surreal
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 1 januari 2011
  • surreal
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.615
  • 24 jaar (13-10-1993)
  • nederland
  • Bestuurskunde
  • 5
Persoonlijke berichten
4 september 2011 om 20:41
#4

Zyzz is dead, u mad?

1 maart 2012 om 22:57
#5

Problem?

27 november 2012 om 02:01
#7

u mirin?

25 juli 2013 om 13:47
#8

Dank je wel voor je uitermate volwassen bericht op mijn persoonlijke pagina. Kunnen heel veel mensen op dit forum nog wat van leren!

23 september 2014 om 08:51
#9

Hehe, jij bent een freak jij. lol.

Even de belastingen erbij sleuren.

Goed gevonden. Dat weer wel.

30 september 2014 om 11:50
#10

Betreft prijs beste jeugdopleiding,

Ik zal je maar eventjes uitleggen waar de prijs voor beste jeugdopleiding uit is opgebouwd aangezien je er niets van blijkt te snappen. Het gaat namelijk niet om hoe de jeugdteams presteren evenals dat het er niet om gaat hoeveel jeugdspelers er doorbreken of internationaal voor de Nederlandse jeugdteams uitkomen.

Waar het enkel om gaat is de faciliteiten. Kwaliteit van het voedsel, kleedkamers en jeugdtrainers. Begeleiding van huiswerk en andere schoolbezigheden. De transport van huis naar school naar trainen en dan weer naar huis. De vertrouwenspersonen die er rondlopen zodat als kinderen een probleem hebben ze er hun hart kunnen luchten, opvang van kinderen die in een pleeggezin komen en de begeleiding daarvan en ga zo maar door.

Het gaat dus gewoonweg niet om de prestaties maar puur om de faciliteiten vanndenjeugdopleiding,

Geen dank

30 september 2014 om 16:08
#11

Je kunt eigenlijk stellen dat het een prijs is voor de jeugdopleiding waarvan men verwacht dat spelers het beste beter worden gemaakt door de faciliteiten en trainers/begeleiders. Ik geloof dat Feyenoord het wint doordat de begeleiding hogere diploma's heeft en dat de transport van en naar de club beter is geregeld.

Persoonlijk vind ik dat je de afgeleverde spelers aan het eerste elftal veel zwaarder moet laten meetellen dan de hygiene in de kleedkamers of de kwaliteiten van een koffiejuffrouw maar goed, wie ben ik? Het heeft natuurlijk ook met scouting te maken of de juiste jongens op jonge leeftijd wel worden gehaald die uiteindelijk het eerste elftal kunnen halen.

Al met al kun je eigenlijk niet zeggen wie nu echt de beste opleiding van Nederland heeft. Het kan een jaartje meezitten of een jaartje tegenzitten maar al met al hebben Ajax en Feyenoord het wat dat betreft het beste voor elkaar. Andere clubs in de Eredivisie zitten gemiddeld op 1 talent of zelfs daaronder als het gaat om spelers die doorstromen van de A1 naar het eerste elftal.

19 maart 2017 om 15:39
#13

Ook al staan Feyenoord en Ajax gelijk, dat doet niets af aan het feit dat Feyenoord dan nog wel de minst gepasseerde verdediging heeft

Overigens kan het mij geen fluit schelen of Viergever of Van der Heijden geselecteerd wordt hoor, ik vind het beide geen verdedigers voor Oranje. Het ging mij meer om de keuze tussen De Ligt en Van der Heijden. Viergever zou ik nog enigszins in kunnen meegaan dat hij als 2e linksback is opgeroepen aangezien er naast Blind verder niemand kan spelen. Overigens vind ik dat ook nog een vreemde keuze, want ik had zelf dan eerder Pieters of Willems opgeroepen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 24 september
Eusebio Di Francesco presteert momenteel niet goed met AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren