Stefandefree
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 4 september 2011
 • Stefandefree
 • 200 punten
 • Lid
  + Moderator
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 6.672
 • 30 jaar (12-10-1992)
 • Alblasserdam
 • Bedrijfskunde
 • Student
 • 6
Persoonlijke berichten
18 september 2012 om 08:34
#3

Bij mij in het team lopen er nou regelmatig jongens in compleet city tenue. Dat was jaren geleden ondenkbaar. Ook hier op VZ zitten een redelijk aantal "die hard" city fans. Vind ik toch opvallend.

15 maart 2013 om 16:14
#4

Dus de jeugdelftal die jij traint zijn allemaal kinderen die elders in de wereld vandaan komen, waarvan jij nu al kunt zien dat door al dat verhuizen een verkeerde impact heeft gehad op deze kinderen? Hmmm, jij leert snel?

Nu woon ik in Duitsland met mijn zoon van 12 jaar, maar het enige waar ik mij aan kan storen is het pubergedrag. Verder heeft deze jongen ook nergens last van. Hij heeft nog steeds vriendjes in Nederland, maar ook hier in Duitsland.

Wat ik destijds niet had, was internet en Skype, maar pen en papier.

4 maart 2018 om 18:59
#7

Maar natuurlijk begrijp ik wel dat die 10-0 de zwaarste vernedering ooit is voor Feyenoord. Maar, ten eerste is dat ook alweer acht jaar geleden (en sindsdien heeft Feyenoord volgens mij al wel een keer of vier zoete wraak kunnen nemen) en ten tweede is Ajax de grote aatrsrivaal van Feyenoord en niet Psv. In beide gevallen snap ik echt niet dat je om die reden, tot op de dag van vandaag, een soort eeuwige hekel aan PSV overhoudt.

10 juli 2019 om 09:45
#8

Hi Stefandefree,

Ik zag net dat onze discussie over de ‘misgelopen van de van Beek-transfer’ helaas verwijderd is in het kielzog van de topic’s-starter.

Dat is heel jammer, ik vond het een leuke en vruchtbare discussie, waarin we toch redelijk dicht nader tot elkaar kwamen; in mijn ogen dan wel.

Het blijft toch altijd zonde, dat een heel ‘draadje’ verwijderd wordt, omdat de topic-starter schijnbaar iets geschreven heeft wat ‘niet door de beugel kan’.

Wellicht tot een volgende discussie. Het is toch altijd het leukst om een nette, inhoudelijke discussie te voeren, zoals dat doorgaans met jou ook het geval is naar mijn idee En zonder dat het daarbij verzandt in een never-ending clubdiscussie, zoals velen daar vaak de neiging toe hebben.

Mvg, buitenspelval

Aangepast op 10 juli 2019 om 09:50 door buitenspelval.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 8 juni
Armeens international Eduard Spertsyan staat hoog op het lijstje bij Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren