de eerste keer dat je United ophemelt.

Dan zeggen dat Fletcher jullie naar 3 CL finales heeft gebracht vind ik dan ook weer ongeloofwaardig. Ik denk dat Carrick belangrijker is geweest hierin dan Fletcher en ook vind ik Carrick degelijk maar niet top.

Die verglijking erbij halen van CR7 en Messi is natuurlijk onzin om die erbij te halen. Hun liggen veel dichter bij elkaar dan dat Fletcher ook maar in de buurt komt van de 5 beste middenvelders ter wereld.

Kijk iedereen heeft zijn mening maar als ik nu zeg dat van Steensel de beste speler van de Eredivisie is neemt niemand mij meer sirieurs

25 juni 2012 om 13:06
#106

Paul Smith writes in The Sun...

Hot Rod's the new Nani
Manchester United will move to sign Porto winger James Rodriguez - if Nani’s contract talks break down. The Red Devils are becoming increasingly frustrated by Nani’s failure to commit his future to the club, even though his current deal does not expire until the summer of 2014. United have offered him a substantial pay rise taking his weekly wages to £130,000 a week. But the deposed Premier League champions have already made contingency plans by lining up £20m-rated Colombian star Rodriguez. The 20-year-old livewire winger has impressed United’s scouts with his progress since signing from Argentinian side Club Atletico Banfield two years ago.

Dacht laat je het even weten in wie United nog meer erg geintresseerd is mocht Nani echt weg gaan ...

27 juni 2012 om 13:24
#107

James is een technische speler, creatief, kan zowel als linker vleugel speler uit de voeten als op 10. Kan wel op meerdere positie uit de voeten.
Overigens heb ik niet veel wedstrijden van hem meegekregen, maar weet wel dat toen hij nog in Colombia actief was, United al interesse in hem had ...
Voor mij is hij welkom, hij is jong & zeer getalenteerd ...

1 augustus 2012 om 18:09
#108

Maar Frixx, we kunnen jouw helemaal niet meer serieus nemen als je vindt dat Ajax op elke positie beter is.
Tyton is zoiezo al beter als Vermeer, wij hebben een betere verdediging(behalve Rechts)
Middenveld is gelijkmatig, al heeft PSV meer ervaring en Ajax meer Talent.

Aanval van PSV is overduidelijk vele malen beter.

24 september 2012 om 10:16
#109

Irritant figuur ben jij zeg! Je valt niet meer serieus te nemen hier.

19 oktober 2012 om 12:55
#110

Frikx,

Ik moet stellen dat ik verkeerd zit met de schuld van Real Madrid en (barcelona). Ik heb mijn vader er over gesproken (hij is belastingadviseur) en heb de cijfers van Swissramble en Real Madrid er bij gepakt en er met hem over gesproken.

Er zijn verschillende definities van het begrip schuld. Je hebt de Uefa definite, de definitie van de Real Madrid accountants en de totale `,schuld`,/verplichtingen.

Bij de Uefa definitie heeft Real Madrid in het jaar 2010 een schuld van 185 miljoen. Dit beslaat uit:

Totale bank schuld =, 167 miljoen
Wat Real Madrid zelf op de bank heeft =, 93 miljoen
Netto bank schuld =, 74 miljoen (167-93)

Transfergelden verschuldigd aan clubs =, 176 miljoen
Transfergelden wat zij nog moeten krijgen =,65 miljoen
Netto te betalen transfersommen =, 111 miljoen (176-65)

76 miljoen plus 111 miljoen =, 185 miljoen.


Bij de Real Madrid accountants definitie heeft Real Madrid in jaar 2010 een schuld van 245 miljoen. Wat je bij deze link ook kan terug vinden op hun officiële website. Zie tweede kolom bij de link en dan bij `,net debt on 30 June`,. Bij de Real Madrid accountants is de definitie hetzelfde als de Uefa definitie maar daar komen nog de crediteuren bij.

http://www.realmadrid.com/cs/satellite/
en/1330014560397/noticia/noticia
/real_madrid`,s_gross_revenue_increases
_8.6_to_reach_442.3_million_euros.htm

Crediteuren ;) Stadion =, 53 miljoen
Overige crediteuren =, 7 miljoen

185 miljoen plus 60 =, 245 miljoen

Dan heb je nog de totale schuld/verplichtingen. Dat is in het 2010 bij Real Madrid 660 miljoen. Dit bestaat uit:

Bruto bank schuld =, 167 miljoen. Dus niet het geld er af wat zij op de bank hebben staan.
Transfer gelden =, 176 miljoen. Dat is dus alleen wat zij verschuldigd zijn aan andere clubs.
Overige crediteuren =, 60 miljoen
Handels crediteuren =, 141 miljoen
Provisies =, 13 miljoen
Accruals (overlopende passiva) =, 71 miljoen
Deferred Tax (uitgestelde belastingen) =, 33 miljoen

Dan kom je op een bedrag van 660 miljoen.

Dan heb ik nog de cijfers uit het grafiek van het artikel `,the truth about debt at Barcelona en Real Madrid`,. Dat artikel was wel van 4 april 2012 dus daar zijn de boekingcijfers van Real Madrid van 2012 nog niet in verwerkt.

Bruto bank schuld =, 160 miljoen
Belastingschuld =, 38 miljoen
Handels crediteuren =, 81 miljoen
Transfers =, 126 miljoen
Personeel =, 71 miljoen
Accruals en Defrred income =, 74 miljoen
Provisies =, 9 miljoen
Overige crediteuren =, 46 miljoen

Nu snap ik ook eindelijk hoe de Volkskrant, het AD etc. aan die bedragen van 590 miljoen komen. Toch heb je volgens mij ook niet gelijk. Want ze hebben volgens mij echt geen schulden aan de staats banken.Aangepast op 19 oktober 2012 om 14:11 door Chimaera.

19 oktober 2012 om 16:40
#111

Nee, ik vind ook dat de televisie gelden eerlijker verdeeld moeten worden. Barcelona en Real Madrid krijgen beide 140 miljoen (seizoen 2011-2012). Valencia komt daarna met 48 en als laagste heb je Racing Santander met 13 miljoen. Het probleem is volgens nu eenmaal dat de Spaanse clubs hun rechten invidueel kunnen verkopen. Ze willen natuurlijk veel meer betalen voor Barcelona en Real Madrid dan een Racing Santander.

Ze zijn er ook mee bezig om de tv-gelden eerlijker te verdelen maar dat zal wel niks worden. Aangezien het voor Barcelona en Real Madrid toch alleen maar negatief kan uitpakken. En aangezien La Liga toch wel op Barcelona en Real Madrid teert lijkt me het me maar een illusie.

Er is trouwens ook net vandaag (echt een toeval dat ik het lees) een artikel geplaatst op Swiss Ramble over Barcelona, Real Madrid en La Liga in het algemeen. Misschien interesseert het je, mij in ieder geval wel.

22 november 2012 om 23:33
#112

We kunnen Ajax nu wel aanbidden doordat ze nu nog 3e staan.
Maar je kan ook spreken over een schande van City.

Of je kan zeggen dat Dnipro of AIk het goed doet.

En PSV speelt altijd beter tegen sterkere voetballende teams.

22 november 2012 om 23:51
#113

Ik vind de spelers metaliteit van PSV ook schandalig.
Maar ze misten wel wat spelers.

En ik laat in het midden of ze pijntjes hebben ofniet, daar ga ik dan maar vanuit, maar zonder 6/7 basisspelers is het dramatisch.

23 november 2012 om 00:11
#114

Frikx mag ik je vragen waar je 'band' met BSC Young Boys uit voortgekomen is? Ben zelf namelijk ook een redelijke volger, niet dat ik altijd de wedstrijden bekijk maar ben altijd wel benieuwd naar de resultaten en hoe ze draaien, Europees gaat het dit seizoen nog boven verwachting als je de kansen van te voren in Poule A had moeten inschatten, maken ze nog gewoon kans om door te gaan met nog een wedstrijd te spelen. Maar in de competitie is het toch erg wisselvallig dit seizoen. Heb ooit één wedstrijd mogen meemaken, dankzij m'n oom die in Bern woont. In het Stade de Suisse tegen SC Braga voor de Europa League verleden jaar. Was een erg mooie avond, met een misschien wat teleurstellend resultaat, 2-2 waardoor het er voor ze in Europa op zat. Wellicht dit jaar, een verassend avontuur.... Hop YB!

13 december 2012 om 23:48
#115

Zoals er meerdere hier aangeven. Niet serieus te nemen. hahaha

14 december 2012 om 16:57
#116

Ik ben niet begonnen over Vertonghen, dat deden anderen al voor mij. Ik heb het wel als voorbeeld gebruikt, omdat het zeer relevant is. Dat jij daar niet tegen kan,. is niet mijn probleem. Het moet toch verdomde lastig zijn als je niet tegen enige vorm van kritiek kunt. en daar staan hier in jouw persoonlijke mailbox voldoende voorbeelden van. Ik krijg regelmatig complimenten van Ajacieden omdat ik objectief ben. Dat jij daar wederom niet tegen kunt. tja....jouw probleem! Maar om in de woorden van de meeste hier te blijven....niet serieus te nemen!

Aangepast op 14 december 2012 om 16:58 door Biggles.

14 december 2012 om 21:38
#117

voor jouw informatie. Die waarschuwing heb ik 2 jaar geleden gekregen simpel om het feit dat ik iemand een compliment gaf. de moderators waren hetr daar niet mee eens. kan gebeuren, maar ik heb ze er wel op gewezen dat een compliment geven iets persoonlijks is, en dat zij daar geen bal mee te maken hadden. Oja, ik kan ook dwars zijn. Die waarschuwing is opgeheven. alleen blijft hij ie op wonderbaarlijke wijze in mijn profiel staan. de moderators hebben wel gezegd dat er geen waarschuwing meer aktueel is.

Maar jongen als jij vind dat ik verre van objectief ben, dan heb jij een serieus probleem. Ik ben dat nameliojk niet. Natuurlijk zit er een bepaalde kleur aan mijn reacties, en gebruik ik voorbeelden van weleer. Maar om dat maar meteen als drogreden te betittelen gaat te ver. het is/was een zelfde situatie. Dus verre van drogreden. Alleen denk ik dat het jou niet past. Waarschijnlijk had je mij gelijk daarin moeten geven. En dat is denk ik het probleem met jou. Ik kan toegeven dat Ajax terecht handelde. jij kan niet toegeven dat Marcelo collegiaal was om een ontlastende verklaring te geven.

En kritiek kan ik zeker hebben. maar dan moet die kritiek terecht zijn. En niet uit de lucht gegrepen. Want iedereen kan wel wat over de schutting roepen. en dat Frikx, daar was jij mee bezig. Met je' kunnen we niet de helft van Biggles zijn punten afpakken' Of mensen zoals Biggles die niet objectief kunnen zijn. Frikx...jij bent verre van objectief. En schandalig dat jij daar anderen over veroordeeld.

Ik snap ook niet dat jij dit nodig hebt. Maar ik denk dat jij hier van geniet. Ook al zit je behoorlijk mis. maar dat deert jou niet.

maar het gaat jou goed. Ik heb totaal geen zin meer in jou en je rare ideeen. Probeer maar een ander slachtoffer te zoeken, bij mij is het helaas mislukt.

Succes!

14 december 2012 om 22:55
#118

Prima als je mij negeert maar jij liegt. Ik zeg van mijzelf zelfs in mijn eerste reactie dat ik niet objectief ben en ik zeg dat jij niet objectief bent. Jij bevestigd dit, dus waar lieg ik dan? Sterker nog ik zeg dat ze van mij ook punten moeten afpakken als het over de Spaanse competitie gaat. Ben jij dan gewoon selec,tief blind als je dit bovenstaande stuk schrijft of lees je er gewoon overheen? Ik constateer vervolgens zelfs dat ik jou over het algemeen wel serieus denk te kunnen nemen, alleen niet als het over Ajax gaat.

http://nl.wikipedia.org/wiki/drogreden

Verwijzen naar een voorval over Marcelo is gewoon een drogreden in zijn meest voorkomende gestalte op dit forum. Ik moet natuurlijk nuanceren dat jij expres een drogreden gebruikt omdat je klaarblijkelijk niet weet wat het is, of iig niet deze soort van drogreden kent.

Ik kan best toegeven dat Marcelo collegiaal handelde, dat stel ik nergens. Ik zeg alleen dat dat nul comma nul te maken heeft met enige onsportiviteit van Ajax waar jij de nadruk op legt.

Als jij gewoon toegeeft dat het aanhalen van Marcelo of Suarez of wie dan ook een drogreden is dan is voor mij de pet ook af. Het is ook niet echt discussieerbaar omdat heel duidelijk is gedefinieerd wat een drogreden is.

19 december 2012 om 23:00
#119

Ik verzoek je om mij geen vriendenverzoek te sturen.

4 april 2013 om 15:53
#120

Ik vind jou logo trouwens wel erg cynisch, ik snap dat je wilt laten zien dat je een United fan bent. Maar het is wel een beetje een vertekent beeld. Dat de 1 na grootste club van Engeland de grootste club aan zou kunnen pakken. Maarja die mening is mij toegedaan, liever fan van een echte volksclub dan een club die puur op marketing gebied gericht is!

De groeten aan de Glazers!

25 april 2013 om 14:57
#122

Heel jammer dat elke stumper een PC kan bedienen.

Aangepast op 25 april 2013 om 15:04 door HetKenmerk.

21 mei 2013 om 01:32
#126

Je geilt me op

5 juli 2013 om 23:10
#127

Hey Frikx,

Jij bent toch bekend met het Zwitserse voetbal? Zo ja, wat weet jij van Steven Zuber, die mijn club heeft binnengehaald van Grasshoppers voor 'slechts' 3 miljoen? Ik las op verschillende media dat een Tosic 2.0 was, maar dit is de eerste keer dat ik van hem hoor. Meestal is dat bij mijn club een heel goed teken, maar toch ben ik benieuwd.

Alvast bedankt.

11 juli 2013 om 21:13
#128

Ik volg Grasshoppers totaal niet. Ik ken die club wel, daar niet van, maar ik heb nog nooit een wedstrijd van ze gezien. Van Zuber hoor ik ook alleen maar dingen.

21 oktober 2013 om 14:46
#129

Hi Frikx,

Ik zie je vaak zinnige dingen over Zwitserland (of clubs uit) zeggen.

Ben benieuwd wat jij met Zwitserland hebt.

Grtz,

1 november 2013 om 17:19
#130

Je hebt egt geweldige reacties 'stuk stront' !!!!!!! Whahaha

Ggmu!!!!

9 november 2013 om 21:01
#131

hahahahahah LOL

31 december 2013 om 14:58
#132

Wat ben ik een zure vent?!?!?!

Wat een zure vent ben jij!!!! met je persoonlijke aanvallen en inhoudsloze reacties!!

28 maart 2014 om 16:58
#133

Heb jij gelezen over de plannen van de United fans met die vliegtuig, wat vind jij daarvan?

30 juni 2014 om 12:59
#134

Ik zie nu pas je reactie bij het artikel inzake de straf van Suarez, dus hierbij mijn reactie daarop.

Je maakt allemaal mooie vergelijkingen, maar ik vraag je dan om ook de juiste vergelijkingen te maken.

Het gaat inderdaad niet om het resultaat, dat betoog ik ook helemaal niet. Ik noem de voorbeelden De Jong en Witsel, bij deze personen was het duidelijk dat de tackles niet 'per ongeluk' waren. Daarom wordt Onazi dit WK ook niet gestraft, ook al breekt hij de arm van Babatunde. Het was duidelijk dat hij dit niet bewust deed.

Maar, als een speler een onbesuisde tackle maakt waarin het evident is dat het een bewuste doodschop is moet deze speler een straf krijgen die het dubbele is van de straf van Suarez. Dus de tackles van De Jong, Witsel, Bouaouzan, Zokora (v. Emre), Taylor (v. Eduardo) of een elleboog zoals die van Thatcher richting Mendes zijn in mijn ogen drie keer zo debiel als de bijt van Suarez.

En je kunt wel zeggen: 'auto rijden met een slok op hoort niet. Bijten hoort niet.' Maar iemand bewust een doodschop geven hoort ook niet. Omdat dat vaker voor komt op een voetbalveld dan bijten, betekent dat niet dat dat een gewoonte is of dat dat minder erg is.

En dan nog denk ik hetzelfde als wat ik eerder al zei: ik word liever door Suarez gebeten dan een speler mij per ongeluk een doodschop geeft waardoor ik mijn been breek.

30 juni 2014 om 14:18
#135

Dank voor je reactie Frikx, maar nergens stel ik dat Suarez een lagere straf verdient. Maar als deze straf de maat is voor bijten, ben ik van mening dat de straffen in de toekomst voor doodschoppers een stuk hoger moeten zijn.

Goed, je gaat verder niet echt in op mijn reactie en gooit het op drogredenen. Dat is natuurlijk geen probleem.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 6 juni
Calvin Stengs wordt opnieuw in verband gebracht met een overgang naar Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren