SMK88
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 21 november 2011
 • SMK88
 • 0 punten
 • Lid
 • Definitieve ban
 • 9.216
 • 34 jaar (22-12-1988)
 • Rotterdam
 • Erasmus Universiteit
 • Assistent Manager PR & Reclame
 • 12
Persoonlijke berichten
20 maart 2018 om 07:55
#103

"hou toch op met dat sentimentele geneuzel omtrent Ten Hag."

Dit zei jij gister tegen mij in een artikel omtrent Younes.
Ik heb gevraagd wat je daar precies mee bedoelt, maar heb nog geen antwoord. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd over welk sentimentele geneuzel het gaat als ik gewoon vind dat Younes zijn werk moet doen, ook voor 120 seconden..

Ik zou het waarderen als je jezelf wil toelichten want ben eigenlijk niet gediend van dergelijk gedrag en ondanks dat dit 'maar het internet is' vind ik dat je je medemens nog altijd met respect dient te behandelen.

20 maart 2018 om 11:48
#104

Dan zal de fout eerder bij VZ liggen dan bij mij? Ik kan jou niet een notificatie sturen dat ik op jou gereageerd heb..

Oke, nou ik vind het nogal wat om iemand te beschuldigen van sentimenteel geneuzel terwijl dit serieus mijn eerste reactie omtrent deze situatie was.
Het is niet zo gek dat ik hem persoonlijk opvat, aangezien je op mij hebt gereageerd.. Dan had je hem anders moeten insteken, of gewoon reageren helemaal onderaan en dan gericht aan de rest van Vz..

Dat jij de kant van Younes wil kiezen is je goed recht, maar doe dan niet alsof het normaal gedrag is om werkweigering te vertonen. Bij mijn werkgever wordt dat niet geaccepteerd en ook bij anderen in mijn omgeving niet.
Of ten Hag nou juist handelde of niet -dat gaf ik tevens aan in mijn bericht in het artikel- hoort Younes te allen tijde op te staan en het veld in te gaan. Misschien deed hij dit wel om iemand eraf te halen die echt niet meer kon lopen.. Younes denkt dat het allemaal om hem moet draaien, maar zo werkt het niet bij een club als Ajax.
Niemand is groter dan de club. Al helemaal Younes niet.

Dan had hij gewoon moeten invallen en later zijn beklag doen over Ten Hag, dan had ie nog gelijk ook. Nu is het een klein verwend kind dat niet wil doen wat gevraagd wordt omdat het meneer niet meezit.

Ik ben zelf geen Ajax-fan of ten Hag-fan maar heb wel een mening hierover en dat is dat Younes kinderachtig bezig was.

29 maart 2018 om 15:10
#105

Ah, dan had ik de insteek van je reactie verkeerd begrepen denk ik. Ik dacht dat je had begrepen dat deze specifieke e-interland met hun ''gewone'' FUT-teams afgewerkt zou worden, terwijl dat natuurlijk met de originele selecties gespeeld zou worden met iedere speler op een rating van 85. Daar doelde ik juist op met mijn reactie.

Er is dan ook nogal veel verwarring, desinteresse of afgunst ten opzichte van de esports, dus dacht het even duidelijk te maken. Haha. Gelukkig snap je het dus wel.

25 april 2018 om 17:50
#106

Haha nou moest ik even denken hoor, was al even geleden.

De Isco waar jij het over hebt is inderdaad een ramp, en die zagen we dit seizoen tot februari. Sindsdien speelt hij echter terug op niveau naar mijn mening met passingpercentages boven de 90 procent, richting de 100 passes per 90 minuten, doelpunten en assists. Dan is hij zo ontzettend bepalend en goed.

Wat betreft Pogba, natuurlijk is het ergens logisch dat hij minder doelpunten en assist heeft aangezien hij inderdaad lager op het veld staat (hoewel ik dat best nog vind meevallen). Daarnaast speelt hij ook gewoon in een minder offensief team dan Isco bij Madrid. Echter vind ik hem net in heel veel dingen op de slechte Isco lijken. Te geforceerd spelen, mooie dingen willen doen, doorslaggevend willen zijn, zich tonen... en bijgevolg faalt hij naar mijn mening vaak.

Is hij meer bepalend dan Isco? Goh je kan zeggen van wel. Echter is dat verschil in teams een mes dat aan twee kanten snijdt. Het is zoals ik eerder zei moeilijker om bij United veel doelpunten te maken en assists te geven maar het is wel 'makkelijker' om bepalend en doorslaggevend te zijn in dat team tegenover bij Madrid. Isco heeft een grote bijdrage maar als we denken aan doorslaggevende spelers dan denken we eerder aan Ronaldo, Modric, Kroos of zelfs Ramos en Marcelo. Mocht Isco echter bij United spelen dan denk ik dat hij degene zou zijn die het allemaal laat tikken, niet Pogba.

Ik vind Isco gewoon beter en doorslaggevender dan Pogba. Maar dat is mijn mening en ik kan me ook inleven in de jouwe, we zijn het simpelweg niet eens.

Over de prijs, tja een koopje is het niet. Maar 120 miljoen lijkt mij een goede prijs voor Isco op de huidige markt. Waanzin natuurlijk die bedragen maar in perspectief geplaatst lijkt dat mij een 'fair' bedrag. Echter ben ik natuurlijk geen voetbaldirecteur noch een econoom dus wat weet ik er van.

23 mei 2018 om 13:13
#107

Ten eerste is Alaba een betere verdediger dan Marcelo ooit zal zijn. Onder Pep speelde hij soms centrale verdediger en op het middenveld. Dat deed hij voortreffelijk goed. Daarnaast heeft Alaba een betere pass in de voet. Marcelo is wat betreft aanvallen. Veel meer dreigender dan Alaba en scoort de laatste jaren meer (ook omdat Alaba veel blessures heeft gehad dit seizoen).

Ik vind beide spelers top op hun positie, maar zou altijd voor Alaba kiezen omdat hij meer te bieden heeft als voetballer en verdediger en een linksback hoort in de eerste plaats te verdedigen.

Hopelijk kan je mijn mening waarderen en niet meteen denken dat jij de enige bent die objectief kan reageren.

13 september 2018 om 16:10
#108

Hoezo heb jij een ban kon je mening altijd waardering en het was leuk om je berichten te lezen. Zonde zeg. Zo gaat er weer een lid met teksten en innig teksten weg.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 januari
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren