Spandoek
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 8 februari 2016
  • Spandoek
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.886
  • jaar (--)
  • Maastricht
  • WO
  • 2
Persoonlijke berichten
13 september 2017 om 21:44
#1

Okok ik stop al je hebt gelijk

15 februari 2018 om 13:31
#2

Dank voor je link met de informatie over het stadion project.
Weet inderdaad niet hoe oud je bent, dus niet gek dat ik wat meer stadions bezocht in binnen- en buitenland. Ben onder andere ook bij wedstrijden geweest in de Copa Libertadores (in Peru bij lokale club Cienciano tegen Gremio uit Brazilië), EK 1996, WK 1998, EK 2000, WK 2006, Conferderations Cup 2005, etc. Waren echt unieke ervaringen. Ook veel uitwedstrijen van Psv, in België, Duitsland, Engeland en Italië. Maar ook gewoon lokale wedstrijden. Het was vaak een sport om, bij stedentrips/vakanties te proberen om voetbalwedstrijden te bezoeken. Dus dan zit je bij een trip naar Sevilla bij Sevilla - Rayo Vallecano en bij een trip naar Lissabon bij Sporting - Maritimo. Gewoon leuk, je ziet een stadion, kijkt een wedstrijdje. Prima!

20 februari 2019 om 23:30
#3

Dank voor je compliment!
Ik maak een onderscheid tussen de actie van de voetbalclub Ajax, die naar mijn mening alle recht heeft om bijvoorbeeld een rechtzaak te beginnen, of de supportersvereniging. Die laatste hebben nota bene in 2014 zelf de optie om uitsupporters bij de Arena toe te laten actief getorpedeerd. Met exact de argumenten die nu door de andere partij wordt gebruikt. En destijds ging het echt om exact dezelfde situatie. Dáár zit voor mij de hypocrisie, niet bij de voetbalclub Ajax, die naar mijn idee gewoon best vanuit hun visie en standpunt zouden mogen probere om iets voor elkaar te krijgen.

Maar ik heb dit een paar weken geleden in een vergelijkbaar topic toen dit ook al dreigde ook al gezegd. De rechtszaak maakt weinig kans. Ik wees toen naast dat voorbeeld uit 2014 ook nog op de PSV - Ajax van 2013, toen de burgemeester van Eindhoven de uitsupporters weigerde omdat er aan het spoor gewerkt werd en hij geen bus combi toe wilde staan. Hebben Ajax én supportersvereniging ook een rechtszaak gevoerd tegen de urgemeester en glansrijk verloren. Ik vind die zaak vergelijkbaar omdat de rechter toen oordeelde dat de burgemeester terecht het verbod had opgelegd omdat hij bang was voor confrontaties en problemen met PSV supporters en niet zozeer alleen met de Ajaxsupporters zelf. Dat argument is hier ook van toepassing.

Enfin we gaan het wel zien allemaal.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 8 augustus
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren